Új privát üzeneted érkezett!

aranyos :D :D :D :D :D :D :D majd meglátod milyen gyorsan halad a katica :wink:
Vendég
 


Brainbow nekünk is ugyanilyen vonalzónk volt Matyival :lol: A legelején kislányra gyúrtunk de aztán én éreztem, hogy kicsifiú lesz és a 20 hetes UH-n meg is mutatta a lényeget :lol:

Ma nyúlfarknyiakat alszik Matykó és visong a világon mindenen. Már nem tudom mi lehet, mert visít mint akit ölnek bemegyek hozzá és bedagadt bőgős szemmel elkezd vigyorogni rám. De az sem volt jó hogy kint volt velem a konyhában... Ma megyünk anyuékhoz pár napra majd a kocsi talán elrázza a fenekét.

KépKép
winchi
 
 


winchi: Tényleg ilyen vonalzótok volt nektek is? :lol:

A kocsi biztosan használni fog. Egy kis időre biztosan, de hátha teljesen. :) Jó családlátogatást.

Kép
brainbow
 
 

 
 

http://www.nagyonbaba.hu/terhes-ticker

Nekem ilyen volt a vonalzóm :D :D :D
Vendég
 


Kép

találtam neked egy lementett vonalzóképünket :D Úristen de rég volt, de szép volt :D

Megyek kenyeret sütni, ja a recept:
330ml langyos víz
2 kiskanál cukor
2 kiskanál só
50 deka liszt
1 csomag szárított élesztő

összedobom és a kenyérsütő gépben megkelesztem, utána átrakom a kenyérformába abban is kelesztem kicsit meleg helyen és végül a sütőben sütöm meg.

KépKép
winchi
 
 


Az elöző link nem jóóóóóóóóó
Vendég
 


Tök jó! :)

Jó kenyérsütést!


Kép
brainbow
 
 


Lenne egy buta kérdésem: hol tudom itt megoldani, hogy a vonalzót automatikusan betegye? Mert nem találom és mindig úgy teszem be a szöveg végére. :oops:
brainbow
 
 


Az előbb például el is felejtettem. :)

Kép
brainbow
 
 


A profilba az aláíráshoz másold be és akkor mindig megjelenik :wink:

Winchi:Köszi a receptet!
Vendég
 


Igen, de hol találom a profilomat? :oops:

Kép
brainbow
 
 


wááá, megtaláltam. Bocsánat a bénaságomért. :)


Kép
brainbow
 
 


brainbow semmi gond, más is megküzd vele :wink: örülök, hogy sikerült!
Elárulod mi az igazi neved? És honnan jött ez a nicknév? Persze csak ha nem titok! :wink:

kenyérke kész, kivasaltam, összepakoltam jó sok cuccunk lett és még így is azon agyalok, hogy mit felejtek el. Közben az úrfi a hintájában nézelődik, nem akar aludni.

KépKép
winchi
 
 


Az igazi nevem Erika. Ez a nicknév a Black Rainbow "rövidítése". Onnan jött, hogy valamikor régen az egyik kedves ismerősöm elnevezett Fekete Szivárványnak, mert fekete hajam volt (Ma már csak azért sötétbarna, mert jó előre gondoltam a bébire :) ) és szerinte olyan vagyok, mint egy szivárvány, tündöklöm és színes egyéniség vagyok. Hát röviden ennyi. :)

Nagyon ügyi voltál, hogy ennyi mindent megcsináltál. :) Nekem ebben az időjárásban sosincs kedvem semmihez. :) Mondjuk biztos más úgy amikor egész nap otthon van az ember na és a muszáj is nagy úr. :)

Kép
brainbow
 
 


köszi hogy felvilágosítottál :lol:

Matyi csak elaludt, úgyhogy most én is pihenek kicsit megnézem a szívek szállodáját :lol:

KépKép
winchi
 
 


Jó pihizést nektek. :)

Kép
brainbow
 
 


Brainbow! Aranyos a vonalzód! Végre megint vannak kismamák, akikért lehet izgulni.

Igaz Wicca? :wink:

Ma megint megyek kondiba. Letesszük aludni Mazsolát és utána. Kb. 8ra érek oda és 1/2 10 mire haza.
Anyukám ma mondta, hogy jó lenne nyárra lefogynom minimum 5 kg-ot! Köszi Anyu!!! :shock: Hurkát sütött ebédre... :roll:

2 hét múlva szurit kapunk, már most félek, hogy mi lesz. Lehet viszek füldugókat a rendelőbe, nehogy halláskárosodásért bepereljenek minket. A vállába kapja... :(

Kép
jaffa4
 
 


Sziasztok Lányok!

Ma védőben voltunk. Utolsó pneumo szurin. Hát volt ordítás. 7 kg 84 dkg, legalább hízott kb 30 dkg-ot. Találkoztunk egy csomó babával, akikkel majdnem egyszerre született Dorka. Ők egy, másfél hónappal idősebbek, és már mindegyik áll, és menni akar. Nem semmi. Olyan jó volt találkozni más anyukkal. Még maradtam volna beszélgetni velük, dehát a szuri után sietni kellett haza....

Képzeljétek, Dorka tegnap este elkezdett valami mászásfélét csinálni, csak az a gáz, hogy hátrafelé, és úgy megy, mint egy hernyó. Lefekszik, felemeli a fenekét, aztán eltolja, aztán feltámasztja magát, megint lefekszik, popi felhúz....
Ja, és elővettem egy csomó kalapkáját, sapiját, ami most jó rá, nyárra tuti kinövi őket, és abban szórakoztunk. Dobok fel mindjárt pár képet.

Papa: ma hívott a mama, márc. 12-én kell mennie a papának tüdőszűrőre. Nem mondtott konkrétumot a doki, csak azt, hogy nagyon nagy a baj. Mama meg sírt a telefonba, hogy nagyon fél, meg hogy le vannak robbanva, mert ő meg menni alig tud a lába miatt (térdét kéne műteni :( Nem tudom mi lesz lányok, de a legrosszabbra fel kell készülnöm azt hiszem.) Bocs, hogy itt panaszkodok nektek, de jó kiírni magamból.

Jaffa: most kapjátok a 15 hónapos oltást? Azt vállba adják már? Szegény Miluka...ügyi, vagy hogy így este tudsz kondiba járni.

Naspi: köszi, használjuk a kúpot estére, nappalra a bogyót, meg még a dentinox-ot is. Így valamelyest kibírható a nyűgi. Éjjel azért még felkel, de már csak 1-szer 2-szer. Apa meg rámripakodott, hogy minek adok neki minden este kúpot, hülye vagyok? Akkor egy kicsit elgondolkodtam, de aztán megmagyaráztam neki, hogy ez csak gyógynövény, és nem szokik hozzá, és legalább tud aludni éjjel (na meg én is).
Nem volt natúr jogi a boltban, úgyhogy holnap megnézem mégegyszer a másikban, hátha...és majd írok beszámolót.
Ma azt mondta a védőnéni, hogy adhatok maci sajtot is neki, meg krémtúrót, meg a túrórudi túró részét. Persze fokozatosan, meg kekszet is tehetek a gyümijébe. Próbálkozunk majd.

Gégéé: jót nevettem ezen a sétálós eszmefuttatáson. :) Igen, menyjetek sokat sétálni Naspival. Dejónektek!!

Winchi: sajni a papát nagyon! :cry: Úgy látszik nekünk most ez jutott.
A kenyér fincsi lehet...jól néz ki.
Ma voltam a piacon, ott volt egy fickó, edényeket, és tálakat árult. Volt nála pataky tál, kérdeztem mennyi, 5000 Ft. Na, mondom annyirért edd meg. Amúgy milyen árban vannak ezek? Én úgy emlékszem a madaras tesco-ba mintha 2-3000 Ft-ért láttam volna valamikor..

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Kép Imádom

Kép Ezt a grimaszt...

Kép :) Kép Huncutságom

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok lányok
Tegnap csak olvasásig jutottam, ma már addig se. Majd összeszedem magam, de valahogy el vagyok havazva. Annyi mindent kéne csinálnom.
ancsi : Így lett anyakönyvezve, hogy Lotti. Nem volt semmi probléma. Ha jól tudom akkor a Sarolta becézése, de már önálló név.
Gégéé: kérdezted, hogy telik egy napunk. hát,
3/4 7felé kelünk, vagyis a család férfi tagjai. Apa viszi Olivért oviba utána megy munkába. Én megszoptatom Lottit + - fél óra, összekapom a lakást meg próbálom magam és valami főzők, ha kell.10 fele szopi és 13-14 kor is. 15 óra körül megyünk az oviba a tesóért és egy kicsit lent maradunk kb 5-ig utána szopi. És ilyenkor van a mélypont mert a kisasszonyka tiszta nyűg. Vacsora, Oli fürdetése utána jön Lotti, szopi. Általában ezen már bealszik. Hát valahogy így telik. Egy pár napig működik ez a fajta napirend, de aztán valamiért mindig felborul.
na itt befejezem, megyek nézni a House-t, de lehet, hogy már csak bőr alól fogom.
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


MILÁN BABA BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!

ancsi, édes Dorka:) ezel a fülek:) nagyon manós:)

kriszti: és a szopik között mit csináltok? bocsi, csak érdekel, hogy másnál mizu.
nem próbáltad 5kor letenni aludni Lottit egy kicsit. Emma is mindig nyügi volt, de aztán megpróbáltam, és ha ott is alszik, akkor nem az...

a papákhoz sok erőt kívánok! a szívem összeszorul ilyenkor. nekem nagyon hiányzik a mamám. van róla egy kis videóm, ahogy bolondozik,táncol...azt 2 naponta megnézem...

ancsi: igen, tudod, mivel tanár vagyok, minden gyerek odajön, ha sétálunk...na jó nem az összes, de sokan. aztán emma nem bírja, ha megáll a kis segge alatt a kocsi...milán meg azt nem, ha beleordítanak az arcába...mi meg azt nem, ha ébren vannak és sírnak, így szerintem jobb lenne, ha délelőtt sétálnánk...

kriszti: nálunk is úgy van (és szöszéknél is), hogy végre beáll valami rend, anya megszokja, hogy jeeeeeeeee, aztán bumm egyszercsak borul az egész...pl: volt olyan, hogy emma 4 hetesen 2 napig szinte csak sírt...8 hetesen csak egy napig, mert átvittem Naspihoz, és a séta alatt (meg a teraszukon) kipihente magát...remélem 12 hetesen ez már 0 nap lesz....

nekem most annyi a jó, hogy emma már nagyon egyértelműen kifejezi magát (megismertem, kb mostanra...), és az esetek 80%-ban tudom, mi a baja, hogy mit akar mondani.

nálunk újdonság: nyálunkat folyatjuk, de durván...öklünket a szánkba toljuk(néha még öklendezik is, annyira)...kiszívjuk a kézfejünk...ja és úgy összeharapja néha a mellbimbóm, hogy beszarok...és tartja...megcirógatom az arcát, akkor meg vigyorog, de tartja. és a kedvenc, ha ilyenkor még el is fordul vele:) rájött emma, hogy a keze meg a lába az ő tartozékai. Hason fekve erölködik, nyög, próbálja elérni a játékot, és próbál fordulni, ami néha sikerül neki, de gyakran nem...

na most ennyi elég is belőlünk! sok puszi

u.i.: BÁLINT BABA GYEREEEEE KIIIIIIIIIIIIIIIIII!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


ancsi :( sajnálom ami a papádékkal van,sok erőt :(
tök ari lehet Dorka ahogy hátrafelé mászik.Emlékszem Tomi is így kezdte,de meddig csinálta.... már azt hittem sose fog előre elindulni :lol: Nagyon arik a képek az a fintor haláli :lol: Mindjár rakok én is.

gégéé
lassan Emma is fogolódik csak rá kell jöjjön a technikára,aztán nem lesz megállás :lol:

Kép mi ilyenek vagyunk ha hunutkodunk :) Kép megyeek Kép ilyen mikor szétoperálja a tapilapokat :)

Kép
Kép
bibii
 
 


Sziasztok!

Nagyon rég nem voltam vagyis olvasásal probálkoztam.
Zsófi kegyetlen anyás még az apucival is picit van el így nemsok idöm van.
Mi jólvagyunk voltunk náthásak,de szerengyére csak a nozinkat kelett szivni.
Tegnap megkaptuk a prevenarból a második szurit jövöhéten pedig a négyhónaposat.
egyszere nem engedtem beadni mert a 2 hó. után belázasodtunk.
Ma megkostoltuk az almát hát volt fura tekintet. Már ö akarja fogni a kanalat :lol:
Elöre is bocsika ha olyat kérdeznék amire már volt válasz.
Dobok pár képet.

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Nekünk is lett mérleg mert megijettem,hogy keveset eszik,de hiszik szépen.
7.002 és 67 cm. Bár kap pótlást.
Megprobálok jönni.de most 3 nap után kaka van. :wink:

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


gégéé Mi van emácska cisztájával?
Én neogranormont szokam használni ha nagyon piros a popsi.
Bepantent Dórkánál nem csak Zsófinál probáltam,de nagyon piros lett töle a popsi.
Más anyukák is panaszkodtak rá. Nekünk nem vált be.

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Jaffa: Mizu párod munkahején?
Dórkát is vittem 2 éves vizsgálatra,de elégé sírtunk.
Zsófinak meg óltás után nem gyözöm csipketni a pofiját mert nem akar levegöt venni. :shock:

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


ancsi csoda cuki ez a kishölgy, és milyen gyönyörü szemecskéi vannak :lol:

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Gégéé: köszi, tényleg olyan, mint egy manó :) Remélem hosszú haja lesz majd, és eltakarja a füleit.
Emma popija hogy van? Akartam már írni, nem lehet, hogy a sleep & play kamillás akármijére allergiás?
Igen, gondoltam, hogy az iskolás gyerekek miatt akartok délelőtt sétálni. Megértem! Én sem rajongok érte, mikor minden 5. percben meg kell állni, és beordibálnak a kocsiba, hogy jajjjjdeeeeeeeearanyosvagy, Dorka meg megijed és ordít! Amúgy is félős....

Zsófi: szijjaaa! Nagyon szépek a lányok, és milyen nagy már Zsófi baba. Ekkora szemeket.....:) Örülök, hogy jól vagytok, és hogy fejlődik szépen.

bibii: Ricsi nagyon ügyes. De édes, szájában viszi a habtapit! :D
Ja, remélem megy majd előre is a mászásféleség!

Lara: tegnap Mariettáékkal is találkoztam. Azt hiszem már 8 foga van Csaba babának. Nem semmi...

Anyany????? Bende??? Zsula???
Merre vagytok? Remélem semmi baj nincs!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Kép Kép
Lett ma fülbevalónk! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sziasztok!!!

Gégéé, köszi :lol: :lol:

Ancsi, nagyon helyes a Dorka a kalapokban :lol: igazi kis hölgy már!!ti már kaptok pneumot? nekem a dokim egy évesen javasolja csak!!
a papádnak mielőbbi jobbulást kívánok!!és sok erőt, kitartást!!!!!!!


hi-hi, hát a tállal én úgy jártam-utóbb kiderült, h az enyim nem pataki, mivel kör alakú és mázas, h először a mázfesték egy része ledurrant asütéskor róla, majd a kaja megfőtt benne, nem sült. most v az van, h sok volt neki az egy éjszakás áztatás, v le kellett volna vegyem a végén róla a fedőt, h süljön-piruljon is. amúgy fini lett, csak mondom, inkább főtt benne a kaja, mint sült :shock:

Bibii, nagyon ügyes a Ricsi fiú, hát a Miló 10 hósan tuti nem fog még így járni, de nem baj, nem aggódom ezen, majd eljön ennek is az ideje :D

Zsófi, szia, nagyon helyesek a kislányaid!!!!!

Sarmon,, meggyógyultatok? nagyon szép az Íriszke az új fülcsiékszerrel!! :lol: :lol:

Kép
naspolyácska
 
 


Sziasztok!

Milókának boldog hófordulót!
Ja, és utólag Hanna babának is!

