Új privát üzeneted érkezett!

Drága Zsuzsám!Teljesen kiakadtam azon amit irtál,olyan sok szivtelen,fölös ember van az egészségügybe(is)!No itt is vannak kivételek,de nekem se voltak jó tapasztalataim most a műtétnél.Rám se néztek a nővérek,persze a zsebet dugdosó öregasszonyok ágyba kapták a vacsit:(Felháboritó,és sajnos rájuk vagyunk utalva.Dezsina!Kérlek próbálj meg lazitani,hisz itt mindenki szurkol neked,biztos sikerülni fog,próbáld meg lekötni az időd...Hogy ne legyen sok időd agyalni!Szerintem abszolult nem mész az agyunkra!:)Minnie!Megpróbálok képet felrakni,u.ilyen kutyusunk van itthon,és ahogy olvasom sok minden másban is sorstársak vagyunk!:)Te szep.kaptál időpontot lombikra?Mi szerdán megyünk,akkor mi már csak 2010-re férünk föl?Úristen,nem hiszem el....

salygabó

Drága Feleség! Szomorúságod enyhitésére,kérlek fogadd tőlem szeretettel! "Ha rombadőlnek legszebb álmaid,reményeid el ne hagyjanak,mert sokszor a romok fölött a legszebb virágok nyilnak!"-Goethe

salygabó

Kép

salygabó

Kriszta!
Annyira sajnálom!!! Mielőbbi testi és lelki felépülést kívánok Nektek.
Vendég

sziasztok!

Kriszti!
még mindig nem térek magamhoz :( :( :(
dezsina

Szép jó reggelt!

Van egy kis meglepim :lol:
Kép

Kép

i.kata

És íme a magyarázat:
Gondolom látjátok, hogy ET+ van a teszteken. Szóval volt egy titkos lombikunk. Volt benne babona is, meg más is, és nagyon rossz volt, hogy nem oszthattam meg veletek az élményeimet. De nem voltam egyedül, mert volt egy cinkosom, méghozzá Dezsina :lol: 2x is együtt voltunk uh-on, és egyszerre volt a beültink is :lol: 2 blasztót kaptam vissza, és 2 fagyink is maradt. Szóval most nagy az öröm, csak nagy volt az ijedelem is szombatom, mert elkezdtem pecsételni, és az kb 1,5 napig tartott. Szombaton úgy éreztem kész, vége, de vasárnap kezdett visszajönni a remény és tegnap este nem bírtam magammal és 20.30-kor ellőttem az első tesztet.
Remélem nem haragszotok, hogy csak így utólag árulom el.

i.kata

Zsuzska,
amikor utoljára voltatok a pároddal Uh-on a Forgácsban, akkor én is ott voltam:-)
Biztos emlékszel, ott kínlódtam, mert nem mehettem fel, pedig visszahívtak csütörtökre transzferre. Aztán be kellett kopognom a szobába és akkor mondták, hogy sok szép maszatkánk van és majd jöjjek vissza szombaton a blasztókért. :lol: Bocsi hogy nem mentem oda bemutatkozni, de nem szerettem volna lebukni :oops: De megismertelek ám Titeket az iwiw-es képek alapján :wink:

i.kata

Kata!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
dezsina

Dezsina,
aztán tessék követni a mintámat! :wink:
Amúgy köszönöm a támogatásodta! Rengeteget segítettél és nagyon sokat jelentett nekem :lol:

i.kata

Kata!
hidd el, pozitiv tesztre gyúrok... :D :wink:
Gratulálok!!!!! Aztán mostmár mindenről kérünk beszámolót!!! :!: :wink:
dezsina

Kata!!!!!
Én csak ülök és potyognak könnyeim az örömtől :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igen, emlékszem ám Rád!!!!!!

Kriszti!
Őszintén sajnálom!!!!!
NEm is tudom, mit mondjak. Kitartást nektek és ha már úgy érzed, ismét kész vagy vissza térni hozzánk, várunk ám nagyon vissza!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsina!
Neked pedig kitartást!!!!!!!!
És tessék követni a mi példánkat!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
nem ismertél meg ott a váróban? :lol: Gondolom akkor már tűkön ültél, hogy bemehess, erre behívtak engem, hogy elmondják mi a helyzet. :lol:

i.kata

Zsuzska!
most írhatnám azt, hogy nem is tudjátok mit jelent ez az utolsó pár nap.... mire végre kezemben lehet a pozitiv tesztem... :P
(persze mindenki tudja, aki itt van) 8)
dezsina

Kata!
Hát igen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És szegény apát aznap vagy tizen hívták, hogy már nagyon kéne nekik 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Dezsina!
Az a szép az egészben, hogy mi itt mindannyian tudjuk, hogy most min mész keresztül.... és ugyan csak lélekben, de veled vagyunk és fogjuk a kezedet és veled együtt szurkolunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kriszti! Nem tudok olyasmit írni, ami megnyugtatna, ebben a helyzetben a szavak mit sem érnek. Őszintén sajnálom. Sok erőt és kitartást nektek, hogy átvészeljétek ezt az időszakot és kérlek, hogy ne add fel!

Dezsina, már csak pár nap, bírd ki és mutass egy pozitív tesztet!

Kata, akkor én így magamban jól éreztem, hogy valami más is volt, mint spontán próbálkozás :D Sokat sejtettek az "álmosodsz még" és a "lassan tesztelhetsz" félmondatok Dezsinától. Személy szerint nagyon sajnálom, hogy nem követhettelek nyomon és nem drukkolhattam, de megértem, ha így döntöttél, de most inkább gratulálni szeretnék! Őszintén gratulálok és örülök, hogy sikerült!

Én mondtam, hogy ez egy jó év lesz, remélem, hogy nekem is az lesz. És remélem, hogy azért nem néptelenedik el a topik. Hát mi lesz velem egyedül? :oops:
Vendég

Ladiva doktornő elött semmit sem lehet eltitkolni... :D :D :D
szerintem nem néptelenedik el a topik, hisz senki sem fogja itthagyi amikor végre babás lesz.... :D Ne aggódj! nem leszel egyedül!

Zsuzska!
köszike :D
dezsina

Lavidia!
Szerintem ha már mindannyian megszültünk, akkor is maraduk és majd biztatunk téged folyamatosan!!!!!
Azért reménykedem, hogy még idén neked is sikerül!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát már aztán csak sikerült! Hát hogyan is néz már az ki, hogy bátorítok mindenkit, mindenkinek összejön, aztán én meg kimaradok a szórásból :lol: Hamarosan iziben csatlakozom hozzátok egy(két) édes kis babóval!
Vendég

Ladiva!
Neked nem szólt senki, hogy ez itt elvárás :?: :lol: :?: Itt csak babókkal lehet távozni :D
dezsina

Sziasztok!!!!

Kriszta!
Szomorúan olvasom, mi történt, igazából erre nem lehet mit mondani, ami enyhítené a fájdalmad... Tudom, hogy nehéz, de ne add fel, mindig van remény!!!!!!!!! Mi itt vagyunk neked, ha bármi baj van számíthatsz ránk!!!! Várunk vissza mielőbb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAGY ölelést küldök!!!!!!!!!!!!!!!

Bettem!
Nagyon édes a kisfiad!!! :D

Belluska!
Köszönöm Katának a mosolyt, igazán tündéri!!! :D :D :D

Ladiva!
Ne aggódj, nem leszel egyedül, én még maradok egy darabig és a végén én aggódhatok... :(

Kata, te kis csibész!
Jól megkönnyeztettél, azt hittem nem jól látok és hirtelen azt sem tudtam, mit kell látnom, de most már leesett!!!!!!!!!!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Babaragacsok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Manó!
Gratulálok neked a 2 csíkhoz, csak ügyesen!!!!!!!!!!!!!!!!! Mennek a babaragacsok!!!!!!!! :) :) :)

Zsuzska!
Nem semmi, amit az egészségügyről írtál, sokat jártam én a SOTE-ra UH-ra, de általában nem voltak túl kedvesek az ott dolgozók. Az egészségügynek, pláne az ilyen osztályoknak (szülészet, újszülött o., uh.) arról kelle szólni, hogy segítik az embert egy olyan állapotban, ami számára új, ismeretlen. Nem pedig undokoskodni és kioktatni... /Egyébként én is egészségügyben végeztem, de már 95 óta nem dolgozom benne.../
Pocaksimi a babócáknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Dezsina!
Lassan indulhat a visszaszámlálás, és már csak 3-at kell aludni... Tarts ki addig és meglátod meg lesz az eredménye, mégpedig pozitív irányba! Nem keresni a tüneteket, sokat pihenni, próbáld meg lekötni magad valahogy egy jó könyv vagy film sokat segít ilyenkor... Szurkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Küldök neked is egy jó adag babaragacsot, a biztonság kedvéért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Salygabó!
Nagyon édes a kuytusod!!!! Ő is mini csivava, mennyi idős, szuka vagy kan? A kép alapján tényleg nagyon hasonlít az enyémre! :D
egyébként én az időpontot nem a Forgácsban kaptam, de biztos olvastad, hanem a Sipos doki magánrendelésén. Ott mondta, hogy feltett a várólistára, és ha minden jól megy szeptember a mi időnk lesz!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Wepe!
Szia! Remélem már teljesen meggyógyultál! :D

Nálunk hétágra süt a nap, mindjárt itt a tavasz! Szép napot mindannyiotoknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Kata!
Ez aztán a meglepetés!!! Szívből gratulálok!!! :P :P :P Mikor mentek UH-ra???
Vendég

Minnie!
köszi a ragacsokat!!! nagyon kellenek!!!! :)
dezsina

Kata!
Mikor mentek uhu-ra?????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok,

meggyógyultam, csak sok a munka, és a megszorítás, ezért nem tudtam hamarabb jönni.

Nagyon sok híreket olvastam, annyit írtatok.

Kriszti, nagyon sajnálom, hogy ez történt Veled, remélem, minél hamarabb taplra állsz testileg, és lelkileg!!!!

Dezsina, kitartás, már nincs sok ! Drukkolok minden nap Neked !

Kata, Te nagy csibész vagy ! Nagyon gratulálok, és a nagyon örülök !!!! Akkor Ladivával ketten maradtunk májusra ?

Kismamik: Zsuzska, Fitie babasimi :) :) :)
wepe

Kata!
Gratulálok!Fantasztikus hír!!!!! :lol:
Igaz,hogy kis csibész voltál és igazából nem értem a titokban beültit,de nem is lényeges!Remélem nem haragszol,hogy ezt így hozzá tettem,de a lényeg a lényeg,hogy pozitív és van pocaklakód!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
Dezsinával ti két kis csibész vagytok!!!!! :D :wink:

phpBB: Kép
belluska

Gabó!
köszönöm a drukkjaidat!!!! :)

Belluska!
:)
dezsina

Csajok,
nagyon szépen köszönöm, hogy velem együtt örültök. Higgyétek el, hogy nekem nagyon rossz volt, hogy nem írhatom meg nektek mit érzek és nem kérhetek tanácsokat. Persze kértem, csak nem nyíltan :lol:
Az előző lombiknál mindenki tudott róla és ami a családomat illeti, kicsit az agyamra mentek az állandó aggodalmukkal. A másik meg az, hogy egy másik topicból kicsit alábecsülte valaki az intézetet, ami nekem roszzul esett, mert én sem mondok olyan helyről véleményt, amit nem ismerek...
De a lényeg tényleg csak az, hogy sikerült. :lol: Még csak halkan örülök.

Uh-ra nem tudom mikor megyek, majd holnap telefonálok csak az intézetbe, mert elvileg nekem is pénteken kellett volna tesztelnem Dezsinával. :lol:

i.kata

Kata!
Te kis gyorstesztelő! :D nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit fognak mondani, hogy már holnap telcsizel :?: :lol:
meg, hogy mit mondanak az UH-ra... szerintem 2 hét múlva (boritékolnám) :)
dezsina

Kata!
Szorítok nagyon! :lol: :lol: :lol:
Hát úgy tűnik tényleg jó hamar feljebb kerülsz a táblázatban!Persze Dezsinával együtt! :wink:
Úgy tűnik csak én voltam akkoriban ilyen napra pontosan betartós a teszteléssel kapcsolatosan!De örülök nagyon Kata! :P

belluska

Dezsina,
2 hét? :shock: Az rengeteg :roll: De akkor úgy időzítsük, hogy oda is együtt menjünk, ok?! :wink:

Belluska,
én inszemek alatt is sokszor előbb teszteltem. :oops: Pedig mindig próbáltam tartani magam, sőt még amikor csak uh-ok voltak, szerintem még mondtam is Dezsinának, hogy kivárom a 14 napot, de nem sikerült :lol:

i.kata

Kata!
ez csak természetes, hogy együtt megyünk!!! Ilyen bizti vagy, hogy nekem is pozi lesz :?: :D :?:
csak visszaemlékezem, hogy nekem egyszer két hetet mondtak, anno... persze nem jutottam el odáig... Lehet ez is másképpen van!!!

Belluska!
én kitartó vagyok! :) :D és meg lesz az eredménye...
dezsina

Dezsina,
tuti együtt megyünk, mert nagyon bízttóak a tüneteid! :wink: És persze mindenki annyira szorít, hogy mást nem is tudnál tesztelni :lol:

i.kata

Dezsina, tessék kivárni a pénteket!

Wepe, de jó, akkor kb. együtt leszünk májusban! Te kb. mikor mégy konzultációra? Vagy csak úgy meg fogsz jelenni majd vérvételen?
Vendég

Ladiva,
szerintem mindkettőtöknek kell mennie konzultációra, nem? KI tudja, lehet mos más protokollt kapsz, Wepének meg ez lesz az első lombik.

i.kata

Ladiva, Kata, én úgy terveztem, hogy jövőhéten a 3. napon bemegyünk ( mert most a páromnak is kell jönnie ) aztán, majd megmondják, hogy mi lesz. A Tánár úr ennyit írt rá a papíromra, hogy utolsó mens. első napja: 2009. március.... és a lap aljára van írva: VL ( várólista ): 2009 jún és egy szám karikában ( de nem 18 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
wepe

Minnie, a kutyod 6 hetes képén nem gyenge :) :)
Van újabb rucija ? Feltehetnéd ! :wink:
Kitartás szeptemberig, nézd márciusnak is mindjárt vége!!!

Gabó, a Te kutyusod is aranyos ! Szerdán az intézetbe mentek ?
Írj, kíváncsi leszek, hogy mit mondanak !
wepe

Ladiva, illetve, akkor nekem júniusra szól az időpontom. Hát mindegy, most már féllábbal is kell bírnom, és Neked is :)
wepe

Képzeljétek, csütörtökön mehetek a kiskönyvemért :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ladiva, Wepe,
ez a 2 hónap már nagyon gyorsan el fog telni. Nekem a december átkozott rossz volt, de januárban már csak úgy pörögtek a napok.

i.kata

Zsuzska,
de jó, már lesz is könyvecskéd :lol: Hogy érzed magad? Émelygés vagy valami?

Hűű, nekem innentől fogalmam sincs hogy működnek a dolgok. A lombikos procedúrák már a kisujjamban vannak, de hogy mi van egy pozitív teszt után, az számomra még homályos :oops: :lol:

i.kata

Zsuzska!
Ez szuper, már kiskönyv!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Úgy örülök!!!!! :P :P :P
Azért vigyi magatokra!!!!!!! :wink:

Kriszta!
Tudod hogy várunk nagyon-nagyon, ha már úgy érzed!!!!!!!
Sokat gondolok rád!!!!!!Ölelés neked és lánykádnak is!!!!!!

belluska

Sziasztok lányok!

Bezsebeltem a gratulációkat, de hát melyik baba nem gyönyörű, akik itt készültek?? :lol: :lol: :lol:
Kira baba és Kata is gyönyörű!! :lol: :lol: :lol:

Belluska! A kisfiadról is rakj képet! Tiszeletbeli forgácsos babának vesszük! :lol: :lol: :lol:

Kata! Nagyon örülünk a jó hírnek ám!!! Mi aztán mindannyian tudjuk, hogy milyen a család, barátok sajnálkozó "együttérzése" megértelek, de mi együtt izgulunk veled! Sok pocaksimi!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszta! Valamiért ez történt. Csak vészeld át és kisdobos jelszóval: ELŐRE! Itt előbb-utóbb mindenki babázik! :lol: :lol: :lol:

A többi kismaminak és leendő kismaminak is puszi!

Kép
bettem3

Bettem!
Íme a "tiszteletbeli Forgácsos baba"! :P
Kép

Jó éjszakát lányok!!!!!!

belluska

Belluska!
Nagyon aranyos kisfiú Barnabás. Jól látom, hogy 2 fogacskája van?
Kirusnak még egy sincs :cry: :cry: :cry: . Holnap megyünk a 9. havi kontrollra és meg is kérdezem, hogy ez normális-e. Az oltást sikerült beadatni? Ma olvastam valahol, hogy december óta hiánycikk. Hát ez a mai egészségügy. Ingyenes, de nincs. Egyébként a nem kötelező oltásoknál sajnos nincs egyértelmű felvilágosítás. Legalábbis szerintem. Van olyan barátnőm, akinek mindegyiket ajánlották, nekem egyiket sem és hallottam olyanról, akinek azt mondta a gyerekorvos, hogy döntse el, Ő nem szól bele. Ez aztán a segítség! Pedig mindenki a legjobban akarja a kis manócskájának, hisz mindenki nagyon félti a gyermekét. Aztán dönts okosan. Remélem jól döntöttem, hogy nem oltatom be, csak 2 éves korában.

