sziasztok!
Gizi, üdv újra itt! Örülök, hogy bejelentkeztél és hogy ennyire jól alakult az "új" életed!!!!!!!!! A ruha meseszép, babaprojekthez meg előre is drukkk!!!
Susy, nagyon sajnálom a légzésfigyelőt
ilyenkor a legrosszabb, amit tehetsz, hogy rémtörténeteket olvasol össze...tudom, én is ilyen vagyok sajna
Nekünk még Levente újszülött korában riasztott be sokszor, napi 2-3 riasztás is volt. Előfordulhat, hogy olyan felszínesen lélegzik, vagy úgy van fordulva, hogy egyszerűen nem érzékeli a levegővételt a kütyü.
De pont ezért van a légzésfigyelő, hogy megelőzze a bajt!
Ha nem voltatok még, szerintem megnyugatna Titeket, ha elmennétek egy újraélesztéses tanfolyamra, mi itt voltunk:
www.leghajo.hu.
A hosszú alváshoz gratula! Mostanában Levente is 6 órákat alszik egyben éjjel (egyszer sikerült neki 8-at, akkor pont véletlenül Apa aludt vele, na büszke is magára azóta is
)
Zsófi, mi kb félidőtől kezdtünk vásárolgatni. De nézelődni már hamarabb
Gyugyi, de szupik a képek! Irigy-irigy a síelésért
Krisz, micsoda fitt és bombázó anyuka leszel, fodrász, szoli, torna
A párom már motorozik...én is megyek majd, amint jönnek anyóspajtiék vigyázni Levusra
Fenci, szerintem is nagy a pocid
és szépen nő!!!! Mindjárt te következel
Jóslónak még koraiak voltak szerintem a fájások...elvileg oylan 37. héttől lehetnek már jóslók...dokid mit mondott rá?
Kata, millió drukk, gyere majd, amint tudsz!!!!!
Princzike, én még drukkolok! Olyan rég volt itt már zebrás teszt, épp ideje lenne!!!!!!!!!!
Vicuska, az igazság az iwiwen van fönt (a teljes kép a szőrös kéz gazdájával
Apjuk az
)
Ditke, iwiwen van több kép is rólunk
Pároddal alakul a helyzet?
Kolibri, magatokról nem írtál, mi a helyzet?
Gröni, megnéztem, de nem találtam fogacskák nyomát egyelőre...állítólag ilyen korban nyáladzanak, csak úgy is
Pár fotó: