Új privát üzeneted érkezett!

Evibabi
Igen,igazad van a tanulási zavarral(olvasás,írás,beszéd,mozgás összerendezés) küzdő gyerekeknél tény a kúszás vagy mászás kimaradt..
De ezt lehet fejleszteni később, akár otthon kis akadálypályát csinálva a székekből ..

Noni
Ez a te esküvőd? Misivel a pocidban? Bocsi,most hirtelen nem vagyok képben…
Hogy a 2 gyönyörűűűű gyerkőc a tiéd a képen azt tudom..Édes Fanni ahogy nézi,öleli a tesót!
Heni mostanában mindig azt mondja Emmának, hogy kistestvérkém meg emmácska, meg emu…szóval elkezdte becézgetni,nagyon ari vele.

Sziszi
Ezt még olvasni is szörnyűű volt!! Istenem,de jó,hogy nem lett semmi baj!!!
Fiúknak köszönjük a hóvirágot.

Humanka
Nálatok is kijár az izgalomból..Örülök,hogy nem lett semmi baj!!!

Minyu
Jobbulást Nándinak! Szegény kicsi,remélem hamar jobban lesz! Sok erőt Neked is!

Bejci
Anyajegy válasz a másikban.

Monnee
De átzongoráztam minden tanácsot. Fázni nem fázhatott mert mindig kicsit melege van,érezni rajta. De meleg sincs mert 19 fokban alszunk,max 20-ban.
Viszont a pokróc az arcocskája alá,az jó ötlet volt! Talán szeder te írtad..
Mindenesetre az elmúlt 3 nap jobbak az éjszakák,csak eddig nem mertem írni nehogy elszóljam magam!!! Max 3 kelünk!!!! Ma pl.csak 2x kelt! Ez a 8 alkalomhoz képest már szupercsodás!! Extra kipihent vagyok!

a.m
nagyon szép kis Gyuszid!! Tényleg pasis az etetőszék..

Szeder
Van egy gyógynövénykivonat Urogin a neve. Ez jó húgyuti fertőzésekben.
Persze először tényleg objektíven ki kell zárni minden más esetleges problémát.
holka

Blúmi
én se adok cumit emmának,heninek se adtam.
Mondjuk 2 igen nyugodt gyerekről van szó. De persze náluk is van,hogy nyügik ezért vagy azért..és én is megkaptam már milyen jó lenne ekkor a cumit bevetni. Meg a hordozókendőről is...szegény gyerek,szegény gerince...mindezt mögöttem egy méterre gyalogló idegenek mondták fennhangon...
A kedvencem...heni anno uuutálta a babakocsit,ezért egyik kezemben heni volt a másikban az üres babakocsit sétáltattam,mert gondoltam ha elalszik mejd belerakom...szinte minden alkalommal beszóltak idegenek...ezvan,engem nem érdekel...
Én mondjuk végtelenül nyugodt természet vagyok,engem beszólással nehezen lehet kihozni a sodromból,mert egyik fülemen be a másikon ki...
próbálj meg te se foglalkozni a kéretlen segítőkkel :wink: :D
holka

Rékaorsi
Dejó,hogy hoztál képeket!
Nagyon szépek a gyerekeid.

Eszike
Nagyon cuki Noncsi!!

Gwini
Lalunak jobbulást!!

Szeder
Jaj,annyira átérzem a helyzeted!! De ha nappal alszik Adél próbálj meg te is aludni…

Emma szombat óta ül.
És mondja baba... 2 napig így hajtogatta baa abab bababa
mostmeg 2 napja letisztult érthető :baba-ra
holka

Holka: Emma nagyon ügyes! Noncsi is 1-2 napja ababaabba-zik. Akkor most türelmetlenül várom én is a folytatást....
Vendég

Na itt vagyok kicsit én is csak átrendeztem a nappalit+takarítottam. Most már van kis része Gyuszikának a földön ahol játszik. Eddig az egyik kanapén játszott,de már ott nem merem egyedül hagyni,mert tegnap óta 5 mp alatt 90 fokot tud fordulni és féltem,hogy leesik.

Bejci!
Pihenj amennyit csak tudsz. Nagyon -nagyon sajnálom,hogy ennyire magas a pulzusod :( Remélem kiderül az oka.

Gabolino!
Hát gyönyörűséges a kis Andorod.Annyira kis gyúrni való.

Monee!
Nahát ez az Ákos :D abban a kocsiban. Mondom én,hogy főnök lesz belőle vagy infós???ÚÚÚÚGY meggyúrnám a kis drágát.

Holka!
Emmád szinte hihetetlenül gyorsan fejlődik testileg és szellemileg is. Van valami trükköd :?: :lol:Csak ámulok és bámulok.Köszi a székdicsit.

Rékaorsi!
Gyönyörűek a gyerkőceid :D Az a kreol bőr.... nem semmi,mintha nem is tesók lennének :lol:

Kép
Kép
a.m.

Eszike!
Imádom Noncsi videóit nézni. Azt nem tudom mi mikor jutunk el idáig,de egyszer biztosan. Adtam neki megint sok-sok csillagot. :lol:

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Kicsit lezuppantam ide a gép elé, dög fáradt vagyok. Andor ma enyhén szólva nyűgös,sztem megint jön valahol foga (talán megint alul) Most talán elaludt.
Én nem értem: van amikor tök szépen mindent megeszik kanalazva és van, mint pl. ma, amikor már a 3. fogást tálaltam neki,hogy talán az bejön neki és azt megeszi, de nem. És rázza veszettül a fejét jobbra-balra,mintha tényleg azt mutatné,hogy nem nem, p ezt mán meg nem eszi :shock: szóval miután a cicit sem tudtam belétuszkolni, tápi lett a vége (ez a tízórai volt)
Meg mostanság reggel csinálja azt,hogy eszik, majd nem kér és utána 1 órára rá nyöszörög nekem és akar mág enni :shock: csinál nálatok is ilyen mókát a baba? Mert ez engem baromira lefáraszt. Néha úgy érzem,hogy egész nap csak etetek...

Bejci,
Nagyon sajnálom ezt a pulzus dolgot. Én ebben nem vagyok jártas, fogalmam sincs mi lehet ilyenkor. :? Remélmem minden rendben lesz hamar! Drukkolok! Bius pedig gyönyörűséges!!! :)

Eszike,
Néztem az új Noncsi videókat, nagyon szuper! :) Nagyon ügyes a kiscsajod. De figy, nem gondoltál arra,hogy esetleg már lejjebb tedd a kiságyat? :) Ahogy ott felkapaszkodott...! .... háááát :) én lehet gyors cselekednék, mert amilyen ügyes a lánykád még a végén sikeredik neki "kimászni" (persze Te tudod jobban miket csinál, nem okoskodni akarok, csak annyira ügyesen húzza már ott is fel magát, hogy csjúúú :) )

Am,
nálunk is van a nappaliban egy Andor sarok olyan színes szivacsokból és ami most napközben még bővül egy nagy játszószőnyeggel,amit a szőgyegre teszek, mert ott valahogy jobb nekem őt tornáztatni,gyúrmázni. :) Amíg nem mentek kivizsgálásra,addig ajánlom,hogy Te is forgatgassad MiniGyuszt, hátha addig is lesz neki eredménye. Tudod olyan guri-guri szerűen, de tényleg csak a lábát fogdítsd, hogy a karját, felsőtestét vigye ő. Andornak ez segítséggel tökre megy, nemtom miért nem kata még el a mozdulatot maga...madj rájön :)

Blúmi,
Én is megyek (most már, hogy van kocsink ;) ) simán egyedül Andorral a kocsiban és ő hátul van. Jól elvan. Meg legutóbb vettem kuponnal a Brendonban egy nagy lapos béka fazonú cuccot,amit Andorhoz lehet tenni, a lábával tudja rúgdosni, ami által halacskák mozognak benne "vízben" (vagy nemtom miben) és a fejében van egy nagy tükör,amit ha jól beállítok,akkor a visszapillantóból látom Andor arcát. így tudom kb. mit csinál. Jópofa,csak még jól be kell lőni,hogy a rúgdosással,meg a hordozó ki-be szedésével ne mozduljon el.

Hozok még egy képet az "ördögi" vigyorról :D Kép

KépKép
KépKép
gabolino

jah, ez lemaradt:

Minyu, Holka,
Gratulálok a babóknak az üléshez!!! Csak ámulok és bámulok! :)
És Csongi meg fel is áll? :shock: Az kemény! Bár nekem is van ismerősöm,akinek a kiskölket 6hós 2 hetesen felállt már. Szóval lehet sokan beindulnak már :D

KépKép
KépKép
gabolino

Na, csak ide ülök, most aludt el a Törpöm.

Sziszi, Realdream:
Rékának, Abigélnek, Zsombornak BOLDOG FELEDIKET!

Holka: Akkor még 1x BOLDOG NÉVNAPOT
Holka Te mit csinálsz a lánykáddal, hogy ennyi mindent tud, csinál? :lol: Vigyázz, mert holnap már vissza fog pöntyögni. Aranyos lehet nagyon.

Mindjárt megnézem Noncsit is, mondjuk Ő hozzá a Misikét ide szoktam ültetni, hogy tanuljon. :lol:

Gwini: Gyógyuljatok meg, sok-sok puszi a homlokára.

Minyut várom, hogy mi van velük, még éjszaka is Ők jutottak eszembe.Remélem már sokkal jobban van Nándi.

Kép
Kép
noni78

Gabolino:
Egy igazi kis gazfickó a Te Andorkád. Ilyenkor hangokat is ad ki?

Humanka:
Tudjátok már pontosan, hogy mikor jöttök haza?
Olyan jó lenne akkorra szervezni a talit. :lol:

Kép
Kép
noni78

Gabolino: de! ma lesz a napja, hogy lerakjuk a kiságyat, illetve lejjebb rakjuk a szintet, vagy hogy mondjam... Már tegnap eszembe jutott nekem is, csak a párom későn ért haza, pont fürdetésre, utána ő etet, utána meg megy Noncsi aludni. Szal tegnap nem volt rá idő, de majd ma!

Videók: most is töltöm fel folyamatosan a videókat, tegnap összesen 4-et csináltam! Úgyhogy majd nézzétek!
Vendég

Sziasztok!

Én is előkerültem, bocsánat, hogy nem is jelentkeztem eddig. Mentségemre legyen, hogy egy kis önértékelési válságon vagyok túl, és biztos Ti is tudjátok milyen, amikor az ember nincs kibékülve az egész világgal, mert igazán magával nincs kibékülve.
De most már minden rendben, úgyhogy itt vagyok, ragyogok.
Turbó üzemmódban visszaolvastam, de ennek eredményeképp csak a legszebbekre (babák) és a legszörnyűbbekre emlékszem.(Humanka, Sziszi, Nostawen, sajnálom a történteket, de jó, hogy senkinem nem lett baja).
Bejci, Próbálj pihenni sokat! És jelentkezz, hogy mi volt a kardiológusnál.
Minyu, jaaj, nagyon együttérzek veled, szörnyű lehet egy ilyen pici manót a kórházban látni. REmélem, mára jobban van Nándi. Te is gyere a friss hírekkel!
Gabolino, irigykedve néztem a babaúszis képeket! Nagyon jók! Andor tündéri, és látszik, hogy mennyire élvezi. Remélem, nemsokára már együtt mehetünk babauszira!
a.m., szupi az etetőszék, most én is nagy kutatásban vagyok, mert már a hordozóban nem nagyon tudom etetni Julcsit. Állandóan kiugrálni belőle. Megkérdezhetem, hogy a tieteket hol vetted, és hogy milyen árfekvésben van?
Holka, Eszike
Most már komolyan irigykedek a lányaitokra, hogy ők ilyen ügyesek! Noncsi videóit mindig megnézem, gyönyörködöm benne, és sopánkodom, hogy mi mikor fogunk itt tartani. :lol:
Noni, köszönjük a féléves köszöntést. Emailben küldöm az 5 hós fotót, mert ide már egyszer felraktam. Nagyon csini menyasszony voltál!

Kép
hbetti

Eszike: Nagyon kis mozgékony Noncsi is és úgy megijedtem nem sok hiányzik,hogy kiforduljon a kiságyból.

Most ,ahogy a 6 hónapos vizsgálaton voltunk a doktornő meglátta, hogy mennyire kinyomja magát Misike, és rákérdezett, hogy ugye a kiságyat már lejjebb raktuk, mert a babáknak elég, hogy a fejüket kifordítják és a súlypont kihúzza Őket. Azt mondta, hogy nem egy baba esett már így ki.
Megmondom őszintén még azóta sem raktuk le, mert Ő csak alszik a kiságyban és esze ágában sincs megfordulni benne.
Azt majd én látom, amikor már vészes a dolog, de addig is nem kell akkorát hajolnom. Így is alig bírom el. :lol:

Kép
Kép
noni78

Sziasztok!

Starlark!
Hát sajnos Lalunak nem múlt el a láza és nagyon nyűgős. :cry:
Voltunk vele a dokinál és vmi torok vírusa van, ami nagyrészt nem okoz más panaszt, csak magas lázat. Remélem tényleg nem lesz más baja. De úgy sajnálom szegényt, mert nagyon sírós. Olyan fura, mert ő szinte sosem sír, csak ha enni kell! :wink:
Viszont ma szépen eszik! :lol: Most pedig elaludt. Remélem, hogy ma már jobban fogunk éjjel is aludni.

Noni!
Köszi! :)

Eszike!
Nagyon édes Noncsi a videókon! :lol:
A nevetése nagyon hasonlít a Laluéra! :lol:

gwini

Topiktali:
Ha lesz, én is szívesen mennék. Bár már most mosolygok magamban, hogy mi lesz, ha összeül 10-20 anyuka a babáikkal. :lol: Már többször randiztam egy barátnőmmel, akinek hasonló korú babája van, és persze egy percet nem tudtunk beszélgetni normálisan, mert hol Julcsi parádézott, hol az ő babája. Ennek ellenére jó volna veletek találkozni, és élőben gyönyörködni a kis csemetékben! Beszélgetni meg itt is tudunk. :lol:

Kép
hbetti

Gwini,
Most olvasom csak, hogy beteg a kis Lalu! Jobbulást neki, neked meg kitartást! Annyit küszködsz a picivel, erre még meg is betegszik! De legalább jól eszik, öröm az ürömben. :)

Kép
hbetti

Betti: Átjött a kép, nagyon cuki baba Julcsi .Remélem most már sűrűbben jössz és örülök, hogy rendeződött a lelkivilágod.

Megyek anyuékhoz, este leírom a listát, hogy kitől kérnék még képet.

Puszi mindenkinek. :lol:

Kép
Kép
noni78

Noni,
Szokot valamiféle kurjantás-nyögés félét kiadni,amolya "eeehhh-ahhh" :D nemtom hogy modjam, mert ez nem sikoly, de nem is nyögés :D a kettő között. Olyan érdekes, mert annyira figurázi, mimikázik az arcával és annyira erőlködik, hogy hogy is fejezze ki örömét, de az ÚrIstennek nem sikkantgatna nagyokat :D Csaj nagy ritkán. Olyan, mintha már nagyon mondani akarná...
Szóval ő inkább baaa-baaa, dááá-dááá, táj-táj hangokat,szótagokat hallat.

Betti,
De örülök,hogy jöttél. Már komolyan többször eszembe jutottál,hogy mi lehet veled. Örülök,hogy most már rendben vagy:)
(tegnap voltam Gödöllőn :) )

Gwini,
Jaj de sajnálom Lalut! Remélem hamar rendbe jön és tényleg nem lesz a lázon kívül más problem.

KépKép
KépKép
gabolino

Gabolino,
köszi, jól esik ezt olvasni! Láttam, hogy voltatok Gödöllőn gyógytornásznál. Mi neurológushoz kaptunk beutalót a Bethesdába, majd 25-én megyünk. Mondjuk nem tudom, hogy van-e értelme elmenni, mert már múlt hétvégén Julcsi elkezdett minden irányban forogni, de azóta megint nem csinálja. Lehet, hogy úgy volt vele, hogy "megmutatom anyunak, hogy ne parázzon, de aztán hagyjon már békén" :lol:

Kép
hbetti

Sziasztok!

Csak röviden, próbálom magam utolérni...

Ádám még mindig nem jól van, tegnap újra a kórházban jártunk vele, mivel doktor néni szerint nem akar javulni. Szerencsére nem tartották bent, de az ottani doki szerint 2-3 hét :shock: :? is lehet mire meggyógyul. Fújom neki a Ventolint naponta 3x. Most már köhög is... És ijesztget, olyan hangok jönnek ki belőle mintha fuldokolna... Ma is rohantam vagy 3x, rámnézett és vigyorgott ezerrel...

Gwini, jobbulást LAlunak!

Minyu, Nándinak is!!! Remélem mihamarabb kiszabadultok a kórházból!

Blúmi, visszajelöltelek! :wink: Ádámmmal még nem autóztunk kettesben sehová, Dorkával csak, ő mindig hátul ül. De ő már nagy. Mondtam a páromnak hogy ha mi járunk Ádámmal Dorkáért az oviba akkor előre tezem őt, de hallani sem akar róla. Fél, hogy elvonja a gyerek a figyelmemet a vezetésről, pl. egy kiesett cuminál.

Eszike, hihetetlenül ügyesNoémi! Mikor jutunk mi el idáig!!! A kiságya videó tényleg elég vesélyes!

A.M. Gyuszika még mindig tüneményes!!!Édes abban a székben!!!

Humanka, jujj, mik történnek Veletek!!! :shock: Remélem, most már vége és nem jön semmi más természeti csapás Rátok!

Márti, nagytakarítás, brrr..... Jujj de nem szeretem! De lassan nekifogok majd én is. Szerencsére (?) kicsi a lakásunk, így várok még egy-két hetet, akkor is meglesz húsvétig

Noni, szépek voltatok!!! :)

LAnta, nagyon szépségeek a lányaid!!

Bejci, jobbulást! Ez nem hangzik jól!!!

Rekaorsi, édesek a gyerekek!

Gabolino, ezek a képek!!! Imádom a fiadat nézegetni!!!

Holka, annyira ügyes a lányod! Nagyon gyorsan fejlődik!!!! Hogyan, mivel fejleszted? Örülök,hogy az éjszakáitok jobbak! drukk hogy így is maradjon!

hoztam én is pár képet!

Kép Kép halló... :) Kép Kép bunyó :)

Jövök még, de Ádám nyűgös... Nem kap az orrán levegőt, fel-felsír álmában :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anyoooka 2009.03.10 15:36-kor.

Kép

Kép
anyoooka

Köszönöm a dicsiket, jól esik!
Vendég

Gabolino: tök érdekes ez a vigyor! Hogy honnan szednek ilyeneket ezek a babák???

Anyoo: látom nálatok is a mobiltelefon a sztár! Jók a képek!
Vendég

Köszönjük szépen a dicséreteket! Tök jól esik ám! :) :)
Nah, megyek is forgatnia a babókámat :D Bár most jól elrázogatja a hengerét...

KépKép
KépKép
gabolino

SZiasztok!

Anyooo Irto cukik a kepek! Nagyon aranyosak a telefonos kepek

Betti orulok hogy helyre kerultek a dolgok rulotted.

Gabolino imadom Andor vigyort!

Realdream boldog felediket.

Holka innen is Boldog Nevnapot!

Noni koszonjuk a koszontest! abigel neveben is :D

Hoztam par kepet a feleves torpomrol. Ma kikovetelte maganak hogy az asztalhoz ultessem az ebed alatt, soot mi tobb addig hisztizett mig kostolgathatta amit ettunk. Igy nyalogattunk hot-dogot, meg kolbaszt.

Ime :

[ Kép Kép Kép Kép Kép

szisziKép
sziszi7

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszi7 2009.03.13 19:34-kor.

szisziKép
sziszi7

Sziasztok!

Sűrű napom van,csak most értem ide,az előbb kísértem ki a férjemet, indul a reptérre,megint utazik,ezúttal Csehországba,úgyhogy most péntekig Apátlanok vagyunk... :cry:

Anyoooka!

Jól emlékszem, hogy tT vagytok még nagy Anna-Peti-Gergő-gyűjtők? Megjelent a múlt héten a legújabb,az Annakönyv és mivel az Alexandra.hu-n 40%-os kedvezmény van a héten minden általuk kiadott könyvre,így most az összes Anna-Peti könyv is csak 1500.-/db!
Édes Ádám! Jaj,gyógyuljatok már meg! A mobilos kép nagyon ott van!

Eszike!

Mindjárt nézem a Noncsi videókat! :lol:

Holka!

Nagyon boldog névnapot és nagy gratula a nagyon ügyes kis Emmához!

Betti!

De jó,hogy jöttél,már hiányoztál!

Gabolino!

Andor képein mindig olvadok mint vaj a napon! Annyira nagyon szééééép baba! és azok a fintorok!

Noni!

Szép képek! Szóval te is hosszú hajú vagy!

Gwini!

Jobbulást a kis Lalunak!

Jaj,Lányok,Ági barátnőm még mindig egyben és már az smsekre sem válaszol,de ígérte,hogy bármi változás van ,ír! Ma volt dokinál,én nem bírom ki,18h után felhívom,úgy aggódok! Valaki szült már úgy közületek,hogy szülés előtt 3 napig nagyon fájt a dereka és a nyákdugó is elment eközben több részletben? Ez a 4. nap,hogy túlhordja a babát!

Márti
borossné becz márta

Marti drukk a baratnodnek+++++

szisziKép
sziszi7

Márti,
Köszi szépen a dicséretet! :) Számomra örvendetes,hogy így tetszik a fiacskám :D
Apátlanul? :( Uuuuu, együttérzek, annyira nehéz ez ilyenkor (gondolom). Csak gyorsan eltelnek a napok és ismét Apásak lesztek. :)
Nagytakarításhoz gratula! :)

Sziszi,
Szépek vagytok! :)
Na de kolbit eszik Rékuc?! :shock: Csjú csak lestem. Én még nem mernék ilyet adni neki :)

KépKép
KépKép
gabolino

Ne aggodj Gabi csak kostolgatta nyalogatta azert meg nem eszik kolbit:)

szisziKép
sziszi7

Sziasztok!

A héten kevesebbet fogok tudni írni és olvasni sem lesz időm,mert a nagyobbik fiam elájult vasárnap este itthon. Orvostól-orvosig visszük,majd írok hétvégén!

Noni: tegnap elküldtem a képet!!
evibabi

Evibabi: Ezt még olvasni is rossz, volt előjele vagy valamilyen betegség, vitaminhiány(vas) az ájulásnak? Figyeljetek nagyon rá.
Elküldenéd még 1x a képet, ha lesz időd, mert nem érkezett meg.

Kép
Kép
noni78

Most pedig az ígért lista az 5 hós videóhoz kép,kép,kép...:

Holka,Szeder,Judit,Monee,Csehi,Sziszi7,Csibe,Petra,Winona,
Nostawen,Hutas,Nyunyori,Lolababa,Druska,Bagzerka,Humanka,
Sarkantyúka és akkor Evibabi.

Remélem senkit nem felejtettem ki. Továbbra is próbálkozom az eltűntekkel, hátha..

Aki nem küld képet a héten..., :evil: :lol: , azt tovább zaklatom email-ben.

Kép
Kép
noni78

Na, mi ez a pangás,Lányok???
Mindenkinek,aki drukkolt,köszi, Ágikámnak megszületett első kicsi babája, Zsolti,4050g-mal,56cm-rel,simán,csak mindenhol repedt szegény barátném-alapból egy nagyon vékony lányt képzeljetek el!
De lényeg, hogy jól vannak,úgy örülök nekik!

Apósom jött segíteni fürdetni,én meg,mivel tegnap fél éjjel vasaltam,mára pihenőt szavaztam meg magamnak,úgyhogy most itt ülök és várom,hogy írjatok!!!

Eszike!

Juj,de édes kis mozgékony hölgyemény Noncsi! És nagyon szeretem azt az okos tekintetét!

Sziszi!

Jó,én már nagyon nem lepődtem meg,mert írtad,hogy nálatok nagyon hamar bevezetésre kerülnek a kül. ételek,de a Hot-dog azért nálam is kiverte a biztosítékot- itt a virsli és minden felvágott,kolbász 2 éves korig tiltólistán van- de Rékucnak szemlátomást ízlik! :lol: Valószínűleg a mi gyerekeink is élvezettel nyalogatnák egyébként végülis finom dolog...

Evibabi!

Írj majd,mire jutottatok! jobbulást!

Márti
borossné becz márta

Márti: Nagy gratula az új anyukának, elsőre ekkora babát simán szülni?! Nagyon ügyes volt.

Kép
Kép
noni78

Szép este! :)

Noni: Hálisten a nem alvás nálunk ritkaság számban megy. Nem is tudom mi lenne velem ha többször ébredne még mindig éjszaka.

Eszike: Most láttam az ágyban mocorgós vidit. Háát nem semmi kis pörgettyű a kisasszony :) Jó kis mozgantyúja van.

Szeder: a mai éjszakátok remélem simább lesz!

Gabolino: Andor édesen dühös :)

Hbetti: Remélem most már minden ok veled! Vmilyen szinten ezen mindenki átmegy.

Anyooka: Tündéri hightech gyerkőcök :)
Ádámnak gyógypuszik+++

Sziszi: Jujj az a kolbász. Múltkor a koleganőm mesélte hogy ő is kolbásszal kezdte, mert disznóvágás volt és nagyon cuppogot rá :)

Márti: Ági barátnődnek hatalmas gratula szép nagy babája lett! :)

Evibabi: Remélem nincs szilveszternek semmi komoly baja, szurkolok nektek!

Nálunk minden ok, ma már kevesebb köhögő rohamom volt. Doneknek szerencsére továbbra sincs semmi baja és végre forgolódni is elkezdett.

Lányok ti még tesztek textil pelust a gyerkőc feje alá éjszakára? Donek néha totál az arcába gyűri, van hogy gombóckét szedem ki alóla reggel.

Kép

Kép
starlark

Kezdem magam "idiótának" érezni, hogy mindig csak ígérgetek, hogy írok részletesen.. egyszerűen nem tudok írni.. nincs most időm.. ez is megtörténhet velem?? Hihetetlen!
Jövök délelőtt.. remélem! :wink:

szeder74

Szép jó reggelt mindenkinek! :)

Szeder,
Ugyan már! :) nem kell mentegetőznöd, hisz teljesen természetes, hogy van, amikor az ember egyszerűen nem tud jönni.
Remélem azóta javultak az éjszakák. :) kíváncsian várom a beszámolódat :)

Starlark,
Csjúúú én már rég kivettem a pelust Andorom feje alól, pont azért amit mondtál. Nem tudom pontosan már,hogy mikor, de jópár hónapja az tuti. Állandóan csak összegyűrte, cibálta, szóval gondoltam nehogy nekem valahogy nagyon a szájába nyomja, és kivettem. :)
Örülök ,hogy jobban vagy, gyógyulj meg hamar! :)

Márti,
Helyes! Megérdemled azt a pihi napot!!! :D
Nagy gratula a barátosnédnak! :) Szép súlyú babuka lett! :)

Evibabi,
Jaj, ez borzasztó! :( remélem semmi komoly nincsen. Van már valami híretek?

Itt annyira szépen süt a nap, hogy csak na :D Remélem nem fog fújni a szél veszettül, mint tegnap és akkor megyek egy naaagy körrel Andorral, ide a tavakhoz (van itt 4 tó).
Ma Andorom 6kor riadót fújt, igazából csak dumálgatott nagyon, de ez végülis már jelzi azt,hogy neki biza kong a pocija. Megetettem és visszadurmolt.
Mintha most hallanék hangokat, szóval megyek is, megnézem :)

KépKép
KépKép
gabolino

Köszönöm a sok visszajelölést az iwiwen!

Evibabi! Aggódva várom a híreket! Gondolok Rátok, gyere, ha már tudsz valamit!

Márti! Gratulálok a barinőnek! Ekkora babát!!!! :lol: Minden elismerésem!

Gabolino! Andor a morcos képen egyszerűen tünemény! Az uszisokon pedig nagyon komoly nagyfiú!

Monee! A babaverdás kép a kedvencem! A Gróf Úr nagyon élvezi a vizibuszt! És látom nálatok is nagy a műszaki érdeklődés!

Anyooka! A jövő műszaki értelmisége a két gyerkőc! (szerintem már most több funkciót ismernek a telefonon, mint én, és hét évesen már többet fognak tudni a számítógépről, mint amennyit egész életemben megtanulok.) A bunyós kép szenzációs!!! Hogy van Ádám?

Betti! Már nagyon hiányoztál! Örülök, hogy kifelé tartasz a gödörből! Most már süt a nap! Ez még jobban gyógyítja a lelket!

Starlark! Én már régen nem teszek a feje alá pelust! Annyira összegyűrte, hogy feleslegesnek tűnt, ráadásul már keveset bukik, és csak ritkán keni össze a lepedőt. Én féltem is, hogy nehogy a kis szájába gyűrje. Gratulálok a pörgéshez!!! (Elkezdtem végre a pilatest. Tegnap úgy éreztem végre, hogy élek, hogy vannak testrészeim... Nagyon feldobott! Egyébként a fogyi Neked ettől megy, vagy inkább a kajára figyelsz?)

Márti! Apátlansághoz kitartás! Én nagyon utálok nélküle lenni! Mintha hiányozna vmelyik testrészem! (remélem apósod nem nyújtja be a számlát a segítségért. Ehhez még régebben akartam írni: nekem van egy olyan rokonom - nem vagyok rá túl büszke -, aki kis füzetkébe írta, hogy a családból ki hány napot segédkezett náluk az építkezésen, és amikor az illetőnek kellett segítség, akkor szigorúan csak ennyi napot "segített vissza". :shock: :shock: )
blúmi

Köszönjük ismét a bókokat :) Csajok, nemtom,hogy viccből írjátok-é vagy sem, de Andor itt vadul vigyorog (mármint a képen) :D:D csak hát ugye ez kép, szóval nemtom kinem mi jön le belőle. De ez amolyan "ördögi" vigyor. :D nagyon szorítja a szemét és húzza az orrát hozzá :D

KépKép
KépKép
gabolino

Gabolino!

Nem hiszem el,hogy mennyi mindenben egyezünk. :lol: Mindjárt hozok képet a mi békánkról :D
Szoktam Gyuszikát én is gurítani és tegnap már csak egy ici-pici híja volt az átfordulásnak :wink:

hBetti!
Persze,hogy megkérdezheted. A Brendonban vettünk 19900 lFt ett volna,de már volt egy csomó pontom így csak 17500 Ft volt. Tudom,hogy nem olcsó,de egy jó darabig "kiszolgálja" majd meg a tesónak is jó lesz :wink:

Kép
Kép
a.m.

Szép Reggel! :)

Szeder: Teljesen megértelek, nyugi jössz és írsz mikor tudsz :) Várunk :)

Gabolino: Mi tegnap voltunk egy nagy körön. Egész nap hétágra sütött kivéve azt a másfél órát :)

Blúmi: Ugye milyen jó? Ma tuti végig csinálom újra, hiányzik, de már másfél hete nem tudtam csinálni mert vagy meló volt vagy dögrováson voltam.
A kajára is odafigyelek, bár tegnap sütöttem muffint holnap pedig apája lesz 30 úgyhogy sajna volt/lesz bűnözés. :)

Akkor pelus ki az ágyból! :) Remélem most nem lesz belőle nyüfi ha kiveszem, mert pl a párnája nélkül nemigen alszik el :)
Vmi nagyon agresszív nyavaját kaptunk el mert ma már apának is hőemelkedése van, fáj a torka és köhög pedig még influenzás se volt még soha és mióta együtt vagyunk még náthás se volt.
A tél már monnyon le!!! :evil:

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!
Jelentkezik ismét egy elveszett bárány....
Balázs ma ment oviba először 2,5 hét után. Én még "szobafogságban" vagyok, ugyanis a vírusnak lett egy kis szövődménye nálam: masszív arcüreggyulladás. :( Hát nem kívánom senkinek az elmúlt 2,5 hetet. Ha anyósomék nem lennének nyugdíjasok és nem segítettek volna (minden nap itt voltak), akkor nem tudom, mi lett volna velünk.... Persze volt a dolognak egy kis hátulütöje is: Alíz sokat volt kézben és most nem igazán szeret az utazóágyában játszani. De majd megszokja újra....

Visszaolvasni esélyem sincs. Az utolsó pár oldalon a képeket megnézegettem, nagyon édes minden gyerkőc!!! :D
Amit külön kiemelnék az gabolino és Monee uszis képei! Nagyon jók! Anno Baluval mi is jártunk usziba, de Alízzal egyenlőre nem kezdtük el.
Sziszi, a hotdogos kép nem semmi :shock: .

Mi még csak most kezdtük a hozzátáplálást, de már időszerű volt, ugyanis majdnem kinézi Alíz a kezünkből az ételt és tátogat. Az első falatok nem igazán jöttek be neki, de mostmár szívesen kóstolgat a kisasszony. Ami a legjobban bejött neki az az alma-gesztenye párosítás.

Ami még feltünt, Szeder blogot ír!? Sok sikert hozzá (mindjárt beleolvasok!)

Eszike, megnéztem a legújabb videót Noncsiról és leesett az állam!!! :shock: :lol: Alíz még a forgásig sem jutott el, de hogy a te lányod miket művel már!!!! Nagyon ügyes!!!

Anyooka, úristen ti a kórházig jutottatok!? Remélem nem kell újra mennetek!!! Gyerkőcök nagyon aranyosak! Már mobiloznak!? :shock:

Márti, remélem nálatok is meggyógyult a csipet-csapat! Hú, nem irigyellek 4 gyerkőccel apátlanul! A tesós képek nagyon jók!!!
Tavaszi nagytakarítás!? Hozzánk is jöhetnél... :oops: Na azért lassan én is rászánom magam, csak gyógyuljak meg teljesen. Húsvétra muszáj puccba vágni a lakást, mert akkor lesz Alíz keresztelője, utána 2 hét múlva pedig Balázs szülinapját tartjuk!

Holka, utólag is boldog névnapot kívánok! Jó régen "találkoztunk" már, a videókból is hiányoltam Emmát!!! Remélem az 5 hósban bent lesz!!!

Noni, tegnap küldtem képet, megkaptad? Nagyon várom már az új videót, olyan jókat alkotsz mindig!!!

Bocsi, ha nem írtam mindenkinek személyeset, de ennyi kihagyás után nagyon nehéz újra bekapcsolódni.

És akkor néhány kép:
Balázs a farsangi bálon autóversenyző volt:
Kép

Alíz nőnapkor:
Kép
A virágot nem mertük a kezébe tenni, mert egyből megkóstolná!!! :D

Na, akkor egyenlőre ennyi.... (remélem el tudom küldeni!)

Kép
Kép
netti77

Kép
Kép

Evibabi!
Remélem gyorsan kiderül,hogy mi a gond a nagyfiadnál. Remélem semmi komoly.Gyere ha lesz híred.

Szizsi!
Tündéri gyerkőceid vannak. Na és az a hot-dog nem semmi. Én is várok még az ilyesmivel :)

Márti!
Gratulálok a barátnődnek. Szép nagy babácska.
Az én legjobb barátnőm is kiderült,hogy kisfiút vár. Már a 21. hétben van :D

Kép
Kép
a.m.

starlark!
Nálunk sincs pelus már a buksi alatt. Mielőbbi gyógyulás kívánok az egész családnak.

Anyooka!
Jaj,nagyon sajnálom,hogy megint ennyire elfajult Ádám betegsége. Nagyon édesek a képek és a mobilos,háááát nem semmi :D

Noni!
Ha minden igaz ma küldök neked képeket 5 és 6 hósat is.

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok, jó reggelt!

Csak gyorsan bekukkantok, mert ma jön anyósom, meg Apeh-osok terepszemlét tartani :shock: (papíron megvettem a férjem részét a családi házunkból, és azt jönnek ellenőrzini. hallottatok már ilyet???), és még rendbe kell szednem a lakást. Gyerek alszik, túl vagyok a reggel tornán, és bömböl a Disco Fever cd-m. Én erre tornázom. :lol:

Márti,
Hatalmas gratula a barátnődnek! Ilyenkor úgy irigykedem, remélem, mihamarabb én is átélem újra! Apátlanságot átérzem, engem is sokat hagy egyedül a párom.

Anyoooka,
Jaj, nagyon rossz lehet az ijesztgetés, gyógyuljatok meg minél hamarabb! Fotók nagyon jók, a búnyós a kedvencem! :D

Sziszi,
Haláli a virslievős fotósorozat! Nemsokára tényleg így fogják majszolni a kajáinkat! :D

Evibaba,
Húú, de ijesztő lehetett az ájulás! Gyere és számolj be, hogy van a kicsi nagyfiad!

Starlark,
Neked is jobbulást! Én sem teszek Julcsi feje alá pelust már 2 hetes kora óta. Inkább a kezébe adom, mert úgy alszik el, hogy a fejére húzza. Nagyszülők többször frászt kaptak már, mikor így meglátták. :lol:

Szeder,
Várunk vissza, ha rendeződtek a dolgaitok, nekem már hiányzol itt a fórumon.

Gabolino,
Már többször akartam mondani, hogy Julcsi is ugyanazokat produkálja mimikában mint Andorod. Ugyanúgy tátogott, most pedig 1-2 hete ő is ördögien vigyorog, orrát felhúzza és szinte vicsorog, mint egy kiskutya. :lol:

Blúmi,
Köszönöm a kedves szavakat! :D
Már rég kérdezted, de most reagálnék: mi sokat megyünk Julcsival egyedül autóval, de én mindig előre teszem az anyósülésre. Nektek nem lehet kikapcsolni elől a légzsákot? (bocs, ha volt erről már szó, nagyon felületesen olvastam vissza :oops: ) Gondolom, úgyse mennél vele hosszú útra, úgyhogy azt a kis időt kibírná a hátső ülésen is egyedül, nem? Ez ne fogjon vissza a csavargásban! :lol:

a.m.
Köszi az infót. Háát, tényleg elég drága, de ilyenkor mindig azt mondom, hogy még a tesóknak is jó lesz, és akkor már mindjárt jobban megéri! Kedvenc kispasim fotói már megint nagy örömet szereztek!

Netti,
Tudom, milyen az arcüreggyulladás, együttérzek veled. Remélem, hamar meggyógyulsz! Lányod csoda helyes, és nem csak azért mondom, mert kicsit az én lányomat látom benne, csak hajasbaba változatban.

Na most már tényleg megyek, összkapom a lakást. :?

Kép
hbetti

Holka!

Boldog névnapot kívánok utólag is.

Noni!
Elküldtem a képeket :D

Szeder!

Tegnap sikerült visszaolvasni a blogodat. Nagyon tetszik,de most nem tudtam kommentet írni,mert elfelejtettem a jelszavamat :oops:
Akkor jössz amikor van időd. De azért hiányzol :wink:

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Korábban megígértem, hogy visszaolvasok... Hát, ez nem jött össze, sőt még nagyobb lett a lemaradás. Sajnálom nagyon, hogy nem tudok sűrűbben jönni, de Annácskám továbbra is nagyon nyűgös. Most éppen alszik, pedig menni kéne a dokinénihez méreckedni meg 1-2 dolgot meg szeretnék neki mutatni (erről majd később), de nincs szívem felébreszteni. Olyan keveset alszik napközben és éjszaka is 3x-4x fent van. Kezdek egészen kimerülni! :cry: Annyira elkeserít, hogy nem haladok semmivel... fut a lakás, főzni kéne, stb. Alig jutok hozzá valamihez. Tejci is határozottan csökken, Anna már csak reggel és este, meg hát persze éjjel szopizik. De már napközben sem termelődik annyi tejci, hogy feszítene. :( Úgy tűnik ennyi volt! :cry: Amíg még jön valami, addig próbálkozunk.

Kép
Kép
konan

Lányok!

Jöhetnek a drukkok továbbra is,Ági barátnőm nincs jól...6 infúziót kapott már,lehet,vért is kell majd neki kapnia. A szülés alatt 2 főér elszakadt,repedt a hüvelyfal és a gát környéke is. Most uh-ozza a dokim,nagyon aggódok érte. Úgy látszik,nagyon nagy volt neki ez a baba...

Konan!

Én már legalább 3 hónapja soha nem érzem,hogy feszítene,annyi tejem lenne. Kamilla nappal nem szopik sokat (nagyon nem), éjjel meg egyre többször és rengeteget eszik. Hízik hetente 10dkg-t jókedvű,vidám kislány,nincs vele smmi gond,ha ébren van játszik-kúszik,nem sírós,úgyhogy igenis van elég tejem! És jövő héten már mi is 6 hónaposak leszünk,úgyhogy kezdem az almalevet jövő csütörtökön...
Szóval,ha a baba nem akarja magát elválasztani talál elég tejet attól függetlenül is,hogy mit érzünk,mennyire van tejünk. 1000 szerencse,hogy nem méregetem,már tuti agylobot kaptam volna,hisz képes nappal 4 óra alvás után 5-6 kortyot szopni ,majd vígan játszani fürdésig. mennyi lehet az, talán 20ml? De minden jel arra utal,hogy ez így elég neki és hiába menne a hozzátáplálás,akkor sem enne többet valószínűleg!

Márti
borossné becz márta

Nah, a sétánkból nem lett semmi :( mire Andorom felébredt, és evett, eleredt az eső és beborult :evil: aaahhh
Most meg már 2.5 órája alszik :shock: nemtom mikor volt ilyen, de most legalább előkészítettem nagyvonalakban a holnapi levest, halat, és kinéztem,hogy eszterházy tortát akarok ma sütni :D csak kapjak hozzávalókat rendesen (gondolok itt a marcipánra :) )
Eddig meg nem ment a net, ami most megjegyzem nem is baj, mert akkor nem haladtam volna, mert tuti itt kuksoltam volna nagyrészt :oops:

Am,
:D:D Nagyon jók a képek! Egyenbrenya! :D:D:D
Imádom a MiniGyuszkós képeket! :)

Betti,
Édes lehet Julcsi is ezekkel a mimikákkal. Majd hozz képet, ha tusz csinálni róla :)

Márti,
Jaj, szegény barátosnéd! :( :( Nagyon sajnálom! Remélem minden rendben lesz. Hát igen, jó nagy baba lett. Engem szülésnél azzal bíztatott a dokinőm, hogy nyugodjak meg az én magasságommal olkyan 4.5 kg-s babára vagyok max kalibrálva. :shock: Háááát, nemtom, így is baaaromi hosszú lett a kitolás,Andor 3820 gr volt, de az igaz,hogy gátvédelemmel született. De egy 4.5 kgat nem hiszem,hogy így megúsztam volna....

Konan,
Remélem hamar elmúlik a nyügi :( szegénykéim.

Úúú most mennem kell...felébredt :)

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok, megkaptam a képeket, várom a többiektől is.

Netti: Nagyon szépek a gyerkőcök, Balázs kisautóját Te kreáltad?
Nálunk most az a menő, hogy bármi a kezébe kerül, ütögeti a szájához ritmusosan.
Nálunk a telefon, távirányító és a számológép a játéka.
A színes játékok nem érdeklik a fiúkámat.

A.m.: Látom az előke nálatok is befigyel mindenhol.
Hol vettétek és mennyiért, ha megkérdezhetem a békucos taposót?

Kép
Kép
noni78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?