Új privát üzeneted érkezett!

Marek!Te nem is adsz semmi mást Borinak tejen kívül?Nekünk is sokáig gond volt a kakival aztán elkezdtük a gyümiket és minden nap van normális kaki.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Kata
Nem adok semmi mást, és hat hós koráig nem is szeretnék.

marek
 
 


Marek: rátok mindig lesz időm :) csak a webre nem hiszem... :(

Drukkolok, hogy ne kelljen tápszereznetek! De ha kell mégis, ne törje össze a szíved :( ++++++++++++++++

Kata: Projektmenedzser vagyok, és Bori velem fog dolgozni :) Semminek nincs vége, csak a szegénységnek :D :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 

 
 

Jajj, még egy hír: Lehet hogy a házunkban egy magán bölcsi fog nyílni :D HURRÁ!!!!

Használhatnánk a játszóterét, és kedvezményesen járhatnánk oda!

Tudjátok mekkora üzlet van a magán bölcsi nyitásban??? Ha lenne pénzem, és ebbe fektetném. De nincs :(

Nincs a kerületünkben annyi bölcsödei férőhely, mint amennyi kellene, és magán bölcsi sincs sok....
mindig 3xos a túljelentkezés... és a mi kerületünkben az önkormányzat támogatja a gyerekeket 50eFt fejdíjjal, így csak 30 eFt a magán bölcsi/ fő... Mikor Lilivel kerestem bölcsit mert az állami nem vette be, nekem meg munkába kellett állnom... akkor 90eFt/ gyerek volt a legközelebbi ajánlat :shock:

És marha messze volt tőlünk! :S

Na mindegy

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Nyugtonmalac
Jó, hogy lesz ránk időd munka mellett is?

Ez a nyolc óra egyébként mit jelent? Akkor dolgozod le, amikor akarod?
És milyen projekteket menedzselsz?

A képeket nem lehet úgy megoldani, hogy mindenki felpakolja a saját képeit? Aki mrg nem rakja fel, az úgy járt. Meg akár a hasznosakat is lehetne úgy bővíteni, hogy ha találunk valamit, akkor odafeldobnánk. Mondjuk most jár a szám, de nem is tudom, hogy kell csinálni az ilyesmit... :lol:

Régen én is magánbölcsit akartam nyitni. De pénzem nekem se volt... :lol:

marek
 
 


Sziasztok,
gyors bekukk, először is, juhéééé, Nyugtonmalac, szia és de jó, hogy jöttél és hogy jobban vagy! 3 napig 40 fokos láz, te szegény, nem semmi :? Remélem a két kicsi is hamar meggyógyul, rossz volt tudni, hogy ennyire betegeskedtetek :cry:
A melónak örülök, de hogy dolgozik majd veled Bori? Otthonról?
Honnan tudod, hogy olvassák a honlapunkat? :lol: Poén :lol:

Marek - drukkolok majd, remélem nem az lesz tényleg, hogy tápszer az anyatej helyett! Képeket még tegyél fel persze, nagyon jó nézegetni, ha már nem lehettünk ott! :roll:
Nem, nem vagy felelőtlen, ha nem egyezel bele, hogy elvegyék a tejet Boritól, ez tök normális anyai reakció és én is kivoltam emlékszel, amikor anno a gyerekdoki 2 napig tápszerezést ajánlott (nem is csináltam és milyen jól tettem, nem is volt már sárga, emlékszel ugye?). De egyelőre ne szaladj ennyire előre, holnap kiderül, majd írj rögtön, de drukk-drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szoptatókendő - kemény, nálunk röhej lenne, mert néha úgy telibehány a gyerek engem is, magát is és a textilpelenkát is, hogy legalább 10 db ilyen kendő kéne :shock: Miket ki nem találnak amúgy, hihetetlen, hogy hány bőrt akarnak leszedni az anyukákról :evil: :roll:

Marek, kérdezted a fordulást, hát igen, hirtelen fellángolás volt, mert azóta nem csinálta :roll: Sokat hasaltatom, próbálom mutatni neki, hogy hogyan forduljon (néha ténylegesen fizikailag is, hogy én is forgok :lol: ), de egyelőre nem akarja. Hátáról stabilan befordul oldalra, de nem fordul tovább, eddig kétszer csinálta, hogy a hátáról hasra fordult és ugye hasról hátra többször, de már régóta nem. De nem aggódok, Lotti nagyon kis virgonc, menni fog az neki majd.

Kata - a kakija nem változott a fog miatt, hála a nátha is múlóban, sőt, ma már szinte nem is folyt a nózi, de azért egyszer még porszívóztam neki.
Zsófi tic-tac :cry:

Szöszke - nyugi, ebben a korban már tök normális az, ha kevesebbet hízik a baba, sőt, ha egyik hétről a másikra semmit, az se baj szerintem. Nagyon szép súlya van Gergőnek és boldog baba, gyarapodik folyamatosan, úgyhogy nincs ezzel gond!

Bettyna - én megkérdeztem Zolit, lenne-e kedve ilyen talihoz, ahol lenne kispapa is, ő benne van :lol:

Bocsi, ha valakire nem reagáltam, de mindjárt elalszok, megyek dölök el, jó éjt mindenkinek, fejőlányoknak kitartást :wink:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Gyors bekukk lefekvés előtt

Nyugtonmalac!!!!!! De jó, hogy újra itt vagy!!!! Úgy hiányoztál!!!! Jó, hogy már nincs lázatok és remélem hamar meggyógyultok! Ugye Szabi cipői is megjöttek, csak kifelejtettél bennünket? :oops: Ha egy szer megmutatnád legalább 2-3 emberkének közülünk, hogy kell bővítgetni a honlapot, át tudnánnk vállalni és az is jó ötlet, hogy a havi adatait képeit mindenki maga írja be. Kéne egy jelszó, amivel csak mi tudnánk belenyúlni a szerkesztésbe. A köv. tali úgy néz ki hozzánk szerveződik Tatára. Onnan már nem hiányozhattok. Tudnál csinálni egy szavazótáblát, hogy kinek mi jobb a hétvége vagy hétköznap apás vagy szingli, batyus vagy nem... stb.