Naspi: köszi a bíztatást, ránk fér. Igen, ez már a 3. pneumo volt. Nálunk minden baba így kapta a faluban. Legalábbis a velünk egy korúak. Elég nyűgi is lett tegnap szegénykém. Éjjel sem aludtunk sokat, meg tegnap még a hülye szél is.
Ma megkóstoltattam vele a jogit. Szilvát tettem bele. Csak 3-4 kanálkával kapott, de úgy vettem észre, hogy ízlett neki. Majd meglátjuk holnap a hatását....
Te milyen sajtot adsz Milókának? Nekem azt mondta a védőnéni, adhatok neki macisajtot, meg túrórudiból a túrót, meg krémtúrót is. Majd azt is próbáljuk lassan....
És még azt akartam kérdezni, hogy nálatok hány olyan étkezés van, ami nem tejci, vagy tápi? És hogy a gyümi kekszel, vagy babapiskótával, meg ez a joghurt az csak nasi két étkezés közt? Nekem azt mondta a védőnéni, hogy az nem teljes értékű kajcsi.

Itt most kicsit felszakadozott a felhőzet, picit kisütött a nap. :):):):)
Juhejj, egyből jobb kedvem lett.
Remélem ebéd után is ilyen marad, és ki tudom vinni a levegőre. Tegnap nem tudtam úgy szakadt, meg fújt a szél.....Grrr

Sarmi: Íriszke gyönyörű, és mennyit nőtt már! Csini a fülikéje! He-he, nekünk is van ugyanilyen rugink, csak már kinőtte a kisasszonyka.

Jövő hét csütire kaptam időpontot Csaba bácsihoz. Fáj a pocim, és asszem a jobb petefészkem. Nem igazán vagyok jól. Úgy néha ki tudnám szedni az alvázamat.....
Holnap Kresz, apa meg dolgozik egész hétvégén, így Dórci anyóssal meg apóssal lesz.
Most főzök hétvégére is. A husilves majdnem kész, panírozok husit, bedobom a hűtőbe, és valami köret is lesz mindjárt...

Wicca???? Még egyben lehet??? Bálint baba bújjjj ki!!!
Végül már nincs látogatási tilalom? Bemehet az apuka a szülésre?

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok Lányok!

Ancsi:Tényleg hogy megy a kresz mikor lesz a vizsga?És hol fogsz vezetni fehérváron?Én ma megyek a Csaba bácsihoz 13:50-re kaptam idöpontot mindjárt elalszik a Hannus aztán megyek is készülödni Apa meg délre igérte hogy hazajön.Én ma pizzát sütöttem :D Finom lett a túrógombóc?Én tegnap azt csináltam.Köszi a hófordulós köszöntést!
Nagyon édes Dorka a képeken csini kis kalapjai vannak :D :D :D Kis hölgy :D Nem semmi hogy már 8 foga van Csabának!

Naspolyácska:Boldog hófordulót Miló babának :D :D :D :D :D
A pataki tál az nem mázas kivül legalábbis az enyém nem mázas bár én még csak egyszer használtam :oops:

Sarmon:Nagyon édes Írisz :D Csini lett a kis fülbevalójával :D :D :D
A vizsgálaton mit mondtak?Remélem minden rendbe!!!!!!!!!

Zsófia:Nagyon édesek a lányok :D :D :D És a torták is nagyon szépek :lol:

Bibii:Nagyon ügyes a kisfiad nagyon ari a képeken :D :D :D :D
Vendég
 


Natinak ma egyszerűen nincs kedve aludni, így most csak 2 kép erejéig jövök:

Kép Már együtt fürdünk

Kép Először emelem fel a hugit

Szép napot! :D

Kép
Kép
katinka31
 
 


sziasztok,

még nem olvastam vissza, csak olyan izgatott lettem, gondoltam megosztom Veletek !
negyedórája kb, h hazaértem nst-ről (jó bunkó dokit fogtam ki, de ez mellékes...), ahogy hazaértem irány a wc és láss csodát elhagytam a nyákdugóm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tudom, h ez nem jelenti azt, hogy holnap szülök, de végre nem érzem úgy, h én lennék az "egyetlen repülő ami fenn marad!!!!!" és még a nap is kisütött!!!!!! juhéééééééééééééjjjjjjjjjjjjj
majd visszaolvasok, de most pörgök !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


wicca

Nagyon jó hír, szorítok, hogy mostmár a "végére érj" és Bálint baba előbújjon kívülről is megcsodálni a mamit. :)

katinka

Tündériek együtt a gyerekek. :)

Ma hozzák meg az új kanapénkat, már nagyon várom. :)

Szép napot mindenkinek! :)

Kép
brainbow
 
 


Sziasztok!

Wicca! Ez már valami! :) Emlékszem én is milyen izgatottan telt az a nap, mikor reggel vizsgálat, nyákdugó el, és este mentünk szülni! :) Pörögjél csak, lehet az is segít! :D

Brainbow! Szia! :)

Katinka: Helyesek a csajok! Lili biztos sokat segít Neked Natival kapcsolatban is! :)

Lara: Én is nagyon várom ám a merülős képeket! :D

Ancsi: Nem hangzik túl jól ez a pocifájós dolog. Remélem nem lesz semmi gond!

Gégéé: Úgy örülök, hogy már meggyógyult Emmácska, és beléd is visszatért a jókedv! És újra jössz a vicces Gégéé hsz-ekkel! :lol:

Naspi: Gratu Milánnak a hófordulóhoz. Mi is már kaptunk pneumococcus elleni oltást, a mi orvosunk a meningococcus ellenit javasolja egyéves kortól. Nem erre gondoltál?

Jafffa: Nagyon ügyi vagy, hogy este még van kedved kondizni!

Winchi: Én is nagyon-nagyon utálom ezt a kérdést: Jó baba????? :shock:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Rólunk: voltunk egy mini-mini szünidőn a Kolpingban. 2 éjszakát töltöttünk ott, erre volt elég az üdülési csekkünk, ami még tavalyról maradt, és március végéig volt érvényes. Ez nagyon rövid idő volt, de ilyen pici babával próbának jó volt, meg arra, hogy megnézzük a szállodát. Egyébként Réka volt a legkisebb, és mindenki a csodájára járt, hogy milyen pici, és milyen aranyos!
Jó volt minden, apa elfáradt, mert a babázás fárasztó, Réka elfáradt, mert minden nagyon érdekes volt, és ha becsukta a szemét mindazt nem látta, így nem csukta be, így nem aludt. Amióta hazajöttünk egyfolytában alszik! Én pedig kipihentem magam! :lol:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Lara: láttad, hogy előre hozták jövő hétre az Született Feleségek új évadját?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Anyany???????????
Bende???????????
Trundike?????????

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sziasztok!

Szösz:Igen láttam hogy már jövö héten új részek lesznek és nagyon örülök neki :D :D :D :D :D
De jó hogy sikerült összehozni a pihenést na de ennyi beszámolóval nem úszod meg :D
Volt babaúszás?Milyen a játszóház?Milyen szobába voltatok?
Képek??????????
Holnap hozom a képeket :D

Wicca:Juj de izgi :D Nagyon gyors és könnyü szülést kivánok nektek lehet hogy már nem is jössz addig :D

Katinka:Nagyon édesek a gyerkőcök :D

Voltam a doki bácsinál és képzeljétek érik a tüsző (én meg úgy örülök neki mint aki babót szeretne :D )Nekem amúgy nem érett rendesen a tüszö a Manó is clostival fogant szóval nagyon örülök neki hogy használ a gyógyszer.
Aztán felmentünk budaörsre vettünk a Hannusnak etetőszéket olyan aranyosan ül benne :D
Vendég
 


Lara: Szia! Örülök a dokibácsis jó híreknek. A következő babó akkor majd biztos egyszerűbben összejön, és a szülés is könnyebb lesz! :D Majd még jövök részletesebb beszámolóval, ma csak ilyen rövidre futotta. :) A merülős képek mellé, akkor etetőszékes képet is! :D

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Szösz:Ok.csinálok etetőszékes képet is :D Az ikeába vettük.
Remélem hogy igazad lesz :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Miló nevében is köszönjük a köszöntést :lol: hihetetlen, h hogy megy az idő, már 8 hónapos!!!! :shock: :shock: :shock:

Szösz, de jóó nektek h voltatok picit pihenni, a férjem leghamarabb is ápr. végén lesz először szabin, addig hajtás van ezerrel, akkor megyünk egy 2 éjszaka 3 napra perádfürdőre, én is várom már, h a Milán h fogja bírni, még a szállót is fel kell hívjam, h mi van nekik babaügyben-bár sztem semmi, így mindent nekünk kell vinnünk

Jujj, Wicca, de izgalmas, gyors és szép szülés kívánok neked!!!-már ha még elolvasod :lol: :lol: :lol:

Ancsi, nem a pneumot javasolja a dokim egy éves korban, a meningot még nem kérdeztem :shock:
én eddig csak natúr joghurtot adtam Milónak, pici gyümit beleturmixolva, most tettem bele egy pici fahéjat is, hmmmmm, isteni, anya is enné minden nap :lol: :lol:

majd ki akarom próbálni a majorannát ha májat kap és a kaprot is a tökfőzibe is :wink: jövő héten kezdjük a zsiradékozást is, a védőnő jav.-ta h 2 nap állati 5 nap növényi zsiradékkal készítsem a főzit!
túrót pedig kefírből fogok készíteni, az biztos és tuti friss lesz neki!babakekszet néha adok neki ebéd után kb. 1-1,5 órával, majd megitatom,de azt sem kap minden nap, gyümivel elkeverve beáztatva nem adok, mert az nagyon eltelítené meg hízlalná, és jó kis súlya van, szépen gyarapszik, ezért nem tartom szükségesnek.
sajtból én edamit v óvárit adok, azok sovány sajtok, trappistát nem, mert az nagyon zsíros, adhatsz még pannóniát is, csak az nekem igen drága :oops:
krémsajtot még nem adtam neki, de majd azt is akarok :lol:

most majd a spenótot és a sóskát akarom vele kóstoltatni, meg lehet a tésztát is, de azzal sztem még várok picit :shock:

nálunk az étkezés most így néz ki:
8-8.30. szopi mk. ciciből
9.30-10.00 tízórai:joghurt gyümivel, v gyümi-egyik nap ez másik nap a másik
12.30 ebéd főzike
4.30-5.00 uzsi : tejpép+szopi
7.00-7.15 főzike
9.00 szopi igény szerint :lol:

a tízórai és az uzsi mindig kevesebb, mint a főzike, kb. 120 mg , a főzike kb. 150-170 mg, mikor mennyit eszik és kíván, a szopit nem tom, mert nem mérlegelem már :lol:

most 8 kiló a Milán és 72 cm volt szerdán :lol:

Kép
naspolyácska
 
 


Sziasztok!Itt vannak a képek :D :D :D Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Lara: Hannus tündéri szép, és nagyon csinik a kis szoknyái! A csatokat nem szedi ki a hajából? Én is gondoltam, hogy teszek Dorkának, mert már néha belelóg a szemébe a haja...
Nagyon ügyes ez a merülős kép! Hihetetlen, hogy milyen ügyesek tudnak lenni. És, hogy nem fél....Már én is várom az uszit.
Jó a kresz, csak sokat kéne tanulni (amit a kislányom nem nagyon hagy....:D) Elvileg március végéig tart maga a kresz oktatás, aztán lesz még eü is egy hétvégén, aztán utána indulhat a gyakorlat...
Jófej az oktató, értelmesen magyaráz, de azért nem gondoltam volna, hogy ennyi mindenre figyelni kell. Nem olyan egyszerű, mint gondoltam.
Jó az etetőszék. Mennyiért vettétek? Mi is most akarunk venni, meg összecsukhatós babkocsit is, mert a másikat képtelenség a kocsiban vinni valahova is akkora dromedár.
Clostilbergit-et én is szedtem. Ugyanez volt a szitu, aztán utána kaptam injekció kúrát is (annak már nem is tudom mi volt a neve...)
Nem is tudtam, hogy Csaba bácsi pénteken is rendel..én csak szerda, csüt-ről tudtam, meg a szombat. Mik vannak???

Katinka: tündériek a lányok! Hasonlítanak egymásra! Lili nagyon ügyesen tartja Natit :)

Szosz: bizti jó lehetett a Kolping. Kérünk ám majd képeket is, ha készültek, ok??? Hát igen, nem könnyű a babázás. Nálunk is el szokott fáradni apa, ha Dorkázni kell.
Én is remélem, hogy kibírom jövő hét csütörtökig, és nem lesz nagy gáz a pocómmal.

Naspi: köszi az ötleteket. Akkor igazából adhatok én is tízóraira, és uzsira jogit, vagy gyümit. Estére lehet mi is kipróbáljuk a főzikét, mert lehet éjjelre nem elég a tápszer neki azért kel fel legalább kétszer...már nem is tudom...
Én is próbálok majd házi túrót keríteni.. A jogit gyümivel adtam. Tetszett neki. Nem volt gond tőle ma. Remélem beválik. Majd szépen fokozatosan emelem az adagot.

Wicca: jujj, de izgi. Remélem a hétvégén már Bálint babázhatsz! Megy a drukk ezerrel.

Dórci ma nem akarta megenni a husilvesből répa-krumpli-pipihusi-t. Nem tudom miért....öklendezett tőle. Pedig nem most kap először. Vagy nem volt éhes, pedig anyós szerint 10-kor evett tápot (1-kor adtam ebédet neki), vagy lehet hogy kicsit darabosabb volt, azért nem tetszett neki?? Ki tudja....örök talány ez a lány...:D Ez még rímelt is.

Winchi: papával mi újság?

Anyany? Trundike? Bende?

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk még mindig anyuéknál vagyunk, mindenki nagyon élvezi. Én mert nem vagyok egész nap kettesben Matyival, matyi azért mert körülötte forog a világ (ezt majd megszívom jövő héten de nem érdekel) és anyuék, mert unokázhatnak. Csináltam egy csomó szupi képet majd jövő héten rakok fel.

minden manó meseszép a képeken, kis mennyasszonyunk a rózsaszín kockás kalapban zabálnivaló!

Gratula Írisz fülijéhez nagyon csini!

Bibii vedd a nyúlcipőt hogy szaladhass az úrfi után :lol:

Katinka nagyon édesek a csajok! :wink:

Lara jók lettek a merülős képek! Iwiwen nekem még az anyás kép is tetszett! :wink: :wink: :wink: :lol:

Bocs ha valakit kihagytam majd még jövök
pussz

KépKép
winchi
 
 


Winchi:Ok.várjuk a képeket :D Aranyos Matyi vonalzója(Ezt már írni akartam egyik nap :oops: )Picit pihizz mig anyudék unokáznak :wink:

Ancsi:Akkor rendel pénteken ha a két nap sokan vannak csütörtökön 21:30-ra kaptam volna idöpontot :shock: szép lett volna a Hannával menni :roll: aztán akkor kaptam péntekre én tüszörepesztö szurit kaptam még choragon vagy mi volt a neve.
Nem szedi ki a csatot de ha egyedül hagyom akkor inkább gumizom neki.Örülök hogy jó oktatót fogtál ki mert az nagyon fontos!!!!!!
Az ikeába vettük a széket 2900ft volt +1000 a tálca+1000 az a csíkos párna ami mögötte van is igy jól tud ülni benn.Szerintem ennél olcsóbb etetöszék nincs én nem akartam drágát csak egy ilyen egyszerüt néztem bizományiba és annyiba került mint az újak,utánna találtam ezt a honlapon úgyhogy érdemes volt felmenni.
Babakocsit nem kell vennünk hála égnek majd már lassan kinövi Hannus a mózest és akkor átszereljük sportkocsinak.
Vendég
 


Ancsi:Antilop a szék neve bocsi a párna árát elírtam 1290 volt

itt van a link http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/categories/range/10389/10432/
Vendég
 


merional injekció, de asszem az az LH-FSH hormonokra hat, a clostilbegyt pedig a progira-asszem :oops:

én is kaptam, tök eredménytelen volt a kúra :cry:

a choragon tüszőrepesztő, a closti után kellett volna én is kapjak!de nem volt mit megrepeszteni, hiába a sok hormonbogyó :cry:

Kép
naspolyácska
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?