Sziasztok!!!
Hát csajok azért meglátszik ma nagyon esős nap volt,nem győztetek írni
Berni:sajnálom h ilyenen kell keresztül menned
Gabidani:nagyon helyesek vagytok,mutattam anyumnak h hova szoktam én írogatni és amikor a fiad képét(hasalós kép) meglátta,azt mondja tiszta olyan az a kisfiú mint Olivér.És tényleg azon a képen egy picit hasonlít Olira,vagy Oli Gergőre
Gabi:elhiszem h tetszik Kiskboldodnak az a játék,nagyon szupi
Andy:Regit meg csak jól meg kéne zabálni,annyira édes
Sarmi:Írisz is szép ám,és a fülbevaló jól áll neki.Nekünk is olyan rugink van mint nektek,csak kékbe és zöldbe
Szorsi:Odett is nagyon édes főleg azon a képen amikor alszik
Zöldi:Hannáról rég láttunk képeket!!!!Vagy csak én láttam????Én már nagyon kiváncsi vagyok rá.
FMárti:megkaptad a pü-t?
Nálunk:hát én nem tudom mi lesz velünk szopi téren mert Oli még mindig azt csinálja h nem akarja elfogadni a cicit.De csak délután.Olyankor aztán nem is eszik,nagyon idegesít.Kérdeztem ma a védőnőt,és mondta h 3hónapos korban van/lehet szopi sztrájk,de hát kérdem én ennyiszer????Attól félek h most nem gyarapodott semmit,mérlegünk nincs és csak két hét múlva megyünk tanácsadásra..szóval addig szétrágom a kezeim az idegességtől.
Ma voltunk a baba masszázson(előbbre hozták),és hát annyira jó volt,én is élveztem,de hát még Olivér...egyedül a talpánál "sírt" egy kicsit,de mondta a masszázsos nő h ez normális,vannak gyerekek akik ne szeretik ha a talpukat maszírozzák,és hát mi pont ebbe tartozunk.10alkalom lesz,és végén egy nagy "buli" lesz,és oklevél osztó"ünnepség".És még a védőnő csinál baba klubbot,szóval hála égnek nem fogunk unatkozni....
Jővő héten kell mennünk vissza csípőszűrés kontrollra.Remélem mindenk ok lesz,tornáztattam úgy ahogy a dokibá mondta,és a terpesz pelust is hordja.Úgyhogy bízakodok.