Új privát üzeneted érkezett!

Gabrielldaniell: örülök h javult a viszony köztetek, és szerintem Daninak is jót tesz a "nagymamázás" kicsit, nem beszélve arról h egy kicsit neked is könnyebb.

Bébic: naná :D Boldog 3 hót Ákosnak!

Manócskám kint alszik az erkélyen, (szakad az eső és csicsergnek a madarak.. jó kis altató.. ) nekiállok takaritani.. :?

Kép
eszterke24

Szeles: hasonló program.. :)

Kép
eszterke24

Halihó!

Hú de sokat írtatok...

Andy, Gaby!
Akkor én vagyok a legöregebb gimis köztetek!!
:oops: :oops:

Andy!
Telószámot megkaptam, köszi! Remélem lesz idöm és tudunk talizni.
Nem ismerem igy névröl a kolléganödet, de lehet, hogy arcról igen.
Mondhatni, hogy dolgoztam a szakmában. A munkaügyi kp-ban! 8)

Bernuska!
SZerintem is adhatsz Zsófinak HA tápszert. Ezt a védönönek is tudni akéne, mert az hipoallaergén. Te is írtad, hogy megkérdeztél ezzel kapcsolatban egy dokit és zat mondta mehet.
Èn nem tudom, hogy tényleg kéne e neki tápi, de leghalább egy próbát megér!

Vinzent 2660 gr-al jött haza a kórházból és most 5600 gr! :oops:

Márti!
Küldtem privit az email címemmel! :lol: :lol:
susy75

Rég jöttem képekkel:

Kép Gergő hasal!
Kép Danival!
Kép Dani apával!
Kép Gergővel!
Kép Ropi és kapcsoló! Mi kell még!??
Kép Halló!!
Kép Bájos! Most ez a kedvencem!
Kép És egy kis gyerekmunka megint!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

A legnagyobb szakadó esőben megjártuk a várost... :?
Csak most tuják kiadni a laboreredményt, és apa dolgozik, muszáj voltam bemenni. Reggel még úgy volt,h ogy kenguruzunk, de vittem magammal egy nagyon kedves barátot, aki vigyázott a tökire, míg én elintéztem mindent.

MInden eredmény szinte jó, bacik vannak a pisiben, de nem hinném, hogy ettől fájok ennyire. Remélem holnap a doki mond valami okosat!
Éjjle nem bírtam aludni, és utánajártam, nagyon gondolkozom az akupunktúrán..., azt szabad, ugye?

És leálltam a fájdalomcsillapítóval, mert tegnap az volt a baja Daninak. Ma nem vettem még be, bár szívem szerint marékszámra tömném, és eszik játszik kacag alszik üzemmód van!

Berni nemcsodálom, hogy ki vagy borulva, tégy ahogy anyai szíved diktálja! Ha az a tápszer legyen az! A védőnénit nem lehet lecserélni????? :? :? :? :?

Én most hoztam be a manót, mert iszonyat szél van errefelé, de itt bent legalább alszik!

Gyorsba be is pácolom a husit a holnapi ebédhez!

Kép

Kép
dcili81

Márti: megkaptam, köszi :) A "számolás"-t valamiért nem engedi, azt írja, hogy vagy elértem a kvótát vagy lejárt az érvényessége vagy törölve lett a fájl. Azt majd elküldöd egyszercsak mégegyszer? Nem sürgős, még nem akarunk számolni :lol:

Berni: hajrá :) tök igazad van, én is ezt mondtam, csináld úgy, ahogy ösztönből érzed. A csendes éhezős dolognál meg csak azt akarom mondani, hogy ezt még újszülött korában mondta a védőnő arra, hogy sokat aludt, és ébresztgetni kellett, nem tudom, hogy ez nagyobb babáknál is így van-e még... :roll:

Na, most ennyire futotta, ebédelnem kell, mert éhen halok. Aranygaluska a desszertem ma :)

Kép

Kép
gabilany79

Márti,

Megkaptam mindegyiket. Nagyon szépen köszönöm még1x Marci nevében is.

Erika,
Szuper h Gergő meggyógyult, a másik részt meg helyes hogy kiírtad, nagyon sajnálom h ilyenek miatt kell idegeskedni.

Berni,
Zsófi gyönyörű, nem úgy néz ki mint egy alultáplált kiscsajszi, kiváncsi vagyok azért h mint mond a doki délután. Ja és persze az ösztöneid mindenekelőtt.

Mágnes, Zöldi,

Köszi, tea helyett ezentúl víz lesz tápi után terítéken. Jó lenne már ha elkezdhetném a hozzátáplálást, gyümizést.

Zöldi,

Izomtónus, köszi, mostantól figyelem manókát, hátha változik ……..

Gabi,

Nagyon szépek a gyerekek.

Most kaptam egy csomagot a barátnőmtől Új-zélandról, egy figura volt benne, pontosabban kiwi madár, igazi kiwi madár hanggal. Még nem mertem megnyomni hogy elővarázsoljam belőle ezt a hangot… Marci olyan békésen alszik.

Fúj eső nagyon utálom…

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!
Hogy ti mennyit tudtok írni???!!! 8) 8) Nem győzöm olvasni!!!

Itt rettenetes idő van. Nem elég hogy esik, hanem marhára fúj a szél is.Manócskámat kitettem a teraszra, 40 percig ráztam a seggét és úgy tűnik elaludt. Remélem alszik is, mert mostanában olyan jó napjaink voltak, hogy délután 2,5 órákat aludt a levegő csak hát akkor tudtunk sétálni, most meg képtelenség.

Zöldi: köszi a választ. Engem csak az idegesít, hogy néha kaja után 20 percig is csuklik. Igaz nem jön vissza semmi, meg nem sírdogál, de már én borulok ki ez miatt.

Bernuska: én nem tudok tanácsolni semmit, csak azt hogy tedd azt amit jónak látsz. Hallgass az anyai ösztönödre és kész!!!!

Amúgy ez a mai dátum mennyiszer elhangzott abban a gyönyörű kilenc hónapban. Ehhez a naphoz számították a gyerkőc érkezését!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kubu: üdv a ZSKF-esek között! Igaz én már végeztem, de oda jártam művelődésszervező szakra. :lol: :lol:
Vendég

Cili: sajnálom h nem javulsz.. . remélem hamar lesz rá megoldás..
a gyógyszer sem jó megoldás hosszú távon..

én tudom... sajnos.. én is igy kezdtem az akupunktúrát, csak nekem a lábam fáj.. én sem tudom lehet e.. mert mennék én is.
Azért is kérdeztem Kubut, h hová jár, mert nem tudom az öreg orvos akihez jártam rendel e még.. .

Szóba került ez a fájásom Dévényes néninél, és azt mondta h ő biztos benne h anno nekem is kellett volna pár kezelés, és amiatt is fájhatnak ennyire a lábaim... :roll:

Kép
eszterke24

Boci: bizony.. jó kis nap-! nekem is eszembe volt.. minden papiromon ott virít a márc. 5 , mint utcsó menstruáció első napja.. :D

Kép
eszterke24

olyan hihetetlen h a teszt óta már majdnem eltelt egy év!

Kép
eszterke24

Eszterke: aha, tényleg hihetetlen. Ja és kizárásos alapon jövő hét vasárnap lesz 1 éve hogy az eddigi legjobb, leggyönyörűbb és legcsodálatosabb dolgot "összehoztuk" az életünkben!!! :lol: :lol: Na és akkor lesz pontosan 11 éve, hogy együtt vagyunk a férjemmel!!! :lol: :lol: :lol:

Cili: jobbulást!!!!
Vendég

Márti! Nekem a Szavak című filmet nem engedi tölteni, ha lesz időd, kérlek küldd át még egyszer! Köszönöm!

Kép
Kép
szeles4

Boci: mi is 11. évet tudhatunk magunk mögött.. :D
Akkor nektek is duplán kell ám ünnepelni! :wink: :lol:

Kép
eszterke24

Boci, Eszterke köszi nagyon igyekszem..., nem tudom meddig tudom még tartani magam...

Márti nekem is átküldenéd? Megy az e-mail cím priviben! Nagyon szépen köszönöm!

Kép

Kép
dcili81

Eszterke: ja, csak hát nem tudom mi lesz belőle! Valahogy most nálunk nem olyan fergeteges a hangulat!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Eszterke: akkor nektek is nagy gratula!!!!
Vendég

Enikő: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!
Kép
Vendég

Boci, Eszterke: nálam ez a dátum márc. 15. Pirosbetűs ünnep (hehe) :lol: :lol: de előtte még jól belelépek a harmadik X-be :P :oops:

Cili: mielőbbi gyógyulást neked :)

Úgy utálom, hogy nem tudunk kimenni, őrült szél és szakadó eső (a frizurám mondjuk le van tojva :wink: :lol: ), szinte esélyem sincs, hogy Kristóf normálisan aludjon. Állat fáradt, de csak 5 percekre alszik be... Hiába, hozzá van szokva a sétihez...

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: és mikor lesz a nagy nap???!!!! Én majd nyár elején lépek be a 3. X-be!! Nálunk a megismerkedésünk napja a márc. 15. Nem hiába egy kokárdával kezdődött a dolog!!! :lol: :lol: :lol:
Kristófnak akkor aznap van a névnapja!!!!
Vendég

Bocika, Eszterke én is csatlakozom! Nálunk is innen kezdődött a számlálás!!!! Nálunk 17-én születtek a fiúk :lol: :lol: (lombikosok :lol: ,volt még két kistestvérük is, akik sajnos nem lehetnek Velünk :cry: )

Márti, ha lesz még egy pici szabadidőd nekem is elküldenéd, küldöm az e-mail címem!

verzso

Boci: 9-én. Viszont márciusban már annyi családi ünnepünk van, hogy úgy döntöttünk, inkább nyáron tartjuk a Kristóf napot, és akkor az nem lesz nemzeti ünnep, hanem csak az ő napja :D , július 25.

Márti: köszi, már tőttöm is :D

Kép

Kép
gabilany79

Andy!

Írtam privit!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Itt is szörnyű idő van. Egyszerűen leszakadt az ég annyira esik.

Kubu:
Én is ZSKF -s vagyok. :) Most halasztok egy évet, mert nem tudnám megoldani, hogy 200 km -t utazak Manócska melett. De már nagyon várom a szeptembert.

Berni:
Nagyon sajnálom, hogy mindnki mást mond neked. Csak azt tudom mondanimint a többiek, hogy az érzésidre és a ösztöneidre hallgass. Szerintem Zsófi igazán szép nagy,aranyos baba. Nem tünik alultápláltnak.

Cili:
gyógyulást neked!!!
Vendég

Zöldi, Susy, Cili, Boci ment a babaIQ

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti! Nagyon köszi!

Kép
zölddisznó

Szivesen :lol: Használjátok egészséggel! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Képek rólunk:
Kép
Kép
Kép
Vendég

Jajj, még nem is mutattam a dekorációmat!
Egy teszveszes csajszi készíti hungarocellből. 60-70 cm nagyok! Most hoztuk el őket a hétvégén.
Kép
Másik tesóm fog köré mesebeli tájat festeni, ha kész lesz Hanna szobája.

Kép
zölddisznó

Márti!
Köszi, megkaptam! :P
susy75

Márti nem tudom megnyitni!
Kérlek próbáld meg mégegyszer

Kép

Kép
dcili81

Andy, Márti!
Ilyen pici korban is szabad nézni a babáknak ilyesmit?? Csak mert azt tudom, hogy tv nem ajánlott. Végül is ez az! :roll: :roll: :roll:
susy75

Elmentünk vendégségbe, cső!

Kép
zölddisznó

Suzy! Dani a legfiatalabb Barátok közt fan...... :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

Hahó

Na voltunk védőnéninél mérlegelni, eredmény: Regina 7060 gramm azt mondta van olyan baba aki csak félévesen kezd lelassulni a hizásban, de áltban 3hótól. Hát mi egyelőre nem lassulunk, ez megint 600gramm hizás két hét alatt volt ott egy féléves baba és regina uakkora volt mint ő pedig az kisfiú volt! Igaz mondta az anyuka h nekik is 7kiló volt 3hósan aztán lelassult most meg már nem akar hizni..
Remélem még jó sokáig ilyen jól lesz neki tejcsim,
Bevittem apa mhelyére hadd büszkélkedjen vele. Nem hitték el, h csak szopizik

Pneumococcus oltás: van akinek belázasodott tőle? Ismerősömnek másnapra! Egy másiknak meg egy hétre rá. Mi félévesen kezdjük.

Ja és már tuti fogzunk védőnőnek is mutattam mondta h duzzadt és fehér alul neki, dologélt meg nurofent javasolt. Már az is vsznű h ezért kel éjjel többet, tegnap pl. 4x keltünk.. tömi a kezét befelé és sír szegény. Holnap vetetek apával olyan gélt meg nurofent. Jó lesz, végre elmult a hasfájás erre jön a fogzás. Ráadásul mostantól ez hónapokig igy lesz.
Egész nap hónapokig sirni fog amig ki nem jönnek a fogai? Tapasztalatok?