Marek - Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok!!!!! Én nem biztos, hgoy hagynám, hogy elvegyék a tejcit. Inkább utánajárnék, milyen következménye lehet, ha az a bűnös és mégis szoptatsz. És ha az nagyon megggyőző, akkor legyen. Egyébként meg már csak pár hét és 6 hónapos lesz Bori.

Bocs, a többire majd holnap, álmos vagyokk.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Marek, nekem egy Isoprinosine kúrát kellene végigcsinálnom a hpv kapcsán, de akkor el kellene választanom Gergőt, amit teljes mértékben visszautasítottam. Különben hétfőn tudom meg végre a szövettani eredményt. Izgulok nagyon. :?
A dokim nem kecsegtetett semmi jóval. :(

Kata 84, van elég tejem, csak Gergő nem szopizott rendesen a héten. Ami szerintem meglátszott a gyarapodásán. 5 dkg

Nymalac, de jó, hogy jöttél!
Világosíts föl, hogy milyen anyagi tőke kell egy magán bölcsi nyitásához?

Kép
szöszke
 
 


sziasztok lányok!

egy gyors bekukk -sajnos nincs időm mindent visszaolvasni - tegnap jöttünk este haza Sopronból, majd a mai nap kipakolással telt, és egy kis rendrakással.

Nagyon jók a képek a taliról, és sajnálom, hogy nem lehettünk ott!!!!!!!!! :cry:
Tök jó lett volna néhányotokkal személyesen is találkozni! Majd a legközelebbi alkalommal!

Mi amúgy jól vagyunk, a pihi is jól sikerült, bár az idő nem volt valami jó, végig brús, esős időnk volt. Ettől függetlenül jól éreztük magunkat így együtt. Marci annyira hozzászokott, hogy velünk van, hogy tegnap 2 órát üvöltött a kiságyban mire elaludt. Ilyet még sosem csinált! Alig bírtuk megvigasztalni.

Most megyek, mert hulla vagyok, majd még jövök. Mindenkinek jó éjszakát!

Kép
kincs27
 
 


és néhány kép:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
kincs27
 
 


Marek: a képekre lehetne azt csinálni, hogy egy egyszerű képfeltöltő oldalt használnánk. És annak az elérhetőségét linkelném a fő oldalra.

Lehet szavazni, hogy hova regisztráljunk :)

A hasznos az nehezebb, mert ahhoz több html lapot is meg kell szerkeszteni. Ha valaki tud weblapot alapszinten szerkeszteni, annak meg tudom mutatni, és akkor már csak annyi lenne a dolgom vele, hogy feltöltsem a jelszavammal... :D Erre mindig maradna időm :)

De lehet meg kéne kérjem a hugomat, hogy segítsen programozni egy olyat, hogy pw-el fel tudjátok vinni a havi státuszt! De jó lenne!
Nem tudom, lehet e ilyet....

A 8 óra azt jelenti, hogy 8 órára kapom a fizut, és a munkám legyen elvégezve :) Ez jól hangzik, de néha annyi projektem van, hogy megszakadok. Ugyanis sok mindent tudok már csinálni, mint PM, de nemet mondani még nem nagyon :(

Időm úgy lesz, hogy amikor csak tengek lengek a gép körül, akkor nem a recepteket túrom majd, hanem titeket olvaslak :D

Más a kávéját szürcsögi majd, mi Borival itt leszünk... és még vannak esti fejések is :) Bár ez a betegség jól hazavágott :(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Ildi: kb fele időt a cégnél töltjük majd Borival... Háti baba, meetingekre nem jön be :)

Másik fele időt itthonról, játszótérről, strandról... :) dolgozzuk majd le ;)

A honlapunknak statisztikai figyelője is van... :) innen is sejthetem, de sok visszajelzést kapok :P

Terjed a híre :)

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a hiányolást, üdvözlést a visszatérés miatt :) Nagyon jól esik :)

Remélem, nem tűnünk el még egyszer ilyen okokból :S

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


SzBettyna: véletlenül maradtatok ki! A Ti kis cipőtök is itt van :) Naná! együtt ugatnak a kutyusaitok Boriéival, mert ők a legkisebbek a csapatban :P Nagyon kajlák még :D Bori már viselte is ma az övét, és nagyon jó cipő! Hiába nagy még rá, mégis jó rá! Olyan kényelmesnek tűnik :P szupi!

Mikor jöttök érte? :D

A talis oldalt majd összehozzuk, jó, és akkor ott lehetne az infókat gyűjteni... A szavazatokat meg gyűjtöd mondjuk te :)
Jó lesz?

Csajok, Ti is nagyon hiányoztatok ám! Bár pár lánnyal tartottam a kapcsolatot a rendelések miatt betegen is, de az mégsem volt az igazi...
Örülök, hogy újra van erőm itt lenni, és annak is, hogy a liliputis rendelés lefutott, mert nem semmi munkám volt benne :)

Amúgy már látszanak az új árak, de vannak gyönyörű új cipőik... Ha megnőnek ezek a kis lábak... anyuka legyen a talpán, aki ellenáll nekik :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Szöszke: gondolom marha sok pénz egy ingatlan bérlésére , kaucióval meg ilyesmi, meg munkabér fedezettel x hónapra előre, meg ilyesmi... működési engedély hegyek, mert rengeteg engedély kell....

