Új privát üzeneted érkezett!

Dita
A lenyeg a lenyeg en nem a parod akarom szapulni de ebben a baba kerdesben teljesen neked adok igazat :!: Es azt is megertem,hogy most veded ot :wink: En csak azt szeretnem neked jo legyen...de talan most,hogy a bogyok bekoltoznek holnap nagyot fordul a vilag ovele is es talan minden rendben lesz :wink:

Az en parom maaas teszta :roll: o konkretan meg nem akar gyereket gyartani :roll: A vizsgalatokra eljott...en is mehettem...de o nem akar meg se lombikot se inszemet mert egyenlore o nem akar gyereket :roll: Es a lefagyasztas ugye azert lesz vgy lenne mert o azt hiszi kifutok az idobol es elfogynak a petikeim...ezert hogy bebiztositjuk magunkat a jovore nezve. :roll:

A pocira hirtelen mikor csak a kepet lattam azt hittem Pami fotoja :oops: :lol: :oops: De ari kis pocid van :) Az agy meg szuper ilyet meg nem is lattam :shock:

A napokat jol elneztem es azt hittem ma van csuti ezert kuldtem egy nagy kalappal mara neked :oops:

Hat hetfon volt egy hete,hogy itthon vgyok es pont 3het mulva kedden megyek vissza :roll: csaladdal vgyok.anyum kerianyum,uncsiteso,barino latogatas,tevenezes,eves-eves sok-sok olyan kajat amit kint nem tok :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!
Szombaton már suli után nem volt kedvem semmihez. Vasárnap pedig meglátogattuk anyuciékat. Olyan jó volt. LEsétáltunk a strandhoz és megnéztük a hattyúkat. Rengeteg madár jött elő. Érzik a tavaszt.
Hazafelé meg megállt a kocsink. Kiderült, hogy amikor az önindítót cserélték, az egyik kábelről lejött a borítás. És pont efelett van valami olajtartály, amiből szivárgott az olaj. És persze, hogy ráment a kábelre és rövidre zárta. Szóval két órás utunk négy órásra nyúlt.
Hétfőn elmentem a nődikoh a beutalókért. Aztán meg be kellett mennem aláírnom papírokat a munkahelyemre. Mire haza értem, marha fáradt voltam. Egész délután aludtam. Aztán jött haza apa és bebújtunk együtt az ágyikóba.
Kedden elmentem vérvételre, aztán itthon mosogattam, ebédet főztem, rndet raktam mostam. Aztán délután pihi volt.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Dita!
Teljesen igazad van, hogy haza mész anyudhoz!!!!!
Legalább tutira pihenni fogsz és lesik a kívánságaidat.
Csütörtökre pedig nagy nagy hajrá!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

 
 

BRIDGET
Persze tudom, hogy csak jót akarsz/akartok, ja és eszem ágában sincs védeni a párom csak az ember másnap már megnyugszik és egy kicsit belegondol, és már másképp látja, legalábbis nem olyan sötéten a dolgokat.

Nagyban hozzájárul most egy könyv ahhoz, hogy szebbnek és jobbnak lássam a világot, és elég pozitív, optimista emberkének hiszem magam, de még lehete mit javítani, sőt!

Megnéztem a könyv alapján készült filmet is, és nagyon elgondolkoztam az életemen. Amit igazán akartam mindent megkaptam, igaz nem rögtön, de megkaptam, és ez megdöbbentő, hogy észre sem vettem. Mindezt azért mert türelmetlen voltam. De ha azonnal megkaptam volna lehet hogy nem értékeltem volna. Pl volt egy srác akibe nagyon szerelmes voltam általánosban. Arról álmodoztam, hogy egyszer az enyém lesz. El is felejtettem már mire valaki az osztályból találkozót szervezett, még aznap az enyém lett a srác, hihetetlen mennyire belémesett, persze akkor engem már nem érdekelt, de nem ez volt a lényeg, csak az hogy teljesült a vágyam. Vagy amikor még szinte semmi pénzem nem volt, de én már a lakásomat tervezgettem, és mindenki kinevetett, hogy mit akarok még ezzel hol van az még, alig telt el pár hónap szinte ugyanolyan elrendezésű lakást sikerült megvennem mint amilyet lerajzoltam. Véletlen lenne? Nem hiszem! Ma ugyan egész nap a két babámra gondolok akiket holnap visszakapok délelőtt, de hiszen már hányszor gondoltam rájuk, évek óta csak ekörül forognak a gondolataim mégsem ütöttem fel soha olyan tojást aminek két sárgája volt. Ma pedig az első amit elővettem ikertojgli volt. :)
Golyákat már hetek óta látok, pedig a híradók arról számolnak be hogy alig-alig jött még haza néhány! Tudom, hogy a hit egy nagyon erős pozitív rezgés, és tényleg mindent megkaphatsz amire vágysz, csak igazán akarnod és koncentrálnod kell rá, úgy érzem, hogy most jött el az én pillanatom.
Türelmes voltam, küzdöttem és megérdemlem, hogy anyuka lehessek, megérdemlem a gyerekem feltétel nélküli szeretetét, és ő az enyémet. Ennél szebb érzést nem is tudok elképzelni, és NEKEM EZT MEG KELL TAPASZTALNOM! Csak erre fogok koncentrálni, és nem fog érdekelni semmi más, lerázok magamról mindent, mert EZ AZ AMI MOST A LEGFONTOSABB!!!

