Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi! Aha, értem. Tényleg sose hallottam még.... Te Szabid is szép méretekkel bír! :wink: Persze, hogy nem dagi, gusztán, babásan ki van kerekedve! :D

Kép
zsuzska81
 
 


Hello Lányok!

Ma délben voltam bent Alízéknál a szülészeten. Nagggggyon édes a kis Vikike, tényleg egy kis szépség. Az éjszakájuk nem volt a legjobb, a kicsi éhes volt, de még nincs sok tejcsi, pedig enne a drága. Aztán hajnalban mikor kaptak pótlást behúzta a kicsike és aludt reggel fél 9-ig avgy 9-ig, nem is emlékszem pontosan, de jó sokáig.
Alíz a körülményekhez képest jól van, a méhösszehúzódások fájnak neki nagyon. :?

Anita!
Persze elküldöm a számát priviben. Tegnap elkérte Zita is, és irta, hogy bemennétek együtt. SZívesen lát mindenkit, mondtam is neki, ha tudtok akkor bementek Ti is hozzá. Nincs látogatási tilalom, és úgy néz ki szombaton mehetnek haza.

Zsebi!
Ti aztán belevágtatok a lecsóba, ha kisbaba mellett felújítottatok, most vettetek új kocsit és már a nyaraláson töritek a fejeteket. Nem lazsáltok, ez látszik. :lol:
Ha már ha Zsuzsi így rákédezett, így én is bevallom nőiesen, én sem tudtam mi az a SUV. Életemben nem hallottam még. Férjem biztos tudtavolna miről van szó, de én nem. Bár elképzelésem lehet hogy nézhet ki, hisz elég sok városi terepjárót látok futni a városban.
Zsebi, Nektek mikor lenne jó hogy elnézzek hozzátok pár percre a jövő héten vagy az azt követő héten? Melyik nap? Már ég a fejem, dehát betegek voltunk, meg Ti is felújítottatok. Na meg zavarni sem szeretnék. Munkaidőben szaladnék el, :lol: ugyhogy semmiképp nem zavarnék sokáig. :wink:

Zsuzsi!
Nem értem, ha nem jön össze 3-4 hónapon belül a babuci akkor mi van? :shock: Meg Pannikánál mi lett volna? :shock: Dehát nem vagytok betegek, ott a kicsi lányotok, miért aggódsz? És ne stresszelj már most azon mi lesz ha nem esel teherbe..... Gondolj arra, hogy igenis beköltözik hamarosan a kis pocaklakód. Pozitívan állj hozzá, meglesz az eredménye. Hidd el. :wink: Drukk megy ezerrel!!!!!!!!! Csak semmi sírás, okés?
Férjem azt mondja a mai napig is, hogy ő szívesebben dolgozott volna mindkét gyereken több ideig, mert ők hamar megfogantak. Élvezte volna még pár hónapig a hancúrt babagyártás címen. :lol: :lol: :lol:

Évi!
Szép paraméterei vannak a kicsi Szaszának, tényleg szerencsés anyuka vagy, hogy nem válogatós a kislegényed.
A pocis időszakod alatti horror esemény aminek ki voltál téve elhiszem hogy mély nyomott hagyott Benned és még mindig nem tetted túl magad rajta. Nehéz is lehet egy ilyet megemészteni. :roll: :roll:

Zita!
Tényleg nem drága a torta és milyen szépséges. Patrici helyébe én is belemásztam volna fejjel. :lol: :lol: :lol: :lol:
Hogy az a kicsi nőci minden nap tartogat valami új dolgot számotokra, nagyon ügyes. Jól felgyorsultak az események az életében, ezáltal a tietekben is. Fiókpakolgatás.... "szép" időszak. Nekünk a nappaliban a mai napig le vannak szerelve a tv alatti fiókokról a foganytúk. Eleinte Bence miatt, majd Dorka miatt kellett. :lol:

Kép
Kép
bendor
 
 


Tudod, Andi, én meg annak örülnék, ha csak úgy hipp-hopp teherbe tudnék esni, de nem tudok. Hogy egészségesek vagyunk...igen, a férjem tényleg az, bennem azért van némi defekt... :? Az persze igaz, hogy nem kéne türelmetlenkednem. A másik gond meg, hogy nagyon-nagyon rosszul viselem a kudarcot, de más téren is. Na, de hagyjuk is, már így is túl sokáig volt ez téma. Ígérem, nem jövök többet ezzel!

Kép
zsuzska81
 
 

 
 

Zsuzska
Hogy érted, hogy benned van némi defekt???
De ha nem akarsz erről beszélni, akkor inkább tényleg dobjuk ezt a témát.
Én biztos vagyok benne, hogy hamarosan jó hirrel jössz majd és ki fogsz ugrani a bőrödből a boldogságtól, mert bejelentkezik a kistesó :-))))

Andi köszi a telószámot. Remélem holnap össze tudjuk hozni Zitával, hogy benézzünk Viktóriához.

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok!

Évi!

Örülünk, h végre te is jöttél és hoztál magatokról hireket!
Szabika nagyon szépen növekszik, nagyon ügyes fiucska!
El is hiszem h el vagy havazva és teljesen ki vagy a nyáron történtek miatt, ezt tényleg nem lehet vagy nagyon nehéz elfelejteni, de az a legrosszabb, h ennyi idő után is még fel kell hántorgatni a dolgokat, és persze ők nem is hibásak! :twisted: :twisted: :twisted:

Zsuzsi!
Nyugi, tudod a türelem rózsát terem! :wink: ha nem aggodalmaskodsz ennyit rajta, hidd el nem is veszed észre és már jössz a jó hirrel, h újra teherbe estél!!! :wink:
Azért nem untatsz vele, de ahogy akarod ugy legyen! :wink:

Anita! Pintyus!
Majd ha ma mentek be Alizékhoz akkor várjuk kiváncsian a beszámolot! :wink:

Pintyus!
Patrickó nagyon kis találékony :wink: tiszta anyja, ilyen kis izgő-mozgó :wink: na de remélem ezt nem veszed sértésnek!

Kriszti!
Voltál tegnap fodrásznál? nagyon kiváncsi vok milyen lett a hajad, és hogy vagy vele megelégedve!? várjuk a képeket! :wink:

Kép
dinaedo
 
 


Nem is mondtam még, múlt héten elkezdtem adni Kamillának reszelt alma levet, egy-két kiskanállal, mára már vagy 5-öt is kap cseppenként a kanálban, mert nem nagyon izlik neki, nagyon fintorog!!! :wink: meddig adjam ezt igy neki? utána kezdjek őszibarackot (ami most nincs) vagy almapürét? és ha nem izlik neki akkor mit? húúú..nem is olyan könnyű ha nem izlik neki! :roll: :wink: teljesen tanácstalan vok megint!