Ha mi csinálnánk magánbölcsit a 13 kerületben, Linh lehetne a gyermekorvosa :D a bölcsinek :) én lehetnék diri :D :oops: Mert a legjobban ahhoz értek, hogy kitaláljak dolgokat... Kell még szakácsnő, meg gondozónők, meg még egy csomó mindnki... :) Azt hiszem a pénz ügyi dolgokkal sem lenne gond, vannak bank szakmában dolgozó topik anyukáink, és pedagógusunk is van :D igaz? :P
---- ez poénkodás volt -----


Mellesleg belefolytam egy waldorf suli alapításba is... persze csak távolról szemlélődöm, mert nincs időm rá... De nagyon izgi, és még nem dobtak ki az alapító brigádból :)

Na mindegy nem ragozom túl....

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Nahát Marcika milyen helyes kisfiú! :) Puszika neki!

Na megyek aludni, kész a fejés, és nagyon fáradt vagyok!

Puszi!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Na, mire visszaolvastam Norbi felébredt. :? Próbálok gyors lenni.

kincs...nagyon édi Marci, helyes formás kis popója van, mintha a fiamat látnám! :lol:

Szöszke...ne aggódj, most Norbika nem is hízott 10 nap latt egy grammot sem, előtte meg 2 hét alatt hízott
45dkg-ot. Most 7.04 kg.
A doktornő szerint ez nem gond, lehet hogy akkor kaki elött volt most meg kaki után :wink: Nem?
Nagyon hullámzó a kicsik gyarapodása.

Veronika...durva amit meséltél, remélem nálunk nem lesz semmi baj! :( Volt már ilyen.

RÓLUNK: Köszönöm a hozzászolásokat, elmeséltem a doktornőnek hogy milyen nyűgös és nem szopizik, tápszert
sem nagy kedvel eszi!
Megvizsgálta, de semmit nem talált, ínye elég duzzadt, nagyon nyálzik, ezt megjegyezte.
Tegnap kaptam kölcsön egy mellszívót, így leszívtam a mellem, megkönnyebbültem. :)
Norbi ma se elég aktív, csak 2-3 percet szoptott :roll:
A doktornő szerint lehet meg fog nekem jönni, azért nem kell a cici, de én semmit nem érzek. :?
Megkaptuk az Prevenar oltást, szegénykémet 2x szúrták meg, mert a doktornő az elsőt egy érbe szúrta,
és telement az ampulla vérrel!Jól elcseszte.
:shock: :shock: :shock: :( :(
Szegény kicsinek így újra megszúrták a lábát! Úgy sírt! :cry:
Szerintem ma hőemelkedése lesz mert már elöbb is 37 felett volt(leszámítva) 37,5-nél adok neki kúpot! :(

NyMalac...Gratulálok a web lap híréhez, ez főleg a te érdemed! :lol: :lol: :lol:
Sajnálom hogy kevesebbet leszel.Most is nagyon hiányoztál.
Nagyon örülök hogy jobban vagytok! :D
Azt meg lehetnek csinálni, hogy ne vegye el sok idődet a kép felrakás, hogy mindenki csak
heti egyet rak fel max. Hmmm? Vagy hülyeség? :oops:
Azt tök szupi hogy a Borit nem kell hanyagolnod a munka miatt. :lol:

Magánbölcsi....tök jó! Sajnálom hogy felénk nincs ilyen, s ha lesz is baromi drága lesz.
Mert szó van róla hogy lesz bölcsi, de 12 férőhelyes :roll: Szerintem az nagyon kevés. :?

Ha lenne normális bölcsi lehet mennék dolgozni a kicsi 2 éves kora körül, főleg hogy most anyukámnak sincs állása. :(
Már két hónapja nem kapott fizut, a görög tulaj (az a barom, szemét, kizsákmányoló állat :twisted: )
úgy lelécelt, hogy még iroda sincs ahová beadhatnák a rendkívüli felmondást. :twisted:
Bocsi.... :oops: ha kissé nyers voltam, de leég nehéz helyzetbe került több száz ember miatta. :(

Na, mennem kell mert Norbika kezd nyafizni.

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Jelentem: kint a második fogunk is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az alsó mellett jött ki a másik, el sem hiszem, hogy ilyen hirtelen jött egymás után,
na megyek altatni :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Nem voltam, mert aposom hazament, gyerekek betegek (voltak), alig birom osszekapkodni magam :? Ma Zsolti mar ment oviba, de meg nincs teljesen helyrejove, o a szokasos legcsohurutjat hozta, Mikinek torokgyulladas, szerencsere mindketten kilabalni latszanak belole laz es antibigyo nelkul :roll: :)

nagyon sokminden volt itt kozben, nem tudok mindenre reagalni.

tali: nagyon jo lehetett, olyan helyszint nem lehet osszehozni, h nekunk is jo legyen :( Pedig ugy megkivantam :o Nagyon jok a kepek, annyira vidam jelenseg ennyi baba egy helyen :D Ezt en akkor tapasztalom, amikor baba-mama tornara megyunk, ok is annyira elvezik a tarsasagot :wink:
Nincs kedvetek Csikszeredaba jonni? Esetleg Oxfordba? :P

Eva!
Csini vagy, minden no alma, h 4 gyerek utan ilyen legyen :wink: Csodalom, h a csalad mellett meg kutyamentesre is van energiad! Aron aranyos Dorka hintajaban :wink:

Marek!
Nem hiaba erzed igy, az orvosoknak az a dolguk, h talalgassanak, ha nem tudjak a pontos diagnozist, neked pedig, h Bori erdekeben cselekedj :wink: Bar nem tudom, h mennyire sulyos az a kaki dolog :roll: Meg mindig veres? Zavarja Borit?