dita75
 
 


Dita
Csak nem "A Titok" cimu konyvrol beszelsz :?: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsu boldog 7.et 8)

Kép

Es itt olvasgathatsz rolatok:
http://www.babanet.hu/varandos_naptar/index.php?het=7

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg!
Köszi szépen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ditu!
Én is olvstam a könyvet, kétszer is.....meggondolandó dolgokat ír.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Előző munkahely:
A HR-es kérdezi az új titkárnőt:
- És mondja, az előző munkahelyén mennyi volt az évi fizetése?
- ??? Nálunk az előző munkahelyemen nem dolgozott egy Évi sem!

**************************************************
Margarin:
Két egér beszélget a kamrában:
- Rád fog esni a margarin!
- Rámamargarin?
***************************************************
Hogy kapta Benedek Elek a nevét?
Anyukája reggel beszólt a kisfiának:
- Benn vagy még az ágyban?
- Benne, de kelek.
************************************************
Trükk:
- Mondja Kovács bácsi, maga mit szokott csinálni, ha este nem tud elaludni?
- Én? Elszámolok háromig és már alszom is.
- Tényleg? Csak háromig?
- Háromig, de van úgy, hogy fél négyig is.
*************************************************
Bevásárlás:
- Pistike, szaladj le a boltba, hozzál egy kiló hurkát! De ne véreset!
- DENEVÉRESET???
**************************************************
Egyenlet:
- Kislányom, teljesen egyedül oldottad meg ezt az egyenletet?
- Nem. Két ismeretlennel.
****************************************************
Kérdés:
- Miért nincs bástya a vonaton?
- Mert a vonat nem vár.....
**************************************************
Úszásoktatás:
- Hogy tanítja a varázsló úszni a pókot?
- Hókusz, pók ússz!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


De igen a Titokról beszélek!
Hihetetlen!

Olvastad már te is Bridget?

Zsu
NAgyon jók a viccek, azért kismamiként is a régi vagy! :wink: :lol:

dita75
 
 


Igyekszem vissza találni régi magamhoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Ditám!

Annyira izgulok érted!!!!!
Holnap lesz a NAGY nap és visszakapod a törpéket! DE onnantól kezdve tényleg minden stresszt rázz le magadról!!!!
Hajrá babák és extra hiper szuper adag babaragacsot küldök holnaptól a 12 hétig biztosan de ha tovább kéred akkor addig amíg szeretnéd!

A pocidról annyit hogy kb az enyém is ilyen méretű volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De ne aggódj mer telőbb utóbb belenő a pocakod a terhességi hetekbe!
Nekem most kezdett el kicsit másképp kinézni mint eddig de a mérete nem változott, csak az alakja!!!

Kép
pamilla
 
 


Bridget!

Nem az én pocim az enyém, pláne kaja után sokkal sokkal nagyobb!

Képzeljétek ma voltam afp-n és ügye ott vannak más kismamik is!
Na volt ott 1 csaj aki sztem 26 héten járhatott mert terheléses cukorvizsgálatra jött és képzeljétek olyan pici volt a pocija :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nem is tudom int amikor annak idején jól belaktam! Szinte semmi en látszott.
Erre a párom kedvesen azt mondja: Hát nem lehet mindenki olyan hasas mint én!!!! :D :D :D :D
DE tényleg aranyosan mondta!

Én pl úgy vagyok vele inkább legyen nagyobb mert akkor mégiscsak jobban érzem magam mint kismami mert már látszik is!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
pamilla
 
 


kicsit furin írtam az első mondatot biztos skizó vagyok!

