bevallom őszintén először nagyon-nagyon rosszul esett. de ez van, kár rágódni ilyeneken.
nekem egyből leesett a tantusz, mikor délelőtt benéztem és láttam hogy nem irt senki... gondoltam hogy költözés volt.
aztán délután váltottam is pü-t, és világossá vált hogy jól gondoltam.
bevallom őszintén este kijött belőlem... kicsit sirtam is miatta.
de az ő döntésük volt, az is hogy mennek, az is hogy kit hívnak meg. gondolom a háttérben elindult már korábban a szál a döntések hozataláról.
mondjuk, legalább ne azt írták volna hogy a régiek mentek, az ujjak nem... mert olvastam valami ilyesmit... és ha szívük mélyére néznek, ez azért ebben a formában nem igaz...
de szerintem jobb lezárni a dolgot. örülni annak hogy eddig tartott, és hogy még tarthat tovább náluk a dolog...
a pestiek majd összejárnak, programokat szerveznek, buliznak. a gyerekek is kezdenek majd kommunikálni egymással. a felnőttek meg élvezik a dolgokat
a vidékieknek ugyse sok esélye van találkozni, esetleg 1-2 alkalommal egy évben. ugyhogy nekem is kevés esélyem volt arra hogy személyesen találkozzak bárkivel is.
jön a jó idő, mindenki megy a szabadba, ugyse fogunk itt ülni egész nap a gép előtt.
később sötétedik, délután is lehet nagyokat sétálni a szabadban, a törpék elérik azt a kort amikor szórakoztatni kell őket. rajzolni, festegetni, gyurmázni stb.stb... az anyukák velük el lesznek foglalva, nem pedig azzal hogy irjanak is.
egyre kevesebb idő...
tehát ha igy nézzük ha marad minden a régiben, lehet akkor is kevesebb irás lenne a jóidő beköszöntével.
akik maradnak fel a fejjel, akik elmentek azoknak további kellemes időtöltést, programokat, talikat!
ÉN EGY VALAMIT KÉREK!!!! tegye meg nekem majd valaki hogy értesít arról haTITA megszült és dobjon fotót!!! nagyon érdekel hogyan alakul az életük!!! iwiwen gondolom megtaláltok!!!!
köszike!
ha időm lesz azért szétnézek mi ujság.
pusszantás