Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Dezsina,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csajok, ezzel a tempóval nem lesz sok melóm a táblázattal, mert max. őszre mindenki a felső részben fog "lakni". Majd csak azt kell beírni, hogy "megszületett..." Már nagyon várom, hogy ilyennek láthassam a táblázatunkat :lol:

Dezsina,
még1x:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

i.kata

Mostanában szeretnek engem a laptetők :lol: :lol:

i.kata

Kata!
Én is pont erre gondoltam esküszöm reggel,hogy ez a táblázat már lassan csak a megszületett babák rovatból fog állni! :lol: :wink:
Jó is ez nagyon!Majd jönnek az újak és akkor őket is átterelgetjük a babázósok oldalára,na persze előbb benneteket nyilvánvalóan!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Már alig várom!!!! :P
Az lesz az igazi Kata, amikor már magadat írod a feljebb lévő rovatba! :wink: Sitty-sutty elrepítem nektek az időt!!!! :wink:

Szép napot mindenkinek!Nálunk már most gyönyörűen süt a nap! :P

phpBB: Kép
belluska

Sziasztok,

Mindenkinek szép napot és jó hétvégét!
Csak benéztem mi újság, mi hír Dezsinánkról ! :shock:
wepe

sziasztok!
gyors bekukk!!!

hárman vannak... jól vagyunk és pihenünk!!! :D :D :D

köszönjük a drukkokat!!!
dezsina

Belluska,
azt a pillanatot már nagyon várom, amikor én is csatlakozhatom hozzátok :lol:

Wepe,
szerintem lassan biztos jelentkezik Dezsina.

i.kata

Dezsina,
szuper! 3 kis csöppség :lol: Biztos jó erősen fognak kapaszkodni. Sokan voltatok?

i.kata

QQCS :D

Kata, pont egyszerre írtatok !

Dezsi, pihizzél tovább, köszi, hogy benéztél ! Küldök sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiát :D :D :D :D
wepe

Sziasztok
Dezsina
Tudod te most terhes vagy, sok-sok babaragacs nektek. Nagyon drukkolok.

Én viszont cserébe nagyon cefetül érzem magam. Folyamatosan hányingerem van szédelgek és most ráadásul a fejem is elkezdett fájni. Már napi 6 Magne B6 ot szedek így legalább tudok enni vmit, de tőlem most sok jót ne várjatok. Kivagyok.

Mindenkinek szép hétvégét :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Dezsina!
Szuper és köszönjük,hogy írtál!!!!Nagyon jó a három kislurkó!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A három kis picikének üzenem,hogy tessék szépen kapaszkodni anyuciba!!! :lol: :wink:
PIHENJÉL ÉS SOK-SOK POZITÍV GONDOLAT!!!!!!
:lol:

Kriszta!
Még ha ugyan jót is jelent,azért remélem egy kicsit javulni fog a helyzet!Az ikres ismerőseinknél volt ilyen hamar,ilyen rossz közérzet! :wink: Jó ha van a rosszullét,mert jót jelent,de Katával én is megszenvedtem!De a 3. hónap elteltével viszont lehet gőzerővel élvezni a kismamiságot!!!! :lol: :wink:
Pihenjél és pocaksimi!!!! :P

Zsuzska kismami!
Jól vagytok?Rosszullétek vannak?Vigyázzatok magatokra!!!! :lol: :lol: :lol:

Fitie kismami!
Petikének pocaksimi!!!! :lol: :lol: :lol:

Lilla!
Kira baba jól van?Csináljatok jó kis programot a hétvégére! :wink:

Kata,Wepe,Ladiva,Minnie!
Nektek is szép napot és további kellemes hétvégét!!!! :P

belluska

Wepe,
nagyon ráéreztem, mikor ér haza Dezsina :lol:

Kriszta,
sajnálom hogy ennyire rosszul vagy! De gondolj arra, hogy miért van ez az egész és pár hét múlva már nem is fog érdekelni. Állítólag nagyon jó hányingerre a gyömbéres keksz.

Belluska,
nővérem is nagyon szenvedett a lányával. Ö az első 3 hónapban fogyott legalább 5 kilót.

i.kata

Kriszta!
Most hogy Kata említette a gyömbéres kekszet eszembe jutott,hogy annak idején az ikres ismerős kismamink ajánlotta nekem is,hogy jó a hányingerre a cola és tényleg hatásos volt!Az az állandó émelygés sokszor elmúlt tőle,szinte rögtön!!! :lol: :wink:
Persze van aki alapban sosem iszik(előtte én sem igen),de az első 3 hónapban több litert ittam meg(pedig nem a legegészségesebbek egyike),de ez bevált!Pedig én ilyen (fogászatos szemmel)is ellenzem de néha a muszáj nagy úr! :wink:

Kata!
Az első 3 hónapban én sem híztam semmit szinte!Na utána igen! :oops: :lol:

belluska

Belluska
Pont jókor írtad a párom épp a boltban van gyorsan szóltam neki hogy hozzon haza colát. Mi sem igen isszuk. Gyömbéres kekszet is megpróbálom köszönöm.

Dezsina
Három babó nagyon jó. Pihenj és legyél nagyon boldog :lol: :lol:
Nagyon szorítok.

Kata
Kibírom persze csak nehezen haladok a napi teendőkkel :lol: :lol:

Kép
Vendég

Kriszta!
Elhiszem,hogy nagyon rossz most ez az állandó rosszullét és sajnos a fejfájás is egy olyan dolog amiről nem lehet megfeledkezni!De reméljük hamar elmúlnak ezek a kínzó állapotok és csak a pocaksimikre és jó dolgokra kell majd koncentrálni!
Nekem azért volt könnyebb elviselni ezt az állapotot,mert nem is kellett dolgoznom és nagyobb gyermek sem volt mint nálatok aki azért törődést és figyelmet igényel!De még úgy is nehéz volt!Hiába mondja valaki azt,hogy muszáj dolgoznia egy-egy ilyen állapotnál,én képtelen lettem volna az állómunkámat elvégezni normálisan csak ájuldozva!Volt,hogy úgy éreztem állni sem birok!De aztán jött a gyönyörű része a kismamiságnak és erre gondolj te is!!!!!!!Kitartás!!!!!!!!!!!!!Gondolok rád sokat!!!!!Reméljük enyhül majd a dolog!!!!

belluska

Talán sikerül feltennem a teszt képét:

Kép ET+12

Kép[/img]
Vendég

Sajna jobb minőségben nem ment hirtelen :lol: :lol:
De azért látszik, nem?

Kép
Vendég

Kriszta,
hűűű, nagyon egyértelmű a teszted. Remélem Dezsina leveszi a mintát és ő is ilyennel rukkol elő 2 hét múlva :lol:
Bevált a kóla?

Dezsina,
ugye? Te is ilyet fogsz tesztelni?!

Belluska,
jobb is hogy nem dolgoztál, mert gondolom az állómunk állapotosan már elég megerhelő lehet

i.kata

Lányok!
köszönöm a drukkokat!!!! :D

déltől szundisztam 4ig, aztán lustizás. néztem a képeket, amit kaptam... :lol: próbálom beleélni magam, de még nem érzek semmit :? :lol: Jaj de izgis :lol: :lol:

Kriszti!
tuti a teszt! nagyon látszik!!! :wink:

Kata!
nahát egyszerre írtunk (ez biztos jelent valamit, hiszen a ciklusunk is szinte egyszerre halad :D )
nem voltak sokan, de nagyon jó volt a társaság!

És képzeljétek! Ezt most azoknak mondom, akik nemsokára következnek!:
Kriszta csapatából 5ből 5nek sikerült!!!!!
A Tanár úr azt mondta, hogy lehet, hogy ez a hipi szupi táptalalynak is köszönhető, éééés ebből kapott a mai csapat is. (mármint ezen a táptalajon felküdtek a gyerkőcök)
nagyon bizakodom!

Belluska és Lilla!
elcsodálkoznátok, micsoda technikai fejlődés lett azóta, amióta voltatok! Sőt! amióta én voltam másfél éve!!!!
UH-val követik a katétert és adtak sztárfotót, ahogy behelyezték a helyükre őket! Tuti helyen vannak :D :D :D

Olyan nagyon izgi. Tesztelni 13. án pénteken fogok, hiszen 13án pénteken kezdtem szúrni. 8) Ez csak szerencsét hozhat :D

további szép hétvégét mindannyiótoknak!!!
dezsina

Dezsina,
tessék is bizakodni, és ne csak a táptalaj miatt!!!!! :lol:
Nem semmi, hogy 5-ből 5-nek sikerült. Le a kalappal előttük :lol:
Csak megjegyzem, hogy én 11.30-tól 15.30-ig aludtam ma :lol:

i.kata

Kriszta!
Szupi a teszt és egyértelmű! :lol: :lol: :lol:

Dezsina!
Szuperek az intézetben az eredmények!!!Nem véletlenül,mert egy szuper csapat dolgozik ott!!!
:lol: :wink:
Akkor tényleg nagy változások történtek,mert nekünk még nem volt ilyen fantasztikus élményben részünk!Nagyon jó lehetett nézni,hová tették őket!Egy igazi jó helyre,ahol a legjobb nekik!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát 13.-án nagy boldogság lesz itt megint!Remélem ismét a jóságos,előrelátó boszi szól belőlem! :wink:
Pihizzél és nagy-nagy szorítások neked!!!! :lol:

Kata!
Hát valószínű igen,hogy a lábaim nem bírták volna főként!De amúgy is megterhelő lett volna!Jó hogy volt lehetőségem még ha nehezen is,de otthon maradnom! :D

belluska

Sziasztok "forgácsos csajszik"!

Először is minden leendő anyukának nagy gratula! És hát a próbálkozóknak is sok sok lelkierő! (ti sem ússzátok majd meg) :
wink:

Nagy dillemám van ám, hát ha mondotok nekem valami okosat, de lehet, hogy az is segít, ha megosztom veletek a "babás gondokat". :oops:

Szóval én egy gyönyörű 14 hónapos kisfiú anyukája vagyok. Szemünk fénye 5évi próbálkozás és a 4. lombik után sikerült!(+egyéb fagyasztott beülti) amikor már úgy gondoltam, hogy nekünk már nem lesz babónk. Van még lefagyasztva 7picike sejtecskénk, és nem tudom, hogy belevágjunk -e a következő előzmények alapján:
a létező összes beavatkozás ebben az intézetben volt. Mi a férjemmel egyből lombikkal indultunk az alacsony spermaszám miatt. Aztán szülésnél derült ki, hogy csak a fél méhem mükszik, Isteni szerencse, hogy ott megtapadt a baba (kérdeztétek a tuti módszert: én ASPIRIN C pezsgőtablettát ittam a mnyálkahártya miatt, és bejött :wink: )valami születési rendellenesség,-mármint az enyém-,marha ritka, ami a hysteroskopián -kamerával bekukk- nem derült ki.
Szeretnénk tesót és én is tényleg, de a nődokim azt mondta, fogjuk fel lottónyereménynek a gyerkőcöt, ne nagyon próbálkozzunk, mert kicsi az esély, ráadásul annak rengerteg hormon stimulálásnak nem kéne kitenni a szervezetemet. Így is már telítődött a szervezetem. Meg is beszéltük, hogy max egy ciklusba visszatett fagyibabáknak van értelme. Igen ám, de a Tanár Úr úgy vállalná, hogy decapeptil szurival blokkolná az agyalapi mirigyemet, és estrofermel növesztenénk a mnyh-t, mert így több az esély.
Na, mit csináljak???
Azt még tudni kell rólam, hogy anyukám petefészekrákban halt meg, a 90's években szurikra járt, megszületett a tesóm 15 éve, és most mi neveljük a férjemmel .Jó tesó!
:D
De Őt is hormonokkal tömték, persze nem azt mondom, hogy ez miatt alakult ki a betegsége, Csak a tesóm anya nélkül nő fel pótanyával :wink: én pedig megszeretném élni, hogy a pici fiam felnő!

Itt a magas labda: mit tegyek? Holnap megyünk vacsizni a férjemmel, hogy megbeszéljük, de a ti véleményetek is érdekelne!!
Jövő 7-en kéne mennem progeszteron injekcióra. Sürget az idő, a szívem azt mondja kezdjük!!! Az eszem meg azt, hogy ne. :oops:
Köszi, hogy elolvastatok! Jaj, majd vonalzót csrélek :oops:

Kép
bettem3

Szia Bettem!
Szeretettel üdvözlünk itt nálunk!!!! :lol: :lol: :lol:
Először is gratulálok a kicsi fiúhoz,biztos nagyon cuki! :P
Nekünk is 4.-szerre sikerült Katánk!Hát akkor ti is megjártátok a hadak útját,de megérte!!!!Örülök,hogy írtál nekünk,mert leendő kismamiainknak te is erőt adhatsz a történetetekkel!
Elhiszem hogy nagy dilemmában vagy mit tegyél,de ebben nehéz tanácsot adni!Nekünk Barni látod spontán babi lett Kata után, 15 hónap van köztük,de mázlisták vagyunk nagyon!Az biztos hogy isten ajándéka nektek a kisfiatok,de az meg hogy testvért szeretnétek neki természetes dolog,csak nem mindegy milyen áron!Nekünk is minden beavatkozás az intézetben volt és fel sem merült soha a változtatás lehetősége,mert mindennel megvoltunk nagyon elégedve!Igaz nekem Sipos doktor az orvosom amúgy is(amiért minden nap hálát adok az istennek,hogy hozzá vezérelt minket a sors),de én biztos az orvosom véleményére maximálisan adnék a dolgot illetően!Tanár úr is végtelen nagy tudású ember,rosszat biztos nem akarna nektek és gondolom ki is kértétek a véleményét!Nagyon sajnálom,hogy már édesanyátok nincs köztetek,de tesódat illetően biztos jó kezekben van nálatok!Elhiszem,hogy nehéz a döntés,de ezt sok szempontból kellene mérlegelni nektek!Az egészséged a legfontosabb!!!!
Én bárhogy is lesz a legjobbakat kívánom nektek és sok-sok örömöt és boldogságot a kicsi fiatokhoz!!!! :lol: :lol: :lol:
Ha belevágtok a babaprojektbe én nagyon fogok szorítani nektek!!!! :lol: :lol: :lol:
Jó éjszakát!!!Köszönjük,hogy megosztottad velünk a történetedet!!! :wink:

belluska

Dezsi:

Kép
Kép

Bettem
üdv a topicban.
Valóban magas labda a történeted, és amit leírtál az alapján én nem szeretnék egy ilyen volumenű kérdésben véleményt nyilvánítani vagy tanácsot adni. Ez egy akkora dilemma amiben csak Ti tudtok dönteni, elvégre a Ti életetekről van szó. Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy szerintem ha bármilyen szempontból bizonytalan vagy inkább várj amíg letisztul benned a dolog, Ekkora döntést nem szabad szerintem kapkodva meghozni csak azért mert jövő héten menned kellene injekcióra. De ez csak az én véleményem :D
jó vacsizást holnap a férjecskéddel

ui: egyetértek Belluskával, Tanár úr biztosan nem adna olyan tanácsot amit orvosi szempontból nem lát megnyugtatónak

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Sziasztok Lányok!
Szép napot mindenkinek! :lol:

Dezsina babái!
Tessék ügyesen kapaszkodni anyuciba!!!!! :lol: :wink:

Kriszta!
Jobban vagy kicsit?

belluska

Sziasztok!

Péntek délután kimenőn voltam.... találkoztam a Lurdyban egyik barátnémmal és dumcsiztunk és mozitunk egyet. Tegnap meg suliban voltam :? :? :? :?

Dezsina!
Én annyit gondoltam rád tegnap :!: :!: :!: :!: :!: :!:
MEgadrukk és babaragacs%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Gratula a három csöppséhez!!!!!

KAta!
Köszi a táblázatot, nagyon jó lett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszta!
Nagyon jó a vonalzód!!!!!
És teljesen egyértelmű a teszted.

Fitie!
Petikének pocaksimi :!: :!: :!: :!:

Belluska!
Köszönjük, jól vagyunk. Nemsokára megyünk és meglepjük nanyumékat a Balcsinál. Párom nem tud a seggén ülni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bettem!
Hát a lecke jól fel lett adva.... őszintén szólva fogalmam sincs, a helyedben melyik mellett döntenék.... úgyhogy csak drukkolni tudok, hogy ha belevágtok is, minden a legnagyobb rendben legyen!!!!!
És gratulálok a kis nagyfiutokhoz!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

Bettem
Én is nagyon örülök írtál nekünk. Nekem nagyon sokat segítettek a csajok, bármi bajom volt. Gratulálok neked a kisfiatokhoz. Nekem is van már egy kislányom és sajna az én édesanyám sem örülhet már a következő unokájának. Én sem vagyok teljesen egészséges és nem vagyok mai csirke sem. Hosszú út volt mire tökéletesen elhittem hogy meg kell próbálnunk. Nekem az első terhességem sem volt egyszerű. Ezt ti majd meg fogjátok érezni. Biztosan van valamilyen érzésed ezzel kapcsolatban. Halgass rájuk és a párod megérzéseire is. Igazán jó tanácsot úgysem tud adni senki.
De bárhogy is döntötök biztos lehetsz benne hogy itt mindig szívesen látunk.

