Új privát üzeneted érkezett!

Zöldi, akikhez ment dolgozni, sajna hétvégén érnek rá....

Kép

Kép
dcili81

De most könnyebb a dolgom, mert Dani nem nyűgös.
Alszik, játszunk, hatalmasakat eszik. Sajna a szél borzasztóan fúj, sétálni nem tudunk... :( :( :( :( :(

Kép

Kép
dcili81

Zsiráf:
Én Annával is és most is szedtem clostyt.. Asszem írtam is már, hogy a tejet negatívan befolyásolja, és tény, hogy küzdök a tejjel akkor is és most is... Ja és amikor Annámmal volt az inszemünk, akkor Bromocriptint is szedtem. Most a szomszédunk kapott ilyet a teje alapasztására... A röhej az, hogy én szedtem évekig, hogy terhes legyek, és a mellékhatásként alig lett tejem, ő meg azt akarta, hogy ne legyen már ennyi teje, erre terhes lett a bromo hatására.... Ki érti ezt a világot??? :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Közben kajáltunk... :D
Amikor megszülettek a babák, mindenki írta, hogy a párja pár napot van vele otthon, én nem is panaszkodtam, mert velünk egész decemberben és januárban itthon volt. Ő ilyen területen dolgozik, neki most fog beindulni a szezon, valószínűleg őszig alig fogom látni. De ez van, legalább a telet itthon fogja velünk tölteni legközelebb is.

Nem panaszkodom tovább!

Hát nem semmi, a Liberoból a 4-es pelust használjuk, és azt is simán telepakolta.... :D :D , reggelre volt vagy fél kiló!

Kép

Kép
dcili81

Többen írtátok, hogy suliztok!
Egy kis kedvcsináló:

Hogy milyen vizsgákat szeretek..

Reggel nyolcra meghirdetős, mégis délután ötkor kezdődős
Másfél órát vizsgáztatós, a végén megbuktatós
Három mondat után ötöst adós
Kialvatlan, kávévedelős
Nikotinfüggős
Csak egy napot tanulós, mákosan négyest kapós
Tanár kávézni kimenős
Mindent kipuskázós nem lebukós
Dolgozatcsoportokat összecserélős
Mínusz tíz fokban miniszoknyában vizsgázós
Megalázós, csak az apró betűs részekre rámenős
Indexet elhagyós
Két sör után UV-zős
Vizsga közben pisilni menős
Szétültetős, terminátoros, smasszerkedős
Megszívató puska-likvidátor
Indexszéttépős, ajtón kihajítós
Zakót levetős
Indexből kilógó karós
Évismételtetős
Vizsga előtt rinyálós, végén ötöst kapós
Javítóvizsgán csakazértis megbuktatós
Jegyzetet elkunyerálós, vissza nem adós
Kajapénzt elfénymásolós, éhendöglős
Nem értős bemagolós
Szilveszter után másnaposan vizsgázni menős
Mindent kihúzós könyvkifestős
Tanulás helyett kocsmában ülős, de ott nagyon parázós
Degeszre zabálós, 10 kilót felszedős
Idegességtől koplalós anorexiásokat megszégyenítős
Jobb jegyet kikönyörgős
Vizsgáról rémálmodós
4-est kapós hisztizős javítani menős
Társtudból megbukós
Semmi nem tudós, mégis kidumálós
Könyvet nyelvtanilag kielemzős korrektúrázós
Könyvet vizsga után elégetős

szerintem...

Kép

Kép
dcili81

Zöldi
Itt a fülbevaló,tök egyszerű arany karika,fehér-rózsaszín kövekkel!

Kép

edoci

Visszajelöltem mindenkit,aki jelölt!:)
olyan szép mindenki:)a manócskákkal az élen!
Zöldi!Hannáról miért nincs fent képed az iwiwen?
Én is hozok majd fülcsi fotót lányoméról hátha többet látsz könnyebb a döntés:)majd ha felkelt és szopi után...

Edoci:Ez nem semmi!több a hasonlóság.Nekem is Mátém van :lol: és szintén a fiú a nagyobb a csajszi a kisebb :lol: Meg ez a katonásdi!Te hol szolgálsz?Hátha van közös ismink.
Vendég

[quote]S írta:ajna a szél borzasztóan fúj, sétálni nem tudunk...

Cili! Ezt meg sem hallottam! :twisted: Miért nem lehet szélben sétálni?
Enyém férj is dolgozik. De nálunk ez nem kaland, 7 napból 5-öt általában egyedül töltök Kismacskámmal. Valamit valamiért!

[quote]A írta: röhej az, hogy én szedtem évekig, hogy terhes legyek, és a mellékhatásként alig lett tejem, ő meg azt akarta, hogy ne legyen már ennyi teje, erre terhes lett a bromo hatására.... Ki érti ezt a világot???

Mági! Azért, mert neked a prolaktinodat kellett lehúzni, hogy teherbe ess. Szomszédnál ugyanez a mechanizmus, ő a szoptatás miatt nem lett eddig terhes - mert ugye magas olyankor a prolaktin - és most hogy elapasztották, lement, ergó bekaphatta a legyet.

Hú, Edoci! Nagyon tetszik! Én is ilyet akarok!!! Sehol nem találok, csak olyan elöl kasztósat, de mindnek szúrós a vége, és olyan kis hajlékonyak. Gondolom otthon vetted?!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Cili: én is hasonló cipőben járok apavál, csak nálunk nem mindig a meló miatt. :cry: :cry: Hosszú......... mostanában sokat veszekedtünk ezért!!! :cry: :cry: :cry:

Zöldi: itt olyan szél van, hogy felborítaná a babakocsit. :twisted: :twisted: Mondjuk Manócska kint nyomja a teraszon 1 óra óta, oda pont nem fúj a szél!

És most önző leszek......... :lol: :lol: :lol:
Kép Anyával
Kép Dudlizok
Kép Hason
Vendég

Na cső, megyünk sétálni!

Kép
zölddisznó

Heni: bejelöltelek az iwiwen!
Vendég

szerintetek az miért lehet h amikor spuncisom még kisebb volt alig tudott elaludni és olyan rövid időkre csak.mindig fel-felsírt.és nappal alig aludt.Most meg egyre könnyebben ügyesebben alszik el és hosszabb időkre.Meg ha fel is sír nyugtatásra visszaalszik és nagyobbakat is alszik. :shock: Ez hogy lehet?Sőt ha megébred és kiveszem az ágyából szabályosan tiltakozik ha még fáradt. :shock:
Komolyan :shock: már többet alszik nappal mint amikor kisebb volt.Pedig pont fordítva kellene nem?
Éjszakával nincs gond....
Vendég

bocika:már vissza is jelöltelek:)
a második képen tényleg szopizza Marci az ujját?Olyan mintha "rágná"
De édes, mekkora szemek:O
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép

Boldog Nőnapot Kíván Arni baba minden lány babának és minden anyukának!

KépKép
lyndee

Heni: szopizza ezerrel. Olyanokat cuppog hozzá, hogy zeng a ház!!! :lol: :lol:

Arni baba: köszike! Nagyon édi vagy!!! :lol:
Vendég

Csak gyorsan benéztem.

Lányos anyukák figyelmébe: Kiskobold most tanul csőrözni és a zsiráfon gyakorol már percek óta (apával ne merünk hangosan röhögni, nehogy zavarba hozzuk :lol: ).
Még csak 3 hónapos, de ránézésre úgy csókol, mint egy egyéves :oops: :P :wink: :lol:

Heni:
[quote]a írta:mikor spuncisom még kisebb volt alig tudott elaludni és olyan rövid időkre csak.mindig fel-felsírt.és nappal alig aludt.
Nálunk most van ez az időszak...

Arni baba: édes vagy, köszi :D

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi sajna itt akkora szél van, hogy örülök, ha a tető a házon marad.
Persze, tudom neki kell dolgoznia, majd hozzászokom. Dani is egyre jobban leköti a figyelmem, mert egyre több mindent tudunk csinálni. Az előbb is dumáltunk, aztán bealudt....:D :D :D

De! Holnap bemegyünk a dokihoz, aztán irány a város, szuper recepteket néztem ki, amiket szándékozom főzni a jövő héten, és a szükséges alapanyagokat beszerezzük! Csak mi ketten a törppel.

Boci Dani is pont így szopizza az ujját. És nekünk is ugyanolyan takarónk van!!!! :D :D :D Nagyon aranyosak vagytok együtt!
A héten valamelyik éjjel annyira hangosan szívta a cumit, hogy nem tudtam aludni..., nem volt semmi!

Kép

Kép
dcili81

Gaby a teszveszen belül hol találhatóak ezek a csörgő-zörgő kütyük?

Kép

Kép
dcili81

csajok:engem is bejelölhettek iwiw-en Tánczos Georgina-szolnok :lol:

KépKép
lyndee

Sziasztok,

Gabi,
Csak a szememtől nem látok, lehet h pihennem kellene  Köszi megnéztem tényleg jó cuccai vannak a csajszinak.
Nincs szerencséje a párodnak az üvegekkel, szerelésekkel mostanság.
A fürdőkádas elalvás ismerős, mivel majd 1 évig csak tusolhattam nem volt fürdés, ezért a múltkori alkalmat nagyon kiélveztem, akkor ébredtem amikor már csont hideg volt a víz

Edoci,
Regina csudaszép.

Heni,
Bejelöltelek az iwiwen Zsu fedőnév alatt.

Zöldi,
Dehogynem küzdöttem, egészen pontosan két héttel ezelőttig. De mivel csak nem élhet vízen ezért kénytelen voltam 1 hetesen elkezdeni a tápszert. Egy-egy etetésünk pontosan így zajlott: cici, max 10-20 ml, üvöltés, tápszer, fejés (30-40 ml-ket). Ezt napjában min 5x csináltam meg. Sok folyadékot ittam, pihentem, homeós bogyók, masszíroztam, melegborogatás, madártej, rántottleves és a sör. Egészen két héttel ezelőttig akkor már semmi nem jött, egésznapi fejés eredménye max 30 ml.

Kopaszi gát ugrott, persze mikor máskor legyen szar idő mint hétvégén amikor itthon van apa és mehetnénk. Helyette voltunk bababörzén nagyon állat cuccokat vettem.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Cili,
Sajna ismerős a helyzet, én sokat hisztiztem amikor nem volt itthon, a 2. trimeszter végéig rengeteget volt külföldön és nagyon sok éjszakát egyedül töltöttem. Általában ilyenkor volt az hogy éjszaka begörcsöltem v elkezdtem vérezni és mehettem egyedül a kórhiba. Most itthon van már előre félek mi lesz ha újra elindul az élet és napokat lesz távol.
Legszívesebben a 3 mondat után ötöst adós vizsgatípust szeretném, yes yes yes, remélem májusban csak ilyenben lesz részem.

Arni baba,
Tündéri vagy, köszönjük.

Lyndee,
Bejelöltelek.

Ha valaki szeretne bejelölni Zsolnai Zsuzsa (Zsu) – Budapest …. Várom a jelöléseket.

És most családi tévézés lesz a nappaliban (napok óta nem voltam ott), Marci az ölemben háttal a tévének gügyörészik és mi apával megnézzük Benjamin Button életét. :D :D :D :D :D

kubuspace

Zsuzsa melyik vagy te? Mert kettő van "belőled"!

Kép

Kép
dcili81

kubuspace:én is vissza :lol:

Ismerős a helyzet,amikor terhes voltam rosszabb volt ha egyedül voltam,de mióta manócska van azóta fel sem tűnik.Meglátod hogy nem is lesz időd elgondolkodni azon hogy egyedül vagytok! :wink:

gabi:tündéri lehet kiskobold!Ha tudjátok fotózzátok le,mi is szeretnénk megnézni a csókot :lol:

KépKép
lyndee

Lyndee: bejelöltelek. :) Legközelebb megpróbáljuk lefotózni, csak észrevétlenül kell, mert már "tudja", ha fotózzuk, és akkor csak a gépre koncentrál :D

Cili: hát, én átböngésztem a baba-mamán belül a babajátékokat (főleg a készségfejlesztőket), és ha vaalmi megtetszett, akkr a felhasználó összes aukcióját megnéztem, a zenélő forgót meg úgy, hogy beírtam a keresőbe, hogy "zenélő", mert nem mindenki forgónak nevezi, viszont a zenélők közt tuti van ilyen :D...

Kubu: téged is bejelöltelek :D

Kép

Kép
gabilany79

Két órát néztünk meg a filmből, majd leragad a szemem és még van egy óra, hát majd valamikor a héten befejezem. Nem rossz a film, de hosszú és picikét lassú is szerintem.

Cili,
tényleg kettő van belőlem. Hát még ilyet ezt nem is gondoltam volna :D Szóval a kép szerint az ahol látszódik a "tetoválásom" . És ha dolgozom akkor leginkább rágózóm :lol:

Lyndee,
igazad van persze h fel sem tűnik mostanság ha apa nincs itthon, de - ezért ne vessen meg senki - néha nagyon elfáradok az egésznapos gügyögésben és éneklésben, hiányzik hogy felnőtt emberrel tudjak beszélni. úgyhogy amikor apa hazajön akkor fél, egy órán keresztül mondom h mi is van velem, mit csináltunk, mit intéztem, mit szeretnék stb. stb. Szegény meg csak hallgat és hallgat.

ma Marci egésznap evett, szinte megállás nélkül, kb fél órával ezelőtt kiütötte magát és végre alszik, persze most meg jönne a fürdetés, ha felkeltem tutira jön a sírás. Ma nagyon elfáradtam, vagy egyszerűen csak nem tudtam pihenni mostanság.
Holnap megyünk pneumococcus 1. oltásra, remélem lázmentesen lezavarjuk.

kubuspace

Sziasztok!!!

Cili,Edoci,Heni:köszi a hozzászólásokat.Ma mint gondoltam megint nem sírós napunk volt,kiváncsi vagyok mi lesz holnap.Az hogy más illatom lenne azt nem hiszem,deo ugyanaz,mosópor,öblítő ugyanaz amit még ugye érezhet rajtam.....

Edoci,és nálatok Regina hízott így is?És akkor még mindig nem múlt nálatok sem?

Heni,Kubu,Lyndee:köszi a visszajelölést!!!!!

Ja és kösz Arni baba,nagyon aranyos vagy,puszi neked!!! :lol: :lol: :lol:

Bocika:nagyon édes Marci baba,nálunk ugyanez megy mint a második képen :lol: :lol:

Zöldi:a masszázson csak négyen(négy anyuka+bébi) vagyunk,mivel pici faluban lakunk és babák sem igen vannak,de így olyan "családias" a hangulat :lol:

solya051020
Káld

Egy kérdés, aki tud segítsen:
Miért csinál úgy Noli baba tegnap este óta mintha "rágózna"? Ez valami bajt jelent vagy természetes?

Köszi.

Arni babának köszönöm a köszöntést! :) Az én párom (vagy volt párom!? azt sem tudom minek nevezzem) azt sem tudta, hogy ma nőnap van.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége..
Ma mindig volt valaki nálunk, igy nem is tudtam nagyon olvasni se ..
most is csak egy gyors képpel jövök.. Kép

Kép
eszterke24

Boci: már a multkor is kérdezni akartam.. mi a baj? remélem nem komoly.. :(

Aida: már én is kérdezni akartam ezt.. nekem is csinálja Danim néha. :roll:

Kép
eszterke24

Dani baba:nagyon tündéri vagy,köszönöm :lol: :lol:

Aida:Olivér is csinálja,és még a nyelvét dugdossa hozzá.Én arra tippelek hogy esetleg megindultak a fogcsírák...?????

solya051020
Káld

Heni
Bejelőltelek én is!
Boldog szülinapot Mátédnak,látom most volt! :lol: Tényleg micsoda hasonlóságok! :lol: Nálunk is szóba jött a Kitti név! :lol: Én Pesten dolgoztam,a Honvéd Kórházon belül (most már az ÁEK).
Győrben dolgozik a katonaságnál egy volt osztálytársam,de ő nincs fent az iwiwen.Lehet ismered is! :lol:

