Sziasztok!
Csjú, jó sokat nem voltam most. Egyszerűen nem volt időm leülni gép elé - jöttünk-mentünk, most,hogy megvan a verda
Szóval én most még a 291es oldaltól reagálnél ha nem gond
Eszike, Monee,
Szuper a 2. randis kép. A kis vasgyúró meg a nádszálkisasszony
Olyan édesek együtt!!! És micsoda kajacskája van már Ákosnak!
Eszike,szuper a Noncsis vigyorgós kép!
Minyu,
Remélem Nándi azóta meggyógyult. Szuperek a Csongis támasztós képek! Nagyon ügyes kiskölök!
Honey,
Anyukádnak gyors felépülést kívánok! Nektek pedig szupi jó síelést, kikapcsolódást!
Am,
Sztem tutkó ötlet a topictali
Én támogatom! Gyuszika meg zabálnivaló!
Humanka,
Tök jó, hogy ilyen jól ment már Nektek (is) az uszizás!
Sajnálom a nemalvást, remélnykedjünk,hogy majd Ben visszaáll.
Anyoooka,
Jaaaj szegény gyerkőcök és szegény Te
Jobb már a helyzet?
Ági,
Meglett az őszilé eredménye?
Bejci, Holka,Monee
Köszi szépen a tornás bíztatást
Örülök,hogy Bius ilyen ügyesen, látványosan fejlődött.
Mi ma mentünk elvileg neurológushoz, de végül gyógytornásznál kötöttünk ki. A gyerekorvos rosszul mondta és ő tögtön a gyógytornászhoz akarta,hogy menjünk, csak éppen ezt nekem nem mondta, hanem neurológiát mondott.
Jó mi? Még néztem is a beutalót, hogy miért gyógytorna van ráírva, de gondoltam csak vmi rendszebeli megoldás, mert Andor korához is 1 év volt írva.
De aztán a recepción mondták,hogy itt (Gödöllőn volt) nincs gyermek neurológus, szóval esetleg menjek át a gyógytornászhoz időpontért. Szerencsére nagyon rendes nőci volt, mondta,hogy ha nem jön a következő beteg, akkor meg is nézi ANdort.
Így is lett. És azt mondta,hogy szépen tartja, támasztja magát, nincs itt gond. Mutatott gyakorlatokat,hogy hogyan tornáztassam itthon és március végén fel kell hívnom beszámolni mi a szitu. És ha addig sem forogna,akkor kellene csak gyógytonára járni vele.
De ahogyan ott fogatta, Andor elmondása szerint, nagyon szépen vitte, fordította a felső testét. Csak lehet még nincs meg benne összetéve a mozdulat, szóval majd még többet rávezetem. (eddig is tettem hasra, meg forgattam, bár az utóbbi időben tény,hogy kevesebbet guri-guriztunk)
Lehet kicsit össze-visszás lesz a hsz, de már pár órával ezelőtt elkezdtem írni, aztána Andor felébredt, játszás, fürdetés, holnapi kaja készítést stb. és most folytatom, és látom Minyu,Bejci szóbakerült a szerdai Lurdy?
Én szívesen mennék (remélem nem kell véletlen Szabolcsomnak a verda) csak vmi GPS-t kell szerválnom, mert én aztán nemtom mi hol van Bpen
Jó valamit tudok, meg kocsival eltalálok a west endig, mert ott dolgoztam, de másmerre nem akarok gyerekkel, ismeretlenül avázni
Szeder,
Durva, amit írsz a másik topikos balhéról
Szerintem itt nem lesz erre példa. Én ugye később csapódtam hozzátok,de amennyit korábban is bele-beleolvastam a topicba, nekem az jött le,hogy tök jó fej, segítő, összetartó kis csapat ez - ezért sem volt merszem sokáig "bepofátlankodni" az összeszokott bandába
Konan,
Nagyon édesek a képek Annácskáról!
Evibabi,
Gratula a 4kézlábon álláshoz!!!
Meg az éjjelt átalváshoz is!
Nekem is most tornáznom, hullahoppoznom kéne, de muszáj benneteket beérnem
Am,
csjú Ti szegények! Szemetek ezekkel az időpontokkal. Röhej, komolyan. Mire odakerül vki addigra már nemistom mi lehet....ahhhhh....nem is húzom fel rajta magam.
Nekünk ma baromi szerencsénk volt,hogy pikk-pakk tudott minket fogadni a gyógytornász.
Humanka,
Jajj, nagyon sajnálom a földrengést!!! Biztos félelmetes volt :S
Remélem ennyi volt és több nem is volt.
Kistiggrincs,
Örülök,hogy Zalán jól van, Titeket meg sajnállak:( Viszon hiper cukik a képek amiket feltettél
Noni,
Jaaaj de szupik a képek!!!
A kis Simba, meg a kis Fanni göndör haja
Csúcs!
Most ez elküldöm, mert még 2 oldal van vissza ...
Meg ha nem bánjátok teszek fel mindjárt uszis szintén fintorgós orrhúzós képeket
:D:D