Új privát üzeneted érkezett!

Kép Szeretnek ám a tesóim!

Kép Nagyon szeretnek...

Kép Berci bátyó,milyen ízű vagy?
borossné becz márta

Sziasztok!
Látom nem vagyok nagyon lemaradva, ma nem vagyunk túl aktívak a fórumozásban. Jaja, tényleg, tökre jó időnk van. Uppsz, ezt nem vettem észre.
Illetve észrevettem, mert sajnos reggel mennünk kellett az orvoshoz, és akkor már a védőnőhöz is benéztünk.
Noncsikám megint beteg. Tiszta nátha. Elég nyügis napjaink vannak szombat éjjel óta. Alig alszunk. Szegénykém nagyon nyugtalan, sokat sír. Egyelőre csak egy sima nátha, de mondta a doki, hogy lehetséges, hogy 1-2 nap múlva átalakul (influenzává), most egyelőre a torka és a tüdeje is rendben van.
Kevés időm van most jönni ez miatt. Szegénykével folyton foglalkozni kell, különben égtelenül sír.

És írattunk fel tápit is, mert az utóbbi hetekben csak 5 perceket szopizik. És 3 hét alatt 16 dekát hízott csak. (előtte meg hetente produkált ennyit)

Nagyon jók a képek, nem emelek ki senkit.

Majd én is töltök fel képet Ákosról és Noncsiról, csak a fényképezőt ott felejtettem a pároméknál. (mondtam, hogy mindig elhagyok valamit)

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Márti!
Nagyon édesek a gyerkőceid!!! Klasszak a képek! Jó őket nézegetni! Azt hiszem jó dolga van a kiscsajnak!!! :D :wink: :D
Az utolsó képhez: Anna is "kostolgatja" a bratyóját! :D :wink:

Eszike!
Noncsinak jobbulást! Remélem nem lesz belőle influenza! (Ne legyen!!! :evil:)

Anna is nyűgibb a nátha miatt! :( Ő is csak úgy van el ha foglalkozom vele. Most éppen szunyál a teraszon, ami nála 2-2 és fél óra min. Így egy csomó mindenre van időm, de csak ilyenkor! :lol: A kaja már kész, mosógép üzemel, süti kisütve és még ide is maradt időm írni! :D Most gyorsan megyek, olvasok egy kicsit, mert arra nagyon ki vagyok éhezve...!!! :D

Kép
Kép
konan

Sziasztok!

Minden drága hófordulósnak és féléveskének nagyon sok boldogságot kívánok!!! :)

Petra,
Őszinte részvétem! :(:(:(
Igen elképesztő, hogy milyen önzőek tudnak lenni az emberek. (gondolok itt a beteg rokonra) :evil: Nem is tudom én hogy reagáltam volna.

Márti,
Örülök,hogy kifele tartotok a sok nyavalyából! :) hurrá!
Olyan szép képeket hoztál!!! :) A sok kép sosem baj ;)

Szeder,
Nagyon ügy i Adél is már! Maga mászik már fel így a dobozra? :shock: tök jó! :)
Andorom csak a fintort vágó tudományát fejleszti-most mindig húzza fel az orrát -, meg rázza ezerrel a fejét jobbra-balra ha felszik vagy ha ül a hordozóban és mosolyog közben. Ez a legujjabb - nagyon tetszik neki,hogy így tudja rázni a fejét :D én már a látványban is elszédülök :D:D

Nostawen,
Nagyon tündéri Maja! :) az a hajkorona! :D

Eszike,
sajnálom Noncsit! :( remélem hamar rendbe jön és megáll a dolog a náthánál.

Mostanában Andor reggel 6kor kel, de ilyekor csak gyorsat szopizik és alszik is vissza. ellenben ha már fél 7kor kel,akkor nem szokott mindig visszaaludni. Érdekes. Azon tűnődtem,hogy vajon lehet-e olyan összefüggés a korábbi kelésnél,hogy a tápszer tápértéke nem elég neki már? Mit gondoltok. Este már nagyrészt tápszert kap, a cici már olyankor csak elenyésző mennyiség.
Jó nem panaszkodom, mert legkésőbb8től alszik eddig, de hát egyre nagyobb, gondoltam lehet más tápi kell már nem?
Majd csütürtökön megyünk szurira,akkor megkérdem, csak addig is foglalkoztat a dolog.
Mi most a Nestle Beba HA start aktívot használjuk. Milyen HA-s tápik jók még esetleg?

Holnap lehet elhozni a kocsit! :) jupppiiii Persze utána még itt lehet intézni az okmányirodában a dolgokat, de lényeg,hogy már közel van az egész vége :) És akkor jöhet a csavargás :)

Jah, és Márti, nagyon ügyi Kamilla,hogy így 4kézláb áll már. Mi miért nem? :S

[/b]

KépKép
KépKép
gabolino

Jaj, muszáj feltennem 2 képet :) tegnap elmentünk sétálni és apája magára rántottam a kengurut. Andor mókásan nézett ki, azt hittem majd idegbajt kap,hogy így beöltöztetve belegyömöszöljük a kenguruba, de egy szót sem szólt.
Tökre élvezte, pontosabban csak nézelődött nagyokat (először vittük így kifelé fordítva, szóval először látott többet a világból :D )
Kép Menetre készen és elmerengve
Kép Hazaérvén, bekummantva

KépKép
KépKép
gabolino

hát igen,az anorák kar része egy csöppet hosszi :D
De egy csomó cuccnak nekünk hosszú a kar része. Nektek nem? (mondjuk nem mindegyik,de van jópár)

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Bocsi hogy megint csak ilyen ritkán, de sosem lesz már vége!
Dorka köhög ezerrel, szombaton lázas is volt, folyik az orra. Vírus. Éjjel már Ádámnak is kétóránként kellett szívni a nóziját. Remélem, ilyen szinten megáll a dolog! PArázom a múltkori eset óta!!!

Minden betegnek jobbulást!!!

Fél éveseknek boldogságosat!!!

Márti, szegény Te! A képek szenzációsak! Annyira édes KAmilla! És nagyon ügyes ő is! A kis béka pedig! :lol:

Szeder, ez az elhatározás nagyon komolyan hangzik!!! :wink: Fa karikát hol lehet kapni?! Mert lányom is imádja és mindig nyúz hogy csináljam én is vele, de persze az ő kicsi karikája kb. a karomra elég. És mindenhol műanyagot látok csak.
Adél is nagyon cuki hölgyemény!!!

Starlark, annyira jó most Nektek, olyan jó ez a várakozás, tervezgetés hogy milyen is legyen majd a lakás! Mi is idénre terveztük a költözést de nagyon úgy néz ki hogy egy évet csúszik majd a dolog :cry:

Nostawen, jó látni Téged is! Ami történt az szörnyű!!!! Anyuéknál volt még régen tűz, tudom, milyen iszonyat! Mi történt Nálatok? Még jó hogy senkinek nem esett baja!
Maja hihetetlenül édes! Ez a haj!!! :)

Sziszi, várjuk a képeket!!!

Blúmi, nagyon ügyes Bálint!!! :lol: :lol: :lol: Ádám két napja hasról forog hátra. Csak panaszkodnom kellett, megemberelte magát :lol:

Petra, részvétem! :cry:

Evibabi, engem is zavarna! Szerintem térj vissza a régi tápira egyelőre! ÉS én a helyedben dokit is váltanék ilyen beszólás után! :evil:

Rólnuk. Tejcsi ennyi volt. Még mindig zöld pedig egy hete nem szedem az antibigyót Naponta kb. 60-80 ml-t tudok összesen lefejni ami elenyésző mennyiség ahhoz képest amit Ádám megeszik egy nap. Ma pl. délután 3-kor tart 650 ml-nél és egy fél üveg babakajánál.
Mivel harmadik hete nem kap cicit már nem is fordul rá ha felveszem amikor éhes. Tegnap este megsirattam a dolgot, de még így is kapta 5 hónapig az anyatejcsit is. (Dorka csak 10 hétig)

Más. Tegnapelőtt eljöttek anyósék és sógornőmék!!! Itt voltak, örülök. 11 naposan látta ÁDámot meg most 5 hónaposan.
De kicsit keserű a szám íze: anyósom karácsonyi ajándékként becsomagolt nekem 2 konyharuhát és 3 különböző db mosogatórongyot!!! Komolyan, inkább ne kaptam volna semmit tőle!!! Áhhhh....
Mindegy, eljöttek, megnézték Ádámot - mert 21-ére haza kéne menni hozzájuk és tudták hogy ha nem jönnek tuti nem megyünk... Így nem tudom azt mondani hogy nem...

Még egy kép a végére! Sütőtököt evett a manókám :lol: Itt már látszik a szemén hogy beteg lesz...
Kép

Kép

Kép
anyoooka

Gabolino, jók a képek! Ádám így beöltöztetve már nem fér bele a kenguruba :(
Dorka megkérdezte a második képet nézve hogy "az ott a bácsi haja az a hosszú? " :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Monee!
Őszinte részvétem... :cry: :cry: :cry:

MÁrti!
Nagyon szép Kamilla! Olyan formás-húsos baba! Berci a kedvenc fiúcskám tőled! Jó, hogy van kép róla is :) Milyen egyforma Kamilla és Berci hajszíne. Jól látom??

Anyooka!
Nem semmi nálatok az evészet! :) Továbbra is helyes kópé Ádám. Miért Így eteted? Gondolok itt arra,hogy elég sok így a mosás egy-egy evés után. Vagy ez csak egy kivételes etetés volt?? Annyira sajnálom a tejed! Komolyan mondom! Annyira érzem már a súlyát az anyatej jelentőségének! Most nem is tudlak vigasztalni, mert engem sem lehetne.. Puszillak. A link, ahol a karikát vettem: (ma hozta a postás.. illetve ma tették a postára, most kaptam róla papírt..
A link:
http://www.szafarisport.hu/hullahopp-karika-cikk.html
Ja tini koromban nyertem egy versenyt hullahoppal!!! 8db műanyag karika volt rajtam :lol: :lol: :lol: régi szép idők :lol: :lol: 8)

Gabolino!
Tök jók a képek! Bár Andor arcából nem sokat látok, de nagyon jó lehetett a séta.
A hosszú új és láb az nekünk kimondottan jó, mert Adélnak hosszúak a végtagjai.
Pl. mindig egy hónappal nagyobb méretű felső már újban jó rá.
Egyébként tényleg gyakran vannak mellé méretezve a rucik.

Most mennem kell, mert program van.. konkrétan etetés :)

szeder74

Hello lányok!

Blúmi, Anyooka: Ügyesek a srácok! Csak így tovább!

Nostawen: Ez a tűz... szörnyű! Viszont Maja kis gyönyörű!

Szeder: Aztaaa... Adél is így kapaszkodik már?! Hajrá torna!!!! Én is elkezdem!

Márti: Kamilla tündéri! És milyen kis csibészek a bátyók! Allergiád elmúlt már?
5-össel kezdődik a kilóid száma???? 4 gyerek után???? hát megemelem a kalapom!!! :wink:

Gabolino: Remélem a kocsi sokszor elhoz Titeket Fűzfőre!! :wink: Nagyon cuki ez az Andor baba!!! Hű, mit nem adnék, ha az én kiscsajom átaludná az éjszakát.. vagy legalább csak 2-szer kelne...

Anyooka:Jobbulást a gyerekeknek! Nagyon édes Ádám baba, ahogy tiszta sütőtök a pofikája! :)

Petra: Nagyon sajnálom,... részvétem!

Evibabi: Nagyon szép fiaid vannak! Azok a szemek?!! Tápi témában sajnos nem vagyok otthon!

Rajtatok felbúzdulva én is teszek néhány képet:

Noni: az elsőt tedd légyszi az 5 hós videóba! Köszi:
Kép

Egy kis alma-őszi kombináció közben:
Kép

Jujjj de jó kedvem van!!
Kép
Vendég

Konan, Eszike: Annácskának és Noncsinak is jobbulást! Remélem már jön a tavasz és végre a kis betegeskedőink is elfelejthetik a megfázást/influenzát!
Vendég

Köszönöm az együttérzéseteket, a tűz tényleg nagyon szörnyű volt. Valószínűleg a kazánból kiesett egy parázs és – hihetetlenül gyorsan! – átterjedt az egész pincénkre. A konyhába is átcsapott a tűz, jó pár dolgunk megégett. Gyakorlatilag az egész lakás fekete lett a füsttől. Még most sincs minden letakarítva a koromtól, kint az udvaron várnak még könyvek, játékok stb. Ruhákat is folyamatosan mossuk.
Mindenki vigyázzon a tűzzel, mert tényleg hihetetlen ereje van!!! :(

Blúmi,
Képzeld, Maja is ma fordult át először hasról hátra. Pedig ő is eddig „visszaeső” volt.

Petra,
Őszinte részvétem a nagymamád miatt! :cry: Az én két nagymamám sajnos még képről sem láthatta egyik gyermekemet sem: az egyikük 2004 januárjában, a másik pedig 2004 márciusában halt meg. A fiam abban az évben májusban született. Abban bízok, hogy azért mégis látják őket valahonnan, valahogyan. Biztosan a te mamád is fentről figyel titeket!!

Márti,
Nagyon édesek a gyerkőcök!!! Főleg a kóstolgatós…!!

Eszike, Konan, Anyoooka, és mindenki, akinek beteg a babája:
JOBBULÁST MINDENKINEK!!!!!!!!! Sok-sok szopizás (persze akinek még van tejcije), és levegőzés minél többet.

Bejci,
Te sem panaszkodhatsz a kis Biankára. Nagyon szép, és milyen ügyesen kinyomja magát!!!!!

Évi,
Sajna már mi is tápizunk ezerrel. Pedig nem gondoltam volna, hogy kell majd, hiszen a fiamat egy éves koráig simán szoptattam. Valahogy most nem ment. (Valószínűleg a stressz a tűz miatt nem segített a tejtermelésben.) Szóval, Maja is nagyon bukós baba, ezért nekünk a doki direkt bukós babáknak való tápszert írt fel. (BEBA AR) Esetleg kérdezd meg az orvost, nem lenne-e jobb ez Dominak.

Köszi a dicséreteket, Maja haja tényleg nagyon egyedi, hosszú és dús, :P viszont nyugtasson mindenkit a tudat, hogy nálunk a hajmosás és szárítás legalább félórás program! :shock:

Kép
nostawen

Az összes betegeskedőnek jobbulást !!!!!!!!!!!!!!!

Szeder: Adél nagyon ügyi, hogy már így felkapaszkodik!

Nostawen:Félórás hajmosás, nem semmi!
A tápszert majd megpróbálom felíratni és kipróbálni.

Anyooka: ANYÓS :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Nem is írok inkább!!!!!

Bejci: A képek alapján Bia igazi kis huncut lehet. Írtó édesen nevet!!!
:D :D :D

Gabolino: Andor nagyon érdeklődőnek tűnik, nagyon kis figyelmes pofija van.

Márti: Huuuuuu, 5-össel kezdődik a testsúlyod, gratula! nekem még 2 kilót le kell adnom addig és nincs 4 gyerekem csak kettő.
evibabi

Sziasztok!

Marti, GAbolino, Anyooka, Bejci hihetetlenul jok a kepek! Egyik aranyosabb, mint a masik. MIkor melyiket nezem az a legtutibb.

A betegeknek jobbulast, nagyon sok kitartast nektek. Annyira egyutterzek en ahol Reka mikulastol egyhuzamban mostanig volt beteg, egy ket nap kihagyassal. NA de hala istennek es a ti tanacsaitoknak koszonhetoen mi jol vagyunk es tunetmentesek vagyunk.

Es akkor a beigert kepek. Sajna csak ma mert kepzavarba kerultem dvd-be hoztam el es nem tudtam kicsinyiteni meg stb. De Botinak hala itt vannak. Kép Abigel diszben Kép Zselyke es Abigel apaekkal a templomban Kép

szisziKép
sziszi7

Kép Zselyke most miert sirsz? Kép Kiadjak a bizonyitekot, hogy megkereszteltek Kép Keresztanyuek kecsegtetnek Kép Keresztapa zongorazik - de az mi??? Kép VAlamit nekem is ennem kell Kép Bealudtam

szisziKép
sziszi7

ES akkor egy kis magyarazat is. ZSelyke o egy honappal kisebb mint Rekuc es Abigel. Ugymond kozos barataink. Igy egyszerre volt a keresztelo. Abigelnek 3 es fel par keresztszuloje volt. 3 par es egy singli lany. A ruhat en vittem, a gyertyat a masik par, es a tortat a harmadik par. Itt ugy van hogy tobb keresztszulo van, altalaban kerik a babat, de a szulo is kerhet keresztszulot. HA kerik a babat nem illik visszautasitani. A sok keresztapa meg keresztanya aztan szep lassan lemorzsolodik, az evek folyaman csak az marad meg aki tenyleg ugy gondolta hogy felelosseggel tartozik a kis keresztkevel szemben. Ilyenkor vinni kell a ruhat, a gyertyat, a tortat, a reklit (amit a pap raterit majd a babara a tisztasagot tukrozi) ez agy feher himzett bluz tullajdon keppen.
A keresztelo utan meg buli van, jelen esetben mivel a csapat fele gyaszolt, igy csak egy ebed volt. Zselyke edesapja meg zongorazott szep csendben, ami Abikanak irtora tetszett.
Nem tudom mit felejtettem ki vagy mit nem ertetek, de nyugodtan kerdezzetek, barmit...
Nekem szemely szerint nagyon jo volt, egy kivetellel, en altam szorosan apuka es Abigel mellett, holott Enikonek lett volna ott a helye. Mindenesetre biztosan fentrol nezte valahonnan egyszem kislanyat es bizom benne elegedetten mosolygott, kislanya ugyanis velemenyem szerint olyan volt mint egy igazi kis angyalka :D

szisziKép
sziszi7

Sziszi: Olyan szépen írtad le... :cry: :cry: :cry:
Vendég

Nándorom megint beteg, most épp mandulagyulladás :( Igy csak kutyafuttában vagyok :? (Hál Istennek, elég hamar nyakoncsiptük most a nyavalyást, igy csak lázas és az étvágya megcsappant, de a kedve jó és nem köhög, nem taknyozik stb)

Márti, Sziszi, édesek, meghatóak a képek :)

Honeymoon :)
ha olvasod még: kösz az smst, 15-e után megbeszélünk egy tutit, és bocsi, hogy most mégsem jött össze :oops:

Évi :)
tuti váltanék tápit, ha csak azután tapasztalod a bukást!!! :roll:

szeder :)
Adél kép :) Lassan úgy látom, mindenki egy szinttel fentebb pakol :)

Csongor is kúszás-mászásfélét produkál, ahogy Márti irta kb, felemeli a popóját medvejárásba, ill. néha négykézlábra áll és elörelöki magát (ma reggel pl igy üldözött egy müanyag vödörkét, ami szerencsétlenségére ahogy utolérte, és megkaparintotta volna-tovább gurult :D nagyon vicces volt :)

gabolino :)
kenguruzás: itthon apája is néha magára veszi a Csöppöt , mi még csak befelé prószáltuk, majd legközelebb mondom neki, hogy prószálja meg kifelé.
mászás: majd el jön a ti idötök is!

bejci :)
jaj, ez a vigyorka csaj, nagyon édes!

petra :)
részvétem!

megyek, elteszem magam holnapra!

Kép
Kép
Kép
minyu

Petra! Részvétem! Remélem hamar túljuttok rajta!

Márti! Köszi a mensis választ, megnyugtatott. Hááááát a gyerekeid képeit nem lehet elégszer megnézni! Gyönyörűek, és minden kép tele van szeretettel!

Szeder! Adélon csak úgy ámulok, hogy milyen kis akrobata! Zabálnivaló!

Bejci! Bius nagyon tetszik nekem!!!! Olyan nyílt, okos tekintete van, és gyönyörű kiscsaj! Neki már születésekor is barna volt a szeme?

Szeder! köszönöm a beszámolót! nagyon elérzékenyültem a képek láttán, és azon, ahogy pl Abigélről, és Enikőről írtál! Gratulálok a keresztséghez, és végre a jó egészséghez!

Anyooka! Tündéri Ádám már megint! Az egyik szemem sír, a másik meg nevet, mert egyre kevésbé hasonlítanak már a fiaink, viszont egyre szebbek! Továbbra is imádom ádám képeit!!!!! Jobbulást! A tejcit meg nagyon sajnálom! viszont legyél büszke magadra, hogy eddig tudtál szoptatni.

Nálam rossz idők járnak. Tegnap este elkezdett iszonyúan fájni a mellem, mire lefeküdtem, már a hideg rázott. Csatakra izzadtam magam, alig tudtam aludni, a lázam ma is egész nap 38.5 volt, és szinte csillagokat látok, ha bármi hozzáér a mellemhez... :( Most lement a lázam, már csak hőemelkedés. (szerintem az segített, hogy Bálintot az ágyra feltetem, és föléje hajolva szoptattam, illetve hónaljtartásban szoptattam, és így a fájós részeket is ürítette) Az is nehezemre esik, hogy megmozduljak, minen tagom fáj, hola a hideg ráz, hol ömlik rólam a víz... Szinte minden héten begyullad a mellem... El tudjátok képzelni, milyen jó társaság voltam ma Balcónak... De apa hazajött a munkából, és ápolgatott. :) Vessetek meg, de ilyenkor néha már úgy érzem feladom... (persze aztán amikor ránézek Bálintra megint csak cicire teszem, és viselem a megpróbáltatásokat.)
blúmi

Drága Blúmi! A keresztelőről nem én írtam.. jó a fejedben járok.. de nem én írtam, hanem Sziszikénk!
ÓÓÓ nagyon sajnálom, hogy begyulladt a melled!! Nagyon megszenveded a szoptatást. Minden elismerésem a Tiéd!! Ne add fel. Még egy picit jól jönne az a tejecske. Hidd el! Megér minden kínt.. -én is szenvedek.. nincs tejem,ha nem eszem.. kivagyok tőle már.. nekem ez a "keresztem" ha tejet akarok..

Minyu!
Jobbulást Nektek! Csongort elképzeltem, hogy milyen édes lehetett!!
Tegyél majd képet! :)

Sziszi!
olyan jó volt olvasni téged! Milyen fantasztikusak a képek! Abigél meg! Egy tünemény! Nagyon szép kislány.
Nálatok mi újság? Rékánk, hogy van???? A fiúk?? Oviba???
Milyen fura.. hogy ennyi keresztszülő.. állnak sorban.. nagyon komoly szokás van felétek :)

Nostawen!!!
Uhhhhhh most olvastam, hogy nálatok tűz volt???? Mi???? Istenem! Nagyon örülök,hogy jól vagytok! Édes pici gyerekek! Éjszaka történt?? Jaj, de örülök, hogy jól vagytok! Nem térek most magamhoz! Vááá még rá gondolni is rossz.. . ki segített eloltani???
Maja haj: Csak pislogok, hogy mekkora haja van! Eszméletlen! Nagyon - nagyon szép kislányod van!!!!

Bejci!
Puszilom Biusnak azt az édes noziját!
Hogy nő a haj nálatok is! :) CSupa-csoda ez a pici lány, ahogy nevet! :)

Eszike!
Nem jó olvasni,hogy ismét beteg Noémi. Édesem. Úgy sajnáom őt. Látom,hogy kevesebbet szopik. Adél is 5 perc és kész. Lehet, hogy elég ennyi idő nekik? nem? Vagy jelzi,hogy éhes?? Adsz most Cebion-t Noéminek? Vagy mit mondott a doki??????

Konan!
Látom sütit sütöttél! Milyet????? Írj priviben telefonszámot felhívnálak, mert úgy egyszerűbb a fiúkról beszélni!!!!! Ha gondolod persze csak akkor.. vagy legyen piriv.. írd meg priviben, hogy mi a jó neked!

Torna.. ja ma csak 9 perc volt a délutánit tudtam megcsinálni, annyi minden dolgom volt. Amikor kevesebbet ettem, akkor a tejem kevesebb is lett.. hát ördögi kör...
Holnap megyek a postára a karikámért..

Ne haragudjon, az, akinek nem írtam.. de már kész a fejem mára.. fél egy lesz.. és még most megyek zuhanyozni... jövök és még írok holnap!

am????

Jaj csajok!!!!!!!!!!!
Adél nem tud így feltámaszkodni! Én csak a fénykép kedvéért, és Holkának tettem így Adélt, mert egyforma rucijuk van Emmának és Adélnak.. ÓÓÓ most jól dicsértetek.. de azért kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) :)
Amúgy teljesen megtámaszkodik így.. de nem tud még magától felkapaszkodni.. mi még a büdös bogár és béresalexandra tornamozdulatoknál tartunk. Nagyon komoly!
Oldalra fordul és emelgeti a lábait :) A párom húga mondta,hogy megy az aerobik óra Adélnál :)

Egy kép: lábemelés egy-kettő... ja és közben művelődik a kis könyvével.. :)

Kép

szeder74

Jó reggelt Mindenkinek!

Blúmi: Jaj, nagyon sajnállak a mellgyuszi miatt ! Kitartás!!!

Lányok: Nem tudom, hogy melyik babinak mit ír az orvos, ha beteg, de Nekünk a Szeder által emlegetett Cebion cseppet + Osciloccocinumot ( homeopátiás szer, remélem jól írom a nevét ) kell teában 10 bogyót feloldani és megitatni vele. Általában 3-4 nap alatt helyre hozza!!!
:lol:

Sziszi!

Csodálatosak a képek! Mennyire mások a szokások, mint itt! :P

ÉSSSSSSSSSSSS, tápit váltottunk és nem is hány és nem is bukik!!!! (legalább is 2 X kapott már belőle)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
evibabi

Szeder, Sziszi! Ne haragudjatok!!!!! Természetesen képben vagyok, hogy ki kicsoda, csak véletlenül sügér módon Szedernek címeztem a hálámat a kersztelős beszámolóért! 8) :oops: (mert Adél feltámaszkodós képe járt a fejemben.) Szóval Sziszi! Még egyszer köszönöm!!!!!

Szeder! Ezen a béresalexandrázáson nagyon nevettem!!!!

Nostawen! Gratulálok a forgolódáshoz!!!! Egy ilyen gyönyörű hajkoronáért úgy látszik meg kell szenvedni! (Mi lesz még itt?!)

Evibabi! Nagyon jó hír!!!!! Tudom milyen sz@r, amikor folyton hánynak, vagy buknak, és nem tudni az okát! Örülök, hogy rendeződik.
blúmi

Jó reggelt!

Köszönöm lányok az együttérző szavakat, olyan jól esett!

Márti!
Ezek a gyerekek, olyan szépek! Kamillának nagyon jó dolga van!

Gabolino!
Nagyon jók a kengurus képek, Andor nagyon hasonlít az apukájára. Én is akarok majd kengurut, csak még nem tudom igazán milyen lenne jó. a tiéteket előre és hátra is fel lehet tenni?

Anyooka!
Sajnálom a tejcsit.
Hát anyósod nem semmi.....
Édes Ádám baba!

Bejci!
Bianka gyönyörű kislány, főleg az utolsó nevetős kép tetszik.

Sziszi!
Abigél tündéri a képeken!

Minyu!
Nándinak jobbulást!

Blúmi!
Sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy, kúráld ki magad!

Szeder!
Adél aerobic-világbajnok lesz ha nagy lesz, olyan culi.

Evibabi!
Örülök, hogy megoldódott a tápi-gond!

Gabolino, Monee!
Nektek nem sírtak a babák az első úszás alkalmával? Mert mi tegnap voltunk először, és nekem végigordította az egészet, úgyhogy 20 perc elteltével eljöttünk. Nem lehetett megnyugtatni, annyira sajnáltam szegényt! Lehet, hogy ennyi volt a babaúszás?

Kép
Kép
petra1980

Szép Jó reggelt!

Sziszi,
Annyira szépen írtad le a keresztelőt, köszönjük!!!(és egyben ez olyan szomorú is számomra :( ) És csodásak a képek!

Anyoooka,
Jót nevettem Dorka szövegén :D én nem is vettem ezt észre,mikor gyorsban lőttem egy képet a apa-fiáról :)
Sajnálom a tejcsit :( De ne aggódj, szép teljesítmény ez így is.

Petra,
Andor első alkalommal csak azért kezdett el sírni,mert megijedt, mikor egy másik kislány rázendített. De hamar abbahagyta. De ne aggódj sztem, mert ezt teljesen normálisnak mondják. Az első 2-3 alkalom sírdogálós. Nekünk a héten lesz a 3., remélem már jobb lesz azért. Mert hát még csak elfárad, meg nagy a nyüzsgés neki, és ez lefárasztja még hamar sztem.

Blúmi,
Sajnálom a mellgyuszit! :( te szegény!

Minyu,
Gyógypuszik Nándinak! Gyógyuljatok gyorsan.
Csongi nagyon édes lehet aprodukciója alatt. Azért én úgy szeretném már ha Andorom is produkálná magát. Remélem minden okés nála :?

Szeder,
Nagyon jó ismét az Adél kép! :D tornaóra :D:D:D

Bejci,
Csúcsszuper a kiscsajszid! Olyan kis szép! NAgyon ügyesen kiemeli magát. Ezt gyakran csinálja, vagy egy elkapott pillanat? Csak azért kérdem, mert ugye amilyen hamar Andorom hasról hátra fordult először (10hetesen) és amilyen szépen tudja tartani magát, ahhoz képest néha úgy érzem,hogy egyre több baba sokkal több mindent produkál esetleg, akik mondjuk bajlódtak a támasztással. Persze lehet,hogy most erre kicsit csak rá vagyok pörögve, nemtom.
Bius olyan a képen,mint aki mindjárt kinyomja magát négykézláb :) Nah, Andornál ezt még nem érzem :S

Ma jön meg a verda, sálálálálááá :D:D:D Jaj Csajok, bocsesz, de számomra ez most egy megváltás :D:D:D

Monee,
Hogy megy a babauszi nálatok?

Humanka, Honey,Betti?

Most megyek, majd még igyekszem benézni.:)

KépKép
KépKép
gabolino

Hali!

Sziszi!
Klasszak a keresztelős képek! Szépek voltatok!!! :D

Evibabi!
Én úúúúgy szeretném ha csak 2 kg-t kéne leadnom! :lol: Persze tudom, hogy az sem egyszerű, de biztosan gyorsan le fog menni 2 gyerkőc mellett is!

Márti pedig az 5-össel kezdődő kilókkal.... Én már a 6-ossal kezdődővel is megelégednék! :wink:

Bejci!
Bianka is írtó aranyos!!! :D A jókedvű képtől szerintem mindenkinek jókedve lesz!!! :wink: :D

Petra!
Őszinte részvétem!

Minyu!
Nándinak jobbulást kívánok!

Blúmi!
Jól megszenvedsz, Te szegény...!!! :cry: :( Remélem gyorsan rendbejössz!!! Én drukkolok nagyon!!! :lol:

Szeder!
Capuccinó-szeletet (vagy valami olyasmit) csináltam. A barátosném szokott ilyet sütni, és nagyon finom. Már régen kértem, hogy írja le a receptet, de csak most sikerült neki. 8) Azt azért tudni kell rólam, hogy sütni azt nem tudok, de néha néha lelkesen próbálkozom. Szóval végre megkaptam a receptet, csakhogy a barátném elutazott közben nyaralni és nem tudtam még telefonos segítséget sem kérni. Csináltam azt, amit a receptben leírt. Na már most az elkészült süti ízével nem is volt baj, csak a kinézetével. Lapos is lett, a krém a tetején túl hígra sikeredett... :lol: Röviden: ronda és finom! :wink: Na nem baj a hétvégére kókusztekercset és kókuszgolyót "sütök", azt nem tudom elrontani! :wink: :D
Adél olyan tündéri a képeken!!! Főleg a lábemelős-olvasós tetszett nagyon!!! :D
Privi megy!

Kép
Kép
konan

Monee!
Ákosnak boldog feledik születésnapot kívánok!!!

Kép
Kép
konan

Konan!

Annácskának boldog fél éves születésnapot kívánunk!!!

Ákos már benne van a 15 percen belül. 10 óra 10kor fog megszületni. :D

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Na itt vagyok már én is :oops:

Petra!
Fogadd őszinte részvétem. Sajnálom,hogy ennyire nincsenek tekintettel egy ilyen pici babára. :twisted: :roll:

Minden mostanában ünnepelt szülinapos névnapos és fél évfordulósnak Gratulálok!

A ma ünneplő Annának és Ákosnak sok puszit küldök és gratulálok a 6 hónaphoz :D

Evibabi!
Üdvözöllek körünkben én is. Nagyon jóképűek a kicsi fiaid :D

Márti!
Tündériek a gyerkőceid. Nagyon jó volt a béka jelmez.És végül megcsókolta Csabit valamelyik királylány?
Nagyon édes a kis Kamilla. Nekem is Berci a kedvencem a kicsi fiaid közül,bár most Lehelről nem hoztál képet ha jól látom.Remélem ezzel nem sértelek meg

Szeder!
Adél csodás kicsi lány. Jó a dobozos kép :D

Sziszi!
Gratulálok a keresztelőhöz és persze egyben szomorúsággal is tölt el engem Enikő miatt. Gyönyörű volt Abigél abban ruhában :D

Gabo!
Nagyon kis komoly Andor abban a szekóban :wink: és később hogy elaludt.

Bejci!
Hát ez a kis Bius nagyon kis jókedvű angyali kisbaba. Mosolyt fakaszt mindig :D

Anyooka!
Hát igazán elkerülhetne már titeket is a sok betegség. Gyógyulást kívánok milelőbb! Nagyon jó az evős képen Adám.És jutott belé is sütőtök??? :lol:

Rólunk:
Csütörtökön voltunk dokinéninél. 8 kg-nak mértél Gyuszikát,bár itthon én 7,7-nek mérem még mindig és 69 cm. Sajna mennünk kell neurológushoz,mert a kezét hátra tartja sokszor és nem akar a hátáról hasra fordulni. Most próbálok időpontot szerezni,de persze megint Szegedre kell menni.
Én meg gyomorrontást kaptam v. ételmérgezést és tegnap+tegnap előtt hányás-hasmenés lett belőle :evil: :shock: ,de mos tmár jól vagyok. Tegnap nagyon gatya voltam.

Kép
Kép
a.m.

Szombaton voltunk Bátaszéken a tesóméknál ide 150 km-re van. Ez volt az első hosszú útja Gyuszikának.Egy igazi kis angyal volt. Végig mosolygott kacagott sikítozott és másfél órát aludt is :D Persze estére már elfáradt ezért a hazaúton sírt is egy darabig. :(
Ja és már 10 napja átalussza Gyuszika az éjszakát. Este 8-9 -től reggel 6-fél 7-ig :D Ennek nagyon örülök. Napközben sem lehet okom panaszra,mer délelőtt 2,5 őrát alszik délután 2*1-et ls este 7 től a fürdésig is alszik.Lehet,hogy egy mormota a kisfiam???:lol:

Gabolino!
Gratulálok a verdához. :D

Blúmi!
Szegénykém ez már nagyon durva,hogy ennyit kell szenvedned. Egy kicsit tartsál még ha tudsz,de senki nem fog megkövezni ha mégsem sikerül. :wink:

Evibabi!
Mi is tápikások vagyunk. Mi a Humana baby fit 1-et esszük és az bukés ellen is használ. :wink:

Kép
Kép
a.m.

Am,
Csjú, durva lehetett ez a gyomorrontás :? Lényeg,hogy már jól vagy :)
Hogyan tartja Gyuszika hátra a kezét? Mármint mikor? Ha hason van? Mert én azt vettem észre,hogy ha felveszem Andort akkor igencsak ő is hátrafeszíti a kezeit, amiket folyamatosan irányítok a vállamra,hogy úgy kell fogni. Van hogy úgy kapaszkodik,de az egyik igen sokszor hátralendül és kicsit aggódom e miatt.
Csütörtökön megyünk gyerekdokihoz,gondoltam ott majd megkérdem,megmutatom. Vagy szerintetek ez nagy gáz? Előbb kellene?

Még egy kérdésem volna: azok a babók,akik anyatejet kaptak, de most már kapnak tápit is, csak HA tápit(esetleg tejpépet) kapnak? Vagy adtok nekik, simát is, nem HA-at?
Mondjuk én tegnap kérdeztem a védőnőmet ez ügyben és nekem azt mondta,hogy 1 éves koráig csak HA-at kapjon Andor, de azért kíváncsi vagyok, hogy Ti hogy csináljátok. :) Köszi!

ANNÁNAK ÉS ÁKOSNAK NAGYON BOLDOG FELEDIKET KíVÁNOK!!!

KépKép
KépKép
gabolino

És még annyi,hogy köszi Lányok a kengurus dicsiket! :)

KépKép
KépKép
gabolino

Gabolino!

Mi tápszerből a most már a BEBA HA-t használjuk, de tejpépből kipróbáltuk már a simát is ( vaníliásat és a csokisat is) és semmi baja nem lett, pedig nálunk fokozott a tejfehérje érzékenység. A nagy fiam 6 éves korára nőtte ki a tejfehérje érzékenységet ( akkor még nem volt HA tápszer, nemhogy pép!!!)

De, ha félsz, hogy kialakul akkor még ne kezdd el.

Egy csomó helyen olvastam erről, elvileg csak akkor kell félni, ha a családban már előfordult ilyesmi.
Én csak azért próbáltam ki, mert nem tudtam, hogy Domi is érzékeny-e, de úgy látszik ,hogy nem az.
Pár kanállal próbáltuk, hiszen ha allergiás, akkor ennyitől is kijön rajta a kiütés!!!!!! (Hát remélem ettől még nem gondoltok gonosz Anyának, dehát a nagy fiúból kiindulva, jobb előbb megtudni.)

A.m.: Köszi az üdvözlést! Tudod, hogy mitől lettél ( milyen kajától) ilyen beteg?
evibabi

Márti
Remélem hamarosan mindenki egészséges lesz nálatok!
Kamilla csudaszép,nagyon hasomlít Berci bátyóra. Jaj,de jó dolga lesz ennek a kicsi lánynak ennyi fiú tesó mellett!!!
Oltások: Heni is megkapta a prevenart. Emmának pedig jár amúgy is.
A bárányhimlő ellen szívem szerint nem oltatnám be, szeretném ha megkapná gyerekként.
Viszont ha egy oviscsoportban 25 gyerekből 20 be lesz oltva attól tartok a maradék gyereket már egy ellenállóbb vírus fogja megtámadni…ezért mielőtt szeptemberben oviba megy, be adatom neki.
Persze kérdés huszonévesen mennyire lesz még meg a védettség, mikor majdan Ő vár gyermeket...(jelenlegi állás szerint védeni fog….de ki lát előre 25 évvel…)
Influenza elleni védőoltást nem szoktam kérni. Inkább nyakaljuk a C-vitaminokat.
10-13 éves korában pedig mindenképpen meg fogják kapni a méhnyakrák elleni oltást.

Szeder
Már este bekukkantottam megnézni a képet csak akkor nem tudtam írni..
Pont akartam is már kérdezni az egység felső jó-e még rátok?
Az a kis kerek arc! először azt hittem Emmát látom!!Nagyon drága kis Adélkád!
Majd márciusban mielőtt még kinővik a cuccot, csinálunk közös képet róluk,jó?
Hűű..8 karika??? Áááá…én eggyel se tudok mit kezdeni…

Anyooka
Előre félek ha Heni ovis lesz!! Nálunk is gondolom napirenden lesz az állandó betegeskedés…
Édes kis fiad pedig tüneményes.Jobbulást a gyerekeknek!!!
Anyósod….ejnye…nagyon kemény…

Gabolino
Nagyon édesek a fiúk! Henim imádta a kengurut,Emmával még ne is próbáltam…egyrészt mert a babkocsiban egy hangja nincs,másrészt attól tartok ekkora hacukában bele se férne…
Én nem szerettem, hogy ilyen hosszú az ujja az overálnak….szerencsére véletlenül találtam egyet aminek olyan hosszú csak mint emma karja + kesztyű kombináció.

Bejci
Olyan édes ez a kis Bius!!! Hogy ízlik az alma a kicsi lányodnak?

Tiggrincs
Tanulás megy szerencsére,haladok az általam felállított tempó szerint. Egyedül a múlt héten volt néhányszor fáradtság mélypontom azért is tudtam ennyit itt lógni a babaneten mert a németet nem akarta befogadni az agyam. Most megint pörgök szerencsére.

Petra
Részvétem a nagyid miatt! Én is rögtön arra gondoltam nekem 10 éve nincs nagymamim…és mekkora öröm lehetett Rózi kis dédijének,hogy megismerhette Őt!

Nostawen
Ez borzasztóan hangzik!! Örülök,hogy nem lett nektek semmi bajotok! Maja szuper édes!!

Sziszi
Kimondottan szép kislány lett Abigél!!!
Gondoltam rátok szombaton,hogy nehéz lehetett mindenkinek és a keresztelő öröme mellett nagy volt a szomorúság is.
Botinak biztos nagy támaszt nyújtotok sziszi!!

Képzeljétek emma tök jól alszik nappal a babakocsiban ,a levegőn.
Éjjel viszont pl.hétvégén is csak 1 óra! volt a leghosszabb alvás időnk….
Ma éjjel negyed egykor mikor már harmadjára keltem hozzá….kicseleztem…felöltöztettem overálba,sapiba,be a kocsiba,ki a hüvősebb előszobába és azonnal bealudt és 4 órát aludt egyhuzamban!!!!!! Ennyit az elmúlt 3,5 fél hét éjjelei során egyszerre sosem aludt! Azt hiszem ma is megy a kisdrágám az előszobába… Ha már néha enged nekem 4 óra alvást azzal már elvagyok…
holka

Blúmi
ha Bálint átalussza az éjszakát,akkor hajnalban fel kéne kelned egyszer, valamennyit lefejni a melleidből. Kicsit tehermentesíteni,hogy ne gyulladjanak be.
Melegvízes zuhany,finoman átmaszírozás nagyobb körből indulva,egyre kisebb köröket maszírozni a bimbó felé haladva. És csomós sose lehet, ha van addig kell fejni míg a csomó el nem tűnik..

A.m
sajna fosis-hányós vírus van.
Mindig gondolj arra inkább nézetni a babát,ha kell egy kis torna rásegítés a biztonság kedvéért! Nem lesz baj,ügyesen fog majd mindent csinálni a te gyuszikád is!!
holka

Evibabi,
Nagyon köszi! :)
Úgy emlékszem anyósom említette,hogy Szabolcsom elég pöttyös volt a tejtől. De majd megkérdem,hogy az pontosan mi is volt, amit ő akkor neki adott. Mert hát ugye akkor azért elég más felfogások szerint kajáltatták sokszor a kicsiket.

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

A.m.!

Örülök, hogy már jobban vagy!

Sziszi!

Köszi a keresztelős képeket és a leírást is.

Anyoom!

A mei taiban pufi ruciban is elférne. :wink: De végülis mostmár jön a jó idő -talán- és nem kell ezeket a manókat annyira felöltöztetni. :D

Gabolino!

Nekem nem HAs van itthon, de az is igaz, hogy Ákos nem hajlandó megenni, úgyhogy kb. mindegy. :D Rizspépből tej és gluténmenteset adok neki, meg babakajából is, de az is nagyon kevés a napi kajájához képest, úgyhogy nálunk még bőven szopi van. Hétvégén történt valami és annyi tejem lett, hogy pfff... győzte nyelni a kiscsávó. Az is igaz, hogy az elmúlt éjjeleken sokat cumizott csak úgy Ákos (együtt aludtunk), biztos ennek volt a hatása.

Kérdeztétek az uszit:
Nálunk nem sírt Ákos egyszer sem amikor mentünk, de az is teljesen normális, ha még pár alkalom után is sír. Nem az a rossz neki ami ott történik, hanem mondjuk idegen a környezet, éhes, fáradt, stb., stb. Azt hozzá kell tenni, hogy nekünk nagyon nagyon szerencsés időpontban van az úszás, mert se enni, se aludni nem szokott akkor Ákos. Pont az ébrenléti idő. Utána szokott nyüszizni, mikor kijöttünk és öltözni kell, mert akkor már fáradt. Cicit is szokott kapni az öltöző kabinban, mert ennyi mocorgás után jár egy kis szomjoltó. :D Aztán amint kiérünk a kocsiba, úgy beájul, mint akit lekapcsoltak. :lol: Vasárnap délután 3,5 órát aludt, mert az uszi után kicsi alvás lett csak és fáradt volt a drágám. :D

Hú, nagyon tetszett neki most is a medence, pedig kicsit aggódtam, hogy félni fog, mert a héten többször is elkezdett nyüszizni a kádban este, pedig korábban akár egy órát is áztathattam volna, akkor se szólt volna semmit.
Szóval szuper volt! A lebegésől idegenkedett egy kicsit és volt megint plöttyesztés a merülésnél, de alapvetően jól éreztük magunkat! A pöttyös labda nagy szám volt ismét. Húúú, azt a csucsorítást amit levágott a labda felé "úszás" közben... :D Csőlátás, koncentráció, kezek kinyújtva, lábtempó, popsiemelgetés és irány a labda. Aztán hatalmas nagy öröm, hogy megszereztük. :lol: :lol:

A képek kivétel nélkül szenzációsak!!!! :D

Köszönjük a fél éves köszöntést. :) Én is megköszöntöttem, meg próbáltam vele beszélgetni a születéséről, de nagyon nem érdekelte a téma. A billentyűzet sokkal izgalmasabb volt. :D

Monee

monee85

Holka,
Csjú, most olvaslak. Érdekes Emma kényelmi igénye :D :shock: beöltözve a babkocsiban elalszik simán! :shock: Hááát.... és nem lehet,hogy meleg van neki a szobában? (de mondjuk bebugyolálva sincs neki gondolom "hideg" )

KépKép
KépKép
gabolino

Monee,
Köszi! :) Édes lehet Ákos,ahogy kalimpál a lasztiért :D
Andor is nagyon élvezi mikor bekerülnek a játékok a medencébe. Néha nem győz választani közülük :D

Ááááh, annyi mindent kéne csinálnom, de totál nincs kedvem. De most muszéj lesz lépnem sajtos pogit csinálni (tegnap Szabolcsom ondta,hogy úgy enne, hát gondoltam meglepem) De ebéd is kne holnapra, ruhák beszed, majd a következő adag ami még a gépben pörög kitesz....nem részletezem...tudjátok,hogy van ez :)
nah, nekileselkedek :)

KépKép
KépKép
gabolino

Holka!

Nem lehet, hogy fázik a kiságyban? Mennyire öltözteted fel éjjelre?
Napközben Ákos is a babakocsiban alszik nyitott ablaknál általában a mi hálónkban (legkisebb szoba). Tudod mit vettem észre? Amikor nem nyitom ki az ablakot, csak simán lerakom, akkor egyrészt nem alszik olyat jót, mint nyitott ablaknál, másrészt zavarja hogy nincs a fején semmi. Vagy sapkát, vagy kapucnit rá kell húznom, akkor sokkal jobbat és nyugodtabban alszik. Ki érti ezt?
Nálunk szerintem a lényeg a melegben alvás. A kiságyban éjjel sem a lepedőre fektetem, hanem egy polár plédre és egy réteg polár pléd van a rendes takaró és a gyerek között is. Így alszik csak jól, de már csecsemő korától. A felül levő réteg polár talán annyira nem is lenne szükséges, de így nem 2 lépésből, hanem legalább 5-ből tudja lerúgni magáról a takarót. Olyan, mint én voltam. A hálózsákban is kiválóan tud kitakarózni. :twisted: A polár legalább valamennyire hozzátapad a plüss zsákhoz... :lol:

Monee

monee85

Gabolnio!
Gyuszika is pont úgy és olyankor tartja hátra a kezét,mint ahogy te leírtad,hogy Andor hogy tartja. Már régóta így van,de mivel nem múlt el inkább kivizsgáltatjuk. Szerintem is említsd meg az orvosnak csütörtökön.

Evibabi!
sajna nem tudom biztosra,hogy mitől lehetett ez a rosszullét. Minden amit a férjem nem evett,mert neki kutya baja.(hál Istennek)

Kép
Kép
a.m.

Bejci!
Ment a válasz :wink:

Kép
Kép
a.m.

Am,
Köszi, jah, tuti megemlítem. Nálunk is már jó ideje van ez, de gondoltam normális és elmúlis, mert még kisebb volt. De mostanság egyre inkább foglalkoztat. :? Ahh, de minden okés lesz!

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

am:
Épp kezdtelek keresni. Nem eltűnni nekem!!!! Jaj sajnálom a gyomorproblémát. -Nézd a jó oldalát: egy kis diéta :lol: 8) méregtelenítés.. bezzeg én nem igen szoktam elkapni az ilyen jellegű betegségeket! Jaj.. úgy fogynék.. de még "csak" 1 kg ment le.. de szerintem az is "csak" víz.. mert meg is volt múlthéten, úgyhogy szerintem "azt" fogytam csak. (bocsi a részletekért)
Minikénk meg már nem is mini! Édes szíve!
Teszel képet? Nem készült a tesódéknál kéP?? Megnézném a tesódat is :wink:

HOlka!
Még jó rá. Pont most jó. Hát, akkor rohamosan taliznunk kell!!, hogy közös rucis képet tudjunk csinálni.
Amúgy meg tényleg lehet, hogy fázik Emma. Ezt is érdemes átgondolni. Nálunk is úgy alszik Adél, ahogy Monee írta.. nem a lepedőn közvetlen, hanem van egy vastagabb pléd alatta és úgy jön rá a takarója, ami elég vastag. Úgy vettem észre, hogy Adél is csak így tud aludni hosszabb ideig.
Viszont az meg ellent mond, hogy eddig aludt Emma.. de lehet, hogy Ő is változik.. fázósabb.. hát nagyon nehéz. Nálunk 20 fok van a hálónkba és ez nem is hideg, nem is meleg, de melegen van betakarva. Próbáld ki te is, hátha bejön neki. :wink: :P

Annácska és Ákos baba!
Boldog féléves születésnapot kívánok én is nektek!!!!

Jaj.. baj van velem...
Nem tudok már 3 napja aludni éjszaka.. ördögi körbe kerültem, mert délutánonként álmos vagyok és alszom Adéllal.. majd éjszaka forgolódok.. ilyet még, hogy én nem tudok aludni.. de ilyen esze-veszett forgolódást folytatok, csoda, hogy Adél és Gyuszikám nem kell fel rám.. áá már kezdtem éjjel bedilizni.. hajnali egykor kerültem ágyba, és még fél 4 -kor!!! fent voltam.. és még örültem is, hogy Adél kért cicit fél kettő körül, de legalább így nem untam magam jó volt ölelni őt. Viszont nem akarok arra rászokni, hogy olvasok még hajnali 3-kor is.. mert az szintén megszokom.. ááá most ki kellene bírnom, hogy nem alszom délután.. de mivel éjjel sem alszom, csak szédelgek délután..

szeder74

ANNÁNAK ÉS ÁKOSNAK BOLDOG FÉL-SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK MI IS!

Kép
Kép
petra1980

Sziasztok!

Mindkét gyerekem alszik, én meg ahelyett hogy a lakást kapnám rendbe, jöttem kicsit hozzátok! :P

MA fél éveseinknek nagyon boldogságosat! És sok-sok pusszancsot küldünk!!!

Szeder, úúú, ez nagyon gáz, hogy ennyire nem bírsz aludni éjjel! :shock: És ha ilyenkor nappal kicsi kávéval megpróbálnál ébren maradni akkor nme sikerülne visszaállni?
Etetés. Azért így csinálom, mert ez a kék pelus a legnagyobb amit elé bírok kötni. Kb. vegyvédelmi ruhában kéne etetni! :lol: Ugyanis úgy eszik, hogy ahogy teszem a szájába a kanalat, ő is "segít" tehát belenyúl a kajába :) Ha gyorsabb vagyok akkor meg a szájába :) De olyan is van, hogy a hüvelykujját cumizza és mellette tátog hogy adjam a szájába a következő adagot.
Így csak ezt az egy pelust kell mosnom naponta, ha csak egy előkét kötök elé akkor meg át kell őt öltöztetni :)

Bejci, Bianka haja sem semmi! Olyan édes csajszi, folyton mosolyog!!! Imádom!!!

Sziszi, köszönjük a képeket!! ÉS a történetet is, olyna szépen leírtad! Édesek a lányok nagyon!

Blúmi, jujj ez nagyon nem hangzik jól!!! Jobbulást Neked!!!

Évibébi, szuper!!! Doki meg monnyon le!!!

A.M. jól elkapott akkor Téged is! Még jó hogy gyorsan átment Rajtad! Jó hogy nem kapta el Minike! Képet kérünk róla! Úgy szeretem nézegetni a afotóit!

Monee, ez itt a reklám helye?! :lol: Overál nélkül még belefér!:wink: És őszintén, én tuti azon paráznék hogy nem kötöm meg rendesen és elpottyantom őt! :oops:

Holka, nem semmi Emma! Babakocsiban az előszobában! :lol: Nekem pont az ellenkezője jutott eszembe, hogy melege lehet esetleg!

Rólunk. Reggel elvittük a gyerekeket a doktor nénihez, mert egyre csúnyábban köhög Dorka és Ádám is kezdi...
Dorkánál - mily meglepő - hörghurut :evil: Már kicsit sípol, így kapott hörgőtágítót (ő szirupot kapott nem sprayt) és köptetőt és orrcsepp és c vitamin. Ádám tüdeje még tiszta, de az előzmények miatt felírta a Ventolint hogy legyen itthon ha mégis... + kellett venni hozzá egy bébi inhalátort amivel be tudok fújni neki. Azt hittem leülök, 6ezer forint volt!!!

Kaptunk új tápit is, mert nagyon csúnya a pofija. Ez gyógytápszer, tejérzékenyeknek adják. Mondta doki néni hogy nem a gasztronómia csúcsa - Ádám megevett 60 millit mert nagyon éhes volt aztán kb. úgy nézett rám hogy Anya ezt edd meg Te! Egy órával később a régi tápijából megevett 180 ml-t. Azt hiszem, ez nem jött be...
Megyünk bőrgyógyászatra is ha meggyógyultak, mert a hidrokotizonos krém nem használ csak ha állandóan kenem.Azt meg nem szívesen, mégis csak steroid...
Kíváncsi vagyok, mit kapunk most!

Kép

Kép
anyoooka

Anyooom!

Nem azért, tudod. :wink: :lol:
Ha nem kötöd meg rendesen, NEKED nem kénylemes. :)

Én is pelenkát kötve etetek, de már fejben van, valami hosszú ujjú nagyobb póló, ami leér bokáig, vagy mittomén, mert még alig-alig eszik, de a ruhája állandóan kajás. A legjobb, amikor a lába lesz sütőtökös, mert épp belerúg a kanál aljába... :roll: Az tuti, hogy a pihenőszékünket senki nem fogja megörökölni... Totál retkes már most. :twisted:

Monee

monee85

Monee, nekünk kölcsön pihenőszékünk van, ezért én ölben etetem! :wink: Nem mertem bevállalni ilyen evési stílussal (hordozónk is kölcsön, azt sem mertem befogni 8) )
Nem lehet ilyen piciben olyan műanyag köpenyt kapni ami leér a bokájukig?Dorka méretben a tecsóban volt megkötős combközépig érő, abban festett egy időben:
Kép

Ja és doki néni szerint nem sokára mehet a cékla is! Eddig csak sárga volt a gyerek + minden körülötte, most majd lesz piros is! :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anyoooka 2009.03.03 15:40-kor.

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok! Abigel neveben is koszi a dicsiket.

ANNACSKANAK MEG AKOSNAGY NAGYON BOLDOG FELEDIKET!

Te Holka nem lehet hogy tul meleg van a szobaban. Mi van akkor ha nem futesz annyira csak olyan homerseklet legyen a szobaban mint az eloszobaban. ES oltoztesd fel. HAtha aludna....

Szeder vedeljel kavet...hatha ebren birsz maradni. drukk

A kajaltatas nalunk ugy mukodik hogy probalkozunk a kanallal csak, de unja meg a lelekem. HArom negy kanal meg ok de utana ugy uvolt mintha torkat vagnak. Tehat en a pepeket, levesket (nagyjabol mindent eszik mar Rekuc) cumisuvegbe teszem es ugy tisztan percek alatt megeszi. Sem a muanyag kanalat sem az inox kanalat nem akarja elfogadni. Amig a fiuk het honaposan mindenevok voltak (ugy-e nalunk masok az etetesi szokasok) es elsot masodikat ettek kanallal addig ha fejre allok sem tudom Rekat megetetni. O a harmadik de sokszor ugy nem tudok mit kezdeni vele, mintha elso baba lenne.

Szeder Reka jol van hala IStennek. Portalanitok mindn nap, felmosok minden nap, a szobaja sivar de o jol van... Fiuk meg oviznak, reggel 9 tol 1-ig vannak ott. Szeretik, foleg most hogy mar az udvarra is lehet menni, vegre ki kisut a nap nalunk is es mar csak -4-5 fokok vannak csak. MA delben meg volt +3. Szoval tok jo ido van.
Tekeregtunk is REkuccal egy nagyot.
JAj annyira jo olvasni aaz uszis elmenyeket. Minden almom hogy egyszer Rekat uszodaba vigyem, de nalunk nincsen uszoda. Igy kilove sajnos, tehat csak alom marad.

TEszek fel majd par db Rekuc kepet is de most jutott eszembe nincsen lekicsinyitve, ugyhogy jonnek nemsoka
:D

szisziKép
sziszi7

Sziszi, várjuk a képeket!!!!!! :wink:

fejtem ma egyet még, és még mindig zöld!!! :shock: :roll: :?
Lehet hogy ufó vagyok és nem is az antibigyó az oka?! :twisted:

Na velem van ma tele a topik, eldugulok!!!

Kép

Kép
anyoooka

Anyoo!

Az az igazság, hogy nem is néztem ilyet. Előkét sem, az nálunk max. 10 percig nyálfogásra jó csak. Maradnak a pelusok, abból legalább sok van és jó nagyok. Vagy láttam valahol ilyen esőköpeny félét, amit hátulról lehetett megkötni, asszem Brendonos termék, majd ránézek a honlapjukra.

Sziszi!

Plüssöket úgy nem tudsz adni neki, hogy mondjuk 3 naponta kimosod őket? Szegény Rékucnak még játszani sincs mivel, ha nálatok ilyen gyér a játék felhozatal... :(
Kajálás nálunk is csak úgy megy rendesen, ha Ákosnak a kezébe adom a csöpögés mentes poharat, amivel aztán elhadonászik. Néha sikerül bejátszani a szájába, akkor szív egy két kortyot, a közbenső időben meg én aljasul lapátolok. A "kisfiam, most leülünk és eszünk" című fejezet nem az ő asztala. :D Ezt sem olvasta abban a bizonyos "nagy könyvben". :lol:

Monee

monee85

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?