Nymalac!
Orulok, h visszajottel, es ti is a gyogyulas utjan :) Nem tudom milyen lehet a 3 :shock: nap 4o fokos lazzal, mert nekem ilyenem nem volt... Szegeny, mi meg pont akkor nyaggattunk teged a rendelesekkel es barataival :oops: Valamiert nekem ez nem akart osszejhonni, eleg sokat mergelodtem rajta, lehet, h ez jel es abba kene hagyjam, de nem tudom :P Ne haragudj, h az utolso uzidre mar nem valaszoltam, de kivoltam... Epp mindent megmozhgattam, aztan kiderult, h potyaba :x De teljesen ertheto, h visszavontad, csak igy en, mi hoppon maradtunk :roll: Jelzem azota is probalkozunk, csak EGYSZERUEN NEM AKAR EZ OSSZEJONNI NEKUNK :evil: nem fogadnak el egy kartyat sem, nem tudom mi a bajuk :twisted: Pedig annyira kene most, h megyunk parajdra egy hetre. Aztan meg az utazashoz stb. No meg meg lenne oldva az ajandek a keresztelokre

Bocsi, nem akartalak ezzel untatni, csak kikivankozott belolem, kesz, el is szallt a rosszkedvem :)

Jo hir, h a doki ujra megnezte Mikit, es mar nem olyan biztos, h muteni kell. Ez nagy megkonnyebbules lenne, biztosat viszont csak aprilis vegen tudunk majd :roll:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Ildi!

Gratula a fogacskahoz! :wink: hatha most mar megpihen Lotti, es elmulik a natha is

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Kincs!

Marci komoly nagyfiu! :wink:
Csodalkoztam, h hallottal parajdrol :o

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Nymalac!

teljesen ertheto, h nem tudsz majd foglalkozni az oldallal. En sajnos nem ertek hozza, de ha jol elmagyarazod, talan fel tudjuk tenni a kepeket. csoda, h eddig birtad :o

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Bangham, utoljára 2005-ben voltam Csíkszeredán. :( Gyönyörű az a környék! Sok Wass Albert könyvet olvastam régebben.

Nymalac, tényleg bonyolultnak tűnik a magánóvoda alapítás. :shock: Nekem egy könnyen elérhető bébiszitter szolgálat is eszembe jutott már. Akik nem házhoz jönnek, hanem le lehetne adni a gyerkőcöt pár órára minimális óradíj fejében. Sok anyuka egyszerűen nem tud kimozdulni, mert nincs kire hagynia a gyereket, amíg ő elszalad ide-oda, ahová a babakocsi nem fér be.

Kép
szöszke
 
 


Szoszke!

Nem is volt az olyan reg! Nekem eletem talan legszebb eve volt: akkor jottem ossze a ferjemmel, eskuvo, eletem nagy alma, India Zsoltival a pocakban :roll: :D Gyorsak voltunk, mi? :lol:
Wass Albertet en is olvastam, van benne valami, de nem lettem kifejezett fun :roll: Ezt azert mondom igy, mert Wass Albertet egyesek szerint csak imadni v gyulolni lehet :?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Sziasztok!

Mostanában úgy kapkodtam a hozzászólásokban...hátha most alszik még Törpilla. Voltunk tornán, kifáradt. :lol:
Nem kaptunk házit, mert olyan ügyesek vagyunk!!!! :lol:
Hasról hátra fordulunk 2 irányba (gyönyörűen), és fogjuk a 2 lábunkat - néha oldalra dőlünk így (ebből lesz a hasra fordulás állítólag).

Marek! Letöltöttem a babaszakácskönyvet (google kidobta), köszi a tippet. Még csak belenéztem, majd kinyomtatja Apa.
Kaki-ügy: abban is lehet valami, amit itt mondtál: este egyszerre rengeteg kaja leterhelheti a beleit. Próbáltad napközben többet etetni? Persze ha nem kell neki, nincs mit tenni...
Várjuk a mai híreket, szorítunk!

Nyugtonmalac! Nagyon örülök, hogy meggyógyultál! Lesz még tali, Ti is ott lesztek! :lol:
Nem semmi, hogy dolgozol hamarosan. Én filózok, nyáron talán heti 1 napot bevállalnék, még nem tudom. De akkor csak Anyumra hagyhatnám Dorkát (vagy a páromra). A bölcsibe 1,5 éves kor alatt nem veszik be, de inkább 2 évesen szeretik (2010-re be vagyunk írva már régóta :D )

Én Apa nélküli talira szavazok, 2 okból: 1. a pasik nem biztos, hogy kijönnek egymással, és akkor ők talán hamarabb haza akarnak jönni - ezen persze focimeccs és egy kocka sör segíthet :lol: (egyik legjobb barátnőm férjével voltunk így, elég feszengős volt a négyes találkozás, inkább maradtunk a csajosban) 2. hétvége hármunké, Apa keveset van a lányával, szerintem jobban örülne, ha nem olyankor akarnék talira menni (ha ő nem jönne)
De többség dönt természetesen. Ez csak az én véleményem. Én szeretek csavarogni Dorkával kettesben. :lol:

Ildi! Gratula a 2. fogacskához! Biztosan ezért volt a nátha. (ilyenkor gyengébb az immunrendszer)

LKata! A prevenar Dorkát is kicsinálta mindig. Még másnap is volt 37,6 (leszámítva). Hátha ez a baja Norbinak. Vagy csak a tavasz. Plusz a fogzás.

Komp: mi sem veszünk. Habtapi jó, játékok vannak, küzdjön.

HT kérdésem azokhoz, akik 6 hónapos korig várnak: Ti megvárjátok amíg ülni tud a baba megtámasztva?

Nyugtonmalac! Magánbölcsibe hozatni kéne a kaját, akkor nem kell minden engedély a konyhához! Csak melegítő konyha, az nem vészes. :lol:
Volt amúgy az egyik Baba magazinban pont erről szó - házi ovi. Lehet otthon csinálni, kell:
20 nm szoba, amit a család nem használ. Nyitott polcok, játékok, altatáshoz is hely. Azt hiszem 5 gyerek lehet egy felnőttre. Nem emlékszem pontosan a pénzre, de az megmaradt bennem, hogy amit az Önkormányzat ad, az k.vára nem elég (rezsi+ 1 ember bére, járulékai, stb.), ezért kellene kérni plusz pénzt jócskán. De ami durva: nem követelmény óvópedagógus végzettség. Pedig szerintem az nagyon fontos óvodás korban (énekek, mondókák, számolás, fejlesztés). Azt hiszem valami tanfolyam van hozzá, dehát az nem ugyanaz.