Zöldi
Én Esztergomban vettem,de ha gondolod megnézem hogy van-e még ilyesmi. :D

Bocika
Jajj de édesek vagytok! :lol:

Gabi
aranyos lehetett a kiskobold! :lol:

Lyndee
Bejelöllek én is! :lol: Köszönjük szépen Arninak a nőnapi köszöntést! :lol:

Kubu
Téged is megkereslek az iwiwen. :D

Egyébként ha valaki akar Monostoriné Almási Edit néven megtalál engem is! :D

Solya
Nem múlt el teljesen,nappal minden evés előtt üvöltés van. :( Reggel alig eszik valamit.Éjszaka nincs gond.Olyan 10-15 dekákat hízik hetente.

edoci

Aida, Eszterke, Solya: nálunk is kb. 2 napja megy a rágózás. Mi jókat nevetünk rajta. :lol: :lol:

Eszterke: hát csak az hogy nagyon keveset van itthon apa. Úgy vagyok mint Kubu, hogy belefáradok az egész napos gügyörézésbe, éneklésbe és nem tudok senkihez sem szólni (persze itt a fórumozás kivétel, nekem létfontosság, hogy értelmes emberekkel beszélgessek). Hazajön a párom és megy tovább. Legtöbbször focizni, de a héten ment minden felé. Az eddigi 7 napból ez a mai volt, hogy itthon volt úgy igazából. Igaz délelőtt elvitte Marci a nagyikhoz nőnapozni. Tervezgettük, beszélgettük a következő gyerkőcöt. Ő mindenképpen azt szeretné, ha hamar jönne a kistesó. Eddig én is ezt támogattam, de egyedül tuti megörülnék két picivel. :cry: :cry: És majd most jön a neheze, mert elindul a maszek időszak.......... persze az más tészta, sajna a lóvé az kell. :cry: :cry:

Gabi: aranyos a Koboldod. Nálunk is ugyanez a helyzet a fényképezővel, az Istenért sem tudjuk lefényképezni ha nevet. Pedig olyan édesen vigyorog, de amint meglátja a gépet, bevágja a komoly pofát. :lol: :lol:

Köszi Marci dicséretét. Apának vannak ilyen hatalmas szemei.
Vendég

[quote]Z írta:öldi
Én Esztergomban vettem,de ha gondolod megnézem hogy van-e még ilyesmi.

Húúú, megnéznéd? Hogyan kapcsolódik? Önmagába visszadugós, vagy "csuklós"?

Na mi egész eddig sétáltunk. Dunapartoztunk (Népszigeten), aztán beugrottunk szopizni a TESCO-ba...és ha már ott voltunk...20.000.- :oops: :oops: :oops: Kismacskámak 5 csomag ruha (rugik és bodyk) nekem egy melegítő, apának egy gatya, pólók...
Hazajöttünk, bedobtam a cuccot, és még visszamentünk sétálni. 5 órát voltunk kint! Jeeeeeeeeeeeeee

Apa sajna ma sem tudott jönni, holnap BKV-zunk csípőt szűretni. Izgi lesz, nem fér bele egy szopiközbe - tán csak lehet egy gyerek rendelőben szoptatni...

Jó éjt mindenkinek!

...kedden Margit sziget? Zsiráf, Manna, Niki, Sina...és még aki közel lakik!

Kép
zölddisznó

Kubu, Lyndee, Edoci: bejelöltelek titeket az iwiw-en!!! :lol: :lol:
Vendég

Ilyenek ezek az Apák.. állandóan dolgoznak és úton vannak... no de pénz beszél....

most nálunk is ilyen a helyzet,, ,a munkahelyén a 3 kutyásból már csak ketten vannak, igy sokkal többet kell dolgozniuk, a héten állandóan helyszínre rohant.. pláne éjjel... letette a fejét és már csörgött is a telefon.. :evil: mellette meg még sulizik is.. én sem látom sokat.. :( vége a jó világnak h itthon volt velünk heteket... :cry:

a fényképezővel mi is így vagyunk,, mikor előveszem egy mosolyért bohóckodni kell fél órát..

