Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most látom, hogy tegnap azért elég öösze-vissza kavarodta már a betűim :D Sebaj, remélem értettétek,amit írtam ;)

Menyasszon,
Jó buli, programozást Nektek is! :) szupi ez a kép Fanniról! Olyan szép csajszi!!! :)

Mi túl vagyunk a nyelvfék metszésen és képzeljétek, Andornak egy szava sem volt :shock: én úgy féltem pedig! (annak ellenére,hogy tudtam,hogy nem vészes, de hát tudjátok anyucik hogy van ez :) )
Msolygott a nénikre, mondjuk egy sztem majd 70 évesnek látszó néni volt a dokinő, de kedves volt :D Kicsit azért beecsetelte Andor nyelvét érzéstelenítővel, bár azt mondta,hogy úgysem érzik,mert ott nincs ideg, ez csak az anyukák lelke miatt szokta :D És hogy a gyerekek azárt szoktak sírni, mert lefogják őket, de most Andor nagyon ügyi volt. Mondta is,hogy birka türelmű :D
Mondjuk én néztem egyet, mikor megszólalt a dokinő az aszisztensnek, hogy nézze akkor meg,hogy van-e éles ollójuk :shock: ííííí mondom,nehogy itt nekem valami sz@rral nyiszitölje a nyelvét :? de persze minden okés volt :)

Csjú de szép idő van, már sétáltunk így egy nagyot, de lehet d.u is fogunk (vagy max Andor a teraszon :) )

Most megyek tevékenykedni :)

Jó hétvégét mindenkinek! Lehet csak vasárnap leszek legközelebb ;)

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Sziasztok!

Huh, Szilvi! Jól beleestetek akkor ebbe a kórba! Azóta már remélhetőleg meggyógyultatok! (Most nézem még a múlthónapban voltam itt??!!) A melóhelyen azért gondolom megértették, hogy nyílván nem direkt lettél beteg! Már dolgozol újra?
Koppány megy már bölcsibe? Végül hogy oldottátok meg? Te viszed meg te is hozod? azért az nagyon fárasztó lehet!
Szegény Nimród! Abszolút megértem a fájdalmat, én is kutyás vagyok. Anyuval napokig képesek vagyunk bőgni ha meghal egy kutyánk! Majd ide is szeretnénk egyet. Persze nem pótolja az újabb kiskutya, de talán eltereli a gondolatot, nem?
Sajna semmi szabásmintát nem tudok, bár már gondolom amúgy is késő lenne…


Ildi neked sem sikerült még kilábalni a betegségből? Vagy ez már egy újabb szerzemény? Levinek is nehezen múlik a köhögése még attól a kanalastól is amit a doki írt fel. Fanni azért jól van? Minek lesz beöltözve? Milyenek voltak a bulik? Fanni a képen ismét szép, mint mindig!!!! Még ébredés után is! Levinek van egy feje olyankor! :)

Gabi biztos néztél hirtelen nagyot mi lett a hullahoppal! :) Jó lehetett este pórszívózni! Még szerencse, hogy Andor bírja! :) Nem, nekem még mindig nincs karikám! :( :roll: Egyszer már csak eljutok oda is!
Gratulálok Andor fogacskáihoz, mert gondolom azóta már kibújt a második is! Levi is kb ilyenkor jöttek az elsők. Most meg már vagy 2-2,5 hónapja semmi. Bár alul már jól ki van szélesedve az ínye, de még semmi komkrét. Ja! És utólag boldog hófordulót Andor-babának!
Azokat az autókat meg csak meghírdetik már!
A nyelvfék metszést azért durva lehetett látni! Én nem voltam ott amikor Cucinak megcsinálták, hanem hozták vissza a vizitről és közölték, hogy fel lett vágva a nyelve. Azt hiszem így jobb is volt, mert nem is tudom mit csináltam volna ott 2 napos anyukaként…. Andor nagyon ügyi!!

Mostanság nagyon résen kell lennem Cucival, mert mindig csinál vmit amit nem lenne szabad! Képzeljétek rászokott a kukára! A múltkor elszaladtam pisilni (már halaszthatatlan volt), gondoltam ellesz egyedül addig (már szinte fénysebességgel tudok pisilni 8) ). Kijövök, látom bevonult a szobánkba az ajtónak háttal és gyanúsan csendben van. Mit gondoltok mit csinált??? Kivette a kidobott krumplipürét a kukából és elkezdte enni!!!! :roll: :x Persze amikor adni akartam neki elkezdett pfujogni, hogy neki az nem kell, a kukából meg kiszedi! :evil:
A másik ami nagyon nem tetszik: elkezdte verni magát! :shock: Ütlegeli a fejét! Képes a földbe/kőbe, falba bármibe beverni, ha más nincs akkor a kezével veri! Mit csináljak vele? Olyan idegesítő, nem tudom honnan veszi, nálunk senki nem verekszik. Esetleg vmi tanács…?
Persze azért tud nagyon édes is lenni! Elmentünk pénteken Pestre bababoltba. Látnotok kellett volna ahogy elkezdett rohangálni a játékok között, nagyon élvezte! Csoda is történt, odament egy vele egykorú kislányhoz!!! Eddig észre sem vette a kortársait! Képzeljétek, kapaszkodott a metrón!:-)) Pedig kocsiban volt, de látta mi kapaszkodunk akkor gondolta ő is. Rádásul milyen unott fejjel!! Majd teszek fel képet!
Most mennem kell.

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!