A gyerekorvosunkkal ilyesmit meg sem lehet beszélni olyan suta, mostmár tényleg váltani kellene! :twisted: tudom ez csak rajtunk mulik, de mindig adunk neki egy esélyt feleslegesen!
Pl itt volt/van ez a pneumo oltás, más körzetben már régen megkapták, erre nekünk még most jött meg az állitólag októberben születettek részére :twisted: szóval megkaphattuk volna az előzőekkel együtt, de igy külön kell.
Egyébként érdemes fél éves kora előtt beadatni (mert igy ugye 3 kell) vagy fél éves kora után elég amikor már "csak" kettő kell?? ti hogy vagytok vele , mi a tapasztalat??


Zsebi!!
Ti akkor a végén megkaptátok már az oltás egy részét, mert anno tudom volt erről szó!?
Szabika nagyon szépen felszedte a szúlyát, és még "csak" 3 hónapos, szép nagyfiú, de egyáltalán nem látszik rajta! :wink:
Még kicsit el is bizonytalanodtam, h akkor Kami kicsit le van maradva, mert korához képest, ő is ilyen súlyban van. De azzal nyugtatom magam, h minden gyerek más, és a fiuk jobban hiznak :wink: Egyébként még szopik, vagy már több pótlást kap?
Nagyon ügyesek vagytok, h igy a kisbaba mellett ilyen nagy felujjitásba bele tudtatok vágni! :wink:
Nekünk igy Octaviánk van, tavaly mi is a nagy csomagtere miatt választottuk azt! :wink: nektek milyen szinű? :wink:

Kép
dinaedo
 
 


Sziasztok!

Csak bekukkantottam, mert nyűgice Nelly.

Alízkám, szeretettel gratulálok a gyönyörű pici lányodhoz!!!

"...én már azóta szeretlek mikor még nem voltál más, csak puszta gondolat, csupán a csillagok lüktették az égre képzelt mosolyodat.
Aztán megdobbant a szíved szívem alatt, és én azóta a lelkemhez simítva hordalak."


Kép



Sziasztok!

Alíz! Hatalmas gratula Nektek! Jó egészséget, sok boldogságot, hasfájósmentes napokat!

Évi! Sajnálom, hogy miken kell keresztülmenned...Bizony nem könnyű! Légy erős:)!

Csajok, el vagyok havazva:), ritkán tudok jönni. gyakszi még tart, nem annyira szuper, de azért nem is gáz annyira:)). Vizsgaidőszak van, de szerencsére nem sok vizsgánk van ebben a félévben.

Lilla! Meg tudtad nézni nekem a könyvet/jegyzetet? Nem baj, ha nem, pihengessél csak nyugodtan:).

Zsebi! Grat az új autóhoz! Balesetmentes vezetést kívánok!

Képeket nem volt időm még nézni, de majd pótolom.
Vendég
 


Helló Lányok!

Ma is voltam bent Alízéknál. Tegnap a büszke apuka kezében volt a babuci csak picit láttam belőle, inkább Alízzal kint beszélgettem a folyosón, de végre ma tüzetesebben meg tudtam nézni a kis tüneményt, és teljesen el voltam ájulva mekkora haja van. Újszülöttnek ekkora hajkoronát még nem is láttam. Szenzációs. Hihetetlen. Nem tudtam vele betelni. Nagyon formás kislány egyébként is, olyan igazi kiscsajszis. Szülők büszkék lehetnek rá.Éjszakájuk hasonlóan telt az előzőhöz. Tejcsi még nem indult meg teljes mértékben, kicsi Viki pedig éhes. Pótlással viszont remekül elvan és utána jót alszik. És jót kakil. :wink: :lol:

Anita!
Sikerült bemennetek hozzájuk? Gondolom igen.
Én délelőtt voltam, akkor még nem volt meg a babavizit, nem tudták még hogy mikor mehetnek haza. Bár megígérte Alíz, ha mennek dob egy smst.

Zsuzsi!
Oké, ha kellemetlen a téma dobjuk. Várjuk a mielőbbi jóhíredet, és biztos is hogy hamarosan gratulálhatunk.

Bea!
Hajrá a vizsgaidőszakban a vizsgákhoz, és sikeres gyakszitúlélést Neked!!!

Edina!
Ha lépten-nyomon elégedetlenek vagytok a gyerekorvosotokkal akkor tényleg ideje váltanotok. Mégiscsak a gyereketeket kezeli, és nem mindegy hogy hogyan. :roll:
Alma íze nem minden babának jön be , az én lányom sem díjazta nagyon. Én a pontos sorrendet már nem is tudom (most meg a naplóban nem tudom megnézni, mert anyuéknál vagyunk), de elsők között volt a répa, krumpli, meggy , barack, banán kóstoltatása is nálunk. Szerintem nem gáz ha épp nem abban a sorrendben adod neki mint éppen az általad megkérdezett anyukák többsége, eltérések ugyis lesznek.(Ha nem nyerő az alma adj neki mást, és csak később térj vissza az almára, én legalábbis így csináltam) Meg azt olvastam hogy pl. Amerikában nem is a gyümölcsökkel kezdik a mellétáplálást hanem zöldségekkel, gyümölcsök csak később következnek. Lényeg hogy apránként fokozatosan, egyre nagyobb mennyiségekben add Kaminak és mindig csak egy új ízt próbáljatok. Én 4-5 napig adtam neki egy-egy új zöldséget vagy gyümölcsöt, utána váltottam másikra. Aztán ha már többel is megbarátkozott, lehet variálgatni. Hajrá!!! Fog az menni. Ez egy türelemjáték. (szerintem) Főleg ha válogat a gyerek. :wink:

Jóéjt, puszi Mindenkinek!!!

Kép
Kép
bendor
 
 


Hello!!

Voltunk a tegnap Anitával Alizéknál. Nagyon tündéri a kicsi vikike, olyaaaaan pici. :lol: :lol: Pedig nem is olyan kicsi baba, de Patríciához képest olyan picinek tünt, ténleg nem is emlékszem hogy volt ő ilyen picike valaha. Nagyon eltelt az idő és nagyon megváltoztak a gyerekek. Vikike kis aranyos, nyugod baba, anyukája ölébe meggnyugodott, azelött se sírt csak nyekergett. Aliz ide adta hogy megfoggjuk, hááááát olyan jó érzés volt megint ilyen csöppséget ölbe tartani. Köszönjük mégegyszer Aliz.

Aliz olyan jól néz ki most is, és úgy mozog mintha nem is szült volna. Csak úgy pattant le az ágyról.... :shock: :shock: Hihetetlen, és jó kedvü volt mint mindig. Szóval meg sem látszik rajta hogy egy szülésen ment keresztül. Azt még most sem tudta biztosra hogy ma haza engedik-e. De biztosan jelentkezik hamarosan. Tejcsi már több volt mint tegnap reggel, Vikike nagyon jól eszik.

