Sziasztok,
köszi a névnapi köszöntőket!!!
Zsuzsu - Ábel milyen nagyfiú már, igazi kisherceg
Orrszívás - én a tengeri sós spray-vel (Marimer) befújtam mindkét orrlyukba egyet-egyet és utána porszívó orrszívó. Amikor a nátha volt, akkor az orrcseppet egy-egy csepp mindkét orrlyukba.
Amúgy ha nincs nátha, akkor 2-3 naponta szoktam szívni neki és a szívás max. 1 percbe telik, mert nagyon nem szereti Lottika, bár ő nem fél a porszívótól, egészen addig nem érdekli, míg az orrához nem ér a szívófej.
Éva - gratula a kakihoz és nagyon jó a hajad!
Áron édes a képeken, jó nagy már, lassan le kell cserélnetek az ülést.
Móni - és nektek is gratula a kakihoz
Clau - istenem, Balázs baba gyönyörű!!!
Sajnálom a náthát, jobbulást!!!
Na örülök, hogy más is megszenved a sok folyadékbevitellel
Néha úgy érzem, egy kacsa vagyok, úgy nyelem a vizet
LKata - örülök, hogy vége a szopisztrájknak és Norbika rendesen eszik!
Norbika anno nem félt a porszívótól, csak most jött ez? Nagyon édes a képen, nincs is ilyen teliszáj vigyor
Marek - á ne hidd, én is sokszor este pótolom a folyadékot és éjszaka járok ki pisilni, mint terhesen
Vérvétel eredménye
Szöszke - sajnálom a szövettant és a hazafelé ordibálást is, lehet, hogy elfáradt és túlpörgette magát Gergő?
Igen, apás tali, biztos egymásra találnának a nagy szenvelgésben
Van bankos apuka valakinél???
Körömvágás - háton van a gyerek, kezébe adok egy játékot és addig a másik kezén ügyeskedek. Régen hason volt és úgy csináltam, de mindig üvöltés lett a vége és persze most már hason támaszkodik, tehát nem kivitelezhető a vágás.
Mi megvagyunk, az előbb jégeső ömlött nálunk
Most meg mintha sütne a nap, nem merek elindulni vele, pedig szeretnék sétálni, már 5 napja nem voltunk
Akartam feltenni egy képet a kis fogasról, de ha lekicsinyítem, alig látszik, úgyhogy még várok, hogy jobban kinöjjön neki és majd akkor teszek fel.
Na megyek tovább, folytatom a vasalást, van dögivel