Új privát üzeneted érkezett!

anyoo!
Azért kérdeztem, mert elég nehezen jönnek ki a főzelékek az előkéből, és én vettem műanyagot. Az IKEA-ban láttam olyan előkét, ami egy esőkabátra hasonlít.. van úja és elég hosszan leér.
A párom --- :twisted: lebeszélt, hogy hogy nézne ki benne Adél.. ja most már látja ő is, hogy néha jól jönne.
Amúgy tudom, hogy milyen az, amikor besegít... neked Ádám az étkezés elejétől segít be, vagy, amikor kezd jól lakni???? Nálunk az utóbbi.. de akkor elkezdek énekelni neki.. és ---- elszörnyülködik a hangomon és elfelejt nyúlkálni.. -- jó nem szörnyülködik el, csak leköti, ha énekelek.. de annyira melós így etetni.. Dorka a képen tündér!

Sziszi!
Várok képeket!
Takaríts tényleg minden nap. (gyűjts erőt, hogy én is ezt teszem.. :wink: ) Örülök,hogy jól van Réka! Végre jó hír! A fiúk is gondolom, hogy jól vannak, ha oviba járnak. De jó, hogy nálatok is jó idő van.
Itt ma 9 fok volt.
Végre, és igazi tavaszi illat!
Puszika.

Jövök még , de nyüszög Adél.

szeder74

Anyoo!

Fényképezd már le azt a zöld tejcsit! Tök kíváncsi vagyok hogy néz ki. :lol:

Én is eldugulok. :D

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Szeder, erre gondoltál? mert ez tök jóóó!!!

Kép

Monee, megpróbálom! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Én is ilyenre gondoltam.
A Brendonos ilyen, bár baromi drága.
Kép

Ennél egyszerűbb ha veszek neki egy nagyobb hosszú ujjú pólót vagy pulcsit. :)

Monee

monee85

Monee, így sikerült lefényképezni! FElrázás után és előtte. (délután fejtem)
Élőben még zöldebb...
Kép

Kép

Kép
anyoooka

Monee

monee85

Hahó!

Anyooka :)
Ilyenről még nem is hallottam, hogy zöld a tejcsi :shock: :shock: Én is megnézném.

Viszont olyat kérdeznék, ha ad valaki fagyitejcsit, és kiengedi, nem tűnik büdinek? Nem emlékszem, Nándinál volt-e ilyen, főként mert akkor csak bepakoltam a cumisüvegbe, megmelegítettem és betoltam neki :oops: Csonginak meg csak a főzelékbe teszem, mert nem cumisüvegezik, de olyan savanyúszagúnak tűnik :oops:

Én konyharuhát teszek Csongi nyakába, de néha így is öltözünk :P Viszont a hordozóra már varrtam mosható "leplet" ami csak rádobok, és így az nem lesz olyan, esetleg egy régi törölköző, vagy más, amivel letakarhatjátok? Szemben mégiscsak könnyebb etetni.
Van ám etetőszékünk is (minnyá teszek képet), ikeás, és szereti is Csongi, abban is szoktunk enni.

sziszi :)
örülök, hogy jobban van Rékuc!

Noni :)
Hát képzeld el, hogy a karácsonyi videót napjában 5-6szor meghallgatjuk, mert Nándinak nagy kedvence és egyszercsak eszébe jut, és akkor egymás után sokszor jön a Szentkarácsony :)

képek:
Mi is benevezünk a Béres Alexandra fan klubba :lol: Egy kis fekvőtámasz:
Kép
Kép

etetőszék:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Jottek a kepek!
REka csak most engedte meg hogy ideuljek, es most is reklamal a hatam mogott termeszetesen. Semmit nem aludt egesz delutan. Attol felek annyira kifarad hogy este azert nem alszunk majd.

Egyelore nem probalkozok pluss alatokkal, orulok hogy tunetmentesek vagyunk. Venni kellene egy vizesporszivot, de a penztarca jelenleg almodni sem mer rola. szoval agyalok ezerrel mit lehet kitalalni...plusz penzhez jussunk meg ilyenek. Xar helyzet!
Szoval plussok egyelore kilove a szobabol, sot szonyeg sincs, es minden ami port tartaklmaz ki van teve.

JAj ma annyira megijedtem lanyok hogy az nem igaz. Ugyebar Reka nem forog csak hetente egyszer max ketszer megmutatja hogy o tud fordulni, nem maszik sot ulni is csak segitseggel ul, tehat eddig nagy nagy nyugalommal hagytam az agyban egyedul. MA keszultunk setalni, es kileptem a szobabol hogy oltozzek fel, fozzek neki teat stb. Es kepzeljetek egy darabig siri csen a szobaban, egy nagy puffanas, csend es hatalmas siras... eszeveszetten szaladok be hozza... es az agy tulsofelen a lelkem a foldon landolt. Hogy hogy csinalta nem tudom.. de a foldon volt az egyszem lanyom uvoltve. Felkaptam vigasztaltam...hala a jo istennek kutya baja nem lett az ijedtseget leszamitva. Irgalmatlanul megijedt o is es en is. Utana meg nagy nyugalommal megalapitottam hogy gyerek lett az babambol tul van elete elso esesen. Ezentul csak korulbarikadozva merem hagyni, amit o nem igazan dijaz termeszetesen.
Egyetlen haszna volt az egesznek...tudom hogy Rekam is tud csinalni valamit...forogni maszni nem tudom de valahogy csak eljutott az agy vegeig...

Vigyazzatok mert a nem vart pillanatban johet a puffanas...

Kép Kép Kép :D

szisziKép
sziszi7

Már megint itt. Holnaptól megint nem jövök. :D Előre és hátra is bepótolom a hiányzásomat.

Minyu!

Fúú, nem is mondd a fagyi tejcsit. Nekem jó gyomrom van a szagokhoz, de múltkor majdnem kidobtam a taccsot a fagyitej szagától. Nekem ilyen zsírra-mócsingra emlékeztető szaga és íze van, amit nagyon utálok. Ettől függetlenül a tejcsinek biztos nincs baja, mert korábbi későbbi fagyasztásból, sőt csak hűtött tejcsivel is próbálkoztam, de mind ilyen borzalmas büdös volt. Eszikét is kérdeztem ez ügyben, neki is hasonló tapasztalata volt.

A hordozóra való huzatra már én is gondoltam, de mire eljutok odáig, hogy meg is csináljam, már kb. mindegy lesz. :lol:

Sziszi!

Szegény Rékuc! :(
Mi egy jó ideje már a földön tanyázunk, illetve az utaóágyban, ami amolyan járókaként funkcionál. Pelusozni is a földön pelusozom, onnan tuti nem tud leesni. Ő is jobban szereti, mert lehet szabadod pucér seggel garázdálkodni egy kicsit, lábat tapigálni, dülöngélni. :) A pelenkázó komódra a hétvégén felkerül a hátlap és megszűnik pelenkázó lenni, nincs rá szükségünk. Komód lesz belőle eztán. :)

Monee

monee85

Sziasztok!

De jó sokat írtatok! Biztos a felét elfelejtem annak,amit akarok írni...

Köszi a gyerkőc-dícséreteket!

A.m.

Nem bántottál meg,Bercitől mindenki padlón van,imád fényképezkedni,olyan kis képeslapra kívánkozó fejecskéje van és állandóan fülig ér a szája! És ráadásul nagyon jó természettel van megáldva,nagyon nyugodt,békés kisfiú. Minden gyerekemnek mások az erényei,így kerek a világ! :lol: Ne aggódj Minike miatt,persze jó,hogy kivizsgáltatod,de az ilyen nagyobbacska manócskák gyakran lustácskkák ilyen téren!

Anyoooka!

Anyósaink nem rokonok véletlenül??? :twisted:
Zöld tej,elképesztő! Én most innám a helyedben ezerrel az ásványvizet (megkockáztatom,hogy amíg nem szoptatsz,napi 1 csésze csalánteát éhgyomorra),hátha segít kiürülni a sok szutyoknak! Édes a kis főzelék-matyid,nagyon!

Blúmi!

Meghatódtam,amit írtál...Már nem előszőr érzem Veled kapcsolatban,hogy kimondod,amit gondolok,meg átérzed nagyon a dolgokat! Nagyon empatikus emberke lehetsz!
Mellgyuszit sajnálom,borzasztó lehet! És nagyon felnézek Rád,hogy ilyen kínok közepette sem adod fel!

Sziszi!

Meghatódtam én is a keresztelős beszámolódon! Rékucé mikor lesz? Jaj,szegény,de jó,hogy nem lett baja! Olyan szép,édes kislány!

Bejci!

Tündéri Bius! Imádom nézni! Annyira kíváncsi vagyok rá is,milyen "élőben"? Csupa mosoly és boldogság tükröződik az arcán!
A szám egész jól van már,kicsit viszket,de már több réteg nem hámlott le róla! Gyógyszerészbarátném szerint akkor most maradjak az Algopyrinnél és mindjárt hozott is nekem egy 20 db-ost (ugye vényköteles és ritkán van itthon,csak,ha a gy.orvos ír Csabinak,mert a házidokim nem hajlandó felírni)!

Minyu!

Igen-igen! Kamilla is így csinálja a fekvőtámaszt! :lol: Csak olyan fura,hogy ilyen kis pici és ilyeneket produkál nekem! A fiúk jóval később akartak mászni...
Csongi cuki mit mindig! Csupa vidámság és milyen kis kópé arcocskája van! Kacsintgat a kobold a szeméből! Látom,Ti sem szenvedtek játék-hiányban! nekem néha már az az érzésem,hogy a játékok lassan kiöntenek minket a házból!

Csajok!

Szerintem a Tommee Teppee-vagy milyen nevű előke nagyon jó! Puha műanyag (gumis hatás) lemosható,zsebes,nem merev,így a babának is kényelmes! Brendonban szokott lenni,szerintem nem is drága! Majd keresek valami linket...

Petra!

Olyan nagyon örülök,hogy jössz gyakrabban! és a szépséges kicsi lányod hogy van?

Rólunk:
Jelentem,begöndörödtem,nekem nagyon tetszik!
Voltam rákszűrésen kedvenc doki bácsimnál,mondtam,hogy néha kixsit csíp-ég odalent pisilés után vagy ülés közben,megvizsgált és az volt az első kérdése,hogy nem vagyok-e érzékeny valamilyen gyógyszerre? Vegyes fertőzés,baci+gomba...mire felöltöztem,már várt két recept... szóval,most 2 hét kúra,aztán valamikor majd kontoll,úgy 1 hónap múlva...
Vittük Kamillát is és doki bácsi nagyon örült neki,ott babázott meg duruzsolt neki,a kiscsaj meg vigyorgott rá mint a vadalma! Olyan aranyos volt a pici,míg a doki velem foglalkozott,addig az aszisztensénél volt Kamilla és nagyon jól érezte magát nála. Olyan jó látni,hogy így örülnek Ők is a kislányomnak...
Holnap meg oltás,megyek is aludni,eléggé elfáradtam ma!
A keresztelő nálunk 29-én lesz,úgyhogy addigra el kell készülnöm a tavaszi nagytakarítással és sürgősen ki kell telálnom a menüt is. Az biztos,hogy rengeteg sütit fogok sütni!

Lanta!

Nagyon boldog névnapot Kornéliának! :lol:

És boldog felediket Annának és Ákosnak!

Márti
borossné becz márta

Köszönöm Holka a tanácsot! Nekem nem csomósodik be, amikor begyullad, csak bepirosodik, és nagyon fáj. Mivel a fájdalom mindig a mellbimbótól indul, ezért szerintem a seben keresztül juthatnak be baktériumok, és azok okozzák a gyulladást. De egyébként a meleg zuhany nagyon jólesik szoptatás előtt, utána pedig a hideg borogatás. (persze csak a fájdalmas részekre. Mondjuk most majdnem az egész belobbant, úgyhogy nem mertem hideg vízzel borogatni.)

Anyooka! Ezt nem hiszem el, hogy anyatej van a képen! :shock: :shock: Jól elbánt veled az antibiotikum! :cry:

Sziszi! Milyen érdekes, hogy nálatok a -3 fok már jó időnek számít! Én a téli élménybeszámolóidtól, időjárásjelentéseidtől is mindig megborzongtam. Nekem ez nagggyon hideg! Viszont biztos sokkal ellenállóbb a szervezeted, mint pl. az enyém. Réka olyan kedves kislány!! különösen az első képen!!! Örülök, hogy az eséstől nem lett baj. Mi szinte mindig a földön vagyunk, és Moneehoz hasonlóan lassan kinőjük a pelenkázót, ezért a földön pelenkázok. Imádom, ahogy kitolja a fenekét, és forgolódik, nyúlkál a játékokhoz. Élvezi a meztelenkedést, és a teret!

Anna, Ákos! Gratulálunk!!!

Férjemmel gyakran emlegetjük, hogy milyen hihetetlen: fél éve még a pocakban "lapultak" a babák, most pedig már óriási egyéniségek, kúsznak, másznak, nő a foguk, dumálnak a maguk kis nyelvén, ..... Minden nap történik valami új kis csoda!

Minyu! Szenzációs az új kis Katus Attila! Tökéletes testtartás, feszes hasfal, popsi nincs kidugva! Az alsó képen olyan, mint aki számol: haaaat, hééét.... :lol:
blúmi

Jó reggelt :)

Anyooka!
Igen, erre gondoltam! Szerintem tök jó. Nem? Az IKEA oldalán találtad?? Ha jól emlékszem, hogy ennek nincs úgy hátulja, tehát nem olyan, mint egy pulcsi. Uh. Milyen zöld a tejed.. de mitől ?? Az antibiutikomtól?? Létezik ilyen?? Vagy tényleg Földönkívüli vagy??? :) :) :)

Monee!
Ezt nem ismerem. Hol lehet kapni?? - Bár elképzelem nyáron, hogy milyen lehet ebben enni, amikor mindenki amúgy is izzad..

