Új privát üzeneted érkezett!

Blúmi: igazad van! mindenkinek magának kell eldönteni, hogy mit-hogyan csinál a gyerekével. Nehogy már egy vad-idegen belekotyogjon. A mi védőnőnk is örökké cumit akar tuszkolni Noncsi szájába mikor öltöztetésnél kicsit nyekereg. Mi alapban használunk cumit, de csak akkor amikor szükség van rá. Most azért, mert sirdogál egy kicsit, nem tömöm be mindjárt a száját!
Vendég

Kép
Kép
noni78

Akkor a képek:
2008.07.29.
Kép
Kép
Kép

5-en voltunk, a húgom és a párom nővére volt a tanú.
Sógorom fényképezett. Na, meg persze a házasságkötő.

Kép
Kép
noni78

Eszike! Noncsinak jobbulást! A porszívózásért nem irigyellek. Egy rémálom az orrszívás, úgy lehet őket sajnálni. Tudom, hogy a betegség, a nátha még rosszabb... Már itt a tavasz, csak kikeveredik belőle!

Noni! Gratulálok!!!! Nagyon jók a képeitek! ( Stingnek a "Secret marriage" című száma jutott Rólatok eszembe! Nagyon jó kis szám!)
blúmi

Blúmi!
Ilyen emberek mindig is lesznek. Nagyon nehéz, de nem kell velük foglalkozni. El lehet mondani a véleményedet amit úgyse értenek meg. Vissza kell vágni. Mitől lesz jobb a gyereknek, ha betömöd a száját, minthogy elmondja a véleményét, miszerint már menne? Ezek szerint, ha nagyobb lesz, akkor se hallgatja meg mit akar, hanem majd akkor is cumit töm bele? Vagy később rácsukja az ajtót, mert már nagy a cumihoz? Én se értem az ilyen embereket.

Eszike!
Jót derültem soraidon. Elképzeltem Noncsit csúcsos popsival.
Neked is gratula a fogyáshoz. Akkor én is azért nem hízok, mert szoptatok? Pedig időnként elcsábulok egy kis édességre.

Noni!
Köszi a videot, nagyon jót mosolyogtam. Aranyos nagyon, majd mi is hasonlóvideokat készítünk majd?
Szépek voltatok! Köszönjük a képeket! És gratulálok nektek!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

látszik, ma mennyit alszik a gyerkőc. Egész nap be sem áll a szám. Bepótolom az elmúlt 1 hét lemaradását. Bocsi érte. Mostmár befogom.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ági: Noncsi is ma elég sokat alszik! Ma már harmadszor aludt el, ráadásul magától, játék közben! Ezt már szeretem :D :D :D
Próbálom lefényképezni a csúcsos kis seggét... de még nem sikerült. Mert általában csak éjjel alszik úgy, akkor meg nem akarok ott a sötétben vakuzni! Egy félig-csúcsos kép már készült ma délelőtt, majd felrakom, de ez nem az igazi.
Vendég

Noni: szépek vagytok együtt!!!

Többiek??? Hol bújkáltok?
Vendég

A kis Fanninak nagyon Boldog nevnapot kivanok!

Reginanak es Lucanak nagyon boldog felediket!
(Lucanak meg gyogyulast, mondta Orsi hogy megbetegedtek) :?

Realdream hala istennek en nehogy fogyokurara hanem hizo kurara kene fogjam magam, nem vagyok csak 48 kg. 170 magasan... 54 voltam mikor terhes lettem Rekuccal.

szisziKép
sziszi7

Eszike!

Részemről nem bujkálok,de mostanra sikerült elolvasnom az irományokat :D Nagyon tündéri lehet Noncsi csúcsos popóval.Amint lesz kép rakd fel.

Noni!
Nagyon jót nevettem a babán. Köszi a linket. Szerintem Gyuszika is hasonlóan fog nevetni majd ezen is.Most az ülésnél van ilyen jó kedve :lol: :D
Szóval titkos házasság. Miért nem mondtad eddig :?: Nagyon szépek vagytok. Milyen szép hosszú a hajad.

Márti!
Elképzeltem ahogy a kicsi fiaid libasorba álltak titeket köszönteni. Nagyon megható :wink:
A barátnődenek meg nagyon szorítok a könnyű szüléshez!

Minyu!
Rettentően sajnálom,hogy idáig fajult Nándi betegsége. Én is sok gyógypuszit küldök neki. :wink:

Kép
Kép
a.m.

Humanka!

A szék a márkája Bébé Confrot. Szerintem még ebben a korban fontos,hogy dönthető legyen a háta és talán az is fontos,hogy levehető és könnyen tisztítható legyen a tálca. Akinek nem sok helye van annak fontos az összecsukhatóság is. És nem árt ha kicsit párnázott,mint ez is mert így biztosan kényelmes is a babának.
Várnám,hogy Ő picursága felébredjen,mert 3/4 2-kor kellet volna ebédelnie.... :lol: a kis álomszuszék,hogy kipróbáljuk a széket evés közben is.
Én is nagyon szeretnék veletek talizni ha jöttök. Jó lenne a baba-mama talit akkora tenni,mint azt már korábban beszéltük. :D
Márti!
Mikor szokta levenni a tálca tetejét? Szoktak volt a székben játszani a fiúk?

Kép
Kép
a.m.

Lanta!
Gyönyörűek a lányok :D

Realdream!
Tündéri a kis "Manód".Gyere sűrűbben.

Kép
Kép
a.m.

LAnta orulok, hogy parod mar rendbe jott es jar melozni. A gyerkocok gyonyoruek.

Noni nagyon edesek a kepek. Olyan jo pocakosan latni teged.

Humanka nem akartok esetleg ERrdelybe is ellatoghatni??? Husulesre az ottani hoseg utan ... kivalo alkalom. Ugyanis nalunk mar megint havazott es irto hideg van.

Minyu ++++

szisziKép
sziszi7

Lányok! Régen már volt egyszer téma: Ti már meritek úgy vinni a babát autóval, hogy egyedül vagytok, és hátul nem ül vele senki?
blúmi

Hello lányok!
Bocs, most nem tudok visszaolvasni, mert le kell feküdnöm... és szerintem most pár napig nem is jövök. :(
Már egy ideje elég gyakran rosszul vagyok, úgyhogy pénteken megmértem a vérnyomásom, hátha azzal nincs rendben valami, de a pulzusom volt magas. Aztán egész hétvégén 110-120 között volt a pulzusom, ma reggel meg felment 130 fölé és nagyon szarul lettem, úgyhogy elmentem a házidokihoz. Ő felírt valami gyógyszert, meg adott EKG beutalót. Mivel a szívverésem ugyanolyan szapora maradt, egy órakor elmentem EKG-ra, ahol azt mondták, hogy azonnal menjek át a kardiológiára, mert mindjárt kiugrik a szívem. :roll: Átmentünk... beutalóm nem volt, csak egy édes kicsi babám a kocsijában... ez meghatotta a betegfelvételes csajt, úgyhogy egy doktornő megnézett beutaló és időpont nélkül. Közben a férjem is odaért, úgyhogy volt kivel lenni Biusnak. Vért is vettek, mert lehet, hogy pajzsmirígy probléma...
Jövő héten vissza kell mennem egy vizsgálatra, meg utána még csinálnak szívuh-t is...szóval nem vagyok vidám...
Nem tudom... csajok, nekem annyi bajom lett így szülés után. Az utóbbi 5 hónapban többet voltam orvosnál mint a szülés előtti 20 évben... És ráadásul általában ilyenkor ott van velem a kislány is, akire ha ránézek, rögtön elsírom magam...ma is ez volt... mindenhol bőgtem, mint egy hülye...
Szóval most pihi üzemmódba átállok, párom is szabadságolta magát, mert nem merek egyedül maradni Biussal.. Azért ha jobban leszek, jövök!
Bocsesz a monológért... :oops:
Vendég

Sziasztok! :)

Előre is bocsi, de nem tudok visszaolvasva reagálni mert akkor írni nem lesz időm.

Humanka: Hát elég mozgalmas felétek az élet. Erdőtűz, földrengés, most meg vmi tájfun is... Ilyenkor szoktam azt mondani hogy Árpád apánk jó helyre hozott minket :)
De jó hogy jöttök haza, gondolom már ti is nagyon várjátok :)

Minyu: Mihamarabbi jobbulást Nándinak! Ezaz ide oda küldözgetés várás sajnos nagyon jellemző az eü rendszerünkre, de legalább rendes dokikat fogtatok ki. Remélem hamar haza engedik a nagyobbik rosszcsontodat!

Sziszi: De jó hogy időben észrevetted a tüzet és nem lett nagyobb baj. Vigyázzatok nagyon magatokra!

Szeder: Hajrá esküvő :) És no para! Nálunk azzal hogy összeházasodtunk semmi nem változott csak volt egy jó buli ami rólunk szólt :) És igen már terhes voltam Doncekkel akkor mert ő picusága fél évvel a tervezett előtt jött :) Az esküvői ruha kölcsönzősnél akkor minden menyasszony pocakos volt :) jókat mulattunk is rajta :)

Noni: Nálunk sincs anyajegy pedig vártam. Anyukámnak a térde fölött egy egész nagy nekem a bal mellem fölött /folyton le akarják vetetni velem/ Donek nem örökölte.

Lanta: Nagyon aranyosak a lányaid együtt :) kerüljetek ki a nyavajából minél hamarabb ti is!.
Ápr 12? :) Akkor születtem :) akkor az volt nagy csütörtök egy nap hiján nagy péntek 13.-án látom meg a műtő reflektorait :)

Keresztelő: Nálunk nem lesz. Nem vagyunk vallásosak, vallásos nevelést se fogunk adni Donceknek így álszentségnek tartanám, ezért nem volt egyházi esküvőnk se.

Cumi: Nem értem ebbe miért kell kívülállóknak bele szólni. Most tuszkolnák a szájába aztán ha 3 évesen se tud leszokni róla akkor meg azért szólnának meg? Ááááá
Egyszer tőlünk is kérdezték hogy hol Doncek cumija mikor bent üvöltött a kontroll vizsgálat közben az újszülött osztályon. Mondom nincs neki mert nem fogadja el, ha akarnám se cumizna.
Az ujja se kell neki, nem értem én ezt a gyereket biztos gyári hibás :)

Rólunk
Kicsit sűrűek a napok ráadásul harmadszor estem vissza a betegségbe és most ez a legdurvább 3 napig hangom se volt, a párommal is msn-en beszéltem vagy mutogattam :)
És olyan köhögés rohamok jönnek rám azt hiszem ott pusztulok. Hálisten Doneknek jó alvókája van éjjel se zavarja, de ha nagyon rámjön ki is rohanok.
Pécsre jártam a munkahelyemre mert csütörtökön jönnek az auditorok a laborba, remélem hamar elhúznak.

Kép

Kép
starlark

Blúmi: Én már régóta viszem úgy Donit. Igaz nem hosszú távra. Előre nem tudom ültetni mert nem kikapcsolható a légzsák.
Semmi baja se lehet neki, az apjáért meg muszáj volt elmenni mikor túlórázott.

Bejci: Pihenj! ez a pulzus elég magas. Remélem kiderítik mi a probléma.

Kép

Kép
starlark

Lányok, köszi a kép dicsiket.

Blúmi: Én, még mindig előre teszem be a hordikát, de nekünk nincs légzsákunk. Ha megyünk mind a négyen, akkor hátra teszem, mert akkor én nem férnék be a kocsiba, mert alapból 2 gyerekülés van hátul. Karácsonyra kapott Misu 0-18 kg-ig ülést, de azt sajnos nem cipelhető. Viszont, ha ketten megyünk ügyeket intézni, muszáj hordizni, igaz alig bírom már el. Most kitaláltam, hogy csomagtartóba ba a babakocsi és helyszínen kikap a kocsiból, bele gyerek és uzsgyi. :lol:
Na, ezt jól körül írtam.

