Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gratulálunk kicsi Míra Emilia születéséhez!!
Sok egészséget és tejcsit kivánunk!

Zsanka!
Nagyon szép a pocid.

Tegnap nem jöttem mert belázasodtam,elkezdett fájni a derekam.
Sajnos a dokimnak elmaradt a rendelése(miért ne pont akkor),igy bementünk a kórházba.Bennt akartak tartani,de Istennek hála protekcioval kaptam nagydózisú antibogyot és hazajöhettem.
Mára teljesen jol vagyok,mintha nem is lett volna semmi bajom.

Hogy teljes legyen az amugy is rossz napom,pici gyermekem fejjel bevágodott a földbe.A homlokára csapodott amiután a kis feje alágyűrödött a háta alá.Én azt hittem hogy kitört a nyaka illetve hogy meghalt.Basszus ott álltam mellette és nem birtam elkapni.
Mindig mellette vagyok és megtörtént a baj!!Felsirt,hamar megnyugodott a drágám.
Kihivtuk a dokinkat megvizsgálta Hál Istennek semmi baja.De lett egy egy zuzodás a homlokán. 48 órát figyelnünk kell azért,de ugyanolyan eleven,már este bukfencezett.
Azt mondta a dokinő hogy a homlok a legerősebb az a baj ha a tarkorészre esik.

Most mennem kell,majd még jövök.

Betti
berna23

Sziasztok!
GRATULÁLOK RITÁNAK!
Arra gondoltam én is mikor írta h NST nem mutatott semmit, hogy (anno) hétfőn nekem sem sőt alig akart mocorogni Ádám, a doki úgy rázogatta a hasam, hogy produkáljon valamit és h ne legyen már olyan lusti, aztán másnap hajnalban meg iszkiri be! Náluk is hasonló volt a helyzet!
3900g!!! Szép baba!!
VÁRJUK A KÉPEKET!!!!!! És a beszámolót!!!!!! :-)

Kép
Kép
newcdina

sziasztok!

ISTEN HOZOTT PICI MIRA :lol: :D :) :P :wink:
Lola,

most írtam sms-t... :oops: Tegnap óta nem olvastam a babanetet....Akkor várom az sms-ed és talizunk :) :roll:
Ja...tényleg Te hiányoltad a hintás képet....bocsi :oops:

Zsani,
köszi az infókat a böliről :D Mi is voltunk már az Egomi fürdőben, nekem nem a kedvencem, pedig már szinte az összes magyar élményfürdőben voltunk már... A tatabányairól én azt hallottam hogy nem fog mostanában megnyitni, mivel nem tudták még megoldani a víz felmelegítését :evil: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ és kérdem én, laikus, naiv tatabányai lakos, hogy amikor tervezték ezt az egészet, erre nem gondoltak???

Edina,
mi a helen doron angolra fogunk járni Áronnal, ez pici baba kortól van. Tatabányán az Álmos vezér utcában van (vasútállomás , pláza és könyvtár kereszteződése) Nézd meg a neten. A Párom unokahúga oda jár, két és fél éves. Nagyon hatékony. Nem tudom, van-e ovi itt a környéken, ami két nyelvű, de nagyon jó lenne! EGyébként tudom ajánlani, hogy csak angol nyelven nézzétek a meséket. Így nem zavaraja össze a pici nyelvi készségét az agyában, mert el fogja különíteni az anyanyelvet amit otthon hall, illetve mástól és az angolt, amit csak a tévében. De mégis oda tárolja el az angolt is, így nem fogja elfelejteni...Na ezt nem én találtam ám ki :oops: Csak már én is beleástam magam a témába.
Oltás ügy...én is sírok mindig még most is, amikor Áronom cinciót kap :roll:

Szilvi,

Emese fülfájására próbáld ki a kövirózsát :!: Nagyon hatásos. A levelét kell eltörni, és kifolyik belőle ilyen zselé szerű trutyi, ezt kell a fülbe csepegtetni. Az egész családunk ezt használja, és nekünk bevált. Azt nem tudom hol lehet venni sajnos...nekem a mamánál szokott lenni, de ha érdekel esetleg, akkor kérek és szívesen adok.

Cirmike,
tök jó, amit a suliról írtál. Én szinte ott nőttem fel, legalábbis a nyaraimat ott töltöttem gyerekkoromban, mert a mamámék ott laktak. Sajnos mamám ide költözött fos Tatabányára.... A szölősi suliba járhatnak nem szőlősi gyerekek is?

Sziasztok,
Sz

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

GRATULÁLUNK MI IS MIRA BABÁHOZ!!!!!!
Sok tejcit kívánunk,és pihenj sokat a kórházban,amennyire megoldható!!!

Köszi csajok a bíztatást,most kicsit nyugiban vagyok,tegnap voltam a Vargánál,és mondta hog yő megmondta hogy nem lesz semmi baj,oké azt mondta,csak arra a kérdésemre nem válaszolt,hogy ebben a terhességi hétben ezek a méretek mennyire súlyosak,na mindegy.....
minden okés teljesen zárt vagyok,pici folyásom van írt rá kúpot,ti elhasználnátok?Mert igazán semmi bajom nincs folyás amúgy is szokott lenni ,mióta terhes vagyok.????

Zsani!
Nagyon jók a képek,és Máténak az a paucsa,hát haláli benne :lol: !!!Én annó beadattam Dodónak a bárnyhimlő ellenit,semmi mellékhatása nem volt.De most már úgy hallom hog y2* kell megbökni?Azt nem tudom hogy tavaly amikor Dodó megkapta az jó e vagy kell majd mégegyet kapnia,majd megkérdem ha nem felejtem el...
Gyerekszobaképeket még mindig várjuk!!! :)

Lola!
hát elszomorítottál a számvitelel,sajna sokmindnekitől hallottam azóta hogy szar a számvitel,száraz és utálják.....remélem jó tanárt fogunk ki és jól elmagyarázza...Soma,Noé jól vannak?

Betti!
Mi volt csak nem a veséd?Jó hogy már jól vagy!!!!

Móni!
Tényleg nagyon magasnak tűnik Dóri,hány cm?Bár tudom mindig is magas kislány volt.Dorka is tök magas,104cm,2 évesen és 4hósan...hiába apja lánya(férjem 194cm..)

Tegnap telefonáltak az oviból,hogy Dodónak 38,6 a láza menjek érte,ma elvittem dokihoz és gennyes mandulagyuszija van :x ,szegénykém tegnap csak feküdt egész nap,ma már jobban van,múlt héten is csak 1 napot volt oviban,a héten hétfőn .kedden kell viszamennem hát sztem a jövőhetet is otthon tölti.Kis szaros oviban olyan jól alszik ebéd után,most meg bezzeg nem,pedig olyan jó lenne aludni már azt is megengedtem hog yvelem legyen egy szobában,de akkor sem laszik csak piszkál...reggel fogtam tőle pisit,és a szívbaj jött rám,6-kor pisilt,betettem a hűtőbe,7-30-körül megnéztem mert 8-kor indultunk dokinőhöz,és olyan volt mint a megolvadt vaniliafagyi,nem lehetett átlátni rajta,tök csúnya volt,egyből keresztanyum hívtam,mondta hog yez a tegnapi láz végett lett ilyen ronda,fogjak mégegyet és azt vigyem le,mert ha az elsőt viszem akkor bentfogják,és most ugye látogatási tilalom van,én meg trehesen végképp nem lehettem ott vele.Na a második már szép lett,tök nega,de már megint ez az idegeskedés.....Tanulásból is most 3 hét kimarad,enm tudom hog yfogom utolérni magam....

Na nem panaszkodom tovább,szép napot mindenkinek
Ági

Kép

Kép
ági01

sziasztok!
Ági01: én is használtam kúpot terhesség alatt többször is! Nyáron rengetegszer és szülés előtt is kaptam 1-2 nappal. (fojás miatt, szintén) Ha zavar akkor használd de ha nem vészes... engem zavart. Igazából erre nem tudok mit írni, tanácsolni. Ezt döntsd el te de bajod/bajotok nem lesz belőle.
Dorkának gyógyulást mielőbb!!!!

szilvia1981: helen doron? Pontosan mi az? (nagyjából pontosan :-) )

Berna: kisfiad hogy van? Fáj a buksija?

lopás: anyával beszéltem telefonon tegnap és mesélte h a szomszéd néninek kikapták a táskáját a kezéből az árkádok alatt. (Ságvárin)

egyelőre sziasztok

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok!

Ági: szegény Dorka! Jobbulást neki. Még jó, hogy pisi negatív. Varga: dinka.

Szilvi: köszi szépen a kövirózsa tippet, nekem is Emese tanítónénije ezt ajánlotta. Én sajnos nem tudok beszerezni, de neten utána olvastam, állítólag gyógynövi boltban létezik belőle csepp is, fülfű néven. Majd megnézem. Most kaptunk rá cseppeket a dokinál, használjuk, de ha péntek felé nem lesz tőle jobban, lehet, hogy igényt tartanék a kövire, ok? Köszönöm előre is. Suliba azért mehet, meg csak akkor érzékeny neki, ha hozzányúl. Köhög is hurutosan kicsit.

Zsanka: nekem Dóri a 15 hós oltással, vagyis 2008 őszén kapott bárányhimlő elleni oltást. Semmi mellékhatása nem volt. És csak egyet kellett kapnia. Ha jól emlékszem kb. 6000 forint körül volt.

Betti: szegény Te! Jó, hogy jobban vagy. Nekem is fájdogál mindkét vesém, és csíp alul lent kicsit. Felfáztam valószínű kicsit. Kész vagyok ettől én is. De hát orvoshoz esélyem sincs eljutni.

Cirmike: köszi az infót az oroszlányi uszival kapcsolatban. A fül miatt most úgy sem mennénk, de ha meggyógyul Emesének, jó lenne jövő héten elmenni.

Lola: még egyszer ÖRÖK HÁLÁM!!! Rendi vagy!

Rita küldött telefonon képet, de én nem tudom áttenni. Van zsinórom, majd férjem haza jön nemsoká és megkérem őt. Lehet, hogy csak este lesz rá ideje.
Elöljáróban: kis pufi arcú, fekete hajú baba.

Velünk amúgy minden ok. Most leckéztünk. Ma nem megy edzésre Emese a füle miatt. Így kicsit pihenhet.

Megmérték ma Bencét. 10400 gramm és 74 centi. Izomgyuri :)

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, de nagyon édes Míra baba.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Most írt Rita, hogy "kisdagi" Míra. Lehet, hogy szombaton hazajöhetnek és akkor jön bővebben írni.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

GRATULÁLOK ÉN IS RITÁNAK MÍRA BABÁHOZ!

Gyorsan jöhetett minden...
Az szuper lenne, ha már szombaton hazajöhetne, mert ugye látogatási tilalom van.

Barátnőm is ma adott életet második babájának szintén itt Tbányán (neki tervezett császár volt) Ők is jól vannak!
Ennyir örömhír egy napra! De jó!!!!

Ági,
Jobbulást Dorkának!!!
Én már kifelé jövök belőle, Rolimnak kb. 2 hete volt! Át tudom érezni, hogy fájhat neki....

Edina,
Helen Doron: mi járunk Rolival ilyen gyerekangolra, van Tatán ill. Tbányán is. Mi a tataira járunk. Ugyanaz a csajszi a vezetője. Nagyon jó, Roli szereti. 3 évesen akartuk kezdeni, de 4 lett mire összejött a csoport. Azóta már rengeteg új csoport indult. Foglalkzós, dalolós, táncos, beszélgetős játszóház féle kis csoportban angolul és a CD-ket minden nap otthon is kell (!!!) hallgatni. Persze a nagyobbaknak komolyodnak a dolgok. Nagyon drága, de tudtuk mikor elkezdtük. (8900 FT/hó). Az ár azóta sem emelkedett. Heti 1X megyünk, ha nem tudunk elmenni (betegség) lehet pótórára menni.

Szilvi,
Jó súlyban van Bencus!
Emesének jobbulást!
Várjuk a képet!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Másik Szilvi (1981)
Lemaradt...
Igen ide Szőlősre járhatnak máshonnan is, sőt jó lenne mert kezd lecsökkeni a létszám 180-200 főről, most csak 140 körüli.
Jelenleg az esősök 15 körül vannak. Jelenleg 23 fő a helyi akinek szeptemberben kell kezdenie, de tuti elvisznek belőle sokat, így jöhet bárki.

És ez a kompetecia alapú oktatás lesz majd az állami oktatás, erre kell áttérni EU szerint majd mindenhol...

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Edina! Szegény Ádi,én is ugy sajnálom őket szurikor.
Rita Atikája 5 éves asszem mostanában kezdett irni olvasni,és ennek örül nagyon Rita mert hároméves volt mikor elkezdett beszélni.

Ági!Dorkának jobbulást.
Hólyaghurutom lett,de ütegetésre már nagyon érzékeny volt a vesém.Kicsit ráhuzodott a gyulladás.A háziorvosom eddig szar gyogyit irt,amit tegnap kaptam az rögtön helyretett.
Csak most nem pisilni járok percenként hanem...
Gondolom a sok antibiotikum tönkrevágta a bélflórámat.

Zsanka mostmár értetek izgulhatunk!

Betti
berna23

Sziasztok!

Lola: megkérdeztem, a hallásvizsgálat kedd-szerda-csütörtökön van 11-14 óra között. Akkor a keddi nap nekem jó. De majd megbeszéljük időben!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!
Cirmike, Rita nem Tb-n, hanem Szőnyben van!
Azért arra kíváncsi leszek a mai magyar gazdasági (rom)helyzetben mikorra lesz erre pénz, hogy dupla bért kell kifizetni a tanítóknak.... most épp ugye a béren kell spórolni azért vonják össze, szóval nem az EU-s követelmények felé haladunk!

Edina!
6 éves lesz 2 hónap múlva Ati, de mindenképpen ügyes az olvasással, az bizti. Vannak gyerekek akiket már érdekel ilyenkor a betűk, betűvetés.
Nekem Soma 2,5 évesen felismerte az INTERSPAR, TESCO szavakat ha arra mentünk, meg látta v.mi óriásplakáton, a tescot meg a szatyorról. 4 éves korában "képolvasással" (gondolom) felismerte a mondókákat, dalokat, játékcímeket az egyszervolt.hu-n... Most nyomtatott betűkből tizenvalahányat (kábé felét) ismeri, le tudja írni, de összeolvasni nem tudja. Nem is akarom "futtatni" őt, látom h. ovistársai is hasonlóakat tudnak, szóval semmi különös...Nagyon egyéni dolgok ezek, tényleg valaki még 3 éves korában is alig beszél, suliban meg osztályelső lesz. Meg ráadásul nem egyformán ível felfelé a fejlődésük. van amikor hónapokig semmi, utána meg 1-2 hét/nap alatt sokmindent lehet észrevenni rajtuk!

Szilvia1981!
Semmi gond úgyis volt dolgom a DM-ben, azért mentem. Val.szeg holnap is tudok menni, majd írok akkor sms-t. Csak addig kész kell lennem az ebéddel (joghurtos cs.mell, krumplipüré) mert utána már oviba kell mennem, férjem meg délutános és kajál mielőtt elmegy...
NEktek elfogyott már a Vigantol olaj?

Szilvianyu!
Ok a kedd akkor, előreláthatólag, holnap kérek beutalót. Uradat pont fürdetési idő alatt kellett küldened a papírokért? :shock: Bocs mégegyszer.
Nektek elfogyott már a Vigantol olaj???

Betti!
Nem semmi lehetett Istid balesete, azta Én is megrémültem volna... Te jó ég, a lényeg hogy rendben van!Ki a dokitok?

Ági!
Sz.tem használdd inkább a kúpot, tudod a felszálló fertőzés tud galibákat okozni..... de nem rémisztgetlek!
Nem is írtad, hogy Dorka már ottalszik...
Jobbulást szegénynek. Mostanában tök sokan mandulagyuszisok a környezetemben, pedig ezt nem vírus okozza úgy tudom....

lola77

Kép Míra Emília

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Ekkorában tudtuk csak feltölteni. Édes kis pocok! :)

Lola: én bocsi, hogy ilyenkor ment. A kaputelefon kódot is elfelejtettem neki mondani. Agybaj volt nálunk délután. Majdnem két órát vártunk ma a dokinál és ez tök felborított mindent. Három órára lett pl. kész az ebédem. :( Egész délután apa próbálta a vezetékes telefont beállítani, ezért ment később Hozzátok. BOCSI még egyszer és ÖRÖK HÁLA!

Ági: én is "beszedném" helyedben a kúpot. Olyat írnak, ami nem árt. Nekem alig volt folyásom Bencével, és mégis elkaphatott valami fertőzést, pedig a belső méhszáj egyáltalán nem volt nyitva, ezért született olyan fehér pöttyökkel a testén. Valószínű. Úgyhogy én a helyedben biztos felhasználnám!

Betti: szegény Istike!!! És szegény Te is! Reméljük, már semmi gond!

Na megyek, most jutottam idáig a képpel, csak mivel megígértem Nektek, jöttem.

Gyerekek már alszanak (a legkisebb kb. tíz perce), úgyhogy pihi végre.

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Tegnap kimaradt, már fáradt voltam:

Lola: én nem tudom így megmondani, hogy hol tartunk a vigantol olajjal, mert tudod, még Dórinak is kell adnom és egy üveget használok kettejüknek. Úgyhogy nálunk már több fogyott, azt sem tudom megmondani, hány üveg. Fogalmam sincs. Dórinak is kell még adnom május végéig napi egyet.

Cirmike: gratulálok a barátnődnek, mondd meg neki légyszíves! Könnyű szülés volt? Elégedett volt a dokijával?

Na sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

jaaah :-) nagyon félre olvastam valamit ezzel az olvasás témával. Sorry! Megnézhettem volna igazából a vonalzón h hány éves Atika. Amúgy nagyon ügyes kiscsákó! :-) De így azért már más, hogy nem háromévesen olvas... :-) :-) azon ledöbbentem kicsit de hát... kitudja a mai gyerekek mire képesek! Az enyém már beszél néhány szót :-) persze csak a maga nyelvén :-) gagyarászul...

cirmike: igen azt sejtettem h van ára és mire majd mi odakerülünk LESZ IS ...(ára) de ezt fontosnak tartom. Csóri fiamnak már két alapszabályt lefektettem akkor mikor a pocakomban volt.
1. angolt kell tanulnia olyan hamar amennyire csak lehet persze norm. kereteken belül
2. úszni DE a baba úszáshoz nekem nem lenne bátorságom úgyh az ovis korszakot ezzel mindenképpen megvárjuk! Az úszást azért tartom fontosnak mert nekem nővérem 11 évesen fulladt meg és úgy nőttem fel h a víztől nagyon féltettek. Én is féltem őt már most és ezért nyugodtabb lennék ha tudna úszni rendesen!!! Tudom önzőség magam miatt de neki sem válik hátrányára ha megtanul. Felőlem miután megtanult rendesen akkor abba hagyhatja ha nem fogja foglalkoztatni v nem szereti de csak ha már tud.

