Új privát üzeneted érkezett!

Hú Annus ez jól hangzik :lol: de ezzel én mindig bajban vagyok. Viszont így jól hangzik, mert akkor ennyivel közelebb vagyok a 12. héthez :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


:lol: :lol:
Hát igen!Én pl most kezdtem a 31.hetet...félelmetes :shock:

annus11
 
 


Hát Annus te már lassan a finishben vagy :lol: egyébként valóban hihetetlen :lol:

KépKép
csige-bige
 
 

 
 

Annus

Mindjárt vége az édes terhes heteknek! :lol:

Csige

Örülök, hogy minden rendben van veled! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Olyan jó ilyen remek híreket olvasni!
-adrienneirígy-

Én ma voltam kontrollon.... Megkaptam a szövettani lelet egészét a doktorbácsimtól. Most már legalább tudom, hogy mi volt a baj. A placenta keringési elégtelensége...
Elküldött mindenféle hormonvizsgálatra, azt mondta, hogy ez azért is jó, mert mire mindent elintézek, beszerzem az eredményeket is, addig több mint egy hónap eltelik, és utána nem sokára mehet élesben a dolog!!! :D
Azt mondta, 2 vérzést kell megvárni, utána mehet! :)
Már várom nagyon! :)
Vendég
 


Adrienne, az tök jó, hogy most hormonvizsgálatokat csinálnak neked. Ott nagyon sokminden kiderül. Nekünk is két vérzést mondott annak idején a doki, ami ugye három hónapot jelent. Ki is vártuk, de a baba csak 7 hónap után jött. Érezni fogja a szervezetek, hogy mikor kész egy újabb terhességre hidd el.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok

Adrienne

Gratula a jó hírekhez! Mármint a babásodás terén. Igaza van Csigének, tök jó, hogy elküldött vizsgálatokra! :wink:


Csige

Szólj létszi a kicsi csigádnak, hogy csússzon gyorsabban, mert igényt tartanék majd a terhes vonalzódra, ha nem jön meg! :lol: :lol: De persze csak akkor, ha le akarod cserélni... :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Lányok, olyan jó látni, hogy ilyen pozitívak vagytok. Így is kell. Olyan sok szép példa van előttetek, ami erőt ad és hát csupa csupa jó híreket olvasok itt. Vizsgálatok, próbálkozások, tesztelések..aztán jönnek a két csíkos vonalzók :wink: Nagyon szorítok mindenkinek, hogy mihamarabb a kezében tarthassa az egészséges kisbabáját.

Kép
wruska
 
 


Ok Dy, majd noszogatom :lol: Nagyon bízom benne, hogy pár hét mulva lecserélhetem már egy fejlettebb kivitelre :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Ja, tegnap csináltam egy végső tesztet megnyugtatás képpen. Szó mi szó azért aggódom, pedig tudom, hogy nem szabad. De szerintem ti értitek meg a legjobban, hogy azért aki átment már egy vetélésen, annak azért ott lebegnek a feje fölött a fekete felhők az első időben.
Feltesztem a tesztet, azt hiszem magáért beszél :lol: Kép

KépKép
csige-bige
 
 


Csige

Irgum Burgum!!!! :twisted: Te még mindig a teszteknél jársz?! :) Nyugi!!!!!!!!! Minden rendben lesz!

De úgy látom, hogy ma voltál a dokidnál is! Mit mondott, van kép a kisi csigádról??????? :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Igen, tegnap m Kép egjártam a dokit. Egy baba van, szép petezsákot látott és benne egy kis szikhólyag. Azt mondta, hogy a korának megfelelő. A nyálkahártya szép vastag, szóval bízunk benne, hogy szépen megtapadt. Szedem tovább a vitaminokat és utrótzok tovább, két hét mulva pedig megyek vissza a dokihoz. Remélem akkor már lát szívverést. Ja és holnap még szabin vagyok és péntektől táppénz, ő is azt tanácsolta, én pedig megfogadom. Holnap írok egy emailt a főnökömnek, hogy mi a helyzet és hogy sajnálom, de a baba a legfontosabb. Azt szeretném hogy nyoma legyen, hogy bejelentettem a terhességemet. A doki is azt mondta, hogy nem rúghatnak ki kismamaként.

