Sziasztok!
Mindkét gyerekem alszik, én meg ahelyett hogy a lakást kapnám rendbe, jöttem kicsit hozzátok!
MA fél éveseinknek nagyon boldogságosat! És sok-sok pusszancsot küldünk!!!
Szeder, úúú, ez nagyon gáz, hogy ennyire nem bírsz aludni éjjel!
És ha ilyenkor nappal kicsi kávéval megpróbálnál ébren maradni akkor nme sikerülne visszaállni?
Etetés. Azért így csinálom, mert ez a kék pelus a legnagyobb amit elé bírok kötni. Kb. vegyvédelmi ruhában kéne etetni!
Ugyanis úgy eszik, hogy ahogy teszem a szájába a kanalat, ő is "segít" tehát belenyúl a kajába
Ha gyorsabb vagyok akkor meg a szájába
De olyan is van, hogy a hüvelykujját cumizza és mellette tátog hogy adjam a szájába a következő adagot.
Így csak ezt az egy pelust kell mosnom naponta, ha csak egy előkét kötök elé akkor meg át kell őt öltöztetni
Bejci, Bianka haja sem semmi! Olyan édes csajszi, folyton mosolyog!!! Imádom!!!
Sziszi, köszönjük a képeket!! ÉS a történetet is, olyna szépen leírtad! Édesek a lányok nagyon!
Blúmi, jujj ez nagyon nem hangzik jól!!! Jobbulást Neked!!!
Évibébi, szuper!!! Doki meg monnyon le!!!
A.M. jól elkapott akkor Téged is! Még jó hogy gyorsan átment Rajtad! Jó hogy nem kapta el Minike! Képet kérünk róla! Úgy szeretem nézegetni a afotóit!
Monee, ez itt a reklám helye?!
Overál nélkül még belefér!:wink:
És őszintén, én tuti azon paráznék hogy nem kötöm meg rendesen és elpottyantom őt!
Holka, nem semmi Emma! Babakocsiban az előszobában!
Nekem pont az ellenkezője jutott eszembe, hogy melege lehet esetleg!
Rólunk. Reggel elvittük a gyerekeket a doktor nénihez, mert egyre csúnyábban köhög Dorka és Ádám is kezdi...
Dorkánál - mily meglepő - hörghurut
Már kicsit sípol, így kapott hörgőtágítót (ő szirupot kapott nem sprayt) és köptetőt és orrcsepp és c vitamin. Ádám tüdeje még tiszta, de az előzmények miatt felírta a Ventolint hogy legyen itthon ha mégis... + kellett venni hozzá egy bébi inhalátort amivel be tudok fújni neki. Azt hittem leülök, 6ezer forint volt!!!
Kaptunk új tápit is, mert nagyon csúnya a pofija. Ez gyógytápszer, tejérzékenyeknek adják. Mondta doki néni hogy nem a gasztronómia csúcsa - Ádám megevett 60 millit mert nagyon éhes volt aztán kb. úgy nézett rám hogy Anya ezt edd meg Te! Egy órával később a régi tápijából megevett 180 ml-t. Azt hiszem, ez nem jött be...
Megyünk bőrgyógyászatra is ha meggyógyultak, mert a hidrokotizonos krém nem használ csak ha állandóan kenem.Azt meg nem szívesen, mégis csak steroid...
Kíváncsi vagyok, mit kapunk most!