Nagyon szép Mirababa!!!!!!!!!!!! Ő is hajas baba....! :-) És tényleg kis pufók pofija van!

Kép
Kép
newcdina

Kép Mi szánkós képünk - Emese és Dóra

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Pancsi

Kép
Kép
Kép
emesedora

Folyt. köv.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Pancsolnak a picik

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Úgyszintén

Kép
Kép
Kép
emesedora

Nem tudjátok hogy lehet a fotóra 18-as karikát rakni? Bence kukiját gondoltam eltakarom, mielőtt felteszem az iwiwre. Hátha nem örülne, ha mutogatom a kukacot :lol:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

tényleg mekkora lett a Mira! Nagyon szép kisbaba! Szőnyben is látogatási tilalom van, nem? Tényleg, ilyenkor bemehet az apuka? Remélem mire én jövök, már vége a járványnak....

Ági,
én is kaptam kúpot - Klion a neve. Én használtam belőle, de be voltam tojva. Tényleg használd, mert ha fertőzésed van (kellemetlen szagú stb.) akkor jobb, mert a fertőzés tényleg felszállhat és koraszüléshez vezethet. Nekem a doki mindig megkérdezi, hogy van-e ill. ha van akkor színes-e, szagos-e. (bocsi így ebéd előtt) Mert amúgy terhesség alatt a sima folyás normális - állítólag.
Képeket csinálom, nem felejtettem el! :)
A suli keménynek hangzik, én nem is tudom hogy tudnék-e még tanulni... Dorkának jobbulást!!!!!!!

Betti,
nagyon ijesztő volt, amit a pici fiad tornamutatványáról írtál. Sajnos hiába állunk mellettük, egyszerűen nem tudsz rá reagálni...csak megtörténik.
Mi is izgulunk már, hogy lassan érkezik a kiscsaj. A Zolim tiszta stressz... :) :) főleg hogy mondtam neki hogy néha beszúr az oldalam.. azóta ha éjjel is felkelek pisilni (ugye elég gyakran) egyből "mi van? jól vagy? " olyan édes :) mondta hogy már nagyon várja a csajszit, napjában többször is gondol rá... :) Én meg lassan kezdek bepánikolni, hogy mi lesz 2 gyerkőccel.. :) de tudom hogy tök jó lesz majd!!

Köszi a bárányhimlős oltásos infokat, a jővő héten adatom be a Matyeknak, a recept már megvan!

na megyek, megnézem ez a .@Đ#> babot, mert nem akar megfőni pedig beáztattam.... hrrrrr
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

sziasztok!

Minden este betértem elolvasni benneteket, csak az írásra már nem volt energiám!
Kicsit összecsaptak a fejem felett a hullámok. Legalábbis ezt érzem!
Danival mostanában picit nehezebb a lét. Na bocsánat, hogy leírom tudom nem ebbe a topikba való, hisz itt 3-4 hós bébik vannak. UGORJA ÁT, AKIT EZ MÉG NEM ÉRDEKEL!
És ami újdonság mostanában, hogy mamáék vitték szánkózni, sétálni, sőt már 2. napja ott tölti a nappalt és már beszéltünk róla, hogy valamelyik hétvégén mikor a mama nem dolgozik ott is alszik.
Szóval fejlődtem ezen a téren, mert nem tudom emlékeztek-e rá, de nem nagyon akartam a kezeim közül kiadni Danit. Többen mondtátok is, hogy rosszul teszem, meg nekem is kell egy kis kikapcs. Na ez azóta van, mióta Gergő megszületett. Na nem azért mert 2 gyerekem lett, hanem mert abban a 4 napban meg kellett szoknom, hogy Dani nincs velem. És ez segített abban, hogy néha néha "átadjam" másnak is. Talán ezóta javult is a viszony a mamáékkal. És Dani is imádja őket és érdekes módon ott nagyon-nagyon jó kisfiú. Itthon pedig egy kis ördög tud lenni.

Szóval Danival is egy kicsit nehezebb, Gergő is nyűgibb egy kicsit. Kedden volt a házassági évfordulónk és meg sem ünnepeltük. Kicsit érzékenyebben érintett. Amúgy is nincs valami rendben a lelkemmel. Megint nagyon hiányoznak a szüleim. De sebaj, majd enyhül megint. Szokott ilyen lenni, csak most legalább nincs időm sajnálni magam. Viszont emiatt türelmetlenebb vagyok. A hülye esős idő miatt megint beszorultunk a lakásba.

Betti!

Nálunk is történt ilyen hasonló baleset! Akkor már Gergő is megvolt. Pont őt szoptattam és Dani esett egy hasonlót az asztalról. Azt hittem valami komoly baja lett. Gergő azon pillanatban lecuppantottam a ciciről és rohantam Danihoz. De hál istennek Ő is megúszta foltokkal.
Jobbulást kívánok vese ügyben!

GRATULA Mira babához. Nagyon édi pufi csajszi! Sok tejcit neki!

Lola!

Jól emlékeztél! Én írtam erről az Aegonos nőről régebben. Szerintem is Ő volt Edináéknál is. A héten is megkerestek az Aegontól, hogy tartanának egy kis 15 perces előadást itthon. Én megköszöntem és mondtam, hogy már két éve végighallgattam. Most nem élnék ezzel a csudi programmal.

Emesedora!

Nagyon jók a pancsis képek! Ez a kád nem "süllyed" bele a nagy kádba, ha jól látom? Az tök jó, hátkímélő.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Rég jöttem képekkel:

Kép Gergő hasal!
Kép Danival!
Kép Dani apával!
Kép Gergővel!
Kép Ropi és kapcsoló! Mi kell még!??
Kép Halló!!
Kép Bájos! Most ez a kedvencem!
Kép És egy kis gyerekmunka megint!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Nagyon érett kisbaba kinézetű Míra, tök édibédi. Nem olyan mint egy újszülött... és hogy nyitva a szeme, tök nem számítottam rá, mindig csukva szokott lenni a szemük....

Gabi!
Én gondoltam, hogy ezért nem jössz, mert Danival nehezebb, már múltkor is írtad, akkor én írtam is, hogy vigyétek Mamázni. ezek szerint bejött, de jó. Hidd el, jön a tavasz, jobban leszel. Az meg természetes - gondolom - hogy időnként hiányoznak a szüleid, főleg mikor nehezebb időszaka van az Életednek. hisz Ők értenének meg, tudnának igazán segíteni!
Boldog házassági évfordulót kívánok, mégha nem sikerült is megünnepelni. (Gondolom párod is fáradtabb...) Nézz rá a 2 csodás gyerekedre, az erőt ad!
Pedig a képeken nem látszik rajtad! Dani írtó jóképű kiscsávó, Gergő pedig hogy ügyeskedik hason!

