Virág!
Nekem ugyan ez a problémám volt a kezdet kezdetekor csak a Katával.
B.Kata nevű hölgy rendre utasított, (több emilt váltottam vele) hogy ne írjam alá a leveleimet Kata néven, mert az az ő neve, őt mindenki így ismeri internettes verkekben, és hozzá futnak be olyan információk amik nem őt érintik hanem más Katákat. Sose derültek ki mik azok, mert egyet sem volt hajlandó kiadni.
Én nicknek már, akkor is bigacsigát használtam erre fel is hívtam a figyelmét, de csak kötötte az ebet a karóhoz, hogy akkor se használjam.
Kínomban már azt írtam neki, hogy értse már meg egy faluban nem csak egy tarka tehén van, na ezen meg úgy meg sértődött, hogy attól kezdve, ha hozzá intéztem választ, hozzászólást simán átlépett rajtam.
Na innentől kezdve írom alá én is úgy, bigacsiga Kata. Ja és meg szült és soha többet nem hallotunk róla.
Mi lenne, ha te is odaírnád a végére a Fiore-t, akkor bizti jól látszana, hogy az te vagy.
Vagy kitalálnál olyan elő utó karaktert vagy ami tetszik mint, ahoyg Áfonya írja alá - Afonya?
bigacsiga Kata
Én amikor olvasok az azonosítóra is rá szoktam pillantani pont ezekért a dolgokért.