Kép
eszterke24

Eszterke: azt megérteném ha munka lenne............de most nem az volt. :cry: :cry: :cry: Tegnap mondjuk megint elbeszélgettem vele, ma meg teljesen mintaapa!!!! :lol: :lol: :lol:
Hát nektek sem lehet könnyű. Ja és mi hiába bohóckodunk órákat, akkor sem nevet a gépbe!!! :evil:
Vendég

Aida: mi ujság veletek?

Andy: igen nekünk is mondták h alig látszik a nyaka.. én nagy naivan azt hittem h jó kis kövér...
de furcsállom h minket azonnal "kezelésbe vettek " nektek meg azt mondták várjatok,, holott szinte ugyanazokat mondták nekünk.. :roll:

Kép
eszterke24

Andy, végre eljutottam idáig, szoval igy kell tartani naponta többször, mondjuk pelenkázások után mindkét irányba. Igy feéfele probálja tartani a fejét, igy mindkét oldal egyformán edződik.
A gerincét meg kell támasztani a Te testeddel, csak a fejét kell hogy tartsa felfelé is.. Kép

Kép
Kép
zsiraf8

Hahó

Edoci: de jó h jelentkeztél már hiányoltalak! MI van gasztro ügyben??

Zöldi: ja nekem sose jó sehogy dehogynem, csak mindig elkedzek kombinálni ha vmi változik. De még biromés bizom benne h nem marad igy..
Eddig hány dévényen voltatok? A féloldalasságot milyen gyakorlatokkal javitották? Nagyon sir hannus közben?hogy birod ki? Már kérdeztem ezt aszem.

Boci! Ezek igazi bociszemek!!!:) és az első képet feltehetnéd babamamaszépségversenyre! A hasalóson hasonló a fejforma regire majd mutizom!
Engem ez eléggé idegesit amit irsz nálunk is ez vanlegalábbis én igy élem meg ő nem h apa élete uolyan maradt mint baba előtt és nem is enged belőle ő uugy megnéz minden sorozatot meccset uugy makettezik stb max annyi h haverokkal nem megy annyit de a napból a 10perc fürdetést csinálja mást nem és ha kikérem akkor csak összeveszünk és én őszintén nem erre számitottam de bizom benne h ha nagyobb lesz a gyerkőc akkor ez megváltozik most még nem tud micsinálni vele szte bár sztem tudna na mind1 szte csak nyavalygok mert frusztrált vagyok. Lehet az is.

Lyndee: micsoda kis fess legényke

Kubu: fejéssel nekem sem jön le több 60nál egy nap, mert beállt a kereslet-kínálat. Ő ettől még degeszre tömi magát.

Gabi: regi is tudja már h fényképezzük és pózol

Aida: regi is rágózik sztem megtalálta a nyelvét. Jól vagytok??

Eszter: kösziiiiiii zabálnivaló ez a kölyök! Be kéne őket mutatni regussal! Kis ducitalisztem dévényes néninek nem volt ideje kezelni már jöttek is hozzá ah végzett. De még sztem nem vagyunk elkésve igysem ugyh azért is.

Két napja a hálóban alszok jeee! És egész jól alakul. Igaz a szivem megszakad és kb felét alszom de nem adom fel mert sztem ideje visszatérnem. Apa szerint ő ugysem érzi h egyedül van ha alszik az meg h kicsit többet kell szólnia mire odaérek attól nem lesz baja. Mondhatja ezt nekem én akkor is sajnálom szegénykét. Amugy a kutyátol nemtom aludni meg apátol egyik horkol meg fogolodik másik ugyancsak akutya a hálóajtó előtt alszik.

