Sziasztok!
Mostanában úgy kapkodtam a hozzászólásokban...hátha most alszik még Törpilla. Voltunk tornán, kifáradt.
Nem kaptunk házit, mert olyan ügyesek vagyunk!!!!
Hasról hátra fordulunk 2 irányba (gyönyörűen), és fogjuk a 2 lábunkat - néha oldalra dőlünk így (ebből lesz a hasra fordulás állítólag).
Marek! Letöltöttem a babaszakácskönyvet (google kidobta), köszi a tippet. Még csak belenéztem, majd kinyomtatja Apa.
Kaki-ügy: abban is lehet valami, amit itt mondtál: este egyszerre rengeteg kaja leterhelheti a beleit. Próbáltad napközben többet etetni? Persze ha nem kell neki, nincs mit tenni...
Várjuk a mai híreket, szorítunk!
Nyugtonmalac! Nagyon örülök, hogy meggyógyultál! Lesz még tali, Ti is ott lesztek!
Nem semmi, hogy dolgozol hamarosan. Én filózok, nyáron talán heti 1 napot bevállalnék, még nem tudom. De akkor csak Anyumra hagyhatnám Dorkát (vagy a páromra). A bölcsibe 1,5 éves kor alatt nem veszik be, de inkább 2 évesen szeretik (2010-re be vagyunk írva már régóta
)
Én Apa nélküli talira szavazok, 2 okból: 1. a pasik nem biztos, hogy kijönnek egymással, és akkor ők talán hamarabb haza akarnak jönni - ezen persze focimeccs és egy kocka sör segíthet
(egyik legjobb barátnőm férjével voltunk így, elég feszengős volt a négyes találkozás, inkább maradtunk a csajosban) 2. hétvége hármunké, Apa keveset van a lányával, szerintem jobban örülne, ha nem olyankor akarnék talira menni (ha ő nem jönne)
De többség dönt természetesen. Ez csak az én véleményem. Én szeretek csavarogni Dorkával kettesben.
Ildi! Gratula a 2. fogacskához! Biztosan ezért volt a nátha. (ilyenkor gyengébb az immunrendszer)
LKata! A prevenar Dorkát is kicsinálta mindig. Még másnap is volt 37,6 (leszámítva). Hátha ez a baja Norbinak. Vagy csak a tavasz. Plusz a fogzás.
Komp: mi sem veszünk. Habtapi jó, játékok vannak, küzdjön.
HT kérdésem azokhoz, akik 6 hónapos korig várnak: Ti megvárjátok amíg ülni tud a baba megtámasztva?
Nyugtonmalac! Magánbölcsibe hozatni kéne a kaját, akkor nem kell minden engedély a konyhához! Csak melegítő konyha, az nem vészes.
Volt amúgy az egyik Baba magazinban pont erről szó - házi ovi. Lehet otthon csinálni, kell:
20 nm szoba, amit a család nem használ. Nyitott polcok, játékok, altatáshoz is hely. Azt hiszem 5 gyerek lehet egy felnőttre. Nem emlékszem pontosan a pénzre, de az megmaradt bennem, hogy amit az Önkormányzat ad, az k.vára nem elég (rezsi+ 1 ember bére, járulékai, stb.), ezért kellene kérni plusz pénzt jócskán. De ami durva: nem követelmény óvópedagógus végzettség. Pedig szerintem az nagyon fontos óvodás korban (énekek, mondókák, számolás, fejlesztés). Azt hiszem valami tanfolyam van hozzá, dehát az nem ugyanaz.
Na megyek, nyüszi van. És a nap is kisütött! Lehet menni sétálni!
Jajj, még valami: van a könyvküldözgetős piramis játék. (Te egynek küldesz könyvet, hatnak levelet, és kapsz a végégn 36 könyvet).
Elküldhetem valamelyikőtöknek? Nagyon megköszönném, mert egy fősulis barátnőmtől kaptam, és kiderült, hogy szinte minden ismerősöm már benne van, szóval nekik nem tudok küldeni levelet. Jól ráfaragtam.
Hátha páran még nem kaptatok!