Sziasztok!
De jó sokat írtatok! Biztos a felét elfelejtem annak,amit akarok írni...
Köszi a gyerkőc-dícséreteket!
A.m.
Nem bántottál meg,Bercitől mindenki padlón van,imád fényképezkedni,olyan kis képeslapra kívánkozó fejecskéje van és állandóan fülig ér a szája! És ráadásul nagyon jó természettel van megáldva,nagyon nyugodt,békés kisfiú. Minden gyerekemnek mások az erényei,így kerek a világ!
Ne aggódj Minike miatt,persze jó,hogy kivizsgáltatod,de az ilyen nagyobbacska manócskák gyakran lustácskkák ilyen téren!
Anyoooka!
Anyósaink nem rokonok véletlenül???
Zöld tej,elképesztő! Én most innám a helyedben ezerrel az ásványvizet (megkockáztatom,hogy amíg nem szoptatsz,napi 1 csésze csalánteát éhgyomorra),hátha segít kiürülni a sok szutyoknak! Édes a kis főzelék-matyid,nagyon!
Blúmi!
Meghatódtam,amit írtál...Már nem előszőr érzem Veled kapcsolatban,hogy kimondod,amit gondolok,meg átérzed nagyon a dolgokat! Nagyon empatikus emberke lehetsz!
Mellgyuszit sajnálom,borzasztó lehet! És nagyon felnézek Rád,hogy ilyen kínok közepette sem adod fel!
Sziszi!
Meghatódtam én is a keresztelős beszámolódon! Rékucé mikor lesz? Jaj,szegény,de jó,hogy nem lett baja! Olyan szép,édes kislány!
Bejci!
Tündéri Bius! Imádom nézni! Annyira kíváncsi vagyok rá is,milyen "élőben"? Csupa mosoly és boldogság tükröződik az arcán!
A szám egész jól van már,kicsit viszket,de már több réteg nem hámlott le róla! Gyógyszerészbarátném szerint akkor most maradjak az Algopyrinnél és mindjárt hozott is nekem egy 20 db-ost (ugye vényköteles és ritkán van itthon,csak,ha a gy.orvos ír Csabinak,mert a házidokim nem hajlandó felírni)!
Minyu!
Igen-igen! Kamilla is így csinálja a fekvőtámaszt!
Csak olyan fura,hogy ilyen kis pici és ilyeneket produkál nekem! A fiúk jóval később akartak mászni...
Csongi cuki mit mindig! Csupa vidámság és milyen kis kópé arcocskája van! Kacsintgat a kobold a szeméből! Látom,Ti sem szenvedtek játék-hiányban! nekem néha már az az érzésem,hogy a játékok lassan kiöntenek minket a házból!
Csajok!
Szerintem a Tommee Teppee-vagy milyen nevű előke nagyon jó! Puha műanyag (gumis hatás) lemosható,zsebes,nem merev,így a babának is kényelmes! Brendonban szokott lenni,szerintem nem is drága! Majd keresek valami linket...
Petra!
Olyan nagyon örülök,hogy jössz gyakrabban! és a szépséges kicsi lányod hogy van?
Rólunk:
Jelentem,begöndörödtem,nekem nagyon tetszik!
Voltam rákszűrésen kedvenc doki bácsimnál,mondtam,hogy néha kixsit csíp-ég odalent pisilés után vagy ülés közben,megvizsgált és az volt az első kérdése,hogy nem vagyok-e érzékeny valamilyen gyógyszerre? Vegyes fertőzés,baci+gomba...mire felöltöztem,már várt két recept... szóval,most 2 hét kúra,aztán valamikor majd kontoll,úgy 1 hónap múlva...
Vittük Kamillát is és doki bácsi nagyon örült neki,ott babázott meg duruzsolt neki,a kiscsaj meg vigyorgott rá mint a vadalma! Olyan aranyos volt a pici,míg a doki velem foglalkozott,addig az aszisztensénél volt Kamilla és nagyon jól érezte magát nála. Olyan jó látni,hogy így örülnek Ők is a kislányomnak...
Holnap meg oltás,megyek is aludni,eléggé elfáradtam ma!
A keresztelő nálunk 29-én lesz,úgyhogy addigra el kell készülnöm a tavaszi nagytakarítással és sürgősen ki kell telálnom a menüt is. Az biztos,hogy rengeteg sütit fogok sütni!
Lanta!
Nagyon boldog névnapot Kornéliának! :lol:
És boldog felediket Annának és Ákosnak!
Márti