A cola beválik. De én egy hős vagyok és boldogan vállalom a rosszullétet. :lol: :lol: :lol:

Dezsina
Én is ezt csináltam :lol: :lol: Nlézegesd csak őket és képzeld el hogy ott helyezkednek a pocakodban :lol: :lol: Mindenki a legjobb helyet szeretné :lol: :lol:

Kata
Jó az alvókád :lol: :lol:

Már várom a pénteket :oops: :oops:

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Bettem,
üdv itt közöttünk.
Tényleg nagyon nehéz véleményt mondani, mert a te problémád leginkább orvosi jellegű, de én a saját bőrömön tapasztaltam, hogy a "sima" (nem meddőségis nődokik) annyira nem is ismerik a stimuláló szereket és azok használatát és hatását. Én Tanár urat úgy ismertem meg, hogy nem hajszolna bele téged egy kockázatos beavatkozásba és kezelés sorozatba.
Dezsina többet tud majd mondani neked a fagyi babás beültetésről, mert neki is volt, és szerintem nem kellett sok gyógyszert kapnia.
Gratulálok kicsi fiatokhoz.

Kriszta,
hajrá kóla, bár én nagyon ritkám iszom, de nagyon szeretnék többet inni a hányinger miatt :lol:

Dezsina,
hogy vagy? Fekszel?

i.kata

Kriszta!
Örülök,hogy bevált a cola!!!! :wink:
Tudom,hogy erős csajszi vagy és hősiesen túl leszel majd ezeken a rosszulléteken! :lol: :wink:
Hát péntekig izgulhatok veled együtt(mármint pozitív értelemben izgulás),de annyira kíváncsi vagyok hányan vagytok!Az hogy rendben van-e minden az nem kétséges számomra! :lol:

Zsuzska!
Hát akkor hajrá Balcsi!Jót tehet csak!Érezzétek jól magatokat!!! :lol: :wink:
Pocaksimi babócáidnak!!!! :P :P :P :P

Kata! Ha sikerül és kismama leszel beígérhetem,hogy a coca-colas ismerősömet felétek küldöm egy pár rekesszel!!!! :wink: Megegyeztünk? :wink:

wepe!
Jól telt a hétvége? :D

belluska

Belluska,
ok, én benne vagyok :lol:

Zsuzska,
családnak mikor mondjátok el a nagy hírt?

i.kata

Sziasztok!

Csatlakozhatom hozzátok én is?
Ahogy olvasom itt mindenkinek sikerül mostanában babásodnia. :)

Röviden a kis történetem:
Van már egy 2,5 éves kisfiam, ami elsőre összejött.
Kicsit több mint egy évvel ezelőtt álltunk neki a másodiknak, mert nem szerettünk volna túl nagy kórkülönbséget, de sajnos nem volt akkora szerencsénk mint az elsővel.
Voltunk kivizsgáláson és kiderült, hogy nekem alacsony a progeszteron szintem és hát apának sem valami fényesek az értékei.
Azért próbálkoztunk spontán, de most jutottunk arra a pontra, hogy akkor inszem. Mivel Sipos dokihoz jártunk magánrendelésre így egyenes út vezet minket a Forgácsba.

Most ott járunk, hogy a következő ciklusomban megyek átjárhatóságira.
Közületek volt már valaki ilyen UH-s átjárhatóságin?

Kismamiknak hatalmas nagy gratula!!!

Tündi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Tündi,
üdv közöttünk! Gratulálok a kisfiatokhoz!
Nekem volt átjárhatóságim, de nekem röntgenes volt. Az uh-sat nem nem ismerem.

i.kata

Kata! :lol: :lol: :lol: :lol: Már nagyon várom ,hogy vigyem a rekeszeket!!!! :wink:

Szia Tündi!
Csak kérnem kellett,hogy újak is írjanak nekünk bátran és tessék!! :P
Köszöntünk téged,örülünk,hogy írtál!
GRATULÁLOK a gyönyörű kisfiatokhoz!!!!!És külön örülök,hogy neked is Sipos doktor az orvosod!Ugye neked is egy "főnyeremény"??? :wink:
Nekem is volt átjárhatóságim a lombik előtt,de röntgenes mint Katának!
Tudom hogy nektek hosszú az egy év ami alatt nem jött össze a kistesó,de azért én a spontán dolognak is még látok esélyét mindenképpen! :lol: :wink:
Persze az átjárhatóságin azért sok minden kiderül!
Szorítok nektek nagyon akár így akár úgy próbálkoztok!!!!!!
Most,hogy csatlakoztál a babaesős csapathoz pláne garantált a siker! :lol: :wink: Drukkolok és írd majd meg mi volt a vizsgálatokon!