Na megyek, nyüszi van. És a nap is kisütött! Lehet menni sétálni!

Jajj, még valami: van a könyvküldözgetős piramis játék. (Te egynek küldesz könyvet, hatnak levelet, és kapsz a végégn 36 könyvet).
Elküldhetem valamelyikőtöknek? Nagyon megköszönném, mert egy fősulis barátnőmtől kaptam, és kiderült, hogy szinte minden ismerősöm már benne van, szóval nekik nem tudok küldeni levelet. Jól ráfaragtam. :cry: Hátha páran még nem kaptatok!

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Peva - engem most szervezett épp be Bettike ebbe a könyvkukacsba :lol:

Én úgy tudom, hogy 6 hónapos kor után már nem elég az anyatej kizárólag, úgyhogy el kell kezdeni a HT-t, viszont lehet, hogy a babának még korai lesz, esetleg még ő nem akarja, akkor nem kell eröltetni, hanem újra kell próbálkozni mondjuk 1 hét múlva.

Én most licitálok épp egy pihenőszékre, amit etetőszéknek fogok használni egyelőre, mert az igazi etetőszékben még nem tudna ülni rendesen Lottika, így marad a dönthető, szerintem a célnak megfelel, de akár az autósülés is jó lehet.

Nekem jó apa nélkül is, de ha ő jön, akkor tuti tudunk menni, mert nálunk csak ő tud vezetni :roll:

Bangham - örülök a jó hírnek! Reméljük tényleg nem kell majd műteni!!! Az jó, hogy lábaltok ki a betegségből!!

Hála mi már teljesen jól vagyunk, ma nem is szívtam az orrát.

Viszont bevállaltam, hogy csinálok kaját, hát totál kész lettem a végére, de megcsináltam, persze közben ki kellett hoznom Lottikát a hintájával együtt a konyhába, majd az ágyába, majd a nagyágyba... elég sokáig tartott a főzés :roll:

Na megyek is, mert mindjárt ébred!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


könyvkukacs = könyvkukac :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Lányok!Vannak döntehető etető székek amik nagyon jók!Vagy én a hordokába etettem Zsebit de csak azért mert Zsófi ül az etetőszékbe!

Ht:Én ezzel úgy vagyok amig van elegendő tápláló anyatej addig azt adják(bár én mind a kettőnek 3hósan elkezdtem és semmi bajuk ha lesz 3 vele is így lesz)De mikor már fogy a baba vagy nem hízik akkor igen is el kell kezdeni a hozzá táplálást.Én ebben egy valamit nem értek,hogy hogy van,hogy 6hónapig semmit utána meg a tejen kivül szinte mindent :?: mert itt a sogornömnek ezt javasolta a doki és 8-án betöltötte a 6hónapot 9-én már joghurtot evett :shock: de ez doki és anyuka függö én tuti akkor is fokozatosan vezettem volna be.

Ildi!Gratulálok a 2.fogacskához!!!!!Te mázlista mi itt kinlódunk.Na igen a csajok sokkal keményebbek mint a pasik!(bocs minden fiús anyától)

Magán bölcsi/óvi:Hát nekünk tuti nem fér bele itt 50ezer/hó na és ez 2x már 100ezer csak az óviztatásuk :shock: Néha eljár Zsófi pár orára nagyon szupi meg minden de a mai helyzetben ez nekünk és szerintem sok átlagos családnak nem fér bele :cry:

Móni!Kicsit lemaradtam!Miért kéne müteni Mikit?Zsolti,hogy van?Ő már óvis?

Hol érdemes hordozo kendőt venni????

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Kata!

Mikinek hereservet diagnosztizaltak a 2 honapos oltaskor, es mondta a doki, h muteni kell 6 honapos kora utan. Azota tiszta ideg vagyok, ezen filozok, erre kiderul, h nem is biztos :? Mondjuk nagyon nem bannam :) Aprilis vegen megyunk Gyorbe, akkor nezi meg gyereksebesz, mivel itt olyan nincs. Marmint a varosban.

Zsolti szeptembertol ovis. :) Megkotni sem lehetett volna, annyira kivanta. nagyon jot tesz neki, rengeteget tanul, levezeti az energiait stb. A kovetkezo lepes mar kicsit huzos lesz, mert aprilis vegetol angol ovodaba jar majd. :? Na, ettol egy kicsit felek :roll:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Kata,
raktam már egy képet, de akkor itt van egy újabb, a napokban készült:

Kép



Marek,
jó ez az orrban-szivacsos sztori :lol: nekem anno a fejem szorult be az Erzsébet híd korlátjai közé, mert kidugtam a fejem, hogy megnézzek egy hajót. De visszafelé már nem jött :) Anyu teljesen beparázott, hogy hogy szabadít ki, már elképzelte, hogy kettéfűrészelik a híd korlátját :) Ráadásul hogy hagyjon ott egy 5 éves kislányt egyedül a híd közepén amíg elmegy segítségért...? Végül sok próbálkozás után felfordított hasammal az ég felé és úgy előrefelé vissza tudtam dugni a fejem :)

Kincs,
de jó a fürdőkádas kép! Mostanság gondolkodtam, hogy hogyan tudnám úgy betenni a gyereket, hogy tudjon pancsolni. Hát így hasra! Nagyon jó ötlet! Ma ki is próbálom! :)

Lkata,
persze, ha doki megvizsgálta, akkor biztos rájött volna, ha van valami baj! Reméljük múló dolog!

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Bangham,

Pálmira a kórházban 3 naposan 100%-ra csípőficamot diagnosztizáltak. Elvittük az ortopédiára 10 naposan és nem találtak semmit...

Szorítunk, hogy ne kelljen műteni!

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Ildi...gratulálok a 2.fogacskához! :shock: :lol: Nagyon gyorsak vagytok!

Norbika még mindíg nem szopik, már fáj a mellem, ha mindíg szivogatni kell a földig fog lógni! :( :roll:
Lehet nem kéne eröltetnem, már lassan 5 hónapos.
Unokatesóm azt mondta hogy a gyerek tudja mi kell neki, ha elutasítja, de a tápszert meg eszi,
akkor már nincs szüksége szopira. Ha eröltetem csak rosszabb, a mellem meg kikészül. :roll:
nincs benne sok, mivel már egy hete is csak 2percet szopizott.
Csak azt nem tudom hogy ha nem szopizza ki a tejet akkor , el fog magától apadni, felszívódik és kész vagy
Kellene szednem valami tejapasztót. :roll:
szerintetek?

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Kata!

Nekem ugyan ez volt Dórikával. Öt-hat hónapos kara körül egyik napról a másikra ő úgy döntött nagy lány már és nem akar szopizni. Nekem fájt a szívem és lelki beteg voltam, de nem tudtam mit csinálni és úgy van minél jobban erőlteted ez annál rosszabb.
Én mindig egy ici picit fejtem ki belőle és szépen lassan elapadt. Az a lényeg, hogy ne fejj ki sokat mindig csak egy picit és naponta egyre kevesebbszer. Remélem tudtam segíteni. Sajnálom.

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Sziasztok!

Nagyon jók a talis képek és vérzik a szívem, hogy nem tudtunk elmenni. Áronkának még mindig szívom az orrát és már köhög is sajna.

Remélem a köv. talira mi is el tudunk menni.

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Tücsök....sokat segítettél, köszönöm! :) Szóval, egyre kevesebbet és ritkábban fejjek? OK!
Megpróbálom, csak ahogyan te is írod, megszakad az én szívem is, mert szerettem szoptatni és
idegesítő hogy van tejem, de nem kell neki! :cry:
köszi, jó éjt!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Kata!Nekem úgyan ez volt!Én is egy hétig "na csak ma még megpróbálom"és utána megjött onanntól nem kelett a cici mire elmult a mensi megszokta a cumisüveget és elkezdet apadni a tejem :? Próbálkoz de ha nem akkor ne erőltesd erőszakkal nem tudom megszoptatni!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Veronika!

Koszi! En is azon duhongtem egy ideig, h a korhazban semmit nem mondtak, pedig volt csecsemos, haromszor ket csecsemos nover, de nem tunt fel senkinek semmi :shock: A ferjem szurta ki, h valami nincs ott rendben, kerdezzek ra. Es ekkor jott a hidegzuhany :? Mert az teny, h valami van, csak arra is van mar esely, h felszivodik...

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés! :oops: :lol:

Mint a topic legöregebb babájának anyukája! :lol:
Hisz holnap leszünk 6 hónaposak! :lol:
Bár fogatlanul, de annál boldogabban! :lol:
Úgy örülök, hogy eddig sikerült szoptatni, hihetetlen, hogy annyi küzdelem után! :lol: Bár most azt kezdem észre venni, hogy a kajálás mintha jobban tetszene neki, mint a cicizés! :roll: De lehet, hogy csak a hülye eső! :twisted:

Adataink:
7660g és 66 cm! :lol:


Kép:
Kép

Kép
bettike
Eger
 
 


Bettike!

Jol tetted, h jottel, nagyon jopofi Mate a kepen! :wink: Gratulalok a 6 (tejcsis) honaphoz! :)

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Sziasztok!

Bettike
Nagyon boldog felediket!!! Bár én egyszer már kívántam... :lol:

Kata
Hat hónapig anyatej, utána joghurt...? :shock: Legalább tudják, hogy mitől lett allergiás a gyerek..... :roll:

Bangham
Jó lenne, ha nem kéne műteni.

Peva
Én is inkább apuka nélkül talizok, mert a legtöbb férfi tényleg nem való idegen társaságba, úgyhogy akkor nekünk a férjeinkkel kellene foglalkoznunk, hogy ne szenvedjenek, de azt meg otthon is tudjuk.... :lol: A sör jó ötlet, de nálunk apuka vezet, úgyhogy esetleg én ihatnám a sört, de mivel Bori nem szereti, én sem ihatom.... :lol:

Veronika
Ez a fejkidugós sztori durva. Szegény anyukádnak nem lehetett egyszerű. :roll:

Peva
Én hat hós korban elkezdem a hozzátátpit, mert Bori megérett a hozzátáplálásra. Imádja a kanalat, tök mindegy, hogy milyen sz*rt rakok a szájába vele. Már a Konakiont is szívesen lenyalogatja róla, pedig az már igazi perverzió. Szerintem ez már annak a jele, hogy el lehet kezdeni. De akkor sincs semmi, ha valaki csak hét hósan kezdi el, ha van elég tej, de mivel nálunk úgyis kérdéses, hogy meddig lehet az anyatej, ezért én hat hós korában elkezdem.
Én pihiszékben fogom etetni amíg nem ül rendesen. A hordozót sajnálnám összekenni.... :lol:

LKata
Sajnálom a szopi dolgot. Lehet, hogy tényleg megunta Norbika a cicit. Sajnos van ilyen. Ha nagyon ragaszkodsz az anyatejhez, akkor esetleg fejhetnél tovább és odaadhatnád üvegből. Persze az is érthető, ha azzal a kicsivel már nem akarsz szenvedni, inkább a fiaddal töltöd az időt fejés helyett.