Ma megyünk Anitáékhoz ebédre. Képzeljétek tegnap Patrícia felült egyedül. hason volt és az ágyon a lábamba kapaszkodva felült.
Eddig csak akkor ült ha mi leültettük. Mondjuk ezt is csak egyszer csinálta eddig, de ami késik nem múlik. Állni meg csak akkor áll ha mi felállitjuk. Nem állt fel magától a kiságyba, az azért még túl korai lenne. Viszont itt volt a védőnő csütörtökön és azt mondta hogy a mozgása fejlettebb a korához képest. :lol:

Edina: Hozzátáplálással kapcsolatban semmilyen titkom nincsen, szerintem egyikünknek sincs, egyszerüen meghallgatunk mindenkit hogy hogy csinálta és a saját megérzéseunkkel összekapcsolva adjuk nekik a kajákat fokozatosan bevezetve. Mondjuk én nem vártam 4-5 napot egy kajával. csak az elején, az almalével, aztán az almával, és talán az őszibarackkal, De utánna már 2 naponta adtam valami újat, és semmi baja nem volt egyiktől sem. Mostmár karfiolt is eszik és zöldborsót. Holnap sóskát kap. Patrícia szerette az reszelt almát, mai napig szereti, minden gyümölcsöt. De az almától is függ hogy menyire édes és leves. Nekem a Jonatán vált be, sok helyen nem lehet kapni, csak a piacon és néha a Sparba. Az nagyon finom édes és sok a leve is. Alma után én őszibarackot adtam. Én amit tudok megfőzök megcsinálom, ami még nincs a piacon azt bébikajába adom.

Kriszti, vettem én is a Müllerbe olyan gyümi pűréket, nagyon szereti őket és tízoraira pont egy adag.

Na puszika, bocs hogy nem reagáltam mindenkinek, de sietünk.
Vendég
 


Sziasztok!

Az esti híradóban (helyi) láttam Alízékat:D! Gyönyörű kis hajasbaba Vikike, Alíz, Te meg nagyon jól nézel ki!
Vendég
 


Sziasztok!


Most, hogy Bea eszembe juttatta, mondta is Alíz, hogy lesznek a tv-ben. Nézzétek meg Ti is:

http://www.alfoldtv.hu/index.php?id=1940&q=q

Alíz mosolygós mint mindig.
:wink: :D

Ja, és ma hazamehettek, végre. Hurrrrrá!!!

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Megnéztem a videot Alizékról, de jó h pont akkor forgattak! :wink:
Nagyon csini kismama vagy Aliz, tényleg nem látszik rajtad h nemrég szültél!!!! Vikike meg olyan édes hajasbaba!!! :wink:

Kép
dinaedo
 
 


Sziasztok!

Megnéztem én is a videot, tényleg nagyon fitt, mosolygós Aliz, mint mindíg. Én is szerettem volna meglátogatni őket, de nem jött össze, de majd otthon néhány hét múlva.

Andi! A jövő héten kedd után jöhetsz bármelyik nap! Kedden munkatársaim jönnek, már halogatják jó rég óta, csak hol nekünk nem volt jó, ők meg többen jönnek, nehéz összeegyezteteni.
Tényleg belevágtunk most mindenbe, sőt, azt is elárulom, hogy tegnap fölhívtam az osztrák nénit, ahol már voltunk kétszer (emlékezett is ránk), és lefoglaltam a szállást. Abban a faluban van, amit egyszer belinkeltem a Wörti tónál. Kriszti! Ti hol jártok a nyaralás szervezésében? Ha gondolod, mostmár ráérek, ha a Wörti tó érdekel!

Edina! Mondani akartam én is, hogy ha az alma nem jön be, próbálkozzál zöldségekkel, azok nem olyan savanykásak, lehet, az jobban bejön Kamillának! Pl. sárgarépa, sütőtök. Bogi annyira imádta a sütőtököt, hogy besárgult tőle :)
Szabi még szopcsizik, ált. kétszer kap pótlást, ill. az esti kajálás inkább tápi már egészen, koradélután pedig olyan 90 g-ot kap, a többi tejcsi. Ne is hasonlítgasd a babák súlyát, valóban minden gyerek más! Lényeg, hogy kiegyensúlyozott, és szépen fejlődik! Az oltást még mi sem kaptuk meg. Mondtam is a védőnőnek, hogy hogy van ez, hogy Debrecen más körzeteiben megkapják, itt pedig nincs, mondta, hogy igen, ő is hallotta, nem érti ő sem. Aztán ennyiben maradtunk :?
A régi Oktáviánk ezüstszürke, az új pedig capuccino-bézs metál. Szerintem nagyon szép, és nagyon szerettük eddig is, ez pedig még jobb lesz, mert kicsit még nagyobb a csomagtartója, ez 1.6-os, a régi 1.4-es volt, ami itthon tökéletes, de hegyre fölfelé elég nehezen megy, és a klímát is nagyon megérzi. Meg egy csomó extra van benne, csak kifutó modell, azért volt nagyon leakciózva.

zsebi_baba
 
 


Kép Kép

Kép
dinaedo
 
 


:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Emlékeztek erre a gyönyörű palotapincsinkre, akire szavaztatok a boon.hu állatszépségversenyen?! Utólag is köszönöm szépen, megyeileg bejutottunk 400ból az első 50 közé! :wink:
De a mai nap 2009. márc 7-én tragikus hirtelenséggel meghalt. :cry: :cry: :cry:
Nem tudom elviselni ezt a nagy fájdalmat, hiszen Lacika öcsém kedvenc kiskutyája volt! Tudjátok azért is nagyon borzasztó számunkra, mert ez a számmisztika nyomon követi egész életünket, ugyanis 11 éves volt a kutyus, Lacika öcsém 2007. dec. 11-én hirtelen szivhalálban ment el az élők sorábol. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Annyira nagy már a fájdalmam, hogy orditani tudnék!!!!!
Bocsi, h ezt igy veletek osztom meg, de muszáj kiirni, kibeszélni magambol! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
dinaedo
 
 


Sziasztok,

Én is megnéztem a videót, bár én láttam Alizt tegnap, hogy mennyire észre sem lehet rajta venni, hogy szült. Nagyon jól néz ki. Viktória meg hihetetlenül édes kisbaba. És olyan fura érzés volt újra ilyen pici babát fogni, pedig elvileg Anna még ennél is kisebb volt, de már nem is emlékszem. Jaj olyan gyorsan elszaladt ez a 7 hónap, hogy szörnyű.
Ma voltak itt Zitáék, Patricia megint nagyon édes volt. Ma fajitas-t csináltam, ez amolyan tortillába töltött husi-zöldség, mi nagyon szeretjük. Mivel Zitának amúgy is megirnám a receptjét, gondoltam felteszem inkább ide, hátha más is kedvet kap. Bár lehet már amúgy is ismeritek. Kicsit talán pepecselős, de finom.

Fajitas
A csirkemellet apró kockákra vágom és bors, zúzott fokhagyma (én fokhagymakrémmel szoktam), só és citromlé keverékével bepácolom és a hűtőbe teszem állni.
Szeletelt hagymát, zöldpaprikát kevés olivaolajon megdinsztelek és félreteszem. Egy keményebb paradicsomot apró kockára vágok + apró kockára vágott hagyma, kevés citromlé és tabasco szósz (én a csipőset szoktam, de van nem csipős is) =) ezt hűtőbe teszem.
A bepácolt csirkemellet kevés olivaolajon kis vajjal megsütöm.
Ha mindez kész, akkor már csak össze kell állitani. Vagy a boltokban kapható tortillába, de én magam szoktam sütni.
A tortillát megkenem tejföllel, husi + paprikás hagyma + paradicsom + reszelt sajt, feltekerem és kész is.