Minyu!
Tessék jönni gyakrabban! Nem elmaradni.
Nagyon édesek a Csongi képek. Én megint pislogok, hogy már ilyen ügyesen támaszt? Jó, jöhettek az aerobik klubba.. meg van a Subertrubintkérautánpótlás.. Adél-Csongi duo.. mit szólsz??? :) :)
Ti nem egy játékboltban laktok :) :) ????
Mennyi játék.. te jó ég..

Sziszi!
Nem is kellenek plüss állatok.. vagy, ha igen, akkor mosni kell őket. Vizespórszívó: nekem sincs.. viszont, a legjobb, ha nincs szőnyeg, vagy, ha van, akkor nagyon alaposa pórszívózni, és óvatosan át lehet törölni nedves szivaccsal, ronggyal.
Remélhetőleg ez átmeneti időszak, és kinövi az allergiát Réka.
A képei meg: nagyon édesek! Nekem a harmadik azért tetszik, mert közel van a kis szája, pofikája, olyan puszilnivaló!!!!
Jaj, nagyon vigyázz rá!!
A le esés meg.. :( még jó, hogy nem lett nagyobb baj az ijedelemen kívül!
Én sem hagyom már ott az ágyon, sőt, a szőnyegen is körbepárnázom őt, nehogy a járólapra koppanjon a feje.. mert úgy tud vetődni.. már volt, hogy beütötte a buciját, és ezért inkább jobb az óvatosság.
Nagyon remélem, hogy már tényleg jó hírekkel fogsz jönni hozzánk! Annyi rossz történik felétek.. Csak Jót Nektek!!!

Márti!
Tegyél képet!!! Amennyiben ide nem szeretnél, akkor priviben küldj nekem! Jó!! olyan nagyon kiváncsi vagyok a hajadra. Nem láttalak én csak az iwiw-en.. -azt hiszem..
Hányan lesztek a keresztelőn??
Nálunk a keresztelőt egy jeles eseménnyel egybe szeretnénk majd tartani.. bővebben majd, ha érdekel benneteket!
Kik lesznek a keresztszülők???

szeder74

Akikről már rég olvastam.. teljesség igénye nélkül..
Roni?
Judit?
Bagzerka?
Csehi?
Sz.Sziszi?
Röné?
Ormolya?
Lola?
Sarkantyúka?
Druska?
Csibe?
Winona?
Dan?????
Dorka?
Ugye azért olvastok minket?? Írjatok egy - két sort.. és tegyetek képet a babákról.. szerintem rajtam kívül más is kíváncsi rátok, és a babáitokra....

Starlak??? hol vagy??
Nostawen.. jó hallani rólatok.. gyere többször.. képekkel.
Humanka.. merre???????
Honey?? - igazoltan síel.. azt hiszem! :)
Tigrnics.. sűrűbben gyere.. :)

Most én is lépek.. de jövök.

szeder74

Hahó!
Megjöttünk a védőnénitől.
Megkaptuk a prevenatr (végre) és mérlegeltünk, gyarapodott 140 gr-ot 1 hét alatt, úgyhogy elégedett vagyok. Viszont kicsit sápadtnak találtatott (sztem csak álmos volt, mert épp alvásidő jött volna-hazafelé e is aludt a babakocsiban, még mindig az előszobában durmol) így felirt a dokinéni folsavat és vasat. Kell szedni valaki másnak is? Az egyik (ha jól emlészem) tabletta formájú, össze kell törnöm és úgy odaadni. Szerintetek a kajába mehet? A doki mondta, hogy tegyem az ivólevébe, de Csongi nem iszik olyant. Vizet iszik. Tegyem abba? Ne is értem, miért nem csinálnak ebből is cseppeket. Vagy csak a mi dokink nem tud róla...

Göndör Mártiról kéretik kép!

Játékok: ne is mondjátok! Komolyan minden évben 2x szelektálok. Ráadásul egy játéktároló van fenn Nándinál, illetve a játékok egy részét elteszem és néhány hónap múlva elővesszük, igy mindig van újdonság, és mindig öül, ha előkerül egy-egy régi játék. De igy is annnnnnyi van... A nappalink egy része átalakult játéksarokká, de ezt én nem bánom. Egyik ismerősnél nem lehet a nappaliban játszani, csak a gyerekszobában. Nálunk a felső szinten vannak a szobák, amiket jóformán csak alvásra használunk és én szeretem, ha együtt vagyunk lenn (néhány év és úgyis bezárkóznak a saját szobájukba), igy nem bánom, ha lenn van a játszótér.

Ébred, minnyá folytatom.

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziaszotok! :)

Most csak gyorsban beugrottam, mert mennem kell a kocsi papírjait átiratni + anyum is érkezik dél körül.
Majd igyekszem visszaolvasni, most csak azért gyüttem, mert hoztam Nektek 2 képet (nem bírom ki,hogy ne tegyem fel őket)

Akkor bemutatom a híres Andor orrhúzást (ez mostanság a legújabb heppje :D )
Kép A Fintor Kép A sikeres fintor örömében

Remélem szerzek Nektek ezzel 1-2 vidám pillanatot ;)

KépKép
KépKép
gabolino

Gabi! Nekem szereztél!!!!!!!!!!!!!!
blúmi

Gabolino :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon vicces :) Kis fintorgi :)

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Márti: örülök, hogy jobban vagytok végre! Csabi béka nagyon tetszik :D Kamillának pedig jól áll a csini ruci! A tesós képeken pedig mindig elolvadok :) És gratulálok az 5-el kedződő súlyhoz!

Blúmi: gratulálok Bálintnak a hátról hasra forgáshoz! Huh, mellgyulát sajnálom, remélem már jobban vagy!

Petra: sajnálom nagymamád :( Róza remélem nem lett beteg!

Szeder: Adél hihetetlenül édesen térdel azon a képen - akkor is ha nem magától mászott tette! :D Az éjszakai nem alvás nagyon gáz, vigyázz magadra!

Eszike: szegény Noncsi is jól kikapta ezt a náthát, jobbulást neki!

Gabolino: Ez az orr húzás eszméletlen! :D

Anyoooka: jobbulást a gyerkőcöknek! Tejcsit sajnálom, de a lényeg, hogy eddig kitartott! Anyósod :( Sütőtökös kép nagyon jó, megmutattam páromnak, megkérdezte, hogy mi lenne, ha Zalán maradna még egy darabig anyatejen :D A zöld tej nagyon durva.

Bejci: eszméletlen, ahogy Bianka vigyorog :D

Sziszi: nagyon jók voltak a keresztelős képek, meg a leirás is. Abigél tényleg gyönyörű kis hercegnő volt! :) Rékuc nagyon aranyos, örülök, hogy nem lett baja.

Minyu: nektek is jobbulást! Nem semmi a fekvőtámasz :D

Annának és Ákosnak boldog felediket! :)

A.m: jobbulást! Próbálkozni egyébként próbálkozik Gyuszi a hátról hasra fordulással?

Holka: huh az óránkénti kelés furva, nálunk is volt nemrég, de Zalán szerencsére magától visszaállt. Egyébként én is gondolkozom azon, hogy nyelvtanulásra adom a fejem.