Azt akartam írni hogy az én pocim ennél pláne kaja után sokkal nagyobb! Nem tudom hogy tudtam ilyen hülyeséget írni hogy az én pocim az enyém....
Már megkértem a párom hogy fényképezzük le és akkor már teszem is fel a képem és ti is látni fogjátok!!!!

Kép
pamilla
 
 


Na amjd én is teszeek fel képet az én nagy pocakomról.... így sem kicsi :shock: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

nem vesztem ám el egészen, csak kicsit... :oops:

Dita,
nagyon-nagyon szurkolok holnap!
A párod dolgához nem tudok már sokmindent hozzátenni azok után, amit a többiek is mondtak, csak annyit, hogy jól teszed, hogy anyukádhoz mész, nem kell neked az idegeskedés ilyenkor. (És hátha a két hét távollét a párodat is felrázza...)

Zsu, Pami,
örülök, hogy rendben vagytok.
Nekem azért volt ilyenkor az AFP, mert azt mondta a védőnő, aki a beutalót adta, hogy ahhoz képest kell a 16 hetet számolni, hogy mekkorának látszott a 12 hetes uhun a bébi, és bizony ott egy héttel nagyobb volt a koránál, így tőlem 15 hétnél levették az AFP-t.
Amúgy megőrülés van itt Szegeden. Az embernek kötelező járnia
- a Klinikára, mert ott van mindenkinek szülésze, mivel csak ott lehet szülni a városban, és ott csinálják a genetikai uhu-kat is.
- a körzeti védőnőhöz a lakásunknál, vagyis több, mint 3 km-re a munkahelyemtől (azért Szeged se egészen kicsi város)
- és még egy harmadik helyre a központi védőnőkhöz, mert csak ők adnak pecsétet, ami a szülési pénzhez kell, és ők adnak beutalót AFP-re, meg az eredményt is ők adják oda. Ez olyan harmadik pontján van a városnak, hogy ráadásul tutti nem esik útba sehogy, többszörös átszállásokkal tudom csak megközelíteni.
- Ja, mindezt természetesen munkaidőben!!!
Az AFP-re pl. odamentem nyitásra a világ végére átszállással, hajnalban keltem. Amúgy éhgyomri vizsgálat, 7-kor ott sorakoztam, 9 után kerültem sorra. :evil: Nagyon pipa voltam!

Bridg,
teszek fel pocakfotót!
Enyém apa már nagyon Apának Való, éppen annyira szeretné ezt a kölköt mint én. - Szerzett is egy fonendoszkópot, és szomorú volt, hogy semmit sem hall, de aztán olvasta, hogy még fonendoszkóppal ilyenkor nem lehet, csak úgy a 20. hét táján.

Na, itt a fotó, 15 hét és 4 napnál:

Kép

Kép
kisbuta
 
 


KISBUTA
Milyen édi kis pocid van! :D
Szegény kismamikat igencsak megtúráztatják ezt már másoktól is hallottam, aki emellett még dolgozik is nem is tudom hogy bírja.

Párommal nem tudom mi lesz és velem sem mert azt szeretné ha itthon lennék, de tenni nem nagyon tett eddig még semmit az érdekében. Szegény anyut is már kikészítem, mert hol azt mondon náluk leszek, hol hogy itthon, nem tudom mi legyen, mert igazság szerint lenne itthon elintéznivaló és ha magamra haragítom a páromat tuti nem intézi el és másra nem tudok számítani ilyen ügyekben.

Most volt egy nagy vita, mert itt volt az apósom akinek még nagyobb fafeje van mint a páromnak és elkezdett is jönni a hülyeségeivel, hogy az ő családjukban természetes úton jönnek a gyerekek, meg hogy jön-e a Ricsi hétvégén, mert hogy ők jönnének köszönteni a páromat, hiába mondtuk neki, hogy feküdnöm kell, csak közötte az ebet a karóhoz. Gondolhatjátok, hogy mennyire ki voltak akadva, és közöltem üvöltve a párommal, hogy ha nem tesz rendet akkor én teszek, de abból nagy sértődés lesz. Hívja fel a gyerek anyját és közölje vele, hogy otthon marad a hétvégén mert engem most műtöttek, és nem tudok foglalkozni vele. Biztosan meg fogja érteni, nem börtönben tartom, a saját édesanyjával lesz. A papáéknak meg mondja meg hogy tartogassák az ünneplésüket jövő hétre, nem fog elszaladni a névnap. Ha nem teszi meg örökre végeztem vele, most már betelt a pohár, hogy a saját házamban ennyit nem kérhetek. Megígérte hogy beszél mindenkivel, hát kiváncsi vagyok, ha nem teszi én már hívom is anyut és lejön értem kocsival visznek magukhoz.
Ennyi! Ha neki ez kell, ezt kapja! Én már nem könyörgök!