KépKép
csige-bige
 
 


CSige

Hát akkor most már jöhet az igazi gratuláció, kismama vagy!!!!!!!! :lol: GRATULÁLOK!!!!!!!!!


Látom, már szabad a régi vonalzód! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Köszönöm Dy. Igen szabad, gyorsan változtattam, hogy mihamarabb te is használni tudd :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Köszi Csige!Remélem, hogy jövő hétvégén már használhatom is.....:wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Hol vagytok lányok?!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, olvaslak azért Titeket, csak semmi érdekes nem történik velem (várandósság ügyileg, mert még ez a hónap a kivárás ideje), amúgy persze zajlik az élet.
Éppen most dilemmázok, hogy mi is legyen, mert a nyaraláson gondolkodunk, de kicsit bizonytalan vagyok, mert csak nyár végén mennénk, viszont most kellene az utat foglalni, és mi lesz, ha már pocakos leszek, akkor hogyan lehet/nem lehet repülni, egyáltalán ilyen "messzire" nem látni el, hogy mi a jó döntés, foglaljunk-e vagy sem. Holnap azt tudakolja meg a férjem, hogy ha le kell mondanunk a befizetett utat, akkor azt milyen feltételekkel tehetjük meg, és hogy meddig.
Tényleg: vetélés utáni terhességnél automatikusan (elég rosszul hangzik) veszélyeztetettnek minősül az ember?
Na szóval ennyi "izgalom" van nálunk jelenleg, amúgy minden ok.
Dy! Na már csak 6 nap Nálad, ha jól látom, és kiderül!!!!! Szorítok!!!
Puszi mindenkinek: Banana
banana_split
 
 


Sziasztok, én is itt vagyok, csak egy pár napig kórházban voltunk a kisfiammal, de már jobban van, itthon vagyunk, így én is újra itt!

Háát, lányok, nem halad az idő... Hihetetlen... Legalább az első mensin lennék már túl... Vagy legalább benne lennék már! Áááááá ..... Tudom, türelmetlen vagyok... ;)
Vendég
 


Banana: nekem azt mondta a doki, hogy akinek volt már vetélése, az a következő terhességénél veszélyeztetett terhesnek minősül. De szerintem fogsz annyira parázni, hogy otthon maradsz majd. Én legalább is így voltam vele. Péntektől itthon csücsülök és ha minden igaz végig.
Adrienne: jabulást a kicsi fiadnak

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok

Adrienne

Neked még nem jött meg a műtét óta???

Kicsi fiadnak: Kép


Banana

Szerintem, ha akartok menni nyaralni nyugodtan fizessetek be. Ha kötöttök storno biztosítást, akkor vissza lehet mondani az utat, sőt a pénzetek 90%-át is visszakapjátok... De babásan is nyugodtan elindulhatsz! Mi szeptemberben voltunk törökországban a barátném 4 hós terhesen is jött..... De nem fogod elhinni, annyi nagy pocakos kismami volt, hogy csak na.... :shock:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Annus

Veletek mi újság? Hogy van Iza?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy!
Még nem, sajnos... február 2.-án volt a műtét... Mondjuk nekem eddig is 35-37 napos ciklusaim voltak... Így nem idegeskedek még, csak jó lenne már ott tartani...
Vendég
 


Adrienne

Akkor nincs semmi gond! hidd el, nemsokára meg fog jönni... Nekem 28 napos ciklusaim vannak, és műtét után 32 napra jött meg. Úgyhogy nem vagy lemaradva semmiről! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Na itt is vagyok!

Én már ezeken az uhkon csak nevetni tudok....Bár rám is rám hozta a frászt a doki...Kérdi hanyadik hét.Mondom 32.Erre leméri a fejét és közli h ez csak 29-30 hetes :lol:

A lényeg hogy minden oké,úgy néz ki a 2 kis vesetágulat is eltűnt!!Még az én vesémet is megnézte,de azok is rendben vannak!
Magzatvíz átlagos.
Fejvégű.
Jó gyomor és hólyagtelítődés.
Placenta mellső falon tapad.
BPD:79mm
HC:270mm
AC:265mm
FL:60mm
kb 1,7-1,8 kg
Ez alapján én beírtam ilyen számlálókba,de olyan nagy lemaradást nem tapasztaltam azért...

Szóval teljesen egészséges,annyi h valószínű rám ütött és azért kisebb. :lol: :lol:

Érdekes h az én dokim mindig azt mondja h jó nagy baba...

Én a 41.héten 2800g-al születtem...szóval nem aggódom!

Ja és csinált flowmetriás vizsgálatot,ahhoz is vmi 3 értéket írtak a papíromra...nem tom ez mit jelent,de ott is minden oké.Bár mondta h ne vegyek ilyen nagy lélegzetet.Jó hogy azt nem mondta ne vegyek levegőt! :lol:

Ezek után kíváncsi vagyok a 4Dre nagyon!Hétfőn megyünk!!!

(ja amúgy a bácsi süket volt egy kicsit,mindent 2szer kellett elmondanom...lehet h vak is volt,ezen hazáig röhögtem magamban 8) )


Banana!
Szerintem is nyugodtan foglald le az utat!Terhesen is el tudsz menni simán!!!
Amúgy én is azt hallottam h vetélés után a köv terhesség veszélyeztetett.De pl nálam semmi gond nem volt,semmi olyan ami miatt ez indokolt lett volna.Ez olyan h ikerterhesség is veszélyeztetett,mégse jelent feltétlenül bajt!Annyi h többször kell ellenőrzésre menni,én pl viszonylag sok uhn voltam,ahhoz képest h 4 lenne kötelező...
Ha nem lett volna vetélésed,attól függetlenül is simán lehet egy terhesség veszélyeztetett!Tehát ez nem előre megmondható!!!Amúgy meg minden oké lesz legközelebb!!!!!

Dy!
Akkor neked mennek a drukkok h 2 csík legyen hamarosan!!!!Mondjuk ebben a hónapban :lol: :lol: Köszönm kérdésed,megvagyunk!Iza nagyon sokat mocorog,rugdos...néha olyanokat művel h csillagokat látok!Frontokat meg nem szeressük...ez van,akkor többet kell pihennem!

Adrienne!
Szerintem napok kérdése és megjön!Még időben vagy!!!!Mikor fogtok próbálkozni?Hány hónapot vártok??

annus11
 
 


Sziasztok!
Annus! Majd megnézem, hogy nekem a fiammal milyen értékeim voltak! (én 2 hetente jártam uh-ra...).
Háát, azt mondta a dokink, hogy 2-3 ciklust várjunk meg...én szófogadó kislány vagyok, a 2. mensi után elmegyek uh-ra, és szerintem neki is látunk! :)
Vendég
 


Nna, megnéztem... hát nekem valóban a 29. héten voltak hasonló értékeim, de nekem meg akkor azt mondták, hogy nagy a baba... Nna, ez így érdekes... akkor most mit jelent ez??? Hogy pont jóóóó!!! :) Egyébként Zaránd valóban nem volt kicsi, 37. hétre született, 3000g és 55 cm volt!
Vendég
 


Annus

az én barátném most 33 hetes terhes, ápr. 27-re van kiírva, és a kisfia, mert az lesz, sokkal kisebb, mint most Iza..... :wink: Úgyhogy nyugi, persze neki is mindig azt mondja a dokija, ha kihúzza végig, akkor jó nagy baba lesz...... :shock: Szóval érted? Szerintem ne foglalkozz a doki hülyeségeivel!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok Lányok!

Olyan rendesek vagytok, hogy így megnyugtattatok nyaralás ügyben. Férjem le is előlegezte az utat.
Annus! Sztem egyáltalán nem kicsi Iza méretei, már amennyire ezt meg tudom ítélni. Találtam vmi olasz nyelvű oldalt, onnan nézegettem az értékeket. A dokker volt inkább csak szétszórt, h ezt mondta. Ne izgulj, nem lesz semmi baj!!!!!!!!!!!!!!!
Dy! Na már csak 1 nap és..... jaj úgy izgulok!!!!! :wink:
Adrienne: nekem a cickafark tea jött be, az iszom minden nap (na jó 7végén nem, csak ha dolgozom) akkor csinálok 1 kancsóval kb. 8 l, azt délig szépem megiszogatom. A műtét után a 2 héten már ittam is, és nekem napra pontosan 6 hétre jött meg először, majd rá napra pontosan 4 hétre, és most itt tartok. A teát azóta is iszom folyamatosan. Persze gondolom, ebben is hinni kell, hogy használni fog. Nekem nagyon bejött, csak ajánlani tudom.
Fúúúúúú már annyira de annyira várom márc 20-át, akkor megyünk a dokihoz, és beszéljük meg a hogyan tovább-ot konkrétan. Remélem zöld utat kapunk, és azonnal elkezdhetjük a projektet. Annyira de annyira vágyok rá, hogy babás legyek.
Fogyi -5 kgnál tartok, persze van, amikor megingok, és vmi édeset eszek, de 6 hét alatt ez azért annyira nem rossz.
Banana
banana_split
 
