Új privát üzeneted érkezett!

Ja, végre van webcam, már rá is romboltunk Lottival :lol:

Eredmény: egész nap fotózkodás :lol:

Ízelítő:

Kép

Kép

Kép
nusildi

Peva
Vicces, hogy én vetettem fel, hogy legyen jövő héten a tali. Sajnos közben rájöttem, hogy nekem pont jövő szerdára van időpontom a diabetológián. De ha többen lennétek jövő héten, akkor inkább tartsátok meg nélkülünk. Addig még kigondolom, hogy hátha megoldható, hogy utána beugorjunk hozzátok. (csak Borit nem szoktam elvinni).

Visszaolvasni nem tudok, de amit ezen az oldalon látok:
Ildi
Te nem vagy jó nő? :roll: Na ne izélj már!!!!

marek

Ildi, nagyon ügyik vagytok!

Kép
szöszke

Csajszik!! Akkor most lesz tali szerdán? Mert Peva hozzászólásából az látszik, hogy igen, Marekéból, meg az hogy jövő héten lesz... :shock: :shock:

Szöszke: már akartam írni kakiügyben :) szóval nem engem zavar, hogy nincs kaki sokáig, hanem Marcit. Mert 5-6 nap után egész nap nyűgös, tekereg, erőlködik. Ilyenkor már nem szoktam tovább bírni, úgyhogy először jövök a laktulóz sziruppal, ami mindig az én arcomban szokott landolni, majd jön kúp, amitől meg tökre megkönnyebbül szegénykém.

linhbaba

Sziasztok!

Voltam spiningen, aztán Norbival séta, bevásárolás, és kipurcantam! :? Nem vagyok a régi! :oops:

Ildi...gratula a fogacskához! Tök jó! :D Most nem is fáj neki?
Ancsáról,Emmalenárol én sem tudok semmi! :(
jó a webkamerás sorozat!

Peva...nagyon édi Dorka, olyan mint aki meg van sértődve, nem?
Klassz kis játszója van! :D

Linh....nektek is gratula! :lol: Amúgy hogy-hogy hasról fordult hátra? :shock: Az nem nehezebb?
Vagy már a hátról hasra megvolt? :wink: Nagyon ügyes!

Töltöm a videot a videára, de totál lassú! :? Pedig ez csak 20-25MB.
Remélem sikerül. :roll:

Kép
Kép
lovaszkata

LKata: hát ez az... nem, hátról hasra fordulás még nem volt... :shock: az én gyerekem visszafelé megy a mozgásfejlődésben :) vagy a nagy feneke húzta át hasról hátra :)

linhbaba

Linhbaba, értem a kaki témát. :) Hát elég zavaró lehet szegénykének. Lehet, hogy a kúp adagot kellene csökkentened kicsit? :?:

Bababarát szállást keresgélek www.bababaratszallas.hu itt elég jó keresőprogram van. :)

Lkata, a spinning az egyik legkeményebb sport. :) Ügyes vagy!

Kép
szöszke

Linh
Lesz tali, vsak én nem tudtam az előző oldalt elolvasni és úgy írtam az előző hozzászólást. Mi ott leszünk.

marek

Marek: ja, értem. Köszi :)

Szöszke: mármint adjak neki kisebb darab kúpot? Az a baj, szerintem a mellékhatások (esetleges hozzászokás, gyulladás) ebben az esetben függetlenek a "mennyiségtől" :(. Ezért kellett feladnom az elveimet és gyümilevet nyomatni a gyerekbe...
De ő Marci nem adta fel az én elveimet, mert nem nagyon hajlandó semmit a szájába venni, ami nem anyatej (még a Kvitamint se...) bár tegnap az apja kólájából mindenáron inni akart. :D
Lehet apának kéne úgy csinálnia, mintha meginná a gyümilét és akkor a kis trónörökös is hajlandó lenne.

Bettyna : jól emlékszem, hogy ti voltatok a XIII.kerületi tanuszodában, ugye? A Nővér utcában voltatok? Próbáltam utánanézni a honlapon, de ott nincsen cím, csak annyi, hogy "XIII.ker Tanuszoda"...

linhbaba

Sziastoik!
Ma jöttünk meg Aggtelekről, szuper volt. Odafelé némi vásárolgatásnak és eltéveleydésnek köszönhetően 7órás út után érkeztünk meg- hazafelé 3,5óra alatt háztól házig értünk. :shock:
Zengőke nem volt éppen boldog a vége felé, de szerencsére hamar vigasztalódott. A "máshol lét"-tel nem volt gondja, mindegy volt, hogy itthon játszunk vele, vagy ott. Aludni is tudott, tényleg szerencsésen megúsztuk. A sétákat szerette, sőt, amíg étteremben ücsörögtünk, átaludta az evős részt :D
Teszek fel képet, Apa most dolgozik a webünkön.
Ma kaptam egyébként én is csomagot, a Felicitas-tól: volt benne egy babfürdető, egy kis mosdatókesztyű, egy szudokrém, egy ksi puha játéklabda és prospektusok. Szerintem ez azért jött, mert anno Nusildi tett fel ide egy linket, hogy regisztrálás ellenében küldenek plusz csomagot.
Babaképek: nagyon édesek a friss képek, mindenki nődögél.
Fogak és fordulás: mi még sem nem fopgzunk, sem nem forgunk- megálltunk (sőt, anno már néha fordultunk is, úgyhogy visszafejlődtünk). Nálunk csak a hason szájbatömködés és folyamatos nyáladzás megy- ebben viszont profik vagyunk :D Akik előbbre járnak, azoknak gratula! :lol:
Kaksi: mi kétnaponta termelünk, és álatlában játék után produkáljuk. Nagy nyüszkölődés nincs szerencsée.
Nymalac: jobbulás mindannyiótoknak!
Ildi: szuper a webcam. :P
Mindenkinek szép napot,
M.

Kép A lánok Apa szemszögéből

macianyu

Sziasztok!

Helyzetjelentes Rolunk:
Akos baranyhimlos :? :cry: Azt hittem megusszuk,mert az oviban mar szinte mindenkin atment,mire mi megkaptuk.
Hala Istennek kopp-kopp-kopp, max 20 potty van rajta, kicsit viszket neki,de egy HOS.Laza nincs es jol is eszik.

Balint meg horghurutos. Nagyon kohog es taknyos,tudeje szerencsere tiszta. Es a doki nem latott arra eselyt,hogy B nem kapja el a himlot, akarmennyire is csak szopizik. :? :( Igy most "varom", hogy rajta is megjelenjenek a pottyok.

En meg kisse magamba fordultam,mert ez mar tenyleg sokkkkk.

Majd jovok.

Pusz
K

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta!

Az gáz, hogy ti is betegek vagytok. Megnyugtatásként írom neked, hogy én amikor a Dórika ennyi idős volt én is érintkeztem bárányhimlős gyerekkel és nem kaptuk el, mi is szopiztunk. Amikor meg az én kislányom volt bárányhimlős akkor taliztunk a tesóm ikreivel akik szintén szopiztak és ők sem kapták el. Szerintem van esély, hogy a kicsi ne kapja el.

Majd még jövök de most mennem kell.

TALI: Nekünk jó a jövő hét is, a héten csak akkor tudunk menni, ha tuti meggyógyulunk, nemhogy megfertőzzünk mindenkit.

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok!

Minden foruláshoz és fogacskához nagy-nagy grtaula!!!! Betegeknek jobbulást!

Linh - Nem e Nővér utcában voltunk, hanem a másikban, de már olyan régn, hogy el is felejtettem mi volt az utca neve. Mindjárt megnézem. Talán Radnóti... :roll:

Ébredés van. Csak még annyit gyorsan, hogy Szabi holnap du. kapja a kaki mizéria miatt elmaradt 4 hós oltásokat meg a 2. rotát. Ha szerda reggel nem lesz lázas, akkor megyünk.Ny.malacékról tudtok vmit?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Linh,
sajna nem a Nővér utcában van, én is azt hittem, hogy ott van, és örültem, hogy oda simán odasétálunk babakocsival!
Aztán odamentem és ott mondták, hogy valahol a Jászai Mari tér felé van... hát az nekünk sajna messze van bkv-val...

Pedig apa folyton mondja, hogy miért nem tanulok már meg vezetni, vihetném az autót...

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Végig néztem a legutóbbi hozzászólásom óta írt oldalakat és csupa csini csajt és édes gyönyörű babákat láttam!
Szép,h itt mindenki panaszkodik a súlya miatt, a képeken meg tök jól néz ki mindenki!!! :D

Lányok köszönjük a dicséreteket!:D
És igen Rajmi énekel!(mert többen kérdeztétek)

Zsuzsu,nagyon szépen köszönöm!!! :wink:

Éva,mi is vettünk ilyen csőrös itatót és iszik is belőle,de nem valami komolyan inkább csak bohóckodik!:D

Minden új fogacskához gratulálok!
És akik még így is szoptatnak: Mi a tapasztalat??? :roll:

Képzeljétek tegnap volt a szülinapom és kaptam egy sms-t nagynénéméktől,h boldog névnapot!(ami amúgy szept.8)
Jó,mi? :roll:

Ma megnéztem a Benjamin Button különös élete című filmet!
Látta már valaki??Nagyon durva film,de nagyon szép!Arról szól,h egy fiú úgy születik mintha 80éves lenne és nem öregszik,hanem fiatalodik!És a végén csecsemőként hal meg!...
Elég sírós a vége! :cry:
(Még a kemény férfi családtagjaimnak is könnyesek voltak a szemeik :lol: )

Ne haragudjatok,de most hirtelen ennyi,mert hulla vagyok!
Jóéjt Mindenkinek!!!
Vendég

SOS!

Valaki eltudná nekem küldeni Ny. Malac számát?????????

Kép

Kép
mtücsök

Jó reggelt!
Képzeljétek, Bori hétig (!!!) aludt. El se hiszem. Szerncsére hétkor még jó sötét volt a szobájában, ezért utána vissza tudott aludni, úgyhogy még mindig alszik. Persze tudom, hogy ez csak egy kivételes alkalom, de az ilyen kivételes alkalmaknak is örülni kell.... :lol:

A másik, amit még el akartam mesélni: Tegnap délután anya nem ért rá amikor tanítottam, ezért ki kellett próbálnom a bébisittert. Illetve már előző héten kipróbáltam amikor itthon voltam, úgy láttam, hogy nem lesz gond, de azért kicsit féltem a tegnaptól (konkrétan nem tudtam aludni... :roll: ). Szóval elmentem tanítani, előtte megszoptattam Borit, mondtam a csajnak, ha elkezd nyűglődni vigye el sétálni, hogy elaludjon. Erre hazaérek, Bori ül a csajszi ölében és vigyorog, mint a vadalma... :shock: Mondta a csaj, hogy a lányom kiságyban aludt. :shock: Bezzeg nekem nem alszik el kiságyban.... :shock: Ekkor enyhe féltékenységi roham jött rám, de azért örültem, hogy ilyen jól kijönnek egymással. A módszer állítólag annyi, hogy paskolni kell a gyerek fenekét. Kb. egy hónapja folyamatosan paskolom a fenekét, de Bori csak üvölt, neki meg nem üvöltött, hanem elaludt.... :roll: Asszem a gyerekem tudja, hogy anya úgyis megsajnál... :roll:

marek

Tücsök
Ment a szám priviben.

marek

Nemtom hol az előző hozzászólásom. Lehet, hogy nem mentem rá az elküld gombra...? :?

Nyugtonmalac
Hogy vagytok?

MTücsök
Jöttök a talira?

Adri
Ti miért nem jöttök? Az előzőre Ti is készültetek...

marek

Jó reggelt!

Nem tudom mi lesz a talival, lehet jobb lenne kihagyni, mielőtt megfertőzünk másokat. Áronkának még mindig szívom az orrát, és még tegnap is hőemelkedése volt este. :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok!

Képzeljétek!!! hajnalban felsírt Norbi nagyon keserves hangon, megijedtem rohantam át hozzá, hát azért
sírt mert hason szokott aludni, és éjjel ő megfordult hanyadt és úgy már nem tudott visszaaludni! :D
tök ügyi nem? :D :oops: Olyan büszke vagyok rá, csak most majd megtanulhatna visszafordulni,
hogy éjjel ezért ne kelljen felkelnem. :wink:
Amúgy mi jól vagyunk. Ma pici banánt is fogok adni Norbinak, nagyon szereti a gyümiket!

Macianyu...örülök hogy jól éreztétek magatokat! Nagyon édes a csajos fotótok! :lol:

Inez...utólag boldog szülinapot! :lol:
A nagynénikéd toppon van! :? :wink:

Kép
Kép
lovaszkata

LKata
A banánt nem csak később lehet adni? :roll: Persze lehet, hogy nem, de én mintha tegnap azt olvastan volna.

marek

Kata,
Gratula Norbinak is a forduláshoz! Mi még nem fordulunk, de remélem hamarosan! :) A gyógytornán adtak rávezető gyakorlatokat, azokat csináljuk, így kis segítséggel átfordul.

Jó lenne, ha a lurkók tényleg hamar megtanulnának vissza is fordulni, mert aztán majd lehet menni őket pakolászni vissza folyton :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Marek,
igen, én is úgy tudom, hogy banánt még nem szabad, ezt pont múlt héten tudtam meg, mikor adtam neki pár falatot és pici pöttyöcskék jöttek ki az arcán...

Ma megkapjuk az oltást, pihenünk pár napot, és utána próbálkozom majd almával.

Kép

Kép
sz.veronika

LKata, nem tudom mi van a levegőben, de velünk ugyanez történt éjjel! :D
Kétszer is arra ébredtem, hogy Dóri keservesen sír (nem így szokott éjjel, amikor szopizni akar), átmentem, hát látom, hasról hátra fordult, takaró lerúgva az ágy végében. Nyilván fázott és igen, ő sem tud hanyattfekve aludni, csak rövid időre.
Persze baromi büszke is voltam, de most töröm a fejem, hogy szoktassam rá a hálózsákban alvásra... azért remélem, sikerül.

Valaki kérdezte a XIII. ker-i tanuszodát. Mi oda járunk. A Gergely Győző u. (innen abejárat)-Pozsonyi út-Radnóti M. u.-Tátra u. által határolt usziról van szó. Egészen közel a Jászai M. térhez és a rakparthoz.

Kép
anhel

Sziasztok!

Adri!!!!!!!! Kép
Még nem jött ki annyira a foga, hogy meg tudjon harapni vele, miközben eszik, de már előre parázok tőle!!! Azt olvastam, hogy ha megharap, el kell venni tőle a cicit és határozottan mondani neki, hogy nem szabad, ne harapj... de hát fene se tudja, hogy mennyire tudja kontrolálni ezt :shock: :roll: Szóval még nincs tapasztalatom, de amint meglesz az első harapás, jelzek :lol:
Adri, anno írtam, hogy megnéztük a BB különös életét... minket nagyon kikészített. Úgy néztük meg, hogy este szopi közben és két napig tartott, de a végén sírtunk mindketten, amikor a baba felnéz a nőcire... iszonyat szomorú :cry: :cry: :cry: Szuper film!

Gratula az átforduláshoz az ágyban éjjel!!! :lol:

Nálunk ált. az van, hogy az ágyban keresztbe fekszik reggel :lol:

Köszi a dícséreteket, csalóka a gif, mert csak felülről vannak rólam a képek, higgyétek el, ha hastól lefelé láttátok volna, nem írná Marek azt, hogy jó nő vagyok :wink: :roll:

Nálunk még mindig tart az orrfolyás, ma reggel is jó sok bimbit sikerült kiszívni :? Talira biztos nem megyünk így. Ma felhívom a dokinénit, hogy mi legyen, vigyem-e be hozzá és megnézi-e Lottit vagy kezeljem tovább...