Szilvia1981!
Nagyon köszi mégegyszer a poharakat. Nagyon megáztatok mire hazaértetek?Férjed nagyon barátságos volt és tök fiatalok vagytok na persze ezt a képekről is láttam!

Szilvianyu!
Nem jött rosszkor a férjed, Noét már megfürdettem pont, Soma fürdőkádban volt még...
Nekünk most fogyott el az első Vigantol amúgy...
18-as karikát? A Kellékek-Paintbe asszem be kell szúrnod a képet és ott tudsz karikát, ovális és beleírod, utána mented! Még nem csináltam amúgy...

Na megyek kisebbikem felkelt, éhes!

lola77

Sziasztok!

Gyönyörűséges a kicsi Míra baba!!
Nekem nem fura hogy nyitva van a ki szeme.Enyém fiamnak is mindig nyitva volt és sok más kisbaba is szeretett "nézelődni" az ujszülöttosztályon.

Fu én tök sokszor kihagyom a vigantolt. :oops:

Gabi!
Boldog házassági évfordulót kivánok!
Nagyon szépek a kisfiaid.
Nagyon nehéz lehet neked.hisz szüleink nagy támaszok nekünk.Apukám nekem is meghalt 3 éve,Anyukám meg nem foglalkozik velünk.Nagyon megértelek.

Emeseanyu!
Édesek a gyerkőcök.

lola!Bán Éva a doktornőnk.

Istikével minden rendben.Szépen lement a puklija,de jo lila neki,kicsit véraláfutásos.
Szobatisztasággal nagyon ügyes.nem is hord már pelenkát.
Nagyon pasis kisgatyeszokat hord a kincsem.Nagyon büszke rá.
Ma a kinaiban szolt hogy pisilnie kell,szerintetek iylen hidegban lehuzhatom a nadrágját pisilni?

Betti
berna23

Sziasztok!

Lola: köszi a paint tippet, megpróbálom majd.

Betti: a vigantol többek között a fogak miatt fontos, de gondolom Istikének jórésze kint van. Viszont a téli, őszi időben meg azért fontos, mert d vitamin és nincs napsütés. Szerintem Te is május végéig add, utána már nem kell. Dórinak sem. Pedig Dóri akkor lesz 22 hónapos. Ja, Betti, szerintem fél percre nyugodtan lehúzhatod a nadrágját. Jobb, mintha bepisilne és a pisis ruhától megfázna :) De azért szerintem még hordjál magaddal csere nadrágot, csere zoknit, gatyát. A balesetek azért előfordulhatnak. Nálunk legalábbis mikor mondjuk meg volt fázva Emese, előfordult.

Gabi: olyan rossz volt olvasni soraidat.... rossz érzés, hogy bánatos vagy. Hiába itt vannak a gyerekek, azért az nem ugyanaz. Nincs igazán felnőtt társaságod, ugye? De itt nyugodtan írj meg bármit, szívesen hallgatunk, én legalábbis. Nem is tudom, hogy lehet felfogni, érteni, ha elveszíti az ember a szüleit. Nem mondtam itt, de most apukámnak is volt egy komoly betegsége, ami nagyon sok mindent átértékelt bennem. Úgy néz ki, túl vagyunk rajta, de nagyon megijedtem, féltem. Azóta jobban kényeztetem és azóta többször mondtam neki, hogy szeretem, meg anyunak is, mert előtte sajnos nem sokat mondtam :oops: .
Aranyosak a fotók.... nagyon jó, hogy vannak ők nekünk :)

Igen, a kádat nem kell beletenni a nagykádba, van tartó rúd elő és hátul. Így vettük. Így is nehéz egész nap a két kicsit cígőlni.... Főleg Bendőt.

Utálom, hogy esik. Tényleg legyen már jó idő!!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Mosolygok

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Picikéim

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Szép fiam

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Legújabb tudomány - de anya nem hagyja, hogy sokáig üljek :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Üldögélek

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Izmozok és próbálok felülni

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Itt is felülni próbálkozom...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Bocsi, ez ma nagyon Bence nap lett... Nem ő a kedvenc, komolyan, Emese még suliban volt, Dórika meg a közös kép után aludt. Majd legközelebb csajos nap lesz :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!
Most csak gyors tudok jönni,Dodó nem hagy...
köszi a hozzászólásokat végülis elkezdtem használni,de este kicsit megilyedtem,mert utáán iszonyú viszketés jött rám...Amúgy nem volt semmi szúrós büdi szag,pisi sem csípett,tehát csak kis folyás és ezért írta fel.Holnap talizok a dokival és megkérdem hovább,ha este is viszket abbahagyom...
Ma voltam háziorvosnál, végre elintéztem az Ekg-t,a lehető legjobb időben voltam,esőben szélben,mire odaértem tökre vizes lett a nadrágom.Már lassan 2 hete beteg vagyok, fejtől felfelé fáj mindne,szedtem rá tamtumverdét,lándzsás utifüvet,homeós bogyókat,de nem múlik.Ma megkérdeztem a dokit és azt mondta hogy akkor hagyjam abba a homeos izéket ha nem használ,de antibigyót nem írt fel.Kérdem akkor mi legyen,mert ez már eléggé idegeít.2 hete köhögök folyik az orrom,és estére annyira fáradt vagyok,fáj minden,azt mondta ha nem múlik el jövőhétre,akkor menjek el fülészetre :twisted: .
Van valakinek jó tanácsa?Mit lehet még kipróbálni?

Szép estét Ági

Kép

Kép
ági01

Szép estét!

Szilvi!
Tündéri a kis Bence.Nagyon erős.Olyan kis harabdálnivaló a kis keze:)

Ági!
Biztos irritált kup azért volt a viszketés.Ég is?
Bezsélj a dokival,lehet allergiás vagy a kúp valamelyik összetevőjére.
Jobbulást!Lehet mostmár kapsz valami gyógyszert,mivel nm elegendőek a gyógynövények.

Visszanézek az elöző oldalra is.Aztán reagálok még.
berna23

Nagyon ügyesen ül a kispasi Szilvi!Dórival a közös képen nekem már ugyanakkorák a kicsik.
Meghatottak soraid,és Gabié is egyaránt.
Örülök hogy apukád jobban van.
Én is minden nap elmondom mennyire szeretem a szüleim.
Sajnos előtte én sem sűrűn tettem ezt.Remélem Apukámhoz is eljut.