Gab : Köszi! Még mindig azt mondom, amilyen szép olyan boszorkány ! Dackorszak van ezerrel :)

Kora: Jópofa lehetett Levi a kukázott szerzeménnyel! Fanni kukázás helyett kamuzik újabban , de nagyon! "Nézd, jöttek Veráék!És integet meg kiabál ki az erkélyajtón-senki nincs az utcán, meg Apa azt mondta, lehet, meg stb :)

Remélem mindenki jól van, nem beteg senki!!!

Boldog Kép -ot Nektek!!!
Vendég
 

 
 

Sziasztok Lánykák!

jajj, jönni akartam ám már,csak csütörtöktől Balcsin voltunk és ott ugyan van net, de megtiltottam magamnak,hogy gép elé üljek :? :lol:

Most csak gyorsban jöttem,hogy jelet adjak, majd még igyekszem talán este írni. Sok a tennivaló így hogy nem voltunk most itthon. Andor meg egyre inkább lefoglal.

Kora,
Édes lehetett Levi a kukázással :D Persze gondolom,hogy kiakaszt, de akkor is olyan cukik :D:D kis csíntalan :D
Csapkodásra nem tudok mit mondani, pontosabban csak annyit,hogy mintha valahol olvastam volna,hogy van ilyen szakaszuk, de nemtom hol, meg nem mernék rá megesküdni...
Azóta mi a helyzet?

Szilvi,
Hogy megy a meló? Koppánynak milyen a bölcsi most? :)
Láttam az új kutyitokat, nagyon kis cuki! :)

Betegek meggyógyultak? Menyasszon,Fanni?
Prüntyi, gyerkőzök? :)

Nekünk tegnap jött ki a 2. fogacsak :) reggel meg tudtam kocogtatni, de este képzeljétek...fücsi közben egyszercsak elkezdett Andor nagyon sírni,olyan fájdalmasan :( 1-2 locsolás még ment a pocijára de láttam,hogy nem lehet megnyugtatni,így hamar ki is vettem. Hol megynyugodott utána 1-2 percre,hol rázendített. Nem űvöltött, hanem fájdalmasan sírdogált. Tuti a foga volt, de hogy a 2.-e vagy már a 3. azt nemtom. Lehet a 2.nem tört fel teljesen és az fájt neki, vagy már jön a 3.... Passz.
Nem is akart enni...végül adtunk neki panadol szirupot és attól jó lett, evett is és szerencsére utána reggelig aludt (mondjuk csak 6.10ig de sebaj)

Most megyek is.
Jah, még annyit,hogy meghírdették a kocsikat és holnap le is zárják a "versenyt" :) szóval holnap sztem kiderül,hogy sikerül-e venni (vagy legkésőbb szerdán) 3 kocsit hírdettek, mi mind a 3ra beadtuk a kérelmet. Valamelyik csak összejön :)

Pusszantás,
Gabi

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Sziasztok!

Hát igen Ildi, az biztos Levi is nagy hantás lesz! Azért jól nézhet ki Fanni ahogy integet a senkinek! :)

Gabi, mi újság? Megvan a kocsi?? Remélem öszejött vmelyik!

Gratula Andornak a második fogacskához! Szegény, ha a fogára gondolsz akkor biztos, hogy az volt a baj! Anyukák ezekre ráéreznek! Levi a felsőközépsőkkel szenvedett eddig a legjobban, már dokihoz akartam vinni mikor végre áttört. Azét szerencse, hogy Andor ilyen jó alvókával van megáldva! :)

Kiderült közben, hogy csak engem "tisztel meg" az ön-ütlegeléssel. :roll: Mondanom sem kell mennyire örülök neki. Most már tisztán látszik akkor csinálja, ha vmi nem tetszik neki, le van tiltva vmiről. A partfist pedig már el kellett dugni, mert állandóan söprögetett és mindent (látja, hogy én szoktam ugye :wink: ). Eldugtam, így meg a felmosót próbálja állandóan megkaparintani. :roll: 8) Egy percre nem lehet magára hagyni, hihetetlen mennyi energiája van! Ja! Szól ha bekakált (igaz a puki is "gaga") :)

Többiek? Már jó régen nem voltatok! Prüntyi nem voltál a baba-mama klubban múlthéten, vagy nem vettelek észre? (Bár ezt kétlem). Ti kaptatok már prevent? Nekünk állandóan azt mondják hogy nincs! :roll: :?

Szilvi, a meló? Koppány?

Na pusszantás!

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!

Kora,
Örülök, hogy legalább kiderült,hogy miért csinálja Levi a "bánzájt" :)
De édes,hogy már így dumálgat :D

Andor mostanában,ahogyan hangot hallat, mond olyat,hogy dádá,meg tátátát :D tök cukor :D
És hason kezdi tolni fel a popóját az égnek, húzza maga alá a térdeit. :D

Holnap meg nagy nap lesz,mert bejelentkeztem babaúszásra :D 16.30ra megyünk, jobb lett volna mondjuk d.e. de ez volt. Vagy még szombat 10re, de azt meg nem akartam,mert hát ha utazgatunk akkor a hétvége nem jó. így legalább akár Szabolcsom oda is érhet a végére :D
Volt vki még babaúszáson?

Kocsi: sikerült végül egy 2002es mondi. Nem ezt akartuk első sorban,de persze uccsó pillanatban bejelentkezett a 2004es focus kombira egy 1000éve cégnél dolgozó egri nőci (és itt az számít ki milyen régen van a cégnél). Sebaj, lényeg,hogy van vmi,ami jó,nagy is, beférünk,gurul...:D Szóval Menyasszon, megyek majd Pöstre azt tutkó, szóval szívesen talizok veletek is. (Bár veresi csajszik, mi sem taliztunk még :? )
Amúgy a mondira is rámentek mások, de ezt meg tudtuk úgy venni,hogy valójában egy 1x éve ott dolgozó kolléganő veszi meg, de én leszek az üzembentartó és persze lepapírozzuk egy kölcsönszerződéssel, amiben benne van,hogy a mi pízünk és 1 év után ránk ruházza a kocsikát (mert 1 évig nem lehet cégnél vásárolt kocsit eladni-ugye mert olcsóbban hozzájutsz,mint a piacon)

Szóval ez történt.
Csjú törpicskem jól kidőlt, már fürcsi idő van....mindjárt megnézem,lehet nézelődik bent magában a drága :D

És hoztam egy -számomra cuki - képet. Tegnap készült, barackos-vaniliás tejpépet evett, és mikor már megelégelte, egy fergeteges berregéssel fejezte ki, amit persze nagyon élvezett,mert ez lett az eredménye: (a fogacskák is látszanak)
Kép Tök jó volt anya, nem?

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Sziasztok!

Gab: Nagyon Gratulálunk a kocsihoz!!! nagyon örülök,h nyertetek!!!
Taliiii :)
Nagyon édes Andor igy evés közben is :)

Mi megvagyunk, most épp szakad itt a hó van vagy 10 centi már kint, szánkónk kertesen azaz az se a miénk, úgyhogy yeah :)

http://fannihermina.blog.babaszoba.hu

Remélem mindneki jól van!!!

Kép
Vendég
 


Boldog 2. Születésnapot Koppánynak !!!

Kép
Vendég
 


Szilvi,

én is csatlakoznék :)
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT A KIS KOPPÁNYNAK!!!

de jó! .) hihetetlen,hogy már 2 éves!
Egyik barátnőm tegnap szült :) olyan kíváncsi vagyok már, mert 15ére volt kiírva. Jól ráhúzott.


Menyasszon,
Nagyon cuki,szép Fanni (ismét) a képen! :)
Autót igen megnyertük, de még mindig nincs nálunk :evil: :evil: :evil: már nem bírom Csajok :oops: talán most már sikerült megírniuk az adásvételit a cégnél (marha nagy meló mint mondjak) de most nincs az a muksó,aki leselejtezi a kocsikat. És addig nem lehet elhozni :(
És pont most hívott egy barátnő babakoncertre: http://www.mupa.hu/programreszletes.jsp ... agiProgram
tök kíváncsi lennék,hogy milyen, na meg nem lenne rossz már kimozdulni, de attól tartok még nem lesz kocsi. Vonattal meg....tuti kész lenne Andor mire odaérnénk...aaaahhhh (bocsesz a nyavalygásért)

Kora? Mizujs nálatok? :)
Prüntyi? :)

Nah megyek...
Pusszantás :)

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Sziasztok!

Most csak ezért:
Koppánynak boldog 2. szülinapot!!!!!
Kép

Igyekszem jönni még a napokban és reagálni! :oops:

KépKép
kora
 
 


Sziasztok Lányok!


Nagyon köszönjük a szülinapi jókívánságokat! :)

Nagyon sajnálom, hogy alig tudok jönni, de mire hazaérek, már hulla fáradt vagyok és csomó dolgom lenne...

De ígérem, hogy innen bentről holnap írni fogok - na jó, megpróbálok.
Most viszont mennem kell, tárgyalás jön.

Puszi Nektek

Gab: gratulálok az autóhoz. Sima v. kombi lesz? Tök jó, hogy csak 7 éves

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok!

Szilvi amint tudsz írjál, mert kiváncsi vagyok mi van veletek!!!! Meló tetszik? Autóval jársz? Koppány? Jól van? Hogy telt a szülinapja?

Ildi láttam a vadasparkos képeket, tetszenek! A havas is jó, eléggé belemerült Fanni a teherautó nézésébe! Mi van veletek? JÓl vagytok? A suli?

Gabi olyan bunkó vagyok, eszemben sem volt az autó ne haraudj! Most mi is van végül? Elhoztátok már? Rendes azért attól a munkatárstól, hogy belement belement. Nem mondom hogy egyszerűen jutottatok ehez az autóhoz! :wink:
Andor baba meg csuda szép! Hihetetlen mekkora!

Levinek adom a gyógyszereket, most már sokkal jobban köhög, de mintha kezdene végre felszakadni neki vmi (ideje is így másfél hónap köhécselés után! Persze akkor bealudt rendesen (amikor taliztunk), egészen fél2ig!! Hogy bírta ki addig evés nélkül??? Csodálkozom rendesen!

A lényeg, hogy szerintem Gabi csuda vékony vagy, ha én lennék olyan vékony nem is érdekelne semmi! :)

KépKép
kora
 
 


Gondoltam rakok pár képet! :D

Kép Kép
Kép Kép
A kulcsot rázta a szájában, mint egy kutyus, sajna nem sikerült elcsípnem + mostanság állandóan takarítana... :)

Gabi említettem Levi felső fogait, talán ezen a képen látszik vmennyire hogy be volt szegénynek durranva. Szerintem Andor ha halad ezzel a tendenciával észre sem fogja venni amikor kibújnak a fogacskák! (Úgy legyen! :) )
Kép

KépKép
kora
 
 


Nahát semmi nem látszik belőle! :(

KépKép
kora
 
 


Sziasztok lányok!
Bocsi, de sorra jönnek a betegségek, hol egyiknél, hol másiknál...
most Timike a soros...de már gyógyul...
rólunk egy friss kép...
Kép

Kép

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Kora: a doki nem mond semmit arra, hogy már 1,5 hónapja köhög? Remélem hamar elmúlik, illetve hogy már el is múlt. :) Nagyon édes Levi. :) Találkoztatok Gabival? Véletlen v. megbeszéltétek? Jól elvoltak a gyerkőcök? - már amennyire el lehet lenni ilyen idősen. :) A meló jó, másodfokú tanácsnál vagyok, ide kerülnek a fellebbezett ügyek. Majd július-szeptember környékén kapok saját bírót és szobát, mert most még nincs hely és addigra elköltöztetik az egyik kollégiumot, addig maradok itt. A bejárást elég könnyen vettem, azt hittem, hogy nehezebben fogom viselni a munkát, de nem. Igaz, mire hazaérek, hulla fáradt leszek, de ott is csak a vonaton fáradok el hazafelé, nem itt. Érdekes.... Koppányt anyós viszi-hozza bölcsiből, fél 8-ra mennek és fél 6-ra jönnek. Koppánynak jól sikerült a szülinapja, majd rakok fel képeket, de itt nem tudok. Múlt szombaton kint volt egyik pesti barátnőm a fiával, tök jól elvoltak Kopival, két rosszaság. Aztán bevittük őket autóval (életem első pesti útja), hazafelé a Budapesti úton elkaptam egy kátyút, ki is szakított egy darabot a bal hátsó gumiból, úgyhogy ott most pótkerék van fent. Amúgy sem volt jó állapotú, mert az összes téli gumi leereszt 1 hét alatt, de azért ez nem hiányzott. Nem autóval járok, 2 okból is: 1., kb. 15ezer Ft-tal lenne drágább a beutazásom havonta, 2., félek Pesttől, még túl kezdő vagyok. :)
Ja, visszatérve. A bölcsiben is tartottak 24-én szülinapot, kellett vinni tortát, kapott ajándékot is. :) Aranyosak voltak. Most pénteken meg farsangon voltunk, csikósnak öltöztettük, mivel népmese volt a téma és csikós elég sok népmesében van. A kalapot és a mellényt vettük neki, a ruháját viszont én szabtam és anyós varrta. Egyedül Kopi jelmezét akarták megtartani, úgy tetszett nekik. Jól is éreztük magunkat, a siker is megvolt, úgyhogy ennyi. :)

Gabi: hogy vagytok? Mikor megy házhoz az autó?

Prüntyi: remélem már ti is jobban vagytok, bár sajnos nem valószínű, hogy 1 nap alatt (üzenetedtől számítva 1 nap) meggyógyulnak a gyerkőcök.

Hétvégén megy valaki a Minimax farsangra?

Ildi: ti hogy vagytok?

Most mennem kell, puszi

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Ígértem képeket (kicsit sok lesz, bocsi érte):
A gyertyát ne nézzétek, nem jött hozzá a megrendelt számgyertya, így karácsonyival kellett pótolni... Az utolsó kép vasárnap készült Ivacson, mentünk kacsákat nézni meg tesómékhoz.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Püntyi sajnálom, hogy szinte mindig betegeskedtek! Gyógyuljatatok!!!! Szépek vagytok most is!! Jó nagy már Timike is!! :)

Szilvi, kiszakadt egy darab a kerékből????? Durva, még jó, hogy nem lett semmi bajotok!
Enyhén szólva nem hátrány ha tetszik a munkád! Én is nagyon agyalok hova kellene menni, mert hiába várnak vissza a régi helyemen oda nem igazán tudok visszamenni. :(

Koppány csuda helyes és olyan jól néz ki betyárnak!!!!!!!!! :D (A gyertyával meg nem kell foglalkozni!)

Nem tudom mennyit javult Cuci, mert az ambroxoltól köhög, mint állat. Szerdán befejezem, akkor kiderül.

Ja! Igen összefutottunk Gabival teljesen véletlenül a dokinál. A gyerekek jól elvoltak... a kocsiban. Előbb Andor aludt be, majd Levi is. :P

Már annyiszor akartam kérdezni Szilvi! Mintha írtad volna, hogy tb-s tanfolyamot végzel, hol? Mennyi idő és mikor kell menni?

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!

Kora,Prüntyi,Szilvi : Gyönyörüek a gyerekek mindenhol, nagyon !

Mi épp köhögünk,azaz Fanni de amugy minden ok, gyúrunk ovira :)

Tavaszi topictali ? Hmm ? :)

Fanni és az új kedvenc sportja :

Kép
Vendég
 


Fanni nagyon kis vagány. :)

Kora: az EFEB-re járok, gyedeseknek féláron van, nekem 11*10.000 Ft-ot kell befizetnem, de ebbe benne van már az OKJ-s vizsgadíj (40.000), a tanfolyam maga 70-75e körül volt. A lényeg, hogy beiratkozáskor legyél gyeden, ha utána lejár, nem gond.
www.efeb.hu

elvileg 3 hetente szombaton van az oktatás, de volt olyan is, hogy 1,5 hónapig nem volt, aztán azóta 2 hetente van és a 2009. decemberi hivatalos végzés nem hivatalosan, de sajnos 2010. májusa. :( Bár lehet ez más suliban sincs másképp.
Remélem tudtam segíteni. Az Ambroxoltól Kopi is rosszabbul lett, nem is adtuk neki. Amitől elmúlt az az Izlandi Zuzmó, lehet ki kéne próbálnotok. Drogéria boltban (pl. Innovációs Központ hátulja) lehet kapni, kb. 1100 Ft. Gyulának is elmúlt tőle és Kopinak is.
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok,
bocsánat a betolakodásért, de lenne egy kérdésem.
Én még új vagyok (relative) veresegyházon. Májusra várjuk az első babánkat és a védőnő mondta, hogy válasszak gyerekorvost. Ugyan a férjem veresi de nincs képben a gyerekorvosokkal.
Tudnátok ajánlani, kihez érdemes menni?

Köszi előre is.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Fanni nem semmi! Vagány kis quados! :) Ő is köhög? Mit adsz neki?

Szilvi köszi az infót! Az efebet is meg a zuzmót is. Valószínű kipróbáljuk, mert ez az ambroxol-spiropent kombináció sem teszi meg a kellő hatást. ( a gyógyszertári lötty, a stodal és a baby luuf balzsam sem :( ) Azért holnap vissza is viszem, lássa nem ért semmit amit adott!

Eszter: én a dokinőnél vagyok, annyira nem vagyok tőle elájulva, de halottam a férfi sem jobb...sőt. Prüntyi viszont nagyon dicsérte az újat (bocs a neve nem ugrik be). A Misszióban rendel és még rengeteg szabad hely van nála. Eddig kórházakban dolgozott ha jól tudom, egyébként pesti. Volt a múltkor a baba klubban, normálisnak tűnt.

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!

Kora: Én alapból Rinathiolt szoktam, most egy helyettes doki volt bent, Ö ACC-t mondott, amitöl reggelre a gyerek kiütéses lett,igy vissza a Rinatholra, de este 7-11-ig kisebb megszakitásokkal és bealvásokkal slejmet hányt a gyerek, a végére tök sápadt volt és már félálomban is tudta a lavórt fogni amig odavittem a zsepit...

Én pont a gyógyszertári löttyöt akarom adni, a kakukkfüvest, én, a párom és a huga is felnöttünk simán azokkal, ezek az újak nem érnek semmit.
Az ambroxol fele pedig tömény nyugtató ráadásul.

A babyluufot kétszer használtunk-épp akkor kétszer volt kruppos rohama a gyereknek, igytehát azt valahogy szintén hanyagoljuk.

A Stodalt nem merem adni mert mikor kapta akkor is hányt, na hogy most attól vagy nem azt még nem merem tesztelni,majd késöbb,ha unatkozunk épp :) De viccen kivül, azt majd fogom adni késöbb, azaz próbálni.

De nappal teljesen elvan, estére ma iratunk neki köptetö-köhögéscsillapitós tabit, az nagyon jó találmány, nem fojtja el ,folyósitja de tud aludni.

Drukk,h hamar meggyógyuljatok Ti is !!!

Poén: Huligánlány linkjét itt kellett megtalálnom a veresi topicban, és egy jó közel lévö helyen tartja a foglalkozásokat, le is nézünk jövhéten.

Eszter: Én pesti vagyok, anyós kertesi, szinpatizáns topicos vagyok, majd a lányok eligazitanak doki ügyben , én az ujpesti kirendeltség vagyok :)
Vendég
 


Köszi lányok :)

Azt hallottam (a férjemtől meg anyóstól aki itt tanít és állítólag ő az iskola orvos) hogy a nőhöz nem nagyon kéne menni.
Megnézem magamnak az újat :)
Bár még nem nagyon értem miért kell most választani orvost.
Menyasszony, én meg újpestre járok nődokihoz :)

Köszönöm mégegyszer.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

Eszter: Csak nem Afanah dokihoz? Nekem Ö a dokim, nála született Fannini is.
Vendég
 


Nem, Halász Domonkoshoz járok . De Afanahot mindíg látom:)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Ildi azt nem tudom, hogy kakukkfüves volt vagy nem a gyógyszertári lötty. Mindenesetre sajna nem jött be. :(

Eszter valószínűleg jobban is jársz ha az új dokit nézed meg magadnak! :wink:

Gabi te is hogy el vagy tűnve.

KépKép
kora
 
 


Mi a Radetzkynél vagyunk. JÓ: szó nélkül kijön a gyerekhez, akár éjjel is. Rossz: midenre antibiotikumot kaptunk, pedig állítólag az utolsó esetben adja csak... Nem mondja el, hogy mi baja a gyereknek, csak kezeli.
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Bogyó,
a Radetzky az új? vagy nem?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

Eszti: A Halász egy nagyon jó arc doki, együtt dolgoztak anno a Szülöotthonban, újpesten, Ö volt a vizites doki :)

A mi dokink akkor egy kincs, nekem is Ö volt a dokim anno :)
Kijött mindig szó nélkül,hivhatjuk mobilon, 3 év alatt egyszer kapott antibiotikumot és mindig dumcsizunk :)

Menek, keltem a népet :D
Vendég
 


Eszter: a Radetzky régi doki, az újat még nem ismerjük... A gyerekdokik tudod ott vannak a lámpás kereszteződésnél.
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok,

Menyasszony,
igen, Halász nagyon jó doki, meg vagyok elégedve vele teljesen :)

Bogyó,
köszi :) Azt tudom, hogy ott a lámpás kereszteződésnék vannak. Kora írta, hogy az új a misszióban rendel,
akkor elkavarok a misszióba, kiderítem a nevét.

szép napot

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok Lánykák!

Csjúúú, jól belehúztatok :) Bocsesz.hogy elmaradtam mostanában, most csak jelet adok és igyekszem ma visszaolvasni. Anyum itt van, teszünk-veszünk, kocsi kedden begurult a garázsba :D, szupi vétel,iratokat intéztem, Andor szurin volt tegnap (70cm és 9kg!!! :shock: )

A babaképek gyönyörűségesek!!! :)

Szóval visszatérek még :D
Pusza

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


nah, visszatértem.
most anyum átvette az Andor pesztrálgatást :) nemtom most mi van vele, lehet megint érzi,hogy megyünk uszizni és ezért nyűgös :shock: de rajtam aztán nem érezhet semmit,mert én hót nyugodt vagyok :)

Eszti,
Üdv. köztünk :) jaaaj, olyan jó ez a pocakos várakozás :) én imádtam (na meg most az anyaságot)
Milyen eddig a várandósság?Tudjátok,hogy kisfiú-e vagy kislány? Merre laktok? :)

Gyerekdoki: pont most hívtam a missziót, mert én is lehet váltok. Én a nőcinél vagyok jelenleg, eddig nincs vele gondom, de mondjuk Andor nem is volt beteg eddig(lekopogom),viszont azért fontolgatom a váltást, mert most járt le a TGYÁSom és utána egy joghézagos OEP rendelet szerint kiírhat a gyerekdoki táppénzre a baba 1 éves koráig. (Kora Te tudod a storyt, neked meséltem mikor összefutottunk) Na most a dokinő engem csak 3 hétre hajlandó így kiírni :? és hát pízben nem kis különbség lenne...ezért gondoltam,hogy elmegyek az új dokihoz és kerek perec őszintén megmondom neki,hogy mi van és hogy ő kiírna-e,mert akkor váltok.
A doki neve dr. Rónaszéki Ágoston. Szombaton is rendel,szóval sztem holnap majd elugrunk a rendelés végére és megbeszélem vele.

Menyasszon,
Naggyon tuti Fanni a quadon! :D Vagány kiscsaj!
Ti is köhécseltek? Vagy jól vagytok már?
Én aztán benne vagyok egy topic taliban!!! :) Akik még betegek,gyógyuljanak meg gyorsan és szóljatok kinek mikor jó. Én sztem jelenelg péntek kivételével ráérek mindig ;)

Kora,
Jaaaj olyan cuki a kis Levid! Megzabálom :D olyan kis huncut a képeken. (meg sokszor tökre előttem van,ahogyan bámult rám mikor taliztunk :D olyan édes volt) Köhögéssel hogy álltok? Remlélem már javul a helyzet!
Jaj, Kora köszi a bókot,hogy milyen vékony vagyok :) Aranyos vagy! Sztem Te is. Bár én még magamat fürdőruciban nem olyannak látom, mint szeretném, de nyárig van még pár hónapom :)

Szilvi,
De jó,hogy tetszik az új meló! :) Örülök. Koppánynak tök jól állt a betyár jelmez! Nagyon szupi képek.

Prüntyi,
Gyógyuljatok,gyógyuljatok! nem lehet könnyű 2 betegecskével :( Szépek vagytok a képeken naghyon! :)

Rólunk: (mit nem mondtam még....mmm....kicsit sokfele jár az anyam mostanság:) )
Megemlítettem oltáson a dokinőnek,hogy Andor sokszor ha kézben van, hátrafelé feszíti a karjait. Azt hallottam,hogy többek között ez a berögzült mozdulat akadályozhatja a forgásban - és ez magyarázat is lenne arra,hogy már vagy 2 hónapja tekeredik mint egy sajtkukac, de nem fordul át hátról hasra. (a hasról hátrát is hanyagolja erősen) Szóval, mondta a dokinő,hogy vigyem el neurológushoz és esetleg elküldenek gyógytornázni vele és ez segít neki ezen a mozdulaton túljutni. Mit gondoltok erről?
Én nem tartom magam parásnak, meg nem is szeretem belehajszolni mindenféle kivizsgálásokba, nem is szeretnék semmit siettetni, de úgy gondoltam ez nem ártana neki. És igaz, lehet,hogy ezt később elhagyja (bár alapban már elhagyhatta volna és a védőnőm is azt mondta,hogy 6 hós korára azért jó ha forog) de úgy gondolom ezzel nem ártok neki, hanem csak segítek egy további mozgási szakaszba jutni, mert most itt megrekedt. (és aztán nehogy hosszasan rekedjen me,amikor meg már tényleg kell torna) Mit gondoltok? esetleg vkinek volt ilyen hasonló?
Szóval hétfőn megyünk be Gödöllőre d.u. kivizsgálásra.(még jó,hogy van mér kocsi 8) ) Aztán lehet nem lesz semmi, de az is lehet, hogy tornázni kell majd vele.

Képzeljétek, végre a mai uszira el tud jönni Szabolcsom :D:D:D Nemtom még,hogy ő fog-e Andorral úszni vagy én, de videó lesz róla. Szóval majd teszem az oldalra.
Amúgy megint kicsit bekrepált az Andor oldal: fekete-fehérek lettek a képek és ezen nem tudok változtatni :evil: nemtom még,hogy vajh az újak is azok lesznek-e. szerencsére a videót nem érinti. Szóval majd kukkantsatok be, mert majd rakok egypár újdonságot :)

Addig is most ide 2 kép:
Andor legújabb heppje,hogy amikor tetszik neki vmi, felhúzza az orrát és fintorog.Sokszor vigyorog közben, de ezen a képen inkább "ördögi" fintora van :D Kép A Fintor Kép A sikeres fintor örömében

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Sziasztok!

