Sziasztok "forgácsos csajszik"!
Először is minden leendő anyukának nagy gratula! És hát a próbálkozóknak is sok sok lelkierő! (ti sem ússzátok majd meg) :
wink:
Nagy dillemám van ám, hát ha mondotok nekem valami okosat, de lehet, hogy az is segít, ha megosztom veletek a "babás gondokat".
Szóval én egy gyönyörű 14 hónapos kisfiú anyukája vagyok. Szemünk fénye 5évi próbálkozás és a 4. lombik után sikerült!(+egyéb fagyasztott beülti) amikor már úgy gondoltam, hogy nekünk már nem lesz babónk. Van még lefagyasztva 7picike sejtecskénk, és nem tudom, hogy belevágjunk -e a következő előzmények alapján:
a létező összes beavatkozás ebben az intézetben volt. Mi a férjemmel egyből lombikkal indultunk az alacsony spermaszám miatt. Aztán szülésnél derült ki, hogy csak a fél méhem mükszik, Isteni szerencse, hogy ott megtapadt a baba (kérdeztétek a tuti módszert: én ASPIRIN C pezsgőtablettát ittam a mnyálkahártya miatt, és bejött
)valami születési rendellenesség,-mármint az enyém-,marha ritka, ami a hysteroskopián -kamerával bekukk- nem derült ki.
Szeretnénk tesót és én is tényleg, de a nődokim azt mondta, fogjuk fel lottónyereménynek a gyerkőcöt, ne nagyon próbálkozzunk, mert kicsi az esély, ráadásul annak rengerteg hormon stimulálásnak nem kéne kitenni a szervezetemet. Így is már telítődött a szervezetem. Meg is beszéltük, hogy max egy ciklusba visszatett fagyibabáknak van értelme. Igen ám, de a Tanár Úr úgy vállalná, hogy decapeptil szurival blokkolná az agyalapi mirigyemet, és estrofermel növesztenénk a mnyh-t, mert így több az esély.
Na, mit csináljak???
Azt még tudni kell rólam, hogy anyukám petefészekrákban halt meg, a 90's években szurikra járt, megszületett a tesóm 15 éve, és most mi neveljük a férjemmel .Jó tesó!
De Őt is hormonokkal tömték, persze nem azt mondom, hogy ez miatt alakult ki a betegsége, Csak a tesóm anya nélkül nő fel pótanyával
én pedig megszeretném élni, hogy a pici fiam felnő!
Itt a magas labda: mit tegyek? Holnap megyünk vacsizni a férjemmel, hogy megbeszéljük, de a ti véleményetek is érdekelne!!
Jövő 7-en kéne mennem progeszteron injekcióra. Sürget az idő, a szívem azt mondja kezdjük!!! Az eszem meg azt, hogy ne.
Köszi, hogy elolvastatok! Jaj, majd vonalzót csrélek