Új privát üzeneted érkezett!

Mucus! Hat ez tenyleg furi. Nekem nem akar megjonni, pedig nem vagyok terhes. A doki nem latott erett tuszot a 14 napon, igy lehet h nem is volt pe-m. De akkor miert nem jon mar meg?! -- Betty! Nem vagy kozepidos? A pe-nel is elofordul pecseteles. Nekem is volt ilyen. Szeded a clostilt?
Vendég

Sziasztok!

Nyuszifül. Jó hogy hazaengedtek. Azóta nincs vérzés ugye? Remélem rendben lesz minden, én nagyon szorítok! ÉS én is csak azt tudom mondani, hogy pihenjél sokat!

Lányok! aki szedte már, vagy szedi a clostyt az mondja már meg nekem, hogy most amíg szedem lehet e együtt lenni vagy sem? Már tiszta hülye vagyok. A doki azt mondta addig ne legyünk együtt, amíg szedem. De a férjem meg azt mondja ez baromság. Most már teljesen biizonytalan vagyok.

Egyébként voltam tüszőmérésen, de hétfőn még csak 18 mm volt, így még be kellett vennem egy szemet, és holnap megyek megint UH-ra. De lehet hogy nem érek oda, mert dolgozok 2-ig és fél 3-ra kéne odaérnem a város egyik végéből a másikba. Úgyhogy lehet hogy lecsúszok róla.

Kép
babicsek

Betty: Jobbulást! Hogy vagy? Lement már a láz? Na neked is jókor jött össze ez a betegség!

Egyébként én is hallottam már olyat, hogy középidőben a tüszőrepedéskor lehet pecsételés.

Kép
babicsek

Én beágyazódáskor tudom....
Betty jobbulást!!
Babicsek nem tudok neked ebbe segíteni,de mintha valaki írta volna,hogy tényleg nem lehet....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

nyuszi sárgatest hormonra én utrot kaptam......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Látom sehol senki :( Nyuszifül: de jó, hogy hazaengedtek! Sajnos jobbat én sem tudok mondani, mint pihenj sokat és vigyázz magadra. A doki meg egy sz@r alak, ha semmibe sem vett téged! Remélem nem mész vissza hozzá. Időnként jelezz, hogy tudjuk mi újság. Nagyon szorítok neked! Kis nyuszika meg kapaszkodjon erősen! :wink:
Betty: nagyon sajnálom, hogy beteg vagy, jobbulást neked és apukádnak is! A baj tényleg csőstül jön. Nemsokára kitavaszodik és lesz ott baba hipp-hopp, majd meglátod!
Melinda: küldtem privit. Köszönöm szépen! Remélem zebrásat küldtél :wink: Bár most maga lenne a csoda, ha az lenne, de majd nemsokára.
Melisch: kijut most a vendégekből bőven. Sűrűn szoktak menni hozzátok? Konditerem?
Dunakavics, Adiadi: nem jelentkeztek, hogy mi újság. Ejnye-bejnye! Mi volt a dokinál?
Mandarin: gyerekecske jól van a műtét után?

királylány

jó éjt lányok!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok, szép jó reggelt!!! Látom semmi jó hir erre fele sem :cry: .

Betty lehetet erős pé-d, esetleg több tüsző repedt meg és azért barnáztál. Van aki barnázik pé-nél is nem csak beágyazódástól. De lehet a betegséged is okozhatja, nem tudom. Mielőbbi gyógyulást neked és apukádnak is. Most biztos nagyon rossz neked kitartást!!