Ja és még annyit, hogy közöltem vele, hogy ha nem fog sikerülni akkor egyértelműen az ő számlájára fogom írni, mert folyamatosan vitatkoznunk kell valamin és ő semmit nem tesz meg azért hogy sikeresen záruljon ez a projekt.
Ennek értelmében nagyon drukkoljon és változzon meg azonnali hatállyal, mert az esetleges március 16-i negatív hcg után már látni sem akarom, szedheti a sátorfáját gyerekestül, mindenestül. Nincs apelláta.

Mamik
Mikor lesz meg az AFP eredményetek?

ZSU
Lesz az még nagyobb is!

PAMI
Most már hogy ennyire körülírtad egyre kiváncsibb vagyok a pocidra! :D

dita75
 
 


Ditus,
jajj! Ennyire fafej népet! (nálunk mondjuk hasonló okból nem voltak beavatva anyósék egyáltalán, úgy voltam vele, hogy nem tartozik olyanokra, akik nem tudnak kellő tapintattal viselkedni.)
Sajnálom, hogy még most is veszekedtek. Holnap reggel azonban be kell venned a leszarom-tablettát, és csak magaddal szabad foglalkoznod, meg a picivel. -
és... talán mégis jobb lesz anyukádnál. Ha a párod látni akar, még mindig mehet oda is látogatni (gondolom). Ha meg emiatt annyira megharagszik, akkor talán tényleg tegye fel magának a kérdést, hogy ki a fontosabb? Mert most inkább a szüleire haragudhat, amiért olyan kőbunkón viselkedtek, nem pedig rád.

Nekem azt mondták, hogy az AFP-ért március 24-én kell mennem, a központi védőnőhöz ugye. Lehet, hogy előbb is meg lesz az eredmény, de nekem csak akkor adják oda, és akkor is csak azért, mert március 25-én kell mennem a következő uhura a Klinikára, ott meg kérik az AFP eredményt.
(csak halkan jegyzem meg, hogy ez ugye azzal jár, hogy márc. 24-én kések a munkahelyemről, mert 8 előtt nem dolgoznak a védőnők a központban. Majd másnap, márc. 25-én el kell kéredzkednem, mert uhu időpontot 11:40-re kaptam - nem is kérdezték, hogy mi lenne jó. Fogalmam sincs, ott mikorra végzek. Amúgy a melóhelyemen meg akkor már nagy megőrülés lesz éppen, mert minden létező határidő aznap jár majd le...) :?

Kép
kisbuta
 
 


Na micsoda forgalom volt itt :shock:

Dita
no comment...te is fafeju vgy :roll: azt mondtad anyudnal leszel...mert az otthoni helyzet miatt most meg mar mennel megint haza :? :roll: De hat te tudod :roll: Most remelem az agyadra hallgatsz es nem a szivedre 8) Ertelek en hidd el csak most teyleg elsok a babok...sok mulik ezen a par napon kar lenne erte :roll: Azert itt a tabi holnapra:
Kép

Akik meg erthetetlenek mond meg nekik:
Kép

Pami
Neked hol a pocifotod :?: :roll:

Kisbuta
Igen a te apacskad mar igazi apuka :!: Naon edi es mar hallgatozza a hasadat :?: :shock: Ilyet...eszembe se jutna :lol:
Jaj es ari a pocak :lol:

Zsu
Ezt neked talaltam bar tudom lehet csak 2 lesz :roll:
Kép
Kép

Na es akkor jo ejszakat csajok mara 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Beszéltem Ditáva!

Visszakapta a manókat és még 3 fagyibabájuk is maradt!!!
Szóval most HAJRÁ DITA ÉS A KISBOGYÓK!!!!


Kép
pamilla
 
 


Nekem az AFP eredmények mér kész kesz kb 1,5-2 hét múlva és íyg is kértem meg az uh időpontot.
Oda 19.-én kell mennem 10.15-re, előtte felbeszem az eredményt és megyek oda!

Megszerveztem mi??? :wink:

Lesz pocakfotóm is csak mindig elfelejtem!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
pamilla
 
 


Sziasztok!
Dituli kismami jelentkezik,........ :)

Blogban mindent megtaláltok!

Pihengetek még, majd holnap jövök!

Puszi Mindenkinek!

dita75
 
 


Dita
Remelem nem bantottalak meg :oops: nem ugy irtam am :roll:
Pihizzel csak megyek olvaslak a blogban 8)
Es miiilyen gyonyoruuuuu az uuuuj vonalzid :shock: :o :D :D :D :D :D :D :D

Dita bogyoknak:Kép

Pami mami
Ngyon ugyin megszervezted :wink: :lol: remeljuk minden jo lesz de miert is ne lenne :P rosszuletek neked nem voltak mert mintha nem hallottalak volna panaszkodni rola :shock: :roll: vgy csak kihagy az agyam :oops: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


BRIDGET
Már bevettem a leszarom tablettát amit küldtél tegnap délután úgyhogy senki semmivel nem tud megbántani, tudooooooooooooooood! :wink: :lol:

PAMI
Jó volt megint dumcsizni.
Pusszantalak, ari vagyol nagyon! :lol:

KISBUTA
Nagyon aranyos a párod, bevallom ilyenkor egy kicsit na jó nagyon szoktam irigykedni másokra ha ilyeneket hallok, az én párom egyszerűen képtelen kimutatni az érzéseit ami nekem nagyon hiányzik. Remélem ez majd meg fog változni, mert kiből ne hozna ki érzéseket a saját gyereke, gyerekei. Nemde?
A neveletlen fiát is imádja és isteníti, a közös Bébibogyókáinkat majd duplán szeretheti.

Nagyon kis csini a pocid, de sztem ezt már írtam! :oops:

dita75
 
 


Dita
Es,hogy erzed magad a bogyokkal :?: :P Gondolom csodalatos erzes lehet a hasadban a babokkal 8) 2 vgy 3 bogyod van most a pocidban :?: :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 



KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Az istentisztelet vége felé a lelkész megkérdezte nyáját:
- Hányan bocsátottatok meg az ellenetek vétkezőknek?
Mindenki feltartotta a kezét, kivéve egy törékeny idős hölgyet.
- Jones asszony!? Ön elzárkózik attól, hogy megbocsásson ellenségeinek?!
- Nekem nincs egyetlen ellenségem sem - mondta kedvesen mosolyogva az apró hölgy.
- Asszonyom, ez igen szokatlan. Megkérdezhetem, mennyi idős is Ön?
- Kilencvennyolc múltam - felelte az ősz matróna.
- Kedves asszonyom, megkérhetem, hogy jöjjön ki ide a gyülekezet elé, s mesélje el nekünk, miképpen lehetséges, hogy valaki majdnem százéves, és nincs egyetlen ellensége sem!
Az aranyos néni kitotyogott a lelkész mellé, szembefordult a gyülekezettel, és csak ennyit mondott angyali mosollyal:
- Túléltem a rohadékokat! :twisted: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Dita a 3.hetes kep lassan ervenyes nem? :roll:

http://www.babycenter.com/6_your-pregna ... p=timeline

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget!

Dehogy hagy ki az agyad!
Azért nem emlékszel mert nem is panaszkodtam, mivel fütyiske nagyon jól viselte, viseli magát odabenn! Összesen 3x voltam rosszul de akkor is kajától nem csak úgyból!

Hát igazából most kezdem 1 kicsit furcsán érezni magam de azt nem tudom hogy mi lehet!
Sztem csak annyi hogy most már nagyobb és néha nyom itt-ott amit nekem még meg kell szoknom! Ja és rajtam most van álomkór ne maz első 12 hétben!

Kép
pamilla
 
 


Ja és nagyon köszönöm a hétről hétre feltett infókat+ köszöntéseket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pamilla
 
 


Ditám!

Nagyon remélem hogy tényleg pihizel és nyugalomban vagy!!!!
MErt most ez a siker titka!!! :wink: :wink: :wink:

Annyira drukkolok el sem tudom mondni!!!!!

Kép
pamilla
 
 


Képzeljétek!

Annyira nagy az örömöm mert ma végre megérkezik a mosogatógépünk és végre nem kézzel kell a párom által felépített mosatlanvárat elpusztítani!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja és ha minden jól megy akkor nemsoká a konyhában is meg tudom valósítani az újításokat. Lecserélni a szekrények ajtajait!!!!
Ma jön 1 másik asztalos!

HÁt velem, velünk kb ennyi most a történés!

Kép
pamilla
 
 


Pami
Na akkor csak jol tudtam :) szerencses voltal :wink: tenyleg te dodozol :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Ditamami!
Nagyon gondoltam rád hét közben, és most is nagyon drukkolok!
azért, mielőtt nagyon irigykednél enyém Apára, be kell ismernem, hogy nem csak a pozitív érzéseit mutatja ám ki könnyen, hanem a negatívokat is, ebben aztán semmi sem zavarja, még az se, ha nagy tömegben vagyunk, sokszor kerültem már miatta így kínos helyzetbe. Ő erre csak azt mondja, hogy én túlságosan északi mentalitású vagyok, de hát szerintem ez nem mentalitás, hanem önfegyelem kérdése.

Bridg,
köszi a köszöntést!
Nagyon aggódom picurért, mert a pocin kívül semmi nem utal arra, hogy babás lennék. Szerdán megyek dokihoz, hátha láthatom uhu-n is, és ha hallom a kis szívét zakatolni, az nagyon megnyugtatna. (Meg jó lenne tudni a nemét...)

Pami,
mosogatógépre irigy vagyok egy kicsit. Én ma mosogattam, mint a gép. Napok óta későn értünk haza (munka után terepszemle az építkezésen, stb.), csak gyűjtöttük a halmot :oops: , de ma nullára elmosogattam és nagytakarítottam, még a bútorokat is leápoltam.

Pusszancs

Kép
kisbuta
 
 


Kisbuta
No para 8) inkabb ne legyen tunet,mint ugy jarj mint a Pati barinom aki a 20.hetig rokazott es allando rosszulletjei voltak :? :roll: Jovoheten mesz?Akkor nem 18nap van meg hatra :?: Es lehet mar lani fogjak mi lesz 8) van valami amit szeretnetek igy elsore?Tudom mind1 csak egeszseges legyen de csak mint vagyrol beszelek :wink:

Pami
Jaaaaaaaaaj a mosogatogep...tudtam figyelmetlenul olvasok :oops: Nekem is van kint es iiiiiiiiiimadom :wink: te is szeretni fogod :wink: 8) Itthon nincs itt ki is szarad a kezem ahogy illik ebben a kloros vizben :x :twisted: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szasztok!

Élek én is :lol: :lol: :lol: :lol:
Bocsika, hogy így eltűntem. Szerdán hajnalban arra keltem, hogy a jobb petefészkem lüktet. MEgijedtem eléggé, úgyhogy bementünk éjszaka a SOTE-ra. Hát nem voltak valami segítőkészek. Küzülte az éjszakás, hogy annyit tud tenni, hogy felvesz a szülészetre és beköt magnéziumot. Na mondtuk neki apával, hogy feküdni otthon is tudok, magnéziumot meg otthon tudok inni. Szóval hajnal ötkor sikerült ismét elaludni és aludtunk kilencig. Aztán megreggeliztünk, apa elemnt dolgozni, én meg aludtam még fél kettőig.
Aztán szépen elment a nap. Apa meg hatkor jött haza.
Csüt-ön meg egész nap pihiztem, filmeet néztem és aludtam.
Pénteken elmentem a vérvételes eredményemért, a kkörzetishez a táppénzes papíromért, amit be kellett vinnem a melóhelyemre, bevásároltam, itthon csináltam egy kis rakott tepsis husis krumplit. Aztán pihiztem.l
Szombaton suliban voltam délelőtt, aztán apával pihiztünk itthon egy nagyot, este meg ünnepeltünk Tamás és Zoltán napot egyben.
Vasárnap meg mostam, terigettem, mosogattam, csináltam egy kis káposztás husit, elmentünk barátnőmékhez egy kicsit csacsogni, aztán megint este volt.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kisbuta!
Nagyon édes pocakod van :lol: :lol: :lol: :lol:

Dita!
Nálunk így néz ki a vizsgálathalmaz:
1. vérvétel
2. EKG
3. ezekkel elmenni a körzetishez, aki ad egy papírt
4. fogorvos... tőle is kell papír
5. apa tüdőszűrő
6. ha mindezek megvannak, akkor lehet bejelentkezni a védőnőhöz (csakis telefonon), aki majd fogad (hetente egyszer, csütön 12-15 között) és odaadja neked a kiskönyvet.
7. kiskönyvvel és papírokkal menni a terhesgondozásra, hogy a doki betudja írni az adatokat.

Ja, és mivel veszélyeztetett vagyok, kéthetente akörzetistől el kell hozni a táppénzes papírt és beadni a melóhelyre.

Úgy sajnálom, hogy a pasik ilyen fafejek.
De most koncentrálj a bogyücskákra!!!!!


Bridg!
Köszi a babákat, nagyon édesek!!!!

Pami!
micsoda szervezés!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg,
a vonalzóm jól számol. a következő uhu márc. 25. Szerdán csak nődokihoz megyek, a klinikára. lehet, hogy helyben meguhuznak, de nem biztos. jó lenne.
már egyre többen kérdezgetik, hogy babát várok-e, mert kezd nyilvánvalóvá válni - elsősorban azok számára, akiknek van már gyerekük és meg tudnak különböztetni egy terhes nőt egy kövértől. pedig nekem még mindig fura, világ életemben nádszálka voltam, sosem értettem mit nyavalyognak annyira molettebb nők, mert engem sose érdekelt, hogy kinek milyen alakja van. Most meg ott forgok a tükör előtt, hogy találjak olyan ruhát, ami nem szorítja Picurt, és továbbra is nádszálság illúzióját kelti. Persze tudom, hogy ez nevetséges, csak megszoktam, hogy vékony vagyok...
Amúgy én titokban fiút szeretnék, de mindegy, mi lesz, a lényeg, hogy Apából van.

Zsuzska,
hehe, én a tüdőszőrőt elsumákoltam... És fogdokihoz is csak most fogok elmenni.

Dita,
mi van veled, hogy vagy???

Pusszancs

Kép
kisbuta
 
 


Megvagyok csajok, csak nem akarok sokat laptopozni nehogy valami káros sugarak bántsák odabent Bogyókákat.
Ma itt volt anyum segíteni, mostunk meg főztünk.
Aztán elmentem a dokkerhez a tp-papíromért és két órát kellett rá várnom!
Ebből a felét állva! Kicsit már rosszul éreztem magam, mert egy hete szinte csak vízszintben vagyok.

ZSU
És végül elmúlt magától?

KISBUTA
Ugye ugye, egysze csak megértik a vékony nők a moletteket. :lol: :lol: :lol:
Én már 3 hete kismamanadrágban járok, mert egyetlen gatyám nem jön rám, és persze nem szeretném a Bogyókat belepréselni valami szoros kényelmetlen gűnyába. Még egy hét nagyon lassan telik az idő. Amúgy jól vok nem érzek semmit. :roll:
Építkezés?

PAMI???????????

BRIDGET
Még két hétig itthon?

dita75
 
 


Kisbuta
Ertem en de akkor drukk neked a kukacosert Kép Gondolom jo erzes,hogy mar lathatoan kismamasodsz :D

Dita
Igen meg 2het :roll: 1het mulva teszteles? :shock: kibirod en tuti minden nap lonek egy tesztet :roll: :oops: 8) :lol: Szolj ha dugiban tesztelsz :!: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jelentem én is élek! :wink:

Zsu!

Remélem azóta nincs semmi gond és a törpéid jók vannak odabenn növekszenek és tapadnak!!! :wink:
Látom Te is elvagy otthon! Meglátod hogy milyen hamar megy az idő pedig igazából nem is csinálsz semmit!

Kép
pamilla
 
 


Kisbuta!

Ne izgulj én ugyan így vagyok! A lényeg hogy növekszik a pocid már az is 1 jó jel! Annak meg csak örülj hogy ilyen jól bírod, kevesen vannak így!
Igazából semmit tünetem nincs nekem sem ezért én is csak reménykedem hogy minden ok odabenn! De hát miért is ne lenne!!!

Bár hozzáteszem nekem az elmúlt 1-1,5 hét nem telik olyan lazán mert az utóbbi időben a reggeliket visszaküldöm interurbán és nem tudom miért!
Ugyanis reggel nem vagyok rosszul semmi gond nincs jóízűen bekajálok de még szinte le sem ért a kaja és már jön is vissza!
Szóval nálam ez az újdonság aminek azért annyira nem örülök, mer tilyenkor jó adag félsz van bennem, hogy most mi lehet mert az elején ügye semmi ilyen gondom nem volt!

Kép
pamilla
 
 


Bridget!

Anyám hogy megy az idő mindjárt mész is vissza már csak 15 nap!
Éppen két hét!
Annyira hihetetlen!

Párocskáddal ilyenkor hogy kommunikáltok? Msn? Skyp?
Hajnalba nyúlik itthon is a sok beszélgetés?
Ő hogy bírja nélküled?