 


:oops: ..Dy bocsánat, 3 nap... :oops:
banana_split
 
 


.. és a 8 l természetesen 8 deciliter...
Na mára már tényleg abbahagyom!
banana_split
 
 


Banana!
A cickafark teát minden nap kell inni? És igazándiból mire jó??? Akkor is kell mindennap inni, ha babásak leszünk? Mert megmondom őszintén, vettem már ilyen teát, de nem tudom, hogy hogyan kell inni... Lehet ízesíteni is???
Vendég
 


Sziasztok,

nekem mar megjott 2 napja, meg is lepodtem, hogy ilyen hamar, de nekem elotte is napra pontos ciklusaim voltak.

Csige, Hogy vagy? Mi ujsag?

Lanyok, itt jon a tavasz, a hétvégén 15 fok volt, most megint esos hideg. Biztos erre varnak a készulodo babak!

A cickafarkrol én is sokat hallottam. Sokan ajanljak. Nekem ezekkel a gyogyteakkal csak egy bajom van, az izuk. A malnalevélteat sem szerettem soha. De mi mindenre képes egy no! A férfiak biztos nem tudnanak ennyi megprobaltatast tulélni.

Egyébként a munkahelyemen épp most mondok fel, de kozos megegyezés alapjan és utana egyéni vallalkozasba fogok. Ime a nagy projekt, ami masra kell majd hogy terelje a gondolataimat!
s.orsi
 
 


Köszi csajok!Amúgy nem aggódom a méretei miatt!
minden oké vele,ez a lényeg!A kb 154 cmhez nem is kell óriásbaba!
:lol:

annus11
 
 


Sziasztok lányok.
Én megvagyok köszönöm. Most már előjött az émelygés, egyik nap jobb a másik rosszabb. Ha eszem valamit akkor fél óráig jó, után kezdődik minden előről és hát egész nap ez van. Nagyon sokat pihizek, remélem meg is lesz az eredménye. Próbálok odafigyelni az étkezésre is, hogy változatos legyen. Jövő hét szerdán megyek dokihoz és már nagyon várom. Remélem csupa jót fog majd mondani.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok
Tegnap 5 és fél hetesen elvetéltem, a baba elment, a mensi megjött. Szörnyű érzés, de gondolom tudjátok. PCOS vagyok, egy éve szedem a metet és pajzsmirigy alúlműködésre gyógyszert. 2 éve vártunk erre a babára, még most is alig hiszem el, hogy ma már nem vagyok terhes.
Tudtok abban segíteni, hogy mi a tapasztalat, ez a ciklus már normális lesz, lehet próbálkozni? Bízom abban is hogy nem kell küret, mensivel kitisztúl minden. Vérzés után megyek dokihoz uh-ra, ő majd megmonja szükséges-e.
Az igaz hogy vetélés után könnyebben esik teherbe az ember?
Köszi előre is
dina2008
 
 


sziasztok

Dina
Sajna, de üdv itt.... Nagyon sajnálom, ami veled történt.... :(
A ciklusod, nem bizti, hogy rögtön normális lesz, de valszeg igen. Próbálkozással pedig még várni kell, ált 3 rendszeres ciklust szoktak mondani. HHHHHHHHHáááááááááát nekem másfél éve volt a vetélésem, még azóta nincs baba...Hogy könnyen teherbe lehet e esni, Nem tudom......

