Lara!
Hát az egyikünk varrna, a másikunk hímezne, a harmadik falat dekorálna, a negyedik fával dolgozna és menne a cserekereskedelem!
Csillag!
Annyira át tudom érzeni a helyzetedet, én ugyanígy voltam.
Bár az altatóig nem jutottam el szerencsére.
De borzasztó, amikor az ember napokig nem alszik. Van segítséged? Mert azért így ellátni Marcit....nem lehet egyszerű az életed.
Amit érdemes kipróbálni:
- Bivaly adag magnézium. Kavics nézett utána annakidején, h. a magnéziumhiány és a terhesség alatti álmatlanság összefügg.
- Nekem meg a vaspótlás jött be a nyugtalan láb szindrómára. Nem röhögni, van ilyen és rettenetes! Az ellenségemnek nem kívánom! Őrjítő, amikor az ember lába bizsereg, mintha éppen akkor futotta volna le az ultramaratont, amikor önálló életre kel és ki-kirúg magától, amikor menni kéne, menni és menni. Én már csak bőgni tudtam a végén, amikor napok óta nem tudtam aludni a saját lábamtól. A párom masszírozta órákon át, de semmi nem segített. És még, ha sikerült is elaludni, amikor hajnalban fel kellett kelni pisilni, akkor kezdődött az egész előlről. Borzalmas volt! Azt hittem sosem múlik el, de egy angol nyelvű honlapon olvastam, h. vashiány is okozhatja, úgyhogy elkezdtem pluszban vasat szedni és az segített.
Esetleg ezeket is próbáld ki, hátha használnak.
Anyóó!
Ja, így már értem a zöld tejet! Mi volt az antibiotikum neve?
Én most a sír széléről hoztam vissza a tejemet, Fruzsi majd egy hónapig egyáltalán nem volt hajlandó szopizni nappal, csak éjjel. Ennek meg is lett a következménye.
De szerencsére volt pár nap, amikor a párom be tudott segíteni, bevettem magam az ágyba a gyerekkel, és amint megnyikkant máris mellen volt. Ez segített. Bár azért még nem a régi a dolog, de végre megint érzem, h. belövell a tej, meg hallani, ahogy csobog a torkába.
Nekem nem volt alternatívám, mert nem tud cumisüvegből inni. Maradt az anyamell.
Szerencsére vannak tartalékai a gyereknek bőven.....
Te hogy oldod meg az egy szobában a két gyerek altatását?
Mert nálunk Fruzsi csak csendes körülmények között tud elaludni, Gergő viszont mesélést igényel, ráadásul szíve szerint egy este végighallgatná a Minden napra egy mesét, elejétől a végéig, és erősen reklamál, amikor az apja a 4. mese után ki akar tőle jönni (magyarul minden este megy a hiszti).
Fruzsi egyenlőre velünk alszik egy szobában, de ez a nappalink, itt van a tv, számítógép, szóval gondolkozunk rajta h. hogyan lehetne egy szobában a két gyerek...
De attól is tartok, h. Gergő is felébredne az éjszakai szoptatásokra....
Te hogyan oldod meg a dolgot?
Csakegy!
Hova tűntél?
Nálad egy szobában van a két gyerek?