sziasztok!
pat!
most megijedtem,gyorsan visszanéztem a képeket a cumi miatt,mert már 1általán nem ragaszkodik hozzá
az az igazság,h folyton a szájában felejtjük.szóval pl.peluscsere,nyűglődés(ill.most már,h közlekedik,kűzdelem,lefogás
),cumi be,majd elteper és elfelejtem kivenni.vagy épp konyházom,ő tépi a gatyám és sír,cumi be és szintén a szájában marad
már a tesóm is szólt,h folyton lóg a szájában
na,mostantól még jobban figyelek
amúgy pont ma számoltam meg,épp 7 db cumija van
ebből 3 újszülött a többi fogszabályozós.
réka!
igen,virágberni vagyok és a tali nekem nem jó,bocsi
számomra még mindíg nem az igazi az időjárás és a hely sem a parkolás miatt(bocsi az őszinteségért,nem vok az a típus,h kitaláljak okokat
)jó időben pótlom a hiányzásokat vayg 1szerűen meghívok magunkhoz mindenkit
akkor lecsekkolható Dorkó felségterülete.amúgy igen,van helye bőven(mármint neki bőven)a lenti szinten kb. 40nm-en tud mozogni.ami számomra nem annyira nyerő
de ez csak poén,van a járóka,ha nagyon eldurvulna őkelme,de nem sok időt tölt benne
láz lett manónál?adatok?
szly!
dorkó volt a szárító-borogató,ki is vert a víz,bár nem rá dőlt meg nem is durva helyzet,de én már csak ilyen vagyok.
azt amúgy már észrevettem,h ha vmi rosszat csinál és akkor történik vmi,sosem sír,hősiesen túri.akkor sír,mikor felkapom
a tv-t meg nem szokta nézni,csak kíváncsi voltam,h mennyire köti le.de persze kb.5 percig
na,de ma leteszteltem a kis piros traktor című mesével és abból egy egész részt végignézett(kb 10 perces)
édes!!!persze csak a zene és a színek érdeklik.egyetlen dolog van,ami szerintem órákon keresztül is mehetne:a süsü a sárkány!nincs meg vkinek dvd-n vagy akár videókazin?sajna nem lehet kapni
gabi!
gartula az ülés-álláshoz,még jó,h van nagytesó,lesz,aki foglalkoztassa
ja,hát és a videó:engem ilyennel kenyérre lehet kenni
az a cumizás.....