Kép
Kép
noni78

Bejci: Elég komolynak tűnik ez a szapora szívverés. Remélem gyorsan rájöttök, hogy mi okozza. Nagyon vigyázz magadra.

Starlark: Gyógyulj meg Te is és ne erőltesd a beszélést.
Nekem gimis koromban volt még ilyen, azt mondta a doktornő, hogy nem beszéljek. A család csak örült neki. :lol:

Kép
Kép
noni78

Bejci!

Hú,pihenj,pihenj,pihenj! Vedd nagyon komolyan! Ha pajzsmirigyprobléma,szólj, megvan az ország egyik legjobb endokrinológusának a tel.száma! 2 barátnőmet is kezeli!

Noni!

Szépek vagytok! :lol:

Márti
borossné becz márta

Starlak gyogyulj meg hamar! A fene enne meg ezt a senene idot, jo lenne mar jonne a tavasz es vege lenne a csomo betegsegnek.
Nem vagy skypen mar jo reg!!! Leszel?

Blumi jujj vigyazz nagyon magadra. Pihenj sokat. Gondolok RAd!

En kozben hireket hoztam CSehirol! Luca beteg. LAzas volt a hetvegen es kup utan is nagyon magas laza lett. Bevittek az ugyeletre de nem talaltak nala semmit. HAzakuldtek hogy vagy virus, vagy a foga. Igaz laza nincsen azota, de nyugos, nem alszik, es etvagya se nagyon van. Remelem nagyon hamar rendbejonnek.

szisziKép
sziszi7

Szevasztok!
Hűűű, nagyon meghatódtam, hogy ennyien "hozzámszóltatok"! Ezer köszi Bejci, Eszike, Márti, Ági, Lanta, Noni, Blúmi! (tuti, kihagytam valakit :( ) Az a nagy helyzet, hogy ha egy kétéves mellett nem volt időm még olvasni se a topicot, akkor most - kistesóval nehezítetten - aligha hihetem hogy menni fog az írás.
Most - még tán két percig, ha mázlim van - alszik mindkettő, így gyorsan írok.
Talán Bejci kérdezte, hogy olvastalak-e titeket azért... Nos, szeptemberben nagyon képben voltam, párnaponta biztos elolvastam melyik baba érkezett meg (izgultam is értetek rendesen), de elötte-utána csak hébe-hóba jutottam géphez. Az a helyzet, hogy mostanság már a lányom rendesen kitúr :(, örülök, ha 1-2 percet engedélyez. Hiába kapott karácsonyra gyereklaptopot, egy kétévest nem lehet átverni :(
Nagy beszámolót nem tartok, mert (hál' Istennek), sem a terhességem, se a szülés nem volt rendkívüli, Soma pedig olyan jó gyerek, hogy nála már csak a nővére jobb (igaz, ő is csak úgy, ha a rossz gyerek, a jó gyerek - ahogy mondják).
Nekem valahogy két tök más terhesség jött össze: Emmánál az orrom vérzett folyton, most a lábam görcsölt, ott magas volt a vérnyomásom, most alacsony, a csajszi a fejét dugdosta ki (faros volt), most tappancs dudorodott stb.. És a legnagyobb különbség: most fiút vártam! Emma sose akart volna megszületni, Soma viszont 38 hetet elegendőnek tartott a bezártságból. Emma programozott csaszija után persze szerettem volna kipróbálni a vajúdást-szülést. Na, a fájásokból kijutott, de a szüléstől toxémiát kaptam, úgyhogy gyorsan kikapták belőlem Somacseket szept.20-án 21 óra 52 perckor (könnycseppek visszanyelve).
És két gyerek alig lehet különbözőbb, mint az én pupákjaim :):
a kreolos bőrű, bogárszemű vékonyka leánykám mellé nyertem egy fehér bőrű, (most még) kék szemű vasgyúrót.
Mondjuk szopni, azt egyik se akart! (na, felébredtek, siethetek :roll: ) Soma három hetesen kezdett el szopizni, addig fejegettem és úgy kapta. A hozzátápival megvárom a félévet, úgyhogy még semmit se kóstolt. Igazából nem is igen várom a konyhában pepecselős, párolgatós időszakot.
Ahogy látom, ez a nagy fordulgatós időszak mindenkinél :), nálunk is. Soma a múlt héten profin legurult az ágyról :( Hiába no, a figyelemmegosztás nem a férfiak fő erénye (mondjuk két hosszúcombú szőkét egyszerre biztos menne :wink: ), így csak 1 percre bíztam apjukra a két purdét, és Somacsek már landolt is...

Alig-alig tudtam visszaolvasni, úgyhogy nemigen tudok mihez hozzászolni :?

Eszike
Somának is van foltocskája az oldalán. Ez olyan érbigyó, ugye? Mondjuk van 2 anyajegye is.
Noncsi valami zseniális, ahogy halad!

Lanta
Hú, kitartást a kis betegekhez! Mi még eddig megúsztuk (kopp-kopp). Gyönyörűek a csajszik! (Hátranézek, erre mit látok? Emma Soma hátán lovagol! Megőrülök! Már volt, hogy megkínálta ropival, nyalókával... nálatok nincsenek ilyenek? mondjuk Emma megakajla és már lassan 3 éves lesz)

Noni
Milyen csini mennyasszony voltál! Utólag is nagy grat a nagy naphoz!
Én öt hónapos terhesen mondtam igent polgárilag - még Emmánál - , aztán Emma egyéves szülinapját kötöttük egybe a templomival + a keresztelővel, ahol már összejött a család.

Blúmi
Ezzel a cumidologgal az a helyzet, hogy annak idején anyóska + sógornő szorgalmazására lett cumija Emmának. Nem mondom, hogy nem jött jól, ha meg kellett nyugtatni, vagy némi türelmet kicsikarni, de 2 éven át adogattam vissza éjszaka a kiesett cumikat (és nem is volt mindegy melyiket) :(
És bármennyire nem lettem cumifan, mégis ahányszor sírni hallottam a keresztfiamat, annyiszor kellett elnyomnom magamba a vágyat, hogy egy cumival betapasszam a száját :? (sose cumizott)
Somának ki se bontottuk a cumit, pedig a rokonkák újból megkörnyékeztek, de volt pár pocsék éjszakánk, amikor már-már bennem is felmerült a vágy utána.
Persze az is igaz, hogy Soma meglehetősen nyugodt babó, míg Emma a hiperaktivitást súrolja.