Zsebi: bölcsi: biztos ami biztos. Nem akarok emiatt lemaradni h későn kapok észbe. Elvileg egy éves korát javasolják, de itt nem sok bölcsi van ill. nekem fontos melyikbe adom és ezért.

Berni: próbáld ki azt a tápszert amire mondták h nem okozhat gondot neki! Ja és felhivtam egy gyerekorvost allergia miatt és azt mondta h egyek sok probiotikumot mert most fedezték fel h azok csökkentik az allergia hajlamot! Gondolom utána a baba is kaphatja majd de most még nekem kell enni! De gyönyörű ez a zsófika! És milyen jókedvű! Nem ugy tünik mint aki éhezik és azok a szempillák!nekünk feleekkora sincs.. szójával viszont vigyázz mert erősen allergén ugy tom

Mági: akkor az én tejem jó zsiros lehet mondjuk azt figyeltem már h ha fejek az első kb 10mili világos átlátszó szerű utána meg tök sűrű fehér krémes. Gondolom az a zsiros rész. Csak tudnám mitől ilyen mert nem is eszek zsirosat. Ja és ah hizik a gyerekem én ugy fogyok.. 8at hiztam terhességgel és már 10 minuszban vok.. szénhidrátot zabálok sokat főleg este. Reggel mégis kevesebb kiló vok.. ez a gyerek kisziv mindent.

Kubu: iriszre már én is gonodltam h elmegyek tök érdekes. Ügyes vagy, nekem is függ még egy állvizsg. Már tavaly kellett volna csak hát terhes lettemszakdoga kéne még de baba mellett?lehet megint csuszás lesz. Sőt tuti!
Én kiváncsiságbol vittem el dévényre meg azért mert mindig balra foordul.

Erika: örülök h jobban vagytok! Sajnálom a procedurát kitartást hozzá..

Gabriell: szépek vagytok! És a porszivozos!:)

Amugy megvolt az első autós utunk kettesben regussal és tök jól sikerült! Már nem parázok! Aludt nyugodtan igaz kerültem a dugókat mertha megállunk nyügi van de olyan ügyes volt és apa mhelyén is nem si sirt pedig kézről kézre adták és tegnap rokonok nyüstölték akkor is és most hason alszik a kanapén és zabálnivaló és jövök is képpel h lásáátok milyen kis gombóc
De most megyek masszirozás time van utána fürcsi evés és alvás, majd aztán jövök megint, még visszaolvasni sem tudtam mindent annyit irtok!:)

andy

Kép
andy30

na ez mostani kép
Kép

Kép
andy30

szorsi: uolyan rugit kaptunk tegnap mint odetten van az első képen:)

zöldi: mennyit vesztegetnek a hungarocellek? tök jók.

suzy: csak pár percet nézi eccerre sztem az nem árt. amugy ő a tvt is lesi mikor a nappaliban van:) de messziről és nem sokáig.

na mentem téleg mert idő van.

Kép
andy30

Zöldi: tök jók a hungarocellek :D Én valami dekorgumisat meg esetleg fából valamit szeretnék majd csinálni, ha teljesen kész lesz a Koboldszoba.

Jaj, és ha már teszvesz, lőttem a múltkor egy zsiráfot :), Kiskobold odáig van érte, percekig tudja bámulni, fogdosni, dumálni neki. Nem is olyan kicsi, 45 centis:
Kép

Berni: minden oké volt gyerekdokinál? Remélem, megnyugtatott.

Kép

Kép
gabilany79

Help! Ti milyen progival játszátok le a baba iq-t? Nálam valami nem okés és nagyon nem értek hozzá...

Kép
trombibébi

Andy: Úgy meggyúrnám a két pofiját.................. :D :D Zabálnivaló!

Mi a zuhogó eső miatt nem voltunk sétálni, de szerencsére itthon is bealudt a kanapén....velem....két órát.... :D (Végre, már napok óta nem tudtam aludni napközben.)

Főznöm kellene valamit, de nincs itthon semmi...tippek? Semmiből valami?

manna
mannababoca

Kép Kép
Lett ma fülbevalónk!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Trombi!
Nekem Media Playerrel megy!