Vendégeink nem sokszor szoktak lenni inkább mi jártunk haza 2-3 hetente, de most a tél miatt nem mentünk igy hiányoltak. Na meg sogornőmék vettek egy másik autot és azt is ki akarták próbálni. Anyukámék gyakrabban szoktak jönni,bár ők inkább segiteni mint pihenni. A ház körül imádnak tenni venni na meg látják, hogy mi nem csináljuk. Ásni, árkot takarítani, fát metszeni akar apukám, anya meg biztos nekimegy az ablakoknak. De jó én nem szeretek ablakot mosni és van belőle bőven! Ők olyankor szoktak jönni ha valamit ujítottunk vagy nagy a rumli és van pár szabad napja anyánk. Most jönnek majdem 1 hétre. Apukámnak leállt a gyár és tehnikai munkanélkülin van, fizu 75%-át fizetik csak neki. Igy anya kitalálta jöjjenek el mert apa unatkozik otthon. Akarta küldeni egyedül de kikönyörgött ő is pár napot, meg volt szabadnapja. Már alig várom, bár fárasztó, mert mindig talál valamit ami nem tetszik neki, na meg, hogy mit főzzön mindig engem kérdezi, ezt kicsi koromtól utáltam ha kérdezte. Ilyenkor öcsémék is ide jönnek enni, mert anya főz mindenkinek. Holnap estére érkeznek de nem kell főzzek hozz kaját is :lol: Aztán hétvégén tuti megyünk öcsémékhez oda is akarnak mindig menni és ő meg is sértődne ha nem. Ők egy 2 szobás panelben laknak de az egyik szobát kiadták 2 csajnak igy anyáék nem igazán volna hol aludjanak, csak a földön. Nállunk meg van hely igaz itt is matracon alusznak, mert a másik szobában nincs ágyunk mivel az lenne majd a hálónk ha végre jönne a baba és ahol most alszunk mi az lenne a babaszoba. Tehát feleslegesen nem költöttünk már. A nappaliban van ágy, a saroküllő, de ott nekin nagyon meleg van. Még meglátom, hogy lesz az alvás.

Angie kérdezted hova való vagyok én Kolozsvártól kb 80 km. -re születtem, egy kisárosban. Szüleim most is ott laknak. Párom Nagykárolyban született szatmárnémeti mellett közel van a magyar határhoz. Nekem pedig nagyszüleim laknak ott közel egy faluba igy mi is sokat vagyunk azon a környéken. A hargitában már voltunk, szoktunk arra a vidékre menni nyaralni már 2 nyáron is voltunk, Parajdon vagy Szovátán szoktunk lenni. Nagyon szép ott a táj és az emberek kedvesek. Én inkább Parajdon szeretek aludni jobbak a kondiciók mint Szovátán, ott tul sok a régi szálloda ami nem tetszett. Parajd meg tele van ujabb panziókkal. Tavaj egy hétvégére mentün el pihenni. Inkább Szovátán lubickoltunk és estére mentünk vissza Parajdra. Mivel a panziónak volt étterme és jól főztek ott ettünk utána kértünk egy üveg bort aminek a felét már a szobában kortyolgattuk. Nagyon jó volt nem rohantunk össze vissza hanem csak egymásra figyeltünk. Amugy voltunk már városnézöben, meg lagzin Udvarhelyen, voltam Gyergyóban is egyszer. A hely pedig elbüvőlő!!!!

Mucus mi a fene van veled? Ird majd meg mit mondot a doki!

Nyuszifül szivből sajnálom ami veled történik remélem nem lesz több gond és a doki ad valamit és többé nem vérzel és a babának nem lesz semmi baja. Még irjál, hogy mi van veled. És pihenj sokat.

Melinda a te Pistikéd olyan mint egy kis vitaminbomba soha nem álmos :evil: igy nem hagy téged pihenni jól megtáncoltat titeket. De lehet ahogy nőnni fog ugy lesz belőle nagyon jó gyerek. Kitartás!!! Akartam kérdezni még tudsz szoptatni? Vagy már elepadt a tejed a pici miatt? Hogy álltok a háznézéssel van már valami vázlatod.

Most többet nem irok mert mennem kell dolgozni, ma 1 órával tovább aludtam, olyan álmos voltam. Ne haragudjatok ha a többinek most nem irok.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Mucus, sajnálom pirit, 17.nap? :shock: Nem semmi!
Mitől borulhatott így fel? :?

Nyuszifül, remélem nem lesz semmi gond a babával, és ez a másik doki jobb lesz, mint az előző, aki szart rád :(

Babicsek, nem voltam hétfőn dokinál, mert lábra állni nem bírtam, olyan beteg voltam. Áttoltuk jövő hétfőre. Úgyhogy ez a hónap már mindenképp le van írva :roll:
Nem lehet, hogy azért mondta a doki, hogy ne legyetek együtt, hogy kicsit sokasodjanak addig is a kiskatonák? Csak egy tipp.