Rólunk: Zalán szörcsög, de nem jön az orrából semmi. Tegnap már kétszer sikrült félig hasról hátra fordulni, konkrétan a lábai, már megfelőlen álltak, csak a felső testét nem lenditette utána, eléggé érdekesen kicsavarva feküdt :) Nekem meg 22 nap után ismét megjött a mensim, remélem azért ritkulni fog, és visszaáll a havi 1-re.

Humanka, merre vagy?

És még két kép, Noni az elsőt rakd légyszives az 5 hós videóba.

Kép

Kép

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Most is csak bekukk írni most abszolute nincs időm :(

Minyu: Mi szedtük a maltofert és a folsavat. De vérkép alapján írták fel nem így ránézésre... és havonta kellett mennünk kontrollra.
Nekünk azt mondták hogy 4-6 hónapig folyamatosan szedni kell. Most 6 hónaposan csinálták Donátnál a vasanyagcsere kontroll vérvételt. Rendben volt most már nem kell kapnia.

Mi az esti tejébe tettük bele. Amit 11 felé lefejtem azt megkapta másnap este pótlásnak abba ment bele a maltofer a folsav és a vigantol. Szép narancssárga lett a tejcsi de Doncek megitta /kanállal adagolva rémálom lett volna/.
A folsavat összetörve tettük bele, de most lehet már a bébikajába tenném csak akkor még ugye nem kanalazott :)

Kép

Kép
starlark

GAbo irto cuki a kis fintori! Koszi!

Humankaeknal nincs baj remelem :?

Szeder, hat en is remelm hogy mar tobb xar nem tortenik korulottunk. Valoban eleg nehez idoszak all mellettunk. De azt szoktak mondani, hogy minden volgy utan jon az emelkedo. Persze kerdeses milyen mely az a volgy. Remelem mi mar kifele kaszalodunk belole.
Rekucnak visszajott az etvagya, visit oromeben, es ma egyedul evett meg egy egesz uvbeg tapit 190 ml-t. Fogta a kis kezeben es m ind megette. Olyan ennivalo volt. Remelem kovetkezoleg le is tudom fotozni.

Blumi: AEn mindig fazom. Azt szoktam mondani valahol Afrikaba kellett volna szuletnem.... Mert nem nekem valo ez a klima. De a - 25 fokhoz kepest mar jo a -3! Ha a nap is sut az mar magha a Menyorszag :D

szisziKép
sziszi7

A teljesség igénye nélkül!

Minyu: Domi is pont így csinálja a tornázást, lehet , hogy egy edzőhöz járnak... :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyoooka: Hát ez a zöld tej...
Nem mondták, hogy ilyen marad-e?

Sziszi:Nem irigyellek a porallergia miatt, nálunk a férjem asztmás, de úgy tűnik, hogy a fiúknál nem jön ki.

Márti: a gyerekek tündériek!!!

Gabolino: Ez a fintor, meg kell zabálni őt!

Nálunk ma extra nyűgösség van ,semmi nem jó, nem akar játszani, nem akar aludni, próbálna mászni, de a négykézlábon megállás megy még csak és így egyből dühbe jön.

Máris sír. Még jövök.
evibabi

KOnan!
Ez az a szám, amire tekerek, és karikázok.. engem mindig felpörget.. gondoltam így meg tudod hallgatni... kicsit jobb kedvvel meg a mozgás, bár napról napra könnyebben megy.. hihetetlen, hogy 15 éve nem sprotoltam rendszeresen, most meg naponta 4-szer 8 perc! Ennyire vagyok képes. Esetleg? Ez egy Dj Sterbinszky muzsika.. hallgass bele..:wink: Ja a karikám megjött, és hát.. mit nem mondjak.. kemény nagyon, mert nem kerekített, hanem lapos és kemény a derekamnak.. de remélem megéri majd a "szenvedést".

http://www.indavideo.hu/video/Sterbinsz ... ay_With_Me

szeder74

Sziasztok lányok!

Nagyon eltűntem, tudom... elképzelni nem tudjátok, mennyire el vagyok havazva, és most is Majától lopom az időt pár sor erejéig.

Próbálok majd lenni, de pár hét, mire rendbeáll az életem. Nagyvonalakban:
2 aprónép mellett háztartás, és belevágtunk egy üzletbe is, ami hetek óta a fél éjszakámat köti le. Ennek következtében nagyon nem vagyok elérhető, azt is ritkán, és ezért ezúton is elnézést mindenkitől, aki keresett.

Sziszi neked itt is üzenem, hogy szeretünk benneteket, és tényleg a világon semmi gond, csak sok a meló. Ki sem látszom, és úgy döntöttem nem vagyok hajlandó anyósnak könyörögni, hogy észrevegye. Ha magától nincs rá esze, akkor nem is kell.

Amúgy egész jól vagyunk, Lola dumál megállás nélkül, Maja pedig lusta, mint a föld. És dagifóka. Be volt durranva a BCG-je, ezért az elmúlt 2 hétben még ez is stresszelt, de szerencsére kifakadt, leesett, és már gyógyulgat.

Játékáruházat csinálok (amit már van, aki tud is közületek), a www.jatekkastely.hu -t. Na erre minden energiám elmegy, de komolyan... amikor belevágtam, nem hittem volna. De muszáj, ki tudja lesz-e majd hová visszamennem dolgozni.
Szóval ha kerestek valami játékot, akkor ne menjetek boltba, vagy kérdezzetek meg, mert természetesen az én babás barátnőimnek annyit tudok segíteni, hogy nem bolti áron kapnak játékot.

Remélem mindannyiótokkal minden rendben van, és higgyétek el, hiányzik nekem is a kommunikáció, de ez a periódusom most arról szól, hogy jövőt kell alapozni.

Igyekszem majd lenni, olvasni legalább, és ha tudok, jelentkezni is.

Nagyon puszilok mindenkit, és remélem hamar beszélünk majd.

E-mail címem megváltozott: kiss.ivett@hotmail.com

Puszi nektek:
Yvette

Kép
Kép
lolababa

Sziasztok!

Kamilla cica kis hősnő volt oltáson! 6370g,úgyhogy még mindig pillangókisasszony! Nem eszik túl sokat,de hurkás így is,amit meg eszik szépen le is mozogja! Már lassan átcsapunk mászásba! Nagyon élvezi,alig teszi le a hasát és iszonyúan akar előre haladni!

Szeder!

Engem érdekel,gyere és mesélj! 30-an leszünk az ebéden...Apró kis társaság és ebből 10, 7 év alatti gyerkőc!

Göndör hajról,ha lesz kép,hozom!

Jaj,ez az 59kg! Nem olyan nagy szám ám lányok,én nagyon kis pici termetű vagyok. A tuti az 50 kg lenne...viszont 73-mal mentem szülni,szóval azért lejött már sok... De lélektani határnak jó,hogy elhagytam a hatossal kezdődő kg-okat! :lol:

és leteszteltem a babakocsit! Hú,Lányok,ez egy álom! Kamillának is kényelmes,látom,de tolni is nagyon könnyű,jól irányítható 1 kézzel,telefonálás közben is! :lol: És a kiscicám órák óta mélyen alszik benne,megyek is megnézem..

