Sziasztok Lányok!
Ma védőben voltunk. Utolsó pneumo szurin. Hát volt ordítás. 7 kg 84 dkg, legalább hízott kb 30 dkg-ot. Találkoztunk egy csomó babával, akikkel majdnem egyszerre született Dorka. Ők egy, másfél hónappal idősebbek, és már mindegyik áll, és menni akar. Nem semmi. Olyan jó volt találkozni más anyukkal. Még maradtam volna beszélgetni velük, dehát a szuri után sietni kellett haza....
Képzeljétek, Dorka tegnap este elkezdett valami mászásfélét csinálni, csak az a gáz, hogy hátrafelé, és úgy megy, mint egy hernyó. Lefekszik, felemeli a fenekét, aztán eltolja, aztán feltámasztja magát, megint lefekszik, popi felhúz....
Ja, és elővettem egy csomó kalapkáját, sapiját, ami most jó rá, nyárra tuti kinövi őket, és abban szórakoztunk. Dobok fel mindjárt pár képet.
Papa: ma hívott a mama, márc. 12-én kell mennie a papának tüdőszűrőre. Nem mondtott konkrétumot a doki, csak azt, hogy nagyon nagy a baj. Mama meg sírt a telefonba, hogy nagyon fél, meg hogy le vannak robbanva, mert ő meg menni alig tud a lába miatt (térdét kéne műteni
Nem tudom mi lesz lányok, de a legrosszabbra fel kell készülnöm azt hiszem.) Bocs, hogy itt panaszkodok nektek, de jó kiírni magamból.
Jaffa: most kapjátok a 15 hónapos oltást? Azt vállba adják már? Szegény Miluka...ügyi, vagy hogy így este tudsz kondiba járni.
Naspi: köszi, használjuk a kúpot estére, nappalra a bogyót, meg még a dentinox-ot is. Így valamelyest kibírható a nyűgi. Éjjel azért még felkel, de már csak 1-szer 2-szer. Apa meg rámripakodott, hogy minek adok neki minden este kúpot, hülye vagyok? Akkor egy kicsit elgondolkodtam, de aztán megmagyaráztam neki, hogy ez csak gyógynövény, és nem szokik hozzá, és legalább tud aludni éjjel (na meg én is).
Nem volt natúr jogi a boltban, úgyhogy holnap megnézem mégegyszer a másikban, hátha...és majd írok beszámolót.
Ma azt mondta a védőnéni, hogy adhatok maci sajtot is neki, meg krémtúrót, meg a túrórudi túró részét. Persze fokozatosan, meg kekszet is tehetek a gyümijébe. Próbálkozunk majd.
Gégéé: jót nevettem ezen a sétálós eszmefuttatáson.
Igen, menyjetek sokat sétálni Naspival. Dejónektek!!
Winchi: sajni a papát nagyon!
Úgy látszik nekünk most ez jutott.
A kenyér fincsi lehet...jól néz ki.
Ma voltam a piacon, ott volt egy fickó, edényeket, és tálakat árult. Volt nála pataky tál, kérdeztem mennyi, 5000 Ft. Na, mondom annyirért edd meg. Amúgy milyen árban vannak ezek? Én úgy emlékszem a madaras tesco-ba mintha 2-3000 Ft-ért láttam volna valamikor..