Sziasztok!
Dolgoztam
Meg holnap is fogok..... meg ki tudja mikor....
Nos, akkor megpróbálok reagálni.....
Szilvi: látod, mondtam, hogy nem fog belázasodni, de egyre nagyon vigyázz, ha nem akarja is és akárhogy védekezik és kapálózik, akkoris szívjad, szívjad, szívjad és változatlanul rengeteget szívjad az orrát, mert a legnagyobb betegség csak ebből tud ám kifejlődni, ha nem tudod kitakarítani az orrát, mert akkor lerakódik, aztán jön az arcüreg gyulladás, majd homloküreg..... nem folytatom. Tudom,hogy kínzás a kis csöppségeknek, de nagyon sokat segítesz Neki.
Anna: ha a kamilla tea nem igazán jön be (egyébként olvastam, hogy nem túl jó a kamilla túlzott fogyasztása, mert tönkre teheti a bélbolyhokat. (tudom, erre már rohadt sokat kellene inni) ). Próbáltad a csipkebogyót, vagy a hársfateát, meghülésre mindkét tea nagyon pompás, és még a gyerkőcök is szeretik. Kristófnak azt szoktam ilyenkor felváltva főzni és szereti.
Anna baba anyukája:
Nos, ugye múlthét péntekén levették a lélegeztetőgépről, majd a szervezete összeomlott, kivették a másik petefészkét is, majd visszarakták a lélegeztetőre. A kivett szerveket elküldték laborba, a labor nem mutatott semmi kóros elváltozást, tehát tuti, hogy a császár alatt fertőződött meg sajnos
A szervezete nagyon legyengűlt, immunrendszere semmi
Aztán tegnap kaptuk a jó hírt, hogy a szervezete elkezdett védekezni, tehát az immunrendszere ismét próbál védekezni
Ma levették a lélegeztetőről, aztán végűl is, még nem tudom pontosan a történteket, de mégis géppel lélegeztetik, de már nem altatják, hanem magánál van, és még beszélni is tudott. Egyből fényképet kért Annáról
Aztán azt is mondták, hogy most jön a sorsforduló pillanat, ugyanis a bélrendszert be kell indítani..... Ettől nagyon féltünk, hisz már másfél hete teljesen leállt
És képzeljétek, a mai nap már kétszer is sikerűlt neki "nagyot" alakítani. Boldogságos vagyok, remélem ez már tényleg a gyógyulást jelenti.....
Megyek mert Kristófom most ébredt