Gabolino!

Jaj,csúcsszuper a fintorgós kép! Kamilla is mókásat csinál tegnap óta! Berreg a szájával és közben oldalra kidugja picit a nyelvét...hát meg tudnám zabálni,komolyan!

Márti
borossné becz márta

Bocsi csak képeket hozok.Majd talán holnap jövök többet:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
unokatesómmal :D

Kép
Kép
a.m.

A.m!

Gyuszka nagyon édi! Nagy kópé lesz, a szeme sem áll jól! :lol:

Minyu!

A vas elég kemény hasfogó tud lenni,úgyhogy,ha szedni kezditek,nyomasd az őszibarackot Csonginak! Egyébként én vérkép nélkül (ami megalapozná),tuti nem adnék vasat! Inkább céklával,céklalével próbálkoznék minden formában! Abban azért elég sok vas van és jó vérképző is!

Márti
borossné becz márta

sziasztok!
köszi szeder a hiányolást,vagyok ám án is, csak vasárnap költözünk az álomszép lakásunkba. tehát gondolhatjátok!!sok intéznivaló stb...
blogod nagyon tetszik, jó olvasni nagyon!
csajok evés témához lenne kérdésem:pannám tízóraira és uzsira bevág 1-1 üveg gyümit és azon kívül kb. 500-550 tápit eszik.
mást nem iszik.szerintetek ez így ok??doknő szerint olyan 700 tápi körül kéne ennie.....nemtom ez h. jött neki....de pannám nem akar többet enni...jah és így is heti 200- 300 hízik. mi lenne ha többet enne?? :shock:
ti gyerkőcötök mennyivel éri be??gondolom aki még szoptat az nem mércskél.......de többiek??

Kép
winona

Sziasztok!

Lolabaa!
Nagyon jó a webáruház! Be is tettem a kedvencek közé! :lol:

Winona!
Szerintem ez bőven elég kajamennyiség! A gyarapodás is nagyon jó!
A mi dokinőnk azt mondta, hogyha a Lalu megeszik egy nap 5-600 gr-ot összesen, az már jó! De ő van, hogy csak 4-500-at eszik. Ez áll: anyatejcsi, tejpép, gyümi, főzi.

A főzelékeket viszont nagyon nem szereti a Lalu. :?
Ezért ma kivettem a húslevesből a krumplit és a répát és összeturmixoltam anyatejjel. Hát nem mondom, mindmegette! Csak úgy tátogott! :lol:
Szerintetek ez nagy baj, hogy ilyet adtam neki?

gwini

Sziasztok!

Bocsi, hogy így eltűntem, de anyut megműtötték és minden nap vinnem kellett dokihoz. ( amúgy már jól van)
Bocsi szoktól, akik rendeltek HUMANA cuccot, de már csak a síelés után (márc 15 ) fogom tudni odaadni, mert sehogy nem állok a pakolással és az előkészületekkel.

Ja, megvettem a sárga neonato Piuma babakocsit! :D Szupi! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Hello csajok!

Sziszi: Rékuc kis tündér baba! Még jó, hogy nem lett semmi baja! Vigyázni kell rájuk nagyon, mert 1 perc alatt megvan a baj!

Holka: Örülök, hogy át tudtad verni Emmát! :) Remélem hamar rendeződnek az alvás-gondok!

Minyu: Csongit nem hiszem el!!!! :lol: :lol: :lol: Látom mindenkinek a tornabajnokok jutottak eszébe! Nem csodálom!
Nekünk is kell vasat szedni...

Gabolino: Na most már tényleg találkoznunk kell. Olyan édes ez az ANdor baba, hogy meg kell zabálni!!

Márti: Örülök, hogy bejött a babakocsi! Nekem is kellene vennem valami extra könnyűt... tegnap -is- elromlott a lift a házban és nem öröm felcipelni a babakocsit Biankástól a 3. emeletre! Kamilla pedig ügyes kislány, hogy nem sírt!! De miért is sírna? Nekem Dévény Panni néni azt mondta, hogy örüljek annak, hogy Bius nem túl duci, mert a vékony babák később szívósabbak lesznek! Nem tudom ebből mennyi az igaz!? :roll:
Algopyrin? Én pont attól dagadtam be...pedig előtte nem volt tőle semmi bajom!

Anyoooka: UUUUUHHHH... ez a zöld tejci kemény!!!

A.m: Minit továbbra is imádom! MAjd írj, hogy mi volt a dokinál!

Evibabi: NÁlunk is ez van...ha valami nem megy úgy bepipul seperc alatt a kiscsaj, hogy magamat látom benne! :oops:

Szeder: Hogy állsz a tornával? Holnaptól csatlakozom én is! Én vettem a Tecsóban tök jó áron Leg-trainert, majd azzal nyomom... ha bírom! :roll:

Tigrincs: Zalán nagyon aranyos...és nagyon édesen huncutul néz...
A forgás meg egyik pillanatban- amikor nem is várod- sikerülni fog!

Előke: Csajos anyukák figyelem: H&M-ben Hello Kittys teljes felsőtestet védő, műanyag előke: 1200,-Ft

Köszönöm a Bius dicsiket, nagyon jól esett! :oops:
Tegnap voltunk Dévény tornán, és jelentem: Tegnap reggel hasról hátra, ma pedig hátról hasra is megfordultunk többször!!! Szóval öröm a köbön!!! Dévény Anna tényleg tud valamit!! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.04 20:50-kor.
Vendég

Sziasztok!

Jó régen be sem jelentkeztem, de olvaslak Titeket, most viszont Szeder kedves invitálását nem bírtam figyelmen kívül hagyni, írok pár sort magunkról.

Reginám szépen cseperedik, 70 cm és 6300 g, tehát mi is a pillangó kisasszonyok közé tartozunk.

Még szopizik, de egy hete elkezdtem megismertetni a kanállal és az ízekkel, elég jól megy neki. Már mi is átestünk az első betegségen sajnos, mandulagyulladás (érdekes, h. az anyatej nem védte meg).

Minden baba kivétel nélkül gyönyörű, és olyan nagyon jó látni, ahogy cseperednek gyermekeink! Hogy megy az idő.... hihetetlen.

Néhány kép rólunk:

Kép Kép Kép
sz.sziszi

Bejci!

Hát,mindenki másra érzékeny...nekem sem volt eddig bajom a paracetamol tartalmú gyógyszerekkel!
Gratula biusnak! nagyon ügyes!

Honey!

Anyudnak gyógyulást,Nektek jó sielést! Azt a kocsit vetted meg, amit itt hírdetett az a lány?

Márti
borossné becz márta

Na sikerült az elmúlt 2 oldalt visszaolvasnom. ( többre most nem futja )

Bejci,
gratula Biushoz!! A Dévény torna tényleg jó és nagyon hasznos, ezt én is mindig konstatálom!!