Megpróbálok képeket feltölteni...

Kép Soma + a lufi Kép Somoly Kép bealudtak :) http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 5.2745.jpg[/img] Kép . Kép .
rekaorsi75

Hi!

Nándival a helyzet változatlan, fel-felmegy a láza, de legalább már iszik, kicsit eszik, igy infúzió nem kell. (branülbe megy az antivbigyó, lázcsillapitó, ha kell) Még nem tudják, miért nem hatott az antibiotikum, lehet, hogy virusos mandulagyull. :evil: :cry: :evil: :cry:

Nagy ijedtségünkben el is felejtettem irni, hogy Csongi szombat óta felhúzza magát ülésből állásba (egyedül, a játékaiba kapaszkodva) hasról felcsücsülni kb 1 hete tud. (felmegy négykézláb és onnan hátratolat) :P

Nem olvastam vissza, csak rápillantottam, hogy szeder férjhez megy :D :D n :D éljen éljen!

Ill. hogy Bius átfordult :lol: (megnézni még nem volt idöm, de majd bepótoljuk)

Pusz mindenkinek és vigyázzatok a babáitokra! (na meg magatokra!)

Kép
Kép
Kép
minyu

LAnyok nekem lenne egy kerdesem! Rekuc ugyebar mar be kellett volna kapja a hathonapos oltasat, ezez ebben a honapba kellene neki beadatni. Ezzel ellentetben meg a negy honapos oltasat sem kapta be. NAlunk ugy van hogy kethavonta kapnak a babak oltast. De az orszagban nincsen oltoanyag, velemenyetek szerint mi lehet a hatulutoje hogy Rekucom nem kapott egyaltalan oltasokat???
NAlatok lehet szabadeladasban kapni oltoanyagot?

szisziKép
sziszi7

Bejci

A magas pulzus lehet pszichés. Gyakorló pánikbeteg koromban folyton 110-120 volt pulzusom. Már évek óta rendben vagyok, csak a császáraim alkalmával jöttek rám rohamok. Most az altatóorvos rendesen kétségbeesett, mert pontosan látta, hogy 3 rohamot kaptam a műtét alatt, és ilyenkor 160 volt a pulzusom. Végül még a szülészorvosomat is elkapta, és a lelkére kötötte, hogy a 6 hetes kontrollon küldjön el pajzsmirigy-vizsgálatra.
rekaorsi75

Blúmi: én szinte csak így szállítottam mindig is Noncsit. Hátul ül, egyedül a kocsiban. Én egy ilyen egyedül-járkálós ember vagyok. Páromnak külön autója van, és rendszerint külön is közlekedünk mindenhová. Csak nálam még van egy kis csomag is! :D
Amikor kicsi volt Noncsi, akkor nagyon nem szerettem ezt, mert néha rájött a hiszti, és egész úton "szirénázott" én meg tiszta ideg voltam. Most már megszokta, szeret kocsikázni.

Rekaorsi: gyönyörűek a gyerekek! A második kép a kedvencem!
Igen a foltocska az egy (illetve nálunk 2) érfejlődési rendellenesség. De ez legyen a legnagyobb bajunk!

Bejci: bár gondolom most nem olvasol minket, hanem pihensz. De azért jobbulást! A magas pulzus nem játék! Pihenj sokat, és fel a fejjel, biztosan megoldódnak a problémáid! Vigyázz magadra!

Starlak: jobbulást!

Csehit már hiányoltam. Úgy szeretnék látni képet Lucáról! Persze most a fő, hogy meggyógyuljon mielőbb! Pusszantom!

Szeder?
Monee?

Minyu: Nándinak továbbra is jobbulást! És Csongi már ilyen ügyes??? Csak pillázok! :roll: Hatalmas gratula!

Sziszi: sajnos az oltásos témához nem tudok hozzászólni! De érdekes, hogy nálatok minden másképp van.
Vendég

Lányok! bejelöltem néhányótokat az iwiwen. (már akit megtaláltam) Ha találtok valaki ismeretlent, akinek Bálint a kisfia, akkor az én vagyok!

Starlark! Veled álmodtam! Kapsváron voltunk valami családinap féleségen. Csak Donát miatt ismertelek meg, akit nagyon-nagyon megdögönyöztem. Annyira játszottam vele, hogy közben az én fiam eltűnt. (ekkor izzadva ébredtem, és rohantam a kiságyhoz megnézni, hogy megvan-e.) :D Egyébként pihenj sokat, és gyógyulj hamar!!!!!!!

Minyu! További jobbulást Nándinak! Csongi hihetetlen kis erőművész!!!!

Bejci! Ahogy írtad a tüneteket, egyből pajzsmirigy oroblémára gondoltam. Remélem hamar kiderül, hogy pontosan mi a gond! (nyugtasson a tudat, hogy, ha pajzsmirigy, akkor az elég jól kezelhető.) Őszintén remélem, hogy hamar joban leszel!!!!!!

Rékaorsi! nagyon szépek a csimoták! Tényleg nagyon mások!!!!
blúmi

Sziasztok!

Minyu!
Nándinak jobbulást kívánok! Tudom milyen rossz lehet most neked. Én is átéltem a kórházi napokat a Nórival. :cry:

Bejci!
Én is szarul vagyok tegnap óta. Nekem is magas volt a pulzusom éjjel, meg ma de is. Nem is tudtam elaludni tegnap este, csak kb fél 3-kor, mert annyira vert a szívem és csak forgolódtam.
Ez nekem elég gyakori, úgyhogy kértem is időpontot a Kardiológiára. :roll:

Sajnos Lalukám kezd belázasodni. :cry: Most 37.8 naki és nyűgőske. Mást nem látok rajta. Mi lehet ez? Lehet, hogy csak a foga jön?

gwini

Sziasztok!