Endzsi, ebbe a hónapba nem szedtem a clostilt, LH tesztelek, de még tegnap is full nega volt :shock: , úgyhogy nemtudom mitől volt a pecsételés. :roll:

Köszi mindenkinek a jó szavakat. Tegnap este kint volt nálam a doki, mert egyszerűen nem ment le a lázam, és a férjecském beijedt már, hogy nehogy valami komoly baj legyen, és kihívta a dokit. Már én is azt hittem, hogy valami tüdőgyuszim van, vagy ilyesmi, de azt mondta a doki, hogy nem. Az volt a fura, hogy egy nap bevettem kb. 5 lázcsillapítót, és nem lefelé, hanem felfelé ment a hőm :shock:
Aztán írt fel valami frankó gyógyszert, mert már most jobban vagyok tőle. Valami lórugás. :)
Annyit mondott, ha pénteken is még lázam lesz, akkor mellkasröntgenre kell mennem. Hát nagyon remélem, hogy nem lesz lázam, ma is "már csak" 38 körüli volt.
Tegnap a drága férjecském el akart vinni vacsizni a házassági évfordulónk alkalmából, hát sajnos nem tudtunk elmenni, mert már egy hete nincs étvágyam, amióta beteg vagyok. Kb.4 kg-ot fogytam ez alatt a pár nap alatt. Úgyhogy megbeszéltük, ha már jól leszek, mindenképp megyünk, és bepótoljuk a vacsit.. :)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty gyógyulj meg ám!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nita! :wink:
Próbálok, próbálok... :)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!!!
Királylány azt hittem nem ért oda tegnap,be is rágtam,hogy direkt elsőbbségivel adtam fel,aztán sehol,de örülök,hogy megkaptad!!!Nem szóltam,hogy megy,meglepinek akartam...aztán zebrásak legyenek!Az egyik már 3 naposat kimutat.
Most lépek is,mert majd vissza kel olvasnom!!!Borsóleves meg pannika lesz a menü,az ilyen krumplis lisztes akármi,amit ki kell sütni...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Betty: Ne betegeskedj!!! Honnan tudtál még fogyni? Egyél, mert elfúj a szél... :(

Hát nálam is elég érdekes a ciklus. Eddig mindig tudtam, mikor van pém, a nyákból. Hát most....... :shock: Olyan, mintha hamarabb lett volna. Akkor voltunk együtt (kicsit barnás volt a nyák), utána mint a sivatag. Most megint kicsit több nyák, de csak a papíron éreztem egy pisi után. Most megint semmi. :? A melleim kb 4 napja majd le esnek, és meg is vannak duzzadva. Alig férnek a melltaróban. (pedig b-set hordok) :twisted: . Nem értem. Nem tesztelgettem, mert csak idegesítene, hogy nega :( . Majd ha nem jön meg. Ingerült és feszült vagyok, nem győzök bocsánatot kérni. Tiszta dili. Ráadásul egyszerre kezdett fájni a torkunk párommal..... :evil:

Kép
kicsi80

sziasztok!

Betegek gyogyuljanak!!

Kicsi, lehet ennyire koran elojele babanak? Nekem is 9 nap a piri-ig, de hiszti vagyok, szedulok, reggelente kisse pocsekul vagyok...bar ma meg egy lovat is fel tudtam volna falni. :lol: Ahogy utana neztem azonban, annyit irtak, hogy eleg korai lenne meg elojelnek... de talan. A nyak alapjan, a mensi utani napokban volt pem... :?

kerdes: a melleim sosem nottek annyira a mensi alatt, hogy huh...es annyira nem is szoktak fajni. normalis?
Vendég

csajok babagyanusak vagytok...... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Francesca: Nekem egyáltalán nem szoktak fájni ciklus alatt a melleim... Este fel is jajdultam, amikor kikapcsoltam a melltartóm. Párom még meg is sajnált. :oops:

Valszeg nekem is hamarabb volt pém. Most pl. fáj a hasam :( Nem vagyok rosszul egyébként. Bár a szagok zavarnak, de az eddig is a gyengém volt.