Márti,
fúúúú de kiváncsi vagyok a hajadra!!! :D Volt már valaha göndör hajad? Daueroltattad, vagy ez most csak átmeneti becsavarós?
Tüneményesek a gyerekeid!!!! :D Olyan jó látni, hogy ilyen jó testvérek!!

eszike,
Flóra pacsizhat Noncsival! Nálunk is nagyon megtorpant a súlygyarapodás. :?
Az elmúlt hónapban összesen 250 gr-ot hízott. Úgy, hogy elötte meg legalább havi 800 gr és 1 kg között.
Rajtunk a tápi nem segítene, mert nem a tej mennyiségével van gond, hanem egyszerűen minden jobban érdekli mint az evés!
De valahogy nem izgat ez most. Szerintem te se parázd túl ezt a kérdést.
Flóra hurkás, reggeltől estig röhög, forog mint a gép és nagyokat alszik.... akkor meg kit érdekel hány kiló?! :)

Képzeljétek, ma megvettük az etetőszéket! :D Jaj már alig várom, hogy kipróbáljuk!!! Bár szerintem az evésre való előkészület több időt vesz igénybe, mint maga az evés. :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

márti,
igen igen!!! Az a babakocsit! Tök jó! Szinte vadi új!

gwini,
Amikor Flórát megkínáltam sima üveges krumpli+ répapürével akkor olyan fejet vágott, mintha ciánt nyomtak volna le a torkán.
Bezzeg amikor a levesből szedtem ki, akkor ugyan azt csinálta mint Lau!!! :) Nyilván annak van íze.

a.m,
nagyon cuki Gyuszika a párnás képen!!

szeder,
...és még aki otthon tornázik: minden elismerésem a tiétek!!!!
Én is vettem egy DVD-t... de itthon képtelen vagyok nekiállni. :?
Amúgy most hogy tornáztok, nem lett kevesebb a tejci?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok csajok!
Tudom, mostanában eltűntem, de ennek megvan az oka. Egy hete az én eddig átalvós babám minden éjszaka ébred, és hulla vagyok, nem tudom kipihenni magam. Így visszaolvasni még nem tudtam, de ha végre alszok egy kicsit, akkor jövök.
Azért a képeket megnéztem, és tündéri babákat láttam.
Most csak az 5 hós videóba hoztam képeket. Ma este megvolt az első tejpép evésünk, ízlett a gyerkőcnek. Erről is teszek képet.
A kaki gondunk tovább fokozódott, eddig kb. hetente kakilt, de mostanra eljutottunk oda, hogy kb. a 3. napon már beavatkozunk ezer dologgal, de ennek ellenére csak a 10. napon pakolt ki. Nekem is nagyon rossz látni, ahogy szenved, mert próbálkozik azért pár napja, de nem sikerül neki. És ebből kifolyólag nappal alig eszik valamit, amitől ugye éjszaka éhes lesz. Holnap én is elkezdem a hozzátáplálást. Azt olvastam valahol, hogy körtét lehet adni. Jól tudom?
Na mentem, és a képek:
(Noni az elsőt tedd légyszi a vidibe, köszi)

Kép 5 hós

Kép első tejpépem

Kép első tejpépem 2

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Márti! Köszönöm! :)

A.m. Gyuszika csíkos képén hangosan nevettem! Életvidám, ennivaló tündér!!!

Szeder! Mint a fórum kovásza sikeresen visszacsalogattál néhány régi kedves ismerőst. Köszi! :wink:

Lolababa! Már annyit gondoltam Rád! Örülök, hogy minden rendben. Várunk, amikor csak van időd!!! Amikor ilyen pörgésről olvasok- pl Moneenál is - , egy kicsit elszégyenlem magam. Engem most a munka annyira nem érdekel, hogy nem tudom elmondani. Én - amellett, hogy életem vágya volt a gyerek - szinte menekültem a munka elől a gyerekvállalásba. Elegem volt a stresszből, a nemalvásból, abból, hogy folyamatosan másnak kellett megfelelni, és magamra sosem figyeltem.... Még most is gyakran álmodom vele... De sajnos, ahogy most állnak a dolgok nekem is lassan dolgoznom kell. Apáéknál úgy néz ki, bevezetik a 4 napos munkahetet, ráadásul kicsi a lakás, lassan tovább kéne állnunk, tele vagyunk hitellel.... De gondolom ezzel sokan így vagyunk. (ráadásul a továbblépés miatt el kell adnunk a lakásomat, amin a válság miatt rengeteget bukunk.)

Sz.Sziszi! Szuper képek, köszi!!

Ági! nem emlékszem, Te írtad, hogy már próbáltad a citromfűteát, amit Márti javasolt? Nekünk, mintha segítene... Kitartás! Kakiügy nagyon gázul hangzik... A többieknek a gyümölcsök segítettek. Őszibari pl. Írj, hogy van-e változás! Képek királyok! Pláne a hasonfekvős! Olyan őszintén jókedvű...
blúmi

Sziasztok! Most csak egy fotó erejéig jöttem:

Ákos-Noncsi 2. randi:
Kép
Vendég

Kistiggrincs! Zalán nagyon tündér! Különösen az első képen, ahol büszkén feszít az oroszlános szerkójában! Imádnivló, ahogy összeszorítja a száját! Büszke lehetsz!

Eszike, Monee! Meg kell őket zabálni!!!! :) :)
blúmi

Jó napot mindenkinek! :)

Gabolino!
Nagyon cukkkki ez a kép Andorról. Ez a fintor, olyan kis "ördögi" :)

Tigrincs!
Zalán hatalmas kisfiú! Annyira pasis. Férjed is nagyon pasi???

Starlak!
MI a gond? Nehéz napjaitok vannak??????

Lola!
Nagyszerű! Majd megnézem a játékokat és, ha kell valami, akkor számítok rád!! Tényleg rég voltál.
Ügyesek vagytok!

Márti!
Majd mesélem, de azt hiszem, hogy majd a blogba írom meg először! :) Ez olyan hÍr...Képet majd teggggggyééééél!! Úgy várom már!

Am!
Gyuszika édesem! Olyan nagyon szeretem Őt nézni!!!!! Az a cuki nózija! :)
Milyen husos lett! Hány kiló most??

Winona!
Majd tegyél képet a lakásról.. kíváncsi vagyok rá.
Merre is költöztetek??? -honnan-hová.
Kislányodról is tegyél képet! - ne titkolózz mostmár .. mutasd magad!!! :) :) :) Naaaaaaaaaaa....

Honey!
Mi volt anyukáddal???????????

Bejcikém!
Igen. Tornázom. A hasam már ki van.. (illetve a hájam.. ) de már érzem az izomlázat.. ja képzeld.. a héten voltam szoliban, és kissé megpörkölt.. rég voltam, na mindegy és képzeld erre a hulahoppozást.. uh.. jó kis kínzás, de nem érdekel, le kell fogynom! Zenére tornázz, és akkor egy kicsit bepörget! Nekem csak zenére megy a torna. (Ma pont kihagyom a délelőttit, mert most itt írok, helyette lehetne tornázni, és a párom meg csak hétfőn megy be ismét az irodába.. úgyhogy lesz 4. napunk együtt! Hajrá Bejci! A tornával!!!!!

