Sziasztok Lányok!
Megjöttek a hormon eredményeim (Lutheális fázisra vonatkozóak). Mindegyik kifogástalan mértéket mutat, és a tumormarkert is nézték, és az is visszament a normál tartományba.
Már várom, hogy megjöjjön, de valamiért nagyon vacakol. Már 4. napja fájdogál a hasam, és a tesztem is negativ, igy biztos, hogy csak idő kérdése, csak az a baj, hogy az asszisztens, aki le tudná venni a 3. napos vizsgálathoz a vért, csak csütörtökön lesz, igy nagyon jól tenné, ha végre ma előjönne a fészkéből az a fránya piri. De majdnem biztos vagyok benne, hogy ezek a hormonaim is jók lesznek. Valamiért nekünk ilyen lassan megy a gyereknemzés, és ha meg is történik, valami közbejön. Azért még jó, hogy három terhességből legalább egy gyerekem született
Szilárd egyébként vasárnap óta nagyiéknál van, és nem is hiányol
Kapott egy nagy plüss Fifit, és azt hurcolja egész nap magával. Eddig még egyetlen játékához sem ragaszkodott.
Én pedig óriási sebességgel teszem a dolgom, kivasaltam a férjem összes ingét, rendbe raktam a szekrényeket, és most állok neki portörölni, és porszivózni, mert délre hozzák anyuék Szilárdot, és én megyek fogorvoshoz.
Úgy hogy el is kell búcsúznom. Bocsi, hogy most nem tudtam irni személyeseket, de hamarosan jelentkezem bővebben.
Nita!
De jó, hogy minden rendben. És ez mostmár igy is lesz a végéig
Nyuszi!
Örülök, hogy a babának nincs baja. Azért adj hirt majd magadról (akár Dunán keresztül) hogy mitől volt a vérzés!
Lyly!
Neked megjött?