Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!!!

Gondoltam benézek Hozzátok! Mindegyikőtöknek szeretnék gratulálni a babásodáshoz és sok boldogságot kívánok!

Egyelőre még a 'baba nélküli' topicban vagyok, de remélem hamarosan átjöhetek ide! :) :) :)
Első lombikon vagyunk túl, kedden megyek HCG-vérvételre!!! Már nagyon várom az eredményt!!!

Üdv. Trix
trix78
 
 


trix,
minden topicban laptető...
Ez biztos jelent valamit!!! :)
Nekem az első laptetőm a fagyis, (végül sikeres) beültetés után volt, és a következő oldalon rillának volt laptetője, és gondoltam is, hogy biztos neki is sikerülni fog.
Csak aztán szegénynek nagyon nehézkesen indult, sok aggódással, és nem akartam ezt szóba hozni, de azóta már megnyugodott, és tényleg boldog, babavárós kismama,
ugye rilla? :wink:
Tényleg, ezt a laptetős dolgot még nem is említettem szerintem neked. :)

Hogy vagy egyébként?
Ez a topic sajna most eléggé kezd kihalni, mert noki, rilla és én is annyira egyszerre babásodtunk be, hogy mindannyian a 2009 agusztusikahoz írunk mostanában...
Viszont kíváncsi lennék a töbiekre is.

Süni, vucuska, többiek, hogy vagytok??

NEkem jövő héten kell mennem AFP-re, és mivel egy paragép vagyok, már most izgulok kicsit - noha még 2 hét lesz utána, mire eredményt is hallok.... :)

Egy hét múlva költözöm Heidelbergbe, ott is fogok szülni a tervek szerint, úgyhogy azt sem tudom, hol áll a fejem, a lakásban dobozhalmok mindenfelé, közben német nyelvtanfolyamra járok, és próbálok utánajárni, hogy a szüléskor majd milyen papírügyek lesznek, amire meghatalmazást kell adnom anyukámnak.

A babámat csütörtökön láttam UH-on, nagyon édi volt, integetett kicsit, ami azért is volt nagyon megható, mert eddig mindig teljes mozdulatlanságban volt :shock:

Lányok, akik már ott tartanak: ti mikor kezdtétek érezni a mocorgást? Én már néha-néha érzek valamit, de annyira ritkán, nem is minden nap, és olyan gyengén, hogy nem vagyok biztos benne...

Vásárolgatni még nem kezdtem, csak magamnak kismamás felsőket, mert az elejétől fogva annyira nagy a hasam
:shock: , hogy már most legalább félidősnek látszom...
Babacuccokat szerintem mrá csak Németországan fogunk venni, kivéve a szopipárnát, amit a másik topicon többen is ajánlottak, és sokaknak segített az alvásban már a terhesség alatt..
A www.szopiparna.hu oldalon lehet rendelni, és itt sokkal olcsóbb, mint a Brendonban. Valakinek már van vele tapasztalata?
Nekem az éjszakák egy pár napja egyre nehezebbek, hason már nem alhatok, pedig eddig mindig úgy aludtam, úgyhogy csak kínlódok. Senki nem bíztat semmi jóval, állítólag ennél már csak rosszabb lesz...

Lányok, írjatok egy kicsit ide is - szegény BMC-be járól alig várják, hogy ide átkerüljenek, aztán már nincs is ilyen topic... :)

Kép
bikmakk
 
 


Bikmakk!
Én is 16. héten éreztem először a mocorgást. Utána a 18. héttől már rendszeresen és intenzíven. Úgyhogy már nemsoká jobban fogod érezni. Bár ez alkatfüggő is. Én vékkony voltam, vékkony volt a hasfalam, úgyhogy azért éreztem elég hamar. De most érzem a legjobban a mocorgását, mikor pelenkázás közbe hasbarúg! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Trix!
Nagyon drukkolok Neked!!!!!! Várom, hogy megírd hétfőn az eredményt! :)

Kép
kira76
 
 

 
 

Bikmak
Olvastam a másik topicban az eredményhirdetéses történtetedet, engem is megrikkattál.
Én holnap megyek eredményhirdetésre (5.beülti), de tuti sírni fogok, ha poz., ha neg. lesz. :D Bízom benne, hogy örömömben fogok csak ríni.

Gratulálok a babáitokhoz! A pocakosoknak kellemes babaváros hónapokat és a mamiknak gyönyörű babás napokat kívánok!
manda
 
 


Sziasztok!

Manda, Trix!
Drukkolok nektek holnapra! Aztán csatlakozzatok hozzánk! :wink:

Bikmakk!
nem semmi hogy most költöztök. mi is költözünk, de mi Pestről Egerbe és csak akkor ha a babák már betöltötték a 6. hetet. Addig mi is dobozolunk, amit tudunk már viszünk el a pesti lakásunkból.
A szopipárnát én is csak ajánlani tudom. nagyon jó rajta feküdni. Én a Baba-mama expón vettem ikrekes szopipárnát. Egyébként most a Brendonban kuponakciós.
Én a 15. héten kezdtem el érezni a lepkeszárny csapkodást, apró felszálló buborákokat. Aztán talán a 19. héten éreztem az első intenzív rúgást, egyik pillanatról a másikra. Az nagy élmény volt.

Mi már megvettünk mindent. Már csak a pelenkázótáskáért kell elmenni, amit már megrendeltem. Nem akartam kimaradni a vásárlásból, hisz már erre vártam mióta. olyan jó volt vásárolgatni ezeket az apró kis cuccokat. Én a ruhákat turiztam, már talán a 16. héttől kezdve. A többi dolgot újonnan vettük a Brendonban, Elefaniban, Coraban, patikában.

Jól vagyunk. Sokat pihenek. A babák mozgolódásait nagyon élvezem, kivétel amikor nagy erővel belerúgnak a hólyagomba vagy a méhszájamba. Az nem a legkellemesebb. :roll: Mondogatom nekik hogy még legalább a 37. hétig maradjanak odabennt, mert ott vannak most a lehető legjobb helyen. Március 12-én megyek legközelebb dokihoz, remélem mindent rendben fog találni. A szobájukat már megcsináltuk, de még alakítgatunk rajta.

Juzsika!
Hogy vannak a babák?

Nemone!
Veletek mi újság?

Kép
vucuska
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok! Viszont én csak holnap megyek vérvételre, úgyhogy addig marad a bizonytalanság!!! :(

Holnap megírom majd, hogy milyen lett a teszt! :D
Addig is boldog babavárást Mindenkinek!

pussz Trix
trix78
 
 


Sziasztok!
Velünk is minden rendben van. :D
Bikmakk, én a 16. héten éreztem a csiklandozást aztán kb. a 18-19. héten a rugásokat. Most már igen erősek :D Azért nem szeretnénk belőle focistát.

Jövőhéten megyek terheléses vércukorra és uh-ra, holnap védőnőhöz. Eddig 7 kg jött fel (legalábbis a legutóbbi mázsáláskor), de szerencsére nem látszik rajtam. Az a mázli, hogy a beültetés előtti diétával eleve lement 6 kg és így 52 kg-ról indultam.

Nevünk még nincs, de remélem, ebben a hónapban már megtaláljuk a megfelelőt!

Eddig csak babakocsit vettünk. Ruhát nagyon sokat fogunk kapni, mérlegre se kell beruháznunk. Bababútorból is csak kiságyat (kombináltat néztük ki). Jövőhéten kezdődik nálunk egy kisebb felújítás, festés, parkettázás, ablakcserék, gyerekszoba festése. Úgyhogy amíg ezzel nem leszünk kész, nem is akartunk vásárolni.

Szopipárna: Múlt héten kaptam egy barátnőmtől. Valami isteni. Azóta sokkal jobban alszom :D

Trix, Manda nagyon-nagyon drukkolok!

KépKép
süni76
 
 


Lányok
Végre beindúlt egy kicsit a fórum, az elmúlt időben eléggé kihalt ! :?

Trix
Sok-sok szeretettel várunk itt Téged és keddre ezer drukk !! :D

Bikmakk
Nem is tudtam, hogy laptetős voltam ! :lol: ...azokban az időkben nem nagyon fórumoztam, mert eléggé sok gondom volt a terhességemmel...
De mostmár remélem minden rendben van, bár igazából a szülés után fogok megnyugodni !
Én még nem érzem a baba mozgását, te mit éreztél ? :D
Már csak 1 hét és irány Németország ! Izgúlsz már ?

Vucuska
Megvannak már a babák nevei ?

Manda
Neked is nagyon szorítok !!

Süni
52 kg ?? Hűűű de vékony lehetsz !!?

Kép
Kép
rilla_
 
 


Igen, pont mához egy hétre költözöm, és már tényleg nagyon izgulok.
Annyi minden változás történik most az életünkben, sok az "életesemény"..
Először is a férjemnek teljesen új munkahely - bár már 4 hete kint van, ő már talán lassan hozzá is szokott.
Aztán nekem is lesz 3 hónap "tanulmányút", vagyis még 3 hónapot fogok ott dolgozni, és hát az is idegen környezet, idegen nyelv, megfelelés meg minden.... Már ez önmagában is egy stressz.
NA de ehhez tartozik egy totális kölföldre költözés évekre, és minden ami ezzel jár: itthoni lakás felszámolása, lakáskiadás, stb (tényleg, ha valaki tud olyat, aki lakást keres Pesten viszonylag a belvárosban (Városligetnél), írjon privit :)).
Na és mindezek tetejébe jön a baba, akit persze már nagyon vártunk, és egyáltalán nem úgy volt tervbe véve, hogy egy ilyen nagy felfordulás közepette érkezik (hajdanában-danában, amikor még azt hittem, hogy ez rajtam múlik, úgy képzeltem, hogy kb. 1 éves lesz, amikor költözünk....).

Szóval nem egyszerű, és a férjemet sem láttam már 1 hónapja...
De pénteken jön végre!!!

Süni,
én sajna meg pont hogy +5 kg-mal kezdtem a terhességet. Amikor kezdtünk a BMC-ben, akkor olyan 54 kg körül voltam (és már akkor is az 52-t tartottam volna ideálisnak, de valahogy nem bírtam lemenni oda... Ahhoz képest, hogy az egyetemen végig nem adhtattam vért, mert nem értem el az 50 kg-t....). Aztán mire sikerült, épp 59,5 voltam, és hát az elején olyan étvágyam volt, még a vasszöget is megettem volna...
Ennek a következménye a mostani 63 kg.... :x

Ma megyek védőnőhöz, biztos le fog szidni.
És az a legfurcsább az egészben, hogy még kb. 1-2 hete is csak 2-2,5 kg plusznál voltam, és azóta már csillapodott a farkaséhségem, kevesebbet is eszem, és mégis jön fölfele a többi is....

rilla,
én valami olyan furcsa dogobás-szerűséget érzek néha, mintha a szívemet érezném dobogni, de nem a helyén, hanem a hasamnál, és nem ritmusosan, hanem össze-vissza. Viszont az egész nem tart 3-4 másodpercnél tovább, ezért még jól megfigyelni sem tudom, máris elmúlik...
Már nagyon várom a rugdodást.... :)

Na, hát örülök, hogy a szopipárna másoknak is bevált, mert elég nagy áldozat egy 140 cm hosszú párnát is még beszuszakolni a kötözéskor a kocsiba :lol: , de úgy gondoltam, ez jár nekem... :)
Ráadásul tegnap én is kaptam a sógornőmtől két hatalmas doboznyi babaruhát :) Ezeket is mind viszem...

Rosszullétekkel ki hogyan áll? Nekem még a múlt héten is voltak émelygéseim, de mostanra már (remélem végleg) megszűntek. Sajna mindig az volt, hogy egy-két hétre elmúlt minden rosszullét, akkor fellélegeztem, hogy ezen túlvagyok, aztán újra előjött.
Ami még van, hogy reggel kb. 1 órával a felkelés után hirtelen nagyon éhes leszek, és akkor MUSZÁJ ennem, különben úgy érzem, elhányom magam (már bocs... :oops: ). De más már nincs szerencsére... :)

Kép
bikmakk
 
 


Köszönöm Lányok!
De a csatlakozás részemről még kicsit csúszik!
Sziasztok!
manda
 
 


Drága Manda, itt is ... :cry:

KépKép
süni76
 
 


sziasztok,már rég nem néztem ide.remélem mindenki jól van.Alex fiam 3.hete ovis ,nagyon szeret járni.sziasztok majd jövök.

mó73
 
 


Manda,
nagyon sajnálom.
De még lesz beültetés, ugye?

Kép
bikmakk
 
 


Momó!

Azthittem már elvesztél:)
Örülök, hogy Alex élvezi az ovit :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Süni, Bikmakk
Köszi mégegyszer!

Bikmakk
Még egy stimut biztos végig csinálok, de előtte kellenek vizsgálatok (hisztero, immunológiai vizsg., összeférhetetlenségi génvizsg., stb. ezt említette Z. doki).
Saját orvosom (Sz.doki) szabin van, ő vele kell majd megbeszélnem a továbbiakat, ápr.-ban tudok majd visszamenni.
Neked kívánok jó utazást, további szép babaváros és utána mamis hónapokat!
manda
 
 


Bikmakk
Én szerencsére nem voltam/vagyok rosszullevős-hányós típus, ezt megúsztam. Mostmár az állandó éhségérzetem is csillapodott, mostmár olyan, mint amikor nem voltam terhes ...

Szerintetek az igaz, hogy aki nem hányós típus, annak kislánya lesz ??
Aki pedig pattanásos a terhesség alatt, annak pedig kisfia ??

Kép
Kép
rilla_
 
 


Rilla
Tudod Én nagyon rosszullétes voltam, de amit nem mondtam ,hogy pattanásos is :)
Akkor lehet ,hogy igaz amit hallottál,mert nekem nagyon úgy fest ,hogy fiam lesz :)


Valaki tud valamit az új dokiról aki W doki helyett van?
Milyen?

Puszi mindenkinek!

Kép
noki&potyi
 
 


sziasztok,ez nálam is bejött,hogy a fiaimnál hánytam,rosszul voltam terhesség alatt,a lányoknál meg semmi bajom nem volt.nem is tudtam,hogy új doki van ,ki az?és ki helyett ??

mó73
 
 


Sziasztok!!
Én nem hánytam, csak hányingerem volt, de nagyon, viszont világ életembe problémás volt a bőröm, de mikor terhes lettem minden egyes pattanásnak nyomaveszett. "gyönyörű" lett a bőröm. És fiam van!!! Na? Akkor??? Szerintem ezek csak ilyen mende-mondák. :D

Kép
kira76
 
 


Sziasztok Lányok!

Ezennel csatlakoznék Hozzátok! :D :D :D
Köszönöm a drukkokat Mindenkinek!!!!

Nagyon boldog vagyok, mert Zeke doki szerint "nagyon terhes" vagyok!!!! :lol: :lol: :lol:
Leírhatatlan a boldogságom!!! :lol: :lol: :lol:

261 lett a HCG-m, valószínű mindkettő kis Drágám megtapadt!
Jövőhéten csüti UH, akkor már többet fogunk tudni!!!

Üdv. Trix
trix78
 
 


Trix!

Simán lehetsz iker terhes, nekem 223volt :), igaz nekem a 8. héten elment az egyik manó, de más okból. Azóta tudom miért. Sajnos...
Gratulálok :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Manda!
nagyon sajnálom hogy nem sikerült, de csatlakozni fogsz még hozzánk!
Vizsgáltassátok ki magatokat és készüljetek fel a következőre testileg és lelkileg is!

Trix!
Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!
Simán ikres vagy, nekem 281 volt talán a HCG-m. Tuti siker! :D

Hányás, hányinger, pattanás
Nekem egyáltalán nem volt, sőt semmilyen tünetem nem volt.
Viszont pattanásaim, mitesszereim elmúltak és egész terhességem alatt nem jött ki egy se.

Kép
vucuska
 
 


Trix!
:D :D :D :D :D :D :D :D GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!

Kép
kira76
 
 


Trix!

Gratulálok! :D

Kép
nika28
 
 


Trix
Gratulálok!
manda
 
 


Trix, gratulálok én is. Nagyon szép ez a hcg eredmény :D Nekem 141 volt és ikrekkel indultunk, úgyhogy tényleg nagy az esélyed rá :wink:

Manda, a 3. sikertelen lombik után nekem is megcsináltatta Sz doki a hiszterot és az immunológiai vizsgálatot. Igaz, a 4. lombik sem sikerült, de ott már picit elmozdult a hcg-m. Emlékszem, mosolyogva jöttünk ki a férjemmel még akkor is az eredményhirdetésről, mert akkor az már nálunk eredménynek számított.
Nézték már a terheléses inzulint? Tudod, a 3 hónapos diéta és a mozgás után sikerült nekem az 5. lombik.
Ne adjátok fel!! Van még fagyibabátok? Nagyon-nagyon szurkolok!

KépKép
süni76
 
 


Süni
Ez nekem is az 5. volt, és nekem a hiszterot nem mondták eddig, pedig úgy gondolom, amikor tavaly elküldtek laparra megemlíthették volna, akkor a kettőt le tudhattam volna egyszerre.
Az immunológiait hol csináltátok?
Nem néztek inzulint még sohasem. Milyen diétát csináltál? Fogynom most majd megint nekem is kell, a 3-ik után fogytam 10 kg-ot kalória számlálós diétával, de azóta már visszajött, főleg az őszi lapar után.
Fagyi babánk már nincsen, és nekem eddig nem jöttek be, az 5 beültetésből 3 volt fagyis, eredményük nulla, a két stimu után beültimnél volt 2 biokémiai terhesség 20-as és 28,7-es HCG-vel.
Én most ebben nagyon bíztam, mivel megtalálták a cisztát is és progi szuriban is reménykedtem. De úgy látszik nem ezen múlik és a dokinak lesz igaza.
Köszi a drukkokat!
Szép babaváros hónapokat kívánok Neked!
Puszi
manda
 
 


Manda!
Szerintem is menj el mindenképpen inzulinrezisztencia vizsgálatra. Márciusban én is voltam, azt mondták gyanús vagyok. csináltam a szénhidrát diétát, szedtem a Meforalt, fogytam 5 kg-t és augusztusban sikerült a fagyis beülti. Én emellett még akkupunktúrára is jártam és szerintem nekem az is nagyon sokat segített. Olyanemberhez jártam aki egyben pszicológus is és csináltunk relax gyakorlatokat. Lelkiekben ő segített a legtöbbet.

Kép
vucuska
 
 


Köszi Vucuska!
Én már másfél éve járok kineziológushoz, aki pszichológus hallgató Miskolcon.
Inzulinrezisztenciás vizsgálatra Sz. doki is el tud küldeni vagy csak háziorvos?
manda
 
 


Manda!
Én a Mensmentisbe voltam. Oda nem kell beutaló. Kérsz egy időpontot és csinálnak egy terheléses vércukorvizsgálatot majd konzultálhatsz orvossal. Fizetős a dolog.

Kép
vucuska
 
 


Trix !
Nagyon gratulálok a nagyon terhességedhez !!! Gyere majd sűrűn és írj !! :D :lol: :D

Tegnap kiderült, hogy KISFIÚT várok !!! :D :D :D

Kép
Kép
rilla_
 
 


Vucuska
Köszönöm a sok infót! Csak simán felhívom őket és kész?

Rilla
Gratulálok a fiúcskához!
manda
 
 


Sziasztok Lányok!

Manda: köszönöm a gratulációt!
Nagyon remélem sikerül kideríteni végre, miért nem akar
összejönni a manócska! 5. lombik, az nem semmi. Tudom, hogy ez most nem sokat segít a szomorúságotokon, de próbáljátok az okát
felderíteni! Kívánom, hogy minden rendben legyen és végre babás legyél!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++

Lányok, Mindegyikőtöknek köszönöm szépen a gratulációkat!
Aranyosak vagytok!
Ha érdekel Benneteket a tegnapi napom, elolvashatjátok a "A Budai Meddőségi Centrumba járunk" topikban!

Megígérem, ezek után figyelemmel kísérlek majd Benneteket és jelentkezek a fejleményekkel!


puszi Trixi
trix78
 
 


Trixi
Nagyon Gratulálok Neked a sikerhez!!! :D

Rilla
Neked meg Gratulálok a fütyishez :D:D

Kép
noki&potyi
 
 


Manda!
Simán felhívod őket és kérsz egy időpontot IR vizsgálatra. Egyrészt vérvételre, másrészt orvoshoz hogy elemezzétek az eredményt. Én Valicskó drnőnél voltam, de a Tűű dokit is szokták javasolni, nála azt hiszem többet kell várni szabad időpontra.
Egy kalappal..........

Rilla!
Gratulálok a fütyishez! :D

Trix!
Mikor mész legközelebb uh-ra?

Kép
vucuska
 
 


Rilla: én is gratulálok a kisfiúhoz!!! :D

Vucuska: jövőhét csüti UH. Remélem minden okés lesz! Már nagyon várom!!! :)
trix78
 
 


rilla,gratulálok a kukishoz.

mó73
 
 


Köszi a gratulációkat, mutatok Nektek képet a kiskukiról ! :lol:

Kép

Kép
Kép
rilla_
 
 


rilla,nagyon édes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mó73
 
 


Sziasztok!
Manda, a hiszteroszkópiát a János kórházban csinálta Szentkirályi doki. Az immunológiát az Istenhegyi klinikán.
Én is az MM-ben voltam Valicskó dr-nőnél. Szerencsére nagyon enyhe volt az IR-em, de 3 hónapig csináltam a 180 gr-os diétát. Még Vucuska küldte át a sok okosságot :D Meg mozogtam hetente 2-3x. Fogynom nem kellett, PCO-s sem voltam. Sz doki nem is nagyon rajongott az ötletért, hogy esetleg gyógyszert szedjek. Erről még a 4. lombiknál beszéltünk. Akkor nem is szedtem semmit, csak miután az nem sikerült, utána a Merckformin 500XR-t. Én nem vártam meg Tüü dokit, nekem tökéletes volt a dr-nő is :D

Másfél éve jársz kinez-hez???? Háááát, nem tudom... Én összesen 2x voltam most az utolsó beültetés előtt. A 2. találkozásnál már azt mondta a nő, hogy szerinte többször nem kell mennem, mert amiben tudott, segített. Mindig picit szkeptikusan állok hozzá az ilyen dolgokhoz. Félek, hogy csak a pénzre hajtanak. De ha Te régen ismered őt és megbízol benne, akkor biztos nem erről van szó.

KépKép
süni76
 
 


Manda!
Én is jártam elég sokáig kineziológushoz, aztán nem igzaán tudod már mit kezdeni velem, aztán abbahagytuk a kezelést. Majd egy spéci pszichológushoz is jártam, de az se segített sokat. Nekem az akupunktúra és az a kezelést végző doki jött be, mert ugye a kezelést követően hamarosan meg is maradtak a babák.
Persze mindenkinél más dolgok válnak be és nyilván más is közbejátszott hogy pont akkor augusztusban sikerült. Lehet hogy a progiszuri miatt sikerült. De én úgy érzem hogy akkor lelkileg akkor nagyon helyre raktam/rakattam magam.

Mi újság van veletek kismamik?

Én csütörtökön megyek vizsgálatra, majd beszámolok a fejleményekról. Egyébként jól vagyunk. Sokat pihizunk. Igaz, szerdán nagyon el kezdett húzódni a jobb oldalam, mozdulni is alig bírtam. Mire enyhült egy kicsit a fájdalom bementümk a közeli kórházba, ott mindent rendben találtak: én is és a babók is rendben voltak. Növekedés okozhatta ezt az érzést.

Kép
vucuska
 
 


sziasztok, szia Witch.Alexomról mutatok egy szülinapi képet.ti jól vagytok?puszillak. Kép

mó73
 
 


Sziasztok lányok!
Remélhetőleg hamarosan csatlakozhatok hozzátok, múlthét pénteken volt a harmadik beültetésem (remélem az utolsó).
Abban kérném a segítségeteket ha van megmaradt progesteron injekciótok, és utrogestánotok szívesen átvenném, pont annyim van ami a vérvétel előtti napig elegendő, és nem szívesen ruháznék be addig nagy adagra amíg nincs +++ eredmény.
Most fagyis beültetésem volt, nem nagyon érzek semmit, habár a múltkor szurkált veszettül a hasam és akkor sem sikerült.
Ha valakinek van tapasztalata örülnék ha megosztaná velem.
Előre is köszönöm segítségeteket.
Börni
Tel: 20/489-73-55 ezen hívhattok a gyógyszerek miatt.
börni
 
 


szia Börni: én is csak múlt héten csatlakoztam ide, szerencsére nekem is sikerült! :)

Nagyon drukkolok, hogy Neked is sikerüljön a harmadik beültetés! :lol:. Mikor lesz a teszt?
Sajnos gyógyszerre még nekem is szükségem van, de másoknak itt biztosan van még maradék. :)

