Hahó
Gabi: mikor végeztél a szilágyiban? Én gárdonyis voltam.Tök jó!:)férjed jol van?jobbulást. nekünk is olyanok vannak amugy.irigyellek a félóra dévényért. Nekünk egy óra lesz per alkalom regi is már akkor elkezdtett sirni mikor a nőci hozzáért a csupasz kis kezéhez amugy nekem mind1 mért sir azért mert fáj v csak ijedt a lényeg a sirás és szenvedésén félek h lelkileg sérül.
Babaiq: sajna nem küldhető ez ugyanis dvd 4 is van belőle.. én nem értek hozzá azért gonodltam h lehet küldeni de nem. Viszont nem drága 1000ft per darab
www.babyiq.hu
Bheni: ebben a fogzásban lehet vmi! Tegnap óta olyan mintha azt érezné (fehér és duzzadt alul a kis inye meg néha csak úgy felsikit és gyakran kel éjjel! Hátha. Amugy már helyretettem magamban a dolgot, csak tegnap nyűgös voltam: nem keltem 11kor hadd keljen amikor ő akar én birom és gondolom nem lesz mindig igy! Ja és ha kel hadd egyen nem kinzom! Igy nyugisabb ő is én is.
Felhuzás: egész ülésig huzható vagy csak 45fokig?
Szopi: ezekbe a babákba legalábbis nálunk egy óra van beépitve! Már több hete uazt a napirendet követjük és nemcsak nagyon nyugodt gyerekem van(mindenki mondja) meg én is az vagyok (össze is függ sztem a az én lelkiállapotommal az övé) hanem sosem kell sirnia h éhes v akármi ill. megfigyeltem h ha kicsit csuszunk vmivel már jelzi (persze csak nyögdécseléssel-nem nagyon szokott sirni-főleg mióta igy rendszerben van). sztem a babáknak nagyon kell a rendszer és a napi rutin ok jó az igény szerinti de ez is igény szerinti mert az ő igényei szerint (is) alakitottuk ki.
Ja a multkor irtam h voltunk babajógán és h mindenki nagyobb volt nálunk kivéve egy babát aki 4hós volt és az anyukája igény szerint szoptatja és 10perc után haza kellett vinnie annyira sirt a baba (nekem ugy tünt h az anyja sem tudja h mi baja probálta megszoptatni de a baba elforditotta a fejét a cicitől tehát nem volt éhes mégsem tudta megnyugtatni másh sem ott találgatta mi lehet a baja) namost én pontosan tudtam h fél3 volt 2kor evett csak 5kor fog megint enni tehát etetni nem kellett amig ott voltunk de azt is tudtam h fél4-fél5-5ig aludni szokott tehát mikor elkezdett nyöszörögni nem cicire tettem hanem a hasamra és már durmolt is a többiek csak néztek h milyen jol elvagyunk milyen nyugodt stb. én is és regi is tudta h mikor mi jön.
Kubu: anyum irt naplót rólam és mi már 2hetesen meggylevet kaptunkanyosod is biztos ezért mondta. Pedig anyumnak tök sok teje volt tejtesom is volt mégis adott gyümit zöldséget is csak mert akkor igy mondták.
Mit tanulsz?
Nekem tegnap éjjel volt migrénem reggelre elmult.
Én sem kaptam a kórházban felicitast jan.ban mentem be érte ideadták kivéve egyet mert épp elfogyott.azért nem megyek vissza.
Fmárti: nekem is ezt csinálja soxor regi h ráharap mostanában! Én ezt is a fogzásnak tudom be!
Niki: mért kell visszamenni csipöre?
Koszmo: köszi a tippeket már jobb a helyzet!
Berni: örülök h nálatok bevált az igény szerinti szopi. Sztem csak az csinálja aki nyugodt tőle. Mondom láttam ellenpéldát ott minek erőltetni?örülök a tejcsinek!!!éljen
Boci: ma esett igy nem tudtunk kimenni de sajnáltam a szobában és megpróbááltam hordozóban az erkélyt. Persze félóra után orditás (az nem jár alatta) de nem adtam fel és félóra arcsimi és sirásután visszaalust és huzta egy órát még! Olyan jó lenne ha ez beválna mert a babakocsis 2-3órás sétán kívül nappal nem alszik többet 45 perceknél az meg nekem nem elég semmire pl. házimunka de ha uton vagyunk ugye akkor se tok semmit csinálni otthon. Igy meg ha aludna erkélyen is hosszabbat akkor végre rend lenne itthon
Fejés: én már megint nem fejek. Tök jól be van állva tejcsi én csak egy mellből szoptatok eccerre és abból tom melyik jön h látom nem sziv ki mindent de nem gyulladt még be soha koppkopp meg hiába kemény nem fáj nem csomós ő meg gyorsan kiszivja ha kell. Majd fejek megint ha kevesebbnek érezném. Fagyasztó igy is tele.
Gyed: én a héten viszem beiratni bölcsibe a lányt mert kétévesen megyén meg dolgozóba. Amugy nem tudjátok h ha nem mennék vissza dolgozni 2 gyerek közt akkor is járna a gyed uugy?
Mági: köszi. Ma voltak nálunk rokonok ott egy éves a kisfiú és ő állitolag 3hó-7hóig 3-4x kelt éjjel!aztán amikor már nem szoptatta(a baba magűtól hagyta el a cicit) onnantól végig aludt éjjel. Úgyh te is ő is meggyőztek h jó ez igy ah vanteát én is hallottam h arról nehezebb leszoktatni mint a ciciről. Anyum is vizet javasolt persze csak ha nem akarom szoptatni éjjel mert azért nem érdemes. De azért van sztem ez a csoda a ciciben h megadjuk neki! Gondoljunk bele milyen kis idő ez az életben amig szopizhat és minden csepp arany neki! Úgyh marad a cici éljen a cici!:)
Csuklás: őt nem zavarja egyszercsak elmulik. Ha mégis sirna v mondjuk emiatt nem tud elaludni akkor én adok neki kis cicit és elmulik. Ja és nálunk soxor akkor van amikor megijed vmitől
Kenguru: vki kérdezte h lehet-e amig nem ül a baba ez engem is érdekelne tudja vki?
Suzy: te hova jártál és mikor suliba egerben?
Cili: zöldi multkor beirt egy telszámot akit lehet hivni dokit szopigyóccer ügyben. Hivjad!
andy