Sziasztok!
Gabi: miattad jöttem ilyen korán. Éreztem, hogy írni fogsz még. Engem nem zavar, ha néha borongós a hangulatod. Hidd el, szerintem egyikünket sem! Mindenki van így ezzel. És jobb is, ha kibeszéled! Ne érezd magad rossz anyának! Neked is nehezebb a két gyerekkel, bele kell rázódni, persze, hogy nem tudsz mindig úgy vigyorogni, mint valami hibbant.
A soraidból teljesen úgy éreztem, hogy tényleg tele vagy belső feszültséggel! Van egy nagyon jó homeopátiás golyó, Ignatia Amara 15 vagy 30 ch-s. Ez pont ilyen belső feszültségekre jó. Lehet kismamaként és szoptatás alatt is szedni. És csak hetente 2* kell 5 golyót elszopizni, ha már jobban érzed magad, heti egyszer. Nem okoz természetesen hozzászokást. Nagyon jó, én is használtam már kicsit feszültebb időszakomban (munkahely keresés-nem találás). Homeopata orvos ajánlotta. Bajod nem lesz tőle, az biztos. Patikában beszerezhető, ha nincs, megrendelhető!
Meg tényleg azt kéne, hogy többet legyetek együtt pároddal is pl. Igaz, hogy három órát nehezen bír ki Gergő. De talán egy-két órára elszabadulhatnátok. Esetleg egy bevásárlás, séta (ha jobb idő lesz), vagy csak otthon összebújni, a gyerkőcökre addig anyósod vigyázhatna.
Ha már nem leszel ennyire feszült, szerintem Dani evése és alvása is pikk-pakk megoldódik. Ha másnál eszik, alszik jobban, biztos ettől lehet. De ettől Te most ne érezd magad rosszul. Ez van, meg fog oldódni! Próbáld az élet pozitív oldalát felnagyítani, esetleg írd le egy papírra, hogy mire vágynál, mit szeretnél elérni és próbáld ezeket kitűzni magad elé!
Az meg jó, hogy kitalálsz Daninak jó programokat. Kell is olyan, hogy csak kettesben vagytok! Én mikor vittem babatornára Dórit, annyira jó érzés volt! Csak rá figyelni, direkt próbáltam ott úgy viselkedni, mintha csak ő lenne az egyedüli gyerekem! Megyünk majd megint, csak megvárom, amíg influlenza lecseng. Szerintem már egy-két hét múlva lehet menni.
Minden rendben lesz! Már az tök pozitív, hogy mersz és tudsz erről beszélni! Ügyi vagy
Betti: igen, nagyon harapnivaló Bence. Néha tök megharapnám, ha tudnám, hogy nem fáj neki
A mosolyától meg tökre kész vagyok! Levesz a lábamról!
Én ha kell, ha pisis, bárhol átöltöztetném, akár boltban is. Volt, hogy Dórit szoptattam a tescoban a cipőkénél, a próbaszéken
Engem már ilyen szemérem dolgok nem érdekelnek
Lola: köszi Neked is Bence véleményeket! Próbálkozik a felüléssel. Még nem megy neki, de ügyes! Ülni úgy ül, ha felültetem, de úgy meg nem akarom hosszú ideig. De tök szeret úgy lenni
Azért már egy percig elüldögél eldőlés nélkül! Megfogadtam, hogy most kivárom, hogy egyedül üljön fel. Lányoknál nem vártam, én ültettem fel és rájöttem, tök butaság. Ráadásul doki is ezt mondta. Lehet, hogy Emesének ettől van rossz tartása (háta tök beljebb van, mint a válla, hasa ezért kinyomva), mert már 5 hónaposan egyedül ült, először kitámasztva, aztán egyedül.
Dóri haját szeptember óta növesztem. Most már fül alá érő kleo-s. Édes pofám! Már rumlizik. Kipakolta a vasalnivaló ruhák jó részét, most a hajsütővel játszik....
Úristen, ennyi okoskodást korán reggel részemről
Megyek is, mert meguntok.
Szilvia