Na itt is vagyok!
Én már ezeken az uhkon csak nevetni tudok....Bár rám is rám hozta a frászt a doki...Kérdi hanyadik hét.Mondom 32.Erre leméri a fejét és közli h ez csak 29-30 hetes
A lényeg hogy minden oké,úgy néz ki a 2 kis vesetágulat is eltűnt!!Még az én vesémet is megnézte,de azok is rendben vannak!
Magzatvíz átlagos.
Fejvégű.
Jó gyomor és hólyagtelítődés.
Placenta mellső falon tapad.
BPD:79mm
HC:270mm
AC:265mm
FL:60mm
kb 1,7-1,8 kg
Ez alapján én beírtam ilyen számlálókba,de olyan nagy lemaradást nem tapasztaltam azért...
Szóval teljesen egészséges,annyi h valószínű rám ütött és azért kisebb.
Érdekes h az én dokim mindig azt mondja h jó nagy baba...
Én a 41.héten 2800g-al születtem...szóval nem aggódom!
Ja és csinált flowmetriás vizsgálatot,ahhoz is vmi 3 értéket írtak a papíromra...nem tom ez mit jelent,de ott is minden oké.Bár mondta h ne vegyek ilyen nagy lélegzetet.Jó hogy azt nem mondta ne vegyek levegőt!
Ezek után kíváncsi vagyok a 4Dre nagyon!Hétfőn megyünk!!!
(ja amúgy a bácsi süket volt egy kicsit,mindent 2szer kellett elmondanom...lehet h vak is volt,ezen hazáig röhögtem magamban
)
Banana!
Szerintem is nyugodtan foglald le az utat!Terhesen is el tudsz menni simán!!!
Amúgy én is azt hallottam h vetélés után a köv terhesség veszélyeztetett.De pl nálam semmi gond nem volt,semmi olyan ami miatt ez indokolt lett volna.Ez olyan h ikerterhesség is veszélyeztetett,mégse jelent feltétlenül bajt!Annyi h többször kell ellenőrzésre menni,én pl viszonylag sok uhn voltam,ahhoz képest h 4 lenne kötelező...
Ha nem lett volna vetélésed,attól függetlenül is simán lehet egy terhesség veszélyeztetett!Tehát ez nem előre megmondható!!!Amúgy meg minden oké lesz legközelebb!!!!!
Dy!
Akkor neked mennek a drukkok h 2 csík legyen hamarosan!!!!Mondjuk ebben a hónapban
Köszönm kérdésed,megvagyunk!Iza nagyon sokat mocorog,rugdos...néha olyanokat művel h csillagokat látok!Frontokat meg nem szeressük...ez van,akkor többet kell pihennem!
Adrienne!
Szerintem napok kérdése és megjön!Még időben vagy!!!!Mikor fogtok próbálkozni?Hány hónapot vártok??