Anett, utólag is boldog születésnapot kívánunk!
Viki, mi is János-házban lakunk, és pár hete hallottam, hogy még van 3 eladó lakása valahol itt a lakóparkban. Azt nem tudom, hogy ez mennyire update információ volt, de ha gondolod, megadom a számát, hívd fel és nyugodtan hivatkozz rám!
Ja, és mi holnap fél10-re megyünk Vikihez, ha itthon leszel, gyertek el velünk cipőt nézni!
Judit, szerintem biztos, hogy nincsen nagy probléma Zorka járásával, maximum csiszolni kell rajta egy kicsit... Szerintem Viki nagyon jó szakember, a mozgáscentrumban ő a dévényes, de mellette vannak szenzomotoros trénerek, masszőrök, stb, és minden gyereknek olyan mozgásformát, terápiát javasol, ami neki a legjobb. Mi most kezdünk majd el hozzá csoportos babatornára is járni, ami van nagyobbaknak, ovisoknak is.
Egyébként örülök annak, hogy már hárman is bejelentkeztetek hozzá, mert szerintem ez egy tök jó, ingyenes lehetőség arra, hogy meggyőződjetek arról, hogy alapvetően minden rendben van a gyerekekkel!
Szandra, itt a környéken sajnos nem tudok ilyen helyet
. Mi van nálatok, hogy lezárták az utcátokat?
Katus, irigykedünk, nagyon klassz helyeken jártatok! Egerszalók annak idején nekünk is kultikus helyünk volt, de mióta szétverték, nem mentünk arrafelé... Szerintem így elvesztette a varázsát, ami miatt annak idején érdemes volt oda elmenni....
Adri, gratulálunk a fogakhoz
Ilyen sérülések még biztosan lesznek később is, egyszerűen nem tudod kivédeni őket. Marci is ma reggel úgy fejbe vágta magát egy fadobozzal, hogy most szép kis monokli van a szeme alatt
. Ezt már máskor is eljátszotta, és csak remélni tudom, hogy a második-harmadik eset után már nem próbálja meg többször....
Mi szerencsésem kigyógyultunk a hányós-hasmenéses vírusból, de átment az egész családon - sőt, szerencsétlen apósom is elkapta, aki eljött nekünk segíteni, és miután hazament, anyósomat is megfertőzte
.
Szóval mi meggyógyultunk, és így (orvosi engedéllyel
) el tudtunk menni hétvégén a cimborákkal donovalyba egy kicsit síelni - illetve Péter snowboardozott, mi pedig Marcival addig sétálgattunk, nézelődtünk, klassz idő volt. És nagyon jól esett egy kicsit végre kimozdulni itthonról
Néhány fotó: