sziasztok!
hú,de pörögtök,szuper!
szly!szuper a hajad!én is mindig kacérkodom gondolatban egy tüsi,zselés hajon.
gabi!
szerintem mi még kicsik vunk ilyen programhoz,de ha nem adódik más,elmegyünk,mert itthon unatkozni végképp nincs kedvem
adri!
pihenj csak amennyit tudsz,szükséged lesz rá!
hú,még mit akartam....
évi!
bárcsak Dorkó is használta volna a zsepit,most nem félne minden hangos zajtól
na,ezért nem is porszívozom
nálunk volt anyósom és mindíg elmondja,h imádja ezt az unokáját.ilyenkor annyira jó érzés,bár lehet,h a többieknek is ezt mondja,de arról nem tudok
és elájul,h miket tud:"hát ez a gyerek már folyton áll,meg labdázik,meg pápázik,meg tapsitapsizik,meg milyen jól eszik,meg...."á,úgyis tudjátok
ő is folyton feláll a kiskádban,ha kivesszük a karikából,én meg "rácsapok" a fenekére,h nem szabad,csak ha anya megengedi.
az a legújabb szokása,h elég vadul játszik velünk.odajön,kiabál,meg harap és belekiabál a szánkba
csak az a baj,h a fülünket használja irányítónak,ha nem akarunk odafigyelni.és sajnos verekszik.
beleüt,meg belekarmol az arcunkba.most is van egy heg az enyémen.már rá is csaptam érte a kezére,de itt lassú a haladás,nem úgy,mint a virágtépésnél.pedíg ilyesmit sosem csináltunk.harapdostuk,hancúroztunk,evvel nem is lenne baj,de ez a vad karmolás
na,mindegy majdcsak elmúlik.
gabi!
a képen,igen a véremet szívja folyton
amúgy cékla,csak centrifugáztam le neki céklát,felhigítottuk,meg ebédre is volt főtt cékla és imádta ezeket.ja,a múltkor akartam is javasolni,h aki csak tud facsarjon,centrifugázzon gyümi és zöldségleveket a gyerkőcöknek.legalábbis Dorkó IMÁDJA!!!vettem is a corában egy pici gyümicentrit,mert amink volt,túl nagy.csak a céklával vigyázzatok,azt higítani kell!narancsléből reggeli után lecsurgat 2dl-t
hoztam gyerekszájat(a bnőm mesélte a lányáról)
egyszer hazajött a suliból,mikor elsős volt,h ő szeretne járni éstanórára.
-az meg mi?
-hát éstanóra.
-ki mondta ezt neked?
-hát bejött egy bácsi és mesélt a jézuskáról,meg olyan szépeket mondott.és h lehet járni hozzá éstanórára.
-az hittanóra
-jó,úgy is lehet mondani