Nahat,
Edu, gondolhatod, nekem is rogton ti jutottatok eszembe, amikor Oli lepottyant a szallodai agyrol
Ez is magasabb volt, a szokasosnal
A fogamzasgatlok elvileg muciklust hoznak letre. Nem ertem, miert van vele problemad
A 21 vagy 28 szem tabletta pont ugy van kialakitva, hogy megjojjon a menszesz. Ha meg nem jon meg, szerintem a szoptatas miatt van.
Nagyon szep a havas keped
Orulok, hogy mi kontinentalis eghajlaton szulettunk, mert a 4 evszak olyan csodas, es ha valaki masban no fol, ezt nem elheti meg.
Aranyeso, capa tamadasi hullam
Hogy en mindig mas orszagbol ertesulok a helyi hirekrol... hiaba, nem nezek TV-t. A bozottuzrol is a szuleimtol hallottam.
Dokihoz akkor megyunk vervetelre, kesobb UH-ra, ha a vasarnapi tesztem pozitiv lesz.
A ferjed munkahelyi sikertelenseget sajnalom
Probald meg viditani ot. Egy ferfinak nagyon fontos a karrier. Majd idovel biztosan konnyebb lesz, ha mar beilleszkedik jobban.
Terhesseg es alkohol. Ahhoz kepest, hogy Norvegiaban abszolut null tolerancia volt, itt a beultetes utan megkinaltak brandy-vel
stresszoldokent. Es azt olvastam, hogy napi 1-2 pohar bor megengedett. Micsoda alkeszek
En nem terhesen sem iszom ennyit, max. szilveszteri buliban
Rima, hat nem lehet konnyu dolgod, ha Leon mar most verekszik
Mi lesz majd oviban
Azert jo, hogy valaki vigyaz ra, es van jatszopajtija is
A puszikuldes jo otlet
En is tanitom majd Olit. Pa pa mar nagyon megy, pacsi is
Tapsi tapsi meg csak csukott tenyerrel
De ez a puszidobas nagyon jol hangzik
Gratula a kampanyarchoz
Banka, ja, ne aggodj, a ferjem kitoresei egyik fulemen be, a masikon ki
Nagyon temperamentumos termeszet, ugy pozitiv mint negativ ertelemben. De mindig bocsanatot ker, ami nagy kincs
Es nagyon csaladszereto, huseges, okos, majdhogynem zseni, csak neha kicsit nehez vele. Ehhez kell az en birka turelmemem, hiperleszaros nyugodt termeszetem
Ma 7 eve csokolt meg eloszor
Tuzdeltem malachust, hozza lesz petrezselymes krumpli es parolt almas kaposzta
Puszko mara
ui.: bocsi,
Monica, neked nem is irtam. Gyere batran
En 34
eves vagyok, de kb. 8-at letagadhatok
, egyelore 52 kg, egy ferjjel egy egy 11 honapos kisfiuval rendelkezem es meg masfel evig Ausztraliaban elunk. Ja, es lehet, hogy terhes vagyok megint