Nita: Nem akarom beleélni magam, dehát ugyebár... :wink:

Kép
kicsi80

Nita, a jos szoljon beloled... :lol:

bar rementykedni nem merek...par honapja mindig azt hiszem, hogy most mar valoban...aztan megsem :(

Parom megjegyzese erre:..."dragam, szerintem a sok koffein....? vagy nem most kellene megjonnie, hm?..." :wink:
Vendég

már csak kb másfél hét és kiderűl...... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kicsi: ha nem szokott fajni a melled es most igen, akkor az nagyon jo elojel!!!! :lol: :wink:
de a remenykedessel hasonloan vagyok...ugyhogy megertem
Vendég

Nem szokott. Illetve mensi előtt, de akkor hamar meg kellene jönnie :( Remélem ez nem az... Ha baba, akkor hamar kiderül... Még két hét. Addig is 2-3 naponta elkapjuk egymást :wink:

Kép
kicsi80

És mi van, ha nem baba? Akkor lesz még kövi hónap, és legalább nem dec. 4-ére leszek kiírva :lol: Ja, a jan.4 sem jobb? Igazából mindegy :wink:

Kép
kicsi80

jaj csajok ne is beszéljketek a mell fájásról nekem már csak 1 jó hetem van mig elkezd daggadni :roll: és nem szeretem mert érzékeny, jó kibirható de jobb szeretem havi előtt mikor nem érzem csak vanak kicsikék de kényelmesek. Aztán pő után kezdenek duzzadni havi előtre meg jó duzzadtak szépek csak kényelmetlen viselni. Lyly/izisz mondta, hogy ez nekem lehet hormon probléma :?: met csak 6-7 hónapja van amugy 1 őv 2 hónapja hagytam abba a fogi szedését. Nem tudom olyan furcsa egy nő szervezete. Én nem akarok most babát nem is kivánom férjemet :oops: olyan sehogy nem volt a tegnap is, inkább aludtam volna :shock: de már 7 napja nem volt semmi nem csoda, hogy már nem birt aludni :lol: :lol: :lol: . Nem volt rossz de azért éreztem, hogy kicsit eróltetett.

Kép
Kép
melisch

Melisch: Én már sok éve (5-6) abbahagytam a gyogyit. Utána annyira felborult a hormonom, hogy hetente jártam kozmetikushoz :( nem volt semmi. Nem kívánom senkinek. Utána minden gyógyszer nélkül megvártam, még magától helyreáll (kb 1 év volt). Újra megnézték, és rendben volt. Azóta semmi jele a hormonjaimnak. A mellem sem fáj, csak mensi előt 3-4 naptól. De most :roll:

Kép
kicsi80

kicsi akkor lehet baba is, vagy ebben a hónapban mindenkinek a szervezete csődőtt mondott, itt a világvállság hadd ézezzük a bőrünkön :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch: szerintem parod biztos nem vett eszre semmit... :wink: :lol:

Kicsi, en drukkolok...ugy erzem jo elojelek ezek nalad 8)

Nalam, szerintem koffein tultenges...hehe

A babaprojektben az a legjobb, hogy erre hivatkozva emberem nem mondhat (!) nemet :oops: :lol: ...na ezt en nagyon elvezem es sajnos kis piszok modon ki is hasznalom...hihi...ha nagyon faradt, akkor azt mondja o inkabb most a "passzivan-szeretem-hagyom-magam" modon akarja... :roll:
Vendég

francesca észrevette, nekem vannak száraz napjaim sajnos attól élvezem csak nehezebben megy :oops:

a koffein tultengestől éán is idegbeteg vagyok, már irtam. Kell sok vizzel felhigitsam a gyomrom és megnyugszom :lol:

Kép
Kép
melisch

Reggel irtam egy uzenetet, es most latom hogy nem jelent meg :evil: -- Kicsi! Frances! Remeljuk, ti lesztek a kov jeloltek :) Nekem a szules elott sokszor fajtak a cicijeim a pe utantol rogton, de abban a honapban amikor bebabasodtam, csak az elmaradt verzes utan 1 hettel kezdett :shock: Ilyen jelekre nem igazan lehet szerintem alapozni. Egyebkent meg nekem sem jott meg :shock:
Vendég

Holnap kellene ciklus elejei hormonvizsgalatra, na de igy h meg sem jott, nehez lesz. 17 napja az uh-n nem volt mar tuszom. Akkor hol a francban van a mensim?! Nem is ertem! Itt mindenkinek felborult a ciklusa? Mucus! Te mikor mesz dokihoz? Kivancsi vagyok neked mit mond.
Vendég

kivi vagyok ki a köv...kismami..... :lol: :lol: :lol: :lol:
fáj a fejem..... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jányok,
nekem is piri kellene, hogy lögyen, de NINCS, ugyanakkor biztos, hogy nem vagyok babás. Előjelek vannak, megnyugtatásul: nekem sem fájnak a cickóim soha pirikor, most egy hétig majdnem leszakadtak, aztán mint akit elvágtak, elmúlt egyik percről a másikra. A hasam majd' leszakad, tiszta ideg vagyok, ma szegény kicsimet is elkalapáltam (megérdemelte, persze). HUUUUUUUUHHHHH, mekkorát tudnék ordítani!!!!!