Gab: Eeeezek a fotóók!!! :D Nagyon tetszik !!!

A kocsihoz nagyon gratula, örülök,h már fizikailag is nálatok van!

A mászás fontos,Fannit is mászattam,mászatom a játékalagútjában a mai napig, imádja is,meg fontos is, pláne annak aki anno ugye 7.5 hósan már járt de nem mászott (Fanni). Azt csak késöbb, mikor már nem tudott jobbat kitalálni,unalmában elkezdett mászni 8)

Mi is veresre fogunk járni úszni Fannival,azaz ez már vizhezszoktatás, az úszástanulás elötti idökre, anyós ismeri egy oktatót ott, a szomszéd lánya, de nem ö oktat, hanem egy ovónő (a nagyobbakat).

Talira gyúrunk ezerrel!!!
Vendég
 


Gabi jól eltűntél! Végre itt vagy az a lényeg, azt hittem már eggyel kevesebben maradunk...

Andor-fintor: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem lehet rajta nem vigyorogni! :mrgreen:

Néztem én is az oldalt, de azt hittem az a pár kép amit megnéztem direkt fekete-fehér, de ezekszerint nem.

Mielőtt elfelejtem az új dokit Rónaszékinek hívják:
http://veresegyhaz.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=33
Itt van minden. :)

Gabi Levinél mi is elég határon voltunk, már elkezdte mondogatni a védőnő ha így marad gyógytornászhoz kell vinni. Ő nem feszítette a kezét, egyszerűen nem nagyon csinált semmit, amit meg csinált volna az meg nem nagyon ment neki, így állandóan dühös volt és utált hason lenni. (Most már többnyire hason alszik és pucsítva. :D ) A lényeg: végül elkezdett mindent csinálni elég gyors ütemben. Szerintem ennek köze van a bab méretéhez is. Igaz ilyenkor Levi csak alig több mint 7 kiló volt, de Andornál nem semmi a 9kg!!! :shock: ) Nem hiszem, hogy ártasz egy kis gyógytornával a gyerkőcnek, sőt! Ha nincs komoly szervi deformitás (ami nálatok nincs) akkor kifejezetten hasznos! :)
Gratula a kocsihoz és várjuk az uszis vidijót! :)

Mi egyébként még mindig köhögünk, ill. csak Cuci. Felhívtam a rendelőt abban egyeztünk meg, hogy várunk hétfőig addig adjam tovább. (Az ambroxolt nem fogom csak napi 1x úgy döntöttem.)

KépKép
kora
 
 


bab=baba :wink:

KépKép
kora
 
 


2 perces kép, nem hagyhatom ki :D

Kép
Vendég
 


Na most voltam védőnőnél, odaadta az új doki névjegyét. Látom közben írtátok már, köszi :) majd a tanácsadáson le is csekkolom.

Gabi,
igen tudjuk, fiú és Álmosnak fogják hívni.
Jól viselem, leszámítva a görcsöket és keményedéseket, ami miatt feküdnöm kell állandóan.

Aranyosak a babák :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


hát igen, jól eltűntem :oops: úúúgy mennek a napok. De KOMOLYAN gondolok ám rátok és hiányoztatok is már ,csak valahogy most nem gyütt össze... :)

Menyasszon,
Naggyon tutkó a kis FAnni buddha :D:D:D

Most még alszik Andor (lekopogom), jó lenne ha még 3ig aludna. Olyan fél 2kor aludt el. így kialudná magát uszira és az nem lenne indok,hogy fáradt. De hát majd kiderül :)

Kora,
igen,azzal nekem sem lenne "najom" ha nem akarna még forogni Andor, de ő ezerrel tekeredik már régóta (amit már írtam is) és télleg lehet a kezecske a ludas, mert az meg ellenfeszít és ezért nem tud átfordulni.
Nem izgulok vagy ilyesmi ezen. Hisz baja nincsen, ez tényleg csak segíthet neki.

Menyasszon,
Ez tök jó,hogy Fanni legalább utána mászott!!!! Ez nagyon fontos. Én most Andor kapcsán olvasgattam ezerrel ezekről (okés azt tudtam,hogy ugye azt mondják,hogy nem jó ha kiamarad a mászás) de most találtam egy jó cikket, ahol igenis ez írják, hogy ha nem is mászik a baba, akkor utána is nagyon fontos,hogy olyat játszon, amiben mászik.
Próbáltam fejtegetni,hogy Szabolcsom gerincsérv gondját és: sztem lehet köze ahhoz akár, hogy ő Nem mászott,hanem rögtön feléllt. (azt nemtom,hogy később mászott e játékból eleget) Lányeg,hogy pont ezt olvastam,hogy ugye a mászás is fontos,hogy kellőképpen megerősödjenek a porcok,gerinc stb. minden ami szükséges ahhoz,hogy 30-40 évesen nem legyenek gerinc problémák.
Neki ez mondjuk az intenzív futástól jött ki anno, de van akinek ugye nem okos ez gondot. Szal lehet van összefüggés akár.
Kérdeztem anyukáját,hogy ő tartotta-e így a kezét anoo, gondolván,hogy lehet ezért nem mászott, mert akadájozta magát a mozgásban és később meg már elég nagy volt,hogy felálljon. Anyós azt mondta,hogy nem volt ilyen de Szabolcsom azt mondja,hogy ki tudja jól emlékszik-e, mert most belegondolván, ha ő pingpongozik,akkor szokta hátrafeszíteni pontígy a karját, mint Andor (amelyikben nics ütő)....érdekes....
nah jól van...kicsit belemélyültem :D:D:D bocsesz