Rólunk:
Ma voltunk Szegeden. Azzal kezdtem, hogy még mindig véres a kaki, de nem akarok tápszerezni, ha nem muszáj. Szerencsére rendes volt a dokinő, és mivel Bori jól fejlődik, mosolygós, vidám baba, ezért ő is azt gondolja, hogy nem ártok vele, ha tovább szoptatom. Nyilván más lenne a helyzet, ha egy sovány, sápadt gyerekkel megyek, de Bori szerencsére nem ilyen. Most abban maradtunk, hogy három hétig még szopi, mellette adom a Konakiont hetente, mert azt figyeltem meg, hogy amikor adom, akkor pár napig nincs vér. Ha ez tényleg így van, akkor megmenekült a szopi, de ha három hét alatt nem javul, akkor már én is úgy gondolom, hogy ki kell próbálni a tápszert, aztán ha nem segít és Bori nem akar utána szopizni, akkor onnantól fejek neki és cumisüvegből kapja a tejcsit. Ha meg segít a tápi, akkor vérző szívvel elapasztom a tejem... De a Konakion segíteni fog rajtunk. Tudom!!!(mondjuk akkor meg a vérzékenység merül fel, ami szintén nem egy jó dolog, sőt) Ja, meg így legalább azt elértem, hogy Bori hat hós koráig tuti anyatejes baba lesz, utána meg már nem fog annyira fájni az elválás (dehogynem :cry: )

Ma gyönyörű idő volt, ezért a vérvétel (mert az is volt) után megajándékoztam Borit egy sétálval. Magamra kötöttem és kószáltunk egyet a Kárász utcán. Imádtam! Bori is, mert rögtön elaludt és csak akkor ébredt fel, amikor az autóban elkezdtem szoptatni... :lol:

marek
 
 


Sziasztok lányok!

Köszönöm a dícsérő szavakat Marci nevében is!

A magánbölcsi gondolata nagyon jó, és mi is élnénk vele, a 13-ban van a mhelyem, és ha visszamegyek dolgozni, mindenképpen oda akarom vinni, mert ahol lakunk az nagyon messze van mindkettőnk mhelyétől, és ha gond van legalább egy óra mire odaérünk. Szóvalén maximálisan támogatom az ötletet!!!!

Móni: Parajd-ról azért is hallhattam, mert Erdélyből jöttünk, 11 voltam amikor áttelepültünk. Sajnálom, hogy betegek a fiúk, remélem hamarosan túl lesztek rajta.

Ildi: gratula a fogacskához!!! Simán ment? Nem volt vele semmi különösebb gond?

Veronika: Pláma igézően szép kislány!!! Amúgy a kádas kép Sopronban készült, ott ilyet adtak a szobához, és mint a képen is látszik egy kicsit kicsi volt Marcinak. Viszont a hasláshoz tökéletes!
Az itthoni kádban bezzeg ezt nem tudja megcsinálni! MÉG!

Lkata: sajnálom ezt a szopis dolgot, tudom milyen rossz érzés, nekem Marci első perctől nem szopik, szóval azóta fejek, ésigen, meglátszik a mellemen. Nem tudom, hogy jó ötlet-e az apasztás, de ha azt akarod van rá homeopátiás szer, én véletlenül rossz higításút vettem az elején, és azt mondták , hogy az pont, hogy apassza a tejet. De PEVA biztos tud ilyet mondani!

Marek:remélem minden rendben lesz Borival, és sikerül kideríteni, miért van a vér. Irigyellek Szeged miatt, kellemes emlékeim vannak, diplomázás óta nem jártam ott, pedig megígértem apának, hogy megmutatom apának, hogy mi is az a "Ló fara", ill. hol buliztam annyit annak idején. Biztos sokat változott a város amióta nem jártam ott. Épp itt az ideje!

Rólunk: ma itt is szép idő volt, elmentünk sétálni, ami nagyon kellett, mert csak annyit aludt Marci, és se többet. Sopron óta mindenhez igényli a jelenlétünket, nem nagyon szeret már egyedül lenni, játszani, stb. Szóval most alig tudok tőle valamit is csinálni. A főzés is elég szaggatottan ment.
Ja, éa amúgy kiborító ez a gazdasági helyzet!!!!! MEDDIG MEHET EZ MÉG ÍGY????? HOL A HATÁR??? Tudom, hogy nem éppen ide illő téma, de minket ez foglalkoztat most a legjobban. Szóval bocsi, hogy belerondítok a boldog babás percekbe....
:cry: :oops:

Kép
kincs27
 
 


Kincs
Nekünk a házunkon és az autónkon is hitel van, úgyhogy minket is érint ez a téma. Méghozzá elég keményen. Szerintem egyébként nem kell nekünk itt kizárólag babás dolgokról beszélnünk...

Mikor jártál Szegedre? És hova? Én is imádom a várost. A férjem nagyon szeretne oda költözni, csak ott nekem nehéz lenne munkát találnom sajnos. Amúgy én is mennék.

Bori ugyanezt csinálta a kórház után, amit most Marci. Nem maradt meg sehol egyedül. Nehéz volt róla leszoktatni, de muszáj volt, mert semmit nem lehetett csinálni mellette. Most már szerencsére helyre állt a rend. Mondjuk főzni még így se szeretek mellette, mert tuti akkor van anyahiánya, amikor épp nem tudom otthagyni a kaját.

marek
 
 


Marek!

98-2002-ig jártam a JATE Jogi kar Tb szakára. Nagyon megszerettem a várost, és tényleg, életem legszebb évei voltak azok! Ma is szívesen gondolok vissza rá!a Kárász utca, a passzázs, SZOTE klub, stb.........
Hitel nekünk is a házon és az autón van, és persze mindkettő svájci frankba. :cry:
Amikor nagyon beborulok, akkor Marcira nézek,és arra gondolok, hogy a legfontosabb, hogy ő van nekem, egészséges legyen, más nem számít!

Remélem sikrü nekünk is visszaállítani a régi rendet, mert különben minden amit 4 hónap alatt felépítettünk odavész!!! Elég akaratos gyerek, nem is tudom kire ütött :roll:

Kép
kincs27
 
 


Jó reggelt!