Vucuska: én is megyek csütin vizsgálatra, majd beszámolunk, hogy mi volt! :D :D

üdv. Trix
trix78
 
 


Szia Trix!
Öröm volt olvasni, hogy neked sikerült, ez mindig olyan reményteljes, hogy egyszer mindenkinek sikerül.
17-én kedden lesz a vérvétel, kár hogy nincs valami kukkoló kamara amivel be lehetne nézni mi történik odabent, aztán 9 hónapig lehetne kukkolni, szerintem sokan vennénk. Te éreztél valamit ami arra utalt, hogy megtapadtak?
A nyálkahártyám 15mm volt mind a két pici szinte 100% os volt a felolvasztásnál és szépen osztódtak tovább.
Állítólag ez nagyon szép eredmény, de mindig ilyesmi szokott lenni aztán mégsem sikerül. Eddig mindig úgy beleéltem magam, most próbálom nem annyira (nem túl nagy sikerrel).

Szép napot: börni
börni
 
 


Szia Börni!

Üdv itt! Szorítok, hogy sikerüljön!
Nekem is a 3. fagyis beülti sikerült. :)
Nem érdemes a tüneteket keresni...csak idegesíted vele Magad.
Nekem mind a két sikertelen beültinél voltak tüneteim. A harmadiknál a beültetés utáni 7. napon annyira fájt a derekam, hogy szinte még járni is alig tudtam, másnap pedig a hasam görcsölt.
Igaz én valahogy éreztem, hogy sikerült.....

Nekem van utro-m......ha gondolod én szívesen átadom Neked.

Kép
nika28
 
 


Szia Börni!

Valahogy olyan érzésem volt vérvétel előtt 3 nappal, hogy sikerült.
Nekem a melleim nagyon fájtak, a hasam szúrkált, de csak finoman.
Nem jött meg a mensim és rengeteget jártam pisilni, éjszaka is.
Volt, hogy 2szer is fel kellett kelnem. Az ébredési hőm szinte mindig 37 fok körül volt és azóta is ennyi.
De hát, ez egyénenként változó. Én voltam már korábban terhes, talán azért éreztem úgy, hogy sikerült.
Sajnos a korábbi terhességem vetéléssel végződött, ezért most sem vagyok teljesen kiegyensúlyozott és nyugodt a jelenlegi terhességemmel kapcsolatban! Próbálok azért pozitívan hozzáállni, remélem többet nem fordul elő ilyesmi!

Nekem egyébként 6 napos blasztok lettek beültetve és nekem is vastag volt a nyálkahártya. Most úgy néz ki, hogy mindkét Picúr megtapadt!!!

Szurkolok, hogy nálad is minden rendben legyen!!!! Ha nincsenek tüneteis, akkor se ijedj meg, nincs két egyforma ember a világon! Csak pihengess és vigyázz Magatokra!!! Semmi megerőltető! :)

Trix
trix78
 
 


Vucuska
Drukk csütörtökre !


Tök jó ez a torta, biztos nagyon örült neki Alex ! :D

Börni
Sajnos nekem ezek a gyógyszerek már nincsenek !
Drukk a sikerhez ! ++++++++++

Trix
Várjuk a beszámolót ! :lol:

Kép
Kép
rilla_
 
 


Sziasztok!

Börmi!
Drukkolok neked hogy sikerüljön.
Sajnos nekem már nincsen se Utrom, se injekcióm.
Nekem is fagyis babáim voltak, mint a legtöbb lánynak ebben a topicban és én is éreztem hogy akkor valami teljesen másképpen alakult és hogy sikerült.
Szóval remélem csatlakozhatsz hozzánk a jövőhéten. :wink:

Trix!
OKé, várom a csütörtöki beszámolódat!

Rilla!
Köszi a drukkot.
Te mikor mést legközelebb vizsgálatra?
AFP meg volt?

Kép
vucuska
 
 


Vucuska
Pénteken voltam négyes teszten, ebben benne van az AFP is, de csak ezen a héten pénteken tudom meg az eredményt....remélem minden rendben lesz !
Genetikai ultrahangra pedig márcuis 26-án megyek.

Neked már csak 9 hét ! :D :D
Mikorra vagy kiírva ?
Megvannak már a lurkók nevei ?

Kép
Kép
rilla_
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?