Tortilla
30 dkg liszt
4 evőkanál olaj
1 teáskanál só
1 sütőpor
víz
A hozzávalókat összegyúrom és fél órát pihentetem. 12 golyót formálok belőle,nagyon vékonyra kinyújtom és olaj nélkül kisütöm.
Ehhez a 12 tortillához én 2-2 paprikát, paradicsomot; 1,5 csirkemellet és 1 hagymát szoktam késziteni.

Csináltam pár fotót megint a lányokról, holnap majd teszek fel. Ja és a közös tárhelyen én kitörlöm majd a fotóinkat, hiszen már rég nem oda szoktam amúgy sem feltölteni. A babatalis képeket én lementettem, úgyhogy részemről törölhetőek majd.

Jó éjt

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Edina sajnálom a kutyust, meg persze azt is, hogy ezzel megint felszakadt egy seb.

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Angyalok vigyázzanak rád


"Egy angyal sétált egy úton haladva...
Fehér volt a szárnya...
Csak sétált némán a csillagösvényen,
Messze a Föld fölött, az idők tengerében.

Az embereket óvta... a boldogságot,
De nem tehette jóvá a világot...
Néha leszállt a halandókhoz... le a Földre,
S imáit küldte az égbe.

Egyszer a Fehér Angyal betekintett egy ablakon,
Egy kisfiú feküdt egy fehér ágyon.
Arca sápadt volt, a szeme csillogott,
S körülötte minden ember zokogott...

Az angyal berepült a szobába,
Majd csendben leült a kisfiú ágyára.
Hallgatta a gyengén szálló komoly szavakat,
S nézte az utolsó együtt töltött pillanatokat.

A kisfiú azt mondta szüleinek,
Örül az életének.
Örül annak, hogy ők lehettek a szülei,
S boldog, hogy ezt mind megköszönheti.


Azt is mondta, visszatér...
Vigyázni fog rájuk akkor is, ha már nem él...
Angyal lesz belőle,
És velük marad örökre.

A Fehér angyal csak ült mellette,
S fájdalmában kicsordult a könnye...
Arany Könny hullott a szeméből,
Angyalvér egy angyal lelkéből.

A kisfiú még egyszer megszólalt.
Teleírta az élet Élet Könyvében az utolsó oldalt.
Azt mondta: Ne féljetek, én nem félek...
Csak azt szeretném még mondani nektek, hogy nagyon szeretlek...

Lecsukódtak a szemei, örök álomra hajtotta fejét.
Várta a bátor kisfiút a vég nélküli lét.
De a Fehér Angyal könnyei még mindig hulltak...
A lelkéig hatoltak ezek a szavak...

Szomorú szemmel nézett az ágyra,
Fellobbant benne a szeretet lángja...
Az Arany Könnyek csak lassan apadtak el,
Majd hozzáért kisfiú arcához a kezével...

Ő volt a Föld legbátrabb lelke...
Angyalként ő lesz az emberek reménye...
A Fehér Angyal kirepült az ablakon a messzi horizont felé,
Vissza a csillagösvényre a kisfiú mellé..."

Kép

Kép
dinaedo
 
 


Sziasztok!

Edina! Sajnálom a kutyust, azt meg pláne, hogy ilyen fájdalmas emlékeket ébreszt Bennetek.... :cry: Hozzátápival kapcsolat ban: egyetértek Zitával, nem mindegy, milyen alma. Lehet, hogy savanykásabbat kap Kami és egy édesebb fajta ízlene Neki. Vagy próbálhatod a barackot, az édesebb. A babák általában az édesebbet szeretik jobban, mert az anyatej is édeskés. Meg amit Zsebi írt, az édesebb zöldségek. Sütőtök nálunk is nagy kedvenc volt! :D

Anita! Ez a fajitas nagyon jól hangzik, és tök egyszerű. A tortillát miben sütöd? Pl palacsinta sütő?

Alízékat megnéztem, tényleg csodajól néz ki Alíz! Vikike meg egy kis tünemény! :D Andi! Az már a képen is látzsott, micsoda hajkoronája van Vikikének. De nekem úgy rémlik, Balázska is ilyen hajasbaba volt, nemhiába tesók! :D Tényleg, kiváncsi vagyok, Balázska mit szól a hugicához! :D

Patrícinek gratul a felüléshez! Ügyes csajszi! :D

Képzeljétek, kedden viszem Pannikát fodrászhoz! Be is van jelentkezve, mint egy igazi nagylány! :D Nem olyan hosszú még a haja, de az utóbbi hetekben megindult, sűrűsödött is, meg hosszra is nőtt, és csak körbe szeretném vágatni, hogy egyenletesebben nőjön, és legyen vmi formája. Meg ha vágnak picit, akkor jobban is nő. Jó lenne ha nyáron már igazi csajszi frizurákat hordhatna! :D Már csak arra leszek kiváncsi, hogy ül meg.... :roll: De azt mondta a fodrászom, hogy szokott ilyen piciket nyírni, megvan hamar. :)

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!

Kész vagyok, de totálisan. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Dorkának hőemelkedése van, 37.4, és picit folyik az orra. (És kezdem én is érezni az izületeimet :evil: :roll: :roll: )
Persze semmi csodálkoznivaló nincs ezen, hisz a múlt héten 3 munkatársam is betegen dolgozott mellettem, na meg ugye közössébe jár mindkét gyerek... szóval bombázva vagyunk bacikkal minden irányból.
Hogy hogy lesz ebből holnap bölcsi?! Szerintem sehogy.
Persze Zsebi most készültem hozzátok, meg végre vissza Pókához, de ilyenkor mindig tuti közbejön valami. Elegem van már , de nagyon a sok betegségből. Jajj, felrobbanok menten. :evil: :evil: :evil: :evil:

Anita!
Köszi a receptet, valszeg meg fogom csinálni én is. Tényleg miben sütöd a tortillát? Sütőben tepsiben vagy palacsintasütőben?
A praktikákat is kérjük az elkészítéshez!!! :wink:

Edina!
Sajnálom én is a kiskutyust. Na meg hogy sebeket is feltép, ez tényleg nagyon borzasztó érzés. Semmi előjele nem volt , a kutyus jól volt ?

Zsuzsi!
Várjuk majd a nagy és egyben új frizurájú csajodról a képet. Biztos édes lesz vele.
Mi még délutánig anyuéknál vagyunk, tegnap voltunk mi is fodrásznál. Bencének hajvágás, Dorkának frufruvágás, nekem vágás szárítás, simítás volt.

Kép
Kép
bendor
 
 


Andi
Jaj, nagyon sajnálom. Azt hittem ti már letudtátok egész évre a betegségeket!!!!!Hátha semmi komoly és nem tart olyan sokáig.