Csjú, jó sokat nem voltam most. Egyszerűen nem volt időm leülni gép elé - jöttünk-mentünk, most,hogy megvan a verda :)
Szóval én most még a 291es oldaltól reagálnél ha nem gond :)

Eszike, Monee,
Szuper a 2. randis kép. A kis vasgyúró meg a nádszálkisasszony :D Olyan édesek együtt!!! És micsoda kajacskája van már Ákosnak!
Eszike,szuper a Noncsis vigyorgós kép! :)

Minyu,
Remélem Nándi azóta meggyógyult. Szuperek a Csongis támasztós képek! Nagyon ügyes kiskölök! :)

Honey,
Anyukádnak gyors felépülést kívánok! Nektek pedig szupi jó síelést, kikapcsolódást! :)

Am,
Sztem tutkó ötlet a topictali :) Én támogatom! Gyuszika meg zabálnivaló! :)

Humanka,
Tök jó, hogy ilyen jól ment már Nektek (is) az uszizás! :)
Sajnálom a nemalvást, remélnykedjünk,hogy majd Ben visszaáll.

Anyoooka,
Jaaaj szegény gyerkőcök és szegény Te :( :( :( Jobb már a helyzet?

Ági,
Meglett az őszilé eredménye?

Bejci, Holka,Monee
Köszi szépen a tornás bíztatást :) Örülök,hogy Bius ilyen ügyesen, látványosan fejlődött.

Mi ma mentünk elvileg neurológushoz, de végül gyógytornásznál kötöttünk ki. A gyerekorvos rosszul mondta és ő tögtön a gyógytornászhoz akarta,hogy menjünk, csak éppen ezt nekem nem mondta, hanem neurológiát mondott. :? Jó mi? Még néztem is a beutalót, hogy miért gyógytorna van ráírva, de gondoltam csak vmi rendszebeli megoldás, mert Andor korához is 1 év volt írva.
De aztán a recepción mondták,hogy itt (Gödöllőn volt) nincs gyermek neurológus, szóval esetleg menjek át a gyógytornászhoz időpontért. Szerencsére nagyon rendes nőci volt, mondta,hogy ha nem jön a következő beteg, akkor meg is nézi ANdort.
Így is lett. És azt mondta,hogy szépen tartja, támasztja magát, nincs itt gond. Mutatott gyakorlatokat,hogy hogyan tornáztassam itthon és március végén fel kell hívnom beszámolni mi a szitu. És ha addig sem forogna,akkor kellene csak gyógytonára járni vele.
De ahogyan ott fogatta, Andor elmondása szerint, nagyon szépen vitte, fordította a felső testét. Csak lehet még nincs meg benne összetéve a mozdulat, szóval majd még többet rávezetem. (eddig is tettem hasra, meg forgattam, bár az utóbbi időben tény,hogy kevesebbet guri-guriztunk)

Lehet kicsit össze-visszás lesz a hsz, de már pár órával ezelőtt elkezdtem írni, aztána Andor felébredt, játszás, fürdetés, holnapi kaja készítést stb. és most folytatom, és látom Minyu,Bejci szóbakerült a szerdai Lurdy? :) :) Én szívesen mennék (remélem nem kell véletlen Szabolcsomnak a verda) csak vmi GPS-t kell szerválnom, mert én aztán nemtom mi hol van Bpen :oops: Jó valamit tudok, meg kocsival eltalálok a west endig, mert ott dolgoztam, de másmerre nem akarok gyerekkel, ismeretlenül avázni :)

Szeder,
Durva, amit írsz a másik topikos balhéról :shock: Szerintem itt nem lesz erre példa. Én ugye később csapódtam hozzátok,de amennyit korábban is bele-beleolvastam a topicba, nekem az jött le,hogy tök jó fej, segítő, összetartó kis csapat ez - ezért sem volt merszem sokáig "bepofátlankodni" az összeszokott bandába :oops:

Konan,
Nagyon édesek a képek Annácskáról! :)

Evibabi,
Gratula a 4kézlábon álláshoz!!! :D
Meg az éjjelt átalváshoz is!

Nekem is most tornáznom, hullahoppoznom kéne, de muszáj benneteket beérnem :D

Am,
csjú Ti szegények! Szemetek ezekkel az időpontokkal. Röhej, komolyan. Mire odakerül vki addigra már nemistom mi lehet....ahhhhh....nem is húzom fel rajta magam.
Nekünk ma baromi szerencsénk volt,hogy pikk-pakk tudott minket fogadni a gyógytornász.

Humanka,
Jajj, nagyon sajnálom a földrengést!!! Biztos félelmetes volt :S
Remélem ennyi volt és több nem is volt.

Kistiggrincs,
Örülök,hogy Zalán jól van, Titeket meg sajnállak:( Viszon hiper cukik a képek amiket feltettél :)

Noni,
Jaaaj de szupik a képek!!! :D A kis Simba, meg a kis Fanni göndör haja :D Csúcs!

Most ez elküldöm, mert még 2 oldal van vissza ...:(
Meg ha nem bánjátok teszek fel mindjárt uszis szintén fintorgós orrhúzós képeket :D:D:D

KépKép
KépKép
gabolino

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kicsit sok lett, de próbálom kárpótolni a kimaradást ;)
Nah folytatom a visszaolvasást, amíg bírom :)

KépKép
KépKép
gabolino

a 4. képen azért látjátok Andor has szerkezetét ? :D:D:D

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Este visszaolvasok! Aztán jövök!

szeder74

Gabolino: huu, már vártam nagyon a képeket! Itt ücsörgök, és kíváncsian vártam! Nagyon jók lettek a képek, látom Andor is szereti a vizet.
Előzőekben említetted, hogy anyukád nálatok van... már hazajött? mert akkor most már hamarosan eljutok a lemezért!

Szeder: várunk!
Vendég

Most csak ennyit:

Eszike,
Igen, hazament már anyum, felkeresheted nyugodtan bármikor :)

KépKép
KépKép
gabolino

Jajj, majd el felejtettem, már egy csomószor meg akartam kérdezni, de mindig elfelejtem, és utólag jut eszembe.
Akartam kérdezni, hogy a ti babócáitok még nem hisztiznek??? Mert Noncsikám valamilyen szinten elkezdte a hisztit.
Gondolok most arra, hogy pl: elkezd rágcsálni valamit, amit nem szabad, és elveszem tőle... olyan hisztit levág, hogy csak nézek. Vagy lerakom a földre, az asztal alatt van egy csomó könyv, ő mindig azt akarja pakolni. Én meg nem engedem neki, ő meg hisztizik. Pedig 100-szor elmondtam neki, hogy: NEM SZABAD!

Vettem fel új videókat, majd holnap feltöltöm!
Vendég

Sziasztok!

Olvasóban vagyok, még nem ért véget a varrás project.
Megpróbálok mindenre reagálni ami eddig volt.

Humanka!

Nem volt még sosem földrengés mióta ott laktok? Nincs "kiképzés" erre, hogy mit kell csinálni?

Sziszi!

Durva, hogy így kiégett a kéményetek! Még sosem hallottam ilyet. Mi kap ilyenkor lángra?

Minyu!

Szegény Nándi. :( Remélem hamarosan jobban lesz!
Kitartást az egész családnak! Csonginak meg egy hatalmas cuppanós, hogy így tudja mellőzni anyát, amég a bátyussal van! Most esett le! Lehuppan magától ülésbe? Azta!!! Nagyon ügyes! :D

Blúmi!

Nekünk is elől van a gyerek még a hordozóban (no légzsák), mert szerencsére elfér még benne. Úgy vettem észre, hogy a Concord Baboo egy elég nagy fajta hordozó és az én "csöpp" Ákosomnak még kényelmes. A feje nem lóg ki belőle, a válla is elfér (szerencse, hogy most a levetkőztetős időszak jön), bár a lábai már elérik az ülés háttámláját, de nem érdekel. Úúúúgy szeretem, hogy ott van elől velem és már előre utálom, hogy hátra kell költöztetni és nem tudunk dumálni útközben. :roll:

Bejci, Gwini!

Lehet, hogy ezek a frontok is rányomnak a pulzusra, tisztára össze-vissza idő van. Azért a kivizsgálást ne hagyjátok ki! Jobbulást!!!

Rekaorsi!

Jó hogy jöttél! Apának a két szőkéjén jót röhögtem, nagyon a fején találtad a dolgot. :lol:
Szépeségesek a gyerekeid! Micsoda kreol bőre van a kislányodnak?! Gyönyörű. :oops:
A foltocskások sorába mi is beállunk a szeme fölött levő tűzfolttal. Bár nekünk annyira nem vészes és a szemhéjáról ennyi idő alatt már szépen felszívódott. Remélem Noncsival együtt Ti is kinövitek! :)

Lucának jobbulást!

A.m. és Konan!

Borzalmasan irígy vagyok a gyönyörűséges új etetőszéketekre. Nekünk használt lesz, régi típusú és már előre ráz a hideg tőle. El kell fogadni, mert a közvetlen családból kapjuk. :(

Eszike!

3at aludt Noémi? :D El vagy kényeztetve. :lol:
Köszönöm a hiányolást. :wink:

Nah, idáig tartott ez az oldal visszaolvasva. Remélem senki nem haragszik meg miatta, de tovább nem olvasok vissza. Emlékezetből megpróbálom. :lol:

Márti!

Hát Te egy nagyon rendes csaj vagy!!! Nagytakarítás??? Divat ez még manapság? :lol: :lol:
Baromi rendetlen csaj vagyok, ráadásul a házunk is olyan, mint egy raktár, úgyhogy most szégyenkezek és sárgulok is egyszerre. :oops: :lol:

Keresztelő:
Nálunk sem lesz, templomi esküvő sem volt. Én tisztelem mások hitét annyira, hogy nem vallásosként nem játszuk el a nagy revüt, csak azért mert az olyan szép. Tök hülyeség az egész. Kislány koromban persze nem erről álmodtam, de így is szuper volt. :lol: Március 30-án lesz a második éves házassági évfordulónk és idén vagyunk 5 éve együtt. :D

Nah és akkor rólunk:

Vagyunk, minden rendben. Én varrok, a gyerekem alszik, játszik napközben és néha bömböl egy keveset. Szombaton voltunk babauszin egy másik helyen és bár a körülmények rosszabbak az előző helyhez képest (ebbe az uszodába általános iskolás korában a Férjem is járt úszni - már vagy 30 éve-), de sokkal sokkal jobb ami ott történik. A fiam is rájött, hogy ő mégiscsak vizicsibe és hogy a vízben biza kalimpálni és csapkodni kell, úgyhogy azóta mi is úszunk a vízben fürdetéskor. :lol: Még jó, hogy bazi nagy a zuhanykabinunk és így van hely hol fröcskölni. :)
Aztán Ákos arra is rájött, hogy amit a dévényes tornász tanított neki, az mégsem akkora hülyeség és elkezdett valami kúszás félét, hátrafelé. Követhetetlen a technikája és a haladási iránya, ami nem is lenne baj, csak ugye nem előre van a menés a játékok irányába és ez okoz némi konfliktust. :roll:
A babauszi lábtempózásától (kúszáshoz hasonló mozgás) és a tornától megtáltosodott Ákos, úgyhogy hamarosan ő is elkezd majd közlekedni. A közlekedés első áldozata már megvan, a nagy lábujj körme képében, ami ma az alsó körömágyig beszakadt, azért mert lemászott a szőnyegéről és teljes erőből a parkettához kopácsolta a lábait. :( Ezentúl figyelnem kell erre is.
Újabb fejezettel bővült az "amit anyáink nem tudtak és ettől még felnőttünk" kötet.
Engem csak az "új apukám" köszöntött meg nőnap alkalmából, illetve az unokatesómtól kaptam smst, pedig igen sok férfi ember van a családban. :( Szégyeljék magukat!

Az egyik nagyonbabás vonalzón valami olyasmi a szöveg, hogy " A legtöbb amit a gyermekeinknek adhatunk az a gyökerek és a szárnyak."
Ezen mostanság egy csomót kattog az agyam... a mi családunkban egyre gyatrábbak a gyökerek, a hagyományok, mindenhol, pedig nálunk 3 ág van (jó régen elválltak a szüleim és anyukámnak és apunak is van új párja, családja). Nem tudom, hogy lehetne ezt helyre hozni... A családi ünnepek, az ilyen általános dolgok, mint a nőnap egy nagy 0 nálunk és nem akarom, hogy a fiam is ebben nőjjön fel. Régen még jártak a fiúk locsolni például húsvétkor, de a Párom tuti nem megy el sehova Ákossal és a papák sem locsolósak. Nem köszöntjük fel egymást a névnapokon, születésnapokon, csak olyan kutyafuttában, összevonva, vagy hónapokkal később. Milyen gyökerei lesznek így Ákosnak? :roll:

Ezt most elküldöm. :)

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Képek:
Kép
Első uszis helyen. Az izmos kockahas megfigyelhető. :lol:

Kép
Második uszis hely és az új bébi "verda".

Kép
Tápegység szerelés közben apával. (Nem emlékszem, hogy ezt felraktam-e már. :oops:)

Megint bazira süvít a szél. A fa tárolónk tetejét -amit valamilyen oknál fogva nem rögzített az előző tulaj- szombaton már kicsit összekuszálta. :evil: Fú, annyira nem szeretem ezt a hangot. Ákost is begyűjtöttem az elmúlt két napban és együtt aludtunk, mert félek egyedül hagyni a másik szobában... pedig csak a szél fúj. :roll:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Minyu,
Jaaaaaaj, nagyon sajnálom szegény csöppödet!!! :( :( :( ezt még olvasni is rossz volt. Mielőbbi jobbulást! Gyógypuszik!

Blúmi,
Teljesen megértem a dühödet. Hááát, én nyugodt egy természet vagyok, de sztem tuti nem hagyném szó nélkül ha vki idegen nekem beszólna, hogy mit hogyan csinálok. Huh, durva!

Realdream,
Hiper cuki a Kismanód! :)
Sajnálom a szopit :( Én is csatlakozom sajna ehhez, mert nekem is többnyire reggel még van elég (vagy ma pl. már reggel is pótolni kellett) de utána bár megkínálom, de az szinte semmire sem elég neki :(

Eszike,
Noncsi hogy van?

Sziszi,
Tűz? Huh, kemény. Úgy sajnállak, annyi mindenene keresztül mentetek mostanság :( De az jó,ha nem kenődsz el ezek miatt,hanem pozitívan tudsz továbblépni :)

KépKép
KépKép
gabolino

Holnap biztos nem tudok jönni, ezért én ma előre felköszöntöm Holkát:
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Gabolino, Monee: Nagyon jók az uszis képek
Látva a képeket ilyenkor én is úgy vágyakozok vízbe, de nálunk, csak büdös gyógyvíz van. :cry:

Kép
Kép
noni78

Monee: Szerintem Téged még nem is láttalak, lehet, hogy tettél fel képet, csak én nem láttam.

Azt találtam ki, hogy ha lesz anyáknapja, mindenki lefényképezkedik a babával, tehát anya-baba fotó és készítek belőle videót.(Persze virágostól :lol: )

Kép
Kép
noni78

Eszike: Hiszti az már Misikének is nagyon megy, főleg, ha lerakom játszani és Ő persze nem ezt gondolja ki magának.
Na, meg ha nem jönnek a játékai lábon hozzá.
Nálunk mikor lesz mászás?! Jobban megy a repülőzés.

Kép
Kép
noni78

Nem tudom mi lehet a Törpömmel, eddig megevett mindent , amit adtam neki (kivétel krumpli, répa) és most pár napja nem akar semmit enni. Csak szopizik, persze, mivel már sok gyümit kapott, a tejcsi igen csak megcsappant, így 2 óránként szopizik.
Én a fogára fogom. Valakinél még nem fordult ez elő?
Ahogy beadom az első kanál kaját, elkezd öklendezni és csak úgy buggyan ki a szájából.Még az imádott Sinlacot sem eszi meg. :cry:

Kép
Kép
noni78

Ha lesz egy kis időm összeírom az 5 hós hiányképeket.
Pusy, jó éjt.

Kép
Kép
noni78

Blúmi!
Én sokszor kocsikázok kettesben a gyerkőccel. Elvégre be van kötve ő is. Ha mellette ül valaki, akkor se lenne nagyobb biztonságban szerintem.

Bejci!
Remélhetőleg hamar kiderül, mitől ilyen magas a pulzusod. Addig is PIHENJ és ne idegesítsd fel magad semmin.

Starlak!
Neked is gyors gyógyulást!

Rekaorsi!
Köszönjük a beszámolót, a lurkók meg nagyon aranyosak így együtt!

Minyu!
Nagyon nagyon ügyes Csongi!!!!

Sziszi!
Én se tudom az oltóanyaggal kapcsolatos kérdést.

Gabolino!
Nem tudom, most a körte vagy az őszilé hatott. Tegnap is volt egy pici kaki, meg mióta kapja a körtét, azóta kakil. Úgy tűnik, nekünk nem fog a körte szerencsére, és ízlik is neki nagyon. Az őszilevet (sajna ez bolti üveges, nincs fagyóban) 2 napja kapja, és ma úgy kipakolt, hogy 2 percig fogtam a fejem, hogy kezdjek hozzá, hogy ne legyen olyan a feje, mert ugye a ruhát valahogy le kéne venni. Szóval, úgy tűnik, ez a hozzátáplálás megoldja a kaki gondunkat.
Nem tudom, ki javasolta a Szentkirályi őszit, talán Honey. Köszönöm a tippet, ez már ízlik őkegyelmének, mert ugye korábban már próbáltam, csak az nem jött be.
Jók lettek a képek!