Kép
pamilla
 
 


Pami mami :D
Hat igen en is most kaptam eszbe mennyi minden hatra van meg pedig nem is volt semmi dogom mikor hazajottem :shock:
Hoztam a japo mobilom amin email-ezni szoktunk az olyan kint mint az sms itthon :roll: az megy nap mint nap...altalaban jo reggelt is o koszon eloszor aztan kerdi mit csinalok ma neha kuldok emailben neki 1-2epp akkor keszitett fotot a telomrol 8) aztan jo ejszakat koszon es megy aludni mert ugye ott elobb van este :roll: Telon is szokott hivni :wink: en is ot mert nem olyan draga am :!: Es szombaton msn-en beszeltunk picit itt volt anyum is kerianyum is meg kis uncsitesom :D Bizti hianyzom neki :roll: Ugy hivom ot,hogy Babe :P es ha olyanja van akkor o is igy kedveskedik nekem :) had ne mondjam majdnem minden nap azt irja lefekves elott: "Goog night Babe!" :oops: :) Azaz hianyzom neki :wink:

fu most jo sokat aradoztam rola...de igy van egy tunemeny azert o a maga nemeben mint ember semmi baj vele :!: Csakhat akarhatna mar babat is :lol: :twisted: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csajok Help!!!!! :?
Megmaradt utrot vennek at de nem tom mennyibe kerul? :roll:
30db-osbol 8hianyzik es 1000-1500ra gondolt az illeto :roll:
Csajok segitsetek mennyibe kerul vgy mennyi a realis ar igy? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!
Ezer ágra süt a napocska!!!!!!
Csajok, olyan gáz, de sikerült észrevétlenül 2 kg-t felszednem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Olyan ciki :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Apa meg is jegyezte, hogy kezd kerekedni a képem és a hasam.

Bridg!
Sajna Utrot nem zedtem, úgyhogy nem is tudom, milyen árban van.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridget!

Az 1000 szerintem jó de 1500-ért ne vedd át mert alapból kb ennyibe kerül ha hiánytalan állapotban van!
Nekem 5 doboz került 85-9000 ft-ba szóval ha ezt kiszámolod akkor kb be tudod magad tájolni!

Egyébként nekem is van ami megmaradt ha akarod szivesen átadom ingyen, de most fejből nem vágom hogy hány db!
Ha érdekel megnézem pontosan mennyi!

Kép
pamilla
 
 


Kedves Dita mami!

Ez most 1 leszúrás lesz!
Mit keresel Te 2 nappal beülti után a körzetinél????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Pláne miért állsz ennyit sorba?
Ejnye-bejny!!!!!!

CSak le kellett volna telefonálni vagy a párod megkérni dobj be a körzetihez azt a papírt amit a BMC-ben kaptál a dokitól, de semmi képpen sem neked sorba állni a sok göthos ember között!
Nem csak hogy megerőlteted magad hanem elkaphatsz bármit!!!

Vagy ha már nem elég a párodat leküldeni akkor soron kívül bemenni mert téged úgysem fog megvizsgálni csak a papírt adod oda és már jöhetsz is!


Remélem tudod hogy nem csesztetni szeretnélek csak aggódom érted, mer thát(gondolom ezt mások nevében is írhatom) szeretünk Téged!!!!

Szóval kérem az ígéretet hogy többet ilyet nem csinálsz!

Hatalmas pusszancs és millió babaragacs!!!!!

Kép
pamilla
 
 


Zsu!

Egyre közelebb kerülsz a 12 héthez!!!
Már alig van hátra vmi!
Húú de jó !!!!!!!!!!

A súlyod miatt sztem ne is aggódj! Sokan szednek fel pár kilót már az elején, de ez semmit nem jelent!

én csak azért nem híztam meg akkor mert előtte a lombik alatt rámröppent kb 10 kg. Szóval volt miből felélnie a gyermeknek :lol:
De azóta már rajtam is van 2-3kg plusszban :oops:
Viszont amióta kicsit hányosabb vagyok még visszább is ment a súlyom nem hogy híztam volna, ami persze nem baj nekem!

Szóval rá se ránts!!!! :wink: :lol:

Kép
pamilla
 
 


Pami
Erdekel a dolog 8) Megnezned nekem :roll: Koszi :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


PAMI
Én itt az isten háta mögött csak magamra számithatok.
meg amúgy sem esik már jól a fekvés mindenfélét csinálok, de lightosan.
szerintem nagyobb kárt teszek azzal ha fekszem de nem érzem jól magamat közben, minthogy lightosan teszek - veszek, de tényleg semmi megeröltető.
amúgy már ma egy hetesek a babákok :)

BRIDGET
Én is licitáltam az utrora, mert mar csak 2,5 napra elegendő van itthon nekem, én 1000et ajánlottam a csajszinak érte, de még igy is jól járna, de még nem valaszolt, úgyhogy valszeg megint lesz egy utam h. ne maradjak gyogyi nélkül.

ZSU
2 kikó? Az semmi. Ikrekkel ennyi belefér. :wink:

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?