Zsuzska
Én palacsintasütöben szoktam sütni a tortillákat. Most jöttem rá a trükkjére igazán. Pár darab után érdemes egy szilviával kitörölni a sütőt, mert addigra tele lesz liszttel amitől égetni fogja a további tortillákat. Érdemes rögtön megtölteni őket, ha mind kisült, mert akkor a töltelék nem hagyja kiszáradni és megkeményedni.
Egyéb praktikáim nincsenek. Én a husival kezdem, hogy az minél tovább pácolódjon, utána a paradicsomos tölteléket készitem el. Ha ez is kész akkor egy serpenyőben megcsinálom a paprikás-hagymát. Utána begyúrom a tortillát és amig az pihen addig megpárolom a husit. Félóra pihenés után kisütöm a tortillákat és megtöltöm őket.

Tettem fel fotókat a lányokról.

Kellemes vasárnapot Mindenkinek!

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Andi! Jaj, nagyon sajnálom a hőemelkedést Dorkánál, de hátha megússzátok! Gondolom, kúrálod ezerrel.... Ízületeid mitől fájnak? Szokott máskor is? Dorka nem tépi már a haját, hogy levágattátok a múltkor?

Anita! Köszi a tippeket! Akkor a húsnak elég egy rövid pácolás? Nem kell előző nap? Bár, gondolom, ártani nem árt neki, jobban átjárják az ízek.

Micsoda ramaty idő van.... :? Végre nincs olyan hideg, erre az eső esik napok óta.... :(

Kép
zsuzska81
 
 


Hát Lányok, Dorkának jelenleg 37.8, nekem meg 38.2 a hőm. :cry: :roll: :evil: Újra itthon vagyunk, hazajöttünk anyuéktól.
Igen kúrálom Dorkát ezerrel és én is kicsit jobban vagyok egy Aspirin plus C-től, amit még anyuéknál ittam.
Remélem nem influenza támad bennünket, mert akkor én nem is tudom mit csinálok. :P :twisted: :twisted: :twisted:

Zsuzsi!
Nem szoktak fájni az izületeim, de tudod mikor kezdődik a hőemelkedés, kezdi az ember érezni, nehéznek érezni a végtagjait, nyakát... na most ezt érzem. Legalábbis nálam ezzel kezdődik ha beszopok valamit. Nekem mindig akkor a legramatyabb a közérzetem ha 37 .1-37.2 körül van hőemelkedésem, anyuéknál is rázott a hideg, majd megfagytam. Ők már sültek meg én meg reszkettem a takaró alatt. Aludtam egy kicsit még délben aztán jobb lett valamivel. :wink:
Hogy mi ez már nálunk megint nem tudom, de uuuuuuuuuuunom.
:x :? :(
Hát... az idő valóban ramaty és utálatos. :twisted:

Panka!
Megkésve bár, de férjednek nagyon boldog névnapot kívánok utólag is!!!!

Kép
Kép
bendor
 
 


Andi nagyon sajnálom:-(((((( Amikor meg voltam fázva januárban és dokihoz mentem ő kérdezgette, hogy éreztem-e az izületeimben fájdalmat. Kérdeztem miért kérdezi, azt mondta amiatt, mert ha igen, akkor nagy valószinűséggel vmi vírusos nyavalyám van. De nagyon remélem hogy nálatok nem ilyesmiről van szó.

Zsuzska
Igazából ennyi pácolás is elég, de sztem ha tovább áll attól csak jobb lehet.

Panka férjednek boldog névnapot kivánok én is! Mikor teszel fel fotókat?

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok

Boldog Nő Napot Mindenkinek!!!

Edina: nagyon sajnálom a kutyusotokat, tudom milyen fájdalmas egy ilyen kis családtag elveszése, nekünk is mikr meghalt a 10 éves kutyusonk nagyon kivoltam bukva, fél napig sírtam. De nálatok más a helyzet, még sokkal fájdalmasabb. Sajnálom nagyon. fel a fejjel, idővel kicsit tompul a fájdalom.

Andi: Hogy vagytok? Borzasztó! Hogy titeket mindig megtalál ez a baci!!! Jobbulást kívánok, sok sok gyógypuszit. Munkahelyen mit szólnak hogy ilyen sokat vagy otthon? Mondjuk jobb lenne ha nem a betegség miatt kéne otthon maradnod.

Zsuzsi: Nagyon kiváncsi vagyok a Pannika új frizujához kedden, tegyél fel képeket majd.

Panka: Én is kívánok Boldog névnapot férjednek.
Tettem én is fel pár képet.

Puszika
Vendég
 


Helloka Lányok!

Lányom még alszik, szerencsére nem volt semmi gikszer éjszaka.
Én most csak 37.0 fokos vagyok, de minden porcikám fáj, érzem a hátamban is a mellkasomban is hogy nem százas minden. Néha köhögök, ennyi.

Anita!
A fene vinné el az össze bacit és vírust, már hócipőm tele velük. :roll:
Mostmár én is azt mondom jöhetne a nyár, talán akkor nem betegeskednénk.
Igen, lehetséges hogy vírussal van dolgunk.... visszagondolva akkor érzem így magam mint most , mikor vírusfertőzést szokott a doki mondani.De persze nem biztos ewz sem, nem tudom, nem vagyok orvos. Influenza lenne? Hát attól már kész lennék teljesen. De az nem magasabb lázzal jár? Vagy kinél hogy? Hát fogalmam sincs. Mostmár azon parázok, hogy legalább Bence ne kapja el. Bár... szerintem családon belül ez kivédhetetlen. De hátha mégis.

Pintyus!
Hogy mit szólnak a munkahelyen?
Hát... eddig a tavalyi szabijaimat veszegettem ki ha beteg volt valamelyik gyerek, csak most a 2 hetes tüdőgyulladással mentem tp-re. Jelenleg is attól függ mint mond ma délután Dorkára a doki, meddig kell itthon maradnunk. Mert van még 4 napom tavalyról, de ha tovább kell lenni akkor marad a tp. Az idei szabik kellenek a nyárra, mikor se bölcsi se ovi nem lesz.
Munkatársaim szerencsére megértik, hogy ha beteg a gyerek akkor mást ugysem tehetek mint ápolom itthon őket. Szerencsére nem felejtették el, hogy nekik is voltak kicsik a gyerekeik, tudják mivel jár ez. Ja és azzal s tisztában vannak, hogy általában a két gyerek sosem egyszerre beteg, hanem egymás után. :twisted: :twisted:
Mindjárt megnézem a képeidet! Édes ez is amit a neved mellé beraktál. :P
Lakásügy ? ? ? Szomszéd még mindig barom ? ? ?

Olgi!
Tegnap nagyon el voltam a bajaimmal, éppen ezért szintén megkésve de annál nagyobb szeretettel:
Nagyon boldog névnapot kívánok a fiúknak!!!! Isten éltesse őket erőben, egészségben nagyon sokáig!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bendor 2009.03.09 08:05-kor.

Kép
Kép
bendor
 
 


Zita!
Patrícia tündéri nagyon. Látom tetszett neki a virág amit apától kapott. :wink: És milyen kis csinin ment vendégségbe kérem. Igazi kishölgy. :wink: Szépséges nagyon.

Kép
Kép
bendor
 
 


Egyszer végre a napján:

Márti!
Fanni lányodnak nagyon boldog névnapot kívánok sok szeretettel!!!!(Egyáltalán, ma tartjátok? :shock: Remélem igen. :wink: )

Kép
Kép
bendor
 
 


Köszönöm mindenkinek az együttérzést!!!! Nagyon arik vagytok!

húúúú..ez borzasztó ez a betegség!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Múlt héten a párom kapta el, féltem is nagyon h mi is elkapjuk, most meg mára én lettem dög beteg, köhögök, fáj a torkom, fújom az orrom :twisted: :twisted: mondjuk ez nem hiszem h influenza, csak vmi megfázás, de borzasztó!
Szedtük az Oscilococcinumot, de nem is tudom h hatott-e.
Nagyon félek, h Kamilla is elkapja, igy csak maszkkal megyek be hozzá. Mondjuk azért ő is tüsszög, és tegnap este is leszivtuk az orrát, nagyon sűrű váladék volt benne, lehet ma is le kell majd szivni :evil: :evil:
Andi, van valami tuti és gyors recepted arra, h ilyenkor hogy lehet kikúrálni magad???
Én forró citromos-mézes teát iszom, meg Neo-citrant, mondjuk csak pillanatnyilag segit :evil: :evil:

Andi, Nektek is jobbulást!!!! jöjjön már a jóidő, tavasz-nyár!!!!

Kép
dinaedo
 
 


Sziasztok,

Jaj, a kis és nagy betegeinknek mielőbbi jobbulást, névnaposainknak (Zoltánok és Fanni) nagyon sok boldog névnapot kivánok!!!

Edina sajnálom hogy Kamillának megint szivni kell az orrát:-(((((((

Mi szerencsére jól vagyunk, mint eddig mindig, le is kopogom.Kopp kopp kopp. :-)

Olyan gyorsan elszaladnak ezek a hétvégék. Megint egy hétfő, ráadásul az idő is olyan nyomasztó, bármikor eshet. Pedig már annyira vágyom egy kis kellemes 20 fokra és napsütésre:-)))))) Ebben az időben az embernek semmihez sincs kedve.
Holnap végre kedd és kiderül hogy állunk súlyügyileg. Várom is meg nem is. De remélem minden rendben lesz. Kiváncsi vagyok most vajon nőtt-e Anna többet mint múlt hónapban (akkor csak fél centi volt).

Nem tudja valaki mikor lesz itt Debrecenben börze?
. . .
na most néztem meg, elvileg április 19-én lesz. Már várom, végre szeretnék Anna nélkül eljutni!!!!

Most megyek mert a lányom azt hiszem bekakilt :-)

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Anyuval most beszéltem telefonon, sikerült lefertőznünk őket is. Persze ezt nem ő mondta csak én. :? Apunak 38.9 a láza, tesómnak 37.6. Vacakul vannak, fekszenek, teáznak...... szóval K.O. a családom.

Edina!
Sajnálom, hogy Ti is betegek vagytok, mielőbbi gyógyulást Nektek.
Tuti receptem? Hát sajna az nincs, különben betegek sem lennénk. :?
Dorkának én is mézes teát adok, kap lóadag C-vitamint, multivitamint. Ma egyszer már le is kellett szívnom az orrát.
Szerencsére nincs hőemelkedése sem, a fejét sem fájlalja (tegnap igen), de elég sápadtka. :cry: Nagyon kíváncsi avgyok mit fog mondani a doki miután megvizsgálta délután. :shock: :shock:

Anita!
Elhiszem, hogy vágysz arra, hogy egyedül kimozdulj, tényleg jó néha kimozdulni a mindennapi rutinból, még ha a saját kis kincseinkről van is szó. Börze jó kikapcsolódás lesz Neked is, meglátod. :wink:
Jóidőt megrendeltem, remélem hamarosan ideér, nagyon várjuk mi is.
Remélhetőleg Anna baba tényleg nem vesztett a súlyából, csak a két mérleg közötti különbségből adódott a 20 dkg minusz. Vagy ha picit mégis, akkor sem ennyit.

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Edina! Andi!

Sajnálom a betegséget, gyógyuljatok meg minél gyorsabban.
Valami tényleg van a levegőben, én 2 hete meg vagyok fázva, és nagyon nehezen jövök ki belőle, pedig arra se emlékszem, mikor voltam utoljára komolyabban beteg. :roll:

Bea!

Nem felejtettem el a könyvet, tuti hogy megvan, csak amikor decemberben költöztünk, akkor valamelyik dobozba bepakoltam, a dobozok meg anyukáméknál vannak. Viszont a hétvégén megyünk hozzájuk, úgyhogy mindenképpen megkeresem neked. Remélem nem késik addig.

Aliz!

Hogy vagytok? Milyen otthon? Nagyon irigyellek, hogy már túl vagy mindenen. Én meg egyedül maradtam a nagy pocakommal :)

Én amúgy megvagyok, leszámitva ezt az álmatlanságot. Ma is hajnali 4től fent voltam és néztem ki a fejemből
:roll:
Már nagyon várom, hogy megszülessen Anna baba. Bár ahogy most állunk, senki nem tudja, mikor kéne szülnöm. AZ egyik időpontom jövő hét vasárnap. :shock:

Jaj eszembe jutott, még mit akartam! Aki Szövetes dr.hoz jár, tudna nekem egy rendelő tel. számot küldeni? Ma próbáltam egy számon, amit a neten találtam, de az nem volt jó. Aztán lassan fel kéne hivni, hogy elvállal-e egyáltalán....
Vendég
 


Sziasztok!

Zozikának utólag nagyon boldog névnapot kívánunk, és az Apukájának is!!!!! Fanninak is boldog névnapot!!!!!

Andi, Edina! Gyógyuljatok meg mielőbb!!!!!

Lilla! 490-710 a rendelő száma. AZt nem tudom, ez közvetlen szám-e, vagy jó-e. A névjegyén ez van, de én mobilon szoktam hívni.

Kép
zsuzska81
 
 


Lilla!
Nagyon izgi, hamarosan már te is szülsz!
Nyugi, én is igy voltam, hármunk közül én szültem utoljára és tiszta ideg voltam, h már mindenki tul van rajta, de felesleges volt idegeskedni, mert Kami kárpótolt mindenért! Hidd el te is igy leszel!
Mekkora már a pocid? Azért tehetnél fel magadról pocakos képet, mikor utoljára láttalak, még alig volt látható, nagyon kiváncsiak vagyunk! :wink: Lábad nem dagad?

Kép
dinaedo
 
 


Edina!

Már csináltam pocakfotót, mert már igérgetem egy csomó ideje, csak túl nagy lett. Szóval megvárom a férjemet, hogy hazajöjjön, aztán majd ő lekicsinyiti nekem. Amúgy elég kicsi a pocakom, valszeg azért mert széles nagyon a csipőm. De legalább nincsenek rajta csikok. :wink:
A lábamon nem nagyon veszem észre, hogy dagadna. Múltkor terhesgondozáson mondta a doki, hogy ödémás a lábam, de én akkor se láttam annak. Utána egész este nyomkodtam hogy megtaláljam az ödémámat. :)
Vendég
 


Lilla!
Az tök jó, h nem érzed az ödémát!!! de ha az orvos látja, csak van benne vmi :roll: nekem nagyon fájt, és ha megnyomtam nagyon fehér volt azon a helyen! és ha masziroztam, akkor szemmel láthatóan kisebb átmérője lett a bokámnak, amugy meg kucu kinézete volt, nagyon durva! :P
Csikok, nekem sem voltak a 36.hétig tuti, de mivel tulhordtam és már 4kg os lett Kami, igy sajnos lettek, de persze ez nem mindenkire igaz, ugyh lehet te szerencsés leszel!
Nagyon várjuk a pocakfotot! :wink:

Kép
dinaedo
 
 


Doki szerint is vírus okozhatta a lázat,(nagy valószínűség szerint influenza vírus), főleg hogy én is és apuék is lebetegedtek.
Szerencsére már hőemelkedése sincs Dorkának, de holnap és holnapután még napi 3x mérnem kell neki, és ha 37.5 fölé menne akkor Sumetrolin szirupot kell neki adni. Héten maradunk itthon, majd péntek délután kell visszamennünk. Tüdeje , hörgői rendben vannak, tiszták. Köhögés elvétve van.
Én is jobban vagyok, de elkezdtem kicsit köhögni. :roll: Meg állandóan ki van száradva a szám, amit nagyon nem bírok. :twisted:

Lilla!
Várjuk a pocakfotódat!!!
Az nagyon jó ha nem érzed, ill. látod ödémásnak a lábaidat. Nekem annyira bevizesedett hogy fájt annyira feszített a végén. :roll:
Persze ha a doki észlelte akkor biztos picit vizesebb vagy, de ez terhességben normális. Ha gondot nem okoz, már nyert ügyed van.
Bizony, Te vagy most az egyetlen pocakosunk a csapatban. És már Te sem sokáig.
Reméljük Zsuzsi hamarosan felvált. :wink:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

De nagy itt ma a pangás.... :roll: :(

Képzeljétek ma Kami milyen aluszékony, rá sem lehet ismerni, csak eszik-alszik, de szó szerint. Mikor etetés jön, akkor felvan max 1-1,5 órát. és az elkövetkező 3-4 órát végigalussza, és nem is nyűgös, de szerencsére rendesen eszik 170 ml-eket.
Nem is volt mostanában ilyen, mert ugye játszani is szoktunk napközben, de most nem is igényelte, ha letettem rögtön elkezdte szopni az ujját és hamarosan elaludt.
Nem tudom igazábol h mi lehet az oka, de remélem nem a betegség előjele, mivel rendesen eszik és szerencsére láza sincs.
Arra tudok csak gondolni, mivel tegnap Miskolcon voltunk és csak az oda-vissza ut alatt aludt, az ottlétünk alatt végig felvolt, olyan reggel 10-től este 6-ig, és itthon is már fürödtünk, utána aludt el. Nagyon sok inger és uj dolog érte, rengeteg ember és tul képpen nem volt ott sem nyűgös, nagyon sokat mosolygott, játszott.
Abban bizok h egy ilyen egész napos kimerültségtől lehet most ennyire fáradt.
Előfordult már ilyen nálatok???? Mi lehet az aluszékonyság oka??


Andi!
Jobbulást nektek is még mindig!!! durva h ez esetleg akkor influenza! ti nem oltattátok be ellene magatokat?
Nekem meg képzeld a szájpadlásom viszket, az is olyan kellemetlen dolog!

Kriszti!
Voltál fodrásznál?? nem is mutattad h milyen lett a hajad!!!!
Kiváncsian várjuk a képeket!!!

Kép
dinaedo
 
 


Edina!
A szájpadlásviszketés tényleg kellemetlen, nekem is volt már benne részem. :lol: :( :twisted:
Valószínűleg tényleg csak túl fáradt volt Kami az eseménydús hétvége után és azt pihente ma ki, és nem betegség előjele a sok alvás nála. Bízzunk benne. :wink:

Kriszti!
Frizurád??????????????????

Kép

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok,

Csak gyors bekukk, amig alszik Anna. Voltunk tanácsadáson, az ottani mérleg szerint nem fogyott, de sajnos nem is hizott, annyi mint 4 hete:-(((( Kaptunk beutalót vér és vizeletvizsgálatra. Előbb le kell adnunk a vizeletet és csak ha az negativ akkor kell a vérvétel. De még igy sem tudom hogyan, hisz nem lehet bejentkezni és annyi felnőtt és beteg van ott. Legszivesebben el sem vinném. Vki - talán Kriszti - mondott vmi vitaminkészitményt amit lehet már Annának is szedni. Mi volt az?Lehet hogy vashiányos -ami nem lenne meglepő, én is az vagyok - és akkor lehet csak azt kéne pótolni.

Kép

Kép
lolita_78
 
 



Sziasztok!!!
Köszike szépen a Zoltán napi gratulákat, átadtam a fiúknak!!!
Zozika kapott új 16* bringát, nagyon teccik neki, megy, mint a villám :roll: Én meg utána babakocsival :roll: Most aztán lehet fogyózni :lol: :oops:

Holnap megyünk be a klinikára, vérvétel, tajékosztatás, aztán holnapután a nagy nap :?

Andi: sajnálom, hogy megint betegeskedtek :( Ránk is ez vár majd, ha ovisok leszünk :?

Lilla: bizony, már csak Te maradtál pocakosan :wink: De hamarosan lesz új kismamink, úgye Zsu? :wink:

Aliz: gondolom nem unatkozol :wink: Balázska hogy fogadta a babókát? Láttalak én is a TV-ben :D Nagyon szépek vagytok!!!

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sziasztok!

Olgi! Nagyon drukkolok Nektek!!!! De minden rendben lesz! :wink:

Anita! Sajnálom, de legalább nem fogyott.... :( Vérvétel elég szörnyű egy ilyen picinél. Pannika 2,5 hónapos volt, mikor voltunk. Simán lehet, hogy vérszegény egy picit Anna. Pannika is az volt, szedett egy kis folsavat, az elég is volt.

Voltunk fodrásznál, tettem fel képeket. :D Először sírt egy kicsit, de aztán egész jól tűrte, meg hamar megvolt. Kis csini lett. Hadd erősödjön! :D

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!

Nos gyorsan irok, szóval tegnap itt örültem, h Kami biztosan nem beteg mert eszik rendesen , erre most délbenezt megcáfolta, mert csak 120-at evett nagy nehezen 3/4 óra alatt, máskor fél óra alatt eszik 160-170-et. Igy nem tudom mi lesz, mostmár nagyon izgulok!

Anita!
Nem kell megilyedni, nálunk már szinte rutin egy vérvétel! Kb 1 hónapja vettek Kamitól utoljára vért, akkor derült ki h vérszegény, kap napi fél szem folsavat, és Maltofer (vas) cseppet, ami mondjuk nálunk az étvágyát csökkentette ugyh azt annyira nem ajánlom, és a széklet is nehezebb lett.
A vitamin készitmény nekünk a Vitacolan szirup, ilyen narancs izű, fincsi szer, az a mindennapi vitaminszükséglet pótlására kapja.
Ugy azt tuti h nyugodtan adhatod Annának is!

