Új privát üzeneted érkezett!

Ditke: koszonom :D remelem Nalatok is minden jol alakul :wink:
koszi, hogy vegig irtal nekem iwiw-en :D

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Gizi!
Jaj, most kicsit megnyugtattál a légzésfigyelövel és alvással kapcsolatban. :lol: Nappal néha nekünk is nagyon kell figyelni, hogy lássuk tényleg mozog a mellkasa. :shock: :?
Köszi a dicséretet!!!
Te megvoltál nekem iwiw-en, ugye?

És hogy hogy Luxemburgban kerestél munkát? Csak úgy vagy párod miatt?
susy75

Susy: orulok, hogy segithettem :)) emlekszem mi is mennyire megijedtunk anno, nem mertunk elaludni, lestuk a kisagyban, hogy lelegzik-e. de volt hogy nappal a kertben a babakocsiban is ugy bealudt, hogy riasztott :)

Elsosorban a parom miatt:) mindig is ki akartam provbalni milyen kulfoldon elni, dolgozni, de egyedul nem vagtam volna bele. viszont ahhoz,hogy egyutt legyunk/maradjunk koltozni kellett, a leheto legkzelebb hozza:) ugy volt, hogy meg egy darabig marad a munkahelyen hollandiaban, de nem birta o sem, igy 3 het utan felmondott, es koltozott utanam :)

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi!
Ès honvágy?
Èn nagyon mennék haza, ha lehetne... :cry: Bár szeretek itt élni,csak a család hiányzik nagyon!!! :cry: :cry:

Azért szerencséd volt, hogy sikerült ott munkát találnod!
susy75

Hali!

25.cn, 36,8 regel7.30-kor. Msot jut eszembe, hogy ha a 15. nap körüli pici vérzéssel új ciklus indult volna esteleg (mert mostmár ki tudja)?...akkor lehet mindjárt lesz pém. :? Ha meg minden ment a maga útján, akkor meg csüt körül jön Piri.

Kisgizi
Izgi lehet az élet kint! :)

Pusszancs...további jó hétvégét!!! :D
vizkriszisback

A munkaval tenyleg szerencsem volt, hogy gyorsan talaltam, de most lhet, hogy valtanom kell, mert nem fogom sokaigelturnia fonokom stilusat. :cry:

honvagy? de, az van. a csalad nekunk is nagyon hianyzik. ez a legnehezebb az egeszben. :cry: :cry:
szerencsere sokat beszelgetunk skype-on. es igyekszunk hazajarni, illetve neha ok is jonnek. remelhetoleg. meg csak 4 honapja elunk itt. majd meglatjuk, de biztos nehez lesz. :(
Te miota elsz No-ban? Dolgoztal is ott?

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Off:Csak hogy lássátok nem hagyom el magam. :wink: Tegnapelőtt voltam megint fodrásznál, kis fazonigazításon, tegnap szoliban voltunk apával...és vettünk bérletet is 4200-ért amit lehet együtt is használni és kaptunk hozzá jó nagy Solisun-os esernyőt is ajándékba meg persze 12 percet plusszba.Tök jó! :D Ma meg hajat is festettünk megint...egyre szőkébb. :D És mindjárt megyek tornázok vmit....
vizkriszisback

Gizi!
Ja kérdezted merre lakunk. Würzburgtól fél órányira(Bayern)
Èn már 3 éve élek itt. Hát dolgozni össz-vissz csak 2 hónapot melóztam. Azt is azért hagytam ott ,mert terhes lettem, csak sajnos nem maradt meg. :cry: :cry: Nem tudtam amúgy németül mikor kijöttem és majdnem 1 évet jártam itt tanfolyamra. SZóval nem is igazán tudtam volna dolgozni... :? :?
Kutyusaid veled vannak?
susy75

Gizi!
De jó, hogy újra jöttél!!! Gratulálok a leendő esküvőhöz és drukkolok, hogy a baba is hamar beköltözzön!!! :lol:

Susy!
Már pénteken is akartam írni, de akkor csak gyorsan kukkantottam be a suliból. Szóval barátnőmnek 8 hetes kislánya van és náluk is risztott már, mert olyan mélyen bealudt a kiscsaj. Ők is felkapták és jól megrázták szegényt, utána úgy sírt, nem értette mi történt. És ha Vinzent már ilyen ügyesen végigalszk 8 órát, akkor biztos vannak időszakok, mikor mélyebben és nem csak felületesen alszik! Szóval nyugi! :wink: És ezt a 8 órát alszik a baba titkot áruld el nekem! :lol:

Princzike!
Sajnálom, pedig szépen indult a görbéd, de még van remény!!!!

Pompom!
Én se vagyok egy nagy húsos, igaz eszem néha csirkemellett, meg felvágottat, de inkább a zöldségeket szeretem. Szerintem nem ezen múlik a baba. :wink:

Fenci!
Nagyon szép szerintem a babasarok és nem is látszik a kiságyon, hogy használt lenne. :wink:

Vicuska!
Én már most sem bírom úgy, mint régen! :shock: :roll: :lol:

Képzeljétek, mindenki elcsodálkozik mikor meglát, hogy ikreket várok, hol a hasam! pedig van, az eddigi laposhoz képest már nem is kicsi! Na mindegy, doki szerint van elég helyük. :lol: És ez a lényeg.

Ma majdnem elcsábultam az interspájzban és vettem a Matyinak egy rugdalózót, de az uram nem engedte, hogy még korai. Ti mikor kezdtetek vásárolni?

KépKép
zsófikukac

olvastam, de már lerágtam a körmöm a holnapi gen. miatt, ugyhogy nincs mivel pötyögni :roll:
kérünk drukkokat
Vendég

Sziasztok!

Szia Gizi!!!!!De jó, hogy írtál!
Nagyon örülök a boldogságodnak!!!!!!
Én csak itt nálunk tudok fodrászt, de mi Szombathelytől elég messze vagyunk...
Vendég

Kata, ne izgulj, minden rendben lesz!Nagyon szorítok Nektek!
Vendég

Kata!
Drukkolok holnapra!++++++++

Zsófi!
Megnéztük a babakocsit,de leírást nem találtunk. Viszont párom is azt mondja, amit írtam neked, hogy mivel a képeken teljesen le van döntve, így tutira vizszintbe állítható. (az Ebay-en 499 euro ujjonan :roll: :roll: )

Ès neked is köszi a megnyugtatást! :P :P
Nem tudom a titkot! Az elején egy hónapig nagyon gáz volt, tudod éjjel nem is akart aludni. Most meg már hetek óta egyre ügyibb. Igaz ejfél elött nem sikerül aludnia, de sokszor 5-6 órákat, néha meg 8-at alszik egyhuzamban!!! :lol: :lol: 8)
susy75

Pálinkásat :!:
Kép

Nagyon hétfő van........ :?

KépKép
zapáné

Jó reggelt csajok!

Gizi :D Szuperül hangzik az esküvő, biztosan minden rendben lesz, főleg ha segít a család! Gröninek asszem most nincs nete, de ő biztos tudna Szombathelyen fodrászt meg kozmikust... :roll: Drukkolok Nektek, hogy mihamarabb összejöjjön a babó meg hogy a főnököddel rendeződjön a viszony. Enyém is megkattant kicsit mikor elmondtam, hogy babát várunk, előtte tök normális volt, utána meg már a telefont sem vette fel. Aztán 2-3 hónap után magához tért. Az esküvői rucid nagyon gyönyörű! :D

Kukac :D Biztosan van hely a manóidnak, én is mindig azon agyalok hol bújkál Márk és mekkora lesz, mert én sem érzem nagynak a pocim. :roll: :P

Susy :D Na akkor ti is túljutottatok a hosszú éjszakákon és most már lehet alukálni! :wink:

Kata :D 1 millió drukk mára, gyere majd, várunk! :wink: ++++++

Megyek reggelizni, mert aztán vendégeim jönnek, Sleepinke meg Bendus. :D :wink:
Ja, az előbb kopogott be a szomszéd, hogy csőtörés van náluk és kellene neki a pincekulcsunk mert nálunk van a főelzáró. Remélem nem úszik a pincénk, már szóltam páromnak hogy majd nézzen be a pincébe ha jön haza. :oops: :roll:
fenci

Fenci!
Én hatalmasnak látom a pocidat!!!! :lol:

Susy!
Köszi! tudom, hogy milyen drága, de a többi normális ikerkocsi is. És úgy vagyok vele, hogy veszünk egy jót és majd eladom 3 év múlva! :wink: Nagyon aranyosak vagytok, hogy utánanéztetek!!! Köszi

Kata!
Drukkk!!!

KépKép
zsófikukac

sziasztok!

Gizi, üdv újra itt! Örülök, hogy bejelentkeztél és hogy ennyire jól alakult az "új" életed!!!!!!!!! A ruha meseszép, babaprojekthez meg előre is drukkk!!!

Susy, nagyon sajnálom a légzésfigyelőt :( ilyenkor a legrosszabb, amit tehetsz, hogy rémtörténeteket olvasol össze...tudom, én is ilyen vagyok sajna :( Nekünk még Levente újszülött korában riasztott be sokszor, napi 2-3 riasztás is volt. Előfordulhat, hogy olyan felszínesen lélegzik, vagy úgy van fordulva, hogy egyszerűen nem érzékeli a levegővételt a kütyü.
De pont ezért van a légzésfigyelő, hogy megelőzze a bajt!
Ha nem voltatok még, szerintem megnyugatna Titeket, ha elmennétek egy újraélesztéses tanfolyamra, mi itt voltunk: www.leghajo.hu.
A hosszú alváshoz gratula! Mostanában Levente is 6 órákat alszik egyben éjjel (egyszer sikerült neki 8-at, akkor pont véletlenül Apa aludt vele, na büszke is magára azóta is :lol: )

Zsófi, mi kb félidőtől kezdtünk vásárolgatni. De nézelődni már hamarabb :wink: :lol:

Gyugyi, de szupik a képek! Irigy-irigy a síelésért 8)

Krisz, micsoda fitt és bombázó anyuka leszel, fodrász, szoli, torna :lol: :lol: :lol: A párom már motorozik...én is megyek majd, amint jönnek anyóspajtiék vigyázni Levusra 8)

Fenci, szerintem is nagy a pocid :wink: és szépen nő!!!! Mindjárt te következel :wink: :lol: Jóslónak még koraiak voltak szerintem a fájások...elvileg oylan 37. héttől lehetnek már jóslók...dokid mit mondott rá?

Kata, millió drukk, gyere majd, amint tudsz!!!!!

Princzike, én még drukkolok! Olyan rég volt itt már zebrás teszt, épp ideje lenne!!!!!!!!!! :wink:

Vicuska, az igazság az iwiwen van fönt (a teljes kép a szőrös kéz gazdájával :lol: Apjuk az :wink: )

Ditke, iwiwen van több kép is rólunk :wink: Pároddal alakul a helyzet?

Kolibri, magatokról nem írtál, mi a helyzet?

Gröni, megnéztem, de nem találtam fogacskák nyomát egyelőre...állítólag ilyen korban nyáladzanak, csak úgy is :roll:

Pár fotó:
Kép

Kép

Kép
vickybabe

Zsófi, ittt láttam jó árban egy Peg perego ikres kocsit, nekünk ilyesmi van (pliko) szimplában :wink:
http://babyoutlet.hu/viewer.aspx?produc ... 4&mainid=8

Kép
vickybabe

Princzike! No, csak nem méegy lőrinci?? :) Amúgy eszembe jutott, hogy a Maglódi úton van egy hobbi nagyker (kisker is) raktárszerű és iszonyúsok minden van ott. Kellékek is... Én már kétszer voltam. Szerintem érdemes elnézned arra.

Látom Fencikét jól lefárasztottuk... azóta sem írt. :) Ja persze hazafelé bealukált Bendus, de szerencsére csak pár percet, így nem csúszott a sélutáni alvás. :D Na erre persze most hallom, hogy ébren van... Kidobta Alvósmacit az ágyból... Visszaadtam, megvan a lelki béke. :)

Suzy! Na akkor mostmár tényleg nyugi. :)))) 8 óra egyhuzamban??? Várjál csak... számolok... Bendus is annyit nyom kb egyben. :shock: Nagyritkán alszik többet egyhuzamban. És mostanság a hajnali visszaalvás is elég fárasztó... Össze vissza tekereg mellettem... :roll: :?

Kata!!! Drukk!!!!!!!!!!!!!!! Gyere majd!!!

Viki!!! Nagyon szép Levente! :D Az a bebugyolálós... kis pihe puha... :D

Kép
Kép
sleepin

Sziasztok! :D

Gyugyi!
laptetűűűűűűűűűűűűűűű.....nocsak-nocsak :lol:
cicc nem nyalja sebét?hányást simán visszaeszik :D
napi 2 alutasakost eszik enyém macs is, molett is a drága:oops: :lol:
most szokunk át az esti light szárazra :roll:

Viki!
nagyon édes a bebugyolált kép :D motoroznál máris?a baba kivi vagyok mikor ül fel a motorrra? :lol:

Gizi!
Luxemburg...én mindíg úgy irígyeltem azokat, akik elég bátrak kint dolgozni, tanulni, élni....stb.meg olyan jól beszélnek nyelvet! :shock:
nagyon tecc a rucid!franciául beszélsz kint?
:roll:

Fenci!
kösz, azóta jól vagyok.azért néha szúrogat :roll:

Kukac!
tőlem ilyet ne kérdezz, nem vagyok jó példa, mert én már a pozit.teszt előtt vásároltam :oops: :oops: :lol:

Kata!
megadrukk!gyere majd mesélni 8) bizti minden oksika 8)

ma voltam pedikűrösnél is!olyan lett a lábikóm mint a baba popsija :lol:
Vendég

Princi!

csomó embernek később mutatja ki, reméljük neked is! :D
Vendég

Gizi
De jól hangzik az esküvő :) Ha tehetném én minden évben férjhez mennék, de csak azért mert olyan jó érzés abban a ruhában és csini frizurával lenni :) És tényleg nagyon szép az esküvői ruhád :)
Nem is csodálom, hogy honvágyatok van :)

Vickybabe
Nagyon szép Levenet :)

Sleepin
Megírod nekem a Maglódi címét pontosan? :)

Suzy
8 óra egyben? :shock: Azta!

Vicuska
Örülök, hogy jobban vagy.
Vicus.... kakis a lábad :lol: (na jó nem genyózok) Öcsém magasladáját csapták le így :D . Közölte, hogy ő megborotválkozot meg minden és most már olyan az arca, mint a baba popsija. Mire barátnőjének az öccse közölte: "olyan, sz***ros?"
Na jó... szóval csak vicceltem :lol:

EGyébként ma reggel is egész fönt maradt még a hőm :shock:
Ha holnap reggel is magasat mutat, lehet csinálok még egy tesztet:
Kép

Tényleg mindjárt fotózok egyet és mutatok nektek egy félkész karkötőt. Szerintem még nem az igazi, de majd...

Kép

Kép
princzike

Kép

Ez még nem az igazi, meg még nincs is teljsen befejezve :)

Kép

Kép
princzike

genetikai tanácsadás:
az ultrahangos mondta, hogy nagyon szép baba, kislány, jó lesz?

miért, ha nem jó, becseréli? : )

azt momndta, ő nem lát semmit, csak több a magzatvíz.
visszamentünk a dokihoz, ahol (mint rájöttem) problémás anyukák bal
ajtó, gond nélküliek jobvb ajtó. Itt a doki mondta, hogy a több
magzatvínzek 3 oka lehet:
-kromoszómabetegség
-szívbetegség
-én vagyok cukorbeteg.

nemtom, milyen krom.baetegségek vanna, én 3at olvastam eddig, abból 2t
kizárt a fizetős vérvétel, és a Down-t amúgy is látták volna uh-on
ennyi idősen (bár sima fekete-fehér uh volt, nejm is 4D-s). A
szívbetegséget se látták eddig sehányan, nemtom, van-e olyan fajtája,
ami nem látható uh-n. Ga én vagyok terhességi cukorbeteg, az a
legegyszerűbb, mert csak diétázni kell. Nem értek hozzá, de ha a baba
lenne beteg, és emiatt lenne több a mvíz, az eddig is több lett volna,
nem? Mondjuk a 19.heti uh-n. A cukorbaj meg jöhet bármikor, szóval
logukisan ezt tippelem. Majd kell kérni a Várkörútron beutalót
treheléses cukorvizsgálatra, és utána mehetek a kórházba vele. Nem
értem amúgy, miért nem adtak ott Pesten rögtön beutalót. Lehet,
fehérvári kórházba nem adhat?? És márc 19-én kell menni újból a
SOTE-ra, mert gyerekorvos néz szívultrahangot a babánál. Ráírták még,
hogy kromoszómarendellenesség kockázata 1-2 %.
Még jó, hogy csak 40 hét a terhesség, nem fér bele 100 vizsgálat, csak
80. Bár inkább vizsgáljanak, hátha kiderül vmi, de ezek közül úgyis
csak max a diéta segíthet, a többire nincs gyógymód. A több
magzatvizet Fehérváron is észrevették volna, igaz, mostanában nem
megyek uh-ra, tehát ha csak annyi előnye volt ennek az útnak, hogy
előbb kezdem a diétát 2 héttel, már megérte.
Vendég

Kata ?????

Zsófi Mi sem vagyunk mérvadóak, mi 30. héten vásároltunk először a babónak, de akkor még csak az apróságokat vettük, a nagyobb dolgokat meg 1,5 hete. Mondjuk mi nagyon sok mindent kaptunk barátoktól, családtól.

VicusIrigy vok pedikűrös miatt.

Princzike Gyönyörű a karkötő, nagyon tetszik. Hőd még mindig szép!
fenci

Kata

Kislány????? :D :D :D De jó!!!!!! :D :D :D

Azért meg kell hagyni hogy itt a SOTE-n nagyon jó gépekkel dolgoznak!!!!! :wink:
Biztos nem lesz semmi baj!!!!! :wink: :D Amúgy kihez mentetek végül? Szimpi volt?
Vendég

Princzike

Tetszik a görbéd!!!!! :wink: :D Gyugyi Anyu megszakérti!!!! :lol:

A karkötő pedig nagyon szép! :D Ügyi vagy! :D
Nekem nem lenne türelmem hozzá! :roll: :( :oops:
Vendég

köszönjük a drukkokat, aranyosak vagytok. fél 10re mentünk, déli harangszora léptünk ki az ajtón. rengetegen vannak, de nem találtam futoszalagszerünek a vizsgálatot, sztem figyelmesek. de én ugy lefáradta, aludtam is vagy másfél orát itthon. hiába, nem vagyok a pesti nyüzsgő forgalomhoz szokva.

princi
szép lesz ez a karkötő! és a hő is:)

viki
nagyon édes a fiatok! szeret sétálni? vagy átalussza?

Sleepin
Bende milyen büszkén sétál! elapkoltátok máér a tiltott tárgyakat? virágok, távszabályzó, könyvek, edények...

fenci
már 35.hééét :shock: nem soká babázol :lol: mi lett a csötörésssel? aludni tudsz éjjel?

suzy
csöpög a tejcsap 8 órás alvás után? :lol:

krisz
most akkor te hol tartasz? :roll:

bejelentjeztem márc 9 hétfö 4d-re.
Vendég

Hali!

Princike
Tök jó, hogy még mindig ilyen szép a hőd!!!Drukk a kétcsíkoszhoz!!!
Szép karkötő. :D

Vicky
Sztem hétvégén már mi is kihozzuk ha jó idő lesz. :D
Milyen szép ez a Levi! :D

Kata
Szóval nunis? :D

Susy
Inkább a risztás miatt aggódj mintha nem lenne géped ami riasszon. :)

Nekem 26.cn, hőm kora reggel 36.5 vagy 6 tán...már nem tudom.
Vettem ma vitaminokat, propoliszt, cickát...ma már ittam cickát...jöjjön csak meg mostmár! :twisted: :)
vizkriszisback

ditke
nem választhattunk dokit, adták az idöpontot, aztán mentünk ahhoz, aki volt. Pászkányné J.K.

amugy 22+4 napos, 510 gramm (+-10%), bpd (fej átmérő) 57mm, combcsont 39mm. van még más adat is a méretekröl, de azokat nem ismerem.
Vendég

Kata, csak megnyugtatasul, en is tobb magzatvizzel szulettem, es nincs semmi bajom :lol: :lol: a legkisebb unokaocsim is:)

Giz
Kép
Kép
kissgizi

[quote]s írta:uzy
csöpög a tejcsap 8 órás alvás után?

Kata!
Èrdekes,mert nem igazásn. Viszont olyankor szét akarnak durrani a cickóim! :lol: Jó, volt már rá példa,hogy jött kicsit, de nem jellemzö.
Gratulálok a kislányhoz, aki tuti egészséges!!! :P :P

Krisz!
Igen, ebben is van igazság! :wink: :wink:

Sleepin!
Eddig kétszer volt 8óra, általában az 5-6 a jellemzö. SZóval nem panaszkodok! :D :D

Zsófi!
Az ebay-t csak azért írtam,mert ott olcsóbban láttam!
susy75

Vicky!
Jó lenne egy tanfolyam, csak itt kellene keresni. Remélem többet nem fordul elö!!
Mikor Vinzent pár hetes volt akkor is riasztott párszor,de olyankor mire az ágyhoz értünk mindig nyöszörgött már! :roll: :) Szóval akkor nem aggódtunk...

Nagyon szép Levente! :P :P
susy75

Csak gyorsan Katának! Nagyon örülök a kislánynak és hogy nem találtak semmit az uhán a babán! Hova mentek 4D-re? Odahaza?

Csajok, rettenetes hasmenésem van már vagy 3-4 órája, iszonyat hangok jönnek bentről. Szegény manóm biztos meg van rémülve, hogy mi történik.... remélem hamarosan javulni fog.... :oops: :shock: :roll: :(
fenci

Kata :D Csőtörés elárasztotta a mi pincénket is, párom ment le takarítani, de azt mondta nem volt vészes. Éjszakai alvás egész jó, ébredek úgy 8-10x, akkor fordulok mert el van zsibbadva a lábam, de rögtön visszaalszom, szóval a 8-9 órás alvásom minden nap meg van. Plusz ma is aludtam ebéd után 1 órácskát. :wink:
fenci

Susy!
Ja, értem, köszi! :lol:

Viki!
Hát én nagykerekű kocsit szeretnék és amit belinkeltél csak 6 hós kortól használható, de köszönöm! :lol: Levente gyönyörűűű!! Ha a másik babám Málna, le is foglalnám neki leendő férjenk! :lol:

Fenci!
Hát addig én nem merek várni a vásárlással, hátha ágyhoz kötnek a Babákok vagy kórházhoz vagy előbb jönnek a világra és akkor nm lesz időm semmire. Az uramra nem szívesen hagyom. :roll:

Kata!
Akkor kislány??, De jóóó, örülsz neki? Sok magzatvízhet nem értek. Cukrot még nem néztek?

KépKép
zsófikukac

Kata!

Szabi, és Márk is rengeteg magzatvizzel született! Semmi bajuk, csak a tipikus pasis hiszti! :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok!
Ma reggel a barátnőm spontán szült ikreket! És én annyira irigy voltam :roll: :roll: :roll:

Giz!
SZia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elfelejtettem kinek mit akartam :roll: :roll: Ezek meg szőke tünetek! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Fenci!

Hasmenést küldjed nekem! Hátha lemenne pár kiló!

Viki, Suzy!
Ezek a pasik gyönyörűek! És már megint irigy vagyok :twisted: :twisted: :twisted:

Gyugyi!!!!!!
Kép
Vendég

persze, hogy örülök a lánynak, de afiuval se lett volna gondom, azt már megszoktam. bár mind2 más, peti nyafog, davi dühöng. most majd lesz egy 3. fajta.
közhely, de most tényleg ugy érzem, mindegy a neme, csak egészséges legyen.

zsófi
a babás ujságok a 2.trimeszter javasolják vásárolni, és sztem is az a jó, de te kezdhetsz lassan. akkor még nem vagy fáradt, van erőd sétálgatni, nézelödni, türelmed az összehasonlitáshoz. te tényleg nem tudod, mikro fogsz szülni, az ikrek korábban is jöhetnek, sé dupla annyi cuccot kell megvenni, nem is baj, ha elosztod a kiadásokat. ezt nem nyafogásként mondom, méármint a dupla cuccot, gondolom, szivesen vásárolsz:)))) én is, még a 3.nak is. pedig minden megvan. az uj babaruhákat is kimosod, mert nem tudod, mennyi por szállt rájuk a boltban, meg hogy milyen tisztitoszerrel mosták. a kiságyat azért csak lemosd, meg iylenek.

fenci
hasmenés? együttérzek veled, én ugye egy hete voltam benne. igyál sokat, kortyonkánt, inkább többször keveste. remélem, nem a szülés jele :roll:

lami
pasis hiszti? ismerös :lol:

és pocakképek márol, 22+4
Kép

Kép

Kép
ez meg peti foga, pár napja huztam ki, bele akart halni
Vendég

zsofi
néztek cukrot, de nem a terhelésest, hanem vagy éhgyomrit a vérvétellel együtt, vagy az evés után 1 orait, amit a védönö vett le ujjbegyböl. nálunk ezek vannak. a terheléses a cukros víz?
ide meg az kell, bár nem értem, hogyha csak ez mutatja ki rendesen a cukorbajt, akkor minek kell az ujjbegyes bohockodás? az éhgyomri meg az evés utáni eddiog jo volt. de lehet, hogy azota lett bajom, amiota volt utolso mérés. holnap megyek vérvételre, az éhgyomri cukor lesz
Vendég

Egy kis vidámság nektek!!! Nekem tetszik!!!

A nagy titok a nőkről és a wckről
Kislány korodban anyukád mindig elvitt a mosdóba, megtanította, hogy legelőször le kell törölni a wcdeklit wcpapírral, majd ezt követően kis darab wcpapírkákat tett a wcdekli teljes felületére.

Végül megtanította: "Soha ne ülj rá a nyilvános vécékre" .

Ezt követően megtanította "a pózt", azaz, hogy tartsd meg az egyensúlyodat a vécé felett úgy, hogy rá se ülj és ne is érj hozzá a felületéhez.

"A Póz" megtanulása olyan első leckék egyike egy kislány életében, amely végigkíséri őt egész hátralévő életében . De még felnőttként is nehéz megtartani amikor a húgyhólyagod a kidurranás határán van.

Amikor el "KELL" menned vécére nyilvános helyen azzal fogsz szembesülni, hogy akkora sort kell végigállnod, mintha ott bent nem más, mint Brad Pitt várna rád. És vársz., mosolyogva, kedvesen és látod ahogy a többi nő is diszkréten keresztbe teszi a lábát és a kezét, ami a hivatalos kifejezése annak, hogy "behugyozom".

Végül rád kerül a sor de hirtelen megjelenik a tipikus anyuka azzal, hogy "ne haragudj, a kislányom nem bírja már tovább".

Ekkor végignézed az összes többi helyiséget is, hátha nem látsz valahol lábakat.

Mindegyik foglalt. Végre, valamelyik kinyílik és ráveted magad, szinte kiszeded az illetőt, aki éppen jön ki.

Bemész és konstatálod, hogy a zár nem működik (sosem működik), nem baj. Rátennéd a taskád az akasztóra de nincs (sosincs), gondolod majd a kilincsre, az sincs, ezért szemügyre veszed a területet, lenézel a földre és látod, hogy gyanus meghatározhatatlan víz van a földön, nem mered a földre tenni, inkább a nyakadba akasztod, miközben nézed, hogy himbálózik alattad, nem beszélve arról, hogy szinte megfojt, mert annyira tele van, hogy alig bírod el olyan dolgokkal amiket szép lassan tettél bele, de a nagyrészét nem is használod, de mégis ott van hátha kelleni fog valamikor.

De visszatérve az ajtóra. Mivel nem volt rajta zár, az egyetlen módja, hogy zárva tartsd az, ha az egyik kezeddel fogod, miközben a másikkal egy rántással lehúzod a bugyid és odateszed magad "a pózba". Micsoda megkönnyebülés!!!... Ahhhh. Végre! És akkor hirtelen érzed, ahogy a combjaid elkezdenek remegni. mert lógsz a levegőben, a lábaid behajlítva, a bugyid elvágja a vérkeringésedet a combjaidban, a kezed amely tartja az ajtót kinyújtva és egy 5 kilós táska a nyakadban. Nagyon szeretnél leülni, de amikor bejöttél nem volt időd letörölni a vécédeklit és bevonni papírral. Valószínüleg nem történne semmi, ha leülnél, de anyád szavai visszhangoznak a fejedben: "sose ülj rá a nyilvános vécékre", ezért úgy maradsz "a pózban" remegő lábakkal.

De jaj. egy rossz kalkuláció miatt érzed ahogy egy vékony sugárban végigcsurog a pisi a fenekeden, talán a harisnyád is olyan lett!!!

Egy kis szerencsével megúszod, hogy a cipődet ne érje, de hát óriási koncentrációt ígényel megtalálni a helyes "pózt".

OK, próbálod elfelejteni ezt a szerencsétlenséget és inkább elkezded keresni a wcpapírt, de . a k. életbe!!!

Üres, nincs papír (mindig üres)! Ekkor esdekelve könyörögsz, hogy legyen a táskádban az 5 kiló lom között egy nyomorult papírzsebkendő, de ahhoz, hogy megkeresd el kell engedned az ajtót. Egy pillanatra kételkedsz hátha valaki pont akkor nyit majd be, de nincs mit tenni muszáj elengedni.

És persze, hogy amikor elengeded valaki belöki az ajtót, amit meg kell fékezned egy erős, gyors és nagyon határozott mozdulattal miközben kiordítod: FOOOOOOOOGLALT!!! Viszont ekkor megbizonyodsz, hogy mindenkihez eljutott ez az informació, aki kint várakozik, ezért az ajtót már nyugodtan elengedheted, hiszen senki nem fog újra rádtörni (ebben mi nők, nagyon tiszteljük egymást) és végre nyugodtan elkezdheted keresni a papírzsebkendőt. Szeretnéd mindet felhasználni, de tudod, hogy micsoda kincset érhet hasonló esetben, ezért elteszel egyet.

Ekkor már számolod a másodperceket, hogy végre kimehess, mert rajtad a kabát, hiszen nincs akasztó, ömlik rólad a víz, őrjítő, milyen meleg tud lenni ezekben a pici helyiségekben, ráadásul ebben az erőltetett testtartásban, amiben még mindig vagy a vádlid már majdnem szétrobbant.

Nem beszélve, hogy rád törték az ajtót, megfojtott a táskád, csorog az izzadság a halántékodon és a végigcsurgott lábadról.

És tudod, hogy anyukád most nagyon szégyenkezne miattad, ha így látna, mert az ő feneke sosem ért hozzá egyetlen nyilvános vécéhez sem és hát valljuk be, "nem tudhatod milyen betegségeket lehet összeszedni egy ilyen helyen"... már teljesen ki vagy merülve, amire felállsz, nem érzed a lábaidat sem, gyorsan magadra húzod a ruhádat és lehúzod a wc-t.

Ezután átmész a kézmosóba. Minden tiszta víz, nem engedheted el a táskádat, a válladra helyezed. Nem tudod, hogy működik a csap, olyan sok fajta szenzoros csap van manapság és addig érintgeted amíg egy hajszálvékony hideg vízsugár meg nem jelenik. Gyorsan beszappanozod a kezed, megmosod egy olyan pózban, mintha a notre-dame-i toronyőr púposa lennél, hiszen nem szeretnéd, ha lecsúszna a táska a válladról.

A szárítót már nem is használod, hanem gyorsan beletörlöd a gatyádba, mert ugye nem fogsz egy egész papírzsepit erre áldozni és kimész.

Ha szerencséd van nem húzol magaddal egy darab papírzsebkendőt a cipődön vagy ami még rosszabb nem akadt fent a szoknyád a harisnyádban amikor fénysebességgel felrántottad magadra a ruhádat és kivillant a feneked.

Ekkor meglátod a pasidat, aki bement a férfi vécébe, kijött és még egy újságot is volt ideje olvasgatni, míg rád várt.

"Miért voltál bent ilyen sokáig?" -kérdezi az idióta.

És csak ennyit válaszolsz: "Sokan voltak".

Ez az oka annak, hogy a nők csapatostul mennek mindig a mosdóba, szolidaritás miatt, mert amíg bent vagy az egyik tartja a táskádat és a kabátodat, a másik az ajtót és a harmadik beadja a papírzsebkendőt az ajtó alatt és így sokkal gyorsabb és könnyebb megtartani a "pózt" és a méltóságodat.

Köszönöm mindazoknak akik, voltatok velem mosdóban és voltatok fogasok vagy tartottátok az ajtót!!!...

De ez az email minden olyan férfinak is szól aki eddig nem értette, miért mennek a nők egyszerre vécére. íme a válasz.
susy75

Susy: nagggggggyon joooooooooooo! es nagyon igaz, sajnos :lol: :lol: :lol:

Vicuska: Sajna franciaul csak kicsit beszelek, boltba eleg, de tobbre nem. de jarok estenken nyelvsuliba, most is onnan jovok :wink:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

SUZY!!!! Ez baromira jó!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
sleepin

Szép jó reggelt Mindenkinek!

CSak egy gyors bekukk.
Szóval mai hőm 36,7 (zuhant 0,1-et), de tesztem negatív. Azt hiszem most már tényleg zuhanásban van. Így igazán megjöhetne! :x

Kép

Kép
princzike

Pálinkásat :!:
Kép

Suzy :)
Kép
Milyen igaz!!! Főleg a lábadon végigcsorgó cucc....... Két kihordott terhesség után képtelen vagyok egyenesen célozni. :roll:

Lami :)
Ritkán jössz!!!!
Neked is egészségedre! Kép

Kata :)
Szépen nő a pocak! :) ...és csak a pocak!!! :wink:
Gratulálok a kislányhoz! Furcsa lesz két plimpli után! :D :D
Lányomnál is átlagosnál több magzatvíz volt! 38. héten 42 cm-t mértek köldöktől! Vajúdás alatt dőlt belőlem. Kutya baja. Na jó, kicsit "szőke" a lelkem ... :lol: :lol:

Na, most megint nemtom, mi volt az előző oldalon.....
:oops:

Ja...

Vicuska :)
Szinte nem is látszik már a sebe! :D Mosakszik rendesen, nem nyalja többet, mint más testrészét. Andi "patkány"-nak hívja, pont olyan a borotvált pocakja, ahogy nő vissza a szőre! :lol:

Visszalapozok.....

KépKép
zapáné

Jó reggelt csajok! :D

Na asszem túl vagyok a hasmarson... gondolkodtam mitől lehet és szerintem rájöttem. :oops: Fencike most él-hal a csokiért és tegnap kapott Sleepintől kedvenc diabetikust. :oops: 8) :lol: Na nem is kellett több, kinyitottam és majdnem az egészet bepakoltam. Aztán olvastam, hogy nagy mennyiségben hasmenést okoz... :oops: :shock: 8) :lol: jól megérdemeltem, miért nem tudtam elosztani részletekben.... :lol: :lol:
Sleepinke :D Isteni finom, még maradt mára is, majd ügyesen beosztom. :lol: :D

Kata :D Nagyon szép a babapocakod! :wink: Én úgy tudom a kaja utáni cukor ellenőrzés is mérvadó, de ha gyanakszanak, akkor a legjobb a cukros lötty. Nekem sem volt már január eleje óta kontroll, gondolom a kórházban majd lesz.

Susy :D Ez nagyon-nagyon jóóóó! :lol: :lol: :lol:

Princzike :D Nega teszt monnyon le!!! :evil: :twisted:

Gyugyi :D Nem értem, mi volt 42 centi a 38. héten? :roll:

Lami :D Gratula barátnődnek, Te meg gyere sűrűbben mert hiányzol! :D :wink:
fenci

Hali!

Most dolgozom! :twisted: :twisted: :twisted:

Suzy!
Ez nagyon jó!!!

Fenci!
Este jövök!!! Iszik velem valaki????
Vendég

Örülök, hogy tetszett az iromány!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
susy75

Jajj NE!!!! Fenci!!! Én okoztam a hasmenést??????? :( Legközelebb csak fél táblával viszek! :D

Baccus, tegnap este én is többet akartam írni, de mára persze elfelejtettem, tegnap meg már nem volt kedvem...

Visszalapoztam...

Kata! Hogy elpakoltunk-e???? Hát... öööö... :) Távszabályzót megkapja, virág nincs a földön, könyvek fent, edények kipakolva. :) Gratulálok a kislányhoz! Látod, hogy egészséges?!?! :) Drukk a márc. 9hez! Szép poci és nagyon édes Peti foghelye! :)

Princzike! Krisz! Akkor Ti már pirit vártok véglegesen??? :(

Ja, Princzike, a cím: Maglódi út 25. eléggé el van rejtve, figyeljétek, ki van írva, hogy ART-EXPORT. (Amúgy www.hobbymuvesz.hu)

Kép
Kép
sleepin

Hali!

27.cn, hőm 36, 8 korán reggel...du-i alvás után meg 37,2. :?
Szóval aludtam, mondtam, hogy visszaveszek. :) A német cd-re szunyáltam el...most ébren is folytatnom kellene. :)
Ittam kávét ébredés után és ettem hozzá 3 hónapja lejárt babapiskótát. :?

Susy
Milyen igaz! :lol:

Princike
:(

Kata
De szép pocid van! :D
vizkriszisback

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?