Marek - gratula Bori szuper alvókájához!!! Bébiszitter :lol:

Mtücsök - tudsz valamit Nyugtonmalacról?

Bettyna - hogy viselte Szabi az oltást?

Bkriszta - jaj, jobbulást, a bárányhimlőhöz kitartást, hátha mégsem kapja el a kicsi, nem???

Macianyu - cuki a kép!!!
Felicitast megkaptam én is tegnap!!! :lol: De nekünk nem volt benne labda :evil: :roll:

Linh - apa kólája :lol: Nálunk amikor pl. joghurtot eszünk, azt úgy kinézi a szánkból a leányzó, hogy szégyenlek olyankor jóízűen enni :roll: :lol:

LKata - nem tudom, fáj-e vagy fájt-e Lottinak a fogzás, mert igazság szerint nem volt nyűgös, nem voltak nagy sírások, van olyan baba, aki meg sem érzi. Nálunk valszeg azért jött a nátha, mert jött a fog, most olvastam ezt:

"A láz nem szükségszerű velejárója a fogzásnak. A növekvő fogacska fölött az íny begyulladhat, hiszen a baba mindent a szájába vesz, így nagyobb a szájfertőzés veszélye is, a gyulladás miatt enyhe hőemelkedés léphet fel. Láz azonban nem.
A fogzás és a vele együtt gyakorta fellépő gyulladás lefoglalja az immunrendszert, ezért ilyenkor könnyebben megfázik a baba vagy összeszed valamilyen vírust, ezért alakulhatnak ki megfázásos tünetek és gyakran akár magas láz is. A lázat tehát nem közvetlenül a fogzás okozza, de szerepe van az immunrendszer időszakos gyengülésében, ami végsősoron a betegséghez vezethet."

Szerintem a hátról hasra nehezebb, mint a hasról hátra :roll:

Na ennyire futotta, mennem kell...

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok!

A TALI HOLNAP LESZ!!!
Aztán majd a következőn többen leszünk.

Éva! Sóskút: végig jössz a falun fel az 1-es úton lévő körforgalomig, onnan Tatabánya felé jössz ki, majd tovább és pár száz méterre lesz a lámpa. Ott jobbra, majd 2. letetőség jobbra (fel) és ismét a 2. jobbra (sár van).
Remélem senki nem Ferrarival jön, mert az elakadna a sárban. :oops:

Bettyna! Mi tornázni elmentünk oltás után 37,6-tal, semmi bajunk nem lett (sőt, lement délutánra). Persze én este és reggel is kúpoztam az előzőekből tanulva...akkor pogi ügyet hagyjuk?

Nagyon várunk mindenkit, betegeknek jobbulást! Aki nem lázas/hőemelkedéses, az jöhet - akkor már nem fertőz. Amíg van láz/hőemi, addig igen. Kivéve oltásos hőemelkedés.

Bocs, nem reagálok, mennem kell (ragyogjon minden holnapra) :)

Daisypath Happy Birthday tickers
peva

Veronika
Mik ezek a gyakorlatok? Bori elég korán fordult először. Akkor ment is neki párszor, de már elmúlt... :roll: Így lesznek elsőkből az utolsók.... :lol:

marek

Peva
Nem kell, hogy ragyogjon..... :lol: Nálunk se ragyog.

Mit vigyünk?

marek

Akciós a Bébé Confort gyerekülés a Brendonban. Mi asszem benevezünk egyre a hónap végén. Legalábbis remélem....
:roll:

marek

Marek,
a baba a hátán fekszik. Megfogod a kézfejét és húzod át hasonfekvésbe szép lassan. A lábát magának kell átlendítenie.

Minél kevesebb segítség kell, hagyni kell, hogy ő dolgozzon, kb. oldalfekvésnél már csak megtartani kell és ő forduljon át.
Mikor átfordult, akkor az a keze, amelyik oldalán fordult maga alá szorul, ezért azalá az oldali csípője alá alá kell nyúlni és kicsit felfelé billenteni, így saját maga kiszabadítja a kezét.

Ugyanezt megcsinálni úgy is, hogy a combjánál fogva húzod át hasonfekvés felé, ilyenkor a felső testét - karját kell magának átlendítenie. Utána a keze kiszabadításához szintén a csípője alá nyúlunk és felbillentjük és ő kiveszi a kezét.

Fontos hogy húzni kell a combjával is az átfordulás irányába, nem tolni!

Ezt kell minkét irányba, kézzel és lábbal, így összesen 4 gyakorlat. Minden pelenkázáskor javasolták, kb. 4-szer egy nap (éjjel nem kell :) ) Elég 1-szer megcsinálni mind a 4-et, ez csak pár perc, nem szabad nagyon sokáig nyaggatni vele, inkább többször rövidebb ideig.

Kép

Kép
sz.veronika

Borókának gratula a hófordulóhoz! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Macianyu: nagyon édes a kép Rólatok!

Kriszta: Sajnálom a betegségeket :( Gyógyuljatok mihamarabb!!!

Adri: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Marek: megnéztem a gyerekülést a Brendon honlapon (kíváncsiságból), de ott azt írták, hogy 8 hónapos kortól/9 kg-tól használható... Amit azért nem értek, mert amikor mi kerestünk ülést Marcinak, ezt is mutatták az eladófiúk. Ez az, nem? http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?productid=219933&pageno=5&whid=25

Tanuszoda: :( :( :( pedig reméltem, hogy itt van a közelben az uszi és akkor még autóba se kell ülni...

Nem tudom, az almalétől-e, de az utóbbi 1 hónapban ma volt az első, hogy Marcinak nem kúppal volt széklete!!! :D Sose hittem volna, hogy egyszer még ennyire fogok örülni egy kakis pelusnak.
:lol:

Talira ki mit hoz? Nekünk itt van közel egy cukrászda (Vanilin). Gondoltam viszek pogit meg ilyesmiket. Jó ez így?

linhbaba

Lihn
Én is pogira gondoltam. :lol: Vagy valami sütire, de azt el is vetettem, mert mi korán indulunk és akkor még nincs nyitva a cukrászda. Mi lenne, ha te hoznál sütit én meg pogit? Mondjuk én egyiket se ehetem, de én viszem magamnak az étkezéseimet (alma, Korpovit, kenyér).

Erre az ülésre gondoltam.

marek

Marek: milyen sütit vigyek? Valami édes aprósütit? Gondolom a krémes vagy ilyesmi nem játszik, mert nem is tudom, pontosan hányan leszünk... Innivalót vigyünk?

linhbaba

Veronika
Ezt én is szoktam csinálni a Borival... :lol: Köszi, hogy leírtad, legalább most már tudom, hogy jó amit csinálok.

marek

Sziasztok!

Vagyok én is, csak egész nap dolgoztam, végre beindult a másodállásom és azt csinálom itthon a gépen. Már nagyon hiányzott !(mármint a pénz, mit keresek vele).

Megyünk mi is holnap a talira, Áron már teljesen rendbe jött. (kopp-kopp)

Én is arra gondoltam, hogy viszek valami sütit, fornetit. Azt biztosan mindenki szereti.

Hányra is kell menni, 11-re? Nekünk elég közel van kb. 30 perc az út, csak találjak oda., és ne ragadjak el, de majd csak kihúz valaki.

Áron ma óta szopja az ujját és egész nap kalimpál a jobb karjával, de nagyon, olyan, mintha integetne, nektek nem csinált ilyet a babátok?

Na megyek, befejezem még a munkám.

Peva
Ne takaríts miattunk, rossz lesz látni, hogy nálatok milyen szép rend van, itthon meg milyen nagy a kupi :) :roll:

Kép

Kép
éva75

Linh,
gratula a kakis pelushoz! :)
Esetleg tudod mit próbálhatnál még meg, ha legközelebb nem jön? Kicsit tornáztatni. Bár nem tudom, mennyire aktív?

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Túl vagyunk az oltásokon. Szabi egy igazi hős volt! Egy csepp pazarlás nélkül megitta a Rotarixet, aztán a két bökinél volt sírás, de pár perc és egy kis vígaszcici után újra kerek volt a világ. Olyannyira hogy a doki néni még egy mosolyt is kapott mikor ment el. (Vagy annak örült szegény, hogy végre elmegy :wink: ) Így mi túl vagyunk ha minden igaz mindenen a 15 hós kötlezőig. A múlt hónapban nagyon belázasodott, remélem most nem fog. Megkapta a Viburcol kúpot meg a citromot a combira és most szunya. :wink:

Szoptatás fogakkal - :roll: Néha meglepő. Figyelni kell, mert ha már csak játszik vele, előfordul, hogy megharap. NEm nagyon, de épp elégg ahhoz, hgoy felszisszenjek. Ilyenkor próbálok szigorúan nézni, morci képet vágni és azt mondom, "harapni nem szabad!" Persze ő ezt bazira nem érti, hisz miért is értené, így csak fülig szalad a szája. Na így próbálj meg szigorúan, morcosan nézni. Kap még egy esélyt, ha megint harap, akkor "megy a cici aludni". :lol:

Úszás - A XIII-ban szombaton van, lehet menni apával, de a honlappal ellentétben nem délben, hanem fél 3-kor. Mi egy darabig nem megyünk, mert ki kéne keveredni a kakibajból.

Adri - BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Marek - Micsoda kis okos a kiscsaj!!!! :lol:

Peva - A pogit nem merem bevállani, hátha nem érünk oda. Ha csak 37, 6 lesz, akkor megyünk, de a múlt hónapban is 38 fölött volt még másnap is. Tudod a Rota odavágott. Remélem a múltkoriból már van benne annyi ellenanyag, hogy ne üsse ki ennyire. Felhívlak reggel, hogy mi van velünk, ok. Gondolom, ha Ny.malac ide nem jelentkezik be, akkor még mindig betegek, nem jönnek. Asszem felhívom. :roll:

Linh - Az alma simán csinálhat szorulást.

Látom mindneki sütiben pogiban gondolkodik, akkor ha megyünk, akkor én viszek valami gyümölcsöt (alma, narancs, kivi, ami szép lesz a zöldségesnél) Bár a múltkor is inkább csk ittunk. :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Mégsem hívom fel Ny.malacot, mert elkevertem a számát valahova. Tud róluk valaki valamit?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Megvettük a sütiket - kókuszos paté meg ilyenek. Meg viszek gyümit is egy keveset.

Veronika: szoktunk tornázni, de az nem szokott eredményes lenni

Bettyna: tudom, de kakiprobléma előtte volt. Meg Kata Norbija is kakil tőle :)

Rohanok főzni, mert apa hazajött.

linhbaba

sziasztok!

Lányok, végül is nem adtam banánt Norbikának, annyira nyűgös nem akartam ezzel próbálkozni.
Külömben egyik helyen azt olvasni lehet adni banánt a másik helyen azt hogy nem. :roll:
A hippes kajákban van banán, ki érti ezt? :?

Ma nem alszik Norbi, de hulla fáradt már, másfél órája megy a bőgés, már be van rekedve! :( :( :(
Már anyukám próbálkozik mert én már kivagyok! :(

Többi gyermek is nyűgös????

Kép
Kép
lovaszkata

HT/Kakibaj:
Igen nekünk jó az alma a kaki-problémára, de ez nem minden babánál jön be. :roll:
A sütőtök, barack is jó ám, legalább is nálunk :D
De a cékla szorulást csinálhat, azt nem adom napokig, csak egy-egy alkalommal. :wink:

Húúú, nem is tudok visszaolvani Norbika ordít, mennem kell. :?
Mi van vele??Front van???