Nyuszifül,
a dokit azonnal otthagyni, én is így jártam a legelsővel, nem vette fel a szartelóját. Már ajánlottam neked egyet, na, ő a határról is visszajönne hozzád, ha arról van szó.
A fenyegető vetélés nekem is papíron volt, barnáztam a 8. héten (pont mint te), aztán elmúlt, most apával jáccik az ijesztgetős gyümőccs. :lol:
Lehet ez a sárgatest helyén kialakult cisztától is (ami ártalmatlan és felszívódik, mint nálam), és sajnos, attól is, hogy nem életképes a baba. A legtöbb doki azért sem szeret ilyenkor hormontablettát adni (utrót), mert azt mondják, ezzel lehet, hogy egy sérült babát "támogatnak". Nem gondolnám, hogy nálad ilyen van, én mindenesetre nem szedtem be az utrót, rábíztam magam a dolgok történésére. A következményről már írtam fentebb... :wink: Pihenj nagyon sokat, semmi idegeskedés!!!! Akárki abajgat, elküldeni melegebb éghajlatra, azonnal!

Betty,
gyógymanók mennek, és a többieknek is!!!!!

A kertek, házak, nappalik csudaszépek!!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

az én gyerekem is itt hisztizik....kakilnia kell és kéri a pelust,de nem adom rá...ott a bilije....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, Meli,
mi napok óta nem laszunk rendesen, Bence éjfél és hajnali 4 között úgy pörög, mint a búgóscsiga. Már kezdek úgy kinézni, mint egy zombi... :? :roll: Én nem tudom, mi van velük.

Kép

Kép

Kép
lyly

lehet a frontok miatt..... :?: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor Szilardra jo hatassal vannak ezek a frontok. Ma pl reggel fel 9ig aludt, es ejszaka sem ebred mostanaban. Delutan is 2,5 orat durmolt. Mostanaban mondogatja hogy bili. Igaz van hogy semmi sem tortenik ha raultetem vagy mar bekakil mire a biliig erunk, de ez szerintetek mar a szobatisztasag elso jelei? Ha jobb ido lesz tutira lekerul a pelus rola. Vettem jo kis boxereket neki, aztathatja majd
Vendég

Sziasztok! Köszike az infót, és a jókíánságokat. Ma voltam először az új doki magánrendelésén, ma volt az első nap, hogy nem barnáztam.
Jó fej a doki, nyers, de rögtön intzéte telefonon a többi orvost, a kórházban ciki volt, mert tök nagy tudományos fokozata van a dokinak, de lelkileg nagyon gyenge, volt 1 év, amikor nem praktizálhatott... Mindegy, ez lezárva, igyekszem nem idegeskedni. Attila, ha bosszant őt is gond, nélkül elküldöm melegebb éghajlatra.Aztán 1 órára rá jön a bocsánat kérés...

Lyly: doki írt utrot, neked a barnázás, akkor végül anno megállt, és utána mikor ment el a baba...ne haragudj , nem akarlak faggatni, csak egy beteg babától nagyon félek.....

Kép
nyuszifül16

Ja, annyi, h nem érthető, de a régi doki volt ilyen fejes...

Kép
nyuszifül16

nyuszi az utro elmulasztja a barnázást......nekem a 4,héten volt kaptam utrot és el is mult..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ok, Nita, de mi van, ha beteg a baba????

