Sziasztok!!!!
Kriszta!
Szomorúan olvasom, mi történt, igazából erre nem lehet mit mondani, ami enyhítené a fájdalmad... Tudom, hogy nehéz, de ne add fel, mindig van remény!!!!!!!!! Mi itt vagyunk neked, ha bármi baj van számíthatsz ránk!!!! Várunk vissza mielőbb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAGY ölelést küldök!!!!!!!!!!!!!!!
Bettem!
Nagyon édes a kisfiad!!!
Belluska!
Köszönöm Katának a mosolyt, igazán tündéri!!!
Ladiva!
Ne aggódj, nem leszel egyedül, én még maradok egy darabig és a végén én aggódhatok...
Kata, te kis csibész!
Jól megkönnyeztettél, azt hittem nem jól látok és hirtelen azt sem tudtam, mit kell látnom, de most már leesett!!!!!!!!!!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Babaragacsok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Manó!
Gratulálok neked a 2 csíkhoz, csak ügyesen!!!!!!!!!!!!!!!!! Mennek a babaragacsok!!!!!!!!
Zsuzska!
Nem semmi, amit az egészségügyről írtál, sokat jártam én a SOTE-ra UH-ra, de általában nem voltak túl kedvesek az ott dolgozók. Az egészségügynek, pláne az ilyen osztályoknak (szülészet, újszülött o., uh.) arról kelle szólni, hogy segítik az embert egy olyan állapotban, ami számára új, ismeretlen. Nem pedig undokoskodni és kioktatni... /Egyébként én is egészségügyben végeztem, de már 95 óta nem dolgozom benne.../
Pocaksimi a babócáknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dezsina!
Lassan indulhat a visszaszámlálás, és már csak 3-at kell aludni... Tarts ki addig és meglátod meg lesz az eredménye, mégpedig pozitív irányba! Nem keresni a tüneteket, sokat pihenni, próbáld meg lekötni magad valahogy egy jó könyv vagy film sokat segít ilyenkor... Szurkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Küldök neked is egy jó adag babaragacsot, a biztonság kedvéért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Salygabó!
Nagyon édes a kuytusod!!!! Ő is mini csivava, mennyi idős, szuka vagy kan? A kép alapján tényleg nagyon hasonlít az enyémre!
egyébként én az időpontot nem a Forgácsban kaptam, de biztos olvastad, hanem a Sipos doki magánrendelésén. Ott mondta, hogy feltett a várólistára, és ha minden jól megy szeptember a mi időnk lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wepe!
Szia! Remélem már teljesen meggyógyultál!
Nálunk hétágra süt a nap, mindjárt itt a tavasz! Szép napot mindannyiotoknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minnie