Köszönöm a tanácsod a pisiléshez,jó ötlet ez a cserenadrág is.
Jó lesz ha jön ajóidő,akkor nem kell attool tartani hogy megfázik.

Jó éjt mindenkinek!

Betti
berna23

Szilvianyu!
Ahol Bence sandán néz Dórira, marha jó, persze a többi is. Tényleg jó husis Bence karja, igen harapdálnivaló! Na én tegnap fogtam is, nem semmi a csávó. Írtó kitartóan próbálkozik, zabálnivaló. Dóri haja tök hosszú lett hirtelen, vagy csak eddig nem tűnt fel?

Betti!
Gondolom mielőtt mentek megpisilteted ugye?De ha előtte többet ivott (nem csak egy fél pohárral mondjuk) akkor tényleg érdemes cseregatyát vinni, bár mondjuk a kínaiban át tudod öltöztetni, ha becsurog, de boltban, utcán, hivatalban, postán sajna nem. Szóval sz.tem is húzdd le Neki. Tök jó, hogy el is indulsz vele pelus nélkül is! (Én nem mertem még ilyen időben, hozzáteszem 2 éves volt Soma decemberben, nem is tartottunk az otthonival sem sehol még akkor tél végén..)
Nem csinálsz vonalzót? Sosem tudom éppen mekkora Istid!
Anyukáddal rossz is a kapcsolatod?Miért, persze csak ha publikus...

Gabi!
Tényleg sokat segítene a felnőtt társaság, persze akinek van lurkója és átjárhatnátok egymáshoz. NIncs ilyen a közeletekben?

Ági!
Hársfa, csipkebogyó tea? Bár ha ilyen kitartóan fáj már, akkor sz.tem ezek már mint halottnak a csók! :(

lola77

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat.
Kedden este átbeszéltük a párommal a dolgokat és arra jutottam, hogy mivel Danit már elkezdte érdekelni a mondókázás, ezért jöv héten elviszem Ringatóra. Aztán ha jön a tavasz, akkor már jobb lesz, mert lehet menni a játszóra és végre levezetheti az energiáját valahol. Én is kimozdulok. Össze-össze futunk a tejtesóval, meg anyukákkal, meg majd igyekszem kimenőt kérni itthon. Egyelőre míg Gergő szopizik messzire nem tudok menni. Van mikor a 3 órát sem bírja ki. Fejt tejet meg azért nem szeretném, hogy kapjon ha nem muszáj.
Azon buktam ki, hogy azt érzem mostanában, hogy nem tudom kezelni Danit. Látom rajta, hogy unatkozik. Már unja a játékait. Gondolom rossz neki az is, hogy Gergő pár napja délelőttönként egyfolytában a karomba, vagy cicin lenne. Nem is igazán hagyja Dani, hogy szeretgessük Őt, bár ez előtte is így volt, úgyhogy ennek nem Gergő az okozója. És ezeket nagyon rossz látni. Plusz szenvedek az etetésével. És bosszant az, hogy a mamáéknál meg tök jól eszik. Így azon veszem észre magam, hogy már délelőtt tiszta pipa vagyok rá és szinte alig várom, hogy jöjjön a délutáni alvás. És mikor meg elgondolkodok, sokszor sírásba török ki, hogy hogy "lehetek ilyen a gyerekkel" és miért nem vagyok türelmesebb? Párom olyan jól tudja elaltatni a gyerekeket, nekem nagyon ritkán megy. Egyszerűen mikor már ott lennék, hogy csak egy kicsi van még hátra és már csukják le a szemüket én feladom. Talán ezért is, de lehet magától jött volna Daninak, hogy teljesen egyedül alszik el nagyon kicsi kora óta. Most már megint igényelné az "altatást", ami hátsimiben merül ki.
Nem tudom mi lett vele, talán most jön ki rajta Gergő léte. Oda át a mamáéknál állítólag egy angyal gyerek és enni is jól eszik. Szinte azt érzem, hogy hülyének néznek minket, hogy nincs is ezzel a gyerekkel semmi evési gond. Bár látták már behisztizéskor Őt. Félreértés nem vagyok féltékeny, nagyon örülök, hogy ilyen jól elvan velük és gondolom azért is, mert csak vele foglalkoznak. És anyós ért is a gyerekek nyelvén, iszonyat türelme van. Egyszer sem emelte fel a hangját Danival.
Még az is bántott, hogy egyszerűen napközben már nem is tudunk apával "egymással törődni", mert sajna ha éjszakás csak ez marad. Kedden, mikor ünnepeltünk volna egy kicsit a legrosszabbkor ébredtek a gyerekek, talán ezért is voltam feszült, de csak máig: :D :lol: :lol: :lol:
Így már másképp olvasom a Kismama előző havi számából ezt a részt, pont ezzel a témával foglalkoztak.
Az e haviban meg pont a rossz evő gyerekekkel.

Szülő témához csak annyi még, hogy egyrészt nagyon hiányoznak. Kicsit bánom azt ahogy néha viselkedtem velük, de akkor ezt hozták ki belőlem. A másik ami inkább bánt az "elmenetelük" körülménye. És ez, ami feldolgozhatatlan még mindig. Pedig anyu idén már 7, apu meg 3 éve nincs velünk már. És persze az is bánt, hogy a cseppjeinket nem érték már meg. Hiányzik, hogy mellettem legyenek, mert a párom szülei hiába mondják, hogy én a "lányuk" vagyok, ez nem lesz olyan sose.

Bocsánat, hogy ma ilyeneket írogattam. Valszínű ez a borongós idő teszi. Tegnap annyira szépen sütött a nap, már az ember hangulata is más egy kis "világosságtól"

Ági!

Jobbulást kívánok. Már jó hosszú ideje tart ez a nyavalya!

Szilvianyu!

Ismételten jók a képek. Látom megy a nyájcsorgatás ezerrel. Nagyon ügyes már Bence! Jó kis husis. Valahogy Gergőm is így fog kinézni!

Na jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi:
miattad jöttem ilyen korán. Éreztem, hogy írni fogsz még. Engem nem zavar, ha néha borongós a hangulatod. Hidd el, szerintem egyikünket sem! Mindenki van így ezzel. És jobb is, ha kibeszéled! Ne érezd magad rossz anyának! Neked is nehezebb a két gyerekkel, bele kell rázódni, persze, hogy nem tudsz mindig úgy vigyorogni, mint valami hibbant.
A soraidból teljesen úgy éreztem, hogy tényleg tele vagy belső feszültséggel! Van egy nagyon jó homeopátiás golyó, Ignatia Amara 15 vagy 30 ch-s. Ez pont ilyen belső feszültségekre jó. Lehet kismamaként és szoptatás alatt is szedni. És csak hetente 2* kell 5 golyót elszopizni, ha már jobban érzed magad, heti egyszer. Nem okoz természetesen hozzászokást. Nagyon jó, én is használtam már kicsit feszültebb időszakomban (munkahely keresés-nem találás). Homeopata orvos ajánlotta. Bajod nem lesz tőle, az biztos. Patikában beszerezhető, ha nincs, megrendelhető!

Meg tényleg azt kéne, hogy többet legyetek együtt pároddal is pl. Igaz, hogy három órát nehezen bír ki Gergő. De talán egy-két órára elszabadulhatnátok. Esetleg egy bevásárlás, séta (ha jobb idő lesz), vagy csak otthon összebújni, a gyerkőcökre addig anyósod vigyázhatna.
Ha már nem leszel ennyire feszült, szerintem Dani evése és alvása is pikk-pakk megoldódik. Ha másnál eszik, alszik jobban, biztos ettől lehet. De ettől Te most ne érezd magad rosszul. Ez van, meg fog oldódni! Próbáld az élet pozitív oldalát felnagyítani, esetleg írd le egy papírra, hogy mire vágynál, mit szeretnél elérni és próbáld ezeket kitűzni magad elé!

Az meg jó, hogy kitalálsz Daninak jó programokat. Kell is olyan, hogy csak kettesben vagytok! Én mikor vittem babatornára Dórit, annyira jó érzés volt! Csak rá figyelni, direkt próbáltam ott úgy viselkedni, mintha csak ő lenne az egyedüli gyerekem! Megyünk majd megint, csak megvárom, amíg influlenza lecseng. Szerintem már egy-két hét múlva lehet menni.

Minden rendben lesz! Már az tök pozitív, hogy mersz és tudsz erről beszélni! Ügyi vagy :)

Betti:
igen, nagyon harapnivaló Bence. Néha tök megharapnám, ha tudnám, hogy nem fáj neki :) A mosolyától meg tökre kész vagyok! Levesz a lábamról!
Én ha kell, ha pisis, bárhol átöltöztetném, akár boltban is. Volt, hogy Dórit szoptattam a tescoban a cipőkénél, a próbaszéken :) Engem már ilyen szemérem dolgok nem érdekelnek :)

Lola:
köszi Neked is Bence véleményeket! Próbálkozik a felüléssel. Még nem megy neki, de ügyes! Ülni úgy ül, ha felültetem, de úgy meg nem akarom hosszú ideig. De tök szeret úgy lenni :) Azért már egy percig elüldögél eldőlés nélkül! Megfogadtam, hogy most kivárom, hogy egyedül üljön fel. Lányoknál nem vártam, én ültettem fel és rájöttem, tök butaság. Ráadásul doki is ezt mondta. Lehet, hogy Emesének ettől van rossz tartása (háta tök beljebb van, mint a válla, hasa ezért kinyomva), mert már 5 hónaposan egyedül ült, először kitámasztva, aztán egyedül.
Dóri haját szeptember óta növesztem. Most már fül alá érő kleo-s. Édes pofám! Már rumlizik. Kipakolta a vasalnivaló ruhák jó részét, most a hajsütővel játszik....

Úristen, ennyi okoskodást korán reggel részemről :)

Megyek is, mert meguntok.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Betti: kicsit félreérthető voltam. Szóval nyugodtan öltöztesd csak át Istikét bárhol! Sőt, ha van esetleg váltó cipője, azt is vigyél. Nekünk volt, hogy azt is lepisilte Emese. Sokkal nyugodtabb leszel, ha tudod, hogy van nálatok pót ruha. Anyukám mesélte, hogy mikor ment valahova és szobatisztaság környékén voltunk húgommal (köztünk 15 hónap a korkülönbség), volt, hogy szinte egy sporttáskányi cuccal indult el :) Pót harisnya, pót nadrág, stb.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na, csak egy gyors "befutás", vasalok, mert alszanak a kicsik (egyszerre!!!).

Rita írt az előbb sms-t:

"Jól vagyunk, Mírababa ma már szépen szopizott, mára rendesen beindult a tejci. Ha minden jól megy, holnap a dokim hazaenged. Puszi mindenkinek."

Hurrá!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok. Február 11.-én 35. hétre megszületett a kislányom, Lívia. Hétfőn jöhettünk haza a kórházból . Gondoltam írok ide is, bár eddig elég ritkán írtam ebbe a topikba.
Kép

Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Lola,

igazán nincs mit, nagyon szívesen:) A Párom tényleg kedves ember, nagyon jószívű mindenkivel. Azért nem vagyunk ám olyan fiatalok :D Apa 30 éves én meg 28 leszek ősszel :lol: De jó, ha nem látszunk annyinak :lol: Nem áztunk el annyira....amúgy is sétáltunk, úgyhogy nem csak miattatok mentünk le.

Szilvi,
olyan édik aképek megint! Bence nagyon ügyes kis-nagy fiú :D Lola mondta, hogy Ő is olyan nagy "élőben" mint Áronom. Bár ez a képeken is látszik... :lol: Kis vasgyúróink :lol:

Gabi,
tényleg jó, hogy kiírod magadból a problémákat. Ha már nincs mindig kivel megbeszélni. Mostanában én is elég depressziós hangulatban vagyok, szeretnék már egy kicsit Apával foglalkozni, kettesben elmenni valahová...dehát nehézkes ügy. Áronom csak cicin alszik el.....Úgyhogy nekünk is egy-két óra lenne szabad. De csak jön már az a rohadt jó idő és ki tudunk ücsörögni egy padra a parkban vagy valami....

Moncsi,
nagyon szép a kislányod, gyere gyakrabban, várjuk az élménybeszámolókat :D

Egy újabb remek történetem van a magyar egészségügyről, csak sajnos most személyes tapasztalat....
A hugom tüdőgyulladást kapott, és a házi orvos (az az idióta) felírt egy nem megfelelő gyógyszert. NÉhány nap múlva elkezdett zsibbadni a bal keze és bal arca...ügyelet...az ügyeletes agyoniskolázott doktornő :evil: azt mondta neki, ez idegi alapon van, és felírt EGY DOBOZ SANAX-ot (nem tudom így kell-e írni). Persze akkor már úgy nézett ki, mint akit agyonvertek. Mokkás szemek, bedagadt arc...
Két nap múlva a kórházban kötött ki, ugyanis lebénult a bal arca teljesen...Úgy néz ki mint egy maszk..Most mindenféle kezelésre kell járnia, szteroidokat kell szednie. Mindent úgy, hogy áprilisban ment volna Kanadába dolgozni......
Most ha kijött a kórházból, a "kedves" ügyeletes doktornő ellen pert indít. Remélem sikerrel....

Mostmár tényleg jöhetne a jó idő, mert véglegesen befordulok :?

Sziasztok

KépKép
szilvia1981

Ritáéknak,

Jaj de jó, hogy hamar jöhettek!!!! :lol: :lol: :lol:

Moncsi89,

Édi nagyon a kiscsajszid!
Van kedved szüléstörténetet írni?
Szívesen olvassuk!!!

Gabi,

Itt tényleg nyugodtan kiöntheted a bánatod. Megértünk.
Sajnos én is voltam így, hogy tök türelmetlen voltam a Rolival, idegesített, aztán meg bőgtem, hogy szegény gyerek nem tehet semmiről... Ekkor pár hónapos volt Réka.
Sajnos megérzik hogy feszült vagy ezért vannak el jobban mással. Nálunk is volt így! Szóval ne keseredj el!
Az is zavart, hogy szoptattam a Rékát, nem tudtam kimozdulni. Szóval depi kezdett lenni a dolog. Hiányoltam én is a páromat, hiába volt sokat mellettem.
Aztán mindez elmúlt. Amikor a rossz dolgok jöttek Rékával, meg amikor meghalt apukám, már jobb passzba voltam lelkileg így nem süllyedtem mélyre a depimmel. Ma már nevetek rajta! Persze apu nekem is hiányzik még ha van is pótapum (anyu férje), ami nem ugyanaz ahogy neked sem anyósék, apósék...
Nálad is el fog múlni. Amit Szilvi javasolt kipróbálhatnád, nekem akkor senki nem adott tanácsot erre.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Olyan jól esik, hogy ennyien próbáltok segíteni. Tényleg jó kiírni magamból és sosem esett nehezemre az érzéseimről beszélni, csak nem igazán van kivel. A páromnak elmondhatom, persze van némi büszkeség is néha, hogy Ő kérdezzen rá, ne én mondjam magamtól. Ezt a homeós golyót ki fogom próbálni. Csak jobb lehet tőle. Köszi Szilvia!

Amúgy a mai napunk eddig nagyon-nagyon jól telt. Ma itthon maradt velünk Dani. Nem jött érte a mama. Gondolom már Ő is pihenni szeretne. És ahhoz képest, hogy nem aludtam olyan nagyon sokat, korán keltünk Gergővel, nagyon nagy türelmem volt Danihoz. Sokat játszottunk, rengeteget puszilgattam és most hagyta is. Amint Gergő elaludt máris csak Danival foglalkoztam kizárólag. Letojtam a rumlit és azt, hogy nekünk nincs mit ebédelni. A gyereknek volt és ez a lényeg. Nagyon jó étvágya is volt eddig ma. És ITTHON! Hülyeség, de ennek is annyira örülök. Most nagyon kellett egy ilyen nap, mikor a viselkedéssel és az étvággyal is minden rendben van.
Most láttam rajta, hogy valszínű ez tesóféltékenység lesz, mert bújós volt ma nagyon és nagyon élvezte, ha csak vele foglalkoztam, ha megdicsértem. Tényleg, ma nagyon rózsaszín lett emiatt minden számomra.

Legalább ez kipipálva, a többivel meg majd megküzdök valahogy. Persze van ami soha sem fog nyugodni hagyni. Pl anyuékkal kapcsolatban. Régebben néztem olyan műsort, ahol egy médium kapcsolatba lépett az elhunytakkal. Én is tök szívesen kipróbálnám ezt, de nem igazán hallottam itt a környékünkön ilyen emberről. Persze biztos megviselne a "találkozás", de sok mindenben viszont hosszú távon segítene. Segítene feldolgozni az elmúlást, hiszen egyik szülőm elvesztésének körülménye sem olyan tiszta számomra.

:) :) :) :)

Na és egy kis hangulatváltás!

Moncsi89!

Örülök, hogy otthon vagytok. Nagyon édes Lívia! Kis pufók Ő is. Várom a szüléstörténetedet. Kivi vagyok, hogy miért kellett hamarabb jönnie!

Szilvia1981!

Sajnálom ami a húgoddal történt. Meg is érdemli az ügyeletes. Azt hiszik oda szórakozásból jár az ember. Én is csak egyszer voltam ott ezidáig, de úgy éreztem magam, mint aki zárás előtt 5 perccel érkezik valami boltba. Gyorsan megvizsgált, felírt valamit rá, hál istennek nekem jót (felfáztam) és már kint is találtam magam. Hát nem hülyeségből megy az ember oda, ha egyszerűen hétvégén lesz annyira beteg az ember és úgy érzi nem bírja ki hétfőig csak oda tud menni. És mikor anyuhoz hívtuk ki őket, akkor is olyan flegma doki jött ki, hogy csak na!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: nagyon örülök, hogy jó napotok volt! Én is nagyon sokat dicsérem őket, látom, mennyire jól esik Dórikának is.
Próbáld ki a bogyókat, nyugodt szívvel ajánlom!

Szilvi: szegény húgod, durva nagyon! És most már tudja valamennyire használni azt a felét? Pereljetek, tényleg! Azért mindent ne lehessen már megtenni az emberrel!

Moncsi: nagyon aranyos a kislányod, Lívia. Ha nem okoz Benned lelkileg rosszat, tényleg leírhatnád, miért kellett előbb megszületnie a babádnak. Most már minden rendben? Nagyon aranyos kislány.

Velünk minden ok. Bence alukál, Dórika és Emese táncolnak. Emesének még fáj a füle valamennyire, meg köhög. Néhol hurutosan, néhol ugatósan. Remélem hétvégén jobban lesz. Kúrálom ezerrel. Holnap megyek vele kettesben moziba! Várom már. Kis kikapcsolódás. Apa lesz a picikkel.

Lola: mizújs Veletek? Hogy sikerült a zenei meghallgatás?

Na megyek, jó hétvégét lányok!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?