nah, visszatértem.
most anyum átvette az Andor pesztrálgatást
nemtom most mi van vele, lehet megint érzi,hogy megyünk uszizni és ezért nyűgös
de rajtam aztán nem érezhet semmit,mert én hót nyugodt vagyok
Eszti,
Üdv. köztünk
jaaaj, olyan jó ez a pocakos várakozás
én imádtam (na meg most az anyaságot)
Milyen eddig a várandósság?Tudjátok,hogy kisfiú-e vagy kislány? Merre laktok?
Gyerekdoki: pont most hívtam a missziót, mert én is lehet váltok. Én a nőcinél vagyok jelenleg, eddig nincs vele gondom, de mondjuk Andor nem is volt beteg eddig(lekopogom),viszont azért fontolgatom a váltást, mert most járt le a TGYÁSom és utána egy joghézagos OEP rendelet szerint kiírhat a gyerekdoki táppénzre a baba 1 éves koráig. (Kora Te tudod a storyt, neked meséltem mikor összefutottunk) Na most a dokinő engem csak 3 hétre hajlandó így kiírni
és hát pízben nem kis különbség lenne...ezért gondoltam,hogy elmegyek az új dokihoz és kerek perec őszintén megmondom neki,hogy mi van és hogy ő kiírna-e,mert akkor váltok.
A doki neve dr. Rónaszéki Ágoston. Szombaton is rendel,szóval sztem holnap majd elugrunk a rendelés végére és megbeszélem vele.
Menyasszon,
Naggyon tuti Fanni a quadon!
Vagány kiscsaj!
Ti is köhécseltek? Vagy jól vagytok már?
Én aztán benne vagyok egy topic taliban!!!
Akik még betegek,gyógyuljanak meg gyorsan és szóljatok kinek mikor jó. Én sztem jelenelg péntek kivételével ráérek mindig
Kora,
Jaaaj olyan cuki a kis Levid! Megzabálom
olyan kis huncut a képeken. (meg sokszor tökre előttem van,ahogyan bámult rám mikor taliztunk
olyan édes volt) Köhögéssel hogy álltok? Remlélem már javul a helyzet!
Jaj, Kora köszi a bókot,hogy milyen vékony vagyok
Aranyos vagy! Sztem Te is. Bár én még magamat fürdőruciban nem olyannak látom, mint szeretném, de nyárig van még pár hónapom
Szilvi,
De jó,hogy tetszik az új meló!
Örülök. Koppánynak tök jól állt a betyár jelmez! Nagyon szupi képek.
Prüntyi,
Gyógyuljatok,gyógyuljatok! nem lehet könnyű 2 betegecskével
Szépek vagytok a képeken naghyon!
Rólunk: (mit nem mondtam még....mmm....kicsit sokfele jár az anyam mostanság:) )
Megemlítettem oltáson a dokinőnek,hogy Andor sokszor ha kézben van, hátrafelé feszíti a karjait. Azt hallottam,hogy többek között ez a berögzült mozdulat akadályozhatja a forgásban - és ez magyarázat is lenne arra,hogy már vagy 2 hónapja tekeredik mint egy sajtkukac, de nem fordul át hátról hasra. (a hasról hátrát is hanyagolja erősen) Szóval, mondta a dokinő,hogy vigyem el neurológushoz és esetleg elküldenek gyógytornázni vele és ez segít neki ezen a mozdulaton túljutni. Mit gondoltok erről?
Én nem tartom magam parásnak, meg nem is szeretem belehajszolni mindenféle kivizsgálásokba, nem is szeretnék semmit siettetni, de úgy gondoltam ez nem ártana neki. És igaz, lehet,hogy ezt később elhagyja (bár alapban már elhagyhatta volna és a védőnőm is azt mondta,hogy 6 hós korára azért jó ha forog) de úgy gondolom ezzel nem ártok neki, hanem csak segítek egy további mozgási szakaszba jutni, mert most itt megrekedt. (és aztán nehogy hosszasan rekedjen me,amikor meg már tényleg kell torna) Mit gondoltok? esetleg vkinek volt ilyen hasonló?
Szóval hétfőn megyünk be Gödöllőre d.u. kivizsgálásra.(még jó,hogy van mér kocsi
) Aztán lehet nem lesz semmi, de az is lehet, hogy tornázni kell majd vele.
Képzeljétek, végre a mai uszira el tud jönni Szabolcsom
:D:D Nemtom még,hogy ő fog-e Andorral úszni vagy én, de videó lesz róla. Szóval majd teszem az oldalra.
Amúgy megint kicsit bekrepált az Andor oldal: fekete-fehérek lettek a képek és ezen nem tudok változtatni
nemtom még,hogy vajh az újak is azok lesznek-e. szerencsére a videót nem érinti. Szóval majd kukkantsatok be, mert majd rakok egypár újdonságot
Addig is most ide 2 kép:
Andor legújabb heppje,hogy amikor tetszik neki vmi, felhúzza az orrát és fintorog.Sokszor vigyorog közben, de ezen a képen inkább "ördögi" fintora van
A Fintor
A sikeres fintor örömében