Banana
elnézzük!! :lol: hová mentek nyaralni, persze csak ha nem vagyok túl indiszkrét.... :)

Orsi
Ez szuper ennek örülni kell! Ez jót jelent!!!!!!!!! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Rodina

Látom olvasol minket... Írj nyugodtan, én is itt vagyok!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Tegnap tudtam meg, hogy 7 hetes és 5 naposan a két kis bogyóm a pocimban már nem élnek. Kaáliba járok, és ez volt az első inszemem. Sosem voltam ezelőtt még terhes, így nagyon örültünk a babsziknak. Nem tudom még felfogni mi történt velünk.
Hétfőn megyek dokihoz és majd utána lesz valamikor a műtét.
Próbálom a lelkemet ápolni, de igazán majd csak a műtét után fogok lelkileg gyógyulni- legalábbis így érzem.
rodina74
 
 


Rodina

nekem műtét után is nagyon nehéz volt, sőt még a mai napig is az....
Nekem is első terhességem volt....

de! Nézd a jó oldalát! Nekem anno azt mondta az egyik barátnőm aki már 3. vetélés után volt, hogy inkább most történjen ez, mint később..... Tudod, most azért még könnyebb, mint pl amikor már gömbölyödik a poci...

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Köszi Dy!

Még sokat sírok, apa - a párom - nem győz vigasztalni és ölelgetni. Nagyon jó érzés, nagyon szeretem őt, de nem tud megvigasztalni.
rodina74
 
 


Rodina

tudom..... De sírj csak nyugodtan, az segít! én még mindig a őrzöm a bébik emlékeit. még mindig megvan a terhességi tesztem és a fényképük...

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


és mitől voltál lázas?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Hú szegénykém!!!!
Azért az jó érzés, hogy a párod maximálisan melletted van.
Az enyém is olyan aranyos, hétvégén elvisz egy nőnanpi hétvégére, hogy felejtsek, vígasztalódjak, feltöltődjek:)
dina2008
 
 


Tudom. Én is azt mondogattam magamnak, hogy biztos így volt a legjobb, hiszen később még rosszabb is lehetett volna. Vagy a babákkal lett volna valami baj, ami megint nagyon rossz lett volna. De mégis, ha arra gondolok, hogy lett volna két pici babám. Vagy legalább egy.

Most már azon izgulok, hogy a műtét során ne legyen baj, és tudom, hogy amint lehet, belevágok a következőbe.

De őket nem felejtem el. Csinálok egy szép kis dobozkát, belerakom a kis uh képeket és a teszteket és elteszem. Lehet, hogy morbid, de emlékezni akarok rájuk.
rodina74
 
 


Dy, nem mondod, másfél év! Rengeteg, minden elismerésem!
dina2008
 
 


Anno mi is sokat beszélgettünk eleinte erről apával, de később ő már kerülte a témát, sőt a mai napig kerüli... Na, persze nem azért mert nem szeret, csak nem akart/akar fájdalmat okozn, na meg igazából nem is éri meg, hogy mi zajlik ile ilyenkor egy nőben, aki csak pár hétre is, de kismami volt....

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dina

Sajnos. Pedig mindketten makk egészségesek vagyunk....

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Rodina

ez nem morbid!!!!!!!!!! sztem emlékezni igenis kell, és jó!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Valóban, a férfiak másként élik meg.
Minket csak az ért meg aki ezt átélte. Még a legjobb barátnő vagy rokon sem tudja átérezni elkeseredésünket. Könnyű azt mondani, hogy fel a fejjel, nemsokára jön a következő...
dina2008
 
 


Dy!

Van két kollégám, akik mindig nagyon be akarnak vágódni a főnöknél. Betegen is bejárnak dolgozni, hogy a főnök lássa, mennyire önfeláldozók.
Tőlük kaptam el valami vírust, a dokinő szerint hörgőhurutom és tüdőgyulladásom is volt egyszerre. Pedig a párom minden nap kocsival vitt a munkahelyemre, és haza is vitt mindig. Úgy vigyáztam magamra, még a kollégákat is kerültem, de sajnos nem sikerült elkerülnöm, hogy beteg legyek.

Dina!

Nagyon sajnálom, hogy veled is ez történt. Jól teszitek, hogy elmentek egy kicsit. Mi is ezt tervezzük, ha mindenen túl leszünk.
rodina74
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?