Eszike!
Nálunk hiszti olyan szinten van, ha kikerülök a látómezőből, akkor rázendít. De időnként előfordul, ha olyan rágcsálnivalót kaparint meg amit nem lehet, elveszem tőle, szintén. Ilyenkor mindig adok neki pót rágcsálni valót.
Pont ma néztem meg, van-e újabb vidi. Kíváncsian várom az újabbakat.

Monee!
Mit varrsz? Bocs, ha már írtad. A ti képeitek is szuperek, főleg a verdás.

Noni!
Jaj de jó ötlet, anyák napi video.
Lehet, hogy tényleg a foga.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Többet nem dicsérem meg még az apjának se Donceket hogy milyen jól alszik, mert tuti rácáfol.
Most épp a játszószőnyeget bontja lefelé ezerrel egy órás visszaaltatási kísérlet után.
A slussz poén az, hogy ma kapott először jó éjszakát elnevezésű pépet vacsira mert elfogyott az almása és nem kaptam. Tuti vmi megtévesztés ez a név vagy egy nagy gonosz szmájli van utána nyomtatva háttérszínnel. :twisted: :)

Noni: a párom lehet örült a némaságnak, de Donek nem nagyon értette hogy most miért nem beszélgetek vele mikor ő mondja nekem, hogy "ejű" :)

Anyáknapis vidi tetszik :)
Nálunk most a fordítottja van, ebédre csak szilárd kell a szopi menjen csak a mellszívóba.

Sziszi: skype-on azért vagyok keveset mert én inkább msn-t szoktam használni, és mióta a közös ablakban megszűnt az élet :( azóta nem nagyon indítom el csak szinte akkor ha a nagyszülőkkel videófonálunk. Igyekszem majd többször lenni.

Az oltásokhoz nem igazán értek, de csak nem lesz gond és Rékuc fejlettebb immun rendszerrel fogja majd befogadni.

Rékaorsi: Nagyon szép gyerekeid vannak látszik rajtuk, hogy kis huncutok :)

Minyu: Húúú Csongi nem semmi kis tornász :) hamarosan futkozhatsz az ő kis pelusos popója után is :)
Nándinak gyógypuszik gyűrje le azt a vírust gyorsan!

Blúmi: :) micsoda álom :) Az a része valóra válhatna hogy összefutunk Kváron :)
Visszajelöltelek iwiw-en.

Gwini: Nálunk pár hete volt olyan hogy Donek lázasan ébredt kapott nurofent és másnapra kutyabaja se volt. Azóta se értem mi volt nála az az egy nap láz mert orra nem folyt, nem köhögött, nem volt hasmars és azóta sincs még csak fogra utaló jel se.

Gablino: Szuperek a babauszis képek :)

Monee: Donek is hátrafelé löki el magát /kúszásnak nem merem nevezni :)/ barátnőm szerint nem baj ez mert így legalább le fog tudni tolatni majd az ágyról anélkül hogy fejre esne :)
Érdekes amit a hagyományokról írsz. Nálunk kicsi a család így nagy összejövetelek nincsenek, de akik vagyunk azért ünnepekkor együtt vagyunk. De az őszintét megvalva én a locsolkodás kikopásának örülök, mindig is utáltam. De ehhez szerintem az is nagyban hozzájárult hogy sokan már csak zsebpénz kereseti lehetőséget láttak benne.

Az uszis babaverda nagyon komoly és Ákos még komolyabban "vezeti" :)
És már infósnak készül :) :)

Ági: körtét anno én is kaki problémára vettem, mert abban nem volt cukor a barackot meg mindig vegyítették vmivel. Nálunk is hatott és imádta Doncek is mind az univerest mint a hipp-est

Ehh már majd egy órája itt kint vagyunk és a fiatalúr még mindig nagyon éber... :? :roll:
pedig én már nagyon aludnék...

Kép

Kép
starlark

Jó, regg.

Tegnap, mikor kikapcsoltam a gépet, akkor jutott eszembe, hogy Rékaorsinak nem írtam, pedig hihetetlenül szép lúrkói vannak.
Gyere sűrűbben.

Ági: Örülök, h volt hatása a gyümileveknek. Én is jártam már úgy, hogy ketten kellettünk a vetkőztetéshez. :lol:

Blúmi: Én is visszajelöltelek.

Starlark: Együtt érzek veled a nem alvással kapcsolatban. Igaz, nekem elaludt fél 9-kor, de másfél-két óránként ébredt. Reggel 6-kor meg véglegesen. Most aludt vissza, de nekem nem lehet, mert a Fannit viszem oviba, úgyhogy megyek ébreszteni. Na, most lesz még cirkusz.Útál felkelni, de csak , hétköznap. Hétvégén, már 6-kor nézi a Minimaxot.

Este jövök csak, szép napot mindenkinek.

Kép
Kép
noni78

Sziasztok!

Hát a Lalusnak sajnos éjjel már 38.6 volt a láza. Nem sokat aludtunk. :cry: Én este nem tudtam elaludni és mire sikerült volna, ő kelt fél 2-kor, mert nagyon forró volt. Aztán 3 és 7 között aludtunk valamennyit, de mivel sokat nyöszörgött közben, így én nem nagyon tudtam aludni, mindig figyeltem.
Most 9-re megyünk az orvoshoz.

gwini

Jó reggelt mindenkinek!
Hoztam 2 képet, tegnap csináltam:

Félig csucsi popsis alvás:
Kép

És a legfinomabb dolog az életben:
Kép

Szép napot mindenkinek, majd jövök!
Vendég

Jó reggelt!

Huhhh visszaolvastam.. de írni nem tudtam, és most se...

Képzeljétek!!!
Adél hajnali 4 óta fent volt.. aludt fél 7- 7-ig!!! Azóta is itt van.. én nem tudom mi van vele.. elvan.. meg nem is.. állandóan velem lenne!!

Gőzöm sincs,hogy mikor tudok végre írni nektek..
Puszi

szeder74

Eszike!
Nagyon tetszenek a képek!!!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?