Kép
Kép
lovaszkata

LKata
Simán lehet a front, mert nekem is fáj a fejem. Bori egyébként ma nagyon jókedvű, és tanult valami újat. Úgy csinál, mintha rágna és közben úgy néz ki, mint amikor a nagymamám elfeljti berakni a fogait. Nagyon muris. Majd megrpóbálom lefényképezni... :lol:

Nyugtonmalacnak még mindig 40 fokos láza van, Lilinek már "csak" 38 és Bori sem az igazi. Szóval ők tuti nem jönnek. Nem semmi, hogy már milyen régóta lázas... :roll:

Akkor én viszek pogit meg ásványvizet. Már csak azt kéne kideríteni, hogy hova kell menni. Remélem fenn van a weben... :roll:

Ugye 11-re kell menni?

marek

Sziasztok!

Gyors bekukk. Én csinálok gulyás levest - Marek, azt ugye ehetsz?? Bio. :lol:
Mert Éva nemigazán szeretne, mert nem szárnyas - esetleg a levét? És a zöldséget belőle?
Azért terveztem ezt, mert kiadós.
Ásványvíz és tea van.

Ha valaki hozna kenyeret, megköszönném (Apa elgelejtette, husinál leragadt) :oops: Ha Bettyna is jön, öten leszünk.

Bettyna! Remélem tudtok jönni! Még beszélünk reggel!

Honlapon van az útvonal, 11-re várok mindenkit +/- 1 óra, gyerkőcök függvényében. :lol:
Számom, ha eltévednétek itt is: 30/5654-332

Na megyek,, este a családé.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva

Sziasztok!

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A KÖSZÖNTÉST!!!

Marek, Bori nagyon ügyi kiscsaj,h így el volt még te tanítottál!:D
Én azért nem megyek a talira,mert sajna nekem esélytelen!Az autó most nagyon kell a férjemnek!Hozzánk messze van,felénk nem lakik egyikőtök sem!Így nekem sajna megint kimarad,pedig annyira jó lenne! :( :( :(
Melyik ülést néztétek? Amúgy képzeld végül igazad lett,amit mi vettünk már most drággább 5ezerrel!:D

Kata,gratulálok a forgáshoz!:D Nálunk is szokott olyan lenni,h csak azért sír,mert már kényelmetlen neki a póz!Nyafizik,oldalra fordítom és alszik tovább!Pedig ébren már megy neki,nem tudom alvás közben miért nem? :roll:
Remélem az ordításon azóta túl vagytok!

Ildi,én már akkor bőgtem,mikor otthagyta a csajt meg a lányát!
:cry:
Amúgy Julcsika engem már fog nélkül is meg szokott harapni! :shock:
Remélem most már hamarosan meggyógyultok!!!!

Bettyna,de jó nektek,h túl vagytok a szurikon egy jó időre!
A fogas szopinál én is attól félek,h hiába fáj, ha rám mosolyog úgy is elolvadok! :roll:

Rólunk: Már szombat óta itt vagyunk anyukáméknál!Semmi kedvünk hazamenni! :lol: Ma bevittem egy pár percre Julcsikát az infraszaunába!Teljesen levetköztettem és ráfektettem egy törcsire!
Nagyon élvezte,teljesen elengedte magát és nagyokat mosolygott!:D

Holnapra jó talizást mindenkinek,aki ott lesz!Aztán remélem lesznek még ilyen alkalmak és egyszer mi is eljutunk! :roll:
Vendég

A kenyeret majd viszem. Úgyis a pékségbe megyünk pogácsáért.

Bettyna
Ugye nincs láz?

Peva
Gulyáslevest ehetek.... :lol: Gondolom nem lesz benne tej, vagy tojás.... :lol:

marek

Adri
Azt az ülést néztem, amit Linh belinkelt. Ti nem ilyet vettetek? Most akciósan baromi olcsó, remélem egész hónapban akciós lesz... :roll:

marek

Marek, igen ilyet vettünk csak a mienk az ülésszűkítős!
Az most már 50 helyett 55! De ez 40ért tök jó sztem!
Egyébként ezek ilyen havi akciók szoktak lenni! :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?