Sziasztok!
Remény!
Először is GRATULÁLOK és üdv itt a topicban!!!
Gyere sűrűn!
Trix!
Neked is GRATULÁLOK az ikerpárhoz. Gondolom mondta Zeke doki hogy milyen szépen beágyazódtak.
Kellemes pocaknövesztés! Ajánlom hogy most mozogd még ki magad mert utána egyre nehezebb lesz.
Börmi!
Én köszönöm jól vagyok. És veled mi újság? Pihizel sokat?
Most már elég nagy a hasam, kb mint egy egybabás anyukának. nagyon sokat mocorognak odabennt a kis drágák, főleg este, éjszaka.
Ne félj az ikerterhességtől. Szerintem tök jó hogy odabennt ketten vannak és mindig számíthatnak majd egymásra, játszhatnak együtt. Én nagyon örülök hogy ketten vannak.
Vuki!
Jó hogy jelentkeztél!
Nagyon sportos anyuka vagy. Sajnos nekem már a séta is nehezen megy.
Nika!
Nagyon édes Attila!
Hogy tud nézni..........
Én is megjöttem a dokitól. Mindent rendben talált: zárt méhszáj, az egyik baba 1650g, a másik 1450g (egyke babáknak is elmennek
). Most már számolnom kell a magzatmozgásokat, de azzal szerintem nem lesz probléma, mivel egyfolytában rugdosnak, forognak, hullámoznak, csuklanak, szóval valami mindig történik odabennt.
Most már tuti a császár, mivel mindkettő farfekvéses, bár még megfordulhatnak, mivel eddig mindig más pozícióban voltak. De ugye ikreknél eleve ez a valószínűbb. a 40. hét előtt fogja a dokim megcsinálni (38-39. hét).
A sűlyomra vigyáznom kell, mert 20 kg-ot híztam eddig. 60-ról indultam, de úgy hogy előtte 65 voltam, a CH-diéta, a mozgás és a Meforal miatt fogytam 5 kg-ot. Gondolom a mozgásszegény életmódom miatt sikerült ennyit híznom, de nem megy már nekem nagyona séta se.
Egyébként főleg a hasamra híztam, ezt a férjem és Anyukám is megerősítette. Azt mondják hátulról észre se lehet venni hogy 2 babát várok.
3 hét múlva kell mennem legközelebb dokihoz.