Sziasztok!
nem vesztem ám el egészen, csak kicsit...
Dita,
nagyon-nagyon szurkolok holnap!
A párod dolgához nem tudok már sokmindent hozzátenni azok után, amit a többiek is mondtak, csak annyit, hogy jól teszed, hogy anyukádhoz mész, nem kell neked az idegeskedés ilyenkor. (És hátha a két hét távollét a párodat is felrázza...)
Zsu, Pami,
örülök, hogy rendben vagytok.
Nekem azért volt ilyenkor az AFP, mert azt mondta a védőnő, aki a beutalót adta, hogy ahhoz képest kell a 16 hetet számolni, hogy mekkorának látszott a 12 hetes uhun a bébi, és bizony ott egy héttel nagyobb volt a koránál, így tőlem 15 hétnél levették az AFP-t.
Amúgy megőrülés van itt Szegeden. Az embernek kötelező járnia
- a Klinikára, mert ott van mindenkinek szülésze, mivel csak ott lehet szülni a városban, és ott csinálják a genetikai uhu-kat is.
- a körzeti védőnőhöz a lakásunknál, vagyis több, mint 3 km-re a munkahelyemtől (azért Szeged se egészen kicsi város)
- és még egy harmadik helyre a központi védőnőkhöz, mert csak ők adnak pecsétet, ami a szülési pénzhez kell, és ők adnak beutalót AFP-re, meg az eredményt is ők adják oda. Ez olyan harmadik pontján van a városnak, hogy ráadásul tutti nem esik útba sehogy, többszörös átszállásokkal tudom csak megközelíteni.
- Ja, mindezt természetesen munkaidőben!!!
Az AFP-re pl. odamentem nyitásra a világ végére átszállással, hajnalban keltem. Amúgy éhgyomri vizsgálat, 7-kor ott sorakoztam, 9 után kerültem sorra.
Nagyon pipa voltam!
Bridg,
teszek fel pocakfotót!
Enyém apa már nagyon Apának Való, éppen annyira szeretné ezt a kölköt mint én. - Szerzett is egy fonendoszkópot, és szomorú volt, hogy semmit sem hall, de aztán olvasta, hogy még fonendoszkóppal ilyenkor nem lehet, csak úgy a 20. hét táján.
Na, itt a fotó, 15 hét és 4 napnál: