Köszi az érdeklődést, lányok, nincs nagy gáz az ujjával, de úgy kellett beragasztgatni, hogy ne tudja behajlítani, mert akkor rögtön vérezni kezd. Orvoshoz nem volt hajlandó elmenni...
Csöre: nekünk is már másfél éve megvannak (4 üveg volt összesen). Nemtom, lehet, hogy "anyagfáradás" vagy valami, de akkor is elég gáz...
jobbulást neked
Katica: jobbulást Nikinek!
Képzeljétek voltunk dévényes gyógytornásznál. Majdnem minden oké, kivéve, hogy Kristóf még nem tudja elég erősen tartani a fejét, és hátrafeszíti, mert túl feszesek a hátsó nyakizmai és túl lazák az elsők. Meg kicsit kötött a bal bicepsze. Úgy hogy hetente egyszer fél órát lesz nyúzás.Tegnap is volt már kicsi kezelés, sírt is, de nem a fájdalomtól, hanem mert fáradt volt és emiatt jól begurult. Meg az elején meg is ijedt az idegen arctól. Mire öltöztettem, már vigyorgott. Kaptunk házi feladatot is itthon gyakorolni. Amikor megmutatta a nő, egyből sírás lett, de itthon próbáltam pelenkázásnál és röhögött végig, szóval ez se fáj neki. Meg azt is mondta a nő, hogy nagy általánosságban nem a fájdalom miatt sírnak, hanem mert szokatlan nekik, ismeretlen meg ilyenek.
Ja, és kategorikusan kijelentette, hogy tilos hasra tenni, mert attól még feszesebbek lesznek a hátsó izmai, és már most is majdnem csípőig kinyomja magát (hát igen, gyakoroltunk egy kicsit, mikor beparáztam, hogy miért utál hason lenni
)
Viszont nagy bánatomra nem javasolt a babaúszás pont amiatt, hogy ott is sokat vannak hason, és ha oda is hordom, akkor nem fog javulni a dévény torna hatására.
De felhívtam az úszásoktatót, akiről kiderült, hogy gyógytornász, és ő azt mondta, hogy ha tényleg ez van, akkor kitalál speckó feladatokat és kevesebbet lesz a vízben hason a gyerkőc.
Mindegy, én az úszást jobban szeretném csinálni vele, és nem vagyok meggyőződve, hogy ez a nyaki dolog nem tudna rendeződni magától. Majd meglátjuk...
Ahogy így visszaolvasom, mintha kicsit túlspiráznám az aggódást...
Úgy utálom, hogy nem tudunk kimenni, őrült szél és szakadó eső (a frizurám mondjuk le van tojva
), szinte esélyem sincs, hogy Kristóf normálisan aludjon. Állat fáradt, de csak 5 percekre alszik be... Hiába, hozzá van szokva a sétihez...