Hahó
Edoci: de jó h jelentkeztél már hiányoltalak! MI van gasztro ügyben??
Zöldi: ja nekem sose jó sehogy dehogynem, csak mindig elkedzek kombinálni ha vmi változik. De még biromés bizom benne h nem marad igy..
Eddig hány dévényen voltatok? A féloldalasságot milyen gyakorlatokkal javitották? Nagyon sir hannus közben?hogy birod ki? Már kérdeztem ezt aszem.
Boci! Ezek igazi bociszemek!!!:) és az első képet feltehetnéd babamamaszépségversenyre! A hasalóson hasonló a fejforma regire majd mutizom!
Engem ez eléggé idegesit amit irsz nálunk is ez vanlegalábbis én igy élem meg ő nem h apa élete uolyan maradt mint baba előtt és nem is enged belőle ő uugy megnéz minden sorozatot meccset uugy makettezik stb max annyi h haverokkal nem megy annyit de a napból a 10perc fürdetést csinálja mást nem és ha kikérem akkor csak összeveszünk és én őszintén nem erre számitottam de bizom benne h ha nagyobb lesz a gyerkőc akkor ez megváltozik most még nem tud micsinálni vele szte bár sztem tudna na mind1 szte csak nyavalygok mert frusztrált vagyok. Lehet az is.
Lyndee: micsoda kis fess legényke
Kubu: fejéssel nekem sem jön le több 60nál egy nap, mert beállt a kereslet-kínálat. Ő ettől még degeszre tömi magát.
Gabi: regi is tudja már h fényképezzük és pózol
Aida: regi is rágózik sztem megtalálta a nyelvét. Jól vagytok??
Eszter: kösziiiiiii zabálnivaló ez a kölyök! Be kéne őket mutatni regussal! Kis ducitalisztem dévényes néninek nem volt ideje kezelni már jöttek is hozzá ah végzett. De még sztem nem vagyunk elkésve igysem ugyh azért is.
Két napja a hálóban alszok jeee! És egész jól alakul. Igaz a szivem megszakad és kb felét alszom de nem adom fel mert sztem ideje visszatérnem. Apa szerint ő ugysem érzi h egyedül van ha alszik az meg h kicsit többet kell szólnia mire odaérek attól nem lesz baja. Mondhatja ezt nekem én akkor is sajnálom szegénykét. Amugy a kutyátol nemtom aludni meg apátol egyik horkol meg fogolodik másik ugyancsak akutya a hálóajtó előtt alszik.
Ma is álometetek, tegnap még nem jött be de nem adom fel. Nappal ma kevesebbet aludt majd meglátjuk van-e értelme. És később fektetem este később van a fürcsi is. Hátha. Húú de álmos vagyok! És még 11kor etetés.. máskor ilyenkor már lefeküdtem aludni. Mind1 majd ráállok erre is. És mire rállok megváltozik megint
Na még dobok hasalós képet mingyá. Már egész jól birja mióta gyakoroljuk.
andy
ja és reggel tök hideg voolt mindene-fázott. de este mikor lefexünk meg tök melege van mert reggelre hűl ki a lakás. most h öltöztessem?? eddig hosszú ujjú body, zokni meg ujjatlan polár hálózsák volt plusz a takarója ami mondjuk nem vastag olyan vatelintöltetes. ma adtam a bodyra egy rugit is. hm.