Andy, Cili!
Nekem a védönö mondta, hogy tv szigorúan tilos,mert ök még nem úgy dolgozzák fel a képeket,mint mi, és ezért nem tesz jót nekik.
Vinzent is állandóan lesné a tv-t,de én nem engedem neki! :oops: :?
susy75

Manna: semmiből???.................. SEMMIT! :lol: :lol: Rendelj pizzát azt kész! :lol: :lol: :lol:

Sarmi: édesek vagytok!!!!

Andy: nem semmi súly. Ja és nagyon édi Regi!!!! :lol: :lol:

Trombi: BSPLAYER! Nálam megy!!!!
Vendég

manna: én meg is gyurom neki minden nap!:) puszit is ugy kap rá h jól belefurom magam az arcába:) apa csak pockosnak hivja..

sarmi: édi iriszke és nem fájt neki? mi már kinőttük rég a fejszűkitöt:):)

suzy: én se engedem neki a tvt téleg csak néha pár perc jut. a laptopon a babyiq is csak kis részletekben. nemtom.

Kép
andy30

na megyek feküdni mert tegnap éjjel alig aludtam 4x is keltünk:( ez a fogzás v akármi is elég fárasztó... jóét mindenkinek

andy

Kép
andy30

Sziasztok!!!

Hát csajok azért meglátszik ma nagyon esős nap volt,nem győztetek írni :lol: :lol: :lol:

Berni:sajnálom h ilyenen kell keresztül menned

Gabidani:nagyon helyesek vagytok,mutattam anyumnak h hova szoktam én írogatni és amikor a fiad képét(hasalós kép) meglátta,azt mondja tiszta olyan az a kisfiú mint Olivér.És tényleg azon a képen egy picit hasonlít Olira,vagy Oli Gergőre :lol: :lol:

Gabi:elhiszem h tetszik Kiskboldodnak az a játék,nagyon szupi

Andy:Regit meg csak jól meg kéne zabálni,annyira édes

Sarmi:Írisz is szép ám,és a fülbevaló jól áll neki.Nekünk is olyan rugink van mint nektek,csak kékbe és zöldbe :lol: :lol:

Szorsi:Odett is nagyon édes főleg azon a képen amikor alszik :D

Zöldi:Hannáról rég láttunk képeket!!!!Vagy csak én láttam????Én már nagyon kiváncsi vagyok rá.

FMárti:megkaptad a pü-t?

Nálunk:hát én nem tudom mi lesz velünk szopi téren mert Oli még mindig azt csinálja h nem akarja elfogadni a cicit.De csak délután.Olyankor aztán nem is eszik,nagyon idegesít.Kérdeztem ma a védőnőt,és mondta h 3hónapos korban van/lehet szopi sztrájk,de hát kérdem én ennyiszer????Attól félek h most nem gyarapodott semmit,mérlegünk nincs és csak két hét múlva megyünk tanácsadásra..szóval addig szétrágom a kezeim az idegességtől.
Ma voltunk a baba masszázson(előbbre hozták),és hát annyira jó volt,én is élveztem,de hát még Olivér...egyedül a talpánál "sírt" egy kicsit,de mondta a masszázsos nő h ez normális,vannak gyerekek akik ne szeretik ha a talpukat maszírozzák,és hát mi pont ebbe tartozunk.10alkalom lesz,és végén egy nagy "buli" lesz,és oklevél osztó"ünnepség".És még a védőnő csinál baba klubbot,szóval hála égnek nem fogunk unatkozni.... :lol: :lol:

Jővő héten kell mennünk vissza csípőszűrés kontrollra.Remélem mindenk ok lesz,tornáztattam úgy ahogy a dokibá mondta,és a terpesz pelust is hordja.Úgyhogy bízakodok.

solya051020
Káld

Ja és ha már tesz-vesz akkor én is mutizok,ezt lőttem ma,tök örülök neki.És annyira de annyira jó ára volt.... :lol: :lol:

Kép

solya051020
Káld

Kubu, akartam már irni, hogy nekünk meg március 23-án volt az inszemináció, szintén sok-sok próbálkozás után :D
Nem tudtam visszaolvasni, Te hogy állsz tejcsivel?

Kép
Kép
zsiraf8

Gabidani:az előbb nézegettem az iwiwen és látom h Tatabányai vagy(jó korán vettem észre,mi? :roll: :oops: :lol: )képzeld!vannak ott apának rokonai.a keresztapja lakott(sajna ő már nem él)ott meg az uncsitesója

solya051020
Káld

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?