Ma is álometetek, tegnap még nem jött be de nem adom fel. Nappal ma kevesebbet aludt majd meglátjuk van-e értelme. És később fektetem este később van a fürcsi is. Hátha. Húú de álmos vagyok! És még 11kor etetés.. máskor ilyenkor már lefeküdtem aludni. Mind1 majd ráállok erre is. És mire rállok megváltozik megint

Na még dobok hasalós képet mingyá. Már egész jól birja mióta gyakoroljuk.

andy
Kép

ja és reggel tök hideg voolt mindene-fázott. de este mikor lefexünk meg tök melege van mert reggelre hűl ki a lakás. most h öltöztessem?? eddig hosszú ujjú body, zokni meg ujjatlan polár hálózsák volt plusz a takarója ami mondjuk nem vastag olyan vatelintöltetes. ma adtam a bodyra egy rugit is. hm.

Kép
andy30

zsiráf köszi! kipróbálom. nálatok bevált? dévény néni szerint itthon nem korrigálható :roll: nem hiszem én ezt. édes laja baba!!

Kép
andy30

Sziasztok!

helyzet jeltés nálunk:
a "parancsolatoknak" hála, tejcsi újra beindult, igaz két cici, de 140 ml-t eszik, és az 5x szopiból 6x lett, az elmúlt héten hízott 160gr-t, újra lett toka, ill csuklóháj:)
mosolyog, gagyog, dumál, jó nagyokat kakil naponta egyszer, nem sír a fürdésnél, és édesen megvárja míg anya elpakol, illetve kitereget:) nagyokat néz és ha meglát fülig ér a szája, apja elnevezte kis tejesnek:)

holnap lesz egy éve...az utolsó menstruáció első napja:DDD
annyira hihetetlen:)
azt is tudom mikor készült Réka, épp lakásfelújítás kellős közepén jártunk anno, és hát örültünk ha este épp jóéjt puszit váltunk, abból a pár alkalomból rögtön kiszámolható volt mikor fogant a drága:)

most már szuszmálok a drága és közbe nagyokat ereget:)

vettünk neki nőnap alaklamából babacdt.
Először amikor meghallotta, tágranyíltak a szemei, mjad elkezdett visszgagyogni neki:)
Viszont nagyon pozitív, hogy 20 perc alatt elalszik tőle.

aida: nagyon sajnálom a történteket, de Noelnek az a fontos, hogy te érzelemileg,nyugodt, biztosnásgos körülményeket teremts neki.

iwiw: engem is bejelőlhet aki szeretne
Kolozsy Orsolya( orsimorsi Bp.)

lányok rendel vki pepenkát futárszolgálattól?
vkinek van tapasztalata róluk?

ja igen mi is áttértünk a 3-as pelusra, a 2 már nagyon bevágott neki.
igaz ránk maradt 3 csomag 102 db 2-s, de nemsokára születik a baraáti társaságunkba baba, megkérdem megveszik-e?
ha meg nem kell nekik, akkor feldobom majd a februári ill márciusi topikba.

KépKép

Kép
orsimorsi

orsi: milyen az a babacd? pelusfutártól 3 éve rendelgetett kolléganőm és szerette csak abbahagyták mert soxor kifogyott árujuk s akkor nem hoztak és igy kiszámithatatlan volt. amugy öko tönköly pelust rendeltek onnan lehet sima van mindig az nem volt meghát már nem ma volt.

örülök h ilyen jol megoldodott a tejcsi!!!!!!! éljen

nekem febr. 26 volt utsó menzi egy éve:) és még nem akaródzik megjönni

na mentem álomoetetni majd holnap jövök ha még birom szusszal

andy

Kép
andy30

zsiráf: mi nagyon sokat tartjuk így rékát a hasfájása miatt, bár kis cseles ám, csak apával szereti ezt a pózt de csak úgy ha sétál vele, amint megpróbál leülni, indul az ordítás:))
rafkós a lányom:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsimorsi, bejelöltelek :D

Andy, nem is tudom, én még mindig látom hogy biccen a buksija, megyünk egy hét mulva kontrollra, hát kiváncsi vagyok :shock:
Azért én is szeretnék elmenni egy Dévényeshez..

Ja, Andy, köszönjuk a dicséretet, Regi is álomszép csajszi :D

Valaki kérdezte, igen, mi elkezdtük a hozzátáplálást, holnap lesz a második hete hogy megy az almalé, szerdátol már pép is lehet. Mini Lajának egész bejön az édes lé (Golden almát reszelek, átnyomok).

Ja, és a felülés...tegnap eljutottunk oda, hogyha megfogom a két kezát, felhuzza magát :roll: Holnap jön a védőnéni, bemutatjuk neki is, kiváncsi vagyok mit mond..

Márti, nagyon köszi megjöttek a levelek. Irsz roluk, hogy mikortol lehet, stb?

Zöldi, kedd nekem szupi, mehetünk :D Sajna esőt mondanak, B terv? Westend?

Kép
Kép
zsiraf8

andy: 3 db-os cd a satrurnba vettük, a gyerekvilág részen, nyugató zenei alafestésen baba hangok vanank, de nem csak a lányom alszik el tőle, én kb 5 perc alatt teljesen elálmosodom tőle.
Bevezetem, a du alvás és az esti alvás idejére, hogy tudja most jött el az alvás ideje:)

mush: anno Réka nagyon sokszor csak velem tudott elaludni, nem erőltettem vissza a bőlcsőbe, aztán egyik alakolmmal, már nem igényelte, csak azt ha kézben ringatom, ma már csak épp, hogy egy kicsi ringatás volt és már mozgolódik, letettem az ágyba párszor cumi kiköp cumi visszadug, aztán elaludt.
Nekünk elég rossz a elalvási statisztikánk, kb másfél óra az esti evés után, reméljük bejön a cd és lerövidül.
az az igazság, hogy nekem kifejezetten hiányzik, hogy nem akar már velem aludni csak du-án.

Ma beszéltem is vele, hogy anya mindig lesz amíg szükséged lesz rá, aztán a szívem fog megszakadni, amikor elköltözöl:))
bár addig még sokszor fogok aggódni érted, és meglehet mérges is leszek rád, de mindetől fügettlenül nagyon szeretlek:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Ez most az egyik kedvencem :D
Kép
Mérlegelünk

Kép
Kép
zsiraf8

na megyek aludni, jó éjt mindenkinek

KépKép

Kép
orsimorsi

Kép

Kép
Kép
zsiraf8

Sziasztok!

A francba! Megírtam egy jó hosszú hozzászólást, és nem küldte el, elszállt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Bocsi, most nem írom le még egyszer, csak a tanácskérést, mert Szabi ébredezik.

Szóval: két babakocsi között gondolkodom: fő szempontok: kicsire össze lehessen csukni, és terepen, kiráduláskor használható legyen. Az egyik Hauck Jogger, minimáláras, 13.-ig tart az aukció, nem tudom, mennyibe kerül Kép

A másik ABC Design, ez 20 ezer, debreceni, kicsit nagyobbnak tűnik, de nekem nem kellene a mózes. Kép
Így néz ki sportosítva: Kép

zsebi_baba

Sziasztok!

Ezek a babák nagggggyon aranyosak!!! Gyönyörű mind 1-től 1-ig! :-D

Zsebi!
Nekem a második kocsi szimpibb. Masszívabbnak tűnik.

Zsiráf!
Imádom Laját! Azon a mérleges képen a szeme sem áll jól!!! :-D

Zsófi megőrült... :-D Olyan iszonyatos pörgéseket rendez... Tegnap este fürcsi után szopi, majd bealvás menetrendszerűen. Erre 10 perc múlva felkel és tombol 2 órán keresztül!!! Jár keze lába, tépi a fülét, haját, markolássza a pofiját, gőgicsél, vigyorog... és nem lehet lelőni. Szerencsére az éjszakát jó szokásához híven végigaludta. Ma reggel aztán kezdődött minden előröl. És szopi közben is nézeget, magyaráz a bimbóvédőnek, sikongat és mosolyog, mosolyog, mosolyog...

Ja és tegnap este, miután a 2 órás pörgés után végre bealudt (meg én is), beriasztott a légzésfigyelő. Félálomban rontottunk át Apával, a szívem a torkomban... szerencsére csak marha mélyen bealudt és utána már nem volt para.

Anyukám vett egy Kisvakondos naptárt Zsófinak, tegnap kiraktam a pelenkázó mellé. Imádja! Mosolyog és kiabál neki. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?