Remélem már jön a tavasz és vége lesz a nyavalyáknak és akokr össze tudunk majd azért járni :)

Most megyek, készülődök, mert lassan kajálnia kell Andornak és irány a víz :D
(nem ígérem 100%ra de este szeretném feltenni a videókat :) - youtube-ra is lehetne ugye,de Szabolcsom nem szeretné, mert ott mégis könnyebben bárki hozzáfér, az Andor oldalt meg az nézi aki tudja a címet...bár,hogy nekem itt fent van a link... 8) bárki megnézheti szintén, nah mindegy)

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


"najom" = "bajom"

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Gabi,
elfelejtettem válaszolni a merre laktok kérdésre :) a hegyalja utcában.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


uhh, most látom,hogy jól elgépelgettemdolgokat :? Bocsesz, de értitek ugye :D

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Jézusom!!! bocsesz : akadályozta :oops: :oops: :oops: :oops:
(annyira siettem,hogy befejezzem Andor ébredése előtt, de jól össze-vissza lett az egész)

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Megygyütt az esti járat :D

Tök jó volt az uszi. Most már nem sírt Andor, de azért a végére elfáradt. rágta a kezét, olykor szopizta is.
Volt most az oktató csajszinál vizi fényképező, és 2-3 órán fog fotózni,amiket majd meg lehet venni. Ma is csinált 1-2-t, tök jópofa látni így a víz alatt. :D
Remélem tud még majd jönni Szabolcsom és akkor már ő viheti uszizni. Most fotózott.
Csinált egy rövidke kamerázást is, de nem a legjobb. Meg azt mondta,hogy azért hagyta abba a kamerázást, mert nagyon párás volt a levegő bent és nem volt jó a kép. Azért sztem nézhető. Majd legközelebb kamerázok még ;)

Most akkor pár kép ide (ha nem baj)mert ide gyorsabb feltennem,mint az oldalra és a videót meg még át kell szerkeztenem.
Holnap meg valahova el szeretnénk menni kocsival (Visegrád, Esztergom...) kirándulni egyet vagy ilyesmi.

Jóccakát mindenkinek! :)

Kép A fintor megint megvan Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Sziasztok! Kép

Gab: Nagyon jók a fotók!!!Örülök,h jól éreztétek magatokat uszin!
És nagyon csini vagyol :)

A gerinc dolog érdekes lehet, mert én sem másztam, és nekem nagyon para a gerinc-derék,stb részem! Monjduk én a matekhoz is tök hülye vagyok és azzal is kapcsolatban van állitólag.Szóval nagyon fontos a mászás,az biztos.

Igazából az az érdekes, hogy alapvetö infókat úgy kell kutatniuk az anyukáknak, anno erre lett pedig kitalálva a védőnö, aki nálunk speciell 2-től 5 hós korában volt Fanninak utoljára, máshol ennyit se látják,pedig neki kell tudnia és figyelnie a mozgásokat,stb.

Azt,hogy én tudtam,h mászatni kell egy dolog, de sokan nem tudják és a kutya nem segit nekik.

Gyönyörü,nagy baba Andor, Fanni 6 hósan 11 kg volt és 75 cm :D

Boldog Féléves Fordulót Andornak !!!!

Kép
Vendég
 


Nagyon jók az uszis képek! Andor micsoda fejeket tud vágni!!!! :lol: :lol:

Ja ja a mászás fontos, én úgy tudom, hogy az egyetlen mozgásfajta amikor a két agyféltek "összedolgozik". Pont ez a lényeg. Ahogy hallottam később, már nagyobb korban, a mászás hiánya okozhat akár beszédbeni vagy tanulási rendellenességet is.
Mi is Levivel szoktunk négykézláb kergetőzni.

Hol van a hegyalja utca?

Igazából most csak ezért:
Andornak boldog félévest tegnapra! :)
Kép
Megyek, mert ha jól hallom a veszélyben a cd!!!!!

KépKép
kora
 
 


Menyasszony teccetős a kép amin alszotok Fannival!!! :)

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntést!!! :)
Most én is csak gyorsan benéztem, mert mindjárt megint útrakelünk.
Tegnap a kiránulás elmaradt, mert akkora volt a szél,hogy Andort majd kifújta a babakocsiból. Helyette meglátogattunk egy haverpárt és elmentünk az Ikeába venni egy fa ládikát Andor játékainak.
Ma meg elugrunk egy másik háverhez, akiknél nemrég született kisbaba :) Szóltak,hogy menjünk ma, szóval Andor most szokhatja az utazgatást, másoknál levést ("levést" csjú de hülyén hangzik :D kicsit inkább angolos a szerkezet, nem? mondunk egyáltalán ilyet magyarul? :oops: :D )

Menyasszon,
Nekem is nagyon tetszenek a kis képek,amiket feltettél :)

Szép vasárnapot mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Sziasztok!

Fanni leányzónak NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KíVÁNOK!!!

Most csak ennyi, majd jövök :)

KépKép
KépKép
gabolino
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?