Sziszi.Sz!
Nagyon jól néztek ki! Ez a kislány meg egy kis cukorfalat! Nagyon szép kislány!
Nagyon jó, hogy szopizik! _ Majd jelentkezz sűrűbben! Örülök,hogy láttalak benneteket!

Ági!
A másik pasi, aki nagyon pasi itt a babák között.. nagyon helyes kisfiú! Apuka nálatok is nagyon pasis ugye? Amennyiben Dávid rá hasonlít akkor tuti az :)

blúmi!
Egyél sok főzeléket.. főleg spenótot.. azzal tök jól lehet diétázni.. nekem bejött! Azt akár egész nap ehetem.. bár csömöröm van tőle.. de legalább jobb az emésztés is tőle, és könnyen emészthető. Hm?
Ja.. tényleg jönnek a régiek.. örülök neki!

Eszike!
De jó ez a kép!!!!!!!!!!!!!! Ákos milyen nagyfiú! Noémi meg kis törékeny hölgy. Nagyon cukik!!!!!!!! A kis kezük meg, hogy összeér! No lám :) no lám :)

szeder74

Csajok!
Én szoktam olvasni a 2008 nyári kismamákat.. nagyon érdekes dolgokat írtak, és sok tapasztalatot osztottak meg egymással.. és tegnap vettem észre, hogy ott is balhé van.. hát mindent gondoltam volna, de ezt nem, hogy ők is szétröppennek! A "magja" elment, és nem adnak!!! mindenkinek meghívót... hát érdekes... én nem is tudom,hogy milyenek tudunk mi Nők lenni! Múltkor a márciusi hízókon akadtam ki.. most meg ezen.. igaz szép rendben váltak el.. nem volt k..a anyázás és stb.. de azért kemény szavakat olvastam.. hát mi is ide fogunk jutni???
Én úgy tervezem, hogy legalább, amíg elkezdik az ovit, addig legyen ez a hely, ahol beszélgethetünk, de utána a többség dolgozni fog, és nehezebb úgy a ritmust is tartani..és idő is kevés lesz írogatni..
Érdekes gondolatok, érdekes érzések kavarognak most bennem.. a legtöbb fórumnak ez a vége.. érdekes.. és elgondolkodtató.......

Amúgy, amit ki vettem már más topik botrány kapcsán is, hogy az a gondja egyes fórumozónak, hogy nem szólnak hozzá... biztosan rossz, de hozzám sem szól mindenki!! Van, aki kifejezetten kerüli a megszólításomat.. de a többség az kérdez tőlem, vagy esetleg hozzászól egy-egy témához, amit én vetek fel.. de vannak olyan kérdések, amik meg megválaszolatlanul maradtak.. senki nem válaszolt szinte rá.. de, hát nem lehet mindenre egyformán reagálni.. mert az egész életünket különben itt tölthetnénk..

...tudom,hogy van olyan, aki emiatt nem jön, mert nem kapott elég figyelmet.. ez már csak azért is írtam le..
Ez egy jó hely, ahol egymástól!! tanulunk!! tanulhatunk!! és sokkal könnyebb dolgunk van, mint nagyanyáinknak, és anyáinknak!

No ez volt az én kis monológom.. bocsi, akit untattam.. de olyan jó volt most leírni.. megyek főzni.. -krumplis tészta lesz. Csók!

szeder74

MÁRTI :)
de jó, hogy mondtad a céklát!!! Teljesen el is felejtettem, milyen jótékony hatású.

És annyira igazatok van, hogy vérkép nélkül irt fel mindenfélét a doki, de nem merem "nem beadni". Értitek? Igaz, most azt találtam ki, hogy a vasból csak feleannyi adok, és mellé céklázok, folsavból meg kisebb dózist kaptam a patikában, mert állitólag hiánycikk, de legalább abból se nyomom túl.

Nándim még mindig fel-felmegy a láza (de leginkább csak este vagy reggel), ami nagyon aggaszt, mert az antibigyó 2 nap alatt el szokta intézni. Viszont azon kivül, hogy láza van, semmi más tünet nincs. Csabi megnézte a torkát, azt mondta mintha jobb oldalon lenne neki genny, de nem látja jól, mert elég hátulülő mandulái vannak. A mandulagyulladásnál eddig még mindig segitett az Augmentin... Nah, mindegy, kivárunk.

Babás képek nagyon klasszak, most nem emelnék ki senkit, mert mind olyan aranyos. Úgy imádom nézni a babaképeket, úgyhogy tegyetek minél többet fel!!!

szaladok.

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Lányok!
Köszi a dicsiket és örülök,hogy mosolyt is fakasztottunk (Blúmi :wink: )

Milyen jó előkéket tettek fel :D .Nekünk 2 olyan van akinek a hátulja lemosható és az alá szoktam egy sima előkét tenni Gyuszika ölébe még megy egy konyharuha (amíg le nem rugdossa). De hál Istennek Minikém már egész ügyin eszik és elég kevés dolog lesz kajás.Próbálom megbeszélni vele,hogy ezt meg azt nem szabad vagy majd később nevetgélünk. Persze legtöbbször csak nevet rám huncutul :lol: :roll: ,de van amit tud,hogy nem szabad. Így leszokott a teli szájjal történő berregésről is :wink:

Mi most hétvégén veszünk etetőszéket,mert a pihiszékben már teljesen kitekeredik és úgy elég nehéz belediktálni az enni valót :shock: .A mi pihiszékünknek mosható a huzataí, így csak belevágom agépbe.

Anyoo!
Hát az a zöld tejcsi. NAGYON durva. Remlélem azért még visszavált fehérre.

Tetszik a fittness klub megalakulása :lol: Nagyon jót derültem rajta. Nagyon édes Csongi ahogy támaszt és számol szerintem is ahogy Blúmi írta.

Gabo!
Andor nagyon édes ahogy azt a fintort vágja. Nagyon kiscsávós :D

Kistiggrincs!

Nahát ez a Zalán fiú mindig elnyűgöz engem is. :D Szenzációs mind a két képe :D

Szeder!
te vagy szerintem a topikunk anyucija :D Ha te hiányolog az eltünt báránykákat akkor mindig megkerül néhány :lol: Van valami varázserőd biztosan.

Lola!
Nagyon örülök,hogy jöttél. Nem hiszed le,de már nagyon hiányoltalak és sokat gondoltam rád/tok,hogy minden rendeben van-e veletek-férjeddel és a lányokkal. Nagyra tartom a sok energiádat. Én is azon a véleményen vagyok,mint Blúmi a munkával kapcs.

Kép
Kép
a.m.

Winina!
Drukk,hogy minél előbb lemenjen a költözés utáni nagy káosz,intéznivalók :)

Honey!
Anyukádnak mielőbbi felépülést kívánok és érezzétek nagyon jól magatokat/egymást a síelésen.

Ági!
Sajnálom a nemalvás és a kaki gondokat.
A körtét csak 7 hónapos kortól ajánlják úgy tudom.
Az őszibarack biztosan segítene telerakni a pelust :wink:

Eszike!
Köszi a képet :D Nagyon édeik. Ákos mint egy testőr Noncsi meg a törékeny kicsi lány akit védeni kell :D

Szeder!
Gyuszika ma reggel 8,1 kg volt a mérlegelésnél :D Apája is mondat,hogy most megint pofisodott :D Hát nem éhezik az biztos.
Tegnap viszont csak 4-szer evett,de az utolsó kettőnél 270 és 250 ml-et evett :lol: Biztosan megéhezett a sok sétában.

Szerintem nem törvényszerű,hogy minden topik úgy végződjön,mint a fent említettek. Én nem tudom elképzelni,hogy valaki valakivel összevessze. Az tény,hogy néha adódnak félreértések,de ez abból is fakad,hogy nem látjuk a másik mimikáját,arcát,testbeszédét.

Minyu!
Jobbulás kívánok Nándinak.Küldöm a gyógypuszikat.
Az meg természetes,hogy nem tudunk mindig mindenkinek válaszolni. Én pl. hol így hosszabban írok,hol meg csak 1-1 rövidet írok. Mikor hogy van kedvem/időm.

Szerintem lassan a találkozó szervezését vethetnénk fel nem???
Mit gondoltok?

Kép
Kép
a.m.

Minyu!
Jobban van már Nándi??

am:
nem vagyok én "csak" 3 gyereknek az anyucija.. és a páromnak néha.. :lol: :lol: talán én hívom őket a legtöbbször, hogy jöjjenek azért jönnek.. :wink:

Imádom az esőt.. olyan jó illat van kint. Már a szél sem fúj.. viszont nem tudunk menni sétálni, pedig ma nagy kedvem lett volna a kutyukkal Adéllal + párommal menni a körülöttünk lévő erdőbe.. hiányzik a jó levegő..

Uh.. megyek szerintem holnap írok. Puszi.
Márti!!!
Kép
:wink: :wink: 8)

szeder74

En is elokerulok ... csak szepen-lassan. Es bocsika, de csak nagyon nagyvonalakban ...

Voltunk szerdan uszni, minden klappolt vegre, nem volt faradt, nem volt ehes a gyerkoc > tetszett is neki az uszas, meg is dicsertek nagyon, hogy ugyes volt. Egyebkent en sem furdok vele, mert nem szeretek vetkozni, Apaja viszi uszni. Ebedidoben van, igy ebed helyett uszni ugrik ki ;)

Egyebkent ejszakankent kel tovabbra is, en meg egyre faradtabb vagyok, mert visszaaludni tovabbra sem tudok.

Szerencsere legalabb a harapasa elmult -mindenkinek koszi a tanacsokat!!!-, most mar rendesen szopizik. De en mindig elhulok a "pici" mennyisegeken, azt hiszem pl Gwini is irta, hogy Lalu 5-600-akat eszik egy nap, Bendo 1100-1300 kozott tolti meg a pocakjat. Nekem olyan fura, hogy nemelyik baba ilyen kevesektol is szepen no, dehat ilyenkor mindig eszembe jut, hogy mi is annyira kulonbozoek vagyunk ... szoval nem jelent ez semmit.

Benedek 5 hosan mar 9 kilo folott merlegelt ma, tul van o is a duplazason.

Szeder: nem kaptam privit toled!!!

A babocak nagyon edesek, Andor iszonyu cukin fintorog, es Zalan es (Mar nem is olyan)MiniGyuszi a kedvenceim :D :D :D

KépKép
Kép
humanka

Van még egy jó képem, most készült.

Kis vigyori: (ilyen képet még soha nem vágott)
Kép
Vendég

Blúmi!
A nem alvás abból adódik, hogy le kellett váltani a tápszert amit eddig kapott a tejallergia miatt. Bár elenyésző mennyiséget evett eddig is tápiból (napi max. 100 ml-t), ez úgy tűnik, nem telíti annyira. Azóta van a nem alvás. Valamint nem eszik, mert kakilnia kell, és nem sikerül, de addigra már enni se eszünk, mert én se tudom kivárni. Ja, és rájöttem, ettől gyullad már megint be a mellem, mert nem szív ki rendesen, és azt már kifejni se tudom rendesen. Nemhiába, a gyereknél nincs jobb mellszívó.
Ma kapott először gyümit. Hát mi pepecselés van vele.és még ezután jön a java. Körtét levesítettem, pépesítettem. Először furán nézett rám az első korty után, de aztán megitta. Remélem ezek a gyümik meghozzák az eredményt.

Nagyon tuti az Ákos-Noncsi páros!!!

Szeder!
Köszi, aranyos vagy. Nekem is tetszene a kis pasim, ha kiscsaj lennék. :lol: nem hiába, a tornán válaszolt is a mellette levő kiscsaj Dávidnak. Olyan aranyosak voltak, ahogy dumáltak a tornán. Az én pasim pasis? Hát, igen. De szerintem átlagos, bár az arcvonásait tőle örökölte.
Szerintem sem miden topik végződik veszekedéssel. Remélem, ez se, mert nagyon a szívemhez nőttetek.

Minyu!
Nándinak gyógyulást!

a.m.!
őszilevet már próbáltam egyszer, bár az bébi ital volt, nem tetszett. Így azt nem próbáltam. A doki azt mondta, körte mehet.
Ja, azt beszéltük a dokival, ha ezek a gyümik sem hoznak előbb eredményt, akkor kivizsgáltatjuk a gyerkőcöt. Remélem nem kell sort keríteni rá.
Találkozó. OK! Már várom, csak ne esne, mert nem szeretek esőben vezetni.

Humanka!
9 kg?

Eszike!
Nagyon jót nevettem Noncsi vigyorán.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ági: én is az őszibaracklét javasolom nemkakira! Nekünk bejött, és a mai napig használ. Egy próbát megér!
Vendég

Sziasztok!

Ági!

A Szentikirályinak az őszibarack bébiitalja nagyon finom édes. Nekem is ízlik. 8) :lol:
Körtét én is adtam már, semmi baja nem lett Ákosnak. Az meg asszem Hipp vilmoskörte desszert volt.

Kezd itt is kisütni a nap! Szuper!

Monee

monee85

Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukk. Teljesen kész vagyok, úgy hallom hogy már Ádámnak is kezd sípolni a tüdeje megint :evil: :cry:
Ventolin készenlétben, ha rosszabb lesz azonnal fújok neki

Ági, miattad jöttem: körtével vigyázz mert fog!!!! Ha úgyis kaki-gondok vannak én tuti nem adnék neki sem körtét, sem banánt. Őszibarackot igen, almát is csak párolva - védőnő mondta, hogy úgy nem fog, nyersen az is...

Babaképek nagyon jók! minden gyerkőc csodaszép, egytől egyig!!!!

Jövök majd, de most megyek, ÁDám nyafizik. Étvágya sincsen már, pedig regnap iszonyú mennyiséget termelt be...
Még Dorka is köhög - elég volt!!! Remélem, nem kötünk ki megint kórházban! Félek nagyon...

Kép

Kép
anyoooka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?