Kata!
A védőnénitől mikor megkapod a kiskönyvet, majd jól kikérdezz betegségről, mindenféléről. Engem elküldött vér- vizelet- és EKG vizsgálatra. A kiskönyvbe fognak beírni a vizsgálatokról. Aztán a 12. héten van nyaki redő vizsgálat (UH, a down kort szűri ki), és a 16. héten pedig egy vérvételes vizsgálat (bocsi, de fáradt vagyok, nem jut eszembe a neve, de ez is a rendellenességet nézi). És lesz ilyen tájt egy cukorterhelés vizsgálat is. Egyébként én havonta egyszer jártam a magánorvosomhoz UH-ra. Aztán a 36. héttől indul be igazán a vizsgálat, ilyenkor hetente ctg-re kell járni a kórházba (szívhangot néznek és hogy van-e kimutatható fájás). És az elején néznek még egy vércsoportot, akkor is, ha erről van papír.

Belluska, segíts, nem hagytam ki valamit?

Én mivel elmúltam 35., voltam magzatvíz vizsgálaton is.

Kismamik!
Ha tehetitek, menjetek el kismamatornára. Nekem sikerült olyan jó csapatot kifognom, hogy most babástól együtt jártunk baba-mama tornára, de mivel elkezdtek mászni a manócskáink, átmentünk a minimanóra. És járunk még együtt ringatóra is.És majdhogynem napi kapcsolatban vagyunk. Szóval nagyon örülök, hogy elmentem.

Belluska!
Barnabás szopizik még? Mert Kirus reggel és este szopizik, aztán 4x "rendes" kajcsi van. De éjszaka is szopizik min. 3x. Nálad is meg van még az éjszakai szopi?

Bocsi lányok, hogy Belluskával ilyet is megtárgyalunk, de remélhetőleg jövőre már csak ilyeneket írunk egymásnak, mert mindenki bebabásodik. :P :P :P
Vendég

Kép

Szép napot mindenkinek!!!!Jó reggelt! :P

Lilla!
Barninak most jön a 6. foga!De ne aggódj,teljesen normális,hogy Kirusnak még nincsen egy sem.Volt olyan ismerős kislány,akinek 11 hónaposan jött az első foga!Aztán persze folyamatosan bújtak elő neki!
Barni csak 6 hónapos koráig szopizott,sajna!Már egyáltalán nem!De mindent megeszik!
Puszi nektek! :P

belluska

sziasztok!

Wepe!
Hamar eltelik az idő. Én úgy ütöttem el az utolsó hónapokat, hogy elkezdtem tuningolni a szervezetem vitaminokkal...
köszönöm a drukkokat minden napra!!! :D még akkor egy kicsit drukkolj tovább, hogy pozitiv legyen a tesztem... :oops:

Belluska!
nagyon szép a kisfiad! :)

Lilla!
mi is pont ezt reméljük mindannyian, hogy csak a babákkal kapcsolatos kérdéseket tárgyaljuk... :)

Kriszti!
:( nagyon várunk! Ha sikerült picit túl lenned rajta, gyere, nagyon várunk vissza! :wink:

Kata!
várunk a hírekkel!

Zsuzska!
olyan jó neked!!! Kiskönyv!!!! Én is nagyons zretném már átélni a kiskönyvet :D :!:
dezsina

Kata!
Kszike, jól vagyunk, bár nagyon kívánósak lettünk... és sós helyett az édes a nyerő :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Semmi émelygés, viszont megint teli vagyok pattanásokkal :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: És kicsikkel, hanem igazi nagy randaságokkal :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Belluska!
De szép ez a gyerek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dezsi!
Hamarosan Neked is lesz kiskönyved :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Telefonáltam a Tanár úrnak és elmondta hogy hagyjak abba pár gyógyszert és azt mondta majd jövőhét szerdán telefonáljak, és akkor megmondja mikor menjek uh-ra. Azt hittem ma már mondja mikor mehetek, de sajnos nem :cry:

Lilla,
köszi az infókat. Jó sok vizsgálat lesz akkor. Nem semmi. De inkább legyen sok, mint kevés.

Zsuzska,
a pattanások majd elmúlnak. A kaja...ht az egy alattomos dolog :evil: Én már most próbálok normálisan étkezni, mert az utóbbi időben nálam is több volt a csoki, mint kellett volna.

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?