Csak én vagyok egyedül? :(

Szopi:..képzeljétek most hogy kezdtem belenyugodni, hogy nem lesz több szopi :( ,
Norbika este szopizott kicsit(de csak a bal mellemből), elég jól szívta :D .
Így reggel csöpögött a mellem, megpróbáltam megint és szopizott most mind két mellből. :lol: :lol: :lol:

Ja, és Norbika megtanult cuppogni, úgy hogy beszívja a pofiját két oldalt, és úgy áll a szája mint egy kis
csőrikének :shock: :lol: :lol: Nagyon muris! :lol: :lol:

Hú, nyűgi van mennem kell, majd jövök.

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Itt is vagyok, talált egy új játékot, most elvan. :wink:

Hitel: Nekünk is svájci frank alapú ház hitelünk van, még 17 évre való :( Majdnem 30%-al többet fizetünk. :(
Borzalmas mi megy ebben az országban! :evil: S, még a családit is meg akarják adóztatni???
Anyukám(már korábban írtam) 34 évet dolgozott a Piszke papírgyárnál, tegnap kezték meg a
gyár felszámolását :( hozzáteszem ez nem a gazdasági válság miatt van, a görög tulaj kifosztotta
ezt a híres jó menő gyárat. :evil: Anyu is hová megy 52 évesen???
Apukám beteg,rákos, mindíg kiújul neki, de a nyugdíját el akarják venni, illetve már nem is kap
Nyugdíjat 2 hónapja. Képzelhetitek milyen szűkös a helyzet. :(
Még jó hogy együtt élünk így belelátunk a helyzetükbe, és tudunk segíteni.

Na, de nem is folytatom, mindenkinek nehéz szerintem! :(

Inkább vidámabb:

Boldog Fél évet Máté babának!
Nagyon édes ez a kép róla! :lol:

Marek...remélem Bori baja hamarosan kiderül, bizom benne tudsz még szoptatni. :D
Örülök hogy a doki jó színben találta, akkor csak nem lehet komoly baj. A vérszegénység kezelhető, ha az is van.
Unokatesóm egyik fia is az!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!

Marek!Örülök,hogy Borival meg volt elégedve a doki!Ne félj tudod sokáig szoptatni!És ha el kezdede a hozzá táplálást akkor még simán tudod sokáig szoptatni is!

Kata!Akkor hajrá hajrá szopi!!!!Kis huncut elkeserít aztán meg újrta cicire talál.Ha sikerül lefényképezni akkor kérünk ám képet csörikéről!!! :lol:

Ma meg vettük Zsombor etetőszékét nagyon klasz és most akciós volt imé: Kép 3fokozatba dönthető tálcája levehető ülése könyen tisztitható és a színe is olyan vidám szerintem :lol: :lol:

Válság:Nekünk nincs hitelünk igaz kocsink és házunk se.Épülö házunkat is a szülöktől kapunk pénzt,hogy ne adósódjunk el :oops: De ettől függetlenül megérezük,hogy eddig ennyi pénzből amenyit keresünk vigan megéltünk most mióta minden drágul drasztikusan bizony nagyon szükös hónapjaink vannak :cry: :cry: És persze bozsantó,hogy közbe meg mutogatják,hogy az ilyen olyan miniszterek, titkárok 4-5millát kapnak jutalmat :evil: :evil: :evil: Persze kérdés mire fő????Amikor a normális családoktól meg elveszik a pénzeket mondván jól élnek mert aki 130ezernél többet keres már gazdag de jó erről csak az érintetttek nem tudnak :evil: Már nem is mérgelem magam mikor nézük a híradot és rájöttem tök mindegy ki vezeti ezt az országot addig mindegyik igérget amig nincs hatalmon utána le van szarva az átlag ember csak a saját buksza legyen megtömve :evil:Szerintem is egy ilyen forumon nem csak a babás dolgokat lehet megbeszélni! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Képzeljétek, tegnap vérzett Gergő nyelve alatt. :( Valahogy annyira betömte az öklét, hogy egy kis részen megrepedt az a kis függőleges fék szövet, vagy nem tudom, hogy hívják, és vérzett. :(

Kata84, jó és szép az etetőszéketek.

Marek, a vérzékenység tipikusan fiú betegség, nem? Nem értem, hogy lehetne a tejedtől ez a dolog Borinál...szerintem neked van a legjobb minőségű tejed mindannyiunk közül, mert annyira szigorú, kötött étrended van...

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!


Akit érint:

http://www.dm-drogeriemarkt.hu/Images/l ... gleges.jpg

Majd jövök, csak ma nálunk nagy vendégeskedés lesz és főzök, takarítok stb......

Szép napot mindenkinek.

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Kata!

Tenyleg nagyon profi a szek, es nagyon vidam! :wink: Biztosan jo etvagya lesz majd benne Zsebinek :)

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Sziasztok.
Ez a magánbölcsi nagyon jó ötlet.
Majdnem mindenkinek messze van Vecsés, de mi ott vettünk házat, és ha már ott lakunk, lehet csinálok egyet. Ott van hely bőven, és minden feltétel adott hozzá...majd meglátjuk.

Pont most gondolkodtam rajta, hogy feladok egy hirdetést, hogy a kislányom mellé szívesen fogadnék el néha egy babát, akire pár órát lehetne vigyázni, Nóri is társaságban lenne és a másik babának is jó helye lenne. Pár órára, amíg anyuka bevásárol, vagy apukával elmegy romantikázni :lol: A babysitterem addig kereste a kifogásokat, hogy éppen miért nem tud jönni, hogy szinte már nem is hívom, megoldom én magam. Tavasszal nyílik velünk szemben egy hatalmas park gyermekjátszótérrel, így nem lenne gond, mit kezdek két gyerekkel...csak kár, hogy a XVIII kerben vagyunk.

Kép

Kép
tercsimama
 
 


tercsimama,
én nem mernék még ilyen kicsit bevállalni... talán úgy 1 éves kortól... egyébként az ötlet nem rossz :)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?