Kép
nyuszifül16

szia nyuszifül ne is gondolj arra, hogy beteg a babád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! én remélem, hogy minden rendben lesz elállt a vérzés és több gond nem lesz, pihiz sokat sokat. Puszi nektek!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Ezt a betegeknek küldöm:
Kép

Kép
babicsek

babicsek 2 nap pé-ig? akkor akcióztok? :wink:

Kép
Kép
melisch

Képzeljétek a mai napom egy akkora rohanás volt. Reggel elmentem dolgozni, onnan rohantam a kórházba tüszőmérésre, mondanom sem kell, hogy muszáj volt taxit hívni, hogy odaérjek míg ott van az orvos. Szépen be is mentem, de akkor jutott eszembe, hogy otthon maradt az injekcióm. Hú elkapott az ideg, hogy most mi lesz.
Közben megmérték a tüszőket és jók lettek, van egy 21 és egy 18 mm-es, mindkettő a bal oldali petefészekben. Na kéne a szuri, de az nincs. A doki elintézte egy nővérrel, hogy adja be nekem, mert később visszajövök. Na ezek után rohanás haza, a város másik végébe, majd vissza a kórházba de már ekkor 4 óra is elmúlt. De szerencsére megkaptaam, úgyhogy holnap éjszaka várható a tüszőrepedés, így holnap estétől kell együtt lennünk.

JA! És képzeljétek a nővérkének kiesett a kezéből a fecskendő mielőtt beakarta adni nekem, úgyhogy új tűt is tett rá. Mondtam is hogy ez hátha valami jel! :lol:

Na még nincs vége a szaladgálásomnak. Szuri után rohanás a gyerekért a nagyszülőkhöz, onnan meg el az orvoshoz vele. De már meggyógyult, hétfőn mehet oviba. :) Szóval kivagyok bukva. Még jó hogy ma nem lehet még akciózni, mert hulla vagyok. De apa már nagyon nehezen viseli. Mondta is hogy álmában este 3- szor is .... :lol:

Nyuszi: Nyugi nem lesz semmi baj.

Kép
babicsek

Melisch: Micsoda? :shock: Nem akarsz babát most? Ezt ugye nem gondolod komolyan 4 nappal a pé előtt! :)
Figyeld meg, most fog összejönni. :D

Kép
babicsek

babicsek nem semmi volt a mai napod jó, hogy minden ok lett végül!!!!

Kép
Kép
melisch

Megint barnázom...
Ráadásul nem tudok wcre menni se akármivel próbálkozom, a hsam fáj, most meg a hányinger is elfogot...Elegem van... Lehet, h nem fogom szedni az utrot...
Jaj, mindjárt hányok, de a tablettának nincs ilyen mellékhatása...

Kép
nyuszifül16

babicsek nem tesztelek és szivesen kihagynám ezt a hónapot nem akarnék decemberben szülni. Holnap jönnek anyáék áthallatszik minden a falon és én szégyenlős vagyok ugyhogy nem biztos, hogy lesz akció, bár már volt, hogy lett pedig ók a másik szobában aludtak :oops: , de mégiscsak ők a szüleim és nagyon szégyelném ha hallanák, hogy mi mit csinálunk :wink: .

Kép
Kép
melisch

Nyuszi,
először is: nem beteg az a baba, erre nem gondolunk!
másodszor: a barnázáskor meglapuló kis csomagot (aki már meghaladta cm-ben az 1 métert), most viszi apa fürdeni... :lol: :lol: :lol: Szóval nem lett semmi baja, hálistennek, itt boldogít minket (újabban éjszaka is)... :wink: Igen, a barnázás abbamaradt magától, én nem szedtem be az utrót, mert valahol éreztem, hogy nem a hormonszintemmel van baj, és hát az uh-on is mondták, hogy mellette vérzek, nem a babánál... Ja, és elfelejtette nekem mondani az uh-os orvos, hogy ha elkezdem szedni, akkor a betöltött 12. hétig szednem kell, amyg a méhlepény elég erős nem lesz, hogy az irányítsa a hormonokat. (Addig a sárgatest adja ezt, ezért kritikus a 10-12. hét is, mert ekkor van, akinéál a sárgatest már, a méhlepény még nem termel elég hormont. És ezért fordulópont a 12. hét.)

Kép

Kép

Kép
lyly

jaj nyuszi mit is irjak neked, ha kaptál utrot vedd be pihiz, hogy muljon el a barnázás, vagy menj be a korházba hátha tudnak valamit segiteni?

Kép
Kép
melisch

Lyly: köszi! Melisch: neked is...
Még annyi, h vki nem tud vmit székrekedés ellen, semmi nem hat...:( :oops:

Kép
nyuszifül16

ha jól emlékszem a magnézium segit, de lehet rosszul emlékszem :oops:

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás