Sziasztok!
Kicsit lezuppantam ide a gép elé, dög fáradt vagyok. Andor ma enyhén szólva nyűgös,sztem megint jön valahol foga (talán megint alul) Most talán elaludt.
Én nem értem: van amikor tök szépen mindent megeszik kanalazva és van, mint pl. ma, amikor már a 3. fogást tálaltam neki,hogy talán az bejön neki és azt megeszi, de nem. És rázza veszettül a fejét jobbra-balra,mintha tényleg azt mutatné,hogy nem nem, p ezt mán meg nem eszi
szóval miután a cicit sem tudtam belétuszkolni, tápi lett a vége (ez a tízórai volt)
Meg mostanság reggel csinálja azt,hogy eszik, majd nem kér és utána 1 órára rá nyöszörög nekem és akar mág enni
csinál nálatok is ilyen mókát a baba? Mert ez engem baromira lefáraszt. Néha úgy érzem,hogy egész nap csak etetek...
Bejci,
Nagyon sajnálom ezt a pulzus dolgot. Én ebben nem vagyok jártas, fogalmam sincs mi lehet ilyenkor.
Remélmem minden rendben lesz hamar! Drukkolok! Bius pedig gyönyörűséges!!!
Eszike,
Néztem az új Noncsi videókat, nagyon szuper!
Nagyon ügyes a kiscsajod. De figy, nem gondoltál arra,hogy esetleg már lejjebb tedd a kiságyat?
Ahogy ott felkapaszkodott...! .... háááát
én lehet gyors cselekednék, mert amilyen ügyes a lánykád még a végén sikeredik neki "kimászni" (persze Te tudod jobban miket csinál, nem okoskodni akarok, csak annyira ügyesen húzza már ott is fel magát, hogy csjúúú
)
Am,
nálunk is van a nappaliban egy Andor sarok olyan színes szivacsokból és ami most napközben még bővül egy nagy játszószőnyeggel,amit a szőgyegre teszek, mert ott valahogy jobb nekem őt tornáztatni,gyúrmázni.
Amíg nem mentek kivizsgálásra,addig ajánlom,hogy Te is forgatgassad MiniGyuszt, hátha addig is lesz neki eredménye. Tudod olyan guri-guri szerűen, de tényleg csak a lábát fogdítsd, hogy a karját, felsőtestét vigye ő. Andornak ez segítséggel tökre megy, nemtom miért nem kata még el a mozdulatot maga...madj rájön
Blúmi,
Én is megyek (most már, hogy van kocsink
) simán egyedül Andorral a kocsiban és ő hátul van. Jól elvan. Meg legutóbb vettem kuponnal a Brendonban egy nagy lapos béka fazonú cuccot,amit Andorhoz lehet tenni, a lábával tudja rúgdosni, ami által halacskák mozognak benne "vízben" (vagy nemtom miben) és a fejében van egy nagy tükör,amit ha jól beállítok,akkor a visszapillantóból látom Andor arcát. így tudom kb. mit csinál. Jópofa,csak még jól be kell lőni,hogy a rúgdosással,meg a hordozó ki-be szedésével ne mozduljon el.
Hozok még egy képet az "ördögi" vigyorról