belluska

Szép jó estét mindenkinek :lol:

Rókakoma nagyon ólálkodik körülüttem. Mindig kitérek előle. Egyenlőre.
Tündi
Isten hozott nálunk, sajna nekem ilyen vizsgálatom nem volt. De azt hiszem a lehető legjobb kezekben vagy :lol: :lol:

Dezsina
Én már pocaksimit küldök neked a babaragacsok mellé :lol: :lol:

Beluska
Már nagyon várjuk a pénteket mi is. Kiváncsi vagyok hány petezsákocska lapul a pocakban :?: :?: :?:

Kata
Tőlem egy remek gyömbér teát kapsz, na benne vagy :?: :?:

Kép
Vendég

Most néztem, hogy lehet hogy nem is ultrahangos, hanem röntgenes lesz nekem is. A beutalón annyi van hogy HSG vizsgálat... Lehet hogy röntgenes? :oops: :oops: :oops: :oops:
Arról milyen tapasztalatok vannak???
Nagyon fáj?

Tündi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Tündi,
én 2007. decemberében voltam. Sipos doki a Sote 2-n csinálja az ilyen vizsgálatokat. Nekem be kellett feküdnöm reggel és másnap reggel mehettem haza. Bevezet katétert, lekísér a röntgenre és ott az asztalon fekve befecskendeznek valami kontraszta anyagot, aminek az útját a röntgennel követik. Amúg az egész vizsgálat nem vészes. Nekem maga a vizsgálat nem fájt, csak utána görcsölgettem kicsit. De ez mindenkinek változó. Ha el van záródva, vagy be van szűkülve valamelyik petevezető, akkor biztos kellemetlenebb, de eddig mindenkitől azt hallottam, hogy nem vészes.
GFyorsan túlleszel rajta, aztán jöhet a kistesó :wink:

Kriszta,
jó kör lenne, ha sikerülne a baba. Egy kis ajándék tea, kis cola :lol:

Belluska, Kriszta,
remélem sikerül idő előtt meglepnem titeket egy pozitív teszttel :lol: Aztán mehettek bevásárolni :wink:

i.kata

Tündi!
Nekem a Dél-pestiben csinálta Tanár úr az intézetből az átjárhatóságit!Nem tartott sokáig az egész,de nekem eléggé fájt(igaz a jobb oldali kicsit elvolt záródva),de azért kilehetett bírni és sok mindent elárul!Ez is egyéntől függő kinek mennyire rossz,de túl leszel rajta és jöhet a baba! :wink:
Nekem utána nem volt görcs meg semmi!

Kata!
Úgy legyen :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :wink: Kép Jó éjt mindenkinek!

belluska

Jó reggelt!

Dezsina,
hogy vagy? ma még fekszel?

Kriszta,
mindjárt itt a péntek :lol:

i.kata

Sziasztok !

Üdv Bettem és Tündi !

Kismamik, remélem jól vagytok, róka koma elűzőt küldök :lol:

Bettem, csak csatlakozni tudok az előttem szólokhoz, egy kívül állónak nehéz véleményt mondani :o
Várunk vissza, hogy mit döntöttetek ! :D

Tündi ! Nekem a Tanárúr csinálta az intézeben ( szerintem uh-os volt ) akkor nem fájt, olyan érzés volt: kicsit feszített a méhem, aztán lassan elmúlt, nekem átjárható volt. Később voltak görcseim, mint amikor megjön, talán kicsit görcsösebb, de kibírtam fájdalom csillapító nélkül :lol:
Nagyon aranyos a kisfiad ! :)

Belluska, jó telt - köszönöm :) Jó film volt. Nektek hogy telt ?

Dezsina, hogy vagy ? Nem dolgozol, ugye ?
wepe

Jó reggelt lányok!!!! :P

Wepe!
Örülök,hogy jól telt! :lol:
Nekünk is,jó mozgalmas volt!sok séta,nagytakarítás,vasalás(jó sok)sosem tudok a végére érni ...stb :lol: :lol: :lol: Apa itthon volt ilyenkor tudunk haladni mindennel! :D :wink:

Dezsina!
Jól vagytok?Pihizel? :D Jajj de szorítok neked!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszta!
Hogy vagy?Lánykádnak üzenem,hogy sok pocaksimi a tesó(k)-nak! :lol: :wink:

Tündi!
Ha inszem lesz,tessék utánozni Zsuzskánkat!!!!Ők szuperül teljesítettek!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Sziasztok!

Bettem! Szerintem beszélgessetek el erről a Tanár úrral, ő majd minden előnyét-hátrányát elmondja a dolgoknak.

Dezsina! Gratulálok az embrikékhez és drukkolok, hogy most megtalálják a helyüket a pocidban.

Tündi! Nekem röntgenes átjárhatóságit csináltak. Egyáltalán nem fájt sem közben, sem utána. Igaz, nekem nem volt elzáródva egyik oldalam sem. Amúgy mindössze pár percig tart, és maximum - legalábbis a doki akkor ezt mondta - olyanfajta görcsöt érezhet az ember, amennyi egy menstruációkor van, de ez is csak pár percig, utána megnyugszik a test. Ha UHs átjárhatóságit csinálnak, akkor pedig nem fogsz érezni semmit,
Vendég

Sziasztok!

ne haragudjatok, hogy csak kutyafuttában jövök.... de iszonyúúúú sok munkám van. (mert persze dolgozgatok) hóeleje van...

köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat!
visszaolvasok később és ha lesz egy csipet ídőm, akkor írok!!!
dezsina

Sziasztok!
Nagyon eltüntem, de olvastalak minden nap benneteket. Csak Kirus elkezdett ezerrel mászni-lepakolni, én meg utána mászni és visszapakolni. Jövőre már remélem mindenki pakolgat a babája után!!! :P :P :P Most kint alszik a manócskám, úgyhogy gyorsan írok.

Kriszta!
Szívből gratulálik, hogy összejött. Olyan jó olvasni, szinte átélem én is megint, mikor nekünk is sikerült.

Nekem hányingerem sose volt, csak a fejem fájt meg a gyomrom-nyelőcsövem.

Dezsina!
Háromból biztos sikerülni fog. Pihenj, amennyit csak tudsz és tesztelt 13-án. Nekünk a 13-a nagyon szerencsés, akkor született Kirus pénteken, 13-án.

Zsuzska!
Tarts magadnál mindig háztartási kekszet, az enyhíti a gyomorégést. Meg amit írtál, hogy magasan kell aludni. Sajnos ez volt nekem is terhesség alatt, nagyon tudott fájni, szinte égett a nyelőcsövem. Remélem neked nem lesz ennyire rossz. És ha nem kezdted el, kezd el kenni a hasad. Az ikerterhességnél főleg kinyúlik a bőr. Nekem a DM-es olaj vált be legjobban.

Fitie!
Petikének én is küldök egy pocaksimit!!!

Belluska!
Ilyen korán keltek??? Mi 8-ig azért kihúzzuk, igaz éjjel még min. 3x felkelünk szopizni.

Tündi és Bettem!
Üdv. köztünk. Jó, hogy bővül a csapat.

Tündi!
Nekem röntgenes volt a dél-pesti kórházban. Nekem nagyon el volt záródva és fájt is. Állítólag attól függ, hogy fáj-e, hogy mennyire átjárható. De túl lehet élni, és remélhetőleg neked nincs annyira elzáródva. Persze az is lehet, hogy nekem béna volt, aki csinálta, nem akarom a kedved elvenni tőle, de sajnos muszály ezt megcsináltatni, mindig ezzel a vizsgálattal kezdenek.

Ladiva-Wepe-Kata!
Mindjárt ti jöttök, kitartás. A babaesőnek folytatódnia kell!!! Addig is babajövő spontánkodást kívánok Nektek.

Bettem!
Szerintem is beszélj a Tanár úrral, Ő biztosan a legjobbat fogja javasolni. Majd írd meg, hogy mit javasolt.

A
Vendég

Bettem!
Üdv a csapatban! Nem nagyon mer az ember tanácsot adni, még csak a véleményét is félve írja le,hiszen nagyon komoly dolgok ezek :!:
azt hiszem, ha hasonló cipőben járnék, és ha bíznék a Tanár úrban, akkor nagyon adnék a véleményében, hiszen szakmai tudása (véleményem szerint) nem megkérdőjelezhető. Ti is és ő is egyet szeretnétek: tesót! :) Ráadásul nem tudom elképzelni, hogy rizikónak tenné ki akár egy betegét is. a háttértudásom pedig az interneten szerezném.
Hozzáteszem, hogy az én fagyisbeültimnél is Estrofemmel növesztették a mnyh-t... 8)
kiváncsian várjuk, hogy mit döntetek és mit mond a Tanár úr...

Lilla!
külön örülök a Kira szülinapjának :D

Tündi!
Üdv! nekem is volt hsg, röntgenes. reggel bementem, utána kimentem saját magam kocsival haza. azért estére nem voltam valami jól, de élek és virulok :D Ne félj tőle, ha Sipos doki csinálja, nincs félnivalód!!! :wink:

Ladiva!
köszönöm a drukkot! Esetleg valami tanács a megtapadáshoz :?: :)

Belluska!
lightosan melcsizgetek... irodai meló, kellemes hangulat, nyugodt körülmények. :P Tökéletes, a gondolatok elkerülésére :wink:

Wepe!
hát persze, hogy gályázok, de csak lightosan... :) jól érzem magam, tényleg csak üldögélek egész nap és még a lábam is fel tudom rakni :D

Kriszti!
amikor nekem sikerült, akkor nem kívántam a colát :? remélem most sem kell majd :lol:

Kata!
kis álomszuszék! Ne aludj, vetődj rá apára!!! középidő van :D

Zsuzska!
köszönöm a drukkokat!!! :)
dezsina

Dezsina,
középidőn már túl vagyunk, mert nekem hosszabb a ciklusom :roll: De igyekeztünk mindent beleadni, úgyhogy remélhetőleg lesz eredménye. Vagyis nem! Igenis lesz eredménye!!!! :lol:
Hogy érzed magad?

Lilla,
nem tennél fel pár új képet Kirusról? :wink:

i.kata

Kata!
ez a beszéd!!! :D
dezsina

Sziasztok!

Dezsina
Csak óvatosan, biztos hogy sikerülni fog.

Kata
Hát persze hogy sikerül. Mindenki babás lesz az idén :lol:

Lilla
Köszönjük, mi is nagyon boldogok vagyunk :lol: :lol:
Én nagyon bíztam benne. És sikerült. :lol: :lol:
Jó az a pakolós mászós időszak emlékszem rá.

Zsuzska
Amikor telefonáltál a pozitív teszt miatt, utána hány nap múlva kellett menni először UH ra?
Hányinger? Rosszullét?

Belluska
Rosszullétek még vannak de már nem olyan vészes.

Kép
Vendég

Hű, még én is emlékszem unokahugom pakolós időszakára. Katasztrófa volt. Eleinte 1m alatt semmi nem volt a polcokon és máshol sem. Aztán megtanult felmászni a polcokra, ráállni a tv állványra.... Hűű, mennyit tudnék mesélni..pl. amikor beszorult 3x az ujja a videóba...

i.kata

Jaj, véletlenül elküldtem :oops:
Szóval nagy nehezen dűlőre jutottunk a férjecskémmel, ma délelőtt beszéltük meg, hogy belevágunk :lol:
Abban teljesen igazatok van, hogy a tanár Úrral egyeztetnem kell és a fölmerülő kérdéseimet még fel kell tennem. Ahogyan olvastalak titeket, fejlődött a technika, remélem a babókat visszalehet rakni a jobb oldalamra. Ez is megnyugtató! ...És hát a babaeső, amit mindenki produkált az utóbbi időben! :lol: :lol:
tök jó!
Igaz, a fagyi babákról nem tudom az esélyeket, de hát a kisfiamnak ikertesója lenne!
Majd írok, hogy mi volt a vérvétel eredménye szerdán!
Ja, sav ellen én bio kölesgolyót ettem, nekem az segített. Ajánlom a kismamáinknak!

Kép
bettem3

Nem is küldtem el!

Írom még egyszer: Belluska, Fitie, Kriszta, Zsuzsa, Kata, Wepe, Lavidia, Lilla KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!

Kép
bettem3

Bettem,
ez az iker dolog érdekes. Láttam egyszer egy műsort, amiben fagyasztott embriókat adományoztak és abban kezdte egy anyuka taglalni, hogy nehéz elszakadni egy embriótól, amely egyszerre fogant a kislányával. Viszont mégis lesz köztük 5 év különbség amikor a tesó megszületik... Nagyon érdekes. :lol:
Örülök, hogy dűlőre jutottatok. Amikor én voltam lombikon, akkor végig uh-on figyelték, hol lesz a legjobb helyük az embrióknak. Szóval ez tényleg csak hasznodra válhat.
Hajrá tesó projekt! :lol:

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?