Kép
dinaedo
 
 


Sziasztok!
Mindenkit nagyon-nagy szeretettel üdvözlök!

Ma regisztrált új tag vagyok!
Regisztrációm oka: múlt hét hétfőn sajnos 7 hetes terhességemet kellett lezárni, mert nem fejlődött a baba. :cry:
Nagyon nehéz! Fizikailag már jól vagyok, viszont lelkileg nehezen tudom, tudjuk férjemmel feldolgozni!
Ha valaki volt hasonló helyzetben, akkor az ő tapasztalatait szívesen elolvasom!
Nem adtuk fel, fogunk próbálkozni!:)
Szerencsére van egy 6 éves kislányunk, Regina, aki nagyon sok szeretetet ad, így könnyebb átvészelni a nehezebb pillanatokat!
Várom válaszotokat!
balmarcsi
 
 


Balmarcsi

Üdv itt köztünk. Sajnálom nagyon hogy ilyen apropóból léptél be, nagyon szomorú ami veletek történt. Szerencsére velem még soha nem történt hasonló, igy csak elképzelni tudom mennyire nehéz lehet egy ilyen tragédiát feldolgozni. Tényleg szerencse hogy ott van nektek Regina. Debreceni vagy?Tehetnél fel magatokról fotót.

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Kedves Lolita!

Regina február 21-én volt 6 éves!
Íme egy kép róla:

Kép
balmarcsi
 
 


Egy kép rólam és a férjemről!

Kép

Hajdúnánásiak vagyunk!
balmarcsi
 
 


Sziasztok Lányok!

Tegnap nem jöttem, mert nagyon ramatyul voltam egész nap, szegény lánykámmal is csak minimálisan tudtam foglalkozni. 38.8 volt a lázam, ráadásul ráment a fülemre is, az is fájt, infráztam, cseppentettem bele. Fáztam egész nap, fájt a hátam, köhögtem, fújtam az orrom, szóval minden bajom volt. Éjszakára vettem be egy Aspirin plus C-t , ma már nincs lázam, a fülem sem fáj, de most meg a torkom lett piros és nehezebben nyelek. A hócipőm totál tele, gondolhatjátok. Dorkának tegnap nem volt láza, hőemelkeséde sem, csak kicsit köhög. Estére lett neki 37.5 és ma reggel is 37.0. :roll: :roll: :roll:
De nem nyavajgok tovább, majdcsak kikecmergünk már ebből.

Anita!
Vitacolant valóban nyugodtan adhatod a kislányodnak, mi is adtuk mindkét gyereknek, bár nem tudom az mennyi vasat tartalmaz, tartalmaz-e. Nekünk már elfogyott, nem tudom megnézni mik vannak az üvegen feltüntetve. Ha vaskészítmény szedésére kényszerültök az orvos véleményét mindenképp kérd ki, mert nagy székrekedéseket tud okozni. Persze gondolom nem mindenkinél, de általában hasfogó.
Vérvételen, rtg.-nél, általában bárhol tekintettel vannak a kisbabákra, őket szokták előre hívni. (Dorka mellkasrtg-jénél is behívtak hamar, az más kérdés hogy a leletre ugyanannyit kellett várni mint bármeliyk felnőttnek :roll: . ..De vérvétel eredmény általában másnapra van csak )

Edina!
Na... lebetegedett Kami? Remélem nem, csak nem volt annyira éhes. Aluszékonyság megszűnt? Vagy még mindig annyit szunyál?
Te jobban vagy már???

Olgi!
Szép ajándékot kapott Zozika, el is hiszem, hogy teker vele rendesen.Csak bírj utána menni. :lol: :lol: :lol:
Nyugi, semmi gond nem lesz a műtétnél, ne aggódj.Persze egy szülő ilyenkor nyilván parázik angyon, hisz mégiscsak a gyerekéről van szó, mondhat bárki bármit. De túl lesztek ezen is és megoldódnak a problémák.

Zsuzsi!
Nagyon édes lett Pannika haja, és milyen ügyes volt, hogy egész jól tűrte. Igazi csaj. Nálunk is Bence sokáig ordított, de Dorka első perctől tűri. Persze ő már csak azt látja mikor Bence is tűri nyugisan, ugyhogy ez a példa előtte. :lol:

Panka!
Emilinek hogy tetszik a bölcsi?
Te mikortól dolgozol? Ha beszokott Emili? Mennyi idő ott a beszokatás? Gondolom gyerekfüggő, nem?

Balmarcsi!
Üdv köztünk!
Sajnálatos, hogy rossz hír kapcsán jöttél.
Nagyon nehéz lehet most Nektek. Gondolom ilyenkor megjárja az ember a poklot, és kérdezi miért vele történik ilyesmi. Szerencsére nekem nem kellett hasonlókat átélnem, de tényleg nem lehet könnyű időszak ez most Nektek. De vigaszaljon, hogy ott van a szép Reginátok, és tényleg ne adjátok fel, lesz még egészséges kisbabátok. Mindenesetre én drukkolok nagyon!!!
Gyere még és mesélj bővebben magatokról!

Hír tv hírcsíkján volt olvasható: 2010-től a gyedet 1, a gyest 2 évig akarja adni a kormány. Normálisak ezek? Engem már személy szerint nem fog érinteni, de a leendő kismamik aggodalmait átérzem. Gyes összege így is annyira minimális, hogy kevesebb már nem is lehetne (pedig lesz ha megadóztatják azt is) . Eszméletlen, de tényleg.

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Hú, de csalók az idő.... Idebentről olyan szépnek tűnik, de hót nagy szél van, és szembe is fújt. Nem is sétáltunk, csak gyors vásárlás, és haza.

Balmarcsi! nagyon sajnálom, amin keresztül kellett mennetek... :cry: Szerencsére én sem tudom, milyen érzés, nem is akarom. Gondolom, próbálkoztok újra, ha lehet.

Andi! Jaj, úgy sajnálom, hogy ennyi nyavalya jut Nektek! :( Az azért jó, hogy Dorka nincs olyan rosszul! De gyógyuljatok meg végre!!!! :wink: Bár, azt hiszem, - majdnem - minden gyerkőcre ez vár, ha közösségbe megy, ez szinte elkerülhetetlen. Én annak is nagyon örülök, hogy Pannika betegség tekintetében nem rám ütött, én ugyanis már bölcsi előtt is feszt beteg voltam, aztán a bölcsit nem is bírtam, mert 2 nap bölcsi, 2 hét otthon volt az átlag.... :? GYED-es témát ne is mond.... :x AMúőgy számomra érthetetlen, hogy miért megint a kismamákról és a nyugdíjasokról akarnak még egy bőrt lehúzni? Nem hiszem, hogy ez a 2 réteg lenne a legmegterhelőbb az állam számára.... :roll: Na, és 1 éves korig gyed, és utána????, Bölcsi nincs elég, na meg 1 éves babát beadni.... :? Szörnyű, ahova tartunk.... :(

Kép
zsuzska81
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?