Sziasztok,
Bari, biztosan Dávid is kinövi hamarosan a bukást, nem vetted észre, hogy csökkenne? Nagyon édesek vagytok a képen
Jobbulást a férjednek!
Melike, csodaszép a fiad. Szuper a haja!!! Bárcsak Gabinak is ilyen lenne, de neki csak egy kis szöszmösz van a fején...
Bluebox, nem semmi ez a lógás, bordásfalatok nincs, remélem
Bogi, Gabinak bulátát szoktam adni, ez elolvad a szájában, még nem volt vele gond. Kenyérhéjat is adtam, de az mindig cigányútra ment neki
Szilvi, sajnálom Mercit nagyon
Remélem, most már segít a gyógyszer és hamar túllesztek rajta.
Oszman, irigy vagyok a fürdő miatt, én is akarok! De nekem nincs, akire ráhagyhatnám bátran Gabit, anyósom már idős az ilyesmihez, a szüleim meg messze élnek... Basszus, ha belegondolok, hogy anyósomnak kellene végigcsinálni egy ilyen éjszakát, mint a mai, hát szerintem soha többet nem vállalná el Gabit
Szóval nem véletlen nem jöttem egész nap, Gabi hisztizett, mint az állat, állandóan kérezkedett fel, csak kézben lett volna jó, na de hát 10 kilót cipelni fel-alá a lépcsőn... nemsokára olyan karizmaim lesznek, mint egy súlyemelőnek.
Éjjel meg az, mint Meliéknél... 3 előtt is ébredt 2x, de akkor legalább visszaaludt, de 3-fél6ig óránként ha 10 percet aludt, és csak sirt. Végül én is behurcoltam az ágyunkba, és ott aludt 8ig. Pedig ő nem szeret velem aludni, ahányszor megpróbáltam, mindig az lett a vége, hogy verekedett, játszani akart, de most jó voltam neki
Na megyek is, mert rágja a lábujjamat már...