Új privát üzeneted érkezett!

íziyz gönyörű kertetek van....és jóóóóóóóóó nagy medencétek...megyek oda én is....
a mi medencénk kisebb........ :? :? :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!
Nekünk meg medencénk sincs!!! :lol: :lol:
Mi kerti tavat szerettünk volna,de így,hogy gyerekünk van,lemondtunk róla,szóval csak egy nagy lyuk van.
Szerintetek mi lett ezzel az 5 hetes gyerekkel,aki eltűnt???
Belustultunk lányok...alig írkálunk....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!!! Ismét munkába vagyok hiszen hétfő van. Sogornőmék ma reggel mentek haza. A lapotop össze volt szedve igy nem jöttem. Egészen kellemes hétvégénk volt. Péntektől ismét nehezen jőhetek most anyukámék jönnek 1 hétre ő már a multkori is tiltott a netről :lol: de azlrt munkába jövök igy bekukk napközben. Itt szépen süt a nap, bár felhös az ég 8)

Mucus lehet késöbb is péd igaz már 14. nap azért ki kellett volna mutassa ha 29 napos a ciklusod, de vannak pé mentes hónapok sajnos. Mindent bele.

Mindenkinek sok puszi!!! Aztán gyertek még erre nem nagyon jösztök ti sem.

Nita GRATULA a vizsgához ügyes voltál további sok siekrt!!!!

izisz szép a kertetek, nekünk sincs medencénk és nem is lesz, legalább is nem a közeljővöben :lol: :lol: , a mi kertünk is szőrnyű ja és Maya gondoskodik róla, ássa, turja kaparja az a kis földet is ami van :lol: az idén már nem dobok ki pénzt az ablakon virágra ugyis elintézi.

Sogoróm behuzott az autoval és Maya "leoperálta" az auto elejéről az opel jelét :lol: :lol: :evil: a kiskertben találta meg. Miért huzott be ő meg apa szokot behuzni mi nem igy neki ujdonság az auto.

Kép
Kép
melisch

sziasztok!

irigylesre melto a medences kert :) na es a joido!! :)

remelem jol telt a hetvege es lattam a johirt nyuszifulrol is, szerencsere :wink:

szerintetek mennyire ajanlott a sportolas a babaprojket mellett? :?
Vendég

szia franceska, nagyon fontos a mozgás a fogamzás végett ha még nem vagy babás nekivághatsz kezdő modon és aztán fojtathatod terhesen is, legfeljebb áttérsz terhestornára. Azonban ha nem sportoltál és terhes lettél már nem jó elkezdeni de szerintem a terhestorna akkor i mehet még. Nem tudom én nem vagyok barátja a tornénak, bár én ie nekikezdtem. :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch, koszonom a tanacsot!

igazabol tavaly kezdtem el tornazni/fogyozni es azota kb 4szer hetente 4-6 km futas + kis torna...csakhogy megnyugtassam magam mikor befalok valami edesseget :lol:

viszont elkezdtem aggodni, hatha a beagyazodast nem tulzottan segiti elo. :( sajnos azonban valamit csinalnom kell, mertha ranezek akar a cukor feliratra, ramugrik vagy 1-2 kg :wink:
Vendég

én nem értek hozzá de már hallottam olyat aki babás maradt miután elkezdett tornázni. Férjemnek pedig nagyon ajánlotta a doki a fokozott sportot jót tesz a testnek. De ha benéz kicsi ő biztos ir róla ő sokat sportolt életében.

Kép
Kép
melisch

SZiasztok!

Francensca: Hát Melisch után szabadon "benéztem". :lol: :lol:

Azt írják, ha eddig nem sportoltál, akkor ne most kezd el. De ahogy írtad, nem most kezdted. :wink: Én sokat sportoltam életemben. Általában heti hat nap sportolok valamit. Futok, úszok (ma úszás volt :lol: ) tornázok, vagy párosítom ezeket. Már nem célt tűzök ki magam elé, hanem azt, hogy jól essen. (cél lett volna idén augusztusban az IRONMAN (3800 m úszás, 180 km kerékpár, 42,195 km futás = hosszútávú triatlon). De inkább a babát választottam :D Majd vár a célban, ha befutok 8) Persze április 5-én jó lenne körbefutni a Velencei tavat (28 km) de addig méglátjuk piri hamarabb jön-e :lol: ) A táv és az iram tőled függ. Ha eddig is sportoltál, az lenne a furcsa a szervezetednek, ha leállnál (tapasztalatból írom :twisted: )

Ha van kérdés, kérdezz. Még dolgozok egy darabig :twisted:

Kép
kicsi80

Ciao!

Megyek végre haza :lol: Nem tudom jövök-e még este.

Kellemes kikapcsot mindenkinek 8)

Kép
kicsi80

Sziasztok!Hát tényleg lanyhult már a kezdeti lelkesedésünk.Akinek már összejött a baba azért,mert esetleg babás topikokba irogat,akinek meg még nem jött össze(vagy úgy járt mint én) annak meg nincs nagy kedve,és próbálja az agyát kikapcsolni.A multkor láttam raktatok fel képeket a lakásról,én csak a nappaliról találtam párat,majd keresgélek még. Kép Kép Kép A konyhába azóta vettünk egy gyönyörű fa 8személyes asztalt ,mert ezt a fehéret utáltam mindig.
Vendég

Szia Kicsi, nagyon koszonom az infokat neked is...hat az Ironmantol messze allok :lol: most lesz majd egy 10 km-es "maraton" aprilis elejen, talan azon indulok, bar ha addig baba lesz...majd meglatjuk :D

Izisz, nagyon szep a lakasotok...szeretem a tagas tereke es a napszineket!!

Szep delutanat mindenkinek!
8)
Vendég

sziasztok!!!!!!!!!!
monden oké a babával ....már 41 mm-es és nagyon mozgott!!!!!!!!
és a vérömleny is már csak 17 mm-es.....és 3 cm-es volt.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia NITA!

Örülök a jó hírnek :D

Azért vigyázz magatokra :)

Kép
kicsi80

persze pihizek azért sokat még.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Izisz nagyon-nagyon szép a nappalid és a sok szép virág!!!!!! Nekem nem maradnak meg a virágok sötét van és nagyon meleg :cry:

Nita nagy gratula a babához és, hogy a vérőmleny visszahuzodik. Pihiz sokat tovább!!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Nita: gratula a vizsgádhoz és nagyon jó hír ám, hogy ilyen szépen növöget a pocaklakó. Jó hír az is, hogy a vérömleny szívódik fel. Vigyázz magadra. Pároddal minden oké már?

Kicsi: egészségedre a süti :) ugye milyen hamar elkészült?

Ízisz: szép a házatok és a kertetek. mi anyósomékhoz járunk ki mikor jó idő van. Bence kapott egy nagy medencét sógoroméktól amibe persze mi is beleférünk. Ott szoktunk feküdni míg a gyerek alszik. Tiszta tengerpart feeling. :mrgreen:

Voltam ma is a konditerembe meg a szaunában is. Fantasztikus volt!

Megjött apa, ma is éjszakás :lol: , kb egy 40 perce ment dolgozni és már itthon is van. Majd hajnalban megy vissza.

királylány

köszike!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Csak bekukk: Nita, látod-látod...ilyenkor csak ezt mondja a fiam. Szuper erős a kis pötty! PIHI!!!!

Francesca,
ha még nem vagy babás, akkor bátran kezdd el a sportot, de csak lassan, fokozatosan, akkor is, ha korábban sportoltál és mostanában kihagytad. Az első kisfiam nagy futóedzéseim közepette fogant, ha igazán erősen beágyazódik, nem lehet ettől semmi baja!
Terhestornát a betöltött 12. héttől javasolnak a dokik, én viszont azt mondom, csak szakember tornáztasson, szakvizsgázott edző, de legjobb gyógytornász! Minden nagyobb kórházban indítanak ilyet, én is jártam, nagyon jó volt, relaxálni is tanítottak, meg medenceizomzatra is "gyúrtunk" a Kriston-féle intimtornával. A babák meg sokszor "kommunikáltak" egymással, ez nem vicc! Tapasztalat! :lol:

Királylány,
hogy csinálta ezt a párod???

Kép

Kép

Kép
lyly

lyly ari vagy!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!
Nita,tök jó,hogy minden ok!Ez milyen uh volt???Bár látom,ilyen 10 hetes 6 napos.... :lol:
Királylány,ilyet az én férjem is csinálhatna...leírod ezt hogy kell???És milyen főnök kell hozzá??? :lol: :lol:
A sport nekem akkor tesz jót,ha jó messziről elkerülöm... :oops:
Na jó,2 éve ültem biciklin....az azért valami volt.De babakocsit nagyon tudok tolni,parton is!!! :lol:
Na megyek lányok,mert alábbhagyott a kezdeti szex utáni érdektelenség.... :lol:
Jóéjt!!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Lyly: jó a munkahelye :mrgreen: A Nógrád Volánnál van és ilyenkor, ha nincs lerobbanva egy busz sem, akkor hazajöhet. Itt lakunk nem messze, 10 perc séta, ha van valami akkor telefonálnak és ugrik. Általában van még valaki rajta kívül. Akkor van gáz, ha lerobban valaki és hajnalban megy vissza és mikor mi indulunk ő akkor jön haza.
Kirus: holnap lesz energiám és ránézek az iwiw-re és visszajelöllek :wink: Tudom, hogy rossz lesz újra munkába állni, de nézdd a jó oldalát: hamar el fog telni ez a 3 hónap és újra rákoncentrálhattok a babára :)

királylány

meli azért kellett edig ilyen sűrűn mennem dokihoz mert ugye a baba mellett volt a haematoma......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jahhh, ezt nem tudtam!!Itt is volt egy nőnek, de nem is foglalkoztak vele,csak a 12 hetesre kellett menni...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

lehet neki nem volt előte semmi....vetélésre gondolok...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!

Nitácska! Örülök hogy minden oké :wink:

Tegnap voltam a munkahelyemen,mindenki egyesével kérdezte hogy vagyok? Kicsit fárasztó volt mindenkinek külön-külön elmondani,de azért jól esett hogy érdeklödnek.
És még az is oda jött érdeklödni akire egyébként nem számítottam (egy fő-fő emberke)... :)
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!
Kírus kitartást! már akartam irni, hogy cukuik a vonalzóid! :wink:
Szép jó napot kívánok mindenkinek. Még jövök!
Mi van Mandarinnal ég nem járt erre? Mucus te is minden este fáradt vagy nem sokat irsz te sem.
Melinda milyen volt az éjszaka? :D
Királylány befejeztétek a pakolást?

Nincs mit irjak ti sem sokat irtok :oops: mit reagáljak :?:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok! Csak gyorsan bekukk. Melisch: még pakolunk, de a nagyrészén már túl vagyunk és be is rendezkedtünk. Hétvégén fúrták fel a tükröket, tegnap pedig még a maradék falisztendereket. Ma fogom átpakolni a ruhákat aztán leltározhatok is. Most sietek, mert még pizsiben vagyunk és lassan indulni is kellene. Szép napot nektek, írjatok jó sokat, hogy du tudjak mit olvasni és legyen mire válaszolni! :wink:

királylány

Ha érdekel benneteket olcsó Lh, és HCG teszt, irjatok privit, vagy nézzetek át a topikomba :) nagyker ár, 100-110ft/dbtesztcsik.
Köszi :)
Vendég

Sziasztok!

Nita, gratulálok a sikeres elővizsgádhoz! Mondtam én, hogy sikerülni fog :wink:
Örülök, hogy a babóval minden rendben!

Kicsi, a kekszes sütit én írtam fel, örülök, hogy ízlett :wink:

Húú Ízisz, nagyon szép a kertetek!!

Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek, puszi nektek! :wink:

Most nem vagyok jó paszban, elkapott ez a nyavalya, már 3 napja 38,6-39,4 fok között ingadozik a lázam, már nem tudok mit csinálni magammal, nem megy le sehogy. Vettem már langyos fürdőt, betekertem magyam vizes lepedőbe, bevettem egy raklap gyógyszert, de nem jobb, csak pillanatnyilag lejjebb megy. Esetleg valami ötlet?
Úgyhogy ezt a hónapot is elfelejthetem baba ügyben :(
Tegnap kellett volna dokihoz mennem, de felkelni is nehezemre esett. Úgyhogy jövő hétfőre áttoltam.
És ennek az egésznek a tetejébe még tegnapelőtt Édesapám kórházba került.
Kiesett a fürdőkádból, és beverte a gerincét, egyébként is szűk a gerinccsatornája, és egy duzzanat keletkezett benne, amitől átmenetileg sajnos mindkét keze lebénult.
Azt mondta a doki, hogy szerencsére nem lesz maradandó a bénulás. Szóval tele van a tö..m, ráadásul ma van a házassági évfordulónk is...
Amint tudok, jövök majd hozzátok!

Puszi mindenkinek!

Ja?! Köszi napsugár, nekem már van más forrásom, ami megbízható!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok Lányok!
Megjöttek a hormon eredményeim (Lutheális fázisra vonatkozóak). Mindegyik kifogástalan mértéket mutat, és a tumormarkert is nézték, és az is visszament a normál tartományba.
Már várom, hogy megjöjjön, de valamiért nagyon vacakol. Már 4. napja fájdogál a hasam, és a tesztem is negativ, igy biztos, hogy csak idő kérdése, csak az a baj, hogy az asszisztens, aki le tudná venni a 3. napos vizsgálathoz a vért, csak csütörtökön lesz, igy nagyon jól tenné, ha végre ma előjönne a fészkéből az a fránya piri. De majdnem biztos vagyok benne, hogy ezek a hormonaim is jók lesznek. Valamiért nekünk ilyen lassan megy a gyereknemzés, és ha meg is történik, valami közbejön. Azért még jó, hogy három terhességből legalább egy gyerekem született :)

Szilárd egyébként vasárnap óta nagyiéknál van, és nem is hiányol :( :roll: Kapott egy nagy plüss Fifit, és azt hurcolja egész nap magával. Eddig még egyetlen játékához sem ragaszkodott.

Én pedig óriási sebességgel teszem a dolgom, kivasaltam a férjem összes ingét, rendbe raktam a szekrényeket, és most állok neki portörölni, és porszivózni, mert délre hozzák anyuék Szilárdot, és én megyek fogorvoshoz.

Úgy hogy el is kell búcsúznom. Bocsi, hogy most nem tudtam irni személyeseket, de hamarosan jelentkezem bővebben.

Nita!
De jó, hogy minden rendben. És ez mostmár igy is lesz a végéig :)

Nyuszi!
Örülök, hogy a babának nincs baja. Azért adj hirt majd magadról (akár Dunán keresztül) hogy mitől volt a vérzés!

Lyly!
Neked megjött?
Vendég

sziasztok csajok remélem mindenki jól érzi magát.nita GRATULÁLOK,NAGYON VIGYÁZZ MAGATOKRA.kirus,te már túl vagy azon aitől én nagyon félek.hétfőn megyek dolgozni,nagyon tartok attól ,hogy mindenki kérdezget,mi hogy volt,és félek hogy feltépik azokat a sebeket ,amin talán kezdem túl tenni magam.de lehet hogy jobb lesz ha többmindenkivel beszélhetek róla,nem folytom magamba.betty vigyázz magadra,édesapádnak mielőbbi jobbulást.
kistörpe

Betty!
Sajnálom, amik mostanában történnek körülötted/veled. Kitartás, és sokkal szebb napokat kivánok nektek!
Vendég

Betty: Vigyázz magadra, pihenj, legyél jobban. Ne aggódj, ha apukád duzzanata visszahúzódik, akkor csak idő kérdése. A baj általában csőstől jön :cry: KITARTÁS!!!!

Kép
kicsi80

kistörpe!
Csak az elsö részén vagyok tul, aztán még lesz pár kérdezösködö...
Nyugi túl leszel te is rajta :wink: könnyebb lesz...

Betty! Apukádnak meg neked is jobbulást!
És boldog házassági évfordulót!!! (már amennyire ilyenkor boldognak lehet mondani..mikor ennyi minden össze jött)

melisch! Köszi,hogy tetszenek a vonalzók :wink:
Tieid is jóóók :)
Vendég

Na kész is vagyok! Még van egy kis időm, de azt hiszem azalatt csinálok gyorsan egy káposztástésztát.

Kicsi!
Ma méregetsz?

Melisch!
Akkor neked is szépen kijut most a vendégekből! De ha ilyen közeli rokonokról van szó, akkor gondolom, nem bánod, sőt!! Te pontosan honna való vagy, hogy a szüleid 300 km-ről jönnek? A férjed Temesvári? Jártál a Hargita környékén? Na én onnan való vagyok :)

Melinda!
A babakocsi én is profin tologatom terepen :) Itt nálunk az utak nincsenek megcsinálva. Most csatornáznak, és az egész falu azért drukkol, hogy ne lopjanak el annyi pénzt az "illetékesek", hogy az útra ne jusson. De lehet, hogy mégsem marad pénz az útakra :twisted:

Dia!
A férjemnek is igért laptopot a főnöke, hogy néha tudjon itthonról dolgozni, ha nincs annyi meló, de azóta is csak kapja :D Legalább a te férjed haza tud menni, ha lazább.

Francesca!
Ha babát akarsz, akkor semmiképpen ne terheld túl a testedet. És ahogy Lyly is irja, ha babás leszel, az első trimeszterben inkább szüneteltess, és utána is csak a doki javaslatára. Pontosan hol is tartasz a ciklusban?

Irisz!
Nagyon szép a házatok. A konyha felett mi van a galérián? Én is mindig ilyen galériás nappalira vágytam, de amikor épitkeztün, nem futotta többre. Emeletet nem nagyon szeretek a házon belül, de egy napfénytetős, galériás nappalit el tudnék képzelni. A kertetek is gyönyörű. Mi most kezdtük a szépitgetést. Még csak leilandi ciprusaink vannak a kerités mellett, más növényzetünk a fű, de az is gyatra, mert nagyon agyagos a talajunk. Ja, és van egy gyönyörű szép sziklakertünk, amit férjem csinált apuval. Keresek képet, és teszek fel ide is.
Vendég

Most kicsit vagyok, aztán megyünk be a kórházba.

Most meg el kezdtem barnázni....na erre varjatok gombot! :evil:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Köszi mindenkinek a bíztatást!
Jól esik, aranyosak vagytok!

betty615

Babicsek, dokinál mizu??
Tüszőid?? Mikor mész UH-ra?

betty615

Na csajok,nemsokára indulok munkába :( semmi kedvem.....
További szép napot nektek!!!! cuppp :wink:
Vendég

Sziasztok!!!
Hát ,Melisch,olyan éjszakánk volt,hogy semmilyen.... :twisted: :twisted: :twisted:
Pistike múkodott!!!!Pedig nem is mondtam neki,hogy egy-ketto múkodj!Úúúú,itt áll mellettem,de úgy be van sz@rva,hogy ááááááááá,de büdi!!!!!Hol van már az a kis aranysárga anyatejkaki!!!!????Jahhh,most nézem ebédidő van..... :oops: :oops:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!
Nagyon elvagyok keseredve mert ma a 17.napon megjött. :shock: :evil:
Hétfőn megyek dokihoz.
Ennyire szar ciklusom még sose volt. :x
ÁÁááááááá elegem van mindenből! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
Kép
mucus75

mucs tényleg jó ha elmész dokihoz.mert nagyon korán jött pirid.....
1x nekem is volt ilyen..... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nekem olyan volt,hogy egyhuzamba 22 napig tartott.13 éves voltam,nem is mertem szólni anyámnak,csak nagy nehezen,húúú de letolt az orvos.....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

22 napig???????? :shock: :shock: :shock: :shock: jézus.....és mit mondott akkor a doki miért lehetett ez?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nem tudta megmondani,de az osztálytársam 42 napig pirizett,és nem tudták neki elállítani,injekciótól kezdve mindent próbáltak nem múlt el,a doki azt mondta,ilyet még nem látott.

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Betty, Mucus: Mi van veletek? Írjatok hogy mit mondott a doki.

Most nincs időm írni, csak gyorsan visszaolvastam, de ha hazaérek és odaenged a kisfiam, akkor írok!

Kép
babicsek

Sziasztok!
Ma engedtek haza a kórházból, fenyegető vetélés a diagnózis, de senki sem mondta meg, hogy ez úgy tényleg mit takar...
A dokim nem vette fel se szombaton, se vasrárnap, szartak a fejemre a kórházban, végül is idősebb dokit kértem meg, persze borítékkal, hogy tegyünk már vmit.
Most holnap mek magánrendelése.
A hasam fáj, csak magnézium pezsgőtabit szedek...már várom az orvost, annyi, hogy a sárgatesthormonnak vki nem tudja, mi az orvosi jelölése a vérképen.
bármilyen ötletet szívesen várok, ami segít megmenteni a babát...

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!

Betty sajnalom apukadat, jobbulast Neki es Neked is!!

Lyly, Angie koszonom! Jovo het penteken (nem) kellene megjonnie, es ha verge nem...akkor termeszetesen ellognam a tornat egy darabig :o)

Melinda, az anyatej utani kaki jobb? :?
Vendég

Szia nyusziful!

Nagyon szoritok, hogy minden rendben legyen. Egy ismerosomnek is hasonlokat mondtak es par het mulva szul, ugyhogy en bizom benne hogy semmi nagy baj nem lesz.

Sajons a pihenesen kivul semmi okosat nem tudok mondani... :oops:
Vendég

Nyuszi! Bizzunk benne h semmi gond nem lesz. Nem hianyzik most neked a stressz. Probalj a paroddal is nyugiba lenni. En ugy tudom hogy a sargatest tobb fele hormont is termel az elso trimeszterben, de amit a legtobbszor mernek az a progeszteron.[/quote][/i][/b]
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?