Sziasztok!
Adri!!!!!!!!
Még nem jött ki annyira a foga, hogy meg tudjon harapni vele, miközben eszik, de már előre parázok tőle!!! Azt olvastam, hogy ha megharap, el kell venni tőle a cicit és határozottan mondani neki, hogy nem szabad, ne harapj... de hát fene se tudja, hogy mennyire tudja kontrolálni ezt
Szóval még nincs tapasztalatom, de amint meglesz az első harapás, jelzek
Adri, anno írtam, hogy megnéztük a BB különös életét... minket nagyon kikészített. Úgy néztük meg, hogy este szopi közben és két napig tartott, de a végén sírtunk mindketten, amikor a baba felnéz a nőcire... iszonyat szomorú
Szuper film!
Gratula az átforduláshoz az ágyban éjjel!!!
Nálunk ált. az van, hogy az ágyban keresztbe fekszik reggel
Köszi a dícséreteket, csalóka a gif, mert csak felülről vannak rólam a képek, higgyétek el, ha hastól lefelé láttátok volna, nem írná Marek azt, hogy jó nő vagyok
Nálunk még mindig tart az orrfolyás, ma reggel is jó sok bimbit sikerült kiszívni
Talira biztos nem megyünk így. Ma felhívom a dokinénit, hogy mi legyen, vigyem-e be hozzá és megnézi-e Lottit vagy kezeljem tovább...
Marek - gratula Bori szuper alvókájához!!! Bébiszitter
Mtücsök - tudsz valamit Nyugtonmalacról?
Bettyna - hogy viselte Szabi az oltást?
Bkriszta - jaj, jobbulást, a bárányhimlőhöz kitartást, hátha mégsem kapja el a kicsi, nem???
Macianyu - cuki a kép!!!
Felicitast megkaptam én is tegnap!!!
De nekünk nem volt benne labda
Linh - apa kólája
Nálunk amikor pl. joghurtot eszünk, azt úgy kinézi a szánkból a leányzó, hogy szégyenlek olyankor jóízűen enni
LKata - nem tudom, fáj-e vagy fájt-e Lottinak a fogzás, mert igazság szerint nem volt nyűgös, nem voltak nagy sírások, van olyan baba, aki meg sem érzi. Nálunk valszeg azért jött a nátha, mert jött a fog, most olvastam ezt:
"A láz nem szükségszerű velejárója a fogzásnak. A növekvő fogacska fölött az íny begyulladhat, hiszen a baba mindent a szájába vesz, így nagyobb a szájfertőzés veszélye is, a gyulladás miatt enyhe hőemelkedés léphet fel. Láz azonban nem.
A fogzás és a vele együtt gyakorta fellépő gyulladás lefoglalja az immunrendszert, ezért ilyenkor könnyebben megfázik a baba vagy összeszed valamilyen vírust, ezért alakulhatnak ki megfázásos tünetek és gyakran akár magas láz is. A lázat tehát nem közvetlenül a fogzás okozza, de szerepe van az immunrendszer időszakos gyengülésében, ami végsősoron a betegséghez vezethet."
Szerintem a hátról hasra nehezebb, mint a